NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 723
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Nekik is van 10 yard hátrányuk. Az becsülendő, hogy keményen visszafutott, ezért lehet dicsérni, azért pedig le kell baszni, hogy nem vetődött rá a labdára. ez az egyik oka a vereségnek.Matakevich, Hilton biztos fennt voltak, asszem talán Dangerfield v Wilcox ??? is. Ők merre jártak. Nyilván nem gunnereknek nevezik őket FG-nél, de értsük már meg.Ne már. Egy holder mikor védekezik alaphelyzetben. Csoda, h ő ért oda 2.-nak. Egy kicker/punter esetében is az az elvárt, próbáljon szerelni, ne húzza össze magát, de náluk a tackle nem alapelvárás v alapképesség. Max fejberúgják, mint Brown esetében. Nem tudom mit szólnátok, ha Boswell kiesne egy PO meccsről, mert vészhelyzetben kockáztat egy bevállalós szerelést. Ugyanez a helyzet itt is. A hìres gunnereink pl hol voltak? Miért adták fel, úgyis TD lesz?Miféle gunnerről beszélsz FG-kísérletnél?
Fast Willie
És igenis elvárás mindenkitől, hogy ismerje a szabályokat. És vetődjön rá a kurva labdára, ha azzal 3 pontot nyer a csapatának. Nem tackle-t kellett volna csinálni, ami nem sikerült, hanem egy szabadlabdára rávetődni. ezt egy puntertől is elvárom.
Soldados
És ha végül rosszul vetődik rá, kicsúszik és mégis TD, akkor meg ő a világ balfasza. Ìgy meg Cooper. Egyébként senki nem tudta, h utána mi a szabály, de Berry megteremtette a goal line stand lehetőségét😁
Eredménykövetőben egybként írtam, h sztem műhiba volt, meg idéztem egy szabályt is, h a false startnál vége kellett volna lennie a félidőnek, úgyh a FG nálsm meg sem történt😂
Fast Willie
Amúgy a false startnál nem indul el a play, így az óra sem, ezért jöhettek újra.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Én érzem magam hülyének, hogy leálltam Soldival vitázni😊 Tök felesleges, mert nem lehet meggyőzni semmiről 😊 Még akkor sem, ha szélsőségesen lát vmit, vagy elvakultan/egyoldalúan ítél meg dolgokat, úgyhogy hagyjuk. Nincs harag, nincs tüske bennem, jó kis eszmecsere volt. Lépjünk tovább...Mit vártok a Ravens elleni szuperrangadótól (nekem a football el classico-ja)? Én vért, verejtéket és könnyeket.
Ne tévesszen meg senkit a Jags elleni londoni meccsük, mert az egy kilengés a
mintából, ahol nekik semmi nem sikerült. Nekünk amúgy is hagyományosan rosszul megy Baltimore-ban, emberemlékezet óta nem nyertünk ott (ahogy legutóbb a Soldieren is ez volt).
Rem. ez a himnuszos cirkusz meg lecseng, mert jó lenne rendet tenni a fejekben egy sorsdöntő (csoportelsőség a tét) meccs előtt. Még akkor is, ha ezután a meccs után még lesz idő javítani, de nem lenne jó lépéshátrányba kerülni egy riválissal szemben és jó lenne befenyíteni a Hollókat, h. tudják hol a helyük😊 .
A defensük veszélyes, sok labdát szerez és a DL-jük is mély. Igaz a PR nem nagyon működik, de a sec-jük elég jól tart. Komoly félelmeim vannak, hogy ez ellen a veszélyes D ellen mennyire limitáltan játszik a támadósorunk. (AB limitálására pl. elég jó embereik vannak, nagyon ütős S duóval).
Akiben bízhatunk az ő oldalukról, az szerencsétlen Pees, aki nálam ugyanúgy alulteljesít egy jó állománnyal, mint Haley. A futás lesz sztem a kulcs, mert az OL érzésem szerint tartani fogja a pass rushukat.
A másik oldalról viszont a Baltimore offense-ben rendszerszintű hibákat látok, Flacco totál formán kívül van és középszerű a playválasztékuk is, persze ellenünk mindig kettőzött erővel nyomják, úgyhogy ez sem fog számítani.
Leginkább a mi runD-nk miatt tartok a mérkőzéstől, mert náluk a futás az alap. Ha azt elvesszük és Joe kezébe adjuk a meccset, még jól is kijöhetünk belőle, mert azért az elkapóik nem futnak vmi jó formát. Mégegy ilyen ócska szereplés azonban nem fér bele Sacitól és Vince-től és a DL-nek is többször kell átjutnia a backfield-re, sokkal több TFL-t szeretnék tőlük látni (mint ahogy a Vikings ellen volt).
Szerintem egy FG-on belül lesznek a csapatok, de csak imádkozom, hogy mi nyerünk.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Ami ennél a sok sületlenségnél sokkal fontosabb, hogy úgy tűnik senkinek sincs súlyos sérülése.Én is nyugodtabb lennék ha Varjúhájjal kenegetnénk a szekerünk kerekét.
Azért Watt-ot megnézném a varjak ellen és nyugodtabb lennék ha Hubbard-ot csak a kispadon látnám.
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Ami ennél a sok sületlenségnél sokkal fontosabb, hogy úgy tűnik senkinek sincs súlyos sérülése.Azért Watt-ot megnézném a varjak ellen és nyugodtabb lennék ha Hubbard-ot csak a kispadon látnám.
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Ennél a Fg- nál ha valakiket le kell baszni, azok a szélső blokkolók. Ilyen nincs, h ennyire könnyen átjönnek
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Amúgy Seahawks - nak anno ezt nem fújták be a Lions ellen. Nekünk befújták. Megesik
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Matakevich, Hilton biztos fennt voltak, asszem talán Dangerfield v Wilcox ??? is. Ők merre jártak. Nyilván nem gunnereknek nevezik őket FG-nél, de értsük már meg.Ne már. Egy holder mikor védekezik alaphelyzetben. Csoda, h ő ért oda 2.-nak. Egy kicker/punter esetében is az az elvárt, próbáljon szerelni, ne húzza össze magát, de náluk a tackle nem alapelvárás v alapképesség. Max fejberúgják, mint Brown esetében. Nem tudom mit szólnátok, ha Boswell kiesne egy PO meccsről, mert vészhelyzetben kockáztat egy bevállalós szerelést. Ugyanez a helyzet itt is. A hìres gunnereink pl hol voltak? Miért adták fel, úgyis TD lesz?Miféle gunnerről beszélsz FG-kísérletnél?
Fast Willie
És igenis elvárás mindenkitől, hogy ismerje a szabályokat. És vetődjön rá a kurva labdára, ha azzal 3 pontot nyer a csapatának. Nem tackle-t kellett volna csinálni, ami nem sikerült, hanem egy szabadlabdára rávetődni. ezt egy puntertől is elvárom.
Soldados
És ha végül rosszul vetődik rá, kicsúszik és mégis TD, akkor meg ő a világ balfasza. Ìgy meg Cooper. Egyébként senki nem tudta, h utána mi a szabály, de Berry megteremtette a goal line stand lehetőségét😁
Eredménykövetőben egybként írtam, h sztem műhiba volt, meg idéztem egy szabályt is, h a false startnál vége kellett volna lennie a félidőnek, úgyh a FG nálsm meg sem történt😂
több mint 7 éve
Ne már. Egy holder mikor védekezik alaphelyzetben. Csoda, h ő ért oda 2.-nak. Egy kicker/punter esetében is az az elvárt, próbáljon szerelni, ne húzza össze magát, de náluk a tackle nem alapelvárás v alapképesség. Max fejberúgják, mint Brown esetében. Nem tudom mit szólnátok, ha Boswell kiesne egy PO meccsről, mert vészhelyzetben kockáztat egy bevállalós szerelést. Ugyanez a helyzet itt is. A hìres gunnereink pl hol voltak? Miért adták fel, úgyis TD lesz?Miféle gunnerről beszélsz FG-kísérletnél?
Fast Willie
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Ha pedig gondolkodik hogy mi legyen és egy mackó ravetodik 7 pontért akkor mi van? Ha jól emlekszem Polanal volt egy hasonló hatrautes. Képtelenség ezt kiszámolni, már az csoda, hogy nem vitte be. De nem elvárás hogy ott ravetodjon, mert abból sima labdavesztes lehet. Persze ha ezt BA mondana, biztos elhinnéd. 😂Nekem nem is kell százszázalékosan ismernem, én nem vagyok NFL-játékos. De egy NFL-játékosnak kell. De azt még én is tudom, hogy ha kisodrom, akkor tuti touchback. 😉Hát...ehhez a két mondathoz csak gratulálni tudok.Pinyő is azt mondta mekkora király volt szöv.kapként. szerinted igaza volt? Nem.Nézd Soldi...vagy Te látod jól, vagy Tomlin...szerinted kinek kellene hinnie a football szerető világnak?Ha megfogja touchback, de egy holdernél ez ne legyen már kötelező! Nagy dolog, h egyáltalán visszaért. A lélekjelenlétéből meg a TD megakadályozásáre telt, amire tizedmp volt.Na ne bolondozzunk már! Az a vizesfiútól is elvárható, hogy ismerje a szabályokat. Simán rávetődhetett volna, s akkor nyerjük a meccset hosszabbítás helyett. Ostoba volt, amiért qrva nagy leb.szás jár. A dicséret egyedül McDonaldnak jár.
Fast Willie
Soldados
Tomlin praises efforts of McDonald and Berry on blocked FG
Klaci79
Az, hogy vki ostoba és ezért megdicsérik, csak "gratulálni" tudok...
Soldados
Mindezt azok után, hogy az oldalon már bevallottad, nem ismered pontosan a szabályt 😀
Klaci79
Soldados
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Én amúgy nem várom, h Bell menjen, mert a liga legjobb képességű running backje. De formába kell hozni. Nem értem Haley-nél a Bears meccsen azt sem, h Conner miért nem kapott teljes driveot. Sztem egy brusztolós védelem elleni harc az ő sajátja és felségterülete, mert soha nem adja fel, küzd és hajt. Megérdemelt volna több esélyt. Bellre meg írjunk finom, trükkös játékokat, meg kulcsszitukat, de rotáljunk már könyörgöm. Vagy formán kívül tartjuk a RB2-t, v megint legyalultatjuk a fontos meccsekig LB-t.
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Ne már. Egy holder mikor védekezik alaphelyzetben. Csoda, h ő ért oda 2.-nak. Egy kicker/punter esetében is az az elvárt, próbáljon szerelni, ne húzza össze magát, de náluk a tackle nem alapelvárás v alapképesség. Max fejberúgják, mint Brown esetében. Nem tudom mit szólnátok, ha Boswell kiesne egy PO meccsről, mert vészhelyzetben kockáztat egy bevállalós szerelést. Ugyanez a helyzet itt is. A hìres gunnereink pl hol voltak? Miért adták fel, úgyis TD lesz?
több mint 7 éve
Nekem nem is kell százszázalékosan ismernem, én nem vagyok NFL-játékos. De egy NFL-játékosnak kell. De azt még én is tudom, hogy ha kisodrom, akkor tuti touchback. 😉Hát...ehhez a két mondathoz csak gratulálni tudok.Pinyő is azt mondta mekkora király volt szöv.kapként. szerinted igaza volt? Nem.Nézd Soldi...vagy Te látod jól, vagy Tomlin...szerinted kinek kellene hinnie a football szerető világnak?Ha megfogja touchback, de egy holdernél ez ne legyen már kötelező! Nagy dolog, h egyáltalán visszaért. A lélekjelenlétéből meg a TD megakadályozásáre telt, amire tizedmp volt.Na ne bolondozzunk már! Az a vizesfiútól is elvárható, hogy ismerje a szabályokat. Simán rávetődhetett volna, s akkor nyerjük a meccset hosszabbítás helyett. Ostoba volt, amiért qrva nagy leb.szás jár. A dicséret egyedül McDonaldnak jár.
Fast Willie
Soldados
Klaci79
Soldados
Mindezt azok után, hogy az oldalon már bevallottad, nem ismered pontosan a szabályt 😀
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Hát...ehhez a két mondathoz csak gratulálni tudok.Pinyő is azt mondta mekkora király volt szöv.kapként. szerinted igaza volt? Nem.Nézd Soldi...vagy Te látod jól, vagy Tomlin...szerinted kinek kellene hinnie a football szerető világnak?Ha megfogja touchback, de egy holdernél ez ne legyen már kötelező! Nagy dolog, h egyáltalán visszaért. A lélekjelenlétéből meg a TD megakadályozásáre telt, amire tizedmp volt.Na ne bolondozzunk már! Az a vizesfiútól is elvárható, hogy ismerje a szabályokat. Simán rávetődhetett volna, s akkor nyerjük a meccset hosszabbítás helyett. Ostoba volt, amiért qrva nagy leb.szás jár. A dicséret egyedül McDonaldnak jár.
Fast Willie
Soldados
Klaci79
Soldados
több mint 7 éve
Pinyő is azt mondta mekkora király volt szöv.kapként. szerinted igaza volt? Nem. Fox is védi, hogy miért Glennon játszik. Rengeteg kiváló szakember ragszkodik hülyeségekhez. attól, hogy alapvetően jobban értenek hozzá, nincs minden esetben igazuk.Nézd Soldi...vagy Te látod jól, vagy Tomlin...szerinted kinek kellene hinnie a football szerető világnak?Ha megfogja touchback, de egy holdernél ez ne legyen már kötelező! Nagy dolog, h egyáltalán visszaért. A lélekjelenlétéből meg a TD megakadályozásáre telt, amire tizedmp volt.Na ne bolondozzunk már! Az a vizesfiútól is elvárható, hogy ismerje a szabályokat. Simán rávetődhetett volna, s akkor nyerjük a meccset hosszabbítás helyett. Ostoba volt, amiért qrva nagy leb.szás jár. A dicséret egyedül McDonaldnak jár.
Fast Willie
Soldados
Klaci79
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Nézd Soldi...vagy Te látod jól, vagy Tomlin...szerinted kinek kellene hinnie a football szerető világnak?Ha megfogja touchback, de egy holdernél ez ne legyen már kötelező! Nagy dolog, h egyáltalán visszaért. A lélekjelenlétéből meg a TD megakadályozásáre telt, amire tizedmp volt.Na ne bolondozzunk már! Az a vizesfiútól is elvárható, hogy ismerje a szabályokat. Simán rávetődhetett volna, s akkor nyerjük a meccset hosszabbítás helyett. Ostoba volt, amiért qrva nagy leb.szás jár. A dicséret egyedül McDonaldnak jár.
Fast Willie
Soldados
több mint 7 éve
Engem nem zavar, ha más szidja pl BA-t, de ne kelljen már azért ajnározni vkit, mert nálunk van. számomra kifejezetten unszimpatikus lett és alig várom, hogy elmenjen.Bell-el kapcsolatban csak annyit és nyugodtan vissza lehet keresni: veletek és sokakkal ellentétben én örültem amikor draftoltuk, szerencsére ezt szóvá is tettem. Én most is kitartok a véleményem mellett. Lehet butaságot csinált, de itt a helye köztünk. Ez a játék arra tökéletes, hogy elég legyen neki évi 12 milla...majd amikor kell akkor csengetni fog 😊Én nem bántom, de sztem neki a tehetsége alapján húzóembernek kellene lenni, nem átlagosnak. Remélem, h visszatér a régi énje és formája, de tegyük a kezünket a szívünkre. Már a tavalyi PO- ban se volt szimpi a sérüléses sunnyogása. Roo családnál meg egy holdoutolás sosem pirospont, ezt biztos feljegyzik😃
Bárkinek szíve-joga nem egyetérteni vele, de örülnék ha legalább addig nem sértegetnétek, amíg a Steelers játékosa. Kicsit sem lóg ki lefelé a csapatból, sőt.
Klaci79
Fast Willie
több mint 7 éve
Épp most olvasom Tomlin nyilatkozatát, aki pár perce még külön meg is dicsérte őt és McDonaldot ezértPont az ilyenek miatt nem tudunk koncentrált csapat lenni a kiélezett pillanatokban. Rohadt nagy lebaszás járna érte, nem dicséret. ez az egyik tett, amin elment a meccsünk.
Klaci79
több mint 7 éve
Ha megfogja touchback, de egy holdernél ez ne legyen már kötelező! Nagy dolog, h egyáltalán visszaért. A lélekjelenlétéből meg a TD megakadályozásáre telt, amire tizedmp volt.Na ne bolondozzunk már! Az a vizesfiútól is elvárható, hogy ismerje a szabályokat. Simán rávetődhetett volna, s akkor nyerjük a meccset hosszabbítás helyett. Ostoba volt, amiért qrva nagy leb.szás jár. A dicséret egyedül McDonaldnak jár.
Fast Willie
több mint 7 éve
Bevallom, nem tudom a pontos szabályt, de ha rávetődik, akkor asszem touchback, de legrosszabb esetben is csak safety. Mindegyik jobb, minthogy így 1 yd-ról jöhettek, ami vagy biztos 3 pont, vagy akár TD-t is nyalhattunk volna belőle. De olyat is el tudtam volna képzelni, hogy nem ilyen látványosan kiüti (ami szabálytalan), hanem rávetődve kisodorja és akkor tuti touchback.Szörnyű meccs volt - minden téren.
O: lement 3 meccs, ebből 2 botrány szar volt támadó szempontból. Ezúttal 17 kib.szott pontot tettünk a táblára, ezt is úgy, hogy kétszer short fieldről jöttünk turnover után. Ergó értékelhetetlen és elfogadhatatlan volt az O teljesítménye. Bell még mindig nem az igazi. Haley meg takarodjon. Ilyen kerettel 21 pontot teszünk fel a táblára átlagosan, pedig eddig elég könnyű schedule volt... Megmagyarázhatatlan.
D: ha 200 futott yardot engedsz, nem érdemelsz győzelmet. Ez ennyire egyszerű. Ez a mistackle parádé volt a legmeglepőbb. Idén eddig ez nem volt jellemző. Nem tudom, mi történt, de vagy 20 volt a meccsen, ami elfogadhatatlan. Az eredményét látjuk: 200 yard a földön...
Spec team: blokkolt FG, Boswell ostoba szabálytalansága McDonald óriási mentése után, fumble punt visszahordásnál.
De mindezen bénaságok ellenére nem is az összkép bántott igazán. Lehet szarul játszani, ha megcsinálod a playeket, amikor üt az óra. Az O 4 perccel a vége előtt támadhatott, ott lezárhatta volna a meccset. A problémák ellenére egy szót nem szóltam volna, ha megcsinálják a drive-ot, lepörgetik az órát és az utolsó másodpercben berúgunk egy közeli FG-t. De asszem egy 1st downig sem jutottunk. Ez a baj. A D-nél ugyanez a bajom. Nem érdekel, hogy szarok voltunk a futás ellen, ha a hosszabbításban megfogták volna a Bears-t, ahogy azt a 4. negyedben tették. De amikor "game is on the line" 3 futással átgyalogoltak rajtunk és vége volt a meccsnek.
A pozitívum AB mellett McDonald elképesztő mentése volt.
De jön az első igazán fontos meccs. Ha nyerünk, elégedettek lehetünk a szezon első negyedével, mert egymeccses előnyünk lehetne a csoportban, ahol ráadásul úgy állnánk 2-0-val, hogy 2 idegenbeli meccsen vagyunk túl. Szóval kulcsmeccs jön: vagy meglesz a driver seat, vagy üldöző szerepkörbe kényszerülünk.
Pár apróság:
- a turnover mutató 2-2 volt, nem 2-1.
- a Ravens ellen is mi leszünk az esélyesek. Erre persze nem osztanak W-t, de nem indulatból kell nézni a dolgokat. Objektiven a Ravens O mint olyan nem si létezik, ráadásul ha volt rosszabb teljesítmény a mienknél ma, az a Ravensé volt.
ui.: Amúgy valóban jó a párhuzam a tavalyi 3. héttel, ugyanis Philly mellett Chicagóba is sz.pni járunk - függetlenül a csapatok erősségétől. Kb fix zakó. Ettől még érthetetlen, hogy miért, de így van évtizedek óta. Lassan ahhoz is hozzászokunk, hogy szar csapatok ellen idegenben fix a zakó... Ez mondjuk biztos, hogy Tomlin felelőssége. Ahogy az is, hogy még mindig ez a retardált Haley az OC. 😊
Soldados
Soldi, itt milyen ostoba szabálytalanságról beszélsz? Hogy nem vetődött rá a labdára és lett ezért TD? Mert ezt nem értettem múltkor, csak már a sok egyéb dolog miatt nem tudtam rákérdezni.
Klaci79
több mint 7 éve
Emlékeim szerint a legutóbbi kihagyott meccsét egy ráesés miatti sérülés okozta.Tök mindegy hol ütik meg, az nem tesz jót. És ez nem változott a kevesebb ütéssel, ugyanúgy kidőlt meccsekre, mint korábban.
Azért nézd végig előtte mi volt. Low sack miatti MCL sprain, lábtörés, pofánvágás miatti arc és orrtörés, amik azért összefüggenek azzal, h ütötték vágták. De nézd meg a Cards irányìtóit. Palmert, Stantont és Barkleyt is tönkreverték többször. EZ BA mániája és felelőssége.
Fast Willie
Ettől még azt nem vitattam, hogy BA rendszere QB-hitekkel jár, de az nem igaz, hogy azóta BB-nek kevesebb baja lenne, ugyanúgy meccsekre kidőlt. Ráadásul most már PO-ban is (Bengals, bár visszajött hőssé válni. 😊 )
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Épp most olvasom Tomlin nyilatkozatát, aki pár perce még külön meg is dicsérte őt és McDonaldot ezértAmúgy Berry volt a tettes, de én sem értem, h mi Soldi gondolata. Ha megfogja touchback, de egy holdernél ez ne legyen már kötelező! Nagy dolog, h egyáltalán visszaért. A lélekjelenlétéből meg a TD megakadályozásáre telt, amire tizedmp volt.Szörnyű meccs volt - minden téren.
O: lement 3 meccs, ebből 2 botrány szar volt támadó szempontból. Ezúttal 17 kib.szott pontot tettünk a táblára, ezt is úgy, hogy kétszer short fieldről jöttünk turnover után. Ergó értékelhetetlen és elfogadhatatlan volt az O teljesítménye. Bell még mindig nem az igazi. Haley meg takarodjon. Ilyen kerettel 21 pontot teszünk fel a táblára átlagosan, pedig eddig elég könnyű schedule volt... Megmagyarázhatatlan.
D: ha 200 futott yardot engedsz, nem érdemelsz győzelmet. Ez ennyire egyszerű. Ez a mistackle parádé volt a legmeglepőbb. Idén eddig ez nem volt jellemző. Nem tudom, mi történt, de vagy 20 volt a meccsen, ami elfogadhatatlan. Az eredményét látjuk: 200 yard a földön...
Spec team: blokkolt FG, Boswell ostoba szabálytalansága McDonald óriási mentése után, fumble punt visszahordásnál.
De mindezen bénaságok ellenére nem is az összkép bántott igazán. Lehet szarul játszani, ha megcsinálod a playeket, amikor üt az óra. Az O 4 perccel a vége előtt támadhatott, ott lezárhatta volna a meccset. A problémák ellenére egy szót nem szóltam volna, ha megcsinálják a drive-ot, lepörgetik az órát és az utolsó másodpercben berúgunk egy közeli FG-t. De asszem egy 1st downig sem jutottunk. Ez a baj. A D-nél ugyanez a bajom. Nem érdekel, hogy szarok voltunk a futás ellen, ha a hosszabbításban megfogták volna a Bears-t, ahogy azt a 4. negyedben tették. De amikor "game is on the line" 3 futással átgyalogoltak rajtunk és vége volt a meccsnek.
De jön az első igazán fontos meccs. Ha nyerünk, elégedettek lehetünk a szezon első negyedével, mert egymeccses előnyünk lehetne a csoportban, ahol ráadásul úgy állnánk 2-0-val, hogy 2 idegenbeli meccsen vagyunk túl. Szóval kulcsmeccs jön: vagy meglesz a driver seat, vagy üldöző szerepkörbe kényszerülünk.
Pár apróság:
- a Ravens ellen is mi leszünk az esélyesek. Erre persze nem osztanak W-t, de nem indulatból kell nézni a dolgokat. Objektiven a Ravens O mint olyan nem si létezik, ráadásul ha volt rosszabb teljesítmény a mienknél ma, az a Ravensé volt.
ui.: Amúgy valóban jó a párhuzam a tavalyi 3. héttel, ugyanis Philly mellett Chicagóba is sz.pni járunk - függetlenül a csapatok erősségétől. Kb fix zakó. Ettől még érthetetlen, hogy miért, de így van évtizedek óta. Lassan ahhoz is hozzászokunk, hogy szar csapatok ellen idegenben fix a zakó... Ez mondjuk biztos, hogy Tomlin felelőssége. Ahogy az is, hogy még mindig ez a retardált Haley az OC. 😊
Soldados
Soldi, itt milyen ostoba szabálytalanságról beszélsz? Hogy nem vetődött rá a labdára és lett ezért TD? Mert ezt nem értettem múltkor, csak már a sok egyéb dolog miatt nem tudtam rákérdezni.
Klaci79
Fast Willie
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Bell-el kapcsolatban csak annyit és nyugodtan vissza lehet keresni: veletek és sokakkal ellentétben én örültem amikor draftoltuk, szerencsére ezt szóvá is tettem. Én most is kitartok a véleményem mellett. Lehet butaságot csinált, de itt a helye köztünk. Ez a játék arra tökéletes, hogy elég legyen neki évi 12 milla...majd amikor kell akkor csengetni fog 😊Én nem bántom, de sztem neki a tehetsége alapján húzóembernek kellene lenni, nem átlagosnak. Remélem, h visszatér a régi énje és formája, de tegyük a kezünket a szívünkre. Már a tavalyi PO- ban se volt szimpi a sérüléses sunnyogása. Roo családnál meg egy holdoutolás sosem pirospont, ezt biztos feljegyzik😃
Bárkinek szíve-joga nem egyetérteni vele, de örülnék ha legalább addig nem sértegetnétek, amíg a Steelers játékosa. Kicsit sem lóg ki lefelé a csapatból, sőt.
Klaci79
több mint 7 éve
Willie Parker
15 412
Amúgy Berry volt a tettes, de én sem értem, h mi Soldi gondolata. Ha megfogja touchback, de egy holdernél ez ne legyen már kötelező! Nagy dolog, h egyáltalán visszaért. A lélekjelenlétéből meg a TD megakadályozásáre telt, amire tizedmp volt.Szörnyű meccs volt - minden téren.
Pár apróság:
Soldados
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Bell-el kapcsolatban csak annyit és nyugodtan vissza lehet keresni: veletek és sokakkal ellentétben én örültem amikor draftoltuk, szerencsére ezt szóvá is tettem. Én most is kitartok a véleményem mellett. Lehet butaságot csinált, de itt a helye köztünk. Ez a játék arra tökéletes, hogy elég legyen neki évi 12 milla...majd amikor kell akkor csengetni fog 😊Bárkinek szíve-joga nem egyetérteni vele, de örülnék ha legalább addig nem sértegetnétek, amíg a Steelers játékosa. Kicsit sem lóg ki lefelé a csapatból, sőt.
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Szörnyű meccs volt - minden téren.
Pár apróság:
Soldados