Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Ehh már a Bronz meccsen is elcsakarontottuk a feelgoodot, nem tudjuk a tetves meccset lezárni, ez olyan Steelerses, nem nekünk való, akárcsak az OT. A sátán műve emberek, hogy kergetőzöl kétésfél órát álló műszakkal a kislánnyal, s mikor végre megadja magát eccercsak kimegy belőled a vijagra, megijedünk, hogy kikacsint a mufflonszőr a bugyiszélén? De hát a gyerekeknek már megígérted! Én meg dobálhatom díszpárnával a tévét, Bell is nyaljon sót, de gyüvőhéten el kell kapálni a Hollókat, mert a halottrugdosásnál nincs felemelőbb élmény.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szörnyű meccs volt - minden téren.

O: lement 3 meccs, ebből 2 botrány szar volt támadó szempontból. Ezúttal 17 kib.szott pontot tettünk a táblára, ezt is úgy, hogy kétszer short fieldről jöttünk turnover után. Ergó értékelhetetlen és elfogadhatatlan volt az O teljesítménye. Bell még mindig nem az igazi. Haley meg takarodjon. Ilyen kerettel 21 pontot teszünk fel a táblára átlagosan, pedig eddig elég könnyű schedule volt... Megmagyarázhatatlan.

D: ha 200 futott yardot engedsz, nem érdemelsz győzelmet. Ez ennyire egyszerű. Ez a mistackle parádé volt a legmeglepőbb. Idén eddig ez nem volt jellemző. Nem tudom, mi történt, de vagy 20 volt a meccsen, ami elfogadhatatlan. Az eredményét látjuk: 200 yard a földön...

Spec team: blokkolt FG, Boswell ostoba szabálytalansága McDonald óriási mentése után, fumble punt visszahordásnál.

De mindezen bénaságok ellenére nem is az összkép bántott igazán. Lehet szarul játszani, ha megcsinálod a playeket, amikor üt az óra. Az O 4 perccel a vége előtt támadhatott, ott lezárhatta volna a meccset. A problémák ellenére egy szót nem szóltam volna, ha megcsinálják a drive-ot, lepörgetik az órát és az utolsó másodpercben berúgunk egy közeli FG-t. De asszem egy 1st downig sem jutottunk. Ez a baj. A D-nél ugyanez a bajom. Nem érdekel, hogy szarok voltunk a futás ellen, ha a hosszabbításban megfogták volna a Bears-t, ahogy azt a 4. negyedben tették. De amikor "game is on the line" 3 futással átgyalogoltak rajtunk és vége volt a meccsnek.

A pozitívum AB mellett McDonald elképesztő mentése volt.

De jön az első igazán fontos meccs. Ha nyerünk, elégedettek lehetünk a szezon első negyedével, mert egymeccses előnyünk lehetne a csoportban, ahol ráadásul úgy állnánk 2-0-val, hogy 2 idegenbeli meccsen vagyunk túl. Szóval kulcsmeccs jön: vagy meglesz a driver seat, vagy üldöző szerepkörbe kényszerülünk.

Pár apróság:
- a turnover mutató 2-2 volt, nem 2-1.
- a Ravens ellen is mi leszünk az esélyesek. Erre persze nem osztanak W-t, de nem indulatból kell nézni a dolgokat. Objektiven a Ravens O mint olyan nem si létezik, ráadásul ha volt rosszabb teljesítmény a mienknél ma, az a Ravensé volt.

ui.: Amúgy valóban jó a párhuzam a tavalyi 3. héttel, ugyanis Philly mellett Chicagóba is sz.pni járunk - függetlenül a csapatok erősségétől. Kb fix zakó. Ettől még érthetetlen, hogy miért, de így van évtizedek óta. Lassan ahhoz is hozzászokunk, hogy szar csapatok ellen idegenben fix a zakó... Ez mondjuk biztos, hogy Tomlin felelőssége. Ahogy az is, hogy még mindig ez a retardált Haley az OC. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668
Összességében fájó ez, mivel a Bears szinte semmit nem csinált.

Én vagyok az, amely szidja a D-t, az O ellenében, de gyerekek, ez a D kétszer szerzett kritikus ponton labdát az O-nak. A TO mutató ezen a meccsen 2:1 ide és így kikapunk a Bearstől? Aki ezt a meccs előtt mondja kiröhögöm.

Persze igen, a D kapcsán számonkérhető, hogy ha a futás az egyedüli ami mehet az ellenfélnek, akkor dobigálgatom Glennont feltöltött boxszal és kész. És ez igaz is, nem kérdés, a F7 van nagyon nem muzsikált jól. Ami viszont fura volt, hogy ennyire üresen futhatott Howard sokszor, ami a misstackle halmokon túl visszanézve pár playt az ordas holdingok miatt volt. Nem magyarázkodás, de vissza lehet nézni a hosszabbítás 2 utolsó futását, Hayden és Burns kapcsán. Az előbbinél Én szentül meg voltam győződve, hogy azon gondolkoznak a bírók...bár hozzáteszem, hogy akkora ordas holding volt a bíró szeme előtt, hogy gondolkozni ezen meg nem lehetett sokat......

De visszatérve a A második TO-nál egy TD-vel átfordítjuk a meccset és onnantól már passzolni kellett volna Glennonnak és vége. Sima 3 and FG.....egy first downt nem tudtunk szerezni. Itt mondtam azt, hogy nem, ilyen nincs. És erre a meccs végi playcalling tette fel a pontot az I-re. No és azért, mert azzal azt kommunikáljuk az ellenfélnek, hogy zavar van, lehet agresszívabbnak lenni.

No és emellett Ben. Nincs rendben az egész O, de a legaggasztóbb az, hogy nem jönnek a clutch playek. Régebben egy-egy szabadulás után ott volt a labda, most pedig sorra jönnek a hosszúk, az erősek és a pontatlanok. Node ha így van, akkor 3 és 2-re, 3 és 7-re nem 15 yardos bravúrplayeket hívok, hanem szépen odarakom az embereket a first down közelébe szépen Bell opciókkal. Nem, nem nem és nem. Szinte minden drive-ban
több mint 7 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan
Ez a D teljesítmény katasztrófa. Tudni lehetett hogy passzjátékuk gyakorlatilag nincs, csak a futást kell levédekezni és azzal kinyírjuk a meccsüket. Erre futnak ellenünk 200y-ot. Butler a felkészítés helyett mivel töltötte a hetet?

O és az elit szavakat egy darabig ne tegyük egy mondatba. Középszar futójáték, megint elképesztő hülye playhívások, Ben homály, van 1-1 egyéni teljesítmény ami életben tartja a driveokat, de azonkívül semmi.

Viszont ne felejtsük el a formaidőzítés fontosságát, nem most kell csúcsformában lenni, hanem 3 hónap múlva.
Jan
Persze, voltak hibák a D-ben, de az a siralmas inkább, hogy 17 kapott pontot nem bírt nem tudott túlszárnyalni ez az "elit " O.
Gergőke
Volt olyan szakasza a meccsnek, ahol Bennek 6 v 7 incomplete passza volt egymás után. Ilyenkor azért belenéznék Haley fejébe, hogy amikor elment az 5. sikertelen passz, és ott van a pályán Bell, akkor miért hív be megint egyet? Ráadásul RZ-ban 3&2-re jön egy direkt endzoneba menő passz, mikor elég lenne 2 y-ot haladni, és támadhatnánk tovább... érthetetlen az ember teljesen.

De nekem ezzel együtt is a D a nagyobb csalódás, kapott pontban nem sok a 17, de gyakorlatilag egy teljesen egysíkú, kiszámítható támadójátékkal érték el ellenünk, amire abszolút fel lehetett volna készülni.
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ez a D teljesítmény katasztrófa. Tudni lehetett hogy passzjátékuk gyakorlatilag nincs, csak a futást kell levédekezni és azzal kinyírjuk a meccsüket. Erre futnak ellenünk 200y-ot. Butler a felkészítés helyett mivel töltötte a hetet?

O és az elit szavakat egy darabig ne tegyük egy mondatba. Középszar futójáték, megint elképesztő hülye playhívások, Ben homály, van 1-1 egyéni teljesítmény ami életben tartja a driveokat, de azonkívül semmi.

Viszont ne felejtsük el a formaidőzítés fontosságát, nem most kell csúcsformában lenni, hanem 3 hónap múlva.
Jan
Persze, voltak hibák a D-ben, de az a siralmas inkább, hogy 17 kapott pontot nem bírt nem tudott túlszárnyalni ez az "elit " O.

" class="embed">
több mint 7 éve
Tight end #80 Pittsburgh Steelers 1
Üdvözletem!
Immáron 12 éve szurkolok a Steelersnek, valahogy a fórumozás eddig eddig kívül volt a látókörömön. Most viszont úgy érzem ideje elkezdenem.
A mai meccs után úgy érzem, valami nagyon hiányzik innen. Az offensenek szárnyalni kéne egy ilyen összeállítással, de mégis csak az középszar szint alját nyalogatjuk. Még csak azt sem lehet állítani hogy nincsenek összeszokva. Miért erőltetjük a hosszú passzokat folyamatosan? Bell minek toporog és próbál helyezkedni mikor ez már három hete nem megy?
A defenseben nem tudom mi történik, egyszerűen kabaré hogy olyan alap dolgok nem mennek mint a szerelés, vagy a playek olvasása. 200 engedett futott yard? Vicc. Kezdem azt érezni hogy edzői szinten nincs rendben valami.
Remélem átértékelik a dolgokat ezek után, és jövő héten lenyomjuk a Ravenst.

The Steelers are the Kings of the North!
több mint 7 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 564 — kheanton@gmail.com
Akkor kezdeném én: Haley takarodj! Az egy dolog, hogy D lószar, de egy ilyen offensetől ez.... és már a harmadik meccsen zsinórban.
több mint 7 éve
Egyébként pont az ilyen meccseink mutatják meg, hogy miért van előttünk mindig a Pats. Ők is kikapnak időnként, vannak gyengébb meccseik is, de ilyen bohózatot (vagy mint a Browns elleni 8 TO-s meccs) soha nem látni tőlük.
több mint 7 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Úgy látszik, Trumphnak voltak emberei az ellenfeleknél, aki meggyalázz a himnuszt az kikap 😀
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Régebben halálba idegesített egy ilyen meccs, most már csak röhögni tudok rajta. Öregszem 😊

több mint 7 éve

több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
De legalább kiálltunk a demokráciáért. Trump most biztos röhög rajtunk.

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 790 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tavaly is a 3. héten szívtatok egy érdekeset, lehet nektek ilyenkor kéne BYE weekre menni 😊
több mint 7 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Nyugi 😊...túl vagyunk az évi egy botrány meccsünkön. A lényeg első felvonása amúgy is jövő héten jön 😊. Ez a meccs baromira nem a D-n múlt. Persze nekik is meg voltak a hibáik ,de igazából szoptak egy short field TD-t, a második félidőben meg nulláztak. Az O meg elmehet e a retekbe...kivéve Brown.
Gergőke
...és JuJu
bcsarli
Így van 😊

" class="embed">
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Azért ez is kemény:
Steelers now 11-6 On Road Under Tomlin When Favored By 7-Points Or More
Nem tudom mi a szart lehetne csinálni. Végül is, az idény nem az ilyen meccseken megy el, ezzel csak megkönnyítenénk az életünket.
több mint 7 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Azért Gilbert nagyon hiányzott, nem mintha nyomás lett volna, szóval Watt is, Foster sem segített, de remélem, előbbi kettő legalább tud játszani jövő héten. Azért én örültem volna Deebo-nak, lehet jobb lett volna futás ellen, mint Chick, aki egyszer futónak háttal próbált blokkról lejönni
több mint 7 éve
Nyugi 😊...túl vagyunk az évi egy botrány meccsünkön. A lényeg első felvonása amúgy is jövő héten jön 😊. Ez a meccs baromira nem a D-n múlt. Persze nekik is meg voltak a hibáik ,de igazából szoptak egy short field TD-t, a második félidőben meg nulláztak. Az O meg elmehet e a retekbe...kivéve Brown.
Gergőke
...és JuJu

több mint 7 éve

" class="embed">
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Szar csapatok ellen, de főleg ha nem keleti parti idő szerint játszunk:
 pbs.twimg.com/media/DKhCGGGWsAE_lTH.jpg:large
Amúgy az O teljesítménye teljesen elfogadhatatlan. Mondjuk nálam a D-é is, de mint általában mindig, itt magasan az O viszi a felelősséget. Egy normális drive volt az egész meccsen, se előtte, se utána nem azt játszottuk, ami működött. Mély passzok tömege, totális pontatlanság...39/22 Ratyinál. Mi a szarért kell egyáltalán 39-et passzoltatni egy egál meccsen? Amikor persze kellett volna, akkor futásokkal operálunk....

5-13 a mérlegünk idegenben 0.500-nál gyengébb csapatok ellen...némi tendencia azért megfigyelhető.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Megérdemeltük ezt! Függetlenül attól, hogy bennem új fogalom alakult ki a holdingokat illetően. Ennyi mezfogást, mint amit láttam még soha. Az utolsó futás különösen nevetséges volt, ahogy a támadó szépen kontrolláltan a mezt fogva de kicsit tolva nyomta hátra a védőt, hogy még véletlenül se érhessen oda. De ez nem a D-n ment el. Sokszor szoktam a D-t szidni, de ez az O egy impotencia volt.

Az, hogy 50 msp van hátra a rendes játékidőben, de gyakorlatilag futunk az nekem felháborító kategória. Ott mondtam, hogy jobb, ha kikapunk, mert az edzőstül mindenestül fel kell ébredni, de mert elit O ide, vagy oda, eddig 3 meccsből úgy cirka átlag alatti a teljesítmény.
Klemó
Azért a 200+ futott yardot nem teszi ki a Def az ablakba..Leszerepelt itt minden egység. A csapatok közti különbségnek köszönhető, hogy nem dőlt el az első félidőben. Hisztorikusan lojálisak vagyunk a BAL-al szemben, ahol szintén nem mi leszünk a meccs esélyesei. A sérültekről nem beszélve
Spy
Azért a PO home field-et ilyen teljesítmények mellett felejtsük el.
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
 kephost.com/images/2017/09/24/ps.png

több mint 7 éve
Megérdemeltük ezt! Függetlenül attól, hogy bennem új fogalom alakult ki a holdingokat illetően. Ennyi mezfogást, mint amit láttam még soha. Az utolsó futás különösen nevetséges volt, ahogy a támadó szépen kontrolláltan a mezt fogva de kicsit tolva nyomta hátra a védőt, hogy még véletlenül se érhessen oda. De ez nem a D-n ment el. Sokszor szoktam a D-t szidni, de ez az O egy impotencia volt.

Az, hogy 50 msp van hátra a rendes játékidőben, de gyakorlatilag futunk az nekem felháborító kategória. Ott mondtam, hogy jobb, ha kikapunk, mert az edzőstül mindenestül fel kell ébredni, de mert elit O ide, vagy oda, eddig 3 meccsből úgy cirka átlag alatti a teljesítmény.
Klemó
Azért a 200+ futott yardot nem teszi ki a Def az ablakba..Leszerepelt itt minden egység. A csapatok közti különbségnek köszönhető, hogy nem dőlt el az első félidőben. Hisztorikusan lojálisak vagyunk a BAL-al szemben, ahol szintén nem mi leszünk a meccs esélyesei. A sérültekről nem beszélve
több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
😀 Hihetetlen, hogy szar csapatok ellen mennyire képtelen vagyunk játszani.
Jó volt ez, felszívják magukat, kellett ez a zakó.
több mint 7 éve
17 pontot hozott az O úgy, hogy ebből 10 pont short fielden volt az ellenfél 30 yardosán. Ez nonszensz!
Klemó
Azért a D-t se mentsük fel. Ilyen egysíkú játékkal átgyalogoltak rajtunk. Nevetséges.

több mint 7 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Évi 1 kötelező duplanulla teljesítmény ugye ezzel letudva?
Ha igen akkor örömésbódottá...
A meccsről kár bármit is mondani mert értékelhetetlen...