NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Kivágtuk Dangerfieldet, IR-re tettük Suttont, és leigazoltuk újra Steven Johnsont. így 54-en vagyunk, de asszem van vmi szabály, amivel a szezonrajtig lehetünk ennyien. Ha Dangerfield átmegy a waiveren, akkor utána IR-re kerülhet.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Bell aláírta a tendert 12,1 millió.Igrn ma reggel azzal kezdtek az edzőközpontban. Ma már talán edzeni is fog a drágaság🤡🤓
dande
több mint 7 éve
Mi is alá akartuk.iratni a PS-be, de beintett nekünk. Oda a PS-be aláírt.....Patriots PS-be ment Ayers...ez mondjuk köcsög dolog tőle 😕Annyira jó volt, vagy miért pont a Pats-hez ment?
Klaci79
tomi-tomi
több mint 7 éve
Bell aláírta a tendert 12,1 millió.
több mint 7 éve
Patriots PS-be ment Ayers...ez mondjuk köcsög dolog tőle 😕Annyira jó volt, vagy miért pont a Pats-hez ment?
Klaci79
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Patriots PS-be ment Ayers...ez mondjuk köcsög dolog tőle 😕
több mint 7 éve
Honnan tudjuk hogy ez jó trade volt? A gopeccesek egyből jönnek trollkodni😊www.youtube.com/watch?v=Pkyy57iMaB0
Razi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Honnan tudjuk hogy ez jó trade volt? A gopeccesek egyből jönnek trollkodni😊
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Addig élvezzétek amíg Brady nem lesz 50, mert akkor már tuti elkapjuk a grabancát 😊Amíg meg nem basszák a korsóvivő csajt? Szóval megint szívás lesz belőle? 😊)addig jár a korsó a kútra...😉Tényleg sokat ér, csak bírja egészséggel 😊 Dallasban kiváló volt,
AlterEgóBazeg le is estem a székrül, az egy jó széfti, ha egészséges.Értem én a lelkesedést, de azért rokokós túlzás vele kapcsolatban a kiváló és a jó jelző.
sutianap
Imád nagyot ütni - ez fog tetszeni.
Kellemetlenül sokszor repül egy méterre a labdás embertől - lesz hajtépés bőven.
Összességében akár még Mitchell-hez képest is upgrade lehet.
Ehhez a SuperBowl futkorászáshoz meg nem Wilcox a kulcs, hanem a jó imádság: valaki picsázza ki a PO-ban a csalókat, mert a Steelers képtelen rá. 😛
tomi-tomi
Klaci79
Wyatt
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Amíg meg nem basszák a korsóvivő csajt? Szóval megint szívás lesz belőle? 😊)addig jár a korsó a kútra...😉Tényleg sokat ér, csak bírja egészséggel 😊 Dallasban kiváló volt,
AlterEgóBazeg le is estem a székrül, az egy jó széfti, ha egészséges.Értem én a lelkesedést, de azért rokokós túlzás vele kapcsolatban a kiváló és a jó jelző.
sutianap
Kellemetlenül sokszor repül egy méterre a labdás embertől - lesz hajtépés bőven.
Ehhez a SuperBowl futkorászáshoz meg nem Wilcox a kulcs, hanem a jó imádság: valaki picsázza ki a PO-ban a csalókat, mert a Steelers képtelen rá. 😛
tomi-tomi
Klaci79
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Persze hogy nem fog világot megváltani, nem pro bowl safety, de mi a Golden-Dangerfield párost upgrade-eltük és nem mást. Nekem Mitchellt idézi egy az egyben ahogy játszik. Óriásit üt, de sokszor rossz a szög. Aki ellenünk játszik és középen kap labdát, akkor annak most már Mitchell nélkül is tudnia kell, hogy nagyot kaphat. Nem mondom, hogy bután nekünk ezért kellett, de ahogy írom egyetértek magammal...bután, ezért kellett...😊)
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
addig jár a korsó a kútra...😉Tényleg sokat ér, csak bírja egészséggel 😊 Dallasban kiváló volt,
sutianap
tomi-tomi
több mint 7 éve
Tényleg sokat ér, csak bírja egészséggel 😊 Dallasban kiváló volt,
AlterEgó
Bazeg le is estem a székrül, az egy jó széfti, ha egészséges.Értem én a lelkesedést, de azért rokokós túlzás vele kapcsolatban a kiváló és a jó jelző.
sutianap
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Süti is ezt mondta, csak más szavakkal 😂Ő (!) egy "jó" safety!Hoztunk Safety-t Tampából: J.J. Wilcox + 2019 7th-round pick from Tampa Bay in exchange for our 2018 6th-round pick.Bazeg le is estem a székrül, az egy jó széfti, ha egészséges. Occsó, nagyon, Kolbert már most mekkapja az év GMje díjat, alápakoltunk Bennek mindent, amit lehet. S tényleg SB run van, a steelers scoutok már a qbkat figyuzzák, a wyoming meg a usc meccseken is lebuktunk...
kriSTEELan
Runrunrun
sutianap
Wong
De pont ugyanezt jelenti 😉
több mint 7 éve
Ő (!) egy "jó" safety!Hoztunk Safety-t Tampából: J.J. Wilcox + 2019 7th-round pick from Tampa Bay in exchange for our 2018 6th-round pick.Bazeg le is estem a székrül, az egy jó széfti, ha egészséges. Occsó, nagyon, Kolbert már most mekkapja az év GMje díjat, alápakoltunk Bennek mindent, amit lehet. S tényleg SB run van, a steelers scoutok már a qbkat figyuzzák, a wyoming meg a usc meccseken is lebuktunk...
kriSTEELan
Runrunrun
sutianap
több mint 7 éve
Tényleg sokat ér, csak bírja egészséggel 😊 Dallasban kiváló volt, csak nem kapta meg a nekijáró pízt Jones bácsitól, aztán otthagyta őket mint eb a szaharát. Nem ő volt az első és nem az utcsó.Ezzel így, nem értenék egyet. Akkor többet kértek volna mint egy hatodik kör! 😉
PFF 24 safety 2016-ban, szóval Daimion Stafford nyugodtan hazamehet Nashville-be, nem beszélve a villámléptű tekülkirály Róbert Gidáról.
AlterEgó
több mint 7 éve
Gizinéni
522
Tényleg sokat ér, csak bírja egészséggel 😊 Dallasban kiváló volt, csak nem kapta meg a nekijáró pízt Jones bácsitól, aztán otthagyta őket mint eb a szaharát. Nem ő volt az első és nem az utcsó.PFF 24 safety 2016-ban, szóval Daimion Stafford nyugodtan hazamehet Nashville-be, nem beszélve a villámléptű tekülkirály Róbert Gidáról.
több mint 7 éve
Hoztunk Safety-t Tampából: J.J. Wilcox + 2019 7th-round pick from Tampa Bay in exchange for our 2018 6th-round pick.Bazeg le is estem a székrül, az egy jó széfti, ha egészséges. Occsó, nagyon, Kolbert már most mekkapja az év GMje díjat, alápakoltunk Bennek mindent, amit lehet. S tényleg SB run van, a steelers scoutok már a qbkat figyuzzák, a wyoming meg a usc meccseken is lebuktunk...
kriSTEELan
Runrunrun
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
kriSTEELan
307
Hoztunk Safety-t Tampából: J.J. Wilcox + 2019 7th-round pick from Tampa Bay in exchange for our 2018 6th-round pick.Szerkesztette: kriSTEELan
több mint 7 éve
Ayers-t is akartuk PS-be de nem fogadta el az ajánlatot. Állítólag
több mint 7 éve
Galambos ha még 53-ba nem is került, a PS-ben már ott vanMegvan a 10 PS-ember: C Kyle Friend, TE Jake McGee, RB Fitzgerald Toussaint, WR Marcus Tucker, WR Justin Thomas, LB Matt Galambos, S Jacob Hagen, DE Lavon Hooks, LB Farrington Huguenin és CB Dashaun Phillips.
Állítólag Lavon Hooks DE is
A következő pedig: S Jacob Hagen
Toussaint a 4.
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Selection Choice--Round 7, 2018 (Conditional)
több mint 7 éve
kriSTEELan
307
Ők még jók lehetnek a tegnap kivágottak közül safetynek: Bacarri Rambo (Bills), Robert Blanton (DC), Dwight Lowery (LAC)