Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 7 éve
Közben azért az FA zakatol szépen és ahogy szokott húz el mellettünk.....node mi akarunk/akartunk egy ILB-t kimondottan....kiváncsi leszek a következő pár napra.Egyébként, ha választani kéne, hogy Matyi jöjjön ide, vagy maradjon Bell, akkor kérdés nélkül az előbbit választanám....csak jelzem....
több mint 7 éve
Nem kicsit leptek meg ezek a számok.Figyu, aki megteheti. : )
Arra számítottam, hogy kap 2-3 évre egy 3-4 milliót/év, aztán ez a 37,5 18 garantálttal, még jó hogy feküdtem 😊
Klaci79
több mint 7 éve
Csináltunk plusz 8 misit, Ben szerződéséből legalább egy tizest ki tudunk bányászni, ha plussz egy kicsit hosszabbítunk is rajta, akkor egy huszast.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Mármint FS type. No és ha az utóbbi marad és ha kezdőnek szánnánk, Kozorához hasonlatosan valami törni fog....Takarítunk ezerrel a cap-ben, de engem is meglepne, ha egy top player a huszas évei közepén beleférne. Hozzáteszem rögtön, hogy jelenleg egy safety sincs a csapatban ha jól érzékelem....Davis és Wilcox még vannak.
Klemó
Pitt
több mint 7 éve
Takarítunk ezerrel a cap-ben, de engem is meglepne, ha egy top player a huszas évei közepén beleférne. Hozzáteszem rögtön, hogy jelenleg egy safety sincs a csapatban ha jól érzékelem....Davis és Wilcox még vannak.
Klemó
több mint 7 éve
Takarítunk ezerrel a cap-ben, de engem is meglepne, ha egy top player a huszas évei közepén beleférne. Hozzáteszem rögtön, hogy jelenleg egy safety sincs a csapatban ha jól érzékelem....
több mint 7 éve
Ja. Heyward helyére 😊Heyward pedig Matyi mellett kampányol 😂Én is! Beleférne valahogy a capbe?
Meglepne...
Klaci79
steelwolf
több mint 7 éve
Heyward pedig Matyi mellett kampányol 😂Én is! Beleférne valahogy a capbe?
Meglepne...
Klaci79
több mint 7 éve
Állítólag Burfict iránt érdeklődik a Raiders! Jó lenne legalább nem verné bucira Juju-t!
több mint 7 éve
Mitchell és Gay mellett Golden lett még a cut-hadművelet áldozata.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Állítólag a Phillynél próbálkozunk Mychal Kendricks miatt. Nem lenne nagy fizetése, cserébe viszont nem is FA, így csak trade útján kerülhet ide.El a kezekkel tőle vagy legfeljebb Bellért jöhet 😛 😉
Klaci79
több mint 7 éve
A két "kispénzű" kezdő, Hilton és Jesse James is kapott egy kis extra pénzt a szabályoknak megfelelően.Közben Tomlin A Virginia Tech otthonában van Fichtner pedig az Oklahomáén.
Előbbi az Edmunds testvérekre lehet kíváncsi, utóbbi helyen több érdekesség is lehet.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Állítólag a Phillynél próbálkozunk Mychal Kendricks miatt. Nem lenne nagy fizetése, cserébe viszont nem is FA, így csak trade útján kerülhet ide.
több mint 7 éve
Róla már lekéstünk...megy a Jets-be.Nálatok ki lenne a 1. Pick?Először is elhoznám Avery Williamson-t a titansból. 😊
Nálam Leighton Vander Esch-re megy a voks!
steelwolf
Aztán ugyebár nagy valószínűséggel előttünk kimegy a 2 top ILB: Tremaine Edmunds, Roquan Smith (Rashaan Evans), így nálam is Leighton Vander Esch-re megy a no.1 pick.
(De egy BPA safety pickkel se lenne bajom)
kriSTEELan
több mint 7 éve
Nálatok ki lenne a 1. Pick?Először is elhoznám Avery Williamson-t a titansból. 😊
Nálam Leighton Vander Esch-re megy a voks!
steelwolf
Aztán ugyebár nagy valószínűséggel előttünk kimegy a 2 top ILB: Tremaine Edmunds, Roquan Smith (Rashaan Evans), így nálam is Leighton Vander Esch-re megy a no.1 pick.
(De egy BPA safety pickkel se lenne bajom)
több mint 7 éve
Nálatok ki lenne a 1. Pick?Nálam Leighton Vander Esch-re megy a voks!
több mint 7 éve
Jelen állapotban (Bell 14,5 milláját és a draftot, RFA-kat is beleszámítva) kb 8 millió a cap space. Állítólag szeretném Mitchellt olcsóbban visszahozni, de például még Haden és McDonald fizetése is benne van, ahogy Sensabaugh-é is, akit még emlegetnek, mint cut várományos.
több mint 7 éve
Hubbard a Browns-ba, 5 év 37,5M, 18M garantált tartalommalMivan?? Te jóatyaég.....majdnem 8 milla átlagfizu és majdnem 50% garantált egy olyan falembernek aki még életében nem játszott kezdőként végig egy szezont sem??
astroid
Hát ez mókás... 😊
több mint 7 éve
Én valamivel több mint 3,5-et olvastam, de a pontos számok még nem ismertek.Villanueva szerződését is átalakítottuk, amivel további 3,5 millát nyertünk a capben.Nem 4et?
Soldados
kishaszi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Villanueva szerződését is átalakítottuk, amivel további 3,5 millát nyertünk a capben.Nem 4et?
Soldados
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Nem kicsit leptek meg ezek a számok.A Browns ismét alkot, pénzük van.... Azért Hubbard ennyit nem ért.
Arra számítottam, hogy kap 2-3 évre egy 3-4 milliót/év, aztán ez a 37,5 18 garantálttal, még jó hogy feküdtem 😊
Klaci79
több mint 7 éve
Nem kicsit leptek meg ezek a számok.Kaptunk egy negyedik körösös kompenzációt ajándékba Hélitől.
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Nem kicsit leptek meg ezek a számok.Arra számítottam, hogy kap 2-3 évre egy 3-4 milliót/év, aztán ez a 37,5 18 garantálttal, még jó hogy feküdtem 😊