NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
29
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 737
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Megérdemeltük ezt! Függetlenül attól, hogy bennem új fogalom alakult ki a holdingokat illetően. Ennyi mezfogást, mint amit láttam még soha. Az utolsó futás különösen nevetséges volt, ahogy a támadó szépen kontrolláltan a mezt fogva de kicsit tolva nyomta hátra a védőt, hogy még véletlenül se érhessen oda. De ez nem a D-n ment el. Sokszor szoktam a D-t szidni, de ez az O egy impotencia volt.Így van, ha észhez térítő zakó volt akkor megérte.
Az, hogy 50 msp van hátra a rendes játékidőben, de gyakorlatilag futunk az nekem felháborító kategória. Ott mondtam, hogy jobb, ha kikapunk, mert az edzőstül mindenestül fel kell ébredni, de mert elit O ide, vagy oda, eddig 3 meccsből úgy cirka átlag alatti a teljesítmény.
Klemó
több mint 7 éve
Klemó
5 668
17 pontot hozott az O úgy, hogy ebből 10 pont short fielden volt az ellenfél 30 yardosán. Ez nonszensz!
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Megérdemeltük ezt! Függetlenül attól, hogy bennem új fogalom alakult ki a holdingokat illetően. Ennyi mezfogást, mint amit láttam még soha. Az utolsó futás különösen nevetséges volt, ahogy a támadó szépen kontrolláltan a mezt fogva de kicsit tolva nyomta hátra a védőt, hogy még véletlenül se érhessen oda. De ez nem a D-n ment el. Sokszor szoktam a D-t szidni, de ez az O egy impotencia volt.Az, hogy 50 msp van hátra a rendes játékidőben, de gyakorlatilag futunk az nekem felháborító kategória. Ott mondtam, hogy jobb, ha kikapunk, mert az edzőstül mindenestül fel kell ébredni, de mert elit O ide, vagy oda, eddig 3 meccsből úgy cirka átlag alatti a teljesítmény.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Hát ez megmagyarázhatatlan....tényleg elmennek a f@szba, hogy nem tudnak egy csapatot rendesen felkészíteni egy 0-2-es csapat ellen, amelyik 1000 sebből vérzik
több mint 7 éve
A Ranger stílus? 60 alatt nem mesz. Mindent eltúrsz az útból. És csak a Humvee-t ismered mint autó 😎 De pancélozva azt is.Ju Ju-t Villanueva tanítja vezetni. Csak aztán nehigy rangers stílusban közlekedjen Pittsburghben..az mif€le?
polamalu
kishaszi
több mint 7 éve
Ju Ju-t Villanueva tanítja vezetni. Csak aztán nehigy rangers stílusban közlekedjen Pittsburghben..az mif€le?
polamalu
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Report: Dolphins LB Lawrence Timmons wanted to return to #Steelers.Lolz
Klaci79
2 csomi szotyiért.. 😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Klemó
5 668
No és ezt nem hiszem el.....ezt a bakiparádét....Egy muffed punt.....rakatnyi rontott szerelés a futókon egy drive-on.....és egy bravúr drive után egy rontott FG.....aztán MC szenzációs mentése után a holder bengázása.....
Röhej....a Bears szinte semmit nem csinál és 10 ponttal vezet a félidőben....és csak megköszönhetjük, hogy nem 14 ponttal.....no nézzük a második félidőt
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Eddig nem volt semmi nálunk...úgyhogy úgy tűnik igen.Hú a Ravens....keményAz 5. héten Steelers-Jags lesz. Szerintem pihentessetek arra a meccsre inkább. 😊 😊 😊
This loss matches the worst in Ravens franchise history (also lost by 37 points in 1997 to Steelers)
Klaci79
Max tisztelet Tomlinék himnuszos akciójáért, ha az Agent Orange ellen irányul. 😊
iktriad
Én utálom amikor ennyire esélyesek vagyunk, de ha W lesz, akkor a Ravens után baromi nagy meccs lesz. Több magyar Steelers fannal a Heinz Fielden 😀
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Hú a Ravens....keményMindegy, ellenünk úgyis felszívják magukat.
This loss matches the worst in Ravens franchise history (also lost by 37 points in 1997 to Steelers)
Klaci79
több mint 7 éve
Hú a Ravens....keményAz 5. héten Steelers-Jags lesz. Szerintem pihentessetek arra a meccsre inkább. 😊 😊 😊
Klaci79
Max tisztelet Tomlinék himnuszos akciójáért, ha az Agent Orange ellen irányul. 😊
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Hú a Ravens....keményThis loss matches the worst in Ravens franchise history (also lost by 37 points in 1997 to Steelers)
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Nem jó, hogy erről szól ez az egész. Nem volt jó akkor sem, amikor még elszigetelt esetek voltak, de ez a f@sz most elég sok olajat öntött a tűzre...most persze összezárnak a játékosok
több mint 7 éve
Köszi, ezt nem tudtam. Valóban lehetnek még máshol is hasonló megnyilvánulások.Csak jelzem, hogy nagyon sokáig a himnuszok alatt bent voltak az öltözőben a csapatok. Vagyis itt nem az történik, hogy nem állnak fel a játékosok, hanem visszatérnek a régi "szokáshoz". Én azt is el tudom képzelni, hogy ott bent mindenki feláll majd és ezt is közvetítik.Steelers will not participate in today’s National Anthem, as @JamieErdahl reported. Steelers will remain in locker room during Anthem.Az azért kemény, nem örülök neki. Nem jó ha ilyenek miatt beszélnek rólunk.
tenorx
bcsarli
Azt gondolom, hogy itt ez nem csak rólunk szól. A londoni meccsen MINDENKI összefonta a kezét, jelezve az összetartozást, persze azzal, hogy a feketék térdeltek a himnusz alatt és nem ez lesz az utolsó egységes megnyilvánulás ma azt gondolom.
Klemó
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Csak jelzem, hogy nagyon sokáig a himnuszok alatt bent voltak az öltözőben a csapatok. Vagyis itt nem az történik, hogy nem állnak fel a játékosok, hanem visszatérnek a régi "szokáshoz". Én azt is el tudom képzelni, hogy ott bent mindenki feláll majd és ezt is közvetítik.Steelers will not participate in today’s National Anthem, as @JamieErdahl reported. Steelers will remain in locker room during Anthem.Az azért kemény, nem örülök neki. Nem jó ha ilyenek miatt beszélnek rólunk.
tenorx
bcsarli
Azt gondolom, hogy itt ez nem csak rólunk szól. A londoni meccsen MINDENKI összefonta a kezét, jelezve az összetartozást, persze azzal, hogy a feketék térdeltek a himnusz alatt és nem ez lesz az utolsó egységes megnyilvánulás ma azt gondolom.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Report: Dolphins LB Lawrence Timmons wanted to return to #Steelers.
több mint 7 éve
Steelers will not participate in today’s National Anthem, as @JamieErdahl reported. Steelers will remain in locker room during Anthem.Az azért kemény, nem örülök neki. Nem jó ha ilyenek miatt beszélnek rólunk.
tenorx
több mint 7 éve
Inaktívak: QB Joshua Dobbs, WR Justin Hunter, CB Brian Allen, OT Jerald Hawkins, OT Marcus Gilbert, LB T.J. Watt, DE Stephon Tuitt.Ergó senkivel nem kockáztatunk, mindenki pihen, így Tuitt is.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Trump nyilatkozatai. A csapat együttes döntese volt és nem.egy utasítás
több mint 7 éve
Mi az ok?
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
Steelers will not participate in today’s National Anthem, as @JamieErdahl reported. Steelers will remain in locker room during Anthem.
több mint 7 éve
Folyamatosan cserélgetjük LJ Fortot és Steven Johnsont a rosteren, most éppen előbbi került be és utóbbi ki.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Low grade a sérülése, az 1-2 hetet jelent. Az én fordításomban Bears nem valószínű, Ravens 50-50, JAX valószínű.Egyetértek, Tuittot se játszatnám. Annak nem örülök, hogy Watt sérülése ezek szerint mindenképp komolyabb, mint vártam. Lehet persze már jövő héten lesz, de szerdán már limitált volt és bíztam benne, hogy hétvégére már teljes értékű. Jó lenne már egy rookie aki domborítani tud egész évben.Gilbert & Watt both out. Hawkins, Tuitt questionable for SundayNekem nincs bajom ezzel. A Bears meccset hozni kell, felesleges kockáztatni, utána jön a Ravens elleni derbi, ott legyen mindenki hadra fogható. szóval én Tuittot sem erőltetném.
Nem örülök 😕
Klaci79
Nézzétek a jó oldalát, talán látunk egy kis Deebót! 😊
Soldados
Klaci79
Én az előbb említett ok miatt egyáltalán nem bánom, hogy nem erőltetjük a korai visszatérést, OLB-poszton elég mélyek vagyunk, belefér a hiánya, inkább a Ravens ellen legyen ott fullosan, most meg lássuk Deebót egy kicsit legalább. 😊
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Egyetértek, Tuittot se játszatnám. Annak nem örülök, hogy Watt sérülése ezek szerint mindenképp komolyabb, mint vártam. Lehet persze már jövő héten lesz, de szerdán már limitált volt és bíztam benne, hogy hétvégére már teljes értékű. Jó lenne már egy rookie aki domborítani tud egész évben.Gilbert & Watt both out. Hawkins, Tuitt questionable for SundayNekem nincs bajom ezzel. A Bears meccset hozni kell, felesleges kockáztatni, utána jön a Ravens elleni derbi, ott legyen mindenki hadra fogható. szóval én Tuittot sem erőltetném.
Nem örülök 😕
Klaci79
Nézzétek a jó oldalát, talán látunk egy kis Deebót! 😊
Soldados