Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Nekem az a véleményem, hogy Tomlinnál jobb edzőt nem találsz jelen helyzetben. Egyetemi edző totál lutri (v. esélytelen mozdítani), Gruden-nek volt - ezer éve- meccstapasztalata, de nála a Raiders kötődés egyértelmű volt, más mozdítható géniusz pedig nem nagyon volt reális (FO nem is gondolkodott benne - minek is). Jó ez így. Szerintem, ha Ben-nek a rodeó nem jön össze és az új potenciális fr QB-t nem tudja Tomlin és stábja produkálni max. 5 éven belül, akkor váltunk. Addig kb. armageddon kellene, ami nem egy PO-szereplés után következik be.D oldalon elkezdtünk Butlerrel egy teljesen más sémát építeni az Öreg után, amibe jöttek szépen a kirakósok- de persze nem mind stabil (Davis és Dupree pl. baromira inkonzisztens a két fontos poziban, Mitchell és Tmmons elhasználódtak). Erre jött rá a kulcsszerepelő Shazier sajnálatos sérülése, úgyhogy most kell virítani Butz-nak, mert muníciót fogunk adni a fejlesztéshez/pótláshoz, Nem lesz egyszerű, de szvsz a DL és rotációja készen van, finomítani kell, a Lb sor a gázabb, most hogy van egy Burnett, aki kb egy újabb D-kapitány lehet (hosszútávon Saci, Davis és Watt mutat ilyen jeleket, jelenleg Heyward, de abból apoziból nehéz).
Szeritem Burnett lenne a hiányzó hybrid a teljes rendszerből, ha Saci hadrafogható lenne. Nélküle viszont még egy Polamalu kaliberű playmaker kéne most LB poziban, aki coverben állatkodik, mert egyik LB-nk sem az igazi ebben. (Olcsón egy Sua Cravens-re v. D. Johnsonra rápróbálhatnánk, hátha alapon, de nyilván vetminért nem írnának alá.) Nem tudom drafton az első kör végén lesz-e ilyen, mert előttünk R. Smith, Edmunds, Evans és LVdE is kimehet sajnos. 2. körben Jessie Bates tőlem jöhet, majd akkor dobjuk Wilcoxot.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 8 éve
the standard is the standard (ha már Tomlin 😊 ) obviously. Kérdés, melyik. Ha Haley alulteljesített, akkor Tomlin is a szememben. Písz van, egy csapatnak szurkolunk, csak másképp látjuk. Jójez. Ez a téma sztem már ilyen marad amíg tart. kb. BB 2-3 éve, és ha addig sem ugorjuk meg a lécet, akkor lehet, az is így fogja gondolni, aki számít 😉Ismétlem önmagam, a szurkolok 3/4-e elfogadna a 2-10-es mérleget a Pecc ellen, ennyi PO szerepléssel. A kizugast is elfogadna. Te többet szeretnél, nem érzed, hogy így is el vagyunk kenyeztetve. Gondolom a 80-as 90-es években meg nem voltál Steelers szurkoló 😊Sose fogom én ezt megérteni...11 szezon 0 negatív 2 8-8-as mérleg 116/60-al...SB győzelem, AFC bajnoki cím, 8PO részvétel 8-7-es mérleggel. Szerintem a liga 3/4-e elfogadná HC-nak, a többiek most éppen boldogok. De valahogy nekünk soha semmi nem elég 😀Ha egy SB contender játékosállománnyal sikerül az első PO mecsen kizúgni, akkor hadd legyek már egy kicsit elégedetlen.
Klaci79
A Pats elleni 2-10-es mérlegével meg mi van? Csináljunk úgy mintha nem lenne?
Jan
Klaci79
több mint 8 éve
Tudom, csak ropi a "fanyalgóknak" 😊" ...ettől egyetlen meccset sem fogunk nyerni..."Amúgy Vegast nem nagyon érdekli, hogy kétszer kikaptunk a JAX-től, határozottan jobb csapatnak tartják a Steelers-t. (Persze ettől még kiejtettek minket megérdemelten és semmiféle garanciát nem jelent a jövőre nézve sem.)Remek. Az oddsok és Las Vegas sokat számítanak a futballpályán. Ellentétben az edzői húzásokkal.
A Steelers-t a 4. legesélyesebbnek tartják a bajnoki címre a Pats, az Eagles és a Vikes után. Steelers 12/1-gyel 4. a listán, a következő AFC-s csapatok 10.(!) helyen JAX, HOU, OAK hármas 22/1-gyel. Azt hiszem, a különbség elég masszívnak tekinthető.
Amúgy ez tényleg semmit nem jelent, ettől egyetlen meccset sem fogunk nyerni, csak érdekességnek szántam a fanyalgóknak, hogy az AFC-ben elég markánsan továbbra is a 2. legjobbnak vélik a csapatot.
Soldados
Spy
zzz888
több mint 8 éve
Ismétlem önmagam, a szurkolok 3/4-e elfogadna a 2-10-es mérleget a Pecc ellen, ennyi PO szerepléssel. A kizugast is elfogadna. Te többet szeretnél, nem érzed, hogy így is el vagyunk kenyeztetve. Gondolom a 80-as 90-es években meg nem voltál Steelers szurkoló 😊Sose fogom én ezt megérteni...11 szezon 0 negatív 2 8-8-as mérleg 116/60-al...SB győzelem, AFC bajnoki cím, 8PO részvétel 8-7-es mérleggel. Szerintem a liga 3/4-e elfogadná HC-nak, a többiek most éppen boldogok. De valahogy nekünk soha semmi nem elég 😀Ha egy SB contender játékosállománnyal sikerül az első PO mecsen kizúgni, akkor hadd legyek már egy kicsit elégedetlen.
Klaci79
Jan
több mint 8 éve
" ...ettől egyetlen meccset sem fogunk nyerni..."Amúgy Vegast nem nagyon érdekli, hogy kétszer kikaptunk a JAX-től, határozottan jobb csapatnak tartják a Steelers-t. (Persze ettől még kiejtettek minket megérdemelten és semmiféle garanciát nem jelent a jövőre nézve sem.)Remek. Az oddsok és Las Vegas sokat számítanak a futballpályán. Ellentétben az edzői húzásokkal.
A Steelers-t a 4. legesélyesebbnek tartják a bajnoki címre a Pats, az Eagles és a Vikes után. Steelers 12/1-gyel 4. a listán, a következő AFC-s csapatok 10.(!) helyen JAX, HOU, OAK hármas 22/1-gyel. Azt hiszem, a különbség elég masszívnak tekinthető.
Amúgy ez tényleg semmit nem jelent, ettől egyetlen meccset sem fogunk nyerni, csak érdekességnek szántam a fanyalgóknak, hogy az AFC-ben elég markánsan továbbra is a 2. legjobbnak vélik a csapatot.
Soldados
Spy
Szerkesztette: zzz888
több mint 8 éve
Amúgy Vegast nem nagyon érdekli, hogy kétszer kikaptunk a JAX-től, határozottan jobb csapatnak tartják a Steelers-t. (Persze ettől még kiejtettek minket megérdemelten és semmiféle garanciát nem jelent a jövőre nézve sem.)Remek. Az oddsok és Las Vegas sokat számítanak a futballpályán. Ellentétben az edzői húzásokkal.
Soldados
több mint 8 éve
Amúgy Vegast nem nagyon érdekli, hogy kétszer kikaptunk a JAX-től, határozottan jobb csapatnak tartják a Steelers-t. (Persze ettől még kiejtettek minket megérdemelten és semmiféle garanciát nem jelent a jövőre nézve sem.)A Steelers-t a 4. legesélyesebbnek tartják a bajnoki címre a Pats, az Eagles és a Vikes után. Steelers 12/1-gyel 4. a listán, a következő AFC-s csapatok 10.(!) helyen JAX, HOU, OAK hármas 22/1-gyel. Azt hiszem, a különbség elég masszívnak tekinthető.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
A Pats ellen elég sokaknak hasonló a mérlege. Folyton 14-2 és 12-4 közötti mérleget hoznak tizen x éve... az, hogy BB mindenkinél jobb egy ténykérdés. Nem Tomlinnál, hanem mindenkinél.Sose fogom én ezt megérteni...11 szezon 0 negatív 2 8-8-as mérleg 116/60-al...SB győzelem, AFC bajnoki cím, 8PO részvétel 8-7-es mérleggel. Szerintem a liga 3/4-e elfogadná HC-nak, a többiek most éppen boldogok. De valahogy nekünk soha semmi nem elég 😀Ha egy SB contender játékosállománnyal sikerül az első PO mecsen kizúgni, akkor hadd legyek már egy kicsit elégedetlen.
Klaci79
Jan

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Sose fogom én ezt megérteni...11 szezon 0 negatív 2 8-8-as mérleg 116/60-al...SB győzelem, AFC bajnoki cím, 8PO részvétel 8-7-es mérleggel. Szerintem a liga 3/4-e elfogadná HC-nak, a többiek most éppen boldogok. De valahogy nekünk soha semmi nem elég 😀Ha egy SB contender játékosállománnyal sikerül az első PO mecsen kizúgni, akkor hadd legyek már egy kicsit elégedetlen.
Klaci79
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 8 éve
idén csak 2 416 666$-t fog keresni BurnettEgész pontosan ennyit foglal a capből. Kapott 4,25 milla aláírási pénzt, plusz 1 milla fizut 2018-ra. A köv 2 évben pedig 5 és 4 milla lesz a fizuja.
Klaci79
Nagyjából 3 milla helyünk van.
Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
idén csak 2 416 666$-t fog keresni Burnett
több mint 8 éve
Ez félig üres vagy félig tele pohár kérdése. Előrelépni az előbbivel lehet, boldoggá az utóbbi tesz. Aki statokat keres, eredményeket az elégedett, aki munkásmentalitást, fegyelmet, olckúlt, az meg nem. Egyébként meg egy ember véleménye számít a témában és egyikünk sem az 😊
több mint 8 éve
Még a Pats-el is volt neki egy szerintem...Jogos. Valamiért csak a mostani Patses korszakára gondoltam, előtte igen neki is volt negatív szezonja.Hogy éred, h nincs negatív szezonja?Sose fogom én ezt megérteni...11 szezon 0 negatív 2 8-8-as mérleg 116/60-al...SB győzelem, AFC bajnoki cím, 8PO részvétel 8-7-es mérleggel. Szerintem a liga 3/4-e elfogadná HC-nak, a többiek most éppen boldogok. De valahogy nekünk soha semmi nem elég 😀3/4- nél több fogadná el. Bill papán és Tomlinon kívül van még olyan edző (nem egy két idényes) akinek nincs negatív szezonja?
Klaci79
pfefe8
Belichicknek van egy csomó....
MBear
pfefe8
Mondjuk Tomlinnak az elején nem volt olyan nehéz dolga, átvenni a Cowher-csapatot.
Ezt azért folyamatosan fenntartani viszont nem könnyű....
The Bears are who we thought they were.
több mint 8 éve
Jogos. Valamiért csak a mostani Patses korszakára gondoltam, előtte igen neki is volt negatív szezonja.Hogy éred, h nincs negatív szezonja?Sose fogom én ezt megérteni...11 szezon 0 negatív 2 8-8-as mérleg 116/60-al...SB győzelem, AFC bajnoki cím, 8PO részvétel 8-7-es mérleggel. Szerintem a liga 3/4-e elfogadná HC-nak, a többiek most éppen boldogok. De valahogy nekünk soha semmi nem elég 😀3/4- nél több fogadná el. Bill papán és Tomlinon kívül van még olyan edző (nem egy két idényes) akinek nincs negatív szezonja?
Klaci79
pfefe8
MBear
Steelers fan
több mint 8 éve
Hogy éred, h nincs negatív szezonja?Sose fogom én ezt megérteni...11 szezon 0 negatív 2 8-8-as mérleg 116/60-al...SB győzelem, AFC bajnoki cím, 8PO részvétel 8-7-es mérleggel. Szerintem a liga 3/4-e elfogadná HC-nak, a többiek most éppen boldogok. De valahogy nekünk soha semmi nem elég 😀3/4- nél több fogadná el. Bill papán és Tomlinon kívül van még olyan edző (nem egy két idényes) akinek nincs negatív szezonja?
Klaci79
pfefe8
The Bears are who we thought they were.
több mint 8 éve
Sose fogom én ezt megérteni...11 szezon 0 negatív 2 8-8-as mérleg 116/60-al...SB győzelem, AFC bajnoki cím, 8PO részvétel 8-7-es mérleggel. Szerintem a liga 3/4-e elfogadná HC-nak, a többiek most éppen boldogok. De valahogy nekünk soha semmi nem elég 😀3/4- nél több fogadná el. Bill papán és Tomlinon kívül van még olyan edző (nem egy két idényes) akinek nincs negatív szezonja?
Klaci79
Steelers fan
több mint 8 éve
Culágert visszaigazoltuk....nagyon olcsó lehetett
több mint 8 éve
Sose fogom én ezt megérteni...11 szezon 0 negatív 2 8-8-as mérleg 116/60-al...SB győzelem, AFC bajnoki cím, 8PO részvétel 8-7-es mérleggel. Szerintem a liga 3/4-e elfogadná HC-nak, a többiek most éppen boldogok. De valahogy nekünk soha semmi nem elég 😀
több mint 8 éve
Engem csak az érdekelne, hogy hogy most, hogy hoztunk egy gyenge kezdő ILB-t és egy átlagos kezdő safetyt, megoldódott-e a védelem problémája és nyitva van-e még a csempinönsip vindó?nagyon hasonló szezon néz ki megint tényleg!egy izgalommentes alapszakasszal (a csoport igen gyenge ) szép eredményekkel már októberben a PO-ot várja mindenki
Vagy azzal, hogy nem küldtük el Butlert és a szűkös keret miatt nem erősítettünk rendesen, ugyanabban a szituban vagyunk mint tavaly? Még mindig nem látom, hogy miért várunk a D-ben előrelépést. Tele vagyunk tucatjátékosokkal, a D sztárjai nem premierposzton játszanak, megint csak ilyen zagyvaságokban lehet bízni, hogy a tavalyi rookiek még egy szintet lépnek és az idei húzások jól sülnek el. Hát ez nem egy túl komoly üzleti terv..
Szokol
de amikor üt az óra akkor felszínre kerülnek a bajok ( | Tomlin | )...
ami nagy kérdés hogy tényleg úgy sül-e majd el az O koordinátor csere ahogyan mindenki szeretné vagy esetleg még visszasírjátok Haleyt! 😉
Szerkesztette: yooker
több mint 8 éve
a moláris abszorpciós skálán, lásd Lambert-Beer...Hány pontos skálán? 😊És Davis inkább FS, mint SS, ami szintén nem mellékes. Ezzel talán ő is jobban jár. Nálam ez mindenképpen 3 pontos erősítés.A D-ben azonban nem történt semmi, sőt: Gay elküldésével gyengültünk, létszámra biztosan. Az, hogy Spence helyett Bostic játszik majd, nem jelent minőségi upgrade-et, ahogy a söprögető poszton se léptünk szintet. Mindezt teljességgel megértem, mert nem volt pénz. De hogy a rendszerhez és a koordinátorhoz miért nem nyúltunk hozzá, az számomra érthetetlen. Még egyszer mondom, nekem nem a Jags meccs fáj, hanem az egész szezon, kiemelve a Bears meccset. Egyszerűen nem kerestünk megoldást a futás elleni védekezésünk ergyaságára.Ez nem igaz. Bostic>Spence, Burnett>Mitchell
Szokol
Mindkét hozott játékosnak éppen a futás elleni védekezés a nagy erőssége. Ergó pontosan hogy válaszokat kerestünk és találtunk a D gyengeségére a kevéske rendelkezésre álló erőforrás ellenére.
Soldados
Klaci79
bcsarli

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Hány pontos skálán? 😊És Davis inkább FS, mint SS, ami szintén nem mellékes. Ezzel talán ő is jobban jár. Nálam ez mindenképpen 3 pontos erősítés.A D-ben azonban nem történt semmi, sőt: Gay elküldésével gyengültünk, létszámra biztosan. Az, hogy Spence helyett Bostic játszik majd, nem jelent minőségi upgrade-et, ahogy a söprögető poszton se léptünk szintet. Mindezt teljességgel megértem, mert nem volt pénz. De hogy a rendszerhez és a koordinátorhoz miért nem nyúltunk hozzá, az számomra érthetetlen. Még egyszer mondom, nekem nem a Jags meccs fáj, hanem az egész szezon, kiemelve a Bears meccset. Egyszerűen nem kerestünk megoldást a futás elleni védekezésünk ergyaságára.Ez nem igaz. Bostic>Spence, Burnett>Mitchell
Szokol
Mindkét hozott játékosnak éppen a futás elleni védekezés a nagy erőssége. Ergó pontosan hogy válaszokat kerestünk és találtunk a D gyengeségére a kevéske rendelkezésre álló erőforrás ellenére.
Soldados
Klaci79
több mint 8 éve
És Davis inkább FS, mint SS, ami szintén nem mellékes. Ezzel talán ő is jobban jár. Nálam ez mindenképpen 3 pontos erősítés.A D-ben azonban nem történt semmi, sőt: Gay elküldésével gyengültünk, létszámra biztosan. Az, hogy Spence helyett Bostic játszik majd, nem jelent minőségi upgrade-et, ahogy a söprögető poszton se léptünk szintet. Mindezt teljességgel megértem, mert nem volt pénz. De hogy a rendszerhez és a koordinátorhoz miért nem nyúltunk hozzá, az számomra érthetetlen. Még egyszer mondom, nekem nem a Jags meccs fáj, hanem az egész szezon, kiemelve a Bears meccset. Egyszerűen nem kerestünk megoldást a futás elleni védekezésünk ergyaságára.Ez nem igaz. Bostic>Spence, Burnett>Mitchell
Szokol
Soldados
több mint 8 éve
A D-ben azonban nem történt semmi, sőt: Gay elküldésével gyengültünk, létszámra biztosan. Az, hogy Spence helyett Bostic játszik majd, nem jelent minőségi upgrade-et, ahogy a söprögető poszton se léptünk szintet. Mindezt teljességgel megértem, mert nem volt pénz. De hogy a rendszerhez és a koordinátorhoz miért nem nyúltunk hozzá, az számomra érthetetlen. Még egyszer mondom, nekem nem a Jags meccs fáj, hanem az egész szezon, kiemelve a Bears meccset. Egyszerűen nem kerestünk megoldást a futás elleni védekezésünk ergyaságára.Ez nem igaz. Bostic>Spence, Burnett>Mitchell
Szokol

több mint 8 éve
Szokol- idén nem volt kérdés, hogy BB maradni akar, sőt azt mondta, hogy ki akarja tölteni a szerződését
-gay már tavaly is inkább csak mentor volt, és kevés snapben volt a pályán, ezt majd jövőre átveszi a tavaly draftolt 2 cb, mert a kezdő megvan arti, haden,+ hiltonnal
-bosticnak pont hogy a futás elleni védekezés a legjobb tulajdonsága, passz ellen már kevésbé jó, és nem elhanyagolható a kommunikációs képessége is,+ tavaly asszem 3 darab elvétett tackle-je volt, spencnek meccsenként volt ennyi... szegény spencnek annyi előnye volt, hogy részben ismerte a playbook-ot
- a tavalyi mitchell helyett kb bárki jó lett volna... lassú volt, és sok szerelést rontott, néha ütött egy kurva nagyot, aztán ennyi...
-és jött egy hibrid barnett, aki ugyancsak jó run stopper SS, de dime felállásokban még lb-t is játszott, és lehetségesnek tartom, hogy jövőre ő fogja a pályán a védekező játékokat hívni, mert rutinos
- a rendszerben nem volt nagy baj, kivéve a futás ellen néha, egész évben a D-ből 2-3 extra teljesítmény volt, cam, tj, hilton és talán vv, de a többiek átlagos szintet, vagy alatta hoztak, ami baj volt az a rengeteg elvétett szerelés
-a chicago ellen az offense-t kell hibáztatni, a sok rövid pályával, 3x is földre vitték bent, a d-ben igaz sok volt a rontott szerelés, de a nagy játékoknál is ott voltak az emberek, csak elbaszták, de labdát szereztek, meg sack-eket
Szerkesztette: zzz888