NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
A Bucs-ba megy Ward, 1 évre 5 milláért (állítólag). Sajnálom, de a kezdőkkel tényleg nincs baj, hogy Ward elférjen. Bár Mitchell állapota elég kérdéses.
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668
Feiler ott van az 53-ban, de nem gondolom, hogy 9 falembert fogunk rosteren tartani. Mivel Dangerfield is sérült Mitchellen túl, így az sem létezik, hogy ne hozzunk safetyt még.
több mint 7 éve
Nem is lenne Ward-ra pénzünk. Mindenki nem fog apróért jonni. Állítólag 3 komoly érdeklődő is van és mi nem vagyunk köztük.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
- Mivel Bell még nem írt alá, így valszeg holnap IR-re tesszük Suttont és a helyére ír alá Bell.
- Wardra én továbbra sem látok esélyt. Ő kezdeni akar, nálunk nincs kezdő hely.
- engem az lepett meg, hogy 9 OL-embert viszünk.
- érdekes volt a Grimble vs D. Johnson és a Holba vs Canaday csata végeredménye, a többi viszont papírforma.
- én DHB-nak és Allennek nagyon örülök, előbbinek a ST-munkája miatt és a veterán leadership szerepe miatt, utóbbiban látok potenciált.
Soldados
Soldi, most akkor hogyan hozzak Neked Golson-mezt novemberben? 😊
AlterEgó
Csak van még raktáron, így legalább leértékelt lesz. 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
- Mivel Bell még nem írt alá, így valszeg holnap IR-re tesszük Suttont és a helyére ír alá Bell.
- érdekes volt a Grimble vs D. Johnson és a Holba vs Canaday csata végeredménye, a többi viszont papírforma.
- én DHB-nak és Allennek nagyon örülök, előbbinek a ST-munkája miatt és a veterán leadership szerepe miatt, utóbbiban látok potenciált.
Soldados
Soldi, most akkor hogyan hozzak Neked Golson-mezt novemberben? 😊
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Broncos reporter @TroyRenck said the Steelers could be a landing spot for T.J. Ward. #Steelers
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Ebbül az ábrábul okosabb nem lettem visszahordásilag. Conner? Hilton? Watson?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
 pbs.twimg.com/media/DIvyw2JXcAQTln0.jpg:large
több mint 7 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Ayers nem marad practice squadba

több mint 7 éve
..és akkor Harrison lesz a long snapper? 😀
Közben a wikin Wardot beírták a Panthershez!
steelwolf
Kameron Canaday az LS.
Amúgy D. Johnson kivágása engem is meglepet. Talán most McDonald miatt annyira nem kellett blokkolo TE, viszont Grimble többször is veszélyes célpont volt. Meglepő, hogy Culáger maradt

több mint 7 éve
steelwolf
Kameron Canaday, vele harcolt Holba a spotért

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668
No ennyit arról, hogy a Holba gyerek milyen egyedi felépítésű volt....de az tetszik megint, hogy nincsenek bérelt helyek. Aki nem teljesít és nincs is különös track record mögötte, de egyébként a helyén meg van teljesítmény az számíthat rá itt, hogy seggbe lesz rugva.....

Várjuk még meg mi lesz még, mert már rég volt olyan, hogy a vágás utáni 53 lett volna a végleges. Jelenleg kick returner srácunk nem nagyon van, szépen kiszórtunk mindenkit. Kétségtelen, hogy ez a mai időkben nem olyan jelentős pozi, de azért valakinek ezt meg kell tennie. Nekem az Ayers cut ennyiből (is) meglepetés. Nekem egyébként David Johnson kivágása is meglepő. Egy FB poszton is bevethető srác, jól blokkol, jó check down player, ezzel szemben Grimble egy meccsen kívül semmit nem mutatott.
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ez így jobb, mint ahogy vártam:
Steelers have traded Ross Cockrell to the Giants for a Pick!

Kemény kritika:
Steelers trade Ross Cockrell to Giants for conditional draft pick. Who guessed someone would give up value for a Steelers corner?
😀
Klaci79
Cockrell tavaly elfogadható játékot hozott, miért nem maradt 3. számú cb-nek?
Csinálják a helyet Wardnak?
több mint 7 éve
Brian Allen rosteren...nagyon örülök neki 😊
több mint 7 éve
Jött egy hosszabb lista:
OL Ethan Cooper
CB Brandon Dixon
C Kyle Friend
LB Austin Gearing
S Malik Golden (waived/injured)
CB Senquez Golson
LS Colin Holba
QB Bart Houston
LB Farrington Huguenin
TE David Johnson
LB Steven Johnson
DE Francis Kallon
LB Keith Kelsey
OT Brian Mihalik
DE Roy Philon
WR Justin Thomas
WR Marcus Tucker
S Terrish Webb
RB Trey Williams

több mint 7 éve
Senquez Golson cut
Steven Johnson cut
És óriási meglepetés nekem:
LS Colin Holba gratulálok annak a f@sznak aki javasolta a 6. körben

Összesítés (hivatalos)
The Steelers have released the following players (in alphabetical order): wide receiver Demarcus Ayers, center Ruben Carter, offensive lineman Ethan Cooper, running back Knile Davis, cornerback Brandon Dixon, center Kyle Friend, linebacker Matt Galambos, linebacker Austin Gearing, safety Malik Golden (waived/injured), cornerback Senquez Golson, safety Jacob Hagen, wide receiver Cobi Hamilton, long snapper Colin Holba, defensive end Lavon Hooks, quarterback Bart Houston, linebacker Farrington Huguenin, tight end David Johnson, linebacker Steven Johnson, defensive end Francis Kallon, linebacker Keith Kelsey, defensive end Johnny Maxey, tight end Jake McGee, offensive tackle Brian Mihalik, offensive lineman Keavon Milton, cornerback Dashaun Phillips, defensive tackle Roy Philon, offensive tackle Jake Rodgers, cornerback JaCorey Shepherd, wide receiver Justin Thomas, running back Fitzgerald Touissant, wide receiver Marcus Tucker, safety Terrish Webb and running back Trey Williams.

több mint 7 éve
Ez így jobb, mint ahogy vártam:
Steelers have traded Ross Cockrell to the Giants for a Pick!

Kemény kritika:
Steelers trade Ross Cockrell to Giants for conditional draft pick. Who guessed someone would give up value for a Steelers corner?
😀

több mint 7 éve
15 éve a mai nap vágtunk ki egy James Harrison nevű fickót!
Klaci79
Jól tettük, legalább befutott egy páratlan karriert! 😊
több mint 7 éve
15 éve a mai nap vágtunk ki egy James Harrison nevű fickót!
több mint 7 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Amúgy csendben jegyzem meg igaza lett Bryant-nek, amikor azt mondta JuJu Coates helyet veszélyezteti.
Csöndben reménykedem Ward ügyében, de kétlem hogy lépni fogunk
Klaci79
Ha valoban lyukasnak tartjak a posztot, akkor lepni fognak. Minden jel szerint ossze akarjak rakni az sb runt
több mint 7 éve
Amúgy csendben jegyzem meg igaza lett Bryant-nek, amikor azt mondta JuJu Coates helyet veszélyezteti.
Csöndben reménykedem Ward ügyében, de kétlem hogy lépni fogunk
több mint 7 éve
-2:
CB JaCorey Shepherd
DE Lavon Hooks

több mint 7 éve
Jól tettuk
Klaci79
Én sajnálom, mondjuk egy be nem vált ígéret volt! Most akkor már kialakult a WR corps!?

AB,MB,JH,DHB,JJSS,ER
steelwolf
Hát még Tucker bent van, utolsó premeccsen nem volt rossz... ha egyáltalán lesz 6 WR