NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Gilbert & Watt both out. Hawkins, Tuitt questionable for Sunday
Nem örülök 😕
Klaci79
Nekem nincs bajom ezzel. A Bears meccset hozni kell, felesleges kockáztatni, utána jön a Ravens elleni derbi, ott legyen mindenki hadra fogható. szóval én Tuittot sem erőltetném.

Nézzétek a jó oldalát, talán látunk egy kis Deebót! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Gilbert & Watt both out. Hawkins, Tuitt questionable for Sunday
Nem örülök 😕

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Gilbert és Watt nem edzett és JJ volt limitált. Mindenki más edzésben
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Gilbert miatt jött Jake a keretbe óvatosságból.
több mint 7 éve
Wilcox ismét edzésbe állhat és full edzést nyomott
Tuitt és Watt limitált volt ma
Nem edzett: Gilbert (hamstring), DHB (illness), James (ankle), Pouncey (illness), Roethlisberger (not injury related)

több mint 7 éve
Steelers Sign OT Jake Rodgers, Release WR Justin Thomas
több mint 7 éve
Ju Ju-t Villanueva tanítja vezetni. Csak aztán nehigy rangers stílusban közlekedjen Pittsburghben.
több mint 7 éve
Simán el tudom képzelni, hogy Timmons is CTE-ben szenved és komoly panaszai vannak. Akár ezt is. De ez csak és kizárólag az én elmém szüleménye....
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Van, vagy volt egy mozgalom nálunk öltözőn kívül a marihónalja orvosi rehabilitációs célra történő használatáról. Ugye Franco Harris, Bam Morris, Jack Ham a fő zászlóvivők. Aztán Ryan Clark a NFLPA-ban ugye folyamatosan nyomatja, s ezek a furi esetek mint Woodley, Timmons - kívül a nyilvános Bell, Blount, Bryant nyilvános eltiltásokon. Potsburgh ügyekben még érintett lehet Ramon Foster. Szóval ezekről annyira nem esik szó, mert a Roo se akar belekeveredni, lásd a Holmes elpasszolást.

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Ezt írják róla a felfüggesztéséről szóló cikkben:
Indications were something upset the linebacker and he felt he had to get to Pennsylvania to see his child. He is expected to see a doctor, though what the issue could be has not been disclosed.

Pennsylvania-ba utazott a gyereke miatt, de hogy miért ennyire hirtelen, szólt-e valakinek és nem engedték el, vagy csak elrohant...és orvoshoz miért kell mennie...Schefter tweet-je szerint "már jobban van, játszani akar". Ez is mit jelenthet...
több mint 7 éve
Olyan ez mint a preseason. Akkor még mindenki SB esélyes. Kedden is mindenkinek van esélye játszani aki day to day vagy week to week. Úgyis a 3 edzés dönt el mindent.

Timmonsról senki semmit nem olvasott? Nagy a csend mindenhol. Nem szép így lelépni, de a MIA is nagyon hallgat. Annyira karakter-idegen ez tőle.
Spy
Semmi hír. Csak a büntetés. Valami tutira történt. Egy csendes gyerek volt itt. Soha semmi negatív hír nom volt róla. Semmi kritika. Valami csak lehetett.
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Olyan ez mint a preseason. Akkor még mindenki SB esélyes. Kedden is mindenkinek van esélye játszani aki day to day vagy week to week. Úgyis a 3 edzés dönt el mindent.

Timmonsról senki semmit nem olvasott? Nagy a csend mindenhol. Nem szép így lelépni, de a MIA is nagyon hallgat. Annyira karakter-idegen ez tőle.
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Timmonsot eltiltotta a Dolphins, ez max 4 meccs lehet ha jól tudom. Érdekes ügy...
Klaci79
Nem vitának szántam, csak pontosítottam, hogy ha vki innen tájékozódik, akkor jó infója legyen. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Gilbert limitált lesz a héten (hamstring)
Jesse James is (ankle)
Tuitt akár játszhat hétvégén
V. McDonald (back) szintén játszhat
Watt sérülése is rendben lesz
Wilcox a protokoll végénél
Klaci79
Tomlin egyikre se mondta, hogy játszani fog, csak azt, hogy mindegyiknél van erre esély. Mindegyiknél a heti edzésmunkától függ a dolog.
Soldados
A játszhat is ezt jelenti...nálam 😊
"all players who are currently injured have a shot at playing Sunday against the Bears"
de felesleges facsarni a szavakat 😉
Klaci79
A játszhat és van esélye, hogy játsszon messze nem ugyanaz. 😉
Soldados
Ezt a f@sz vitát már megint...

Timmonsot eltiltotta a Dolphins, ez max 4 meccs lehet ha jól tudom. Érdekes ügy...

több mint 7 éve
Jesse James is (ankle)
Klaci79
Tomlin egyikre se mondta, hogy játszani fog, csak azt, hogy mindegyiknél van erre esély. Mindegyiknél a heti edzésmunkától függ a dolog.
Soldados
"all players who are currently injured have a shot at playing Sunday against the Bears"
Klaci79
A játszhat és van esélye, hogy játsszon messze nem ugyanaz. 😉

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412
Egyénileg v. csaparészben kifejezetten tetszettek: BB, a teljes OL, AB, Bryant, James, teljes DL, Vince W, Chick, Bud és Hilton.

Akik hozták kb. magukat v. az elvárhatót: Bell, Juju, Conner, Mitchell, Gay és a két rúgó.

Akik gyengébbek voltak: Shazier, Davis és Burns.
több mint 7 éve
Negyedik negyed elején vezettünk egy szép ötperces drive-ot, amiben tetszett Haley playhívása. Ott szépen használtuk a slotban Rogerst, őt kimozgatták keresztben is egy elkapásnál (AB elhozta a safetyt magával középről a másik oldalra), hívtak rá egy kreatív screent, jó WR blokkokkal és volt középső futás és szélső passz Bell-nek, csak egy yard hiányzott a végén a FD-hez.

Mondjuk a FG hellyetti punt egy ergya illegal snap by the center büntetés miatt elég WTF volt, viszont a punt unit nagyot alakított, mert odaszegeztük őket fél yardra, ami kb. a meccs végét jelentette. Utána mondjuk nyaltunk egy csúnya Treadwell elkapást, úgy hogy Burnsön volt még egy DPI is, de összességében kontrolláltuk őket, másik momentumot nem engedtünk.

A 2. drive-unk is korrekt volt, öt percet öltünk vele, szépen kivitelezett és biztos passzokkal AB-nek és Rogersnek. Ben itt már nem kockáztatott, amikor nyomást érzett, inkább kidobta, a FG elég lett a győzelemhez.

A Vikes utolsó driveja veszett fejsze nyele volt, ott a D megint az első félidei énjét hozta, hamar szertefoszlattuk a reményeiket.

Összességében mindkét csapatrésszel elégedett vagyok, az ST is jól muzsikált, nagyobb hülyeséget nem csináltak, a két rúgó korrekt volt.
több mint 7 éve
Vaspor Pittsburgh Steelers 83
Andalastone 😊
több mint 7 éve
Újranéztem condensed verzióban a Vikings elleni 1. félidőt.

Benyomások offenseről:

Fast Willie
Defense:

Fast Willie
Nagyon jó elemzések...minden szavával egyetértek! 😊
Klaci79
Köszi szépen.
több mint 7 éve
A harmadik harmad az első félidőhöz képest nyilvánvaló visszaeséssel járt, de nem forgott veszélyben a vezetésünk. Köszönhetjük ezt részben a Vikings balfaszkodásainak is ((illegal formation a kihagyott FG-unknál, majd ismétlésnél 46-ról Boswell bevágja; kihagyott XP-jük; szabad játék, amiből MB ordas nagy elkapása lett). Btw BB még mindig a hard count nagymestere 😊

O oldalon azért itt már voltak bajok, pl. Griffen egy brutál sacknél megölte a RZ támadásunkat, ott totál vakon volt az OL, simán átjöttek a DT-k. Sztem inkább miscommunication lehetett a falban, mert kb. lefagytak, de BB sem volt a helyzet magaslatán, mert túl sokáig tartotta a lasztit.

Bell szélső futásait itt már szépen zárta a Vikes, az oldalvonalig terelte többször és nem tudtuk a sec-jüket megblokkolni, hogy szabad hely legyen futni, stb. A középső futások viszont néha ültek. Juju-nak volt egy ronda dropja a RZ-ig jutó drive-ban, Bryant-nek viszont két hatalmas elkapása is volt két különböző pontszerzés előtt. Boswell-nél megijedtem az 51 yardos kihagyott FG-nél, de hála istennek az ellenfél segített egy büntivel és közelebbről már clutch volt.

A D itt már nem volt annyira éles, kevesebbszer értünk oda Keenumhoz (a félidő utáni első drive kivételével, mert ott konkrétan kettétörtük kétszer is), és volt pár csúnyán beszopott hosszú passz (pl.: Diggs szélső, vonal melletti elkapásai, egyszer gyanúsan late hit mellett, Rudolph FD-je 4 perccel a vége előtt harmadik kísérletnél, illetve egykezes elkapása 3&20-nál - ezekből kétszer is S. Davis volt a hunyó), Burnsnél is volt def. holding Treadwellen.

Cook-nak is volt pár nagyobb (10 yard feletti) futása, amiből végül a TD is lett, de ez még belefért. Azért Saci kissé összekaphatná magát, mert neki side2side kellene közlekednie a szélső futásoknál, ami nem mindig volt meg, többször fennakadt a blokkokon vagy ütemet tévesztett. Kéne még egy kis PED. (Btw egész megbízhatóan szereltünk a meccsen, olyan sok missed tackle nem tűnt fel.)

A McKinnon típusú, passzolásba bevonható futó ellen viszont remekül védekeztünk (többször 3. kísérletnél), egyszer sem tudtak meglepni vele minket, blokkolni sem tudtak neki normális folyósókat. Ez jó előjel. Egyszer LT Walton majdnem letépte a kicscsávó fejét 😊
több mint 7 éve

Benyomások offenseről:

Fast Willie
Defense:

Fast Willie
Nagyon jó elemzések...minden szavával egyetértek! 😊
több mint 7 éve
Jesse James is (ankle)
Klaci79
Soldados
több mint 7 éve
Defense:

- Hosszú ideje nem láttam ennyire agresszívan az irányítót támadó front sevent nálunk. Nyilván nem Bradford játszott és a Vikings OL-je max. közepes erősségű, de mindenhonnan, minden helyzetből és bárkitől jött nyomás. Ami állandó volt, Keenumnak folyton ki kellett mozognia vagy hátrálnia a zsebből és a sack-kekkel fejeztük be sokszor. A Vikings O kb. 20 percig momentumot nem szerzett, amiből az előnyünk lett végül.
- A DL szépen gyilkolta a futást, Cook-nak kb. egy normális futójátéka volt, többször backfielden volt az első kontakt. Heyward-ot és Hargrave-t is láttam átjönni sokszor, Watt, Dupree és Chick is gyakorolt nyomást, Williams-t pedig Timmons-ként blitzeltettük. Shazier volt valamivel halványabb úgy érzetre. Legtöbbször a futót nem is LB szerelte v. blitzre menő LB vette fel.
- 20. perc után volt kb. két-három hosszabb passz (Rudolph, Diggs és Thielen felé), amiből végül a FG drivejuk lett. A RZ előtt aztán újra felkeményedett a D és három blitz-cel (egyiknél asszem öten mentek át), kinyírtuk a drive-ot.
- A sec. nekem ilyen nyomásgenerálás mellett fel sem tűnt, de azért Davisnek és Mitchellnek is volt kemény, de szabályos passzvédekezése kulcshelyzetben (3rd downokon). Amin meglepődtem, hogy az első félidőben a cornerek egész tűrhetően adták át a zónákat, a határokra kb. két jó passza volt Keenumnak (TE ellen még mindig szarok vagyunk). Persze ez a F7-nek volt többnyire köszönhető, mert a Vikings QB-nak volt kb. két másodperce, úgyhogy 20 yardnál messzebb nem is látott el.:Ö
Fast Willie
több mint 7 éve
Defense:

- Hosszú ideje nem láttam ennyire agresszívan az irányítót támadó front sevent nálunk. Nyilván nem Bradford játszott és a Vikings OL-je max. közepes erősségű, de mindenhonnan, minden helyzetből és bárkitől jött nyomás. Ami állandó volt, Keenumnak folyton ki kellett mozognia vagy hátrálnia a zsebből és a sack-kekkel fejeztük be sokszor. A Vikings O kb. 20 percig momuntumot nem szerzett, amiből az előnyünk lett végül.
- A DL szépen gyilkolta a futást, Cook-nak kb. egy normális futójátéka volt, többször backfielden volt az első kontakt. Heyward-ot és Hargrave-t is láttam átjönni sokszor, Watt, Dupree és Chick is gyakorolt nyomást, Williams-t pedig Timmons-ként blitzeltettük. Shazier volt valamivel halványabb úgy érzetre. Legtöbbször a futót nem is LB szerelte v. blitzre menő LB vette fel.
- 20. perc után volt kb. két-három hosszabb passz (Rudolph, Diggs és Thielen felé), amiből végül a FG drivejuk lett. A RZ előtt aztán újra felkeményedett a D és három blitz-cel (egyiknél asszem öten mentek át), kinyírtuk a drive-ot.
- A sec. nekem ilyen nyomásgenerálás mellett fel sem tűnt, de azért Davisnek és Mitchellnek is volt kemény, de szabályos passzvédekezése kulcshelyzetben (3rd downokon). Amin meglepődtem, hogy az első félidőben a cornerek egész tűrhetően adták át a zónákat, a határokra kb. két jó passza volt Keenumnak (TE ellen még mindig szarok vagyunk). Persze ez a F7-nek volt többnyire köszönhető, mert a Vikings QB-nak volt kb. két másodperce, úgyhogy 20 yardnál messzebb nem is látott el.:Ö
több mint 7 éve

Benyomások offenseről:

- O line összességében tetszett, viszonylag jól védték Bent egy sokat blitzelő, agresszív OLBket bevető védelem ellen. Középről nem nagyon jöttek át, a két T felől azért egy-kétszer volt pressure. Ben szépen mozgott a zsebben, kimozgott a nyomás elől is vagy jó ütemben fellépett, meg volt pár Houdini-play is (pl: Brown elkapás, amit videózással adtak catchnek). Villaneuva-n volt holding és false start is, neki még bele kell rázódnia, többiek szolid teljesítményt hoztak.
- WR sorból Bryantet jól használtuk fly-ra és slantekre is (TD is ebből lett), ő jól mozgott, nem látszott rajta rozsda és volt kulcsblokkja is futójátéknál. Talán összekapja magát. Brown elit, iszonyat jól szakadt el jó és agresszív CB-k ellen és hatalmas elkapásai voltak. James megbízható volt, ment felé FD-t eredményező checkdown is, középen elég nagy zónát játszik be. Ha belőle egy Miller2-t faragunk, kicsit gyengébb blokkolása mellett is elég nekem. Juju a TD-jén kívül - amibe szépen, brusztolva beleállt -nekem eddig nem tűnt fel, de nyilván nem tőle kell megváltást várni (Alapképességei mások, mint Coates-é, de tehetségben jobb nála és sokkal keményebben játszik, khhhm Hines Ward utód lehet???).
- Bell nekem most jobban tetszett, mint Browns ellen, megtalálta szépen a folyosókat, irányváltásai is rendben voltak. Nyilván az offseason kimaradása meglátszik rajta, meg az összhang a fallal még nem tökéletes (ugye neki más sémát blokkolnak kb. 9 hónap után), de javul. Több first down-t megoldott egyedül, ezt jó volt látni, hogy nem kellett feleslegesen passzoltatni Bent egy veszélyes sec ellen. A Vikings védelem amúgy is legendásan jól öli a futást, nekem érzetre sem volt rossz a futásátlagunk, mégha breakout play nem volt.
- Playhívásokkal felemásan voltam elégedett Haley-től. Az alapkoncepció - futással beindítani a passzolást - hellyel-közzel működött, azért rengeteg first downt összehoztak, de volt néhány nagyon brainfart hívása. Biztos vezetésnél - kb. 2. negyed utolsó öt percében - felbuzdulva az MB-n és AB-n megítélt DPI-ken, kb. 4 tök fölösleges 30-50 yardost hívott, amiből 3 Brown felé ment, teljesen esélytelenül és 2 majdnem INT lett. Ez túlzott kockázat, főleg ilyen játékhelyzetben, a pálya azon pontjain (kb. félpálya környéke), úgy, hogy közepes passzokkal és sima oldalfutásokkal is tudtunk egyébként haladni és Ben-en nem is volt iszonyatos nyomás ekkor. Úgy látszik Haley ezektől nem tud szabadulni. Azt neki adom kreditként viszont, hogy a középső területekre nagyon jó keresztező és underneath útvonalakat hívott Rogers-nek és James-nek, akik azokat szépen megoldották.

Szerkesztette: Willie Parker