Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 7 éve
2017: C. Sutton 3. kör, 2015: S. Golson 2.kör, 2015: D. Grant 4. kör, egy két választásunk. Belegondolva Griffin simán ér ennyit az idén mint amennyit ezekre a srácokra áldoztunk, úgy hogy én reménykedek.Shaquem Griffin posztja lehetne az nfl-ben safety(Polamalu szerepkörben mindenhol feltűnve). Egy hátsó kört simán megérne, Mitchellnél fél kézzel is jobb bármikor.Szerintem Ő valakinek meg fog érni egy korábbi körös pick-et.
pfefe8
bcsarli
Steelers fan
több mint 7 éve
Shaquem Griffin posztja lehetne az nfl-ben safety(Polamalu szerepkörben mindenhol feltűnve). Egy hátsó kört simán megérne, Mitchellnél fél kézzel is jobb bármikor.Szerintem Ő valakinek meg fog érni egy korábbi körös pick-et.
pfefe8
több mint 7 éve
Shaquem Griffin posztja lehetne az nfl-ben safety(Polamalu szerepkörben mindenhol feltűnve). Egy hátsó kört simán megérne, Mitchellnél fél kézzel is jobb bármikor.
Steelers fan
több mint 7 éve
Én örülnék Cravensnek, imádtam egyetemen is.A képességeivel, tudásával nincs gond, de az agyrázkódások meg a rengeteg kihagyott idő...
tenorx
több mint 7 éve
Én örülnék Cravensnek, imádtam egyetemen is.
több mint 7 éve
Aminek viszont némi értelme lenne, ha trédelnénk a Redskinsel Sua Cravensért. Amúgy ha Tomlin nem havervsákózik le vele, majd Juju megoldja, egy tájszósásba valók. Mivel tuinvan a gyerek így tekergethetné Butler, hogy múlthéten ki volt a fosabb Wilcox vagy Fort....Én nem örülnék egy Cravens - nek. Sérülések tömkelege, több mint egy éve nem játszott. Nem gondolom, hogy ő lenne a megoldás.
sutianap
több mint 7 éve
Aminek viszont némi értelme lenne, ha trédelnénk a Redskinsel Sua Cravensért. Amúgy ha Tomlin nem havervsákózik le vele, majd Juju megoldja, egy tájszósásba valók. Mivel tuinvan a gyerek így tekergethetné Butler, hogy múlthéten ki volt a fosabb Wilcox vagy Fort....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Az jól jöhet akkor is elkezdünk süllyedni a cap helyzetbenÁllítólag szeretnénk Tavon Austin-t...Akkor be kell szereznünk egy csónakot....
Klaci79
sutianap
több mint 7 éve
Állítólag szeretnénk Tavon Austin-t...Akkor be kell szereznünk egy csónakot....
Klaci79

több mint 7 éve
Állítólag szeretnénk Tavon Austin-t...
több mint 7 éve
Timmonst is úgy néz ki kivágják. Mondjuk nem tudom jól olvastam-e, de ugye neki 12 milliós szerződése volt, amelyből 11 millió volt garantált. Így a cut nekem teljesen érthetetlen...mármint pénzügyileg.5.5 lesz a DM, 6.5-öt spórolnak. Nem kellemes, de elviselhető.
Klemó
Honey Badger szerintem húzósabb. Neki 14 a cap hitje, és 9M bent ragad ha kivágják. Az igen... A Cardinals szerintem rebuild módba kapcsolt...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Wilcox-al akarunk kezdeni...ez csak valami rossz vicc lehet...közben viszont Jarvis Landry a csoportban...Cleveland-be költözik...szép move
több mint 7 éve
Ok. És ki jön helyette?! 😯Ugyan ki jönne, a seggünk kilóg a gatyából. Vagy megoldjuk a szekérderék kornerünkből, vagy draftolunk, jó a klassz. Kolbert megmondta a prior az ILb, addig félreraknak mindent, jegeli a rappert, sötöbö. Ha mákunk van s a Bills meg a Broncos elbassza tárgyalásait ( denveri faxgép ugye ) akkor belógathatunk Prestombrónnak vagy Todddavisnek - aztán hogy mire jutunk a pénzvonatokkal nem tudom, egyenlőre ökörségnek tűnik a Bell tag, mondjuk lehet, hogy tudjuk, hogy nem írja alá, de kezd meghüjülni az emberünk teljesen...
Gyurci77

több mint 7 éve
"According to Salguero, Timmons played hard and prepared well in 2017 and that’s not a bit surprising. However, he also reports that the Dolphins coaching staff noticed in late October that the veteran linebacker was starting to slow down and that by late November he looked “spent.” That resulted in Timmons being rested some on passing downs and even some early downs, per the report. Salguero says he was told by one team source that Timmons had “slowed down” significantly"No akkor talán egyszer is mindenkorra zárhatjuk a vitát....a Dolphins 5,5 milla DM-et bevállal, versus 6,5 milla fizetést, csak hogy ne rontsa a levegőt.....azért ez durva....
Utólag hozzátéve azért. Szituációs játékosnak, backup plannek azért még bőven elférhet nálunk és biztos vagyok benne, hogy adunk is esélyt neki a camp-ben, ha más nem.
Szerkesztette: Klemó
több mint 7 éve
Timmonst is úgy néz ki kivágják. Mondjuk nem tudom jól olvastam-e, de ugye neki 12 milliós szerződése volt, amelyből 11 millió volt garantált. Így a cut nekem teljesen érthetetlen...mármint pénzügyileg.ennyire kurvajó volt
Klemó
több mint 7 éve
Széép szééééép álom...😊Ok. És ki jön helyette?! 😯NFL teams are expecting Cardinals S Tyrann Mathieu to be cut. 😉
Gyurci77
Klaci79
több mint 7 éve
Timmonst is úgy néz ki kivágják. Mondjuk nem tudom jól olvastam-e, de ugye neki 12 milliós szerződése volt, amelyből 11 millió volt garantált. Így a cut nekem teljesen érthetetlen...mármint pénzügyileg.
több mint 7 éve
Ok. És ki jön helyette?! 😯NFL teams are expecting Cardinals S Tyrann Mathieu to be cut. 😉
Gyurci77
több mint 7 éve
Ez korábban volt...de azt csiripelik visszahoznánk olcsóbban...meglátjuk kell e valahovaRapoport szerint a jövő héten elküldjük Mitchellt. 5 milliót lehet ezzel spórolni.Micsel tvittyere szerint meg már megtörtént
Klaci79
sutianap
több mint 7 éve
Ok. És ki jön helyette?! 😯
több mint 7 éve
Rapoport szerint a jövő héten elküldjük Mitchellt. 5 milliót lehet ezzel spórolni.Micsel tvittyere szerint meg már megtörtént
Klaci79

több mint 7 éve
Rapoport szerint a jövő héten elküldjük Mitchellt. 5 milliót lehet ezzel spórolni.
több mint 7 éve
steelerswire.usatoday.com/2018/03/08/should-the-steelers-try-and-sign-richard-sherman/annyira jó viszonyba vannak Brownnal, hogy kábé befordítanák a stoplikat a cipőjébe edzés előtt...
Vélemény?
steelwolf

több mint 7 éve
steelerswire.usatoday.com/2018/03/08/should-the-steelers-try-and-sign-richard-sherman/Vélemény?
több mint 7 éve
ugy nez ki en vagyok a kistestver ugyvedje.Én néha kifejezetten haragszom Bellre és olyankor 25 centenként adagolnám neki a majd 15 millát a fülén keresztül 😊 😊, de aztán elmúlik 😊 aztán megint...
A Tagek: QB 23.189k, WR 15.982k, RB 11.866k. Bell a 2.tag-el sem eri el Glennon szerzodeset, de AB egy top QB penzet viszi haza es majd 40% tobb mint egy WR tag ertek es senki egy szisszenes erejeig nem panaszkodik, mert megeri. A 2 poszt kozott van 4 milla kulonbseg es itt az atlaga az 5 legjobban keresonek ( meg jo hogy nem 18m-rol inditja az alkudozast ami a posztok kulonbsegebol fakad 😊 ). A kerdes egyik fele meg lett valaszolva AB jobb 40%-al a poszt jelenlegi kremjenel, Bell viszont nem jobb 20%-al a sajatjanal, legalabbis ezt a penzt sokalja a tarsasag.
Nem a jovot epititek, sot egy kicsit annak karara a jelent, ahogy minden csapatnal eljon ez a pont ( kiveve a NE aki jol ki tudta nyujtani)
| Tudom en is hol kotnek ebbe bele, ha nem akarnek egyet erteni, de csak egy erdekesseg ez is 😊 |
no