NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én elég gyengusnak éreztem Big Ben-t a Browns ellen, de ezek szerint csak az egyszerűbb dolgokat nem tudta megoldani 😀
 pbs.twimg.com/media/DJcvxFIUIAc4iDc.jpg:large
Klaci79
Nem volt gyenge, de kimagasló sem. Az OL és Bell volt totál rozsdás, utóbbi csomószor érezhetően kereste a helyét a pályán.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Én elég gyengusnak éreztem Big Ben-t a Browns ellen, de ezek szerint csak az egyszerűbb dolgokat nem tudta megoldani 😀
több mint 7 éve
na most már tény, hogy Tuitt sérülése nem jelenti a szezonjának végét...
annyira nem, hogy ha jól halad a gyógyulás, már hétvégén játszhat...
Wilcox agyrázkódás protokollon

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem tudom, nekem mindig tetszett JJ játéka, pont ezért mindig elleneztem, vagy nem értettem a TE-kérdés erőltetését. sztem ennél sokkal égetőbb kérdések is voltak nálunk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Watt és Chickillo mellett nekem nagyon kellemes meglepetés volt Jesse James játéka is. Nem csak azért mert 2 TD-t is elkapott, de ha nem lenne felé bizalom Ben részéről, akkor nyilván nem őt választja. Márpedig Ben játékában tudjuk, hogy mennyire komoly szerepet játszik egy jó elkapó TE. Erre ma pont ezt olvasom:
Big Ben said that Jesse James has improved since the Vance McDonald trade. Said he kind of took it personal.
Reméljük sokat ér majd ez a fejlődés Ben-Jesse kapcsolatban, mert tavaly pont ezt éreztem gyengének, de hát Miller visszavonulása óta ez nem csoda.
több mint 7 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 668
Gyerekek 16 meccs van, vagyis ne lepődjünk meg, hogy szembe jön jó csapat. Zimmer mester - ha jól olvastam anno - a 4. meccsre sem engedte a kezdőknek a pihenést az előszezonban a rossz 3. meccsük miatt, vagyis nagyon várható volt, hogy pörögni fognak. Én azért arra számítok, hogy az O dupla ilyen sebességgel fog pörögni, és Bell is magához tér az első meccs után. A D kapcsán meg kifejezetten kíváncsi leszek egy jó irányító ellen mire lesznek képesek.

Más: Nekem Shazier játéka nagyon nem tetszett vasárnap. 2 15 yardos bünti mellett folyamatosan fejjel megy/ment előre szerelni. Sokszor odaért, de sokszor le is maradt. Ez a "kőbuta" játékosok sajátja. Nem tudom, hogy csak arról szól ez, hogy Timmons hiányában próbál meg többet nyújtani és majd meg fog nyugodni, mindenesetre remélem, hogy tisztítja a játékát, mert ebből neki is előbb, vagy utóbb sérülés lesz a a vége.

Szerkesztette: Klemó
több mint 7 éve
Bár magam is azt gondolom, hogy kemény meccs lesz nekünk, azért a NO nem késztette nagy dolgokra a Vikes-ot. Amit AP csinált az vicc volt, de az OL futásblokkolása úgy ahogy volt értékelhetetlen. Mint ahogy a labda másik oldalán sem mutatott semmit a Saints passrush. Brees nem nagyon talált magának játszótársat vagy inkább úgy mondom a NO elkapóállománya nem fogott ki túl jó napot.
Ami mindenképpen mellettünk szól, hogy hazai pályán -kevés kivétellel- az O jól szokott szerepelni és a Vikes támadófala azért bőven ad lehetőséget, hogy Watt tovább bontogassa szárnyait.
több mint 7 éve
Sajnos ez a Vikes meccs, nagyon kemény lesz... Jó védelem, Bradford pedig jól tolja a rövid passzokat, amivel nekünk rendre meggyűlik a bajunk. Ez komoly értékmérő lesz, hogy hol tartunk.

több mint 7 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
De ha bent tart védekezni az kvázi duplázás 😉 Még ha nem is a klasszik.
több mint 7 éve
Azért no...emlékszik valaki Jarvis Jones debütálására? 😊))))) Hogy örültünk egy-egy szerelésnek ooooooo... 😊))))))

Persze igen, jobban fognak figyelni rá majd, no és lesz olyan QB is, aki a zseben kívül nem szaladgál fejvesztve, vagy ha igen, akkor nem várja meg míg ráesnek, de azért no sokat mond szerintem, hogy még első éves ilyen teljesítménnyel nem kezdett nálunk. (persze gyorsan tegyük hozzá, hogy a 2008-as D-ben rookie nem nagyon kezdett azért)

Visszatérve azért a vasárnapra. A Browns elleni idegenbeli meccsektől Én mindig féltem/félek, mert ezekre soha nem pörgünk fel 100%-ban a Tomlin érában. Most az idény eleji forma volt a gáz, de Én örülök, hogy ezen a "kötelezőn" túl vagyunk.

A sérülések a játék része, még akkor is, ha ezek néha kulcssérülések. Nem lesz olyan soha, hogy valamely csapat egészségegesen masírozik be a playoffba és/vagy egészségesen tol végig egy szezont.
Klemó
Figyelnek majd rá, meg duplázzák, de akkor meg jön a másik oldal és/vagy középen a Heyward féle alakulat. Azt látom, hogy meg lehet az a sokfejű passrush szörny ami a JH-Wugyli-Farrior- Timmons-A. Smith-Keisel féle időben megvolt. Valamelyiket bekettőzöd, de mindet nem tudod. Akkor meg kapsz a nyakadba valami fincsit.
polamalu
Önmagában a duplázás őrültség, amikor van még egy Tuitt, Heyward, Hargrave, és akkor még nem beszéltem Chikollorol, vagy Dupree-ről. A "megoldás" az lesz, hogy egy TE-t bent tart a QB védekezni még, ha folyamatos a nyomás. Mivel tudjuk, hogy a TE játék nekünk mindig missmatch, így ez lehet az igazi hozadéka ennek, illetve ezeknek a teljesítményeknek.
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Gyerekek kutyakemény lesz ez a Vikes home opener. Ha Killerből csak egy Bee muzsikál az sanszosan kevés lesz.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Azért no...emlékszik valaki Jarvis Jones debütálására? 😊))))) Hogy örültünk egy-egy szerelésnek ooooooo... 😊))))))

Persze igen, jobban fognak figyelni rá majd, no és lesz olyan QB is, aki a zseben kívül nem szaladgál fejvesztve, vagy ha igen, akkor nem várja meg míg ráesnek, de azért no sokat mond szerintem, hogy még első éves ilyen teljesítménnyel nem kezdett nálunk. (persze gyorsan tegyük hozzá, hogy a 2008-as D-ben rookie nem nagyon kezdett azért)

Visszatérve azért a vasárnapra. A Browns elleni idegenbeli meccsektől Én mindig féltem/félek, mert ezekre soha nem pörgünk fel 100%-ban a Tomlin érában. Most az idény eleji forma volt a gáz, de Én örülök, hogy ezen a "kötelezőn" túl vagyunk.

A sérülések a játék része, még akkor is, ha ezek néha kulcssérülések. Nem lesz olyan soha, hogy valamely csapat egészségegesen masírozik be a playoffba és/vagy egészségesen tol végig egy szezont.
Klemó
Figyelnek majd rá, meg duplázzák, de akkor meg jön a másik oldal és/vagy középen a Heyward féle alakulat. Azt látom, hogy meg lehet az a sokfejű passrush szörny ami a JH-Wugyli-Farrior- Timmons-A. Smith-Keisel féle időben megvolt. Valamelyiket bekettőzöd, de mindet nem tudod. Akkor meg kapsz a nyakadba valami fincsit.
több mint 7 éve

több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Szerintem ez elsőre nem volt rossz, de bassza meg a ló, ha Tuitt rögtön az első meccsen season ending sérülést szenvedett.
Szokol
Hallod... nézzél már rá a mi IR listánkra 😀
malkav
Én kiváncsiságból megnéztem, de maximum mennyiségben lehet szar, de azt nem gondolhatod, hogy minőségben is. Ha mondjuk B. Williams lenne ott, akkor azt mondom na igen, de az ott lévő játékosok azért 1-1-ben pótolhatóak, nálunk viszont Tuitt kurvára nem. Jellemzi ezt az is, hogy szombaton milyen szerződést írt alá. A csapat egyik legjobbja, az IR-en lévő játékosaitok közül ez elmondható valakiről?
(Forrás:
 www.baltimoreravens.com/team/roster.html)
Klaci79
Nem, de elvesztettunk a TC alatt 2 kezdot, ezek elsoszamu cserejet es ugy altalaban a melyseget, ami majd kesobb a "next man up"-nal lehet vegzetes. De ez mar csak ilyen 😕
no
Mindig szar ha egy kezdőt veszít el a csapat, ez volt tavaly Heyward esetében is. De Tuitt olyan láncszem, olyan formában van, hogy lényegében szakadék van közte és Alualu között. Régen mondtam ilyet, de most komoly esély van arra, hogy folyamatosan nyomás alá helyezzük az ellenfél irányítóját és ugye ebben a csoportban ezt különösen szeretjük.
Van most néhány játékos: Ben, AB, (Bell), Heyward, Tuitt, Shazier akik közül ha elvesztesz valakit, az nagyon fáj...és nem egy sima next man up...
Klaci79
Elobb is leirtam o a legnagyobb nev, de mi elvesztettuk az OL-bol a kezdo LG-t, a kezdo slot CB-t, a 2.szamut slotCB-t, a kezdo ( nagyobb potenciallal rendelkezo ) RB-t, a kezdo TE-t es egy jopar next man up kalibert. Es meg el se kezdodott az ideny. Talan Fafejt is aki talan Flacco legjobb celpontja lehetett volna ( azt tippeltem a jatekunkban ). BW-t elcserelnem rajuk egy az egyben.
Ettol Tuitt nem fog jol esni, de tavaly Heyward elvesztesevel is sokat vesztettetek, de a futas ellen vele es nelkule is kb egyforma ( ......) voltatok ( szamok alapjan ).

Persze nektek Tuitt fontosabb minden ertelemben. ( Ez a mondat jol sikerult, mindenki ertheti ahogy akarja 😊 )
több mint 7 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Szerintem ez elsőre nem volt rossz, de bassza meg a ló, ha Tuitt rögtön az első meccsen season ending sérülést szenvedett.
Szokol
malkav
Én kiváncsiságból megnéztem, de maximum mennyiségben lehet szar, de azt nem gondolhatod, hogy minőségben is. Ha mondjuk B. Williams lenne ott, akkor azt mondom na igen, de az ott lévő játékosok azért 1-1-ben pótolhatóak, nálunk viszont Tuitt kurvára nem. Jellemzi ezt az is, hogy szombaton milyen szerződést írt alá. A csapat egyik legjobbja, az IR-en lévő játékosaitok közül ez elmondható valakiről?
(Forrás:
Klaci79
Nem, de elvesztettunk a TC alatt 2 kezdot, ezek elsoszamu cserejet es ugy altalaban a melyseget, ami majd kesobb a "next man up"-nal lehet vegzetes. De ez mar csak ilyen 😕
no
Mindig szar ha egy kezdőt veszít el a csapat, ez volt tavaly Heyward esetében is. De Tuitt olyan láncszem, olyan formában van, hogy lényegében szakadék van közte és Alualu között. Régen mondtam ilyet, de most komoly esély van arra, hogy folyamatosan nyomás alá helyezzük az ellenfél irányítóját és ugye ebben a csoportban ezt különösen szeretjük.
Van most néhány játékos: Ben, AB, (Bell), Heyward, Tuitt, Shazier akik közül ha elvesztesz valakit, az nagyon fáj...és nem egy sima next man up...
Klaci79
most meglatjuk hogy heyward vs tuitt a fajobb. En mondtam korabban, meg mielott berobbant masoknal is, hogy tuitt is ugyanolyan fontos lancszem mint heyward. Most megnezzuk mi lesz.
több mint 7 éve
Szokol
malkav
(Forrás:
Klaci79
no
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 7 305
Szokol
malkav
(Forrás:
Klaci79
több mint 7 éve
Rapoport szerint nincs szakadás. Hivatalos persze Tomlin keddi sajtótájékoztatóján derül ki, de úgy tűnik, hétről hétre vizsgálják majd a visszatérés lehetőségét. 😊
Soldados
Heyward meg twittelte, hogy fake news. Majd Tomlin holnap. Azért remélem kisebb a baj mint azt most gondoljuk
polamalu
Heyward azt valszeg Schefter szakadásos tweetjére írta, mivel ha megnézed, Rapoport tweetje későbbi, mint Heywardé. 😉

több mint 7 éve
Rapoport szerint nincs szakadás. Hivatalos persze Tomlin keddi sajtótájékoztatóján derül ki, de úgy tűnik, hétről hétre vizsgálják majd a visszatérés lehetőségét. 😊
Soldados
Heyward meg twittelte, hogy fake news. Majd Tomlin holnap. Azért remélem kisebb a baj mint azt most gondoljuk
polamalu
Ehhez képest már több helyen lehoztak, hogy nincs season ending sérülés. Néhány meccset is hiányozni fog, de ez így jobb, mint tegnap reméltem.
több mint 7 éve
Soldados
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Ben Roethlisberger now has more wins in Cleveland (11) than any Browns' QB has since the team returned to the NFL in 1999.
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Jövő héten Vikes...nyerni kell, mert a Ravens jó lesz....
Klaci79
Azért annyira ne fosd össze magad a Ravens-től, én figyeltem félszemmel azt is. Ugyanolyan szar az Offense náluk, mint tavaly.
Soldados
Bár a statisztika nem számít, de a 3B elit offense egy ponttal termelt többet mint a mi szedettvedett O-nk. 😀 Bár ha láttad a meccset akkor tényleg nem voltunk jók..
malkav
4B 😉 És szokás szerint alulteljesített az Offense-ünk, senki nem is volt elégedett vele. Nem azért voltam kritikus, mert nálunk aztán sokkal fényesebb lett volna a kép. Egyszerű ténymegállapítást tettem. A mi O-nkban legalább van potenciál. A Ravensében én nem látom. Ugyanaz a szenvedés ment, mint tavaly.
Soldados
Azt nem mondom, hogy szarja ossze magat a liga az Off-tol ( bar mar csak a bejelentestol megtennek-igaz a nevetestol ), de a nincs benne potencial sem teljesen igaz. De az biztos hogy nem ugyanolyan a szenvedes mint tavaly. Magyarazat nalunk is van. Fafejjel "jok" is lehetnenk, kar erte. persze bennetek nagyobb a potencial, akarki nezi.

Bell majd kb. a 3.meccstol jo lesz megint
no
Ha addig kihúzza. Tegnap azt dumáltuk, hogy néha olyan bünti szaga volt az O fal és Bell közti "összhangnak". Mintha picit meg akarták volna veretni helyenként, hogy hülyegyerek, nélküled is megy, és különben is nem vagy te annyira fontos mint hiszed magad. stb. Meglátjuk. Az tény, hogy ennek az O-nak ennél sokkal több kell
polamalu
Termeszetesen kellenek egymasnak a fantasztikus teljesitmenyhez, es a kolcson-kolcsonhatas minden teren jelen van.
Amugy en meglepodtem volna ha jo lett volna, hiaba kondizik otthon, az edzes az edzes.
De az elveretesben se hiszek, ezek a sracok azert magukert is jatszanak. Tegnapra azt mondjak, hogy a fal "pocsek" volt, Bell meg mindig mondhatja hogy a tegnapi fal mogott egy fel yard-al tobbet hozott mint mas. Persze nem fogja es amugy is megmondhatatlan. De a lenyeg mindenki a legjobbjat akarja hozni, SB a focel es ezert kuzdenek. Inkabb rozsdas volt egy kicsit a gepezet. De amig a W nincs kockara teve addig lehet gyakorolni mindenfelet. A screeeeeen jol mehetne mar, de ugy latszik csiszolni kell meg, szerintem a SB-t megnyero jateknak akarja H. 😊
no
édesjézus, még egy idealista

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Szokol
malkav
(Forrás:

Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Szokol