NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 7 éve
Szerintem kurvára nem kellene azzal foglalkozni, hogy mi lesz jövőre vagy azután Bell-el. 12 alapszakasz és remélhetőleg 4 PO meccs van hátra. Aztán majd kiderül mi lesz ha tetszik ha nem. Addig sem kell hülye cikkeket olvasni.Soha nem egy rossz dolog nem csak a közeljövőbe nézni )
És őszintén szólva leszarom, hogy érdekli vagy nem érdekli a csapat (ezt úgyis csak ő és a csapat tudja), csak nyerje meg a SB-t. Majd utána foglalkozom a lelki világával és a pénztárcájával.
A játéka egyszerűen lenyűgöző annak aki szereti a focit. És még tuti nincs csúcsformában, ahogyan az OL sem. Aztán jövőre úgyis lesz bőven kérdés, de szerencsére csak jövőre.
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Szerintem kurvára nem kellene azzal foglalkozni, hogy mi lesz jövőre vagy azután Bell-el. 12 alapszakasz és remélhetőleg 4 PO meccs van hátra. Aztán majd kiderül mi lesz ha tetszik ha nem. Addig sem kell hülye cikkeket olvasni.És őszintén szólva leszarom, hogy érdekli vagy nem érdekli a csapat (ezt úgyis csak ő és a csapat tudja), csak nyerje meg a SB-t. Majd utána foglalkozom a lelki világával és a pénztárcájával.
A játéka egyszerűen lenyűgöző annak aki szereti a focit. És még tuti nincs csúcsformában, ahogyan az OL sem. Aztán jövőre úgyis lesz bőven kérdés, de szerencsére csak jövőre.
több mint 7 éve
Nagyon felkúr, hogy Bellnek egy jó meccse volt, és máris jönnek ezek a cikkek:bleacherreport.com/articles/2735715-have-patience-leveon-bell-says-his-rb-revolution-is-still-coming?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national
Persze nem csak rajta múlik, a média is csámcsog rajta, viszont nekem egyre jobban az az érzésem, hogy elfogjuk engedni.
Láttuk, hogy vannak rosszabb napjai, illetve hogy nem pótolhatatlan.
Sajnálom, de egyszerűen nem látom benne azt, hogy érdekelné a csapat, csakis önmaga.
több mint 7 éve
Alualuról mik az itteni benyomások 4 meccs után?Nagyon jó igazolás volt, mert mélységet adott a DL-nek. Tuitt és Heyard jobb nála, de cserének kitűnő. Nagyszerű igazolás volt Colberttől, hogy nyugodt szívvel pályára küldhető 3. DE-t szerzett Alualu személyében
iktriad
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
pbs.twimg.com/media/DLNeoInUEAAThVv.jpgEzért lenne szép egy Ramsey vs Brown csata.
Klaci79
Alualuról mik az itteni benyomások 4 meccs után?
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
több mint 7 éve
Klemó
5 668
Végignézve Bell futásait, hát azért a Csengettyű tudása mellett bezony DeCastro, Nix, McDonald, Pouncey és JuJu teljesítménye is kiemelendő volt. Ez nagyon biztató, mert most látszott, hogy ha nem töltik fel a boxot, akkor Bell "gyilkos" lesz. Ben kapcsán várjunk még pár meccset. Az volt a gameplan, hogy csak a biztosat, mert tudtuk, hogy a Ravens O önerőből nem fog sok pontot feltenni a pályára. Emésztette az egy héttel ezelőtti és erre jött ez a gameplan. Nem volt jó hatással rá ez tisztán látszott. Nem nézett szét a pályán az első célpont után általában jött a check down pasz.
Nem szoktuk ezt meg, mert Ben eddig mindig vezér volt, de most ebből kell táplálkozzon, ebből kell kijöjjön. Az, hogy Bell és a blokkok jönnek fel, őt is vissza fogja tolni a komfort zónába ebbe biztos vagyok és abban is, hogy fog még meccset nyerni.
A Mitchell versus Wilcox összehasonlítás kapcsán egyetértek Soldival. Mitchell nem egy ballhawk, később ér oda, de odaér. Miatta simán feldobják a labdát, viszont azt is tudja minden WR, hogy ha Mitchell ott van, akkor össze kell húznia magát, mert jönni fog. Egy safetynek pedig elsősorban ez a dolga egy védelemben és nem az, hogy labdát szerezzen. Ezért kritikus, hogy miként választ szöget és sebességet.
több mint 7 éve
Spy
2 337
Nézzünk együtt inkább csajokat, kezd melegedni a buli 😀 Azért pasikat ajánlgatni a másiknak 😀Ez már csak egy ilyen sportág. 22 pali egy pályán, kevés a nő. -néha azért akad, de egy snickers megoldja- Ha van is a pálya szélén, ritkán mutatják őket.😉
polamalu
több mint 7 éve
Nézzünk együtt inkább csajokat, kezd melegedni a buli 😀 Azért pasikat ajánlgatni a másiknak 😀
több mint 7 éve
Sztem Te nézd meg Wilcoxot alaposabban. 😉sztem nézd meg Mitchell-t alaposabbanMitchell sem kifejezetten ragyog passz ellen. Nem tud akkora területet bejátszani, amekkorát kell neki. Fájóan későn érkezik az elkapásokra. De legalább jó nagyokat ütközik és nagyon megünnepli. Burns pedig az egyik legtöbbet büntetett CB a ligában. (Norman után a 2.)De biztosan szerel, míg Wilcox nem, márpedig ez egy safetynél kiemelkedően fontos, mert ha ő nem csinálja meg, akkor abból nagy play lesz. És ezt épp Wilcox mutatta meg múlt héten és most is, "csak" 2 big play szárad a lelként, hogy rossz szöget választott. Nagyon észrevehető volt Mitchell hiánya.
Spy
Soldados
Spy
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Spy
2 337
sztem nézd meg Mitchell-t alaposabbanMitchell sem kifejezetten ragyog passz ellen. Nem tud akkora területet bejátszani, amekkorát kell neki. Fájóan későn érkezik az elkapásokra. De legalább jó nagyokat ütközik és nagyon megünnepli. Burns pedig az egyik legtöbbet büntetett CB a ligában. (Norman után a 2.)De biztosan szerel, míg Wilcox nem, márpedig ez egy safetynél kiemelkedően fontos, mert ha ő nem csinálja meg, akkor abból nagy play lesz. És ezt épp Wilcox mutatta meg múlt héten és most is, "csak" 2 big play szárad a lelként, hogy rossz szöget választott. Nagyon észrevehető volt Mitchell hiánya.
Spy
Soldados
több mint 7 éve
Mitchell sem kifejezetten ragyog passz ellen. Nem tud akkora területet bejátszani, amekkorát kell neki. Fájóan későn érkezik az elkapásokra. De legalább jó nagyokat ütközik és nagyon megünnepli. Burns pedig az egyik legtöbbet büntetett CB a ligában. (Norman után a 2.)De biztosan szerel, míg Wilcox nem, márpedig ez egy safetynél kiemelkedően fontos, mert ha ő nem csinálja meg, akkor abból nagy play lesz. És ezt épp Wilcox mutatta meg múlt héten és most is, "csak" 2 big play szárad a lelként, hogy rossz szöget választott. Nagyon észrevehető volt Mitchell hiánya.
Spy
több mint 7 éve
Spy
2 337
Mitchell sem kifejezetten ragyog passz ellen. Nem tud akkora területet bejátszani, amekkorát kell neki. Fájóan későn érkezik az elkapásokra. De legalább jó nagyokat ütközik és nagyon megünnepli. Burns pedig az egyik legtöbbet büntetett CB a ligában. (Norman után a 2.)
több mint 7 éve
Khm: "Főleg Burns oldalán, hogy ne DPI-zen, holdingoljon folyton."
több mint 7 éve
Kövezzetek meg, de nekem Mitchell nem hiányzott túlzottan. A passzokhoz ő sem szokott odaérni. Jelenleg csak söprögetőink vannak. Nagyon kellene egy valódi FS hátra.Főleg Burns oldalán, hogy ne DPI-zen, holdingoljon folyton.Nekem pedig nagyon hiányzott Mitchell, Wilcox kifejezetten gyenge volt.
Saci hatalmas playmaker, de szerelni nem tud. Nagy játékos, gallyra vágja a playt, de kell mögé egy jómunkásember aki megcsinálja a tekkölt is.
Conner és JuJu lesznek a Post-BB éra alappillérei. Még egy kemény tökű puha kezű TE kell és egy tökös QB osztjóvan.
Spy
több mint 7 éve
Spy
2 337
A Rush D nem is szokott.Kövezzetek meg, de nekem Mitchell nem hiányzott túlzottan. A passzokhoz ő sem szokott odaérni. Jelenleg csak söprögetőink vannak. Nagyon kellene egy valódi FS hátra.Főleg Burns oldalán, hogy ne DPI-zen, holdingoljon folyton.Tegnap alig kapott a D zászlót, ha jól emlékszem
Saci hatalmas playmaker, de szerelni nem tud. Nagy játékos, gallyra vágja a playt, de kell mögé egy jómunkásember aki megcsinálja a tekkölt is.
Conner és JuJu lesznek a Post-BB éra alappillérei. Még egy kemény tökű puha kezű TE kell és egy tökös QB osztjóvan.
Spy
polamalu
több mint 7 éve
Kövezzetek meg, de nekem Mitchell nem hiányzott túlzottan. A passzokhoz ő sem szokott odaérni. Jelenleg csak söprögetőink vannak. Nagyon kellene egy valódi FS hátra.Főleg Burns oldalán, hogy ne DPI-zen, holdingoljon folyton.Tegnap alig kapott a D zászlót, ha jól emlékszem
Spy
több mint 7 éve
Spy
2 337
Kövezzetek meg, de nekem Mitchell nem hiányzott túlzottan. A passzokhoz ő sem szokott odaérni. Jelenleg csak söprögetőink vannak. Nagyon kellene egy valódi FS hátra.Főleg Burns oldalán, hogy ne DPI-zen, holdingoljon folyton.Saci hatalmas playmaker, de szerelni nem tud. Nagy játékos, gallyra vágja a playt, de kell mögé egy jómunkásember aki megcsinálja a tekkölt is.
több mint 7 éve
Nagyon távoli, de ha BB visszavonul év végén, akkor mindenképpen kellene egy veterán QB, aki mögött tanulgat a rookie, erre Alex Smith alkalmas lenne szerintem, iszonyatosan labdabiztos, és nekünk elég egy ilyen QB, úgyis a playmakereknek kell kis játékból nagyot varázsolni.De egyelőre ez nagyon távoli, beszélni se nagyon érdemes róla, sok víz lefolyik még a Dunán.
több mint 7 éve
Én sem írtam mást 😉 A nem Ő lesz a vezér (pont mint PM), nem lesz világítótorony (nem neki kell a hátán vinnie a csapatot) 😉 Sztem ugyanarról beszélünk
több mint 7 éve
Ez a Ben még bőven képes végigvezetni az úton. Minden adott, jó D, és fantasztikus playmakerek az O-ban. De már nem Bennek kell hátán vinnie a csapatot, neki csak nem kell elrontania. Pont ahogy PM a Broncos-szal.Az én álomforgatókönyvem szerint köv drafton korán választunk QB-t, de Ben vállal még egy évet és utána adja át a stafétát.
több mint 7 éve
Dodó
253
El kell fogadni, hogy az a visszaesés amit jósolunk pár éve már betette a lábát a küszöbön. Nyilván ennek sok összetevője, is, van. De elkerülhetetlen az utód választása. Az, hogy idén még képes lehet-e a csapat, csak a csapat együtt mindenestül, végigmenni az úton, sztem még a jövő homályába vész. Az viszont már erősen kezd kirajzolódni, hogy ezen az úton nem Ben lesz már a vezér és a világítótorony. Sajnos.Manningnek is összehozta a Broncos a második gyűrűt...
polamalu
több mint 7 éve
Lehet a korral a THA is romlik nem csak a THP? :o 😀Ben lehet nem a régi, azaz nem elit, de még mindig jó QB és labdabiztos, megvannak a playmakerek, akik kicsiből tudnak nagy játékot csinálni, szóval bőven elég ide a jelenlegi Ben is. Erre kell alapozni, úgy kell SB-t nyerni, ahogy PM-mel nyert a Denver. Annál gyengébb a D-nk, ellenben Ben jobb annál a PM-nél és az egész O is jobb, mint annak a Denvernek.Én úgy gondolom, hogy Ben nélkül nem vagyunk képesek nagy menetelésre. Annyira azért nem jó (még) a védelem. Persze Ben sem annyira rossz, de az Ő plussza nélkül messzire nem mehetünk. Ha jól emlékszem, zsinorban ez a 10. meccs (!) amikor 300 yard alatt zár. Baszki ne már, milyen emberek vannak körülötte?! Én értem, és tudom is hogy Haley egy hígkaki, de azért 10 meccsen keresztül ilyen játszó pajtásokkal...
Soldados
Kifejezetten zavarja a szemem, hogy az elkapók rendre üresen vannak a mély útvonalaknál, és folyamatosan túldobja, vagy épp aluldobja. Ebben régen egész jó volt, de idén ez katasztrofális szint, hogy egyszer sem sikerül megdobnia rendesen.
laby
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
El kell fogadni, hogy az a visszaesés amit jósolunk pár éve már betette a lábát a küszöbön. Nyilván ennek sok összetevője, is, van. De elkerülhetetlen az utód választása. Az, hogy idén még képes lehet-e a csapat, csak a csapat együtt mindenestül, végigmenni az úton, sztem még a jövő homályába vész. Az viszont már erősen kezd kirajzolódni, hogy ezen az úton nem Ben lesz már a vezér és a világítótorony. Sajnos.Ben lehet nem a régi, azaz nem elit, de még mindig jó QB és labdabiztos, megvannak a playmakerek, akik kicsiből tudnak nagy játékot csinálni, szóval bőven elég ide a jelenlegi Ben is. Erre kell alapozni, úgy kell SB-t nyerni, ahogy PM-mel nyert a Denver. Annál gyengébb a D-nk, ellenben Ben jobb annál a PM-nél és az egész O is jobb, mint annak a Denvernek.Én úgy gondolom, hogy Ben nélkül nem vagyunk képesek nagy menetelésre. Annyira azért nem jó (még) a védelem. Persze Ben sem annyira rossz, de az Ő plussza nélkül messzire nem mehetünk. Ha jól emlékszem, zsinorban ez a 10. meccs (!) amikor 300 yard alatt zár. Baszki ne már, milyen emberek vannak körülötte?! Én értem, és tudom is hogy Haley egy hígkaki, de azért 10 meccsen keresztül ilyen játszó pajtásokkal...
Soldados
Kifejezetten zavarja a szemem, hogy az elkapók rendre üresen vannak a mély útvonalaknál, és folyamatosan túldobja, vagy épp aluldobja. Ebben régen egész jó volt, de idén ez katasztrofális szint, hogy egyszer sem sikerül megdobnia rendesen.
laby
több mint 7 éve
Ben lehet nem a régi, azaz nem elit, de még mindig jó QB és labdabiztos, megvannak a playmakerek, akik kicsiből tudnak nagy játékot csinálni, szóval bőven elég ide a jelenlegi Ben is. Erre kell alapozni, úgy kell SB-t nyerni, ahogy PM-mel nyert a Denver. Annál gyengébb a D-nk, ellenben Ben jobb annál a PM-nél és az egész O is jobb, mint annak a Denvernek.Én úgy gondolom, hogy Ben nélkül nem vagyunk képesek nagy menetelésre. Annyira azért nem jó (még) a védelem. Persze Ben sem annyira rossz, de az Ő plussza nélkül messzire nem mehetünk. Ha jól emlékszem, zsinorban ez a 10. meccs (!) amikor 300 yard alatt zár. Baszki ne már, milyen emberek vannak körülötte?! Én értem, és tudom is hogy Haley egy hígkaki, de azért 10 meccsen keresztül ilyen játszó pajtásokkal...
Soldados