Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 7 éve
Első kör elejéért nálam mehetne egy Bell trade. Aztán jöhetne Barkley és még pénzünk is maradnaSenki nem fog első kör elejét adni Bell-ért. Azzal inkább vinné Barkley-t 😉
Manaluga
több mint 7 éve
Manaluga
6
Első kör elejéért nálam mehetne egy Bell trade. Aztán jöhetne Barkley és még pénzünk is maradna
több mint 7 éve
Brown esetében azért volt váratlan a karrierje, mert anno [értsd 2009-ben (is)] a MAC-ben minden csapatnál volt egy WR kb, aki ugyanezt megcsinálta mint ő. Ráadásul neki dobált a legjobb QB a konferenciában.bowl.hu/draft-elemzesek-afc-northHatalmas...ezt ki értékelte? Nem könnyű persze, semmi rosszat nem mondanék róla...20-ból 18 itt draftol WR-ből ez lesz, csak kíváncsi vagyok.Hmmmm....draft elemzések....Brown hátsó körös volt, nincs róla magyar nyelvű prospect ismertető, de a 2010-es draftunk értékeléséből itt egy részlet:
Ha kérhetem Antonio Brown, vagy Beachum vagy akár Bell elemzését tegye már ki valaki.....ugyan......
Klemó
"A hátsó körökben aztán a Steelers dúskált pickekben, de az igazi robbantás itt is elmaradt. Chris Scott személyében egy használható backup falembert szereztek, de nagy kérdés valaha is lehet-e belőle kezdő játékos. A draft 164. pickjével aztán behúzták első CB-jüket, igaz a viszonylag ismeretlen Crezdon Butlertől sem várhatunk sokat, míg az ötödik körös Stevenson Sylvester bár kedvenceim közé tartozik, újabb elhibázott pick, mert sehova sem passzol a 3-4-es rendszerben - emellett szkeptikus vagyok, miszerint csak a speciális csapatrészben játszó játékosként beférne-e a rosterre, nem igazán hiszem. A hatodik körös Jonathan Dwyer pick viszont szép húzás, és a Yellow Jackets erőfutója Rashard Mendenhall cseréjeként akár már az idén is szerepet kaphat. Ez stealnek számít a draft vége felé, még akkor is ha Dwyer lebukott drogtesztje miatt sokat csúszott. Antonio Brown főképp returnerként hasznosítható, de szerintem ő sem fogja megérni a rostert, újabb luxuspick a Steelers részéről. A 7. körben viszont egy érdekes project játékost sikerült választani: Doug Worthington, az Ohio State egyetemén DT-t játszott, míg az Acélvárosban majd 3-4 DE-ként számítanak rá, természetesen legkorábban 2011-től.. mindenesetre ez nem egy rossz húzás - ha sikerül megragadnia a Steelersnél."
Jan
Klaci79
Jan
static.getsomemaction.com/custompages/stats/2009FB/confldrs.htm#conf.wi2
Aztán Eric Page, Freddie Barnes, Naaman Roosevelt, Jordan White és a többiek semmire se vitték, pedig hétköznap esténként még egy szinten volt AB-vel egykor.
Aztán kiderült, hogy Brown saját erőből elit bárki ellen, a többiek meg azért mert bénák a védők előttük.
több mint 7 éve
Állítólag, ezt már sokszor hallhattuk persze, közelednek a felek a Bell szerződés kapcsán. Bár persze a médiában minden előjön, így például az is, hogy az instán eltűnt Bell munkája vagyis a Steelers RB-je rész. Mindegy..március 6-ig okosabbak leszünk.Mindenesetre ha meg akarunk állapodni Bell-el, vagy ha ft taget is akarunk BB szerződésén módosítani kell.
Ellenkező esetben még Bell-re se nagyon lesz pénz, nemhogy az egyéb dolgokra.
Azt olvastam legutóbb, hogy Haden se szeretne engedni, bár nem tudom, hogy Bell ügy árnyékában mennyire beszéltünk már vele.
Viszont nem véletlen írják, hogy a tavalyi 5. körös Allen lehet az új próbálkozás a Burns másik oldalára. Ha Haden megy, akkor 8 milliót tudunk megtakarítani, az biztosan elég lehet mondjuk Zach Brownra és azzal egyel közelebb lennénk a megoldáshoz, na meg egyel távolabb is, de valamelyik ujjunkba harapni kell.
Mitchellel 5, McDonaldal 4,3 milliót tudnánk spórolni, hogy valami normális safetyre is legyen keret.
Nem fogunk idén unatkozni.
több mint 7 éve
Nos akkor Colbert is lenyilatkozta egész egyértelműen, hogy igazán nagy talent nem sok van ebben az ILB classban. Van aki ebben jó, van aki abban, de igazán kompakt csak talán 2 ember.Mert a FA tele lesz minőségi ILB vel és nem kell majd licitháborúba belemenni senkivel, ja de..
Nem véletlen, hogy az FA piacot célozzuk meg. Kiváncsi leszek/vagyok.
Klemó
több mint 7 éve
Nos akkor Colbert is lenyilatkozta egész egyértelműen, hogy igazán nagy talent nem sok van ebben az ILB classban. Van aki ebben jó, van aki abban, de igazán kompakt csak talán 2 ember.Viszont azt is nyilatkozta, hogy az 3-4OLB class minőségi, úgyhogy onnan se bánnam, ha mondjuk 3. körben jönne vetélytárs Dupreenek...hátha felébred kicsit
Klemó
több mint 7 éve
Vagy csak ezt hívjuk ködösítésnek 😀Akkor mégegyszer és kissé kiegészítve. Van jó playa nem egy és nem kettő, de igazán komplett és playmaker csak kettő. Nem Én mondom, hanem a Steelers GM, de ettől még lehet más vélemény itt.Nos akkor Colbert is lenyilatkozta egész egyértelműen, hogy igazán nagy talent nem sok van ebben az ILB classban. Van aki ebben jó, van aki abban, de igazán kompakt csak talán 2 ember.Roquan Smith, Tremaine Edmunds, Rashaan Evans, Malik Jefferson.
Klemó
Szerintem mind kiváló ILB-k és ég volna egy pár akit bőven a jók közé lehetne sorolni.
kapitnono
Klemó
több mint 7 éve
Értsd már meg, hogy az ott kint olyan pozikban dolgozók nem értenek úgy ehhez a sporthoz mint itt a fórumon Írkálók jó része. Nehezen megy bele a fejedbe ehhh 😀Akkor mégegyszer és kissé kiegészítve. Van jó playa nem egy és nem kettő, de igazán komplett és playmaker csak kettő. Nem Én mondom, hanem a Steelers GM, de ettől még lehet más vélemény itt.Nos akkor Colbert is lenyilatkozta egész egyértelműen, hogy igazán nagy talent nem sok van ebben az ILB classban. Van aki ebben jó, van aki abban, de igazán kompakt csak talán 2 ember.Roquan Smith, Tremaine Edmunds, Rashaan Evans, Malik Jefferson.
Klemó
Szerintem mind kiváló ILB-k és ég volna egy pár akit bőven a jók közé lehetne sorolni.
kapitnono
Klemó
több mint 7 éve
Akkor mégegyszer és kissé kiegészítve. Van jó playa nem egy és nem kettő, de igazán komplett és playmaker csak kettő. Nem Én mondom, hanem a Steelers GM, de ettől még lehet más vélemény itt.Nos akkor Colbert is lenyilatkozta egész egyértelműen, hogy igazán nagy talent nem sok van ebben az ILB classban. Van aki ebben jó, van aki abban, de igazán kompakt csak talán 2 ember.Roquan Smith, Tremaine Edmunds, Rashaan Evans, Malik Jefferson.
Klemó
kapitnono
több mint 7 éve
Nos akkor Colbert is lenyilatkozta egész egyértelműen, hogy igazán nagy talent nem sok van ebben az ILB classban. Van aki ebben jó, van aki abban, de igazán kompakt csak talán 2 ember.Roquan Smith, Tremaine Edmunds, Rashaan Evans, Malik Jefferson.
Klemó

több mint 7 éve
Nos akkor Colbert is lenyilatkozta egész egyértelműen, hogy igazán nagy talent nem sok van ebben az ILB classban. Van aki ebben jó, van aki abban, de igazán kompakt csak talán 2 ember.Nem véletlen, hogy az FA piacot célozzuk meg. Kiváncsi leszek/vagyok.
több mint 7 éve
Én adok Igor véleményére. Ha luxuspick, akkor luxuspick.bowl.hu/draft-elemzesek-afc-northHatalmas...ezt ki értékelte? Nem könnyű persze, semmi rosszat nem mondanék róla...20-ból 18 itt draftol WR-ből ez lesz, csak kíváncsi vagyok.Hmmmm....draft elemzések....Antonio Brown főképp returnerként hasznosítható, de szerintem ő sem fogja megérni a rostert, újabb luxuspick a Steelers részéről.
Ha kérhetem Antonio Brown, vagy Beachum vagy akár Bell elemzését tegye már ki valaki.....ugyan......
Klemó
Jan
Klaci79
Jan
Ti se legyetek elvakultak, hogy a saját szemeteknek hisztek, nem egy hozzáértőnek. 😛
több mint 7 éve
Van ám bizony, de tudjuk, hogy ott nagyon kell az erősítés...(lényegében egy jó safetynk sincs) WR-ként viszont több lehetőségünk van...persze hiányozna Bryant nekem is, de most ha érték jönne helyette, mondjuk safety nem lenne problémám....ha pick, akkor azt sajnálnámNem arról van szó, hogy nem kell safety, hanem arról, hogy nem fér be a sapiba. Ha Eric Berryt kapnád érte, akkor se tudunk mit kezdeni vele.
Klaci79

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Van ám bizony, de tudjuk, hogy ott nagyon kell az erősítés...(lényegében egy jó safetynk sincs) WR-ként viszont több lehetőségünk van...persze hiányozna Bryant nekem is, de most ha érték jönne helyette, mondjuk safety nem lenne problémám....ha pick, akkor azt sajnálnámDe a safetynek is van ám fizetése (főleg egy jobb félének), szóval sztem nincs benne logika.Nyilván azért lenne benne logika...például ha egy jó safetyért be tudnánk cserélni...most ilyen 3. körökért persze ostobaság lenneBryant trade esetében úgy tűnik tényleg minden infó kacsa:Teljességgel érthetetlen is lenne. Kiba... olcsón van egy 2nd WR-ünk. Tök f.szság lenne eltrédelni. Húzza le az 1 évet még, aztán valszeg elengedjük, mert nem lesz pénz megtartani.
"We have never, ever made one phone call offering Martavis Bryant for a trade."-Colbert
Klaci79
Soldados
Klaci79
Plusz JuJut ne keverjük ide, ő slot WR, JuJu Rogerst szorította ki nem Bryantet.
Soldados
több mint 7 éve
De a safetynek is van ám fizetése (főleg egy jobb félének), szóval sztem nincs benne logika.Nyilván azért lenne benne logika...például ha egy jó safetyért be tudnánk cserélni...most ilyen 3. körökért persze ostobaság lenneBryant trade esetében úgy tűnik tényleg minden infó kacsa:Teljességgel érthetetlen is lenne. Kiba... olcsón van egy 2nd WR-ünk. Tök f.szság lenne eltrédelni. Húzza le az 1 évet még, aztán valszeg elengedjük, mert nem lesz pénz megtartani.
"We have never, ever made one phone call offering Martavis Bryant for a trade."-Colbert
Klaci79
Soldados
Klaci79
Plusz JuJut ne keverjük ide, ő slot WR, JuJu Rogerst szorította ki nem Bryantet.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Nyilván azért lenne benne logika...például ha egy jó safetyért be tudnánk cserélni...most ilyen 3. körökért persze ostobaság lenneBryant trade esetében úgy tűnik tényleg minden infó kacsa:Teljességgel érthetetlen is lenne. Kiba... olcsón van egy 2nd WR-ünk. Tök f.szság lenne eltrédelni. Húzza le az 1 évet még, aztán valszeg elengedjük, mert nem lesz pénz megtartani.
Klaci79
Soldados
több mint 7 éve
Meg szükség sem lesz rá, ha JuJu így fejlődik tovább.Bryant trade esetében úgy tűnik tényleg minden infó kacsa:Teljességgel érthetetlen is lenne. Kiba... olcsón van egy 2nd WR-ünk. Tök f.szság lenne eltrédelni. Húzza le az 1 évet még, aztán valszeg elengedjük, mert nem lesz pénz megtartani.
Klaci79
Soldados
több mint 7 éve
Bryant trade esetében úgy tűnik tényleg minden infó kacsa:Teljességgel érthetetlen is lenne. Kiba... olcsón van egy 2nd WR-ünk. Tök f.szság lenne eltrédelni. Húzza le az 1 évet még, aztán valszeg elengedjük, mert nem lesz pénz megtartani.
Klaci79

több mint 7 éve
Hatalmas...ezt ki értékelte? Nem könnyű persze, semmi rosszat nem mondanék róla...20-ból 18 itt draftol WR-ből ez lesz, csak kíváncsi vagyok.Hmmmm....draft elemzések....Brown hátsó körös volt, nincs róla magyar nyelvű prospect ismertető, de a 2010-es draftunk értékeléséből itt egy részlet:
Klemó
"A hátsó körökben aztán a Steelers dúskált pickekben, de az igazi robbantás itt is elmaradt. Chris Scott személyében egy használható backup falembert szereztek, de nagy kérdés valaha is lehet-e belőle kezdő játékos. A draft 164. pickjével aztán behúzták első CB-jüket, igaz a viszonylag ismeretlen Crezdon Butlertől sem várhatunk sokat, míg az ötödik körös Stevenson Sylvester bár kedvenceim közé tartozik, újabb elhibázott pick, mert sehova sem passzol a 3-4-es rendszerben - emellett szkeptikus vagyok, miszerint csak a speciális csapatrészben játszó játékosként beférne-e a rosterre, nem igazán hiszem. A hatodik körös Jonathan Dwyer pick viszont szép húzás, és a Yellow Jackets erőfutója Rashard Mendenhall cseréjeként akár már az idén is szerepet kaphat. Ez stealnek számít a draft vége felé, még akkor is ha Dwyer lebukott drogtesztje miatt sokat csúszott. Antonio Brown főképp returnerként hasznosítható, de szerintem ő sem fogja megérni a rostert, újabb luxuspick a Steelers részéről. A 7. körben viszont egy érdekes project játékost sikerült választani: Doug Worthington, az Ohio State egyetemén DT-t játszott, míg az Acélvárosban majd 3-4 DE-ként számítanak rá, természetesen legkorábban 2011-től.. mindenesetre ez nem egy rossz húzás - ha sikerül megragadnia a Steelersnél."
Jan
Klaci79
több mint 7 éve
Bryant trade esetében úgy tűnik tényleg minden infó kacsa:"We have never, ever made one phone call offering Martavis Bryant for a trade."-Colbert
több mint 7 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000917965/article/steelers-gm-says-ryan-shazier-wont-play-in-2018#feelsbadman
Remélem azért még fog játszani, de ha nem, mert veszélyes lenne rá nézve, az se lenne baj, csak az életben ne okozzon neki maradandó károkat.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Hát azt nyilván tudtam, hogy lesznek benne félrenézések, de hogy ennyire mellé legyen mind Bell, mind Brown az azért tényleg mosolyogtató.De csak, hogy visszatérjünk. Williams draft elemzése miatt hoztam ezt be és csakis pont azért, mert az, hogy ott mi van az még csak egy irány és néha nagyon sommás ahhoz, hogy arra alapozzunk, főleg így utólag.
több mint 7 éve
Hatalmas...ezt ki értékelte? Nem könnyű persze, semmi rosszat nem mondanék róla...20-ból 18 itt draftol WR-ből ez lesz, csak kíváncsi vagyok.Hmmmm....draft elemzések....Brown hátsó körös volt, nincs róla magyar nyelvű prospect ismertető, de a 2010-es draftunk értékeléséből itt egy részlet:
Klemó
Jan
több mint 7 éve
Hmmmm....draft elemzések....Brown hátsó körös volt, nincs róla magyar nyelvű prospect ismertető, de a 2010-es draftunk értékeléséből itt egy részlet:
Klemó
több mint 7 éve
Hangosan felröhögtem:Nem lát elég jól a pályán ahhoz, hogy rendszeresen észrevegye a cutbackre lehetőséget biztosító réseket