Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Kösz! Nálunk az ilyesmi hétpecsétes titok, mindenki azt szajkózza hogy nem lehet megmondani.Az hogy eddig nem vót agyrázkódása, s így a rövid protocollon kell csak mennieElső három negyedben nem sokat mutatott a fényes Bengals csapat semA büntikben nem fogunk megegyezni, ez van. Viszont a D jól fogta a passzjátékot, a futás ugyan nagyon ment, de igazán nagy kárt nem szenvedtünk belőle. Sajnos nagyon hiányzott Dalton, McCarron még nem az a szint.
Big B
Más: tegnap olvasgattam, hogy AB tuti rendbe jön Denverre, nem súlyos, stb... Ezt honnan a viharból tudják? Merthogy én akárhány hozzáértővel beszéltem/olvastam, mindenki egyöntetűen azt mondta, lehetetlen megmondani, mikor megy át valaki a protocollon.
megyerikrisz
sutianap
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Az hogy eddig nem vót agyrázkódása, s így a rövid protocollon kell csak mennieElső három negyedben nem sokat mutatott a fényes Bengals csapat semA büntikben nem fogunk megegyezni, ez van. Viszont a D jól fogta a passzjátékot, a futás ugyan nagyon ment, de igazán nagy kárt nem szenvedtünk belőle. Sajnos nagyon hiányzott Dalton, McCarron még nem az a szint.
Big B
Más: tegnap olvasgattam, hogy AB tuti rendbe jön Denverre, nem súlyos, stb... Ezt honnan a viharból tudják? Merthogy én akárhány hozzáértővel beszéltem/olvastam, mindenki egyöntetűen azt mondta, lehetetlen megmondani, mikor megy át valaki a protocollon.
megyerikrisz
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Ez csak a szokasos heti laci woodoo. 😊Igaz természetesen, hogy simán nyer a Denver, de jó buli lesz még így is 😀Viccelődsz, de sajnos én attól tartok igazad lesz. Pláne ha végül Ben out.
Klaci79
TheBerzerker
Ravens elleni masodik meccsre elfelejtettem idoben felvenni a Polamalu mezem...ki is kapott a csapat. Azota oda figyelek, hogy idoben felvegyem. Mindent a csapatert! 😀
több mint 8 éve
Egy kérdés amúgy ezzel az egész Porter a pályán volt dologgal kapcsolatban...mi van a meccs végi szitukban? Arra mint mond a szabálykönyv? Gondolok itt arra amikor egy nyertes csapat lepörgeti a maradék pl 20 mp-ét és boldog boldogtalan bemegy a pályára. Olyankor nem lehet zászlót dobni?
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 8 éve
Igaz természetesen, hogy simán nyer a Denver, de jó buli lesz még így is 😀Viccelődsz, de sajnos én attól tartok igazad lesz. Pláne ha végül Ben out.
Klaci79
Szerkesztette: TheBerzerker
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
jaj, ne mondj ilyeneket...zavarba hozol 😀Édes Istenem, lehet nem én győztelek meg, de most úgy érzem, ma már érdemes volt felkelnem. 😊ok, így már értem...akkor tényleg nem tudhatták, utólag viszont úgy tűnt nagyon felpaprikázták a Bengals védelmet ezzel az ítélettel. Egyértelmű egyébként, hogy Shazier koronával ütött, tehát szabálytalanCsak egy kérdés (bár egyike voltam aki elismerte, hogy hibáztak a két esetnél a bírók), miben volt döntő fontosságú a Shazier ítélet? A megszerzett labdát 4&30-ra pántoltuk kb vissza és megsérült Big Ben. Talán összesen 3 perc és jött is a Cinci TD...szóval miben is volt döntő?A tévedés pillanatában azzal nem számolhatsz, hogy utána három playjel mi következik, ezért is írtam, hogy nem ezek miatt kapott ki a Bengals, hanem a saját hibái miatt. De egy meccsen azért nem mindegy, hogy te jössz 1st and goallal, vagy az ellenfélé a labda. A másik esetben sincs garancia arra, hogy az 50-es FG kimaradt volna, mint ahogy 35-ről is mellébikázhatta volna Boswell, mint láttuk tegnap Walshtól, szóval nem ezeken múlt, de az tény, hogy ez két fontos ítélet volt, mindkettőben tévedtek a bírók. Két éve nekünk is ilyen volt a Frisco meccs, tévedtek ellenünk a bírók, de saját hibánkból kaptünk ki. Csak ilyenkor kicsit megmosolygtató, amikor a másik fél azzal lerendezi, hogy mindkét oldara szoktak tévedni. El kell ismerni, hogy ezekben az esetekben mákja volt egy ítélettel a csapatnak, talán akkor a százoldalas anyázások is elmaradnak.
Klaci79
gabokocka
nyilván ezek fontos döntések voltak, szerintem volt néhány olyan szitu is amikor a én gondoltam, hogy ellenünk jogtalan egy ítélet, mondjuk már teljesen leszoktam, hogy kritizáljam a bírók tevékenységét vagyis inkább, hogy őket hibáztassam, mert ha tényleg jobb vagy, akkor nem a bírók fognak megverni...
Klaci79
Végre egy ember, aki érti, hogy miről beszélek, amikor azt mondom, ha tényleg jobb vagy, nyerni fogsz. 😊
Soldados
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Vasárnap este mindenki jöjjön! Emberi időben is lesz, úgyhogy töltsük meg a helyet...Igaz természetesen, hogy simán nyer a Denver, de jó buli lesz még így is 😀
több mint 8 éve
Édes Istenem, lehet nem én győztelek meg, de most úgy érzem, ma már érdemes volt felkelnem. 😊ok, így már értem...akkor tényleg nem tudhatták, utólag viszont úgy tűnt nagyon felpaprikázták a Bengals védelmet ezzel az ítélettel. Egyértelmű egyébként, hogy Shazier koronával ütött, tehát szabálytalanCsak egy kérdés (bár egyike voltam aki elismerte, hogy hibáztak a két esetnél a bírók), miben volt döntő fontosságú a Shazier ítélet? A megszerzett labdát 4&30-ra pántoltuk kb vissza és megsérült Big Ben. Talán összesen 3 perc és jött is a Cinci TD...szóval miben is volt döntő?A tévedés pillanatában azzal nem számolhatsz, hogy utána három playjel mi következik, ezért is írtam, hogy nem ezek miatt kapott ki a Bengals, hanem a saját hibái miatt. De egy meccsen azért nem mindegy, hogy te jössz 1st and goallal, vagy az ellenfélé a labda. A másik esetben sincs garancia arra, hogy az 50-es FG kimaradt volna, mint ahogy 35-ről is mellébikázhatta volna Boswell, mint láttuk tegnap Walshtól, szóval nem ezeken múlt, de az tény, hogy ez két fontos ítélet volt, mindkettőben tévedtek a bírók. Két éve nekünk is ilyen volt a Frisco meccs, tévedtek ellenünk a bírók, de saját hibánkból kaptünk ki. Csak ilyenkor kicsit megmosolygtató, amikor a másik fél azzal lerendezi, hogy mindkét oldara szoktak tévedni. El kell ismerni, hogy ezekben az esetekben mákja volt egy ítélettel a csapatnak, talán akkor a százoldalas anyázások is elmaradnak.
Klaci79
gabokocka
nyilván ezek fontos döntések voltak, szerintem volt néhány olyan szitu is amikor a én gondoltam, hogy ellenünk jogtalan egy ítélet, mondjuk már teljesen leszoktam, hogy kritizáljam a bírók tevékenységét vagyis inkább, hogy őket hibáztassam, mert ha tényleg jobb vagy, akkor nem a bírók fognak megverni...
Klaci79
Végre egy ember, aki érti, hogy miről beszélek, amikor azt mondom, ha tényleg jobb vagy, nyerni fogsz. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
ok, így már értem...akkor tényleg nem tudhatták, utólag viszont úgy tűnt nagyon felpaprikázták a Bengals védelmet ezzel az ítélettel. Egyértelmű egyébként, hogy Shazier koronával ütött, tehát szabálytalanCsak egy kérdés (bár egyike voltam aki elismerte, hogy hibáztak a két esetnél a bírók), miben volt döntő fontosságú a Shazier ítélet? A megszerzett labdát 4&30-ra pántoltuk kb vissza és megsérült Big Ben. Talán összesen 3 perc és jött is a Cinci TD...szóval miben is volt döntő?A tévedés pillanatában azzal nem számolhatsz, hogy utána három playjel mi következik, ezért is írtam, hogy nem ezek miatt kapott ki a Bengals, hanem a saját hibái miatt. De egy meccsen azért nem mindegy, hogy te jössz 1st and goallal, vagy az ellenfélé a labda. A másik esetben sincs garancia arra, hogy az 50-es FG kimaradt volna, mint ahogy 35-ről is mellébikázhatta volna Boswell, mint láttuk tegnap Walshtól, szóval nem ezeken múlt, de az tény, hogy ez két fontos ítélet volt, mindkettőben tévedtek a bírók. Két éve nekünk is ilyen volt a Frisco meccs, tévedtek ellenünk a bírók, de saját hibánkból kaptünk ki. Csak ilyenkor kicsit megmosolygtató, amikor a másik fél azzal lerendezi, hogy mindkét oldara szoktak tévedni. El kell ismerni, hogy ezekben az esetekben mákja volt egy ítélettel a csapatnak, talán akkor a százoldalas anyázások is elmaradnak.
Klaci79
gabokocka
több mint 8 éve
Mikey
18 752
(...) hanem azt kell látni, hogy Hillnek ilyen szitubn nem szabad fumblizni és azt is látni kell, hogy Burfict és Pacman indokolatlanul fegyelmezetlen volt. Emiatt kaptak ki, nem a bírók miatt.SoldadosLehet én nem olvastam elég figyelmesen a kollégák írásait, de szerintem minden Bengals szurkoló elismerte, hogy -- szépen fogalmazva -- saját magát lőtte tökön a csapat, és minden szebb lett volna, ha Hill nem akar még kiszenvedni fél yardot.
A vita nem ezen megy részükről.
több mint 8 éve
Egyrészt többen leírták, hogy hibáztak a bírók, nem egy, nem két ember. De ez benne van. Ahogy a játékosok is hibáznak, úgy a bírók is. Tévedtek a mi kárunkra is, ezen a meccsen is, ebben a szezonban is és fognak is. Nincs miért elnézést kérni, nem ők nyerték meg a meccset nekünk, hanem a Bengals adta oda, de úgy, hogy meg is dolgoztunk érte (Shazier forced fumble Hillen, majd sérült Ben elmasírozik a félpályáig). Ez a Steelers Football, ilyen szívvel játszani az utolsó utáni pillanatban is.Nem, de sok Steelers szurkolótól még nem láttam, hogy elismerte volna, hogy két fontos játékban is a javukra tévedtek a bírók. Mert azért nem mindegy, hogy 50-ről rúgsz FG-t, vagy 35-ről, illetve hogy 1st&goal a Bengalsnak, vagy a Steelersé a labda. Persze, hogy a Bengals baszta el a meccset, csak ezután a két ítélet után mókás azt látni, hogy a Steelers drukkerek azt írják, hogy mindkét fél részére tévedtek a bírók. Ez nyilván így van, de volt két olyan ítélet, ami döntően befolyásolta a meccset. És ahogy írtam korábban, ez nem menti fel Hillt, Burfictet, meg Lewisékat a saját hibáik miatt, de tény, hogy volt játékvezetői hiba is bőven, ami befolyásolta a meccset.Aludjátok már ki magatokat, de tényleg! Az egyértelmű az, hogy ti buktátok el a meccset fegyelmezetlenségekkel. Erről nem a bírók tehetnek. Hanem csakis a játékosaitok. Ha Te is hibás vagy, először azzal foglalkozz, majd ha már hibátlanul elvégezted a dolgod (nem történt meg), akkor kezdj el másban hibát keresni. A vereség a legkevésbé a bírókon múlt, leginkább pedig a játékosaitokon.Én csak remélem, hogy a Cincy edzői stáb ugyanígy a bírókat szidja, meg Portert, meg egyenlőséget tesz Shazier és Burfict közé és simán felmenti azt a két barmot és meglapogatja a buksijukat. Mert ha így van, akkor elárulom, hogy az a PO győzelem nélküli időszak még jó hosszú lesz.nem tudod felmenteni a bírókat ezt elqurták nagyon, egy szarabb de nagyobb franciset továbbnyomtak és ezt csak egyes vasas fanok nem látják így. Ha nem lehet a pályán valaki akkor 15 yard és kész . Szerintem ez volt az utolsó meccsetek a PO-ban. Denverben ezeket nem adják meg nektek, és ezzel a 4 negyedes szarral amit mutattatok máshol nem mennétek tovább. Nem akartam sportszerütlen lenni, de görénység azt megmagyarázni , ami egyértelmű. Én itt off, mielőtt mégjobban elszáll az agyam. További sok sikert.
Nem, így nem lehet elveszteni egy ilyen hősiesen visszahozott és megnyert meccset. Nincs az a ok, amivel ez magyarázható. Porter ott a pályán (ne tévedjünk, holt idő volt, nem az volt a gond, hogy a pályán volt, hanem az, hogy a huddle-ban)....nini, hát akkor árulkodom a bírónak, hogy no itt ez a csávó mit keres......vagy csak egyszerűen ordítok mint a sakál, jelezve, hogy belém kötött.....és máris 15 yard vissza, a Burfict bünti már el is tűnt.....no ehelyett.....puff egy ütés....egy akkor már rég nem dumáló, csak mosolygó edzőnek.....lúzerség nem tudok mást mondani...és ennél már csak az a furább, hogy nem láttam olyan kameraképet, hogy egy edző is leszedi a körméről a két jómadarat.....
Annyiben rossz hasonlat a Pepe-Burfict, hogy Burfict ha nem csinálna baromságokat a liga (egyik) legjobb belső LB-je lenne...de egyébként igen, ül....de ezt azért már a draft óta tudjuk, ott volt a red flag, csak pár csapat nem foglalkozik vele mondjuk ki....
Klemó
meme
Ráadásul ezt a Porter-ügyet felesleges annyira fújni, ha offset van, akkor is FG-range-n vagyunk, csak nehezebb, ráadásul 18 mp alatt még nyugodtan csinálhattunk volna egy playt, hogy közelebb kerüljünk.
De csakhogy mára jobb legyen minden bengáli lelkivilága: iszonyatosan toltak minket a bírók, már én szégyelltem magam, sőt, amikor Burfict kiütötte AB-t, akkor szivem legmélyén örültem, mert ezt megérdemeltük, amiért galád módon elfogadtuk a bírók ítéleteit, amelyek egyértelmű, szándékos és fentről irányított csalások voltak.
Most jobb? 😊
Soldados
gabokocka
Másrészt egyiket sem érzem "a meccset döntően befolyásoló" hibának, mint ahogy soha egyiket sem érzem annak ebben a játékban. 😉 (Arról nem is beszélve, hogy ha nincs Pacman, akkor is győzelemért rúghattunk volna és 1 playünk még arra is lett volna, hogy közelebb férkőzzünk)
Szóval azt gondolom, hogy először mindenki sepregessen a saját portáján, azaz nem a bírókat kell szidni és jönni ide picsogni (tisztelet a kivételeknek, akik nem ezt tették), hogy csaltak, hanem azt kell látni, hogy Hillnek ilyen szitubn nem szabad fumblizni és azt is látni kell, hogy Burfict és Pacman indokolatlanul fegyelmezetlen volt. Emiatt kaptak ki, nem a bírók miatt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Csak egy kérdés (bár egyike voltam aki elismerte, hogy hibáztak a két esetnél a bírók), miben volt döntő fontosságú a Shazier ítélet? A megszerzett labdát 4&30-ra pántoltuk kb vissza és megsérült Big Ben. Talán összesen 3 perc és jött is a Cinci TD...szóval miben is volt döntő?A tévedés pillanatában azzal nem számolhatsz, hogy utána három playjel mi következik, ezért is írtam, hogy nem ezek miatt kapott ki a Bengals, hanem a saját hibái miatt. De egy meccsen azért nem mindegy, hogy te jössz 1st and goallal, vagy az ellenfélé a labda. A másik esetben sincs garancia arra, hogy az 50-es FG kimaradt volna, mint ahogy 35-ről is mellébikázhatta volna Boswell, mint láttuk tegnap Walshtól, szóval nem ezeken múlt, de az tény, hogy ez két fontos ítélet volt, mindkettőben tévedtek a bírók. Két éve nekünk is ilyen volt a Frisco meccs, tévedtek ellenünk a bírók, de saját hibánkból kaptünk ki. Csak ilyenkor kicsit megmosolygtató, amikor a másik fél azzal lerendezi, hogy mindkét oldara szoktak tévedni. El kell ismerni, hogy ezekben az esetekben mákja volt egy ítélettel a csapatnak, talán akkor a százoldalas anyázások is elmaradnak.
Klaci79
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
A jókívánságokat köszi...mindig jól jön a divisional roundban...tudod...ja nem tudod....régen volt....Ez aljas volt! 😀
Klemó
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Egyik nagy kedvencem 😀 Na nem a hisztijei miatt, de elképesztő intelligencia és munkabírás jellemzi. Messi se lenne az aki, ha nem lenne mögötte egy ilyen játékos...na de mindegy, ne menjünk el a soccer felé. Ezt az egyet vagyis, hogy színészkedett szerencsére senkiben nem merült fel, csak a Bengals védőiben...(mivel Pacman még mondta is, hogy csak kamuzik Brown, most lehet arra is hivatkozhatunk, hogy csak eljátszotta és valójában nem omlott össze, mint egy kártyavár 😀 )Ha már a soccernél tartottunk, Busquets? 😀
Klaci79
de Eifert-nek mintha már lett volna korábban is, nem?Nem tudom, lehet, nem emlékszem rá. Meg aztán nálunk az orvosi stáb legkonkrétabb jövendőlése a we'll see, úgyhogy lehet tudták, hogy csak később épül fel, csak nem akarták, hogy az ellen is tudja.
mert lehet ott az is számított, Brown esetében meg szerencsére az első...nem ismerem a protokollt, de lehet agyrázkódás és agyrázkódás között is van különbség
Klaci79
megyerikrisz
több mint 8 éve
Klemó
5 664
Hogy mindenki azt gondolja, hogy a zebrák toltak volna bennünket tovább és nem ti kurtátok el? Jaj, tényleg ne folytassuk...mert nekem meg az ellenkező az evidens és nem akarlak kiábrándítani sok külső szurkesznek és elemzőnek is. (lehet Én nem olvasok sok kinti forrást, de nagyon nem is láttam volna elemzést másról...)Én csak remélem, hogy a Cincy edzői stáb ugyanígy a bírókat szidja, meg Portert, meg egyenlőséget tesz Shazier és Burfict közé és simán felmenti azt a két barmot és meglapogatja a buksijukat. Mert ha így van, akkor elárulom, hogy az a PO győzelem nélküli időszak még jó hosszú lesz.nem tudod felmenteni a bírókat ezt elqurták nagyon, egy szarabb de nagyobb franciset továbbnyomtak és ezt csak egyes vasas fanok nem látják így. Ha nem lehet a pályán valaki akkor 15 yard és kész . Szerintem ez volt az utolsó meccsetek a PO-ban. Denverben ezeket nem adják meg nektek, és ezzel a 4 negyedes szarral amit mutattatok máshol nem mennétek tovább. Nem akartam sportszerütlen lenni, de görénység azt megmagyarázni , ami egyértelmű. Én itt off, mielőtt mégjobban elszáll az agyam. További sok sikert.
Nem, így nem lehet elveszteni egy ilyen hősiesen visszahozott és megnyert meccset. Nincs az a ok, amivel ez magyarázható. Porter ott a pályán (ne tévedjünk, holt idő volt, nem az volt a gond, hogy a pályán volt, hanem az, hogy a huddle-ban)....nini, hát akkor árulkodom a bírónak, hogy no itt ez a csávó mit keres......vagy csak egyszerűen ordítok mint a sakál, jelezve, hogy belém kötött.....és máris 15 yard vissza, a Burfict bünti már el is tűnt.....no ehelyett.....puff egy ütés....egy akkor már rég nem dumáló, csak mosolygó edzőnek.....lúzerség nem tudok mást mondani...és ennél már csak az a furább, hogy nem láttam olyan kameraképet, hogy egy edző is leszedi a körméről a két jómadarat.....
Annyiben rossz hasonlat a Pepe-Burfict, hogy Burfict ha nem csinálna baromságokat a liga (egyik) legjobb belső LB-je lenne...de egyébként igen, ül....de ezt azért már a draft óta tudjuk, ott volt a red flag, csak pár csapat nem foglalkozik vele mondjuk ki....
Klemó
meme
A jókívánságokat köszi...mindig jól jön a divisional roundban...tudod...ja nem tudod....régen volt....
több mint 8 éve
(mivel Pacman még mondta is, hogy csak kamuzik Brown, most lehet arra is hivatkozhatunk, hogy csak eljátszotta és valójában nem omlott össze, mint egy kártyavár 😀 )Ha már a soccernél tartottunk, Busquets? 😀
Klaci79
de Eifert-nek mintha már lett volna korábban is, nem?Nem tudom, lehet, nem emlékszem rá. Meg aztán nálunk az orvosi stáb legkonkrétabb jövendőlése a we'll see, úgyhogy lehet tudták, hogy csak később épül fel, csak nem akarták, hogy az ellen is tudja.
mert lehet ott az is számított, Brown esetében meg szerencsére az első...nem ismerem a protokollt, de lehet agyrázkódás és agyrázkódás között is van különbség
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Csak egy kérdés (bár egyike voltam aki elismerte, hogy hibáztak a két esetnél a bírók), miben volt döntő fontosságú a Shazier ítélet? A megszerzett labdát 4&30-ra pántoltuk kb vissza és megsérült Big Ben. Talán összesen 3 perc és jött is a Cinci TD...szóval miben is volt döntő?Nem, de sok Steelers szurkolótól még nem láttam, hogy elismerte volna, hogy két fontos játékban is a javukra tévedtek a bírók. Mert azért nem mindegy, hogy 50-ről rúgsz FG-t, vagy 35-ről, illetve hogy 1st&goal a Bengalsnak, vagy a Steelersé a labda. Persze, hogy a Bengals baszta el a meccset, csak ezután a két ítélet után mókás azt látni, hogy a Steelers drukkerek azt írják, hogy mindkét fél részére tévedtek a bírók. Ez nyilván így van, de volt két olyan ítélet, ami döntően befolyásolta a meccset. És ahogy írtam korábban, ez nem menti fel Hillt, Burfictet, meg Lewisékat a saját hibáik miatt, de tény, hogy volt játékvezetői hiba is bőven, ami befolyásolta a meccset.Aludjátok már ki magatokat, de tényleg! Az egyértelmű az, hogy ti buktátok el a meccset fegyelmezetlenségekkel. Erről nem a bírók tehetnek. Hanem csakis a játékosaitok. Ha Te is hibás vagy, először azzal foglalkozz, majd ha már hibátlanul elvégezted a dolgod (nem történt meg), akkor kezdj el másban hibát keresni. A vereség a legkevésbé a bírókon múlt, leginkább pedig a játékosaitokon.Én csak remélem, hogy a Cincy edzői stáb ugyanígy a bírókat szidja, meg Portert, meg egyenlőséget tesz Shazier és Burfict közé és simán felmenti azt a két barmot és meglapogatja a buksijukat. Mert ha így van, akkor elárulom, hogy az a PO győzelem nélküli időszak még jó hosszú lesz.nem tudod felmenteni a bírókat ezt elqurták nagyon, egy szarabb de nagyobb franciset továbbnyomtak és ezt csak egyes vasas fanok nem látják így. Ha nem lehet a pályán valaki akkor 15 yard és kész . Szerintem ez volt az utolsó meccsetek a PO-ban. Denverben ezeket nem adják meg nektek, és ezzel a 4 negyedes szarral amit mutattatok máshol nem mennétek tovább. Nem akartam sportszerütlen lenni, de görénység azt megmagyarázni , ami egyértelmű. Én itt off, mielőtt mégjobban elszáll az agyam. További sok sikert.
Klemó
meme
Ráadásul ezt a Porter-ügyet felesleges annyira fújni, ha offset van, akkor is FG-range-n vagyunk, csak nehezebb, ráadásul 18 mp alatt még nyugodtan csinálhattunk volna egy playt, hogy közelebb kerüljünk.
De csakhogy mára jobb legyen minden bengáli lelkivilága: iszonyatosan toltak minket a bírók, már én szégyelltem magam, sőt, amikor Burfict kiütötte AB-t, akkor szivem legmélyén örültem, mert ezt megérdemeltük, amiért galád módon elfogadtuk a bírók ítéleteit, amelyek egyértelmű, szándékos és fentről irányított csalások voltak.
Most jobb? 😊
Soldados
gabokocka
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
de Eifert-nek mintha már lett volna korábban is, nem?Hmmm, fura. Eifert is jól volt, tudott számolni, tudta milyen nap van, futkározott edzéseken az oldalvonalnál, aztán mégis 3 hetet ült miatta. Na mindegy, hétvégére kiderül.Ezt mi sem tudjuk, de több forrás lehozta, hogy jól van és minden bizonnyal át fog menni a teszteken és játszhat Denverben.Első három negyedben nem sokat mutatott a fényes Bengals csapat semA büntikben nem fogunk megegyezni, ez van. Viszont a D jól fogta a passzjátékot, a futás ugyan nagyon ment, de igazán nagy kárt nem szenvedtünk belőle. Sajnos nagyon hiányzott Dalton, McCarron még nem az a szint.
Big B
megyerikrisz
Soldados
megyerikrisz
(mivel Pacman még mondta is, hogy csak kamuzik Brown, most lehet arra is hivatkozhatunk, hogy csak eljátszotta és valójában nem omlott össze, mint egy kártyavár 😀 )
több mint 8 éve
Nem, de sok Steelers szurkolótól még nem láttam, hogy elismerte volna, hogy két fontos játékban is a javukra tévedtek a bírók. Mert azért nem mindegy, hogy 50-ről rúgsz FG-t, vagy 35-ről, illetve hogy 1st&goal a Bengalsnak, vagy a Steelersé a labda. Persze, hogy a Bengals baszta el a meccset, csak ezután a két ítélet után mókás azt látni, hogy a Steelers drukkerek azt írják, hogy mindkét fél részére tévedtek a bírók. Ez nyilván így van, de volt két olyan ítélet, ami döntően befolyásolta a meccset. És ahogy írtam korábban, ez nem menti fel Hillt, Burfictet, meg Lewisékat a saját hibáik miatt, de tény, hogy volt játékvezetői hiba is bőven, ami befolyásolta a meccset.Aludjátok már ki magatokat, de tényleg! Az egyértelmű az, hogy ti buktátok el a meccset fegyelmezetlenségekkel. Erről nem a bírók tehetnek. Hanem csakis a játékosaitok. Ha Te is hibás vagy, először azzal foglalkozz, majd ha már hibátlanul elvégezted a dolgod (nem történt meg), akkor kezdj el másban hibát keresni. A vereség a legkevésbé a bírókon múlt, leginkább pedig a játékosaitokon.Én csak remélem, hogy a Cincy edzői stáb ugyanígy a bírókat szidja, meg Portert, meg egyenlőséget tesz Shazier és Burfict közé és simán felmenti azt a két barmot és meglapogatja a buksijukat. Mert ha így van, akkor elárulom, hogy az a PO győzelem nélküli időszak még jó hosszú lesz.nem tudod felmenteni a bírókat ezt elqurták nagyon, egy szarabb de nagyobb franciset továbbnyomtak és ezt csak egyes vasas fanok nem látják így. Ha nem lehet a pályán valaki akkor 15 yard és kész . Szerintem ez volt az utolsó meccsetek a PO-ban. Denverben ezeket nem adják meg nektek, és ezzel a 4 negyedes szarral amit mutattatok máshol nem mennétek tovább. Nem akartam sportszerütlen lenni, de görénység azt megmagyarázni , ami egyértelmű. Én itt off, mielőtt mégjobban elszáll az agyam. További sok sikert.
Klemó
meme
Most jobb? 😊
Soldados
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Ha jól emlékszem Bridgewaternél is ugyanez volt. Az ütése után pár nappal már megmondták, hogy valszeg játszani fog.Pedig akkor még nem ment végig a protokoll. Nemtudom, hogy ennek mi a menetrendje, de lehet, hogy annak a ténye, hogy játszhat-e az hamar kiderül, csak kötelező végigmennie a protokoll hátralévő részén.Első három negyedben nem sokat mutatott a fényes Bengals csapat semA büntikben nem fogunk megegyezni, ez van. Viszont a D jól fogta a passzjátékot, a futás ugyan nagyon ment, de igazán nagy kárt nem szenvedtünk belőle. Sajnos nagyon hiányzott Dalton, McCarron még nem az a szint.
Big B
megyerikrisz
több mint 8 éve
Hmmm, fura. Eifert is jól volt, tudott számolni, tudta milyen nap van, futkározott edzéseken az oldalvonalnál, aztán mégis 3 hetet ült miatta. Na mindegy, hétvégére kiderül.Ezt mi sem tudjuk, de több forrás lehozta, hogy jól van és minden bizonnyal át fog menni a teszteken és játszhat Denverben.Első három negyedben nem sokat mutatott a fényes Bengals csapat semA büntikben nem fogunk megegyezni, ez van. Viszont a D jól fogta a passzjátékot, a futás ugyan nagyon ment, de igazán nagy kárt nem szenvedtünk belőle. Sajnos nagyon hiányzott Dalton, McCarron még nem az a szint.
Big B
megyerikrisz
Soldados
több mint 8 éve
Ezt mi sem tudjuk, de több forrás lehozta, hogy jól van és minden bizonnyal át fog menni a teszteken és játszhat Denverben.Első három negyedben nem sokat mutatott a fényes Bengals csapat semA büntikben nem fogunk megegyezni, ez van. Viszont a D jól fogta a passzjátékot, a futás ugyan nagyon ment, de igazán nagy kárt nem szenvedtünk belőle. Sajnos nagyon hiányzott Dalton, McCarron még nem az a szint.
Big B
megyerikrisz
több mint 8 éve
Első három negyedben nem sokat mutatott a fényes Bengals csapat semA büntikben nem fogunk megegyezni, ez van. Viszont a D jól fogta a passzjátékot, a futás ugyan nagyon ment, de igazán nagy kárt nem szenvedtünk belőle. Sajnos nagyon hiányzott Dalton, McCarron még nem az a szint.
Big B
több mint 8 éve
Aludjátok már ki magatokat, de tényleg! Az egyértelmű az, hogy ti buktátok el a meccset fegyelmezetlenségekkel. Erről nem a bírók tehetnek. Hanem csakis a játékosaitok. Ha Te is hibás vagy, először azzal foglalkozz, majd ha már hibátlanul elvégezted a dolgod (nem történt meg), akkor kezdj el másban hibát keresni. A vereség a legkevésbé a bírókon múlt, leginkább pedig a játékosaitokon.Én csak remélem, hogy a Cincy edzői stáb ugyanígy a bírókat szidja, meg Portert, meg egyenlőséget tesz Shazier és Burfict közé és simán felmenti azt a két barmot és meglapogatja a buksijukat. Mert ha így van, akkor elárulom, hogy az a PO győzelem nélküli időszak még jó hosszú lesz.nem tudod felmenteni a bírókat ezt elqurták nagyon, egy szarabb de nagyobb franciset továbbnyomtak és ezt csak egyes vasas fanok nem látják így. Ha nem lehet a pályán valaki akkor 15 yard és kész . Szerintem ez volt az utolsó meccsetek a PO-ban. Denverben ezeket nem adják meg nektek, és ezzel a 4 negyedes szarral amit mutattatok máshol nem mennétek tovább. Nem akartam sportszerütlen lenni, de görénység azt megmagyarázni , ami egyértelmű. Én itt off, mielőtt mégjobban elszáll az agyam. További sok sikert.
Klemó
meme
Most jobb? 😊
több mint 8 éve
Big B
62
Azért ha már kötözködni akarok, akkor a kétszeres fumble után visszahordott TD-nk csoportos ünneplésére megkaptuk a büntit, pedig a második fumble-t és a TD-t visszafújták.Ugyanakkor Burfict IC-jénél hárman berohannak az öltözőig és nem ment rá se csoportos ünneplés, se delay of game...
Szóval nem volt top-on a bírói stáb, de szerintem oda-vissza kiegyenlítik egymást most a bírói ítéletek főleg egy ilyen felpaprikázott hangulatú meccsen.
Első három negyedben nem sokat mutatott a fényes Bengals csapat sem, és az eső miatt nálunk se volt annyi passz, de Denverben lehet nem fog esni az eső...