Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Colbert szerződését két évvel meghosszabbították
több mint 7 éve
Spy
2 337
Remélem Haden-t és orvosi aktáit a CAR orvosi stábja vizsgálta, nem a miénk.
több mint 7 éve
no
7 305
Gecijó. Gecijó hogy Bell nem írt alá. 😊En optimistabb lennek egy ilyen tamadosorral 😊
Előre látom idei első pontszerzésünket: Haden picksix. 😊 Amúgy Haden megszerzése nem jelenti Cockrell automatikus kivágását, sőt, sztem f.szság is lenne, mivel 1 évig bagóért megtartható.
Soldados
Amugy nekunk kellett volna Haden WR-nek, mindent elkap amit Flacco a kozelebe dob.
több mint 7 éve
Mi?YippiyooooBiztos, hogy nem Hilton? 😛
Édesjézus egy egészséges HBH sort kérek szezonra HadenBurnsHamilton
sutianap
kriSTEELan
Jah...
Minusz egyeM
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
kriSTEELan
307
YippiyooooBiztos, hogy nem Hilton? 😛
Édesjézus egy egészséges HBH sort kérek szezonra HadenBurnsHamilton
sutianap
több mint 7 éve
YippiyooooÉdesjézus egy egészséges HBH sort kérek szezonra HadenBurnsHamilton
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Golson tuti cut. 3 TC-ből 3-szor nem tudott egészséges maradni. Ez nem primadonnaság, ez pech. Amúgy kíváncsi lennék egyáltalán hány edzésen vett részt. 😊Gecijó. Gecijó hogy Bell nem írt alá. 😊Amúgy Bell (ha már itt tartunk) már Pittsburgh-ben és pénteken a tervek szerint alá is írja a tendert. Állítólag 17 millió dollárt szeretett volna, ami logikusabbnak tűnik, mint hogy a már ügynöke által összehozott szerződést ne írja alá, ahogy azt valaki lehozta.
Előre látom idei első pontszerzésünket: Haden picksix. 😊 Amúgy Haden megszerzése nem jelenti Cockrell automatikus kivágását, sőt, sztem f.szság is lenne, mivel 1 évig bagóért megtartható.
Soldados
Cockrell megtartása szerintem fontos, Haden előélete miatt különösen, sajnos a sérülés benne van. Inkább Golson lesz kivágva, igaz vele is csak fél milliót spórolunk, de nincs szükség egy ilyen primadonnára.
Klaci79
Bell meg előbb dolgozzon meg azért, hogy 17 millát kapjon, pl toljon végig egészségesen egy PO-t, amit úgy villog végig, mint Holmes 2008-ban.
A FO kap egy csillagos ötöst tőlem erre az off-seasonra. Úgy toltunk egy most vagy soha holtszezont, hogy kb lófaszt nem adtunk fel a jövőnkből. Nagyon jól csaptunk le a lehetőségekre, akár a TE-trédre gondolok, akár Hadenre, plusz Villanueva olcsó hosszabbítása és Conner draftolása óriási plusz nálam, na meg, hogy nem engedtünk Bell nyomásának. Már csak egy Tuitt hosszabbítás hiányzik nálam.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Gecijó. Gecijó hogy Bell nem írt alá. 😊Amúgy Bell (ha már itt tartunk) már Pittsburgh-ben és pénteken a tervek szerint alá is írja a tendert. Állítólag 17 millió dollárt szeretett volna, ami logikusabbnak tűnik, mint hogy a már ügynöke által összehozott szerződést ne írja alá, ahogy azt valaki lehozta.
Soldados
Cockrell megtartása szerintem fontos, Haden előélete miatt különösen, sajnos a sérülés benne van. Inkább Golson lesz kivágva, igaz vele is csak fél milliót spórolunk, de nincs szükség egy ilyen primadonnára.
több mint 7 éve
Gecijó. Gecijó hogy Bell nem írt alá. 😊Előre látom idei első pontszerzésünket: Haden picksix. 😊 Amúgy Haden megszerzése nem jelenti Cockrell automatikus kivágását, sőt, sztem f.szság is lenne, mivel 1 évig bagóért megtartható.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Érdekes 4. meccs lesz ez.....Tomlin meg majd áll a partvonal mellett és dörzsölheti a tenyerét....nézve, ahogy a TE-k és a DB-k kaparják magukat......hozzáteszem rögtön, hogy ha egy Haden kaliber azt mondja Steeler akar lenni és még áldoz is érte, akkor hozni kell. Az, hogy ez milyen üzlet azért fontos látni a 2. és 3. év garantált számait.
Szerkesztette: Klemó
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Az tetszik, hogy felteszik a dolgokat arra a lapra. Az O-ba TE kellett, a D-be CB. Tudjuk, hogy nincs sok idő az SB-re. Tetszik ez az offseason 😊És ha még Watt, JSS és esetleg Sutton is beválik akkor baromira elégedett leszek.
Golson mehet a francba,
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Alakul:Ez idén elfért, kérdés mennyi a garantált....ezzel azért az is eldőlt, hogy Cocrell cut lesz...
Steelers are expected to sign former Browns CB Joe Haden to a three-year, $27 million deal, including $7M this year, sources told ESPN.
Gyorsan eldöntötték!!! 😀
Welcome on board!
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Adam SchefterVerified account @AdamSchefter 1m1 minute agoMore
Steelers CB Joe Haden had bigger offers from other teams that he turned down because he wanted Pittsburgh. Haden a Steeler.
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Hat a fogalmazásokból az derül ki, hogy nagyon erős kanditátusok vagyunk..
több mint 7 éve
Spy
2 337
AB a legfőbb ügynöke és támogatója
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Former Browns CB Joe Haden is going to visit the Pittsburgh Steelers tonight, per source.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Jó infói szoktak lenni:Schefter: Steelers favorite to sign Joe Haden
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Épp akartam írni ezt Hadenről, de Soldi megelőzött (komoly visszaesés, de nálunk upgrade)több mint 7 éve
- Ez egy szuper tréd volt. Kb lófaszt nem adtunk érte, egy 4. kört elcseréltünk egy 5. körre, a decemberben kötött 7 millás signing bonusa szépen bent van a 49ers könyvében, szóval nekünk csak az éves fizuját kell mindig kiperkálni, abból is csak az idei full garantált. Aztán ha az nincs arányban a teljesítményével, akkor kivágjuk.- Hadent én is elnézegetném olcsón nálunk, az elmúlt 1-2 éve hiába nem volt már az igazi, hozzánk bőven beférne még így is.
- Kivagyok akadva, hogy a Ring of Honorba nem fért be Greg Lloyd... 😕 Gigakedvenc volt a csávó a 90-es évek Blitzburgh-jében
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
És nem csak szerinte...Rappoport szerint az érdeklődők közt vagyunk. (Bár ez nem túl mérvadó)Joe Haden-t elnézegetném nálunk...Én nagyon kedvelem, szimpatikus srác, de nagyon sérülékeny. Persze, ha SB-t szeretne nyerni, itt a helye nálunk és Én még backup FS pozícióban is kipróbálnám....asszem a Brownsnál is volt szó róla. Kiváncsi leszek....tárgyalunk-e vele
Klaci79
Klemó
Spy
több mint 7 éve
Spy
2 337
Rappoport szerint az érdeklődők közt vagyunk. (Bár ez nem túl mérvadó)Joe Haden-t elnézegetném nálunk...Én nagyon kedvelem, szimpatikus srác, de nagyon sérülékeny. Persze, ha SB-t szeretne nyerni, itt a helye nálunk és Én még backup FS pozícióban is kipróbálnám....asszem a Brownsnál is volt szó róla. Kiváncsi leszek....tárgyalunk-e vele
Klaci79
Klemó