NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Azt gondolom, hogy ez a meccs eldőlt azzal, hogy Bradford nem játszott. Ha képes a D-d nyomást gyakorolni, akkor nincs esélye az ellenfélnek ilyenkor azt gondolom ezt be kell vallani. Persze más kérdés, hogy tavaly nem volt mindig így, de idén nagyon domináns OLB játékkal rukkolunk ki a DL mellett. Nekem Chikillo játéka az, amely a legnagyobb meglepetés. Az, hogy Watt sérülése után nem JH, hanem ő került a pályára nagyon nagy elismerés.A W-t nem kell megymagyarázni, de nagyon nincs meg az O-ban a ritmus továbbra sem. Persze idény eleje van, de egy-egy nagy játék ellenére nekem ez még nagyon kevés. Az nekem papírforma, hogy Bell továbbra is még keresi önmagát. (talán most már veri a fejét a falba, hogy a managerére hallgatott...borzasztóan hiányzik neki a training camp....láthatóan és érezhetően még nagyon lassú és bizonytalan)
több mint 7 éve
Hát ez elég sima volt, Bradforddal persze másképp festett volna.Bryant visszatért, sokat jelent a csapatnak.
Bell továbbra is szenved.. kíváncsi vagyok mikor zökken vissza a rendes kerékvágásba, de egyelőre nem mutatja meg miért érne 16 millát évente.
több mint 7 éve
Majd bagóert visszajön. Mint a futó annó tőlünk NE-be 😁
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Hmm...hogy mik vannak:CBS Sports' Jason La Canfora reports Dolphins SLB Lawrence Timmons has left the team and is uncertain for Week 2 against the Chargers.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Nálunk mindhárom kérdéses játékos out:QB J.Dobbs
T J.Hawkins
G M.Feiler
DE S.Tuitt
WR J.Hunter
S J.Wilcox
TE V.McDonald
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
És végül Barr mégis játszik!A Vikes-nál Sam Bradford out today. Anthony Barr, Xavier Rhodes will play.
több mint 7 éve
Igazándiból a 3. QB felhozásánál nincs árulkodóbb jel. Már akkor szinte biztos volt, hogy nem Bradford fog kezdeni, különben nem hozták volna fel csere QB-nak a 3. számút.Amennyiben ez be is következik, akkor igencsak szerencsések vagyunk és úgy már illene nyerni, pedig az első Vikes-meccs alapján nagyon fáztam tőlük.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Egyetértünk!!!#Vikings backup QB Case Keenum warming up on the field now, looking like the starting QB -- compared to Bradford who did little today.Reméljük ez segít és nem felhozza az összes többit 😊
Na ez már árulkodó jel....
Sam Bradford is already coming off the field. Says he didn't even drop back once.
Ez még inkább...
Klaci79
Spy
Nagyon remélem, hogy véresen komolyan vesszük a meccset, Bradford nélkül is.
Főleg, hogy Dan Rooney-ről is most lesz a nagy megemlékezés.
több mint 7 éve
Spy
2 337
#Vikings backup QB Case Keenum warming up on the field now, looking like the starting QB -- compared to Bradford who did little today.Reméljük ez segít és nem felhozza az összes többit 😊
Na ez már árulkodó jel....
Sam Bradford is already coming off the field. Says he didn't even drop back once.
Ez még inkább...
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
#Vikings backup QB Case Keenum warming up on the field now, looking like the starting QB -- compared to Bradford who did little today.Na ez már árulkodó jel....
Ez még inkább...
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Érdekes kérdés ez...ha játszik Bradford akkor vagy egészséges és csak kamu volt, vagy komoly kockázatot vállalnak vele. Persze ezzel nem jutottunk előrébb és 17:30-kor tudhatjuk meg a végleges választ.Viszont ha most megnézem, hogy Tampa, Detroit, Chicago, GB jön most nekik és csak a Bearsel játszanak idegenben, akkor most olyan sorozat lesz, hogy ha bármi baja van, akkor nem fogják játszatni. De nyilván persze próbálják a figyelmünket megosztani.
Nálunk Tuitt a pletykák szerint nem játszik, a Vikes-nál pedig Barr az aki szinte biztosan kihagyja.
több mint 7 éve
Spy
2 337
Szerintem kezdeni fog. Ha nem lesz hatékony, vagy nem tudja megvédeni magát/az OL/az OC-ja, akkor valószínűleg kiveszik a meccsből, ezért kell a 3sz. QB. Nem létszükséglet nekik idegenben PIT ellen egy konferencián kívüli meccs, hogy kockáztassák a hosszútávú egészségét. Magasak az elvárások az 1. hét után, bár a game time decision valóban nem ígér sok jót. De lehet, hogy csak fagyasztják az ellen edzőit.
több mint 7 éve
Akkor Bradford is a kukában végzi mint RG3. Az alapszakaszban én tutira nem küldeném fel a 2. héten. Persze ha ez a vége felé van és valósan számít... vagy PO. Meglátjuk mi lesz már várom.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Rapoport ezt írja:The status of #Vikings QB Sam Bradford (knee) to be decided after a pregame workout, source said. Good news: His ACL & ligaments are intact
A meccs előtt dől el a sorsa. Ez a művelet szerintem csak óvatosság és ha nem játszik az is csak az. Szerintem nem fognak óvatoskodni és játszani fog. Aki inkább kihagyja a mérkőzést az Barr lesz. A kérdéses még Rhodes. Lehet AB ellen nem merik megtenni, hogy nem játszik, más kérdés, hogy pont AB ellen mit ér egy nem 100%-os CB a pályán.
Nálunk viszont ismerve a FO-t Tuitt, McDonald és Wilcox sem fog játszani.
több mint 7 éve
Már biztos, hogy Bradford kihagyja. A Depot szerint
több mint 7 éve
Kyle Sloter-t a Vikes felhozta a PS-ből, mert aggódnak Bradford állapotáért.Ez erősen arra utal, hogy Bradford nem fog tudni játszani.
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Kyle Sloter-t a Vikes felhozta a PS-ből, mert aggódnak Bradford állapotáért.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Vasárnap már láthatjuk a Dupree-Watt párost, bár nekem a Chickillo-Watt páros is nagyon tetszett...remélem azért Dupree még tud adni hozzá valami extrat.A másik oldalon Sam Bradford, Xavier Rhodes és Anthony Barr játéka is kérdéses. SB szerintem játszani fog, annak ellenére, hogy 3. napja limitált a térde miatt, Barr kihagyta a szerda-csütörtöki edzést, pénteken limitált volt, szerintem őt nem látjuk. Rhodes csípője is megsérült a Saints ellen, ő már két napja csak limitáltan edz.
Ráadásul egy fontos hír:
Roger Goodell will be present at Heinz Field this weekend.
WR Cobi Hamilton pedig közben a Texans PS-be került.
több mint 7 éve
Bengals OC mar lapáton is. ...
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Tuitt kérdéses vasárnap. Nagyon fog hiányozni, de szerintem csak akkor térjen vissza ha már 100%-os. Nagy szükség lesz rá még később.Shazier hitje Kizeren 25.000-be fáj neki
És Wilcox fejese is 25-be fáj még, akárcsak William Gay esete. Amúgy nem 25.000 USD, hanem csak 24.309 fejenként....ez vajon hogy jön ki.
Amúgy Watt zászlójára nem adtak büntetést.
több mint 7 éve
Tuitt, Wilcox és Hawkins mellett ezúttal McDonald sem edzett. Dupree továbbra is limitált és hozzá került Sean Davis is.
több mint 7 éve
Spy
2 337
Értem, és nyilván tudom is az okot. Nem is a játéka miatt sajnálom, -bár nem tűnt elveszett játékosnak- hanem a neve miatt. Én Fejedelem Kléjton-nak is örülök, hogy ott van a cicáknál és még dícsérik is néhányan. Ráadásul Mátyás még helyi kölyök is.Kis túlzás persze, de Galambos szintű játékos rengeteg van a piacon. Első-másod éves egy regular season meccs tapasztalat nélkül. Egy ilyen játékos akkor lehet érték, ha adott csapat táborában volt a nyáron, ismeri a rendszert, de őt nem fogja senki elvinni PS-be egyetlen csapat sem. Fort az, akit más is elvinne azt gondolom, hiszen neki van már meccstapasztalata, de ő sem fér ugye be senki 53-as keretébe viszont. (mint láttuk semelyik csapat nem claimelte)Úgy néz ki megvan a válasz erre a Fort kérdésre. Ő bekerült most a PS-be, ahonnan Galambost raktuk ki. És mivel S. Johnson nem rakható oda, ezért lehetett ez a pakolás. Micsoda future HOF kavarás van itt ILB poszton 😊Sajnálom Galambos Matyit, bírtam és jó is volt nyáron, reméltem, hogy PS-ben megragad. Bár lehet SJ idén is megviccel minket, de addigra sztem Mátyás már máshol edz.
Klaci79
Spy
Klemó
több mint 7 éve
Joey hamarabb fog bemenni, mint Harrison. Ez nem azt jelenti, hogy egyetértek vele, de így lesz.Porter mint HoF..... ??????Nem tudom, hogy az Alan Faneca, Hines Ward, Greg Lloyd, Joey Porter, Gary Anderson, Bill Cowher, Buddy Parker hetesből kinek lehet esélye idén...Faneca hamar be fog jutni. Porter is egy kis idővel, hosszú idővel pedig Cowher és remélhetőleg Ward. Andersonnál nem sok esélyt látok és Greg Lloydnál sem, az is csoda, hogy erre a listára rákerült idén, utálja a média, mi meg imádjuk. 😊
Klaci79
Soldados
Mi van?????
Nézd meg a listát, aztán majd hogy milyen emberek mennek nyugdijba kov evekben (kezdve a Suggs/Harrison duoval)
Wardnak jóval nagyobb sansza van (és reálisan nézve ö is 50/50 v alatti, de a personality/blocking siman betolja ot..
Igor