NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
A másik oldalon Gerrett ugye nem játszik, Danny Shelton pedig kérdéses
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Dupree nem edzett ma és játéka igencsak kérdéses.
több mint 7 éve
kriSTEELan
307
Voltak mez szám változások,Haden megvette a 21-et Goldentől, a többi végleges:
20 Golden
27 J.J.Wilcox
31 Hilton
34 Sutton
57 Canaday
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Hadent ráadásul cutolták, amúgy sem számítana 😊Az okosak szerint így nézünk ki most.Comp pickbe Wilcox nem számít, mert az tréd volt. Másrészt Haden sem számít, mert van egy fix dátum és csak az előtt érkező FA-k számítanak. Szóval lesz comp pick Timmonsért. 😉
2018 NFL Draft Picks
Round 1
Round 2
Round 3
Round 5 (from 49ers)
Round 5
Round 7 (conditional; from Giants)
Round 7
2019 NFL Draft Picks
Round 1
Round 2
Round 3
Round 4
Round 5
Round 6
Round 7 (from Buccaneers)
Compensatory pick-re jelenleg nem látnak sok esélyt, mondván Wilcox igazolása anulálhatja Timmons elvesztését. Persze jövőre lesz végleges, hogy addig ki mennyi időt tölt rosteren új csapatánál és hogyan szerepel. 6. körös LS nem lesz jövőre talán...
Spy
Amúgy ez a táblázat is mutatja, hogy úgy toltunk all-in holtszezont, hogy egyáltalán nem áldoztuk be a jövőnket.
Soldados
több mint 7 éve
A trédben szerzett Wilcox szerződését is átstrukturáltuk, így 675 ezret nyertünk a capben. Csak most már jöjjön az a Tuitt-hosszabbítás.Garrett pedig már tuti nem játszik ellenünk a nyitóhéten.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Dupree limitáltan edzett, Hawkins kihagyta
több mint 7 éve
A Browns kivágta a S Pryort akit a Jetstől szerzett a nyáron.
több mint 7 éve
Spy
2 337
Más: www.theplayerstribune.com/aj-green-5-best-cornerbacks-nfl/
AJ. Green a top 5CB-ről szerinte. Joe-val tovább bírkózik majd évente 2x minimum. Még mindig jó ez az oldal.
több mint 7 éve
Spy
2 337
Tényleg nagyon szépen dolgozott a FO a holtszezonban, egy dolog nekem viszont nem tetszik: az ILB poszt sem létszámban, sem minőségben nem éri el az elvárt szintet. A többi poszton legalább lépéseket tettünk a gyengeségek eltüntetésére, de itt semmi. Márpedig Shazier sérülés úgy is lesz, Williams pedig nem kezdőszint, maximum lecsóval. Mögöttük pedig..Ahogy a TE sem és a PR, KR oltári gyenge pontnak tűnik
Szokol
több mint 7 éve
Tényleg nagyon szépen dolgozott a FO a holtszezonban, egy dolog nekem viszont nem tetszik: az ILB poszt sem létszámban, sem minőségben nem éri el az elvárt szintet. A többi poszton legalább lépéseket tettünk a gyengeségek eltüntetésére, de itt semmi. Márpedig Shazier sérülés úgy is lesz, Williams pedig nem kezdőszint, maximum lecsóval. Mögöttük pedig..
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Hát Myles Garrett bemutatkozását nem látjuk vasárnap. Kiderült, hogy akár heteket is ki kell hagynia a srácnak. High ankle sprain a diagnózis. Kíváncsi leszek pedig majd rá, mert nagyon komoly játékerőt képvisel.
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Csak Hawkins volt limitált szerdán.Ez Mitchell szemszögéből jó hír. Bár igazán a mai nap lesz érdekes. (mennyire viseli a szervezete a teljes edzést)
De ami érdekesebb átstrukturáltuk Heyward szerződését, több mint 3 milla helyet csináltunk. Nagyon érik Tuitt hosszabbítása.
Soldados
Tuittal megvagyunk szerintem már, ez az átstruki volt a végső, hogy be tudjuk jelenteni. Akkor amikor draftoltuk is mondtam mekkora "szerencse" hogy a végső évében sérült volt.....így tudtuk hozni második körben. Nagyon fontos láncszem. Nem sztár, nem elit, de egy nagyon jó játékos és ha SB-t akarsz nyerni, akkor ilyenekkel kell teliraknod a rostert.
több mint 7 éve
Csak Hawkins volt limitált szerdán.De ami érdekesebb átstrukturáltuk Heyward szerződését, több mint 3 milla helyet csináltunk. Nagyon érik Tuitt hosszabbítása.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Ben azt mondta, year to year. Ez nem azt jelenti, hogy az idény végén visszavonul, hanem azt hogy minden idény végén megvizsgálja ennek lehetőségét. Jó QB-t pedig nemcsak 1/10-ig lehet húzni. Sőt konkrétan lutri. De ott van példaként a szemünk előtt Dak, vagy éppen Wilson.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Ki tudja mi lesz egy év múlva....ha visszavonul majd tradelünk ha kell, de én nem vennék rá mérget azért.mivel az SB gyozelem eseten [ meg anelkul is ] BB befejezi, felteredelunk egy normalis QB-ert es alig marad pick a tovabbi korokre.Az okosak szerint így nézünk ki most.Comp pickbe Wilcox nem számít, mert az tréd volt. Másrészt Haden sem számít, mert van egy fix dátum és csak az előtt érkező FA-k számítanak. Szóval lesz comp pick Timmonsért. 😉
2018 NFL Draft Picks
Round 1
Round 2
Round 3
Round 5 (from 49ers)
Round 5
Round 7
2019 NFL Draft Picks
Round 1
Round 2
Round 3
Round 4
Round 5
Round 6
Compensatory pick-re jelenleg nem látnak sok esélyt, mondván Wilcox igazolása anulálhatja Timmons elvesztését. Persze jövőre lesz végleges, hogy addig ki mennyi időt tölt rosteren új csapatánál és hogyan szerepel. 6. körös LS nem lesz jövőre talán...
Spy
Amúgy ez a táblázat is mutatja, hogy úgy toltunk all-in holtszezont, hogy egyáltalán nem áldoztuk be a jövőnket.
Soldados
xtaki
Egyébként 11 millió még mindig van szabad helyben. Én már nagyon várnék egy Tuitt hosszabbítást.
több mint 7 éve
xtaki
3 443
mivel az SB gyozelem eseten [ meg anelkul is ] BB befejezi, felteredelunk egy normalis QB-ert es alig marad pick a tovabbi korokre.Az okosak szerint így nézünk ki most.Comp pickbe Wilcox nem számít, mert az tréd volt. Másrészt Haden sem számít, mert van egy fix dátum és csak az előtt érkező FA-k számítanak. Szóval lesz comp pick Timmonsért. 😉
2018 NFL Draft Picks
Round 1
Round 2
Round 3
Round 5 (from 49ers)
Round 5
Round 7
2019 NFL Draft Picks
Round 1
Round 2
Round 3
Round 4
Round 5
Round 6
Spy
Soldados
több mint 7 éve
Spy
2 337
While Wilcox was traded, he was originally signed by the Buccaneers as a qualifying unrestricted free agent this year, so his compensatory impact carries over with him.Ezzel indokolnak, de majd elválik tavasszal.
több mint 7 éve
Az okosak szerint így nézünk ki most.Comp pickbe Wilcox nem számít, mert az tréd volt. Másrészt Haden sem számít, mert van egy fix dátum és csak az előtt érkező FA-k számítanak. Szóval lesz comp pick Timmonsért. 😉
2018 NFL Draft Picks
Round 1
Round 2
Round 3
Round 5 (from 49ers)
Round 5
Round 7
2019 NFL Draft Picks
Round 1
Round 2
Round 3
Round 4
Round 5
Round 6
Spy
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
Spy
2 337
Az okosak szerint így nézünk ki most.2018 NFL Draft Picks
Round 1
Round 2
Round 3
Round 5 (from 49ers)
Round 5
Round 7
2019 NFL Draft Picks
Round 1
Round 2
Round 3
Round 4
Round 5
Round 6
több mint 7 éve
Ilyen okosakat én is tudok:Honnan tudjuk hogy ez jó trade volt? A gopeccesek egyből jönnek trollkodni😊www.youtube.com/watch?v=Pkyy57iMaB0
Razi
tomi-tomi
www.youtube.com/watch?v=5S8GmEz5GVY
több mint 7 éve
BB és Heyward a két kapitány, a spec teamnek idén nincs vezére.
több mint 7 éve
Vagy ijen UFA igazolás volt Johnnson is, azt lapát.Nyilván a Peccbe kinya ral ják a seggét, mikor épp Boldinnal meg Megatronnal smúzolnak....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Hunter helyett én is, de nagyon ritka, hogy frissen igazolt FA-t nem tartunk meg rosterre, a Colbert-érában talán ha legfeljebb 2 példa akad rá, igaz ebből az egyik idén volt Knile Davis személyében.Nem, ez nem az ücsörgésről szól. Ülhetne nálunk is a PS-ből ugyanis elhozható lenne bármikor az 53-ba bárkinek. Meg akarja mutatni magát más csapatnak is. A Patriots sokkal inkább épít a gyors lábú játékosokra mint mi, így az a várakozása sztem, hogy gyorsan rosterre kerülhet.Igen, pont ez a baj...azt gondolom, hogy besértődött amiért nem lett az 53 tagja...pedig idén baromi erős a WR corps, úgyhogy szerintem már ezért sem akart kockáztatni, vagyis egész évben a PS-ben ücsörögni. Ott több esélyt lát rá, hogy bekerüljönMi is alá akartuk.iratni a PS-be, de beintett nekünk. Oda a PS-be aláírt.....Patriots PS-be ment Ayers...ez mondjuk köcsög dolog tőle 😕Annyira jó volt, vagy miért pont a Pats-hez ment?
Klaci79
tomi-tomi
polamalu
Klaci79
Kicsit inkább az a csúnya, hogy állítólag megmondta, hogy PS-be nem ül be sehol. Nincs baj, ha a Patriots ajánlata felcsigázta, de no, a drafton nem ők hozták el, mi bíztunk benne, nem más.
Más kérdés, hogy Én Hunter, vagy DHB helyett el tudtam volna képzelni, már csak visszahordások miatt is.....persze ettől még, ha kell mi is visszahozhatjuk ugye....
Klemó
Ayers helyében amúgy én is mentem volna, mert nálunk nem sok esélye lenne előrelépni, komoly szerephez jutni. Ha vki lesérül 5-6. WR-nek rosterre kerülhet, de hosszútávon milyen jövő lehet egy olyan csapatban, ahol AB, Bryant, vagy éppen egy 2. körös újonc van?
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Nem, ez nem az ücsörgésről szól. Ülhetne nálunk is a PS-ből ugyanis elhozható lenne bármikor az 53-ba bárkinek. Meg akarja mutatni magát más csapatnak is. A Patriots sokkal inkább épít a gyors lábú játékosokra mint mi, így az a várakozása sztem, hogy gyorsan rosterre kerülhet.Igen, pont ez a baj...azt gondolom, hogy besértődött amiért nem lett az 53 tagja...pedig idén baromi erős a WR corps, úgyhogy szerintem már ezért sem akart kockáztatni, vagyis egész évben a PS-ben ücsörögni. Ott több esélyt lát rá, hogy bekerüljönMi is alá akartuk.iratni a PS-be, de beintett nekünk. Oda a PS-be aláírt.....Patriots PS-be ment Ayers...ez mondjuk köcsög dolog tőle 😕Annyira jó volt, vagy miért pont a Pats-hez ment?
Klaci79
tomi-tomi
polamalu
Klaci79
Kicsit inkább az a csúnya, hogy állítólag megmondta, hogy PS-be nem ül be sehol. Nincs baj, ha a Patriots ajánlata felcsigázta, de no, a drafton nem ők hozták el, mi bíztunk benne, nem más.
Más kérdés, hogy Én Hunter, vagy DHB helyett el tudtam volna képzelni, már csak visszahordások miatt is.....persze ettől még, ha kell mi is visszahozhatjuk ugye....
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Igen, pont ez a baj...azt gondolom, hogy besértődött amiért nem lett az 53 tagja...pedig idén baromi erős a WR corps, úgyhogy szerintem már ezért sem akart kockáztatni, vagyis egész évben a PS-ben ücsörögni. Ott több esélyt lát rá, hogy bekerüljönMi is alá akartuk.iratni a PS-be, de beintett nekünk. Oda a PS-be aláírt.....Patriots PS-be ment Ayers...ez mondjuk köcsög dolog tőle 😕Annyira jó volt, vagy miért pont a Pats-hez ment?
Klaci79
tomi-tomi
polamalu