NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Kivágtuk Dangerfieldet, IR-re tettük Suttont, és leigazoltuk újra Steven Johnsont. így 54-en vagyunk, de asszem van vmi szabály, amivel a szezonrajtig lehetünk ennyien. Ha Dangerfield átmegy a waiveren, akkor utána IR-re kerülhet.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Bell aláírta a tendert 12,1 millió.
dande
Igrn ma reggel azzal kezdtek az edzőközpontban. Ma már talán edzeni is fog a drágaság🤡🤓
több mint 7 éve
Patriots PS-be ment Ayers...ez mondjuk köcsög dolog tőle 😕
Klaci79
Annyira jó volt, vagy miért pont a Pats-hez ment?
tomi-tomi
Mi is alá akartuk.iratni a PS-be, de beintett nekünk. Oda a PS-be aláírt.....
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bell aláírta a tendert 12,1 millió.
több mint 7 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Klaci79
Annyira jó volt, vagy miért pont a Pats-hez ment?

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 7 éve
Honnan tudjuk hogy ez jó trade volt? A gopeccesek egyből jönnek trollkodni😊
Razi
 www.youtube.com/watch?v=Pkyy57iMaB0

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 564 — kheanton@gmail.com
Honnan tudjuk hogy ez jó trade volt? A gopeccesek egyből jönnek trollkodni😊
több mint 7 éve
Tényleg sokat ér, csak bírja egészséggel 😊 Dallasban kiváló volt,
AlterEgó
Bazeg le is estem a székrül, az egy jó széfti, ha egészséges.
sutianap
Értem én a lelkesedést, de azért rokokós túlzás vele kapcsolatban a kiváló és a jó jelző.

Imád nagyot ütni - ez fog tetszeni.
Kellemetlenül sokszor repül egy méterre a labdás embertől - lesz hajtépés bőven.
Összességében akár még Mitchell-hez képest is upgrade lehet.

Ehhez a SuperBowl futkorászáshoz meg nem Wilcox a kulcs, hanem a jó imádság: valaki picsázza ki a PO-ban a csalókat, mert a Steelers képtelen rá. 😛
tomi-tomi
addig jár a korsó a kútra...😉
Klaci79
Amíg meg nem basszák a korsóvivő csajt? Szóval megint szívás lesz belőle? 😊)
Wyatt
Addig élvezzétek amíg Brady nem lesz 50, mert akkor már tuti elkapjuk a grabancát 😊
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
AlterEgó
sutianap
Értem én a lelkesedést, de azért rokokós túlzás vele kapcsolatban a kiváló és a jó jelző.

Kellemetlenül sokszor repül egy méterre a labdás embertől - lesz hajtépés bőven.

Ehhez a SuperBowl futkorászáshoz meg nem Wilcox a kulcs, hanem a jó imádság: valaki picsázza ki a PO-ban a csalókat, mert a Steelers képtelen rá. 😛
tomi-tomi
Klaci79
Amíg meg nem basszák a korsóvivő csajt? Szóval megint szívás lesz belőle? 😊)

több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668
Persze hogy nem fog világot megváltani, nem pro bowl safety, de mi a Golden-Dangerfield párost upgrade-eltük és nem mást. Nekem Mitchellt idézi egy az egyben ahogy játszik. Óriásit üt, de sokszor rossz a szög. Aki ellenünk játszik és középen kap labdát, akkor annak most már Mitchell nélkül is tudnia kell, hogy nagyot kaphat. Nem mondom, hogy bután nekünk ezért kellett, de ahogy írom egyetértek magammal...bután, ezért kellett...😊)
több mint 7 éve
AlterEgó
sutianap

tomi-tomi
több mint 7 éve
AlterEgó
sutianap

több mint 7 éve
Hoztunk Safety-t Tampából: J.J. Wilcox + 2019 7th-round pick from Tampa Bay in exchange for our 2018 6th-round pick.

kriSTEELan
Bazeg le is estem a székrül, az egy jó széfti, ha egészséges. Occsó, nagyon, Kolbert már most mekkapja az év GMje díjat, alápakoltunk Bennek mindent, amit lehet. S tényleg SB run van, a steelers scoutok már a qbkat figyuzzák, a wyoming meg a usc meccseken is lebuktunk...
Runrunrun
sutianap
Ő (!) egy "jó" safety!
Wong
Süti is ezt mondta, csak más szavakkal 😂
De pont ugyanezt jelenti 😉
több mint 7 éve
Wong Dallas Cowboys 666 — Defense Fan
Hoztunk Safety-t Tampából: J.J. Wilcox + 2019 7th-round pick from Tampa Bay in exchange for our 2018 6th-round pick.

kriSTEELan
Bazeg le is estem a székrül, az egy jó széfti, ha egészséges. Occsó, nagyon, Kolbert már most mekkapja az év GMje díjat, alápakoltunk Bennek mindent, amit lehet. S tényleg SB run van, a steelers scoutok már a qbkat figyuzzák, a wyoming meg a usc meccseken is lebuktunk...
Runrunrun
sutianap
Ő (!) egy "jó" safety!
több mint 7 éve
Wong Dallas Cowboys 666 — Defense Fan
Tényleg sokat ér, csak bírja egészséggel 😊 Dallasban kiváló volt, csak nem kapta meg a nekijáró pízt Jones bácsitól, aztán otthagyta őket mint eb a szaharát. Nem ő volt az első és nem az utcsó.
PFF 24 safety 2016-ban, szóval Daimion Stafford nyugodtan hazamehet Nashville-be, nem beszélve a villámléptű tekülkirály Róbert Gidáról.
AlterEgó
Ezzel így, nem értenék egyet. Akkor többet kértek volna mint egy hatodik kör! 😉
több mint 7 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Tényleg sokat ér, csak bírja egészséggel 😊 Dallasban kiváló volt, csak nem kapta meg a nekijáró pízt Jones bácsitól, aztán otthagyta őket mint eb a szaharát. Nem ő volt az első és nem az utcsó.
PFF 24 safety 2016-ban, szóval Daimion Stafford nyugodtan hazamehet Nashville-be, nem beszélve a villámléptű tekülkirály Róbert Gidáról.
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487

kriSTEELan
Runrunrun

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307

Szerkesztette: kriSTEELan

több mint 7 éve
Ayers-t is akartuk PS-be de nem fogadta el az ajánlatot. Állítólag
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Galambos ha még 53-ba nem is került, a PS-ben már ott van
Állítólag Lavon Hooks DE is
A következő pedig: S Jacob Hagen
Toussaint a 4.
Klaci79
Megvan a 10 PS-ember: C Kyle Friend, TE Jake McGee, RB Fitzgerald Toussaint, WR Marcus Tucker, WR Justin Thomas, LB Matt Galambos, S Jacob Hagen, DE Lavon Hooks, LB Farrington Huguenin és CB Dashaun Phillips.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Senkit nem claimeltünk, a tőlünk kivágottak közül pedig Brian Mihalik OT-t kapta fel a Lions.

Szerkesztette: Soldados

több mint 7 éve
Galambos ha még 53-ba nem is került, a PS-ben már ott van
Állítólag Lavon Hooks DE is
A következő pedig: S Jacob Hagen
Toussaint a 4.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Selection Choice--Round 7, 2018 (Conditional)
több mint 7 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Ők még jók lehetnek a tegnap kivágottak közül safetynek:
Bacarri Rambo (Bills), Robert Blanton (DC), Dwight Lowery (LAC)