NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 723
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Emlékeim szerint a legutóbbi kihagyott meccsét egy ráesés miatti sérülés okozta. Azért nézd végig előtte mi volt. Low sack miatti MCL sprain, lábtörés, pofánvágás miatti arc és orrtörés, amik azért összefüggenek azzal, h ütötték vágták. De nézd meg a Cards irányìtóit. Palmert, Stantont és Barkleyt is tönkreverték többször. EZ BA mániája és felelőssége.
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
(Légyszi ne hozd fel, hogy kontakt nélkül is sérülnek irányítók, mert láthatóan nem mindegy, hogy hányszor ütnek meg kőkeményen. Ben-nél is látványosan javult - feleződött, harmadolódott - a sack szám, és sokkal tartósabb is lett.)Ez konkrétan nem igaz, ugyanúgy kidőlt meccsekre a TH-éra idényeinek többségében. És nem is csak egyre, hanem rendre 2-3-4-re...
Fast Willie
De ahogy mondtam BA-rendszere, valóban magában hordozza az ütéseket és sackeket, de a jelenlegi falunkkal ez azért a kezelhető 25-30-as szinten lehetne. Viszont cserébe működik a big time big play.
Soldados
sportsinjurypredictor.com/player/ben-roethlisberger/2639
több mint 7 éve
No azért a túlzásokat hagyjuk. Első playben mindenki futást vár, erre hosszú játék, Bryant 2 m szeparáció. Ha pontosabb a laszti 2cm-mel, vagy Bryant jobban figyel catch és TD. Ezután nyerjük simán a meccset és mindenki az OC-t élteti. Szóval na ne, hogy Arians kreatívabb lenne, azt hagyjuk. Hailey-vel pont az a bajom, hogy feleslegesen gondolkozza túl a játékokat, folyton meglepetést keres és nem tud tutira játszani. Pont ez volt Arians erőssége pont. Kihozta azt az O-ból, ami benne volt és néha néha ebből volt nagy játék.Micsoda? ezt Te sem gondolhatod komolyan... TH, mint kreatív. Idejét nem tudom, mikor hívott kreatív playt. Totálisan kiszámítható, milyen csomagból válogat playeket.
Klemó
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
(Légyszi ne hozd fel, hogy kontakt nélkül is sérülnek irányítók, mert láthatóan nem mindegy, hogy hányszor ütnek meg kőkeményen. Ben-nél is látványosan javult - feleződött, harmadolódott - a sack szám, és sokkal tartósabb is lett.)Ez konkrétan nem igaz, ugyanúgy kidőlt meccsekre a TH-éra idényeinek többségében. És nem is csak egyre, hanem rendre 2-3-4-re...
Fast Willie
De ahogy mondtam BA-rendszere, valóban magában hordozza az ütéseket és sackeket, de a jelenlegi falunkkal ez azért a kezelhető 25-30-as szinten lehetne. Viszont cserébe működik a big time big play.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Ugyanez adott szokott lenni a Bengals és a Ravens elleni csoport- és PO meccseken is.Haley nem (v. ritkán) tud alkalmazkodni, vagy - nem tudom - a pályára átvinni az elképzelését. Ha vmi nem a tervek szerint alakul, az elsődleges gameplan besül, akkor teljesen esetlegessé és egydimenzióssá válunk. (Még most a CHI ellen is beszűkültünk Brown-ra, pl. Rogers-t elfelejtve.)
Véleményem szerint ezért van az, hogy az O rendszerint 20 pont alatt marad, hiszen az alapszakaszban működő mintáinkat - furcsa mód - hozzáértőbb stábok kielemzik a playoffra, mi meg nem tudunk váltani. (Persze kevés ilyen stáb van, de az esetek többségében legyőzendő Patriotsé ilyen.)
Haley javára írom viszont pl. a Broncos elleni PO meccset, amikor bizonyította, hogy megtizedelt állománnyal is össze tudott rakni normális és használható hívásokat az egy szem MB-nek. Szóval a talentje/felkészültsége elméletben adott, de a megrögzöttségétől a gyakorlatban valahogy nem tud szabadulni (tendencia-szinten: screen, hosszú passzok erőltetése, stb.).
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
No azért a túlzásokat hagyjuk. Első playben mindenki futást vár, erre hosszú játék, Bryant 2 m szeparáció. Ha pontosabb a laszti 2cm-mel, vagy Bryant jobban figyel catch és TD. Ezután nyerjük simán a meccset és mindenki az OC-t élteti. Szóval na ne, hogy Arians kreatívabb lenne, azt hagyjuk. Hailey-vel pont az a bajom, hogy feleslegesen gondolkozza túl a játékokat, folyton meglepetést keres és nem tud tutira játszani. Pont ez volt Arians erőssége pont. Kihozta azt az O-ból, ami benne volt és néha néha ebből volt nagy játék.Nyilván van példa-ellenpélda. Én tendenciákról és a fontos (PO) meccsekről beszélek, nem kiragadott esetekről. Például a tavalyi PO-ban hogyan készültünk fel a Bell kiesése/limitálása esetén játszandó játékra (holott volt potens RB2-nk) vagy arra, hogy AB-t kettőzni fogják?
Klemó
Sztem erre tervünk sem volt, és itt nem arról van szó, hogy váratlanul kiesett a kezdő irányító, hanem arról, hogy pl. Belichik esetében számítani lehetett előre arra, hogy a legnagyobb playmekereinket próbálja limitálni - ahogy mindig is, kivétel nélkül szokta. Csodamód a pályán is visszatükröződött ez, és mi meg teljesen - edzői és játékosszinten - lefagytunk.
Ilyen Arians-nél, Coughlinnál vagy Andy Reidnél nem eshet meg, például ezért játszottunk csak egyetlen AFC döntőt az elmúlt években. Ez HC és OC felelősség, ha már egy ennyire csili-vili O-t raktunk össze.
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Ütés szempontjából valóban nem QB-barát BA, de minden másban igen. Nem véletlen, hogy az összes QB-ja imádja Arians-t. Ő erősen épít a mélyütésszerű big play bevitelére. Bent viszont nemcsak BA sémája verték agyba főbe, hanem a szar miatt jórészt.Arians rendszere QB szempontból sérülésveszélyes. Luck 40+ sack a rookie évében, Ben az Arians érában 45-50 közötti sack/szezononként, tavaly Palmer 40 sacket kapott, idén három meccsen 11-et.
Amúgy vki árulja már el a szar time management alatt mit ért, mert személyes benyomásom szerint sokkal rosszabb jelenleg. Ezernyi példát tudnék felhozni, amikor ég a ház, de mi középső rövid passzokkal akarunk haladni, amivel képtelenség megállítani az órát. BA éppen játékstratégiailag jó playeket hívott, az más kérdés, hogy nem mindig jöttek be. Ez inkább RZ-hatékonyságban jött ki, a time management alapvetően nem volt rossz. (Nyilván volt 1-2 hiba, de bőven tűrés határon belül.)
Soldados
Pedig - pl. Cards-nál - még fordítanak is az Ol-re pénzt, két jól megfizetett falemberük is van, csapaton belül top5 körül. Nem tudom, hogy miért, de Arians nem foglalkozik a QB elhasználódásával, lehet a folyamatos big play/missmatch keresése miatt, amit nyilván a pályán időigényes kivitelezni (WR-eknek el kell szakadni, a megfelelő zónahatárra érni, QB-nak végigpásztázni a routok kialakulását és a célpont sorrendet, stb.) De a világon nincs ilyen OL fal, ami ezt az időt tartja, még egyszer sem tudta bizonyítani, hogy működőképes.
Onnantól meg mindegy, hogy rokkant QB-val egyébként sok szempontból kedvező a rendszer.
(Légyszi ne hozd fel, hogy kontakt nélkül is sérülnek irányítók, mert láthatóan nem mindegy, hogy hányszor ütnek meg kőkeményen. Ben-nél is látványosan javult - feleződött, harmadolódott - a sack szám, és sokkal tartósabb is lett.)
több mint 7 éve
Klemó
5 668
No azért a túlzásokat hagyjuk. Első playben mindenki futást vár, erre hosszú játék, Bryant 2 m szeparáció. Ha pontosabb a laszti 2cm-mel, vagy Bryant jobban figyel catch és TD. Ezután nyerjük simán a meccset és mindenki az OC-t élteti. Szóval na ne, hogy Arians kreatívabb lenne, azt hagyjuk. Hailey-vel pont az a bajom, hogy feleslegesen gondolkozza túl a játékokat, folyton meglepetést keres és nem tud tutira játszani. Pont ez volt Arians erőssége pont. Kihozta azt az O-ból, ami benne volt és néha néha ebből volt nagy játék.
több mint 7 éve
Ütés szempontjából valóban nem QB-barát BA, de minden másban igen. Nem véletlen, hogy az összes QB-ja imádja Arians-t. Ő erősen épít a mélyütésszerű big play bevitelére. Bent viszont nemcsak BA sémája verték agyba főbe, hanem a szar miatt jórészt.Amúgy vki árulja már el a szar time management alatt mit ért, mert személyes benyomásom szerint sokkal rosszabb jelenleg. Ezernyi példát tudnék felhozni, amikor ég a ház, de mi középső rövid passzokkal akarunk haladni, amivel képtelenség megállítani az órát. BA éppen játékstratégiailag jó playeket hívott, az más kérdés, hogy nem mindig jöttek be. Ez inkább RZ-hatékonyságban jött ki, a time management alapvetően nem volt rossz. (Nyilván volt 1-2 hiba, de bőven tűrés határon belül.)
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
1.) Bell témában AlterEgo-val és Soldival értek egyet. Nekem ilyen karakterű játékos nem kell, csak bomlaszt, bár a játékát kifejezetten szeretem és élvezem, de lépjünk tovább. Egyértelmű számomra, hogy a kihagyott offseason és az OL-lel, Bennel való gyakorlás hiánya döntő faktor az O szenvedésében. Gyakorlatilag ott tartunk, mint a tavalyi PO-ban, hogy Tóni az egyetlen komoly, reális fegyverünk és fenyegetésünk, mert a többiek (Bell-el az élen) csak átlagosak. Annyi plusz van talán, h visszajött WR2-nek Bryant, akivel Ben kémiája egyre javul és megosztja a fly routok miatt a D figyelmét. Ezért nem annyira egysíkú és beszűkült idén a játékunk, mint a tavalyi PO-ban, ahonnan őrülten hiányzott egy deep threat (lásd Pats box töltése és AB kettőzése) + James-Rogers páros nagyon hasznos.
Megjegyzem, hogy ha nem lenne nálunk champ window záródás idén-jövőre, sztem Roo-ék elengedték volna már Bell-t a mostani offseasonben, csak úgy voltak vele, hogy ha lehetőség van rá, akkor miért ne tartsunk meg egy playmakert és miért engedjük piacra pl. egy potenciális riválishoz.
2.) Az OC témában vegyesek az érzéseim. Valahogy úgy érzem, hogy Arians-t és Haley-t összegyúrva lehetne egy Ben számára ideális OC-nk.
Soldinak annyiban adok igazat, hogy Arians sokkal kreatívabb és tökösebb playhívó volt (cserébe szar time managmenttel), közepes emberekből tudott clutch játékokat kicsikarni. Haley offense - mint írtam - sokkal egysíkúbb (kevés trükkel és meglepetéssel, unalomig hívott és felesleges screennel), talán a 2015-ös év kivételével. (Tavaly nagyon hiányzott Bryant a képletből).
Haley egy talentben gazdagabb állománnyal egyértelműen alulteljesít, különösen kulcsmeccseken és PO-ban, néha nem is elit védelmek ellen. Plusz nála komolyan latba esik Munchak munkája, mint Arians-nek soha nem volt ilyen fala Ben előtt.
Viszont Arians menesztése szűkségszerű volt, mert az ő rendszere nem QB barát (lásd Palmer folyamatos ütés-verése a Cards-nál, de egyébként is fogytak ott szépen az irányítók). Nyilván nem hagyhattuk, hogy pár év alatt leamortizáljon egy frQB-t. Amit félig-meddig megtett és az öregedés mellett ez is kihat(ott) Ben jövőjére és teljesítményére. Sztem soha annyi ütést egy korlátozottan mobilis frQB nem szedett be, mint annak idején BigBen. (Talán Luck? Russell Wilson sem, pedig neki igazán szar a fala, csak hát ő villámgyors).
Szóval most áldott helyzetben lehetnénk ezzel a kiváló emberanyaggal, jó edzői és háttérszakemberrel, ha lenne egy tökösebb, jobban videózó (khmm halftime adjustment vagy orbitálisan hülye gameplanek), meccselni képes (idióta hosszú passzok folyamatos és felesleges behívása) OC-nk. Én év végén kirúgnám Haley-t, sőt már tavaly kellett volna. (Kieg,.: Arians-t nem hoznám vissza, mert rajta meg azt látom, hogy nem tud megújulni már, ink menjen nyugdíjba.)
A mostani edzőkeringőben voltak potens OC jelöltek (Reich, Cooter, Carmichael, Sullivan) v. QB coachok (pl. Musgrave, Ken Dorsey, Bajakian). Pl. Carmichael-t simán el tudtuk volna hozni a Saints-től, mert úgyis Payton hívja a játékokat, neki nem is tudom mi a szerepe v. u.ez Sullivan a Giants-nél, ahol McAdoo a mindenható. Azt nem tudom, hogy az ő rendszerük Bennek mennyire feküdne, de VÁLTOZÁS KELL, mert a jelenlegi felfogás sehová (nemhogy SB win-hez) nem vezet.
Amúgy Ben-ből kinézem, hogy hajlandó feláldozni magát és tanulni egy új rendszert, cserébe az eredményességért.
3.) A mostani Bears meccs után azért Butler-t is elővenném, hogy mi a fasz volt ez a D-től, mert egyáltalán nem töltöttük a boxot egy Howard ellen. Mentünk hátra zónázni (cover2 volt sokszor), mintha attól kellett volna tartani, hogy Glennon meg tudja dobni a mély passzokat, holott erre még csak szándék sem volt az ellenféltől. Amúgy idén Saci botrányosan súlytalan, és a rushD sem jó.
Meghát a Bears előzetes futójátékának túlsúlyára - egy korlátolt zsiráffal - lehetett számítani. (38 futás vs. 22 passz)
több mint 7 éve
Spy
2 337
öööö...Galambos Matyi visszatért PS-be, inkább örvendezzünk (Hozzáteszem ezt az ILB keringőt nem értem igazán)Ezt megértem...és kevés kivétellel a Vikes ellen? 😀TC-ben nem volt tantervben a unity karöltés-ez megzavarta a fejeket az első félidőben 😊Gondoltam, hogy meggyűlik szegény BigAl-nek a baja ezzel a himnusz dologgal.Engem speciel csak az zavar ebben, hogy BigBen baromira puhapöcsnek tűnik. Most egyszer beleállunk, egyszer nem, el kellene dönteni. Legyenek akkor kemények, álljanak végig a himnusz alatt az oldalvonalnál, csak ne szóljon már minden sajtótájékoztató erről. Nyilván sokaknak nem tetszik, mint ahogy sokan csodálkoztak volna azon is, ha a Steelers maradt volna szinte az egyetlen csapat, aki nem tiltakozik valamilyen módon. Ben meg inkább foglalkozzon azzal, hogy mi a szarért nem tudja eldobni egy labdát 40 yardra, az elkapó kezéhez. Vagy ő is kihagyta volna a TC-t, mint Bell?
Jó lenne most már lezárni ezt a témát és kiverni a fejekből, elég volt egy meccset ellálázni. A következő már nem fér bele. Még ha BAL elleni is idegenben. És érdeklődve várjuk a sérültlistát.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000851344/article/villanueva-regrets-how-anthem-decision-played-out
Spy
Klaci79
Spy
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Ezt megértem...és kevés kivétellel a Vikes ellen? 😀TC-ben nem volt tantervben a unity karöltés-ez megzavarta a fejeket az első félidőben 😊Gondoltam, hogy meggyűlik szegény BigAl-nek a baja ezzel a himnusz dologgal.Engem speciel csak az zavar ebben, hogy BigBen baromira puhapöcsnek tűnik. Most egyszer beleállunk, egyszer nem, el kellene dönteni. Legyenek akkor kemények, álljanak végig a himnusz alatt az oldalvonalnál, csak ne szóljon már minden sajtótájékoztató erről. Nyilván sokaknak nem tetszik, mint ahogy sokan csodálkoztak volna azon is, ha a Steelers maradt volna szinte az egyetlen csapat, aki nem tiltakozik valamilyen módon. Ben meg inkább foglalkozzon azzal, hogy mi a szarért nem tudja eldobni egy labdát 40 yardra, az elkapó kezéhez. Vagy ő is kihagyta volna a TC-t, mint Bell?
Jó lenne most már lezárni ezt a témát és kiverni a fejekből, elég volt egy meccset ellálázni. A következő már nem fér bele. Még ha BAL elleni is idegenben. És érdeklődve várjuk a sérültlistát.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000851344/article/villanueva-regrets-how-anthem-decision-played-out
Spy
Klaci79
Spy
több mint 7 éve
Spy
2 337
TC-ben nem volt tantervben a unity karöltés-ez megzavarta a fejeket az első félidőben 😊Gondoltam, hogy meggyűlik szegény BigAl-nek a baja ezzel a himnusz dologgal.Engem speciel csak az zavar ebben, hogy BigBen baromira puhapöcsnek tűnik. Most egyszer beleállunk, egyszer nem, el kellene dönteni. Legyenek akkor kemények, álljanak végig a himnusz alatt az oldalvonalnál, csak ne szóljon már minden sajtótájékoztató erről. Nyilván sokaknak nem tetszik, mint ahogy sokan csodálkoztak volna azon is, ha a Steelers maradt volna szinte az egyetlen csapat, aki nem tiltakozik valamilyen módon. Ben meg inkább foglalkozzon azzal, hogy mi a szarért nem tudja eldobni egy labdát 40 yardra, az elkapó kezéhez. Vagy ő is kihagyta volna a TC-t, mint Bell?
Spy
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Gondoltam, hogy meggyűlik szegény BigAl-nek a baja ezzel a himnusz dologgal.Engem speciel csak az zavar ebben, hogy BigBen baromira puhapöcsnek tűnik. Most egyszer beleállunk, egyszer nem, el kellene dönteni. Legyenek akkor kemények, álljanak végig a himnusz alatt az oldalvonalnál, csak ne szóljon már minden sajtótájékoztató erről. Nyilván sokaknak nem tetszik, mint ahogy sokan csodálkoztak volna azon is, ha a Steelers maradt volna szinte az egyetlen csapat, aki nem tiltakozik valamilyen módon. Ben meg inkább foglalkozzon azzal, hogy mi a szarért nem tudja eldobni egy labdát 40 yardra, az elkapó kezéhez. Vagy ő is kihagyta volna a TC-t, mint Bell?
Spy
több mint 7 éve
Spy
2 337
Szerintem az ajánlat után elengedtük. De azért idén még jó lenne kihozni valamit belőle. Az a 15MM meg mehet Def-be jövőre, mert hamarosan szükség lesz rá, nagy szükség, ha megjön az új OC az új QB-val. De idén még megéri.Halkan kérdem.HogynelenneTe Soldi, az emlékeink kicsit mások, az Áriansz éra szólt az openfieldről meg yardfosásról, s rendben töketlenkedésről az endzoneban. Az egyre hanyatló futásról, meg arról, hogy nem tudjuk kontrollálni az órát. Jelenleg a kibaszott Bell miatt szenvedünk, mert valószínűleg olyaan speciális a neki fekvő blokkolási séma, hogy még súlyos hetek mennek rá mire összeáll rendesen afutasunk, utána ez az O nem fog szenvedni.Van blokkolási sémánk? Szerintem az O töketlensége Big Ben pontatlanságának és az OL gyengeségének köszönhető. Szerencsére mindkettő javítható.
sutianap
Klaci79
www.steelersdepot.com/2017/05/leveon-bells-style-forces-offensive-line-block-differently/
sutianap
Kell nekünk jövőre ennyi pénzért (vagy vmivel olcsóbban, de tíz millás átlag körül) egy sérülésre hajlamos, amúgy a franchise-tól karakteridegen RB, akinek eltérő blokkolási sémát kell alkalmaznunk, ami jelenleg - tendenciózusan - nem is működik? Ami annyira egyértelműsíti az OL blokksémáit, hogy simán videózható, s úgy látszik a keményebb frontok megoldják? Amit egy másik (csere) rb-re (pl.: tavalyi Pats meccsen DeWill-re, vagy idén Conner-re) nem v. korlátozottan tudunk átváltani, vagy abba a falemberek belezavarodnak? Tényleg kifizessünk ennyi pénzt egy egyre elértéktelenődőbb, vagy kiválthatóbb posztra, ahol gyorsan elhasználódnak a játékosok (lásd Willie Parker)?
Nem lenne helyesebb elengedni ezt a témát és a hagyományos - kétfejű szörnyre hajazó - RB tandemet alkalmazni? Jövőre azért drafton jönnek jó futók.
Fast Willie
több mint 7 éve
Spy
2 337
2012 óta nem nyertünk Bóltimórban...akkor Charlie apó volt a QB. Összességében 25-21 nekünk a mérlegaz mekkora meccs volt, elsírta magát az öreg a végén.
Klaci79
több mint 7 éve
Spy
2 337
Gondoltam, hogy meggyűlik szegény BigAl-nek a baja ezzel a himnusz dologgal.Jó lenne most már lezárni ezt a témát és kiverni a fejekből, elég volt egy meccset ellálázni. A következő már nem fér bele. Még ha BAL elleni is idegenben. És érdeklődve várjuk a sérültlistát.
több mint 7 éve
Legfőképpen azzal, hogy a kulcsjátékos akkor 7-8 évvel fiatalabb volt, top formában, karrierje csúcsán, most meg erősen leszálló ágban van. És annak ellenére, hogy mind a fal, mind a skill játékosok szempontjából sokkal jobb feltételeket teremtettek neki mint Arians valaha is, már nem képes konzisztens jó teljesítményt nyújtani. Ami nem meglepő, mivel a mester soha nem volt képes egy normális falat elérakni, és kb minden évben összetörték, aminek most már rendesen látszik is az eredménye. Ben most már fizikálisan sem tudna megcsinálni egy olyan driveot, mint anno a SB-on.Látom a tények nem zavarnak, mert azokra semmit nem reagáltál. 😊 Pedig a tények makacs dolgok. A BA-féle O számokkal igazolhatóan okádék fallal is produktív volt, amikor kellett (akár szezonról, akár meccsről beszélünk), a TH-féle pedig tele All-Pro emberekkel állandóan csődöt mond, amikor a meccs, vagy a szezon múlik rajta. De értelek, most Ben a hibás, akkor meg Arians volt. Micsoda pech, hogy Ben éppen akkor lett öreg egyik pillanatról a másikra, amikor elküldték a kerékkötő BA-t. Fura, hogy pont azóta képtelen egy normális PO-meccset összekalapálni az O... Woody Allent kicsit átalakítva idézném: Érdekes véletlenek, érdekes, hogy ez véletlen. Ja, nem...
Jan
A TE-t leszámítva nincs olyan poszt, ahol ne lenne erősebb a mostani keret. Ben pedig most is képes vállára venni a csapatot. Csak nem pöcsömöccse playek kellenének, például amikor 3. és 10-re hívunk egy jó kis screent! Emlékszel a BAL 2010-es kiejtésére? Emlékszel melyik playjel végeztük ki a vargyakat? Én sose feledem. Egálnál két perccel a vége előtt 3. és 19 a saját térfélen és Ben beb.szta a bombát Tóninak, aki helmet catchet csinált. Így kell bevinni egy döntő csapást. Egy utolsó kérdés. Szerinted ma a Steelers milyen playt hívna ebben a szituációban? Hát sajnos nem ilyet. Big time big play. Arians tudta mikor kell bevinni az ütést, volt hozzá töke, ahogy Bennek is, ezért voltak nagyon összhangban ők ketten.
Az pedig elég röhejes, hogy azért BA a felelős szerinted, hogy a csapat nem erősített OL-poszton. 😊 Ezért inkább Colbertet és Tomlint vedd elő. 😉 Ugyanis nem arról van szó, hogy választottunk korai OL-embereket a drafton (abba nyilván lett volna beleszólása, hogy kit) és azok nem jöttek be, hanem arról van szó, hogy Colberték 2010-ben szánták rá magukat arra, hogy építenek egy jó falat Ben elé. 10-ben jött Pouncey, 11-ben Gilbert, 12-ben DeCastro és Beachum, Ramon Foster a legrégebbi, ő 09-ben érkezett, de UDFA-ként. És a dolgok természetes rendje, hogy ebből 14-15-re állt össze egy igazán jó fal. Az edzői stáb összeállítása sem BA feladata volt, hanem ugye a HC-é, Tomlin pedig 14-ben hozott végre egy magas reputációval rendelkező OL-edzőt (Munchak). Szóval ne legyen már BA azért is hibás, hogy szar volt az OL-alapanyaga.
több mint 7 éve
Laci, nem arról van szó, hogy hibázott a playekben, hanem arról, hogy mivel nincs formában, nem tudja hozzátenni a bravúrokat, az extrát, amit eddig hozzátett. Elkapásoknál pláne nem, ugyanis nem abból volt sok nagy játékunk, hogy blokkoltak neki (az OL nem is teheti a dobás pillanatáig), hanem abból, hogy Bell a catch után egymaga agyonvert mindenkit a játékolvasásával, mozgásával, az irányváltásával, a robbanékonyságával. Ez az ami nincs meg. Nemrég újra elkezdtem focizni járni (gurulós). Hihetetlen, de csak 3-4. alkalom után kezdenek visszajönni régi megoldások, cselek, vagy az, hogy lássak a pályán. ÉS biztos lesznek dolgok, amik csak tizedikre jönnek majd újra elő. Ezekről beszélünk. Bell jelenleg átlagos kezdő RB teljesítményt alig éri el. Rohadtul hiányzik neki az az 1-1,5 hónap, amit otthon a súlyzókkal töltött ahelyett, hogy a csapattal gyakorolta volna a playeket. Ez a játék az összhangról szól, a jó időzítésről. És aztán jönnek az egyéni klasszis megoldások. Nála most egyik sincs meg.És teljesen egyetértek AlterEgóval is. Semmi szükség egy ilyen önző, öntelt hólyagra, aki értelmetlenül durcisat játszott, s közben ezzel jól visszavetette a csapatát. Ő nekem nem Steelers-kaliber. Mint csapatember megbukott. Idén még ki kell aknázni, aztán mehet amerre lát, lehetőleg 15 milláért vmi pofozógéphez. Aztán lehet visszasírni magát, mint azt sokaktól láttuk. 😊 Csak az a különbség, hogy nekem ő vetminért se nagyon kellene már, mivel olyan ember nekem nem kéne, aki az akciójával semmit nem nyerhet, de cserébe a csapattal kib.szik. Aki ezt megteszi, annak nálam nem lenne helye.
A akciója óta ő nekem nem a Steelers-család része, mint a többi játékos, hanem csak egy katona. Lenyúznék róla néhány bőrt a saját (Steelers) céljaink elérése érdekében, de ennyi.
több mint 7 éve
Legfőképpen azzal, hogy a kulcsjátékos akkor 7-8 évvel fiatalabb volt, top formában, karrierje csúcsán, most meg erősen leszálló ágban van. És annak ellenére, hogy mind a fal, mind a skill játékosok szempontjából sokkal jobb feltételeket teremtettek neki mint Arians valaha is, már nem képes konzisztens jó teljesítményt nyújtani. Ami nem meglepő, mivel a mester soha nem volt képes egy normális falat elérakni, és kb minden évben összetörték, aminek most már rendesen látszik is az eredménye. Ben most már fizikálisan sem tudna megcsinálni egy olyan driveot, mint anno a SB-on.Persze lehet így is nézni, hogy ahhoz a D is pakolt. De a 20 akkor is megvan az SB-n is. 😉 Meg hát itt jöhet a mese arról a védelemről, de bizony az a GW-drive konkrétan a 6. gyűrűt érte. Az a meccs nem a védelmen múlt. Nem kellett volna benyalni azt a 60+ yardos Fitz TD-t a végén. Sajnos, mert emiatt nem kapja meg a Steelers 2008-as védelme azt a reputációt, amit megérdemelne. De még ilyen számítással is 8/7 a 6/1-gyel szemben. Véletlen? Az állományokat megvizsgáljuk posztok szerint? Szeretnéd? 😊 Csak egyet mondok, 2010ben és 2011-ben például egy bizonyos Jonathan Scott volt a vakoldali tackle. Jó, mi?2008-ban bajnoki cím, parádés O-val a PO-ban, végig 20 pont felett, gyűrűt érő GW-drive a SB-nSoldadosA tények: AFC döntőn a Ravens ellen 16 pontot írt fel az O. Plusz a Polamalu pick6, így lett 23 a vége.
A SB-on 20 pontot írt fel az O (amivel kikaptunk volna) + a Harrison pick6, így lett 27.
2010-ben végig 20 pont felett, a SB-ben 25 pontot pakoltunk fel annak a GB-nek, amelyik 2. lett kapott pontokban 15-ös átlaggal.SoldadosHattal kaptunk ki, miközben a saját offenseünkről kaptunk vagy 14-et, ha jól emlékszem...
Azért nem estünk ki a PO-ban az O miatt, mert a D megmentette a seggüket az extra pontokkal. A GB ellen pedig egyértelműen az O labdavesztései miatt vesztettünk.
Jan
Szóval vajon véletlen, hogy BA-val 8/8 (8/7), TH-val 6/1? Vajon véletlen, hogy GW-drive az SB-n? Vajon véletlen, hogy az általad említett BAL elleni AFC-döntőn Pola picksixe nélkül is vezettünk 16-14-re? Sőt, nem volt olyan pillanata a meccsnek, hogy ne vezettünk volna. 16 pont egy nemcsak elit, de konkrétan "great" védelem ellen. Mi PO-ban mikor pakoltunk fel TH-val 18-nál többet bárkinek is MIA-n kívül? Vajon véletlenül fújta össze a pontokat a JAX ellen 2007-ben? És az SD ellen 2008-ban, vagy a BAL és az ARI ellen? De mi a helyzet a 2010-es Ravens elleni nagy fordításról? -14-ről felállt a D (2 TO) és az O is. A döntő csapást az O vitte be és nem TO-ból. De mit szólsz Jets elleni sikerhez, amikor egy félidő alatt eldöntöttük a meccset. Tudjátok, ez az a Jets, amelyik elverte a Coltsot és a Patset az elit védelmével. A GB elleni döntőn egyik egységünk sem volt jó. De 25 pont felkerült a táblára egy olyan D ellen, amely 2. lett a pont/meccs mutatóban 15-tel. Ezt mi 10-zel felülmúltuk. És ehhez a D semmivel nem járult hozzá, még nyamvadt TO-val sem, ez önerőből jött össze. Sajnos az ő D-jük csinált nagy playeket, a mienk nem. Az adott év két legjobb D-je találkozott, ők csináltak nagy playeket, mi egyet sem. Amikor az O talpra állt a hibái ellenére és 3 pontra felzárkóztunk, akkor a D nem tudta gyorsan visszaadni a labdát, ráadásul FG-ig ment a GB hosszú perceket leégetve. Pedig ott egy 3 and out aranyat érhetett volna.
De a lényeg nem változik az Arians O rendre bizonyított a meccsek eldöntésében és a PO-ban - szezonról szezonra. A TH-féle O meg rendre besül - eddig kivétel nélkül. Mivel magyarázod, hogy az Arians O Jonathan Scott-tal, vagy éppen Stapleton nevű OG-vel, jóval több pontot pakolt rendre. Mert ezen még a Te számításod se tudott változtatni, csak 8/8-ról 8/7 lett, de a 6/1 az 6/1 marad.
Soldados
több mint 7 éve
Gizinéni
522
Van egy közmondás, hogy aki kurvának áll, az ne csodálkozzon, ha megbasszák.Nos, annak, hogy Csingiling végighisztizte a nyarat (tök értelmetlenül) itt az eredménye: nulla összeszokottság, majd én megmutatom, meg a besértődök, aztán az output meg zéró!
Szeretem a játékát, de ez csapatjáték és nem jégtánc egyéni világbajnokság. Továbbra is mondom, amit mondtam: húzzon el jövőre a picsába! Bocsika! 😊
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
A labdákat megkapta, a blokkokat nem. 6 elkapása volt (sajnos egy drop is a végén) 37 yardért, de ha nincs blokk nem fogsz eljutni messzire.Szerintem jó ha itt van Bell. Én inkább azt nem értem még mindig, mi a szarért kell blokkolási sémát váltani, amikor szemmel látható, hogy éveken keresztül működött ez Bellel. Egyébként pont azt hiányolom, ha már Bell, hogy még a futójátékokat meg is kapja, de a passzjátékok sokkal kevésbé mennek/működnek, mint korábban. Pedig amikor nem csak a futójátékot várták a boxban, akkor lehetett igazán karistolni.Mert nincs formában. Megkapta a passzokat ezen a 3 meccsen is, de most nem tudta big playyé varázsolni azokat, sőt, általában 1 yardos playek lettek. Nincs meg az időzítés, a robbanékonyság, nem elég gyors fejben. Ez mind a TC hiánya.
Klaci79
Én maximálisan egyetértek Fast Willie-vel. Én nem adnék neki nagy dellát, ő (nálam) nem Steelers-kompatibilis. Majd elmegy a Jets-be évi 15 milláért évi 4 győzelemért. Sok sikert neki!
Soldados
Most szándékosan megnéztem ezeket a playeket, mert tudom, hogy úgyis belekötsz 😉
Az első ilyen a 2. driveban kimozog és kapja, egyedül van 7 yardos elkapás lesz belőle.
Rögtön a következő playben Nix nem tudja kivenni az embert, így a futójátékot azonnal megállítják.
Ha már nézem a köv driveban feltűnik egy szép Bell 10 yardos futás. Természetesen illegal shift...bukva
Meg akkor már az is feltűnik, hogy Ben össze-vissza dobálja a labdákat...különösen MB felé mennek szar passzok.
Aztán 7 pontos drive-ban...shotgun...Bell keresztbe fut 9 yard-os elkapás, nincs blokkoló (nyilván) majd egy szép bújócskázás a köv playben és FD az eredmény
2. félidő 4 yardos elkapás, hátulról védő leviszi...nem lehet futni vele
4. negyed, szépen jön egy-két blokk is, 13 yardos elkapás belőle...csinos játék
Wilcox int után első play, csúnya drop...még ha kicsit magasabban is jött a labda, mint kellene
Utolsó 5 percben oldalpassz, blokk sehol, jó szögből érkezik a védő, 1-2 yard+...mindez persze egy szép futása után, amit Hubbard holdingja miatt bukunk
52 mp el a vége előtt...egy nagyon esetleges, szar passz Bellnek 3 yardért...blokkoló sehol
És ennyi. (Közben egyébként pass protectionben a szokásos hibátlan játékot hozta Bell)
Szóval, egyrészt nem 1 yardos playek lettek ezek, másrészt ha odaadod a labdát, de nincs blokk, akkor sokszor még a zsenialitás sem segít. (néha persze igen, de az a ritkább). Ha pedig nincs ember aki mögött kicsit megállhatsz körülnézni, akkor baszhatod a robbanékonyságot, mert levisznek.
Szóval a nagy Bellezők (akik szerint nem érdemel nagy dellát) közül van valaki aki rámutatna, hogy mikor hibázott tegnap vagy csak azt tudjátok leírni, hogy bezzeg régebben megcsinálta a nagy játékokat. Mert így a 40 perces vágásból is az látszik, hogy baromi rosszak voltak időnként a playhívások, illetve főképp Ben kivitelezése. Ezt a meccset simán megnyerhettük volna, ha nem 39 passzjátékot hívnak BigBenre. Még abban is simán benne lennék, hogy egy-egy drive erejéig Conner kezébe adni a labdát.
több mint 7 éve
Szerintem jó ha itt van Bell. Én inkább azt nem értem még mindig, mi a szarért kell blokkolási sémát váltani, amikor szemmel látható, hogy éveken keresztül működött ez Bellel. Egyébként pont azt hiányolom, ha már Bell, hogy még a futójátékokat meg is kapja, de a passzjátékok sokkal kevésbé mennek/működnek, mint korábban. Pedig amikor nem csak a futójátékot várták a boxban, akkor lehetett igazán karistolni.Mindig kell váltani, különben megesznek a Dk. De itt egyértelmű játékhiány van, a fal nincs összecsiszolva Bellel, Ben nincs összeszokva Bellel. Egy Bee műxik, Tonino, s ezt úgy hogy fele annyi protektet kap zebraoldalról mint a többi top elkapó.
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Szerintem jó ha itt van Bell. Én inkább azt nem értem még mindig, mi a szarért kell blokkolási sémát váltani, amikor szemmel látható, hogy éveken keresztül működött ez Bellel. Egyébként pont azt hiányolom, ha már Bell, hogy még a futójátékokat meg is kapja, de a passzjátékok sokkal kevésbé mennek/működnek, mint korábban. Pedig amikor nem csak a futójátékot várták a boxban, akkor lehetett igazán karistolni.Mert nincs formában. Megkapta a passzokat ezen a 3 meccsen is, de most nem tudta big playyé varázsolni azokat, sőt, általában 1 yardos playek lettek. Nincs meg az időzítés, a robbanékonyság, nem elég gyors fejben. Ez mind a TC hiánya.
Klaci79
Én maximálisan egyetértek Fast Willie-vel. Én nem adnék neki nagy dellát, ő (nálam) nem Steelers-kompatibilis. Majd elmegy a Jets-be évi 15 milláért évi 4 győzelemért. Sok sikert neki!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Szerintem jó ha itt van Bell. Én inkább azt nem értem még mindig, mi a szarért kell blokkolási sémát váltani, amikor szemmel látható, hogy éveken keresztül működött ez Bellel. Egyébként pont azt hiányolom, ha már Bell, hogy még a futójátékokat meg is kapja, de a passzjátékok sokkal kevésbé mennek/működnek, mint korábban. Pedig amikor nem csak a futójátékot várták a boxban, akkor lehetett igazán karistolni.