NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Kis túlzás persze, de Galambos szintű játékos rengeteg van a piacon. Első-másod éves egy regular season meccs tapasztalat nélkül. Egy ilyen játékos akkor lehet érték, ha adott csapat táborában volt a nyáron, ismeri a rendszert, de őt nem fogja senki elvinni PS-be egyetlen csapat sem. Fort az, akit más is elvinne azt gondolom, hiszen neki van már meccstapasztalata, de ő sem fér ugye be senki 53-as keretébe viszont. (mint láttuk semelyik csapat nem claimelte)Úgy néz ki megvan a válasz erre a Fort kérdésre. Ő bekerült most a PS-be, ahonnan Galambost raktuk ki. És mivel S. Johnson nem rakható oda, ezért lehetett ez a pakolás. Micsoda future HOF kavarás van itt ILB poszton 😊Sajnálom Galambos Matyit, bírtam és jó is volt nyáron, reméltem, hogy PS-ben megragad. Bár lehet SJ idén is megviccel minket, de addigra sztem Mátyás már máshol edz.
Klaci79
Spy
több mint 7 éve
Spy
2 337
Úgy néz ki megvan a válasz erre a Fort kérdésre. Ő bekerült most a PS-be, ahonnan Galambost raktuk ki. És mivel S. Johnson nem rakható oda, ezért lehetett ez a pakolás. Micsoda future HOF kavarás van itt ILB poszton 😊Sajnálom Galambos Matyit, bírtam és jó is volt nyáron, reméltem, hogy PS-ben megragad. Bár lehet SJ idén is megviccel minket, de addigra sztem Mátyás már máshol edz.
Klaci79
több mint 7 éve
Porter mint HoF..... ??????Nem tudom, hogy az Alan Faneca, Hines Ward, Greg Lloyd, Joey Porter, Gary Anderson, Bill Cowher, Buddy Parker hetesből kinek lehet esélye idén...Faneca hamar be fog jutni. Porter is egy kis idővel, hosszú idővel pedig Cowher és remélhetőleg Ward. Andersonnál nem sok esélyt látok és Greg Lloydnál sem, az is csoda, hogy erre a listára rákerült idén, utálja a média, mi meg imádjuk. 😊
Klaci79
Soldados
Mi van?????
Nézd meg a listát, aztán majd hogy milyen emberek mennek nyugdijba kov evekben (kezdve a Suggs/Harrison duoval)
Wardnak jóval nagyobb sansza van (és reálisan nézve ö is 50/50 v alatti, de a personality/blocking siman betolja ot..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Na, jól van akkor 😊 Azért nála tartottam attól, hogy nem igen lesz már az a térd soha jó :/Tud ő valaha egyáltalán még járni amúgy?Azt nem tudom, de táncolni igen. 😊
Wyatt
www.tmz.com/2017/08/29/teddy-bridgewater-knee-dance-party-vikings/
somoskovig
több mint 7 éve
Bridgewaterhez mit szólnátok ha hozzánk kerülne, miután BB visszavonul? Egyáltalán illene ebbe a rendszerbe...Nem örülnék.
steelwolf
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Tud ő valaha egyáltalán még járni amúgy?Azt nem tudom, de táncolni igen. 😊
Wyatt
www.tmz.com/2017/08/29/teddy-bridgewater-knee-dance-party-vikings/
több mint 7 éve
Bridgewaterhez mit szólnátok ha hozzánk kerülne, miután BB visszavonul? Egyáltalán illene ebbe a rendszerbe...
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Jerald Hawkins, Stephon Tuitt and J.J. Wilcox did not practice today. Dupree was limited
több mint 7 éve
Van esélye, kb 10-15 év múlva.Ward-on agyon meglepődnék ha HoF lenne valaha.Nem tudom, hogy az Alan Faneca, Hines Ward, Greg Lloyd, Joey Porter, Gary Anderson, Bill Cowher, Buddy Parker hetesből kinek lehet esélye idén...Faneca hamar be fog jutni. Porter is egy kis idővel, hosszú idővel pedig Cowher és remélhetőleg Ward. Andersonnál nem sok esélyt látok és Greg Lloydnál sem, az is csoda, hogy erre a listára rákerült idén, utálja a média, mi meg imádjuk. 😊
Klaci79
Soldados
Itt házon belül imádtuk, óriási játékos volt, de azért most is, és idővel előre haladva új nevekkel kiegészülve olyan lista lesz, akik elé nem fog bekerülni.
Mondom mindezt úgy, hogy Favre, és Ward minden idők legnagyobb kedvencei nálam.
laby
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
prérifarkas
598
A mosolygós gyilkos, juj de imádtam, kemény legény az már tuti, igazából nem is érdekel ő bekerül e.Ward-on agyon meglepődnék ha HoF lenne valaha.Nem tudom, hogy az Alan Faneca, Hines Ward, Greg Lloyd, Joey Porter, Gary Anderson, Bill Cowher, Buddy Parker hetesből kinek lehet esélye idén...Faneca hamar be fog jutni. Porter is egy kis idővel, hosszú idővel pedig Cowher és remélhetőleg Ward. Andersonnál nem sok esélyt látok és Greg Lloydnál sem, az is csoda, hogy erre a listára rákerült idén, utálja a média, mi meg imádjuk. 😊
Klaci79
Soldados
Itt házon belül imádtuk, óriási játékos volt, de azért most is, és idővel előre haladva új nevekkel kiegészülve olyan lista lesz, akik elé nem fog bekerülni.
laby
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve
Ward-on agyon meglepődnék ha HoF lenne valaha.Nem tudom, hogy az Alan Faneca, Hines Ward, Greg Lloyd, Joey Porter, Gary Anderson, Bill Cowher, Buddy Parker hetesből kinek lehet esélye idén...Faneca hamar be fog jutni. Porter is egy kis idővel, hosszú idővel pedig Cowher és remélhetőleg Ward. Andersonnál nem sok esélyt látok és Greg Lloydnál sem, az is csoda, hogy erre a listára rákerült idén, utálja a média, mi meg imádjuk. 😊
Klaci79
Soldados
több mint 7 éve
Nem tudom, hogy az Alan Faneca, Hines Ward, Greg Lloyd, Joey Porter, Gary Anderson, Bill Cowher, Buddy Parker hetesből kinek lehet esélye idén...Faneca hamar be fog jutni. Porter is egy kis idővel, hosszú idővel pedig Cowher és remélhetőleg Ward. Andersonnál nem sok esélyt látok és Greg Lloydnál sem, az is csoda, hogy erre a listára rákerült idén, utálja a média, mi meg imádjuk. 😊
Klaci79
több mint 7 éve
A durva, hogy ennek kb 80% kapásból mehetne, ha, nem, mind. Lehet érdemes lenne lassan posztonkénti HOF-t csinálni, mondjuk minden évben minden posztról két vagy három játékos. Persze akkor az értéke is kisebb lenne.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Igencsak komoly felhozatal várható az idei HOF esélyesek között. Több Steelers játékos/edző is tagja annak a 108-as listának, akik közül majd kikerülnek az idei aranyzakósok.A teljes lista:
QUARTERBACKS
(5) – Randall Cunningham, Rich Gannon, Donovan McNabb, Steve McNair, Phil Simms
RUNNING BACKS
(10) – Tiki Barber, Earnest Byner, Roger Craig, Corey Dillon, Eddie George, Edgerrin James, Lorenzo Neal, Fred Taylor, Herschel Walker (also KR), Ricky Watters
WIDE RECEIVERS
(13) – *Isaac Bruce, Donald Driver, Henry Ellard (also PR), Torry Holt, Chad Johnson, Randy Moss, *Terrell Owens, Sterling Sharpe, Jimmy Smith, Rod Smith, Steve Smith, John Taylor, Hines Ward
TIGHT END
(4) – Mark Bavaro, Ben Coates, Ferrell Edmunds, Jay Novacek
OFFENSIVE LINEMEN
(21) – Willie Anderson (T), Matt Birk (C), *Tony Boselli (T), Lomas Brown (T), Ruben Brown (G), Ray Donaldson (C), *Alan Faneca (G), Bill Fralic (G/T), Jay Hilgenberg (C), Chris Hinton (G/T), Kent Hull (C), Steve Hutchinson (G), *Joe Jacoby (T), Mike Kenn (T), *Kevin Mawae (C/G), Tom Nalen (C), Nate Newton (G), Bart Oates (C), Jeff Saturday (C), Richmond Webb (T), Steve Wisniewski (G)
DEFENSIVE LINEMEN
(11) – La’Roi Glover (DT/NT), Leonard Marshall (DE/DT), Keith Millard (DT/NT/DE), Leslie O’Neal (DE), Michael Dean Perry (DT/DE), Simeon Rice (DE), Richard Seymour (DT), Neil Smith (DE), Greg Townsend (DE/NT/LB), Kyle Vanden Bosch (DE), Bryant Young (DT)
LINEBACKERS
(15) – Carl Banks, Cornelius Bennett, Tedy Bruschi, Seth Joyner, Ray Lewis, Greg Lloyd, Wilber Marshall, Clay Matthews, Willie McGinest (also DE), Karl Mecklenburg, Sam Mills, Joey Porter, Darryl Talley, Zach Thomas, Brian Urlacher
DEFENSIVE BACKS
(12) – Eric Allen (CB), Steve Atwater (S), Ronde Barber (CB/S), LeRoy Butler (S), *Brian Dawkins (SS), Rodney Harrison (S), *Ty Law (CB), Albert Lewis (CB), *John Lynch (S), Dennis Smith (S), Everson Walls (CB), Darren Woodson (S)
KICKERS/PUNTER
(3) – Gary Anderson K, Sean Landeta P, Nick Lowery K
SPECIAL TEAMS
(2) – Brian Mitchell (KR/PR also RB), Steve Tasker (ST also WR)
COACHES
(12) – *Don Coryell, Bill Cowher, Tom Flores, Mike Holmgren, Jimmy Johnson, Chuck Knox, Buddy Parker, Richie Petitbon, Dan Reeves, Marty Schottenheimer, Clark Shaughnessy, Dick Vermeil
Nem tudom, hogy az Alan Faneca, Hines Ward, Greg Lloyd, Joey Porter, Gary Anderson, Bill Cowher, Buddy Parker hetesből kinek lehet esélye idén...
több mint 7 éve
LJ Fortot kivágtuk és ismét visszahoztuk Steven Johnsont. Fogalmam sincs mi lehet az oka.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
na az lehet azt nem néztem...de egyetértünk, szerintem is túlzó ...remélem nem jön ilyenkor a kijózanodás 😕ESPN-en vagyunk első helyen. Persze ezt rohadt túlzónak gondolom.Az NFL.com on mi vagyunk a power ranking első helyén. 😁 Azert ezt erősen túlzónak erzem. Nem volt ez ennyire meggyőző. Viszont az tény, hogy tavaly és előtte az ilyen meccseket mindig elbuktuk. Amikor szenvedtünk mindig kikaptunk szinte mindig.Az tuti nem az nfl.com....ott 3 helyet rontva csak a 8.-ak vagyunk. Az első hely egyébként nem lenne most reális. Pár csapat nagyot játszott a 7végén. GB, KC pl.
polamalu
Klaci79
Soldados
több mint 7 éve
ESPN-en vagyunk első helyen. Persze ezt rohadt túlzónak gondolom.Az NFL.com on mi vagyunk a power ranking első helyén. 😁 Azert ezt erősen túlzónak erzem. Nem volt ez ennyire meggyőző. Viszont az tény, hogy tavaly és előtte az ilyen meccseket mindig elbuktuk. Amikor szenvedtünk mindig kikaptunk szinte mindig.Az tuti nem az nfl.com....ott 3 helyet rontva csak a 8.-ak vagyunk. Az első hely egyébként nem lenne most reális. Pár csapat nagyot játszott a 7végén. GB, KC pl.
polamalu
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Az NFL.com on mi vagyunk a power ranking első helyén. 😁 Azert ezt erősen túlzónak erzem. Nem volt ez ennyire meggyőző. Viszont az tény, hogy tavaly és előtte az ilyen meccseket mindig elbuktuk. Amikor szenvedtünk mindig kikaptunk szinte mindig.Az tuti nem az nfl.com....ott 3 helyet rontva csak a 8.-ak vagyunk. Az első hely egyébként nem lenne most reális. Pár csapat nagyot játszott a 7végén. GB, KC pl.
polamalu
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Igen, úgy látszik. Mondjuk számomra megnyugtató, hogy Bennel nem annyira 😊Akkor ezt nagyon máshogy láttuk. 😊Én néha Big Ben passzain éreztem ezt, különösen amit Bell felé dobált. Ádival és Zolival beszéltük is közben, mintha egy kissé direkt akarták volna szívatni. Ez az egy hét közös edzés reméljük látszódni fog, mert a Vikes általában azért jól fogja a futást, de passzokkal sem mehetünk biztosra.Én elég gyengusnak éreztem Big Ben-t a Browns ellen, de ezek szerint csak az egyszerűbb dolgokat nem tudta megoldani 😀Nem volt gyenge, de kimagasló sem. Az OL és Bell volt totál rozsdás, utóbbi csomószor érezhetően kereste a helyét a pályán.
pbs.twimg.com/media/DJcvxFIUIAc4iDc.jpg:large
Klaci79
Soldados
Klaci79
Soldados
Bár lehet csak össze akarja zavarni az embereket az ilyen nyilatkozatokkal 😀
Mint ahogy az egész FO is, akik idehozták az új TE-et.
No surprise, Steelers LB T.J. Watt NFL defensive rookie of the week
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Az NFL.com on mi vagyunk a power ranking első helyén. 😁 Azert ezt erősen túlzónak erzem. Nem volt ez ennyire meggyőző. Viszont az tény, hogy tavaly és előtte az ilyen meccseket mindig elbuktuk. Amikor szenvedtünk mindig kikaptunk szinte mindig.A 8.helyen vagytok, nem mintha számítana valamit..
polamalu
több mint 7 éve
Az NFL.com on mi vagyunk a power ranking első helyén. 😁 Azert ezt erősen túlzónak erzem. Nem volt ez ennyire meggyőző. Viszont az tény, hogy tavaly és előtte az ilyen meccseket mindig elbuktuk. Amikor szenvedtünk mindig kikaptunk szinte mindig.
több mint 7 éve
Akkor ezt nagyon máshogy láttuk. 😊Én néha Big Ben passzain éreztem ezt, különösen amit Bell felé dobált. Ádival és Zolival beszéltük is közben, mintha egy kissé direkt akarták volna szívatni. Ez az egy hét közös edzés reméljük látszódni fog, mert a Vikes általában azért jól fogja a futást, de passzokkal sem mehetünk biztosra.Én elég gyengusnak éreztem Big Ben-t a Browns ellen, de ezek szerint csak az egyszerűbb dolgokat nem tudta megoldani 😀Nem volt gyenge, de kimagasló sem. Az OL és Bell volt totál rozsdás, utóbbi csomószor érezhetően kereste a helyét a pályán.
Klaci79
Soldados
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Én néha Big Ben passzain éreztem ezt, különösen amit Bell felé dobált. Ádival és Zolival beszéltük is közben, mintha egy kissé direkt akarták volna szívatni. Ez az egy hét közös edzés reméljük látszódni fog, mert a Vikes általában azért jól fogja a futást, de passzokkal sem mehetünk biztosra.Én elég gyengusnak éreztem Big Ben-t a Browns ellen, de ezek szerint csak az egyszerűbb dolgokat nem tudta megoldani 😀Nem volt gyenge, de kimagasló sem. Az OL és Bell volt totál rozsdás, utóbbi csomószor érezhetően kereste a helyét a pályán.
Klaci79
Soldados