NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
15
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
... A fennmaradó aprót meg egy jobbfajta LB-re költeni, mert a rush defünk döglődik?
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Halkan kérdem.HogynelenneTe Soldi, az emlékeink kicsit mások, az Áriansz éra szólt az openfieldről meg yardfosásról, s rendben töketlenkedésről az endzoneban. Az egyre hanyatló futásról, meg arról, hogy nem tudjuk kontrollálni az órát. Jelenleg a kibaszott Bell miatt szenvedünk, mert valószínűleg olyaan speciális a neki fekvő blokkolási séma, hogy még súlyos hetek mennek rá mire összeáll rendesen afutasunk, utána ez az O nem fog szenvedni.Van blokkolási sémánk? Szerintem az O töketlensége Big Ben pontatlanságának és az OL gyengeségének köszönhető. Szerencsére mindkettő javítható.
sutianap
Klaci79
www.steelersdepot.com/2017/05/leveon-bells-style-forces-offensive-line-block-differently/
sutianap
Kell nekünk jövőre ennyi pénzért (vagy vmivel olcsóbban, de tíz millás átlag körül) egy sérülésre hajlamos, amúgy a franchise-tól karakteridegen RB, akinek eltérő blokkolási sémát kell alkalmaznunk, ami jelenleg - tendenciózusan - nem is működik? Ami annyira egyértelműsíti az OL blokksémáit, hogy simán videózható, s úgy látszik a keményebb frontok megoldják? Amit egy másik (csere) rb-re (pl.: tavalyi Pats meccsen DeWill-re, vagy idén Conner-re) nem v. korlátozottan tudunk átváltani, vagy abba a falemberek belezavarodnak? Tényleg kifizessünk ennyi pénzt egy egyre elértéktelenődőbb, vagy kiválthatóbb posztra, ahol gyorsan elhasználódnak a játékosok (lásd Willie Parker)?
Nem lenne helyesebb elengedni ezt a témát és a hagyományos - kétfejű szörnyre hajazó - RB tandemet alkalmazni? Jövőre azért drafton jönnek jó futók.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Persze lehet így is nézni, hogy ahhoz a D is pakolt. De a 20 akkor is megvan az SB-n is. 😉 Meg hát itt jöhet a mese arról a védelemről, de bizony az a GW-drive konkrétan a 6. gyűrűt érte. Az a meccs nem a védelmen múlt. Nem kellett volna benyalni azt a 60+ yardos Fitz TD-t a végén. Sajnos, mert emiatt nem kapja meg a Steelers 2008-as védelme azt a reputációt, amit megérdemelne. De még ilyen számítással is 8/7 a 6/1-gyel szemben. Véletlen? Az állományokat megvizsgáljuk posztok szerint? Szeretnéd? 😊 Csak egyet mondok, 2010ben és 2011-ben például egy bizonyos Jonathan Scott volt a vakoldali tackle. Jó, mi?2008-ban bajnoki cím, parádés O-val a PO-ban, végig 20 pont felett, gyűrűt érő GW-drive a SB-nSoldadosA tények: AFC döntőn a Ravens ellen 16 pontot írt fel az O. Plusz a Polamalu pick6, így lett 23 a vége.
A SB-on 20 pontot írt fel az O (amivel kikaptunk volna) + a Harrison pick6, így lett 27.
2010-ben végig 20 pont felett, a SB-ben 25 pontot pakoltunk fel annak a GB-nek, amelyik 2. lett kapott pontokban 15-ös átlaggal.SoldadosHattal kaptunk ki, miközben a saját offenseünkről kaptunk vagy 14-et, ha jól emlékszem...
Azért nem estünk ki a PO-ban az O miatt, mert a D megmentette a seggüket az extra pontokkal. A GB ellen pedig egyértelműen az O labdavesztései miatt vesztettünk.
Jan
Szóval vajon véletlen, hogy BA-val 8/8 (8/7), TH-val 6/1? Vajon véletlen, hogy GW-drive az SB-n? Vajon véletlen, hogy az általad említett BAL elleni AFC-döntőn Pola picksixe nélkül is vezettünk 16-14-re? Sőt, nem volt olyan pillanata a meccsnek, hogy ne vezettünk volna. 16 pont egy nemcsak elit, de konkrétan "great" védelem ellen. Mi PO-ban mikor pakoltunk fel TH-val 18-nál többet bárkinek is MIA-n kívül? Vajon véletlenül fújta össze a pontokat a JAX ellen 2007-ben? És az SD ellen 2008-ban, vagy a BAL és az ARI ellen? De mi a helyzet a 2010-es Ravens elleni nagy fordításról? -14-ről felállt a D (2 TO) és az O is. A döntő csapást az O vitte be és nem TO-ból. De mit szólsz Jets elleni sikerhez, amikor egy félidő alatt eldöntöttük a meccset. Tudjátok, ez az a Jets, amelyik elverte a Coltsot és a Patset az elit védelmével. A GB elleni döntőn egyik egységünk sem volt jó. De 25 pont felkerült a táblára egy olyan D ellen, amely 2. lett a pont/meccs mutatóban 15-tel. Ezt mi 10-zel felülmúltuk. És ehhez a D semmivel nem járult hozzá, még nyamvadt TO-val sem, ez önerőből jött össze. Sajnos az ő D-jük csinált nagy playeket, a mienk nem. Az adott év két legjobb D-je találkozott, ők csináltak nagy playeket, mi egyet sem. Amikor az O talpra állt a hibái ellenére és 3 pontra felzárkóztunk, akkor a D nem tudta gyorsan visszaadni a labdát, ráadásul FG-ig ment a GB hosszú perceket leégetve. Pedig ott egy 3 and out aranyat érhetett volna.
De a lényeg nem változik az Arians O rendre bizonyított a meccsek eldöntésében és a PO-ban - szezonról szezonra. A TH-féle O meg rendre besül - eddig kivétel nélkül. Mivel magyarázod, hogy az Arians O Jonathan Scott-tal, vagy éppen Stapleton nevű OG-vel, jóval több pontot pakolt rendre. Mert ezen még a Te számításod se tudott változtatni, csak 8/8-ról 8/7 lett, de a 6/1 az 6/1 marad.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
2008-ban bajnoki cím, parádés O-val a PO-ban, végig 20 pont felett, gyűrűt érő GW-drive a SB-nSoldadosA tények: AFC döntőn a Ravens ellen 16 pontot írt fel az O. Plusz a Polamalu pick6, így lett 23 a vége.
A SB-on 20 pontot írt fel az O (amivel kikaptunk volna) + a Harrison pick6, így lett 27.
2010-ben végig 20 pont felett, a SB-ben 25 pontot pakoltunk fel annak a GB-nek, amelyik 2. lett kapott pontokban 15-ös átlaggal.SoldadosHattal kaptunk ki, miközben a saját offenseünkről kaptunk vagy 14-et, ha jól emlékszem...
Azért nem estünk ki a PO-ban az O miatt, mert a D megmentette a seggüket az extra pontokkal. A GB ellen pedig egyértelműen az O labdavesztései miatt vesztettünk.
több mint 7 éve
Te Soldi, az emlékeink kicsit mások, az Áriansz éra szólt az openfieldről meg yardfosásról, s rendben töketlenkedésről az endzoneban. Az egyre hanyatló futásról, meg arról, hogy nem tudjuk kontrollálni az órát. Jelenleg a kibaszott Bell miatt szenvedünk, mert valószínűleg olyaan speciális a neki fekvő blokkolási séma, hogy még súlyos hetek mennek rá mire összeáll rendesen afutasunk, utána ez az O nem fog szenvedni.
sutianap
Te Soldi, az emlékeink kicsit mások, az Áriansz éra szólt az openfieldről meg yardfosásról, s rendben töketlenkedésről az endzoneban. Az egyre hanyatló futásról, meg arról, hogy nem tudjuk kontrollálni az órát. Jelenleg a kibaszott Bell miatt szenvedünk, mert valószínűleg olyaan speciális a neki fekvő blokkolási séma, hogy még súlyos hetek mennek rá mire összeáll rendesen afutasunk, utána ez az O nem fog szenvedni.A RZ-ban voltak gondjaink, na nem mintha az elmúlt években nem lennének, de azért ebben valóban javult a helyzet, elvégre van AB-nk, egy Bellünk meg egy baszott jó OL-nk.
sutianap
A time managementtel semmi gond nem volt akkoriban (csak sokaknak, hogy miért futunk előnyben, pedig pontosan a jó time management volt az egyik nagy erénye BA-nak), ellenben mostanság egyre több, bár mondjuk ez Tomlin faszsága is, mert ebbe igenis van beleszólása és felelőssége, mint HC.
Hanyatló futás? Erre valóban rosszul emlékszel. Rooneyék megkérték Arians-t, hogy erőteljesebb, hangsúlyosabb legyen a futójáték BB védelme, egészsége érdekében. BA ennek megfelelően transzformálta az O-stratégiát: 2010-ben 4,1-es átlaggal futottunk, a 2011-es utolsó évében már 4,4-gyel. Mindezt egy szar OL-lel és Mendyvel.
De felteszek még egy kérdést. Hányszor estünk ki a PO-ban az O miatt? 2007-ben 29 pontot tettünk fel a JAX ellen, a sírból visszahoztuk a meccset, majd a JAX csinált egy FG-vel végződő GW drive-ot az utolsó percben. De azt hiszem, abban egyetérthetünk, hogy 29 ponttal nyerni kellett volna. 2008-ban bajnoki cím, parádés O-val a PO-ban, végig 20 pont felett, gyűrűt érő GW-drive a SB-n. 2010-ben végig 20 pont felett, a SB-ben 25 pontot pakoltunk fel annak a GB-nek, amelyik 2. lett kapott pontokban 15-ös átlaggal. (A meccs fordulópontja persze O-hiba volt, konkrétan Mendy fumblija, de az aligha az OC hibája, de amúgy Mendyt sem hibáztatnám Matthews zseniálisan ütötte ki a zsugát hátulról, az inkább az ő nagy playe, mint a mi faszságunk volt.) 2011-ben Tebow hülyére sz.patta Ike-ot, az O 23 pontot tett fel, amivel simán nyernünk kellett volna azzal a védelemmel. De akkor összegzem: BA-érában nem volt olyan meccsünk (8) a PO-ban, amikor 20 pont alatt zártunk volna. És azóta mi történik? 2014-ben BAL ellen hazai pályán 17 szerzett pont és zakó, 2015-ben CIN-ben 18 pont (köszi Burfict és Pacman), DEN-ben 16. (Mondjuk ez magyarázható a sok sérülttel, ebben nem volt több, így is nagyot küzdöttek), 2016-ban a MIA-t hülyére vertük (30), aztán KC-ben TD nélkül nyerünk 18 ponttal, majd NE-ben 17 pont. Ezt is összegezném: 6-ból egyetlen 1-szer értük el a 20 pontot. Szóval melyik Offense-re lehetett számítani? Melyik Offense volt alkalmas SB-runra, mert stabilan 20 pont felett termelt, amikor "season is on the line" szitu volt. Melyik az az O, amelyik rendre megcsinálta a GW-drive-ot, amikor "game is on the line" volt.
Hát nem a mostani. Pedig jószerivel minden poszton jobb ez a keret, mint a BA-érában...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
HogynelenneTe Soldi, az emlékeink kicsit mások, az Áriansz éra szólt az openfieldről meg yardfosásról, s rendben töketlenkedésről az endzoneban. Az egyre hanyatló futásról, meg arról, hogy nem tudjuk kontrollálni az órát. Jelenleg a kibaszott Bell miatt szenvedünk, mert valószínűleg olyaan speciális a neki fekvő blokkolási séma, hogy még súlyos hetek mennek rá mire összeáll rendesen afutasunk, utána ez az O nem fog szenvedni.Van blokkolási sémánk? Szerintem az O töketlensége Big Ben pontatlanságának és az OL gyengeségének köszönhető. Szerencsére mindkettő javítható.
sutianap
Klaci79
www.steelersdepot.com/2017/05/leveon-bells-style-forces-offensive-line-block-differently/
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
2012 óta nem nyertünk Bóltimórban...akkor Charlie apó volt a QB. Összességében 25-21 nekünk a mérleg
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Te Soldi, az emlékeink kicsit mások, az Áriansz éra szólt az openfieldről meg yardfosásról, s rendben töketlenkedésről az endzoneban. Az egyre hanyatló futásról, meg arról, hogy nem tudjuk kontrollálni az órát. Jelenleg a kibaszott Bell miatt szenvedünk, mert valószínűleg olyaan speciális a neki fekvő blokkolási séma, hogy még súlyos hetek mennek rá mire összeáll rendesen afutasunk, utána ez az O nem fog szenvedni.Van blokkolási sémánk? Szerintem az O töketlensége Big Ben pontatlanságának és az OL gyengeségének köszönhető. Szerencsére mindkettő javítható.
sutianap
több mint 7 éve
Te Soldi, az emlékeink kicsit mások, az Áriansz éra szólt az openfieldről meg yardfosásról, s rendben töketlenkedésről az endzoneban. Az egyre hanyatló futásról, meg arról, hogy nem tudjuk kontrollálni az órát. Jelenleg a kibaszott Bell miatt szenvedünk, mert valószínűleg olyaan speciális a neki fekvő blokkolási séma, hogy még súlyos hetek mennek rá mire összeáll rendesen afutasunk, utána ez az O nem fog szenvedni.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Nagy mezégetések vannak, amiket videóra vesznek. Most valaki kicsit az egyik videót jobban megnézte és ott lehet látni, hogy az ember egy Jarvis Jones mezt éget el 😀pbs.twimg.com/media/DKlrtB9V4AAjtpU.jpg:large
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
állítólag egy nap alatt érezhetően növekedtek a Villanueva mezeladások...legalább ennyi haszna megvolt, hogy a többiek 5m-rel hátrébb maradtak...meg sok ostoba barom többé nem szurkol a Steelersnek
több mint 7 éve
Szerintem nem fogják meglépni, mert nincs rá idő. Most áll úgy a csapat, hogy nagyjából komplett, franchise QB még 1-2 évig lesz, ha valamikor ki kell jönni egy eredménynek (SB) akkor az most tud jönni idén vagy max jövőre. Addig nem lesz változás. Utána a középszar QB-kkel való kínlódás úgyis kinyírja Haleyt.Nem fogják meglépni, ez nem is kérdés, nálunk nincsenek ilyen drasztikus lépések, hogy szezon közben edzőcsere.
Arians elküldése szükséges és jó döntés volt. Sem a futó, sem a passzjáték nem volt kiemelkedő nála, egy olyan szerencsés időszakban volt OC, amikor a korszakos D miatt tizenpontokkal lehetett sorban meccseket nyerni, úgy, hogy közben a D hozott TD-ket is, meg rengeteg short fieldet. És Ben megvédését sem tudta soha megoldani.
Jan
Arians elküldése pedig faszság volt. Abból az alapanyagból kihozta, ami benne volt. Lehet itt korszakos D-vel jönni, de 2008-ban 6 meccset fordított meg az O a 4. negyedben, vagy hosszabbításban. Enélkül nemhogy a 6. gyűrű, de még a PO sem lett volna meg. (Persze ez fordítva is igaz, de csak a D-vel kitörölhettük volna a hátsónkat) Megvolt a gyilkos ösztön. Mindezt egy okádék, helyenként UDFA-kból álló OL-lel. Az sem igaz, hogy nem működött a futójáték. Amikor megkérték, hogy többet és hatékonyabban fussunk BB megvédése érdekében, olyan futójátékot rakott össze egy szar fallal és Mendyvel, hogy bőven 4-es átlag felett futkorásztunk. Ez az ember utána kétszer lett az év edzője két különböző csapatnál. Elég sokat mondó. Meg az is, hogy amikor a Ravens DC-je, akinek az elit D-jét akkoriban évente 2-3-szor sz.pattuk le, rögtön vitte OC-nak, amikor HC-nak nevezték ki.
Arians alatt az O felülteljesített, mert képes volt nyerni akár ELIT VÉDELMEK ellen is, amikor ütött az óra, de azóta mi van nálunk tulajdonképpen? Csilivili számok, de amikor kell, nem tudjuk befejezni a meccset. Ahogy most Chicagóban sem, pedig volt rá 2(!) lehetőségünk is, egyszer pl short fieldről. Sokszor mondtam már, mivel a meccsek döntő többsége 2 drive-on belüli, nem az számít, hogy felraksz-e 30 pontot a táblára, hanem az, hogy amikor le kell zárni a meccset, akkor le tudod-e zárni. Azóta nekünk van egy fenomenális, de töketlen O-nk, amelyet még most is az átlagos, vagy most már jó védelemnek kell rendre kihúzni a szarból.
több mint 7 éve
Szerintem nem fogják meglépni, mert nincs rá idő. Most áll úgy a csapat, hogy nagyjából komplett, franchise QB még 1-2 évig lesz, ha valamikor ki kell jönni egy eredménynek (SB) akkor az most tud jönni idén vagy max jövőre. Addig nem lesz változás. Utána a középszar QB-kkel való kínlódás úgyis kinyírja Haleyt.Tomlin HC, így felel mindhárom egység teljesítményéért. Ahogy azért is, mert ilyen dekoncentrált társaságot küld fel a pályára időről-időre, valamint legalább akkora gunslinger, HC mint az ifyou BigBen. Bárki az nem alternatíva, az favágás. Akárki jönne, ugyanúgy szidnátok, ahogy sokan szidtuk BA-t is. Amíg Tomlin a Coach, -és még sokáig az lesz- tényleg jöhet bárki. Én csak kíváncsi voltam, van-e ilyenkor valaki a fejetekben, vagy csak fát vágtok. Télen is megkérdeztem, akkor sem volt. De mindegy is, BigBen valószínűleg már nem akar új rendszert tanulni. Szóval vigyázzatok mit kívántok 😊 Ravens Week ON.Tomlin annyiban felelős az O balfaszságáért, hogy nem hajlandó váltani OC-poszton. Ebben valóban felelős, ez az ő hatásköre lenne. Miután döntött (Haley megtartása mellett), utána már elsősorban Haley felelőssége az nagy rakás szar, amit látunk. (Főleg hogy Tomlin defensive mind edző.)
Spy
Én speciel az edzőkeringő során tudnék 10-20 nevet mondani, aki jó LEHET. De épp azért nem látom értelmét nevekkel dobálózni, amiért a draftnál sem. Azért mert valakinek jó a reputációja, nem biztos, hogy az nálunk is működni fog. Jarvis Jones-nak hogy örült a nagy többség, aztán bust lett, Bellnek meg kb senki, mert Lacy még bent volt, ő meg a legjobb RB lett. De ugyanez volt a helyzet Haley kinevezése kapcsán. Én speciel iszonyatosan elleneztem Arians elküldését, ma sem értek vele egyet, de ha már megtörtént, Haleyt jó választásnak gondoltam. De 5 év távlatában ki merem jelenteni, hogy nem jött be. Ilyen van. Ezért nem dobálózok nevekkel.
Engem nem az érdekel, hogy kit hozunk, mert azt majd az idő dönti el, hogy beválik-e az új ember vagy sem. Hanem az érdekel, hogy legalább MEGPRÓBÁLJUNK változtatni azon, ami évek óta alulteljesít az állományhoz képest. Felőlem Munchakot is kipróbálhatnánk OC-ként, pedig ilyen pozícióban még sosem volt. Csak csináljunk már vmit, mert épp a napokban néztem végig az elmúlt 3 szezonunk NFL Films által készített 20 perces összefoglalóját és azt érzem, hogy elvesztegettünk 3 évet. (Na jó a 15-ösről sztem nem Haley tehet, az a csapat meggyőződésem szerint SB-t nyert volna, ha nem hal meg mindenki a konf döntőig.) Ez egy SB-kaliber csapat 3 éve és nem tudjuk megugrani és rendszerint nem az eleinte átlagos, most már inkább jó kaliber védelem miatt, hanem a szipiszuper O miatt.
Soldados
Arians elküldése szükséges és jó döntés volt. Sem a futó, sem a passzjáték nem volt kiemelkedő nála, egy olyan szerencsés időszakban volt OC, amikor a korszakos D miatt tizenpontokkal lehetett sorban meccseket nyerni, úgy, hogy közben a D hozott TD-ket is, meg rengeteg short fieldet. És Ben megvédését sem tudta soha megoldani.
több mint 7 éve
Tomlin HC, így felel mindhárom egység teljesítményéért. Ahogy azért is, mert ilyen dekoncentrált társaságot küld fel a pályára időről-időre, valamint legalább akkora gunslinger, HC mint az ifyou BigBen. Bárki az nem alternatíva, az favágás. Akárki jönne, ugyanúgy szidnátok, ahogy sokan szidtuk BA-t is. Amíg Tomlin a Coach, -és még sokáig az lesz- tényleg jöhet bárki. Én csak kíváncsi voltam, van-e ilyenkor valaki a fejetekben, vagy csak fát vágtok. Télen is megkérdeztem, akkor sem volt. De mindegy is, BigBen valószínűleg már nem akar új rendszert tanulni. Szóval vigyázzatok mit kívántok 😊 Ravens Week ON.Tomlin annyiban felelős az O balfaszságáért, hogy nem hajlandó váltani OC-poszton. Ebben valóban felelős, ez az ő hatásköre lenne. Miután döntött (Haley megtartása mellett), utána már elsősorban Haley felelőssége az nagy rakás szar, amit látunk. (Főleg hogy Tomlin defensive mind edző.)
Spy
Én speciel az edzőkeringő során tudnék 10-20 nevet mondani, aki jó LEHET. De épp azért nem látom értelmét nevekkel dobálózni, amiért a draftnál sem. Azért mert valakinek jó a reputációja, nem biztos, hogy az nálunk is működni fog. Jarvis Jones-nak hogy örült a nagy többség, aztán bust lett, Bellnek meg kb senki, mert Lacy még bent volt, ő meg a legjobb RB lett. De ugyanez volt a helyzet Haley kinevezése kapcsán. Én speciel iszonyatosan elleneztem Arians elküldését, ma sem értek vele egyet, de ha már megtörtént, Haleyt jó választásnak gondoltam. De 5 év távlatában ki merem jelenteni, hogy nem jött be. Ilyen van. Ezért nem dobálózok nevekkel.
Engem nem az érdekel, hogy kit hozunk, mert azt majd az idő dönti el, hogy beválik-e az új ember vagy sem. Hanem az érdekel, hogy legalább MEGPRÓBÁLJUNK változtatni azon, ami évek óta alulteljesít az állományhoz képest. Felőlem Munchakot is kipróbálhatnánk OC-ként, pedig ilyen pozícióban még sosem volt. Csak csináljunk már vmit, mert épp a napokban néztem végig az elmúlt 3 szezonunk NFL Films által készített 20 perces összefoglalóját és azt érzem, hogy elvesztegettünk 3 évet. (Na jó a 15-ösről sztem nem Haley tehet, az a csapat meggyőződésem szerint SB-t nyert volna, ha nem hal meg mindenki a konf döntőig.) Ez egy SB-kaliber csapat 3 éve és nem tudjuk megugrani és rendszerint nem az eleinte átlagos, most már inkább jó kaliber védelem miatt, hanem a szipiszuper O miatt.
több mint 7 éve
Spy
2 337
Tomlin HC, így felel mindhárom egység teljesítményéért. Ahogy azért is, mert ilyen dekoncentrált társaságot küld fel a pályára időről-időre, valamint legalább akkora gunslinger, HC mint az ifyou BigBen. Bárki az nem alternatíva, az favágás. Akárki jönne, ugyanúgy szidnátok, ahogy sokan szidtuk BA-t is. Amíg Tomlin a Coach, -és még sokáig az lesz- tényleg jöhet bárki. Én csak kíváncsi voltam, van-e ilyenkor valaki a fejetekben, vagy csak fát vágtok. Télen is megkérdeztem, akkor sem volt. De mindegy is, BigBen valószínűleg már nem akar új rendszert tanulni. Szóval vigyázzatok mit kívántok 😊 Ravens Week ON.Azért sokan elhitték a CHI-ról is, hogy nincs offenzük. Sérült OL, meg hüle Glennon sérült Howard stb. Oszt elénekeltünk egy himnuszt az öltözőben és ott maradtunk egy félidőt. Howard egyébként nagyot ment, szerencsétlen a végén már bal vállal előre futott egyenes vonalban is.Mivel nem Tomlin hívja a playeket, így nem látom miért az ő felelőssége lenne az O töketlensége. Ami Tomlin felelőssége, hogy nem vált az OC poszton. Amúgy én meg már tényleg ott tartok, hogy felőlem bárki lehetne, akár belülről is, csak legyen már valami, hogy lássam: legalább megpróbáltuk a több éve tartó alulteljesítés és biztos töketlenkedés után.
Big Al-nak azért elég nehéz lehetett a meccs előtt, hogy a csapattal tartson, vagy a Nemzettel. Mindkettőt belenevelték. Én sajnáltam kicsit, ahogy ott állt egyedül.Se az edzőkhöz nem mert kimenni, se bent maradni.
Tudom, kissebbséghez tartozom, de lehet itt OC-zgatni, de emlékeim szerint, amikor szóba került konkrétan, hogy akkor ki más? (a nála mindenki jobb-ot elengedve) Senki nem merült fel mint tutijobb. Nem ragaszkodom én hozzá, és adom, hogy nem jön ki az offenzből az ami bennük van-bár nálam ez inkább HC kérdés- és őrületbe kerget néhány hívásával, de azt sem tudom elfogadni, hogy mindenért ami nem megy, az OC a felelős, ami működik, ahhoz semmi köze. Ha konkrét alternatíva merül fel, el tudom dönteni, jobbnak látom-e, de ilyen eddig nem volt, addig nekem a Haley takarodj csak petárda.
Egyébként a passzjáték hiányától eltekintve nem volt ez egy rossz Bears (najó a sec itt is vérzik de az nagyrészt mindenütt, főleg AB ellen). Enélkül ennyi van bennük, mi meg alájuk feküdtünk, de küzdöttek, brusztoltak, és sikerült nekik. Az első félidőtől eltekintve nem ajándékba kapták.
Spy
Soldados
több mint 7 éve
Kezgyük lassan:Mátyók Leila
Őszi bódulat
Méregszínű ősz, bús hajnali táj,
Monoton emberek várnak a vasútnál.
Torz fények homálya nyeli el a várost,
Gyászolva boldogot, gyászolva magányost.
Tébolyult lelkek dallamai szólnak,
Dallamaik íze, mint keserédes csóknak.
Rohannék, ha tudnék, menekülnék messze,
De megbénít az érzés, nincs, ki elijessze.
S küzdenem kell Vértől duzzadt szemekkel,
Félholtan keserű múlttal, mély sebekkel.
S most küzdök, míg vége nincs a végtelennek,
Míg ezernyi darabra nem hullok, míg el nem temetnek.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
Szóval értem én, de ki az akit szívesen látnátok OC-nak?Ez meg ilyenkor tárgytalan kérdés. Idény utáni edzőkeringőben lehetett volna jó neveket hozni. Ilyenkor (idény közben) váltás esetén mindig belülről nevezik ki az utódot. Nekem bárki megfelelne belülről is erre a 13+? mérkőzésre, csak menjen már el innen. Az se érdekel, ha még szarabb lesz, de legalább megpróbáltuk a biztos szar helyett.
Spy
több mint 7 éve
Azért sokan elhitték a CHI-ról is, hogy nincs offenzük. Sérült OL, meg hüle Glennon sérült Howard stb. Oszt elénekeltünk egy himnuszt az öltözőben és ott maradtunk egy félidőt. Howard egyébként nagyot ment, szerencsétlen a végén már bal vállal előre futott egyenes vonalban is.Mivel nem Tomlin hívja a playeket, így nem látom miért az ő felelőssége lenne az O töketlensége. Ami Tomlin felelőssége, hogy nem vált az OC poszton. Amúgy én meg már tényleg ott tartok, hogy felőlem bárki lehetne, akár belülről is, csak legyen már valami, hogy lássam: legalább megpróbáltuk a több éve tartó alulteljesítés és biztos töketlenkedés után.
Big Al-nak azért elég nehéz lehetett a meccs előtt, hogy a csapattal tartson, vagy a Nemzettel. Mindkettőt belenevelték. Én sajnáltam kicsit, ahogy ott állt egyedül.Se az edzőkhöz nem mert kimenni, se bent maradni.
Tudom, kissebbséghez tartozom, de lehet itt OC-zgatni, de emlékeim szerint, amikor szóba került konkrétan, hogy akkor ki más? (a nála mindenki jobb-ot elengedve) Senki nem merült fel mint tutijobb. Nem ragaszkodom én hozzá, és adom, hogy nem jön ki az offenzből az ami bennük van-bár nálam ez inkább HC kérdés- és őrületbe kerget néhány hívásával, de azt sem tudom elfogadni, hogy mindenért ami nem megy, az OC a felelős, ami működik, ahhoz semmi köze. Ha konkrét alternatíva merül fel, el tudom dönteni, jobbnak látom-e, de ilyen eddig nem volt, addig nekem a Haley takarodj csak petárda.
Egyébként a passzjáték hiányától eltekintve nem volt ez egy rossz Bears (najó a sec itt is vérzik de az nagyrészt mindenütt, főleg AB ellen). Enélkül ennyi van bennük, mi meg alájuk feküdtünk, de küzdöttek, brusztoltak, és sikerült nekik. Az első félidőtől eltekintve nem ajándékba kapták.
Spy
több mint 7 éve
Értem ezt, és el is fogadom, Nem kell ugyanúgy gondolkodnunk. Csak ennél tovább senki nem jutott még a témában. Csak ez a Haley takarodj a "nála mindenki jobb"-al ez kicsit olyan kezd lenni -értem én hogy már szállóige magasságokba emelkedett- mint ha veszel egy házat, hogy felújítsd, mert látsz benne valamit, de csak addig jutsz el, hogy szétverd a falakat.Erre azért nehéz innen válaszolni, mert mi csak a kirakatot látjuk, a háttérembereket nagyon ritkán. Ők viszont, akik ebben régóta és mélyen benne vannak, nyilván rendelkeznek olyan személyes kapcsolatokkal, hogy ha mondjuk egy magánbeszélgetésen megkérdeznéd Tomlint, hogy tud-e minimálisan Haley szintű támadó szakembereket, akkor kapásból vágna 5-6 nevet, közte olyat akit még sose hallottunk.
Mi nem fogunk 14-2-es szezonokat futni, és agyonverni minden gyengébb csapatot és Nr1 seed-et szerezni. Arra ott a másik csapat. Egyszerűen nem így működünk. A szezon feléig a csapat work in progress, és addig elejtünk meccseket -könnyűnek látszókat is. Ha nyerünk vmikor SB-t akkor az végigverekedett december-január eredménye lesz, és tetszik vagy nem ez az út egyelőre NE-n keresztül vezet, hacsak ki nem veri őket valaki nekünk. Én nem látom Tomlinban, hogy meg tudja a NE-t ugrani DE cáfoljon rám, boldogan elsimerem, ha tévedek, és nézem végig, ahogy BigBen utoljára beleboxol egyet Deebo mellkasába a konfettiesőben.
Szóval értem én, de ki az akit szívesen látnátok OC-nak?
Spy
Pl én magam is kizárólag NFL-t nézek, egyetemi focit talán 2-3 meccset láttam, de ahogy a számomra tök ismeretlen Harbaugh átjött a 49ers-hez, SB-ba vitte a csapatot, majd visszament egyetemre, abból azért levettem hogy baromi sok tehetséges szakember van a fociban, akik nincsenek a radaron - de nyilván a bennfentesek ismerik őket, azaz egymást.
Szóval az hogy én, vagy innen bárki nem tud ilyen edzőt mondani, az nem jelenti azt hogy Tomlin, vagy Colbert ne ismerne ilyeneket.
több mint 7 éve
Spy
2 337
Értem ezt, és el is fogadom, Nem kell ugyanúgy gondolkodnunk. Csak ennél tovább senki nem jutott még a témában. Csak ez a Haley takarodj a "nála mindenki jobb"-al ez kicsit olyan kezd lenni -értem én hogy már szállóige magasságokba emelkedett- mint ha veszel egy házat, hogy felújítsd, mert látsz benne valamit, de csak addig jutsz el, hogy szétverd a falakat.Tudom, kissebbséghez tartozom, de lehet itt OC-zgatni, de emlékeim szerint, amikor szóba került konkrétan, hogy akkor ki más? (a nála mindenki jobb-ot elengedve) Senki nem merült fel mint tutijobb. Nem ragaszkodom én hozzá, és adom, hogy nem jön ki az offenzből az ami bennük van-bár nálam ez inkább HC kérdés- és őrületbe kerget néhány hívásával, de azt sem tudom elfogadni, hogy mindenért ami nem megy, az OC a felelős, ami működik, ahhoz semmi köze. Ha konkrét alternatíva merül fel, el tudom dönteni, jobbnak látom-e, de ilyen eddig nem volt, addig nekem a Haley takarodj csak petárda.SpyEzzel a játékoskerettel amit évek óta leművel, ezt érts szó szerint, bárki jöhetne részemről.
A QB edző, a ruhatáros, a pályafestő...bárki!
Voltak jó meccsei az offense-nek az évek során, de tartani egy jó szintet (jót, nem elitet, amit a gárda megkívánna, érted...) sosem tudott.
Év közben nem szerencsés váltani, de ezertutihótziher ahogy a korábbi években, idén sincs esélyünk menetelni ezzel a támadósorral.
Szóval részemről jöhetne bárki, aki valamennyire is ért a sport elméletéhez, és támadó beállítottságú múltja van.
laby
Mi nem fogunk 14-2-es szezonokat futni, és agyonverni minden gyengébb csapatot és Nr1 seed-et szerezni. Arra ott a másik csapat. Egyszerűen nem így működünk. A szezon feléig a csapat work in progress, és addig elejtünk meccseket -könnyűnek látszókat is. Ha nyerünk vmikor SB-t akkor az végigverekedett december-január eredménye lesz, és tetszik vagy nem ez az út egyelőre NE-n keresztül vezet, hacsak ki nem veri őket valaki nekünk. Én nem látom Tomlinban, hogy meg tudja a NE-t ugrani DE cáfoljon rám, boldogan elsimerem, ha tévedek, és nézem végig, ahogy BigBen utoljára beleboxol egyet Deebo mellkasába a konfettiesőben.
Szóval értem én, de ki az akit szívesen látnátok OC-nak?
több mint 7 éve
Tomlin érában ezeken a papírforma meccseken, szerintem rettenetesen hiányzik egy Hines Ward, egy James Farrior szintű játékos a támadó, és védő oldalon akik feltudnák pörgetni a többieket, és erőt tudnának belőlük meríteni meccs közben.Egyszerűen ha alszunk a meccs elején, akkor sosem tudunk felébredni belőle, és most már tisztán látszik hogy erre Tomlin alkalmatlan, amit nem is értek hogy miért mert a stílusából épp ellenkezőleg várnám.
több mint 7 éve
Tudom, kissebbséghez tartozom, de lehet itt OC-zgatni, de emlékeim szerint, amikor szóba került konkrétan, hogy akkor ki más? (a nála mindenki jobb-ot elengedve) Senki nem merült fel mint tutijobb. Nem ragaszkodom én hozzá, és adom, hogy nem jön ki az offenzből az ami bennük van-bár nálam ez inkább HC kérdés- és őrületbe kerget néhány hívásával, de azt sem tudom elfogadni, hogy mindenért ami nem megy, az OC a felelős, ami működik, ahhoz semmi köze. Ha konkrét alternatíva merül fel, el tudom dönteni, jobbnak látom-e, de ilyen eddig nem volt, addig nekem a Haley takarodj csak petárda.SpyEzzel a játékoskerettel amit évek óta leművel, ezt érts szó szerint, bárki jöhetne részemről.
A QB edző, a ruhatáros, a pályafestő...bárki!
Voltak jó meccsei az offense-nek az évek során, de tartani egy jó szintet (jót, nem elitet, amit a gárda megkívánna, érted...) sosem tudott.
Év közben nem szerencsés váltani, de ezertutihótziher ahogy a korábbi években, idén sincs esélyünk menetelni ezzel a támadósorral.
Szóval részemről jöhetne bárki, aki valamennyire is ért a sport elméletéhez, és támadó beállítottságú múltja van.
több mint 7 éve
Hölgyek Urak. Tudom, hogy több csapat képviselője is ide jár olvasni néha néha. Egy olyan felvetésem lenne, akit érdekel az ránk ír itt vagy facen, hogy Okt elsején a hagyományos Mellrák ellenes figyelem felhívó felvonuláson, mint NFL szurkolók all vegyünk részt. A Steelers.hu idén is kampányol, természetesen, de azt szeretnénk, ha itt egységesen mezekbe öltözve jelennénk meg.
Köszi és pacsi.
több mint 7 éve
Spy
2 337
Azért sokan elhitték a CHI-ról is, hogy nincs offenzük. Sérült OL, meg hüle Glennon sérült Howard stb. Oszt elénekeltünk egy himnuszt az öltözőben és ott maradtunk egy félidőt. Howard egyébként nagyot ment, szerencsétlen a végén már bal vállal előre futott egyenes vonalban is.Big Al-nak azért elég nehéz lehetett a meccs előtt, hogy a csapattal tartson, vagy a Nemzettel. Mindkettőt belenevelték. Én sajnáltam kicsit, ahogy ott állt egyedül.Se az edzőkhöz nem mert kimenni, se bent maradni.
több mint 7 éve
Én már lassan jobban tudok szurkolni azért, hogy nehogy újra a Pats nyerje a SB-t, mint azért hogy mi nyerjük.Azt valahogy jobban el tudom hinni.