Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 7 éve
Arra emlekszik valaki hogy melyik jatekosert adott valaki utoljára első kört?
több mint 7 éve
Bell fizujába bele lehet számolni Saci 8MM-ját is, mert kijelentette, ha fut, azzal lent tartja az ellen Off-ét, ergo védőként is játszik. És szerintem bevállal pár direct snap-et is, hogy Ben fizujából is kérhessen. Illetve, Decastro idén neki nem fog blokkolni, mert tud ő 4OL-al is futni, cserébe kéri az ő fizujából is a futásblokk összegét.Komolyra fordítva, ha eddig nem lett alku, akkor nem lesz. Ilyen számok mellett nem. Most Draft van és Proday-ek, utána júl 16ig lehet meccselni, de akkor újra FA- jön a draft utáni cut-ok miatt. Jó lenne ha találnának neki egy csapatot az NFC-ben és kapnánk egy 1 v. 2. köröst amivel behúzzuk Dzsúzt, hamár fizetjük a vacsiját. Más okát nem látom az udvarlásnak irányába. Ők Connerrel lehozhatnak egy tisztességes futójátékot BB éveiben ezzel a fallal. Hogy passzblokkolni ki fog, azt nem tudom. Nyernénk 1-2kört a komp. pick-hez képest (és egy évet) és nem kellene vele évente 2x meccselnünk. De ehhez kellene egy csapat, amiért aláírja a tag-et, de ez megintcsak gentleman's agreement árán mehetne, ami nem erőssége a fiatalembernek.
több mint 7 éve
Kezd lassan bohózatba fordulni ez a Bell sztori. Ez a szerencsétlen a szerinte megérdemelt fizetési igényeivel lassan olyan helyzetbe hoz minket, hogy még egy 7. körért sem tudjuk elcserélni. Ugyanis ezeket az igényeket egyetlen csapat sem fogja teljesíteni neki, akár mekkora szabadon elkölthető pénze lesz a sapka alatt. Ráadásul az irányítókon kívül annyit amennyit Bell kér max AB és Julio Jones ér meg a ligában.
Steelers fan
több mint 7 éve
Ha Bell 17 millás igénye igaz, az nagyon meredek. Ez konkrétan nem normális összeg egy RB-re. Pont annyit akar mint AB? Ahhoz legalább olyan alázatosnak is kéne lenni...Nem kell alázatosnak lennie, ha hozza a ,számokat'!
Nagyon kíváncsi vagyok a draftra. Izgalmas lehet (tréd szempontjából).
Soldados
több mint 7 éve
Itt a lenyeg, jo szamok es teljesitmeny nelkule is "lehet"nenek.Ezúttal nem jól értelmezted az írásaimat. Bell pontosan olyan futó, mint leírtad, pont ezért lehet nagyszerű trédalap. Viszont nem ér annyit, amennyit kér. Főleg nekünk nem, mert az OL önmagában elég egy nagyon jó teljesítményre az RB-től. Bell-i számok nem lesznek, de nagyon jó számok és teljesítmény nélküle is lehet.az ofenz blokk Muncsák-séma annyira zseniális vagy pure talenttal van dolgunk?Ha Bell-el kapcsolatban ez felmerül benned, és nem te lennél, akkor azt mondanám, hogy biztos még csak 1-2 éve nézel focit.
sutianap
De így csak azt mondom, hogy ezek szerint rád is hatott Soldi negatív kampánya (hogy jó, de nem annyira jó), mert ha a saját szemeddel néznéd, akkor látnád, hogy Bell nem egy Murray vagy egy McCoy, se nem sémafutó, hanem az NFL jelenleg leghasznosabb futója.
Sobri Jóska
Soldados
Tehat vagy igy lesz, vagy nem.
Es ez a legfontosabb.
Bar amilyen iranyba halad a dolog egyre kevesbe kellhet vele szamolni itt. Mivel letettek a targyalasarol Bellnek, hogy masra fokuszaljanak, lehet hogy most cserebe meg jobban felemelte az arat? Ha igy van az mar vicc...
Lehet tenyleg itt akar maradni, vagy nem tudom hogy mire jonnek mar ezek a durva viccnek is rossz dolgok. Jo penzt akar ok. De egyszer meg fr tag koruli arat akar.
Aztan mar meg 3 mal rafejel.
Egyszer kihagyja az egesz szezont ha ratesszuk a taget.
Aztan amikor ratettuk azt mondja, hogy csak az eloszezont fogja kihagyni.
Aztan meg megint hogy lehet 10. hetig nem jatszik. Aztan megis. Nem tudom mar mit akar. Azt tuti nem akarta, hogy mi tageljuk.
De a szerzodes hosszabbitast sem, mert kevesebbet keresett volna mint igy tagelve. De most megint bloffol. Vagy csak buntet. Kezdem elvesziteni a fonalat. Vagy csak a media kavar.
Szerkesztette: gabor25
több mint 7 éve
Ha Bell 17 millás igénye igaz, az nagyon meredek. Ez konkrétan nem normális összeg egy RB-re. Pont annyit akar mint AB? Ahhoz legalább olyan alázatosnak is kéne lenni...Nagyon kíváncsi vagyok a draftra. Izgalmas lehet (tréd szempontjából).

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Csak úgy kérdés Soldi. Ha nem emelünk összeget, csak legarantálva elosztjuk a pénzét 3 évre abba ő miért menne bele? Ő ezt a lóvét idén megkapja ha esik ha fúj, kivágni nem lehet (és nem is akarnánk).Egyrészt neki tök mindegy, egy petákot nem bukik, akkor miért ne menne bele, ha ezzel még a csapaton is segít.
Klemó
Másrészt ha az idei pénzét átkonvertáljuk 2 éves szerződés (1 éves hosszabbítás) signing bonusába, akkor azonnal kp-ban megkapja. A megszokott átstrukturálás pont erről szól, azonnal megkapod signing bonusban, a pénzkereset pedig mindig annál előnyösebb, minél előbb megkapod. Szóval tulképpen ő is jól jár, nem többet kap, csak korábban.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Bell eseteben amig jo volt a kapcsolat ki kellett volna engedni a piacra ugy hogy meccselheti a vasas adott szo alapjan. Hiaba fizetne piszok sokat a FO, ha Bell ( es az ugynoke) tobbre tartja az erteket. Kiderulne hogy ki latja rosszul. Viszont a tag-ekkel a FO rovidre zarta a tortenetet. Viszont igy nem lehet tudni hogy feltek hogy valaki megadja amit ker vagy csak 2 evben gondolkoztak vele es akkor igy volt a legegyszerubb.Szerintem, itt egyertelmu, hogy mar nem nagyon hisznek jogosan az adott szavanak. Marmint, ha valaki iger neki egy vaskos osszeget, ufa kent ha jol tudom az lett volna, akkor:
no
1. steelers nem adott volna neki ennyi penzt, amit mashol kapott volna, mert nem fert volna bele a cap be
2. nem akartak kockaztatni, hogy megigeri, de aztan nem jon vissza ugyanannyiert
3. Igy olcsobb volt az fo nak es biztosabb is. Es volt ido arra, hogy dolgozzanak a szerzodesen. De nem jott ossze.
Egy kis erdekesseg.
According to NFL Media's Aditi Kinkhabwala, Bell's latest contract demand includes $17 million annually.
To put this into perspective, teammate Antonio Brown is the NFL's highest-paid receiver at $17 million per season. That figure would also rank just behind Case Keenum and ahead of Andy Dalton among the league's quarterbacks. It's an absolutely insane figure for a player at a position teams continue to devalue in the pass-first era we see today.
In no way does this mean Bell doesn't have a point. Over the past two seasons, he has accounted for nearly one-third of Pittsburgh's total yards and has touched the ball a whopping 27.5 times per game during that span. Bell himself transcends what it means to be a running back in today's NFL. The 160 receptions and 200 targets he has racked up over the past two seasons are prime examples of this.
Bell is one of the best running backs in the NFL, and has been since his breakout 2014 season where he earned his first All-Pro nod. He was an All-Pro again in 2017, after getting a league-high 321 carries, 1,291 rush yards and nine rushing touchdowns. He had another productive year receiving as well with a career-high 85 catches, 655 yards (third-best on the Steelers), and two touchdowns. Coming into this season, no player had averaged more yards from scrimmage per game than Bell in his first four NFL seasons.
Ezek a tenyek. A 17 nem tudom igaz e, de ezek mind szamok. Remelem meg tudnak vele egy normalis osszegben egyezni. Bar bell most ugyanugy bankot akar majd robbantani es mindegy hogy hol, mint korabban a qbk tettek, vagy masok.
De ha igy lesz, azt nem hiszem hogy nalunk teszi meg. De mar elore felek attol, hogy ezek miatt hoznunk kell megint egy futot. Akit korai korben kell majd. Es ez miatt iden pl ilb needre nem tudnank koncentralni. Meg a korai S needre.
Hiaba mondjatok hogy megvagyunk akar S poszton es nem kell korai, de ott egy tavaly serult veteran van, aki megintcsak nem tudni mennyit bir ki. Es az utolso ket eveben serult volt. Ezek a tenyek. Mogotte megintcsak mind ss mind fs poszton semmi depth sincs. Es az uj ember kezdonek lett hozva ezt tudom, de kell moge es davis moge is depth. Foleg hogy egyik S poszton sem villogtunk es ha valtunk hogy az uj s lesz ss davis meg fs akkor lehet davis meg gyengebb lesz. Mint volt. Ki tudja.
Mas, ha jovore tesszuk, akkor meg ben lutri dolga miatt a jovo evi drafton en korai koros qbt szeretnek latni az sem erdekel ha feltradelunk, aki fr qb lehet es ben utoda. Tudom meg kell adni az eselyt dobbs nak. De nem veletlen nem volt o sem elso koros. Es egy bell nelkuli, rookie futoval, rookie qbval (dobbs) al felallo steelerstol kiraz a hideg. Foleg hogy a futo kerdes is lutri lesz, hogy talalunk e normalisat es hogy mikor tudunk ra szanni draft picket. Mert iden kell az a def a korai szerintem elso ket korben. Bar ez ugysem ugy lesz ahogy mi gondoljuk.
Aztan jovore meg kell ben utod. Igy ha be kell aldozni par helyert feljebb menve egy jo qb ert, akkor ott megint nincs mese. Es megint pl 3. korben huzhatnank futot, egy esetleges feltradeval. Mert ha iden normalis csapatunk lesz. Akkor megint tul sokba kerul majd egy qb ert felmenni. Ha meg nem megyunk fel, lathattuk hogy az FA s qb igazolasban sem lehet mar bizni, marmint az arakat nezve.
Szoval erdekes lesz. De ha igy halad, ugy nez ki bell nem velunk lesz jovore. Es amig van ben, addig talan lehet irni hogy nem kulcs kerdes es az off is lehet ok nelkule, de ha nem lesz o sem, ben sem, akkor mar nagyon is kulcs fontossagu lesz. Mert az mar dupla riziko, es iden nekunk nem lehet suck for luck unk. Hogy akkor legalabb egy normalis qbnk legyen. Szoval nem vagyunk a jovore nezve konnyu helyzetben...
több mint 7 éve
Bell eseteben amig jo volt a kapcsolat ki kellett volna engedni a piacra ugy hogy meccselheti a vasas adott szo alapjan. Hiaba fizetne piszok sokat a FO, ha Bell ( es az ugynoke) tobbre tartja az erteket. Kiderulne hogy ki latja rosszul. Viszont a tag-ekkel a FO rovidre zarta a tortenetet. Viszont igy nem lehet tudni hogy feltek hogy valaki megadja amit ker vagy csak 2 evben gondolkoztak vele es akkor igy volt a legegyszerubb.
több mint 7 éve
[szerintem meg utana is. Hihetetlen a pali.
Nem csak most, hanem a következő fél évben nem fogja ezt megmondani senki sem, pláne Saci nem. Hacsak nem lesz 100%-ig orvosi bizonyíték arra, hogy nem fog tudni járni (sem), addig ez az ember azért (is) fog küzdeni, hogy visszatérjen.Csak úgy kérdés Soldi. Ha nem emelünk összeget, csak legarantálva elosztjuk a pénzét 3 évre abba ő miért menne bele? Ő ezt a lóvét idén megkapja ha esik ha fúj, kivágni nem lehet (és nem is akarnánk).Abban az esetben szerintem megtenne ha tuti nem fog mar jatszani, hogy segitsen a csapaton. De ezt ki szeretne neki most megmondani. Az viszont nem lenne a vasas reszerol a legszebb huzas ha vissza tudna terni es kihasznalnak ilyeten ( bar rogton kaphatna egy uj szerzodest )
Klemó
no
Klemó
több mint 7 éve
[Nem csak most, hanem a következő fél évben nem fogja ezt megmondani senki sem, pláne Saci nem. Hacsak nem lesz 100%-ig orvosi bizonyíték arra, hogy nem fog tudni járni (sem), addig ez az ember azért (is) fog küzdeni, hogy visszatérjen.Csak úgy kérdés Soldi. Ha nem emelünk összeget, csak legarantálva elosztjuk a pénzét 3 évre abba ő miért menne bele? Ő ezt a lóvét idén megkapja ha esik ha fúj, kivágni nem lehet (és nem is akarnánk).Abban az esetben szerintem megtenne ha tuti nem fog mar jatszani, hogy segitsen a csapaton. De ezt ki szeretne neki most megmondani. Az viszont nem lenne a vasas reszerol a legszebb huzas ha vissza tudna terni es kihasznalnak ilyeten ( bar rogton kaphatna egy uj szerzodest )
Klemó
no
Belefér az idei 8 millája így is mint írtam, semmilyen más move nem néz ki a steelers háza táján, amiért a cap-et annyira tágítani kellene. Ha Bell-el meg is állapodunk az idei CAP hit biztosan nem fog 14 milla felett lenni, de ahogy írták lentebb, ha igaz a 17 millás igény, akkor azt nem nálunk fogja megkapni biztosan. (ezt nem is érteném...nagyon nem..)
több mint 7 éve
Csak úgy kérdés Soldi. Ha nem emelünk összeget, csak legarantálva elosztjuk a pénzét 3 évre abba ő miért menne bele? Ő ezt a lóvét idén megkapja ha esik ha fúj, kivágni nem lehet (és nem is akarnánk).Abban az esetben szerintem megtenne ha tuti nem fog mar jatszani, hogy segitsen a csapaton. De ezt ki szeretne neki most megmondani. Az viszont nem lenne a vasas reszerol a legszebb huzas ha vissza tudna terni es kihasznalnak ilyeten ( bar rogton kaphatna egy uj szerzodest )
Klemó
több mint 7 éve
csengettyű 17 milka csokit enne meg évente átlagosan, alatta nem írná alá az új szerződést...érik a csere...
több mint 7 éve
Hogy örül mindenki a catch rule-nak. No majd mikor idén a sok fumblit nézzük vissza lehet sok elkapó és tájtend nem lesz ennyire lelkes....😊)))))))
több mint 7 éve
Csak úgy kérdés Soldi. Ha nem emelünk összeget, csak legarantálva elosztjuk a pénzét 3 évre abba ő miért menne bele? Ő ezt a lóvét idén megkapja ha esik ha fúj, kivágni nem lehet (és nem is akarnánk).
több mint 7 éve
Néhány dolog. Mivel a capben a legjobb 51 számít, így akkor töltjük fel vetmines emberekkel a keretet 90-re, amikor csak akarjuk, mellesleg mindenki UDFA-kal teszi. Hogy mi ebből 20-at fogunk, más 15-t ez totál lényegtelen. Van egy kialakult bajnokesélyes keretünk, nekünk nem kellenek nagyon játékosok, ebből kéne többet kihozni.Saci szerződését pedig teljesen értelemszerű, hogy meghosszabbítjuk. Világ f.szsága lenne benyelni irdatlan milliókat egyetlen évre (idénre), amikor azt el tudod osztani 2-3 évre és közben (ha netalántán felépülne) meg is tartod. Szóval a draftoltak beférése semmiféle gondot nem fog okozni.
Wilcox egyelőre maradt, ha jön egy korai safety pick, szinte tuti repül. Mindig draft után van a 2. nagy cuthullám.
Bellről meg csak annyit, hogy minden idők legjobb RB-pénzét tettük elé, méghozzá magasan. Neki nem elég. Rendben. De azt azért ne írjuk már le, hogy nem fizetnénk meg.

több mint 7 éve
Ezúttal nem jól értelmezted az írásaimat. Bell pontosan olyan futó, mint leírtad, pont ezért lehet nagyszerű trédalap. Viszont nem ér annyit, amennyit kér. Főleg nekünk nem, mert az OL önmagában elég egy nagyon jó teljesítményre az RB-től. Bell-i számok nem lesznek, de nagyon jó számok és teljesítmény nélküle is lehet.az ofenz blokk Muncsák-séma annyira zseniális vagy pure talenttal van dolgunk?Ha Bell-el kapcsolatban ez felmerül benned, és nem te lennél, akkor azt mondanám, hogy biztos még csak 1-2 éve nézel focit.
sutianap
De így csak azt mondom, hogy ezek szerint rád is hatott Soldi negatív kampánya (hogy jó, de nem annyira jó), mert ha a saját szemeddel néznéd, akkor látnád, hogy Bell nem egy Murray vagy egy McCoy, se nem sémafutó, hanem az NFL jelenleg leghasznosabb futója.
Sobri Jóska

több mint 7 éve
Az a baj, hogy el vagyunk szokva, a rossztol. Meg hogy valaki ki all es meg mondja, hogy mennyiert jatszik. Mert mindenkinek vet minimumert kellene jatszania, azt is odaadnia az fo nak, hogy a steelers csaladias hangulatara forditsa. Es hogy jo legyen a hangulat meg a legkor, mikozben saci seruleset is latva, ok tenyleg a testi epsegukkel jatszanak.A pippantast egyszeru megoldani, hogy nagyon szarul jarjon ha lebukik. BB sem jatszik 16 meccseket egy evben megsem akarod elkuldeni. Bell-t meg tulhasznaljatok ( tudom-tudom, dogoljon is meg az utolso vasas napjan ) es ha hosszabb tavon gondolkoznatok vele nem is lenne ennyire. En nagyon sajnalom a vasas szurkolokat, hogy hetrol hetre Bell-t kell nezni ( szerencse hogy serult idonkent) es a FO tenyleg kuldje el ( az uccso napon vonja vissza a tag-et a szemeterol) 😊A lenyeg, hogy a premium LB 10 felett van es nem raktatok volna tag-et Saci-ra ( termeszetesen az 5. opc utanrol beszeltem ). Az hogy varialsz a kontrakttal az mindenkire igaz meg Bell-re is.ket kerdes Saci tag-et kapott volna-e, ha nem, akkor milyen szerzodest kapott volna ( ha mar premiumrol beszelunk altalanossagban nem pedig Vincehez nezve)5.körös opción van, tehát nem kell még pluszba tagelni - tutter meg kapta volna a tizes felettit, ami náunk backload országban egy öt éves szerződéssel kezdő évben kerül vagy 4-5 misibe. Tehát 8-4=4M jött volna a könyvekbe. De lesérült full garantált alatt, s ezzel nem az a baj, hogy nem tudunk mit csinálni, hanem hogy ennek ellenére bevágtuk a második tag-et Bellre, úgy hogy a tarkakutya nem fog érte semmit adni, mert annyira elszálltak az igényei.
no
az idei kotraktok - Mekinyom 7,5/év, Dr.Jekyll 5, DiónLui 5, Kronvell 4
a top kontraktok - Szabadember 8. Sédi 8
szóva ki fog adni neki 15/évet ....?????????
senki
sutianap
En nem azt mondom hogy fog annyit kapni vagy nem, hanem meg se probalhatta. Ez lehet neki a mereg, mert latja hogy nem fer be megse engedik el es mert engedne, mert Saci leserult, vagy mert nalatok van egy Villanyora, vagy mert AB-nak QB penzt adtatok. Az egoja azt mondja hogy legalabb olyan ertekes vagyok mint AB de sajnos mas poszton. Ha kimegy a piacra lehet behuzott farokkal kullogott volna vissza, mert senki nem adta volna meg, de lehet az ideny kozben 2x is jatszana veletek vagy netalan meg jobb csapatba is kerulhetne egy naposabb videken. Nem o a problema a cap alatt ( legalabbis nem o okozza max tetezi )
Termeszetesen nem feltem a FO-t sem Bell-t.
Amugy nalatok a problemat a D-ben nem a jatekosok egyeni kepessege okozza. Most persze kiesett egy kulcsfigura es egy hasonloert be kell-lehet aldozni sok mindent. De B-T parosnak egy kicsit magukba kell nezniuk es ugy tunik el is kezdodott
noHa jól tudom megadtuk volna neki azt a brutális pénzt amit ő akart, egyedül a garantált tartalmon bukott a megegyezés. Egyetlen pippantásra van egy 1 éves eltiltástól. Egy évet tudott befejezni egészségesen, a többi idő előtt véget ért a számára. Szerencsére nem kötöttünk vele hosszútávút, ezt az évet kihúzza nálunk(én abban reménykedem, hogy elcserélik valahova a draft előtt), jövőre meg mehet ahova akar.A lenyeg, hogy a premium LB 10 felett van es nem raktatok volna tag-et Saci-ra ( termeszetesen az 5. opc utanrol beszeltem ). Az hogy varialsz a kontrakttal az mindenkire igaz meg Bell-re is.ket kerdes Saci tag-et kapott volna-e, ha nem, akkor milyen szerzodest kapott volna ( ha mar premiumrol beszelunk altalanossagban nem pedig Vincehez nezve)5.körös opción van, tehát nem kell még pluszba tagelni - tutter meg kapta volna a tizes felettit, ami náunk backload országban egy öt éves szerződéssel kezdő évben kerül vagy 4-5 misibe. Tehát 8-4=4M jött volna a könyvekbe. De lesérült full garantált alatt, s ezzel nem az a baj, hogy nem tudunk mit csinálni, hanem hogy ennek ellenére bevágtuk a második tag-et Bellre, úgy hogy a tarkakutya nem fog érte semmit adni, mert annyira elszálltak az igényei.
no
senki
sutianap
En nem azt mondom hogy fog annyit kapni vagy nem, hanem meg se probalhatta. Ez lehet neki a mereg, mert latja hogy nem fer be megse engedik el es mert engedne, mert Saci leserult, vagy mert nalatok van egy Villanyora, vagy mert AB-nak QB penzt adtatok. Az egoja azt mondja hogy legalabb olyan ertekes vagyok mint AB de sajnos mas poszton. Ha kimegy a piacra lehet behuzott farokkal kullogott volna vissza, mert senki nem adta volna meg, de lehet az ideny kozben 2x is jatszana veletek vagy netalan meg jobb csapatba is kerulhetne egy naposabb videken. Nem o a problema a cap alatt ( legalabbis nem o okozza max tetezi )
Amugy nalatok a problemat a D-ben nem a jatekosok egyeni kepessege okozza. Most persze kiesett egy kulcsfigura es egy hasonloert be kell-lehet aldozni sok mindent. De B-T parosnak egy kicsit magukba kell nezniuk es ugy tunik el is kezdodott
no
pfefe8
no
De hat a steelers az mar ilyen, ha kivalaszt a drafton, mert jo voltal es utana nem akarsz maradni ingyen, akkor nem is tartozhatsz a csaladba. Es ki is tagadnak. Es olyan szemet vagy, ha meg mered mondani, hogy mennyiert maradsz.
Ez csak a vicc miatt volt. Es ironia. De sajnos, mar nincs steelers csaladi hangulat. Es minden csapatnal jon ugyanaz a szoveg. Mint ami nalunk van/volt. A csaladi hangulat mar meghalt az elso tulajjal egyutt es akkor, amikor majdnem eladtak ugyanugy a csaladi uzletet.
Csak egy az uzleti eletben csaladiasabb hangulat volt, ahol a jatekosok, ha kemenyen dolgoztak, akkor oda mehettek a tulajdonoshoz, vagy meg mondhattak mit gondolnak oszinten. Sot meg veluk is volt hogy ebedelt a tulaj bacsi (vagy alkalmazott fekete eddzot amit a tobbiek nem nagyon tettek stb).
Es sokat toltott a palya kozeleben. Es kozelebbi viszonyban volt a jatekosokhoz mint mas tulajok voltak. Es csaladi uzletkent indult. Ezert volt ilyen a hangulat. Ami mara mar kinotte magat egy hatalmas uzlette. Es el is uzletiesedett. De mi meg megmaradtunk annal a hangulatnal, ami korabban volt.
De az elet megy tovabb es ezt tudni kell. Ez nem uttorok tarsasaga, hanem elsportolokkal folytatott uzlet. Ahol ha nem lenne jegyeladas, vagy mezeladas, vagy latogato a stadionban es etel ital fogyasztas steelers sem lenne. Akkor neznem meg a steelers csaladi hangulatat, vagy hinnem el, ha tenyleg ingyen jatszananak es igy is mosolyognanak stb. Pacsi menne egy td utan. Semmi tobb.
De hat az sb gyozelem miatt jatszanak, ami elismeres, es ugyancsak penz is...
According to Rachel G. Bowers of the Boston Globe, each player on the winning Super Bowl LI team will receive $107,000, while losing participants get a nice consolation prize of $53,000.
Szoval nem veletlen, hogy az az almuk. Persze vannak sokan kozuluk, akik kis gyermek koruk ota jatszanak. Es elvezik is. Persze. Es valoszinuleg nem is kis szamban. De azert nem veletlen szeretne mindenki 1/1 lenni a drafton sem. Miert is? Nem pedig a legjobb csapathoz kerulni, vagy a legjobb kornyezetbe...Na jo volt erre kivetel is ha jol tudom eli manning nem ment a chargershez. De akkor is mondhatnak sokan, hogy oruljon hogy jatszhat, meg hogy csapathoz valasztottak a drafton es nem udfa. De hat az ember mar csak ilyen, van neki is velemenye es hat nem igazan akart o menni sd be. Es hat ezert akkor most o is milyen szemet stb. Nem csak egy ember, akinek mas terve volt...Es megtehette.
Bell is ilyen. Tudja, hogy BB utolso eveiben van, AB es o is kell hogy jo eselyunk legyen sbt nyerni. De ha nem is nyerunk, akkor is ha megy BB akkor meg meg nagyobb szuksege van a csapatnak egy bell szintu jo futora es elkapora es blokkolora.
Meg ha nem is szimpatikus modon csinalja ezt. Attol meg lehet sajat velemenye, hogy o mennyit szeretne kapni. Max, mi nem adjuk meg neki. De ettol meg nem kene ot kevesbe szeretni. Vagy inkabb mashogy mondom, ettol meg nem kellene azt az erdemet, hogy az egyik legkomplexebb futo a ligaban ketsegbe vonni. Hiaba irjak ellenkezojet sokan, meccs eldontno ugyanugy mint brown. Igaslo mint brown.
Csak o nem egy ket megvillanassal csinalja. Hanem azzal, hogy folyamatosan a 0 yardbol csinalva +4 et. Vagy a minusz 5 yardot kikuszobolve csinal +3 yardot. Vagy sima futassal, ahol hely sem volt szinte 5-10 yardot. Ezzel ketelu fegyver van a kezunkben... AB es Bell.
Mig ha abt duplazzak akkor ben futast hiv ha melyen van a ket safety....
Ha a boxban vannak 9 en, meg akkor is van hogy futunk, de van esely ilyenkor ha felepitettek bell futasait korabban play action okre es johet az ab ficankolas. Vagy mas deep threat.
Es ha az egyiket fogjak meg, akkor johet a masik fegyver. Ez igy a jo. Ha nem lesz majd normalis futonk, vagy ennyire jo futo, aki elkapni is tud, vagy tudja mindig hozni az extra yardokat. Meglatjuk mit is ert bell. Mert most hozza vagyunk szokva, hogy sima 3 yard, vagy tobb. Dewill itt volt jo is volt, de kozel sem volt annyi elkapott hozatett yardja, mint bellnek. Vagy nem tudott volna masodik szamu wr nek is felallni, amikor wr hianyunk volt.
De ez mas futoval lehetne sima 0 vagy akar -5 amibol bell ki szokott tudni jonni es akkor is csinal 3 yardot. Na ez fog hianyozni. Nem a sima futo, hanem ez az osszetett kepessege. Es meg ehhez adodoan a sima elkapasai.
Persze, megint jon a 15 millat nem er. Meg 3 jatekos penzet kapja. De o egymaga jatszik vegig meccseket, ergo egymaga jatszik a masik 3 jatekos helyett is. Es nem is rosszul. Szoval lehet fanyalogni. De o tenyleg nem csak egy sima futo. Elkapo es jo blokkolo is egyben. Es ez nagyon ritka. Egy heath miller a maga posztjan. Amit ugyanugy azota se tudtunk potolni. De vannak tudom jj meg ehhez hasonlo hatalmas potencialu embereink.
De hol van mar a sima passzokat szinte el nem ejto sima passz kozepre. Na ezeket is ki kapja most altalaban? Bell. Na jo ennyit errol. Bell tudja hogy ha mi nem adjuk meg neki, mas meg fogja.
Es az vesse ra az elso kovet, aki ha kereshetne 15 millat egy evben, azt mondana en nem kerem, mert olyan jo hogy ossze vissza tornek zuznak, de legalabb a steelersnel jatszhatok, mert ez a vilag legjobb erzese es karpotolja ezt mondjuk azzal, ha lenne egy 8 millas szerzodese. Es hat ez az erzes jobb, mint amit most kell neki megkeresnie. Mert sohasem tudhatja o sem, mikor jon egy sacis serules, es akkor vege a penz keresesenek a lehetosege.
Es hat a privat eletben kell uj dolgot felepitenie, es igy elveszne mindaz a munka, amit ebbe a sportba feccelt bele kb 4 eves kora ota. Szoval en megertem, akkor kell penzt keresni/kerni amikor tud az ember. Ez eddig is igy volt. Ezert ment el tolunk Alan Faneca is mashova penzt keresni, mert nalunk tudta nem kapja meg . Es igy voltak meg joparan, hiaba maradtak volna meg. Tudtak, az akkori steelers attol jo csapat, abbol epitkezik, hogy keves embert fizet meg. Es tobbnyire draftra epit. Es sajat nevelesu es udfa jatekosokbol probalja kihozni meg a legtobbet. Free Agency szakaszban is passziv volt a csapat altalaban, mert ott is nagy penzeket kellett adni valakiknek.
De mivel a steelers sema bevalt akkokriban, koszonhetoen a jo draftoknak, ezert ezt meg is tartottak eleg sokaig. Csak hat kb minden azon dolt/dol el, hogy hogy valnak be a draftolt emberek, meg mikor tudunk valaki olcso embert pl jh sztarnak kinevelni. De manapsag mar mi is rajottunk, hogy ez mar keves. Ezert kezdtek is el masoknak is a nagy qb nagy penz lazban bennek is nagy fizut adn, akkoriban arra is felhordultek az emberek, vajon meg er ennyit nem lesz tul sok stb. Aztan kiderult hogy nem. De hat ezt csak utolag tudod meg... Aztan meg par embernek is adtak zsiros szerzodest AB, amikor meg korant sem volt akkora sztar. Mig masok meg orulhettek a vet minimumos steelers csaladi szeretetnek.
Ha ben is annyira szeretne meg egyet nyerni, neki is csak a steelers csaladi legkor szamitana, miert nem mond le a fizetese egy reszerol, hogy kipotolom, a 8 milla felettit bell nek. Hogy itt tartsatok. Es akkor mind a ketten jobban jarnak. Ami meg bentol mar elkepzelhetobb, mert o mar jol keresett eddig is, mig bell se rosszul. De azert nem ben szinten. Csak az elmult ket evben.
Na ez csak egyedi velemeny. Tisztelem ha neked mas. Tiszteld, ha nekem mas. Koszonom.
több mint 7 éve
Egyelőre a draft szerződéseit kell managelni csak, nem fogunk már senkit hozni lényegi (vagyis az első 51-et érintően) összegben. Én nem nagyon látom azt a heveny cap pánikot, amivel Saci szerződését strukturálni kell(ene). Előbb fogunk kirakni az utcára (majd újraigazolni) egy Wilcoxot, minthogy Sacival kössünk szerződéshosszítást. (persze úgy, hogy csak a jelenlegi fizuját osztjuk szét)
több mint 7 éve
A pippantast egyszeru megoldani, hogy nagyon szarul jarjon ha lebukik. BB sem jatszik 16 meccseket egy evben megsem akarod elkuldeni. Bell-t meg tulhasznaljatok ( tudom-tudom, dogoljon is meg az utolso vasas napjan ) es ha hosszabb tavon gondolkoznatok vele nem is lenne ennyire. En nagyon sajnalom a vasas szurkolokat, hogy hetrol hetre Bell-t kell nezni ( szerencse hogy serult idonkent) es a FO tenyleg kuldje el ( az uccso napon vonja vissza a tag-et a szemeterol) 😊A lenyeg, hogy a premium LB 10 felett van es nem raktatok volna tag-et Saci-ra ( termeszetesen az 5. opc utanrol beszeltem ). Az hogy varialsz a kontrakttal az mindenkire igaz meg Bell-re is.ket kerdes Saci tag-et kapott volna-e, ha nem, akkor milyen szerzodest kapott volna ( ha mar premiumrol beszelunk altalanossagban nem pedig Vincehez nezve)5.körös opción van, tehát nem kell még pluszba tagelni - tutter meg kapta volna a tizes felettit, ami náunk backload országban egy öt éves szerződéssel kezdő évben kerül vagy 4-5 misibe. Tehát 8-4=4M jött volna a könyvekbe. De lesérült full garantált alatt, s ezzel nem az a baj, hogy nem tudunk mit csinálni, hanem hogy ennek ellenére bevágtuk a második tag-et Bellre, úgy hogy a tarkakutya nem fog érte semmit adni, mert annyira elszálltak az igényei.
no
senki
sutianap
noHa jól tudom megadtuk volna neki azt a brutális pénzt amit ő akart, egyedül a garantált tartalmon bukott a megegyezés. Egyetlen pippantásra van egy 1 éves eltiltástól. Egy évet tudott befejezni egészségesen, a többi idő előtt véget ért a számára. Szerencsére nem kötöttünk vele hosszútávút, ezt az évet kihúzza nálunk(én abban reménykedem, hogy elcserélik valahova a draft előtt), jövőre meg mehet ahova akar.A lenyeg, hogy a premium LB 10 felett van es nem raktatok volna tag-et Saci-ra ( termeszetesen az 5. opc utanrol beszeltem ). Az hogy varialsz a kontrakttal az mindenkire igaz meg Bell-re is.ket kerdes Saci tag-et kapott volna-e, ha nem, akkor milyen szerzodest kapott volna ( ha mar premiumrol beszelunk altalanossagban nem pedig Vincehez nezve)5.körös opción van, tehát nem kell még pluszba tagelni - tutter meg kapta volna a tizes felettit, ami náunk backload országban egy öt éves szerződéssel kezdő évben kerül vagy 4-5 misibe. Tehát 8-4=4M jött volna a könyvekbe. De lesérült full garantált alatt, s ezzel nem az a baj, hogy nem tudunk mit csinálni, hanem hogy ennek ellenére bevágtuk a második tag-et Bellre, úgy hogy a tarkakutya nem fog érte semmit adni, mert annyira elszálltak az igényei.
no
senki
sutianap
no
pfefe8
több mint 7 éve
A lenyeg, hogy a premium LB 10 felett van es nem raktatok volna tag-et Saci-ra ( termeszetesen az 5. opc utanrol beszeltem ). Az hogy varialsz a kontrakttal az mindenkire igaz meg Bell-re is.ket kerdes Saci tag-et kapott volna-e, ha nem, akkor milyen szerzodest kapott volna ( ha mar premiumrol beszelunk altalanossagban nem pedig Vincehez nezve)5.körös opción van, tehát nem kell még pluszba tagelni - tutter meg kapta volna a tizes felettit, ami náunk backload országban egy öt éves szerződéssel kezdő évben kerül vagy 4-5 misibe. Tehát 8-4=4M jött volna a könyvekbe. De lesérült full garantált alatt, s ezzel nem az a baj, hogy nem tudunk mit csinálni, hanem hogy ennek ellenére bevágtuk a második tag-et Bellre, úgy hogy a tarkakutya nem fog érte semmit adni, mert annyira elszálltak az igényei.
no
senki
sutianap
no
Ha jól tudom megadtuk volna neki azt a brutális pénzt amit ő akart, egyedül a garantált tartalmon bukott a megegyezés. Egyetlen pippantásra van egy 1 éves eltiltástól. Egy évet tudott befejezni egészségesen, a többi idő előtt véget ért a számára. Szerencsére nem kötöttünk vele hosszútávút, ezt az évet kihúzza nálunk(én abban reménykedem, hogy elcserélik valahova a draft előtt), jövőre meg mehet ahova akar.A lenyeg, hogy a premium LB 10 felett van es nem raktatok volna tag-et Saci-ra ( termeszetesen az 5. opc utanrol beszeltem ). Az hogy varialsz a kontrakttal az mindenkire igaz meg Bell-re is.ket kerdes Saci tag-et kapott volna-e, ha nem, akkor milyen szerzodest kapott volna ( ha mar premiumrol beszelunk altalanossagban nem pedig Vincehez nezve)5.körös opción van, tehát nem kell még pluszba tagelni - tutter meg kapta volna a tizes felettit, ami náunk backload országban egy öt éves szerződéssel kezdő évben kerül vagy 4-5 misibe. Tehát 8-4=4M jött volna a könyvekbe. De lesérült full garantált alatt, s ezzel nem az a baj, hogy nem tudunk mit csinálni, hanem hogy ennek ellenére bevágtuk a második tag-et Bellre, úgy hogy a tarkakutya nem fog érte semmit adni, mert annyira elszálltak az igényei.
no
senki
sutianap
no
Steelers fan
több mint 7 éve
En arra gondolok hogy ez egy oriasi lelki plusz egy oriasi kerdojellel az ut vegen. Ha ez letrejon akkor a valasz most van nem az ut elejen es 100%-san negativ. Amugy sincs sok eselye, de lelkileg jo belekapaszkodni abba a kicsibe. Amugy meg azt sem gondolom, hogy fogjak engedni jatszani a csapatok megha az orvosok zold utat adnanak.En Sacinal a lelki dologra gondolok. Az uzleti resze egyszeru es nem fajna neki. De ha o maga meg elhiszi hogy o lesz a legeslegjobb LB radasul minden idoke. Biztos hogy inspiracio maganak es lelki tamasz. Egy hosszabbitasnal ahol nem no a penze csak konyvelesileg segitseg a csapatnak ott a csapat kijelenti hogy nem fog tobbet focizni.Ez nem a csapaton múlik és nem Sacin. Az orvosokon csak. De meg lehet ezt úgy oldani, hogy könyvelésileg most a csapaton segít, aztán ha 2019-ben Saci vissza tud térni, akkor 2020-ra már kemény pénzekért játsszon. Mondjuk az megint érdekes, hogy egy ilyen sérülés után vajon mennyi garantált lehet bármilyen szerződésben...
no
Klaci79
több mint 7 éve
En Sacinal a lelki dologra gondolok. Az uzleti resze egyszeru es nem fajna neki. De ha o maga meg elhiszi hogy o lesz a legeslegjobb LB radasul minden idoke. Biztos hogy inspiracio maganak es lelki tamasz. Egy hosszabbitasnal ahol nem no a penze csak konyvelesileg segitseg a csapatnak ott a csapat kijelenti hogy nem fog tobbet focizni.Ez nem a csapaton múlik és nem Sacin. Az orvosokon csak. De meg lehet ezt úgy oldani, hogy könyvelésileg most a csapaton segít, aztán ha 2019-ben Saci vissza tud térni, akkor 2020-ra már kemény pénzekért játsszon. Mondjuk az megint érdekes, hogy egy ilyen sérülés után vajon mennyi garantált lehet bármilyen szerződésben...
no
több mint 7 éve
En Sacinal a lelki dologra gondolok. Az uzleti resze egyszeru es nem fajna neki. De ha o maga meg elhiszi hogy o lesz a legeslegjobb LB radasul minden idoke. Biztos hogy inspiracio maganak es lelki tamasz. Egy hosszabbitasnal ahol nem no a penze csak konyvelesileg segitseg a csapatnak ott a csapat kijelenti hogy nem fog tobbet focizni.