NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Gilbert limitált lesz a héten (hamstring)Tomlin egyikre se mondta, hogy játszani fog, csak azt, hogy mindegyiknél van erre esély. Mindegyiknél a heti edzésmunkától függ a dolog.
Jesse James is (ankle)
Tuitt akár játszhat hétvégén
V. McDonald (back) szintén játszhat
Watt sérülése is rendben lesz
Wilcox a protokoll végénél
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Az egyetlen győzelem 1995-ben volt, hosszabbításban. Abban az évben a XXX. Super Bowl-ba jutottunk.El fog jönni James Harrison ideje-mondta Tomlin. Egyelőre azonban Chickillo megelőzi a depth charton.
Alejandro Villanueva 20 fontot vesztett a betegsége miatt. Látszik is a játékán, hogy nem OK
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Tomlin a Chicagoról szépeket mondott...nyilván. Jó a védelem, Glennon jól kijön a nyomás alól, ráadásul a Steelersnek hagyományosan nem megy a Soldier Field-en. 1-12 1936 óta (ez gáz)
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Tomlin ma elmondta, hogy örül a fejlődésnek a büntetések terén, de még ez is nagyon sok.Jó, hogy a QB-juk folyamatos nyomás alatt volt, kiemelte Heywardot, aki passz és futás ellen is jól védekezett. Ha nagyon jók akarunk lenni, akkor muszáj lenne labdát szerezni.
Sérültek:
Gilbert limitált lesz a héten (hamstring)
Jesse James is (ankle)
Tuitt akár játszhat hétvégén
V. McDonald (back) szintén játszhat
Watt sérülése is rendben lesz
Wilcox a protokoll végénél
több mint 7 éve
A Dolphins konkrétan eltűnt személyként jelentette a rendőrségen.Hmm...hogy mik vannak:Azóta mi van Timmonsal?
CBS Sports' Jason La Canfora reports Dolphins SLB Lawrence Timmons has left the team and is uncertain for Week 2 against the Chargers.
Klaci79
steelwolf
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Hmm...hogy mik vannak:Azóta mi van Timmonsal?
CBS Sports' Jason La Canfora reports Dolphins SLB Lawrence Timmons has left the team and is uncertain for Week 2 against the Chargers.
Klaci79
több mint 7 éve
prérifarkas
598
Ez a Russel Wilson épp olyan ügyesen táncol a védők közt mint Big Ben teszi 😊Hihetetlen BB még most is mire képes, és mekkora szerencsénk, hogy itt van és állja a sarat, nem ronyózik ha jön az ellen. Nagyon Bírom.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve
Nálam Hilton játéka üde színfolt ja a secnek!
több mint 7 éve
Hozzáteszem rögtön, 2:0 van, Harrison még pályán sem volt....Deebo asszem az első meccsen kapott néhány játékot a depot snap countja szerint.
Klemó
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Spy
2 337
A brusztolást az idei szezonra értettem, nem erre a két meccsre. Juju lesz jövőre az új Bell 😊Bell-től nyilván mindenki többet vár alapból. Majd megjön Egyelőre az OL sem brillírozik, és január óta nem blokkoltak az ő stílusa szerént. Nyilván javulni fog ez idővel. Hozzátenném, az is várható, hogy nem fog úgy brusztolni plusz yardokért kontakt után, mivel ha lesérül ugrik a della is, a gyűrű is. Olvasd: jobban fog vigyázni magára. Sokáig azt hittem AB ilyen béna, hogy fél-egy yardra a first down-tól kilép az oldalvonalon. De olyan konzekvensen csinálja, hogy be kell látnom, valószínűleg csak vigyáz magára, és szvsz a csapat mögötte áll ebben.Nehéz Bell játékát önmagában nézni, mert ugye ő tényleg ugyan a liga legjobb RB-je, de az is tény, hogy az egyik legjobb fal dolgozik előtte. Most direkt visszanézem a "statisztikákat", de továbbra sem azt érzem, hogy sokkal többet várhattam volna tőle a Vikes runD ellen. A Browns ellen nagyon gyenge volt az tény, de szerintem már most komolyat lépett előre, persze az is elvitathatatlan, hogy a csapat mindent megtesz azért, hogy formába lendüljön. Ugyanakkor ha minden T-ön kívüli futás úgy ér véget, hogy lecsúszunk 1-1 blokkról vagy holdingolunk egy nagyot, akkor maradnak a belső futások, amiből azért nehéz konstans számokat hozni. A passzjátékból jobban kihagytuk, mint szoktuk és igazából nem is kell annyira rábízni a labdát, hiszen már van No2 WR, sőt Rogers is kifejezetten jó volt, így az O dúskál a célpontokban. Ennek ellenére vagy éppen ezért még mindig nem tudok egy ilyen meccsen sem elégedett lenni az OC-vel. Annyira jó playek voltak felrajzolva, gyönyörű drivokat vezettünk, akkor miért kell elkezdeni 4-5 alkalommal egymás után 30/40+-os játékokat hívni...na mindegy ez nem Bell problémája, hanem Haleyé.
Egyébként nekem Conner tetszett. A Defense Verdikt-el meg várjunk még míg szembejön egy közepesnél jobb irányító, aki jobban érzi a zsebet, gyorsabban szabadul a labdától. Ha KC ellen is odaérnek anélkül, hogy megbüntetnék az agresszivitásukat, akkor najó. Harrison meg csak a BAL meccsekhez ragaszkodik 😊 Azért a groin az elég csalóka, makacs dolog tud lenni -akár szezonhosszú is- ha nem veszik komolyan. Nem achillesz, de azé no.
Spy
Egyébként nem hiszem, hogy a brusztoláson múlt volna a több yard, mert rendszerint úgy állították meg Bell-t, hogy esélye sem volt többet kihozni a playből, bár a contact utáni számait nem láttam.
Conner nekem is tetszett....nem árt ha néha olyan RB van a csapatban, aki nem táncolva keresi a rést, hanem simán berobban a lyukba. Jó páros lesz ez.
A D-vel kapcsolatban hasonló véleményem van, bár azt ne felejtsük el, hogy csak azt lehet megverni, aki ellen játszunk.
Amúgy Bell kapcsán én egyetértek Dulac (PitPostGazette) értékelésével:
Running backs: Little by little, LeVeon Bell is starting to get the feel back in his game and starting to make defenders miss again. That he rushed for 87 yards on 27 carries is an improvement over his performance in Cleveland, even though he didn’t have a run longer than 11 yards and also had six runs of zero or negative yards. It wasn’t vintage Bell by any stretch, but at least it was a positive step forward. Grade: B
Klaci79
több mint 7 éve
Klemó
5 668
De gyerekek JuJu blokkja megvan? Hát imádni való ez a kölök... 😊))))))www.steelersdepot.com/2017/09/juju-smith-schuster-channels-inner-hines-ward-sunday/
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Magyarán még messze nem az igazi, de ez már határozottan jobb volt mint Clevelandben. Szóval mindenki ugyanarról beszél. 😊Igen, így mindenki ugyanarról dumál....😊
Megyünk Chicagóba. Illene hozni még idegenben is és akkor 3-0-lal várhatnánk az első rangadót.
Soldados
Hozzáteszem rögtön, 2:0 van, Harrison még pályán sem volt....az O még közel 50%-on van....azért pár csapat cserélne velünk no.... 😊
több mint 7 éve
Big Ben sincs még csúcsformában, de nem is játszik rosszul. Kicsit olyan érzésem van, hogy utazósebességgel haladunk, de ez nem is baj, így is 2-0 és őszintén szólva mindkét meccs sima volt, egyiken sem kellett több. Ez egyébként nagyrészt abból fakad, hogy a D konstans nyomást tud generálni, így nem hárul a teher nagy része az O-ra, elég csak a kötelezőt hoznia.Januárban kell majd az extra. Mindenkitől - Bentől, Belltől és mindenkitől, aki él és mozog. Ahogy azt többen megfogalmaztuk, ezt az évet úgy építettük fel, hogy Super Bowl, vagy bust. Senkit nem érdekelnek most a számok, a statisztikák, csak a W. Végre. Ez kell, ez a régi Steelers-mentalitás, mindenki tegye szépen csendben a dolgát és amikor oda kell b.szni, akkor b.sszunk oda.
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
Big B
62
A közvetítésben elhangzott, hogy Big Ben mennyire nem jól passzol és csak a büntetésekkel haladunk előre.De közben az én meglátásom, hogy mindkét nagy passz aminél pass interference volt azok meglettek volna, ha nem szabálytalankodik a Vikings. És akkor a statisztika is szebben mutattna
De mégis kevés a passzolt yard-ok, a siker arány, és egyfajta lelki hajtóerő, emoció, ami feldobta volna a csapatot.
Browns ellen én is totál esélytelennek láttam sokszor az Offense-t, de most nem, csak éppena Vikings csak szabálytalankodás árán tudott minket visszafogni, persze így is TD lett a drive vége és persze így is nyertünk, szóval ez a lényeg. 😊
több mint 7 éve
Magyarán még messze nem az igazi, de ez már határozottan jobb volt mint Clevelandben. Szóval mindenki ugyanarról beszél. 😊Megyünk Chicagóba. Illene hozni még idegenben is és akkor 3-0-lal várhatnánk az első rangadót.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Bell-től nyilván mindenki többet vár alapból. Majd megjön Egyelőre az OL sem brillírozik, és január óta nem blokkoltak az ő stílusa szerént. Nyilván javulni fog ez idővel. Hozzátenném, az is várható, hogy nem fog úgy brusztolni plusz yardokért kontakt után, mivel ha lesérül ugrik a della is, a gyűrű is. Olvasd: jobban fog vigyázni magára. Sokáig azt hittem AB ilyen béna, hogy fél-egy yardra a first down-tól kilép az oldalvonalon. De olyan konzekvensen csinálja, hogy be kell látnom, valószínűleg csak vigyáz magára, és szvsz a csapat mögötte áll ebben.Nehéz Bell játékát önmagában nézni, mert ugye ő tényleg ugyan a liga legjobb RB-je, de az is tény, hogy az egyik legjobb fal dolgozik előtte. Most direkt visszanézem a "statisztikákat", de továbbra sem azt érzem, hogy sokkal többet várhattam volna tőle a Vikes runD ellen. A Browns ellen nagyon gyenge volt az tény, de szerintem már most komolyat lépett előre, persze az is elvitathatatlan, hogy a csapat mindent megtesz azért, hogy formába lendüljön. Ugyanakkor ha minden T-ön kívüli futás úgy ér véget, hogy lecsúszunk 1-1 blokkról vagy holdingolunk egy nagyot, akkor maradnak a belső futások, amiből azért nehéz konstans számokat hozni. A passzjátékból jobban kihagytuk, mint szoktuk és igazából nem is kell annyira rábízni a labdát, hiszen már van No2 WR, sőt Rogers is kifejezetten jó volt, így az O dúskál a célpontokban. Ennek ellenére vagy éppen ezért még mindig nem tudok egy ilyen meccsen sem elégedett lenni az OC-vel. Annyira jó playek voltak felrajzolva, gyönyörű drivokat vezettünk, akkor miért kell elkezdeni 4-5 alkalommal egymás után 30/40+-os játékokat hívni...na mindegy ez nem Bell problémája, hanem Haleyé.
Egyébként nekem Conner tetszett. A Defense Verdikt-el meg várjunk még míg szembejön egy közepesnél jobb irányító, aki jobban érzi a zsebet, gyorsabban szabadul a labdától. Ha KC ellen is odaérnek anélkül, hogy megbüntetnék az agresszivitásukat, akkor najó. Harrison meg csak a BAL meccsekhez ragaszkodik 😊 Azért a groin az elég csalóka, makacs dolog tud lenni -akár szezonhosszú is- ha nem veszik komolyan. Nem achillesz, de azé no.
Spy
Egyébként nem hiszem, hogy a brusztoláson múlt volna a több yard, mert rendszerint úgy állították meg Bell-t, hogy esélye sem volt többet kihozni a playből, bár a contact utáni számait nem láttam.
Conner nekem is tetszett....nem árt ha néha olyan RB van a csapatban, aki nem táncolva keresi a rést, hanem simán berobban a lyukba. Jó páros lesz ez.
A D-vel kapcsolatban hasonló véleményem van, bár azt ne felejtsük el, hogy csak azt lehet megverni, aki ellen játszunk.
Amúgy Bell kapcsán én egyetértek Dulac (PitPostGazette) értékelésével:
Running backs: Little by little, LeVeon Bell is starting to get the feel back in his game and starting to make defenders miss again. That he rushed for 87 yards on 27 carries is an improvement over his performance in Cleveland, even though he didn’t have a run longer than 11 yards and also had six runs of zero or negative yards. It wasn’t vintage Bell by any stretch, but at least it was a positive step forward. Grade: B
több mint 7 éve
Spy
2 337
Bell-től nyilván mindenki többet vár alapból. Majd megjön Egyelőre az OL sem brillírozik, és január óta nem blokkoltak az ő stílusa szerént. Nyilván javulni fog ez idővel. Hozzátenném, az is várható, hogy nem fog úgy brusztolni plusz yardokért kontakt után, mivel ha lesérül ugrik a della is, a gyűrű is. Olvasd: jobban fog vigyázni magára. Sokáig azt hittem AB ilyen béna, hogy fél-egy yardra a first down-tól kilép az oldalvonalon. De olyan konzekvensen csinálja, hogy be kell látnom, valószínűleg csak vigyáz magára, és szvsz a csapat mögötte áll ebben.Egyébként nekem Conner tetszett. A Defense Verdikt-el meg várjunk még míg szembejön egy közepesnél jobb irányító, aki jobban érzi a zsebet, gyorsabban szabadul a labdától. Ha KC ellen is odaérnek anélkül, hogy megbüntetnék az agresszivitásukat, akkor najó. Harrison meg csak a BAL meccsekhez ragaszkodik 😊 Azért a groin az elég csalóka, makacs dolog tud lenni -akár szezonhosszú is- ha nem veszik komolyan. Nem achillesz, de azé no.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Tipikus eset amikor sértődötten azt mondom, hogy igen én csak a statisztikát néztem, a meccset pedig csak az látta akinek most elégedetlen Bell-el. Akármennyit nézhetem a játékát a liga egyik legjobb runD-je ellen, de nyilván rosszul látom és szar volt. Egyébként mivel nekem a statisztika elég, nagyívben leszarom, hogy egy szeptemberi meccsen brillírozik e vagy sem, mert a statisztikák azt mutatják, hogy decemberben, majd pedig januárban kell jól focizni. Szerintem szigorúan a statisztikák alapján se lassú, se bizonytalan nem volt.Nem értem ezt a Bellezést. A Vikes védőfala az egyik legjobb a ligában. Joseph, Griffen például a posztjuk legjobbjai között, de említhetném Barr-t vagy Kendrickset is. Ehhez képest hozott egy 3,2-es átlagot. Mindezt úgy, hogy nem voltak eredményes szélső futások, mert elég szarul blokkoltunk kifelé és egy 11 yardos futása volt csak, tehát nem is lehet mondani, hogy a nagy futás javítaná az átlagot. Lehet, hogy többet szoktunk meg tőle, de azért ezt lassúnak és bizonytalannak nem mondanám. Nyilván lehet és lesz is ez még jobb is.A tipikus eset amikor a meccs helyett a statisztikát nézi az ember. 😊
Klaci79
laby
Szerkesztette: Klaci79
több mint 7 éve
Öööö várj...félreérthető voltam. Egyoldalon vagyunk! 😀Nem, nem a statisztikát néztem, hanem a meccset. Nekem ez még egy lassú és átlagos Bell volt a tavalyi alapján. Nekem még nagyon hiányzik az a robbanékonyság, ami kivételessé teszi. Ettől függetlenül nem mondom, hogy ez ellen a D ellen ez a futásmennyiség kevés, de ahogy Soldi is írja érződik rajta a camp hiánya.Nem értem ezt a Bellezést. A Vikes védőfala az egyik legjobb a ligában. Joseph, Griffen például a posztjuk legjobbjai között, de említhetném Barr-t vagy Kendrickset is. Ehhez képest hozott egy 3,2-es átlagot. Mindezt úgy, hogy nem voltak eredményes szélső futások, mert elég szarul blokkoltunk kifelé és egy 11 yardos futása volt csak, tehát nem is lehet mondani, hogy a nagy futás javítaná az átlagot. Lehet, hogy többet szoktunk meg tőle, de azért ezt lassúnak és bizonytalannak nem mondanám. Nyilván lehet és lesz is ez még jobb is.A tipikus eset amikor a meccs helyett a statisztikát nézi az ember. 😊
Klaci79
laby
Klemó
Én is úgy értettem, hogy statisztikából meglehet magyarázni, hogy nem vész. Csak Bell pont a plusz faktor miatt az aki, és abból semmit nem láttunk egyik meccsen sem, csak egy "lassú", döcögős kezdőszintű futót.
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Nem, nem a statisztikát néztem, hanem a meccset. Nekem ez még egy lassú és átlagos Bell volt a tavalyi alapján. Nekem még nagyon hiányzik az a robbanékonyság, ami kivételessé teszi. Ettől függetlenül nem mondom, hogy ez ellen a D ellen ez a futásmennyiség kevés, de ahogy Soldi is írja érződik rajta a camp hiánya.Nem értem ezt a Bellezést. A Vikes védőfala az egyik legjobb a ligában. Joseph, Griffen például a posztjuk legjobbjai között, de említhetném Barr-t vagy Kendrickset is. Ehhez képest hozott egy 3,2-es átlagot. Mindezt úgy, hogy nem voltak eredményes szélső futások, mert elég szarul blokkoltunk kifelé és egy 11 yardos futása volt csak, tehát nem is lehet mondani, hogy a nagy futás javítaná az átlagot. Lehet, hogy többet szoktunk meg tőle, de azért ezt lassúnak és bizonytalannak nem mondanám. Nyilván lehet és lesz is ez még jobb is.A tipikus eset amikor a meccs helyett a statisztikát nézi az ember. 😊
Klaci79
laby
több mint 7 éve
Nem értem ezt a Bellezést. A Vikes védőfala az egyik legjobb a ligában. Joseph, Griffen például a posztjuk legjobbjai között, de említhetném Barr-t vagy Kendrickset is. Ehhez képest hozott egy 3,2-es átlagot. Mindezt úgy, hogy nem voltak eredményes szélső futások, mert elég szarul blokkoltunk kifelé és egy 11 yardos futása volt csak, tehát nem is lehet mondani, hogy a nagy futás javítaná az átlagot. Lehet, hogy többet szoktunk meg tőle, de azért ezt lassúnak és bizonytalannak nem mondanám. Nyilván lehet és lesz is ez még jobb is.A tipikus eset amikor a meccs helyett a statisztikát nézi az ember. 😊
Klaci79
több mint 7 éve
Az hogy az öreget nem küldték be jó jel a jövőre nézve. A fiatalok jó úton járnak. Watt sztem óvatosságból sem jött vissza. Ha meleg lett volna a pite akkor lehet visszaküldik. A front 7 megint olyan pusztító kezd lenni mint volt akkor amikor megszerettem a Steelerst. Akkor egy Hampton, Aaron, Keisel, Harrison, wugyli, Warrior csapat volt. Mind legendák. A mostani srácok jó úton jarnak a steel curtain III. felé. Hosszú még az út, de kezd pofás lenni. Burns valahogy nagyon formán kívül volt nem találta az ütemeket sokszor. Nem ért oda. Elváltott. Nem tudom mi van, de tőle többet várnék. Összességében nem aggódtam egy percig sem. Sima meccs volt. Bradforddal talán más lett volna, de a sportban nincs ha. Mi ezt jól tudjuk.
több mint 7 éve
Ez a mai már sokkal jobb és meggyőzőbb volt a labda mindkét oldalán. Most nem értek egyet az O-val elégedetlenkedőkkel, mert ez a Vikes D nagyon ütős, nagyon meglepne, ha rendszerint 25 pont és 350 yard felett termelnének ellenük. Nekem tetszett a mai O.Bell már mutat életjeleket, de talán jól is jön nekünk, hogy a debil sértődöttsége miatt most gyenge, mert nem lesznek olyan számai, hogy megint 16 millás igénnyel álljon elő. Javulgat, de nagyon látszik rajta, hogy kihagyta a TC-t, jelenleg csak egy jó képességű futó X-faktor nélkül, mert nincs meg a "football shape". De majd meglesz, mire jönnek az igazán fontos meccsek.
A Defense jó lesz. Ebben nincs semmi meglepő, csak a régi recept érvényesül: végy egy brutális front 7-t. Ha konstans nyomás van, akkor az eltünteti a secondary gyengeségeit és hiányosságait. Ennyi a történet, nem volt ez másként 2008-ban sem. Márpedig most van konstans nyomás. Kíváncsi vagyok, hogy a D megugorja-e a következő szintet is, amikor értékelhető QB-val találkozik. Mindenesetre a nyomás az elit QB-kra sincs jó hatással, de ők azért jobban kezelik, mint Kizerek és Keenumok.
Villanueva beteg volt egész héten, emiatt ült le többször is, és valszeg emiatt volt ma felettébb gyenge. JJ visszajött, nem hiszem, hogy komoly gond lenne, TJ Watt ugyan nem tért vissza, de bicegés és kötés, vagy mindenféle protektor nélkül hagyta el az öltözőt, ami jó jel. Szóval sérült fronton nem jártunk rosszul ma.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Nem értem ezt a Bellezést. A Vikes védőfala az egyik legjobb a ligában. Joseph, Griffen például a posztjuk legjobbjai között, de említhetném Barr-t vagy Kendrickset is. Ehhez képest hozott egy 3,2-es átlagot. Mindezt úgy, hogy nem voltak eredményes szélső futások, mert elég szarul blokkoltunk kifelé és egy 11 yardos futása volt csak, tehát nem is lehet mondani, hogy a nagy futás javítaná az átlagot. Lehet, hogy többet szoktunk meg tőle, de azért ezt lassúnak és bizonytalannak nem mondanám. Nyilván lehet és lesz is ez még jobb is.Egyébként Tomlin eddig csak két csapat ellen nem nyert meccset, az egyik a Bears, a másik a Saints...
több mint 7 éve
xtaki
3 443
a O nekem eleg esetlegesnek tunt, foleg az elso felidoben.az ILB poszt-t eddig ugy tunik tulaggodtuk, habar egy serules eseten lenne kerdes [ remeljuk addigra timmons visszaigazol 😊 ]
baromira sok volt a FG, mert nem tudtunk mit kezdeni a RZ-ben.
egyszer celozta Bryant-t BB, mikozben a magassagabol adodoan epp, hogy ott sokat jelentene.