NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Szerintem ez elsőre nem volt rossz, de bassza meg a ló, ha Tuitt rögtön az első meccsen season ending sérülést szenvedett.Magabiztosan hoztuk a kötelezőt, nem kockáztattuk egy pillanatra sem BB egészségét (ez lehet a magyarázat a sok screen játékra és az oldalpasszokra). Az O alulteljesítésének amúgy szerintem pont az irányító volt a legfőbb oka, remélem csak a szezonkezdetet és nem az öregedés jeleit láttuk rajta...
Összességében tavalyhoz képest sok változást nem látok (ami alapvetően jó), SB-esélyes a csapat, meglátjuk idén a nüanszok nekünk kedveznek-e majd.
több mint 7 éve
no
7 305
Termeszetesen kellenek egymasnak a fantasztikus teljesitmenyhez, es a kolcson-kolcsonhatas minden teren jelen van.Ha addig kihúzza. Tegnap azt dumáltuk, hogy néha olyan bünti szaga volt az O fal és Bell közti "összhangnak". Mintha picit meg akarták volna veretni helyenként, hogy hülyegyerek, nélküled is megy, és különben is nem vagy te annyira fontos mint hiszed magad. stb. Meglátjuk. Az tény, hogy ennek az O-nak ennél sokkal több kellAzt nem mondom, hogy szarja ossze magat a liga az Off-tol ( bar mar csak a bejelentestol megtennek-igaz a nevetestol ), de a nincs benne potencial sem teljesen igaz. De az biztos hogy nem ugyanolyan a szenvedes mint tavaly. Magyarazat nalunk is van. Fafejjel "jok" is lehetnenk, kar erte. persze bennetek nagyobb a potencial, akarki nezi.4B 😉 És szokás szerint alulteljesített az Offense-ünk, senki nem is volt elégedett vele. Nem azért voltam kritikus, mert nálunk aztán sokkal fényesebb lett volna a kép. Egyszerű ténymegállapítást tettem. A mi O-nkban legalább van potenciál. A Ravensében én nem látom. Ugyanaz a szenvedés ment, mint tavaly.Bár a statisztika nem számít, de a 3B elit offense egy ponttal termelt többet mint a mi szedettvedett O-nk. 😀 Bár ha láttad a meccset akkor tényleg nem voltunk jók..Jövő héten Vikes...nyerni kell, mert a Ravens jó lesz....Azért annyira ne fosd össze magad a Ravens-től, én figyeltem félszemmel azt is. Ugyanolyan szar az Offense náluk, mint tavaly.
Klaci79
Soldados
malkav
Soldados
Bell majd kb. a 3.meccstol jo lesz megint
no
polamalu
Amugy en meglepodtem volna ha jo lett volna, hiaba kondizik otthon, az edzes az edzes.
De az elveretesben se hiszek, ezek a sracok azert magukert is jatszanak. Tegnapra azt mondjak, hogy a fal "pocsek" volt, Bell meg mindig mondhatja hogy a tegnapi fal mogott egy fel yard-al tobbet hozott mint mas. Persze nem fogja es amugy is megmondhatatlan. De a lenyeg mindenki a legjobbjat akarja hozni, SB a focel es ezert kuzdenek. Inkabb rozsdas volt egy kicsit a gepezet. De amig a W nincs kockara teve addig lehet gyakorolni mindenfelet. A screeeeeen jol mehetne mar, de ugy latszik csiszolni kell meg, szerintem a SB-t megnyero jateknak akarja H. 😊
több mint 7 éve
Ha addig kihúzza. Tegnap azt dumáltuk, hogy néha olyan bünti szaga volt az O fal és Bell közti "összhangnak". Mintha picit meg akarták volna veretni helyenként, hogy hülyegyerek, nélküled is megy, és különben is nem vagy te annyira fontos mint hiszed magad. stb. Meglátjuk. Az tény, hogy ennek az O-nak ennél sokkal több kellAzt nem mondom, hogy szarja ossze magat a liga az Off-tol ( bar mar csak a bejelentestol megtennek-igaz a nevetestol ), de a nincs benne potencial sem teljesen igaz. De az biztos hogy nem ugyanolyan a szenvedes mint tavaly. Magyarazat nalunk is van. Fafejjel "jok" is lehetnenk, kar erte. persze bennetek nagyobb a potencial, akarki nezi.4B 😉 És szokás szerint alulteljesített az Offense-ünk, senki nem is volt elégedett vele. Nem azért voltam kritikus, mert nálunk aztán sokkal fényesebb lett volna a kép. Egyszerű ténymegállapítást tettem. A mi O-nkban legalább van potenciál. A Ravensében én nem látom. Ugyanaz a szenvedés ment, mint tavaly.Bár a statisztika nem számít, de a 3B elit offense egy ponttal termelt többet mint a mi szedettvedett O-nk. 😀 Bár ha láttad a meccset akkor tényleg nem voltunk jók..Jövő héten Vikes...nyerni kell, mert a Ravens jó lesz....Azért annyira ne fosd össze magad a Ravens-től, én figyeltem félszemmel azt is. Ugyanolyan szar az Offense náluk, mint tavaly.
Klaci79
Soldados
malkav
Soldados
no
több mint 7 éve
no
7 305
Azt nem mondom, hogy szarja ossze magat a liga az Off-tol ( bar mar csak a bejelentestol megtennek-igaz a nevetestol ), de a nincs benne potencial sem teljesen igaz. De az biztos hogy nem ugyanolyan a szenvedes mint tavaly. Magyarazat nalunk is van. Fafejjel "jok" is lehetnenk, kar erte. persze bennetek nagyobb a potencial, akarki nezi.4B 😉 És szokás szerint alulteljesített az Offense-ünk, senki nem is volt elégedett vele. Nem azért voltam kritikus, mert nálunk aztán sokkal fényesebb lett volna a kép. Egyszerű ténymegállapítást tettem. A mi O-nkban legalább van potenciál. A Ravensében én nem látom. Ugyanaz a szenvedés ment, mint tavaly.Bár a statisztika nem számít, de a 3B elit offense egy ponttal termelt többet mint a mi szedettvedett O-nk. 😀 Bár ha láttad a meccset akkor tényleg nem voltunk jók..Jövő héten Vikes...nyerni kell, mert a Ravens jó lesz....Azért annyira ne fosd össze magad a Ravens-től, én figyeltem félszemmel azt is. Ugyanolyan szar az Offense náluk, mint tavaly.
Klaci79
Soldados
malkav
Soldados
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Állítólag bicepsz szakadás...de holnap MRI...kicsi a valószínűsége, hogy idén még látjuk a pályán Tuittot 😕😕😕
több mint 7 éve
twitter.com/SInow/status/906964381602369536Ott egy feles pálinka! 😊
Klaci79
több mint 7 éve
4B 😉 És szokás szerint alulteljesített az Offense-ünk, senki nem is volt elégedett vele. Nem azért voltam kritikus, mert nálunk aztán sokkal fényesebb lett volna a kép. Egyszerű ténymegállapítást tettem. A mi O-nkban legalább van potenciál. A Ravensében én nem látom. Ugyanaz a szenvedés ment, mint tavaly.Bár a statisztika nem számít, de a 3B elit offense egy ponttal termelt többet mint a mi szedettvedett O-nk. 😀 Bár ha láttad a meccset akkor tényleg nem voltunk jók..Jövő héten Vikes...nyerni kell, mert a Ravens jó lesz....Azért annyira ne fosd össze magad a Ravens-től, én figyeltem félszemmel azt is. Ugyanolyan szar az Offense náluk, mint tavaly.
Klaci79
Soldados
malkav
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
malkav
2 468
Bár a statisztika nem számít, de a 3B elit offense egy ponttal termelt többet mint a mi szedettvedett O-nk. 😀 Bár ha láttad a meccset akkor tényleg nem voltunk jók..Jövő héten Vikes...nyerni kell, mert a Ravens jó lesz....Azért annyira ne fosd össze magad a Ravens-től, én figyeltem félszemmel azt is. Ugyanolyan szar az Offense náluk, mint tavaly.
Klaci79
Soldados
több mint 7 éve
Jövő héten Vikes...nyerni kell, mert a Ravens jó lesz....Azért annyira ne fosd össze magad a Ravens-től, én figyeltem félszemmel azt is. Ugyanolyan szar az Offense náluk, mint tavaly.
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klemó
5 668
😊))))))))))))))))))))úgy unblock ez a véleményem.Ezen azért kicsit kacagtam 😀
Klemó
tenorx
Én is......hat késő van no.... 😊))))))
több mint 7 éve
úgy unblock ez a véleményem.Ezen azért kicsit kacagtam 😀
Klemó
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Egy-két héttel ezelőtt írtam, hogy van egy olyan érzésem, hogy az OL megmutatja Bellnek milyen az, amikor a futó előtt nincs az a megszakadás és úgy önmagában így mit ér a futó egy jó OL nélkül. Bentől, az OL-től, Bellig nekem ez nagyon kevés volt. Nem volt elég a first O-nak ez a snap szám amit letoltak, úgy unblock ez a véleményem. Nagyjából 2 drive volt egész előszezonban, az is Bell nélkül. Ha tetszik ez volt egy előszezon meccs. AB viszont megmutatta zseniét. Nagyjából ő és a RZ-ban James az, aki ezt hozta nekünk.
A D-ben újra van egy mokány front7.....Tuitt elképesztően kezdett, döbbenet volt, de a többiek is nagyot alkottak azt gondolom. Az a remek, hogy szinte minden emberben ott van, hogy megverheti az emberét egy az egyben, vagyis nagyon nehéz lesz ellenünk védekezni.
Büntetéseket én is kiemelném....ez egy komolyabb csapat ellen végzetes.....
Idény eleji forma és Én is remélem, hogy Tuittnél nincs szakadás, mert az több hónap.....sőt.....
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Kezdjük az örök igazságokkal...egy első meccs idegenben sosem könnyű, egy fiatal, harapós csapat ellen különösen. Szerintem sokkal több van ebben a Browns-ban, mint amit ma láttunk és ez főképp a mi passrushunknak volt köszönhető. Vagyis hogy nem láttunk annyit. Azt kell megverni, aki szembejön és ez ma sikerült. A vártnál talán nehezebben, de most a fontos a W és formában majd december-januárban kell lenni.A rossz hírek. Tuitt (aki szerintem az első két Cle driveban zseniális volt) bicepsz sérülést szenvedett. Majd hétfőn további vizsgáltok. Wilcox állítólag rendben. 13 bünti 144 yard...szörnyű. És lehet ebben volt néhány ajándék, de jelentős részben megérdemelt volt. Főleg az O holdingok fájnak, miután például Bell megcsinálja a FD-t.
Ben egyébként szerintem nem volt ma jó. Rövid passzokat is Bell felé szarul dobott meg. Lehet persze Bellt hibáztatni, hogy miért nem edzett többet, de sem az OL sem Ben nem voltak segítségére.
A D olyan szinten szarul zónázott megint, hogy ezt egy kicsit jobb QB már röhögve kihasználja. ÉS LeBeau óta próbálják ezt erőltetni, de kurvára nem megy...rájöhetne már a FO. De félek nem fog.
A hívások szörnyűek voltak az O részről. Amikor van egy AB-d, egy Bryant, egy Rogers, egy Bell, akkor erőltetni a faszságot és 4 screent hívni elsőre? Utána is persze volt bőven baj. Középső futásokat erőltettünk, pedig szélre ez mindig jobban megy, de nem. Az OL töketlensége persze ebben benne volt. Ők is rozsdásak még.
Ami viszont nagyon tetszett...ez a Browns OL nem áll rossz nevekből, de Chickillo és Watt rendesen odacsapott nekik. És a DL is, különösen Tuitt volt az elején elemében, borzalmas lenne hosszabb időre elveszíteni. Nem tudom, hogy egy ilyen izomsérülés meddig tart.
Watt parádé miatt nagyobb figyelmet kaphat, de nyilván számolni kell majd akkor Heywarddal is...nem egyszerű...szerencsére.
Jesse James szép elkapásokat mutatott be. Nagyon kell egy ilyen TE célpont.
Jövő héten Vikes...nyerni kell, mert a Ravens jó lesz....
több mint 7 éve
Kicsit idény eleji formában toltuk, de a szoros eredmény ellenére egy percig nem forgott veszélyben a W.AB kiemelkedett, Watt fantasztikusan mutatkozott be, nekem még Gay tetszett úgy igazán, plusz az egész DL, a passrush jól működött.
A zónázás nem megy, Bell szörnyű volt, nagyon látszott a kihagyott TC, hiába van jó erőben, nincs meg a football shape és az összhang... Bryant is rozsdásnak tűnt nekem 1 év szünet után, Haley továbbra is szörnyű, az agyam eldobtam, amikor 2. és 14, majd 3. és 12-re is screent hívott, vagy 3. és 12-re egy 7 yardos passzt. A büntikre jobban oda kell figyelni, mert más ellen nem fog beleférni 100 yard ajándék.
Fejlődni kell, de nem is szeptemberben kell csúcson lenni. Tuitt sérülése reméljük, nem komoly.
Sajnos, bár a Steelers szempontjából szerencsére, úgy tűnik, hogy a Browns most sem találta meg a franchise QB-t. Persze ez csak egy meccs volt, de Kizer olyan szinten nem érzi a zsebet és a nyomást, hogy azt fájt nézni, így nem fogja végigbírni a szezont. És ami számukra baj, hogy ez nem tanulható 1-2 hét alatt.
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
kriSTEELan
307
4 playből 2 screen 3 & sokra... vannak dolgok amik nem változnak... üstökös te...
több mint 7 éve
Inakítvok:No. 5 QB Joshua Dobbs
No. 11 WR Justin Hunter
No. 29 CB Brian Allen
No. 48 LB Bud Dupree
No. 65 OT Jerald Hawkins
No. 71 OT Matt Feiler
No. 93 DT Daniel McCullers
több mint 7 éve
Reggeli helyettwww.first-down.hu/szubjektiv/house-of-steel/
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Bellt aktiváltuk, megint Steven Johnson volt az 54. ember.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
R. Goldenről beszélgetünk, aki elé érkezett éppen minőségi cserének a srác. Ha Golden játékát már láttad, akkor megérted miért kellett. Ha nem akkor ne szakíts erre időt az életedből, mert nem éri meg 😊 😉Tényleg sokat ér, csak bírja egészséggel 😊 Dallasban kiváló volt, csak nem kapta meg a nekijáró pízt Jones bácsitól, aztán otthagyta őket mint eb a szaharát. Nem ő volt az első és nem az utcsó.Csak most csatlakozok be, bocsánat a késésért.
PFF 24 safety 2016-ban, szóval Daimion Stafford nyugodtan hazamehet Nashville-be, nem beszélve a villámléptű tekülkirály Róbert Gidáról.
AlterEgó
Az egészségével sosem volt gondja Wilcoxnak és sokminden volt Dallasban csak pont kiváló nem. Egyetemen RB posztról helyezték át safetynek, sokáig ez volt a mentsége a Cowboysnál. Újonc évétől kezdve megkapott minden lehetőséget a kezdésre. Pont miatta vágták ki anno valamelyik régi Steelers safetyt (nem emlékszem a nevére). Sosem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, utolsó évére cserének lett visszaminősítve ami viszont jót tett neki mert Church sérülése alatt nem volt minőségi romlás a secondaryben.
Egy teljes szezon alatt 2 INTnél többre nem nagyon lehet számítani tőle -- nem egy ballhawk. Legnagyobb pozitívuma a büntető jellegű szerelései amik nagyon jót tesznek a védelem moráljának és ellenkező hatással van az ellenfél elkapójára. Sajna időről időre borzasztó szögeket választ a szereléseihez, szóval a hibái ugyanolyan látványosak tudnak lenni mint a jó mozdulatai. Összességében átlagos kezdőnek számít (és minőségi cserének), nagy fejlődés nem várható már tőle.
gyeek
több mint 7 éve
Tényleg sokat ér, csak bírja egészséggel 😊 Dallasban kiváló volt, csak nem kapta meg a nekijáró pízt Jones bácsitól, aztán otthagyta őket mint eb a szaharát. Nem ő volt az első és nem az utcsó.Csak most csatlakozok be, bocsánat a késésért.
PFF 24 safety 2016-ban, szóval Daimion Stafford nyugodtan hazamehet Nashville-be, nem beszélve a villámléptű tekülkirály Róbert Gidáról.
AlterEgó
Az egészségével sosem volt gondja Wilcoxnak és sokminden volt Dallasban csak pont kiváló nem. Egyetemen RB posztról helyezték át safetynek, sokáig ez volt a mentsége a Cowboysnál. Újonc évétől kezdve megkapott minden lehetőséget a kezdésre. Pont miatta vágták ki anno valamelyik régi Steelers safetyt (nem emlékszem a nevére). Sosem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, utolsó évére cserének lett visszaminősítve ami viszont jót tett neki mert Church sérülése alatt nem volt minőségi romlás a secondaryben.
Egy teljes szezon alatt 2 INTnél többre nem nagyon lehet számítani tőle -- nem egy ballhawk. Legnagyobb pozitívuma a büntető jellegű szerelései amik nagyon jót tesznek a védelem moráljának és ellenkező hatással van az ellenfél elkapójára. Sajna időről időre borzasztó szögeket választ a szereléseihez, szóval a hibái ugyanolyan látványosak tudnak lenni mint a jó mozdulatai. Összességében átlagos kezdőnek számít (és minőségi cserének), nagy fejlődés nem várható már tőle.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
twitter.com/RapSheet/status/9065542763522293775 év az új tartalom, azaz a 2022-es szezon végéig van szerződése.
empty taxi
Ezzel a FO megszerezte a csillagos ötöst erre a holtszezonra.
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
twitter.com/RapSheet/status/906554276352229377
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...