Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 9 éve
BigBen nagyon aggaszt, úgy játszik mostanában, mint egy rookie. Nehezen tudom elképzelni, hogy képes 3 meccsen keresztül jól játszani. Márpedig a jelenlegi Steelers-ben nélküle nincs SB győzelem.Az idei PO szerencseje ez is, a max 4 meccsbol 1-en kell biztosan, de max is csak 2-n kell BB nagyon jo jateka. Az ellenfelnek olyan Qb-jaik sincsenek, mint a bizonytalankodo BB.
laby
több mint 9 éve
Szerintem azt a Vasasok max. tévében nézik...Hát igen, ne szépítsük: valóban nincs sok esélye a Texans-nak 😉Na, még egy győzelem kell, és jöhet hozzánk a Houston a főcsoport döntőre 😊Almodban!
bcsarli
ulpianus
Klaci79
több mint 9 éve
30-6 után nem tudom, miért kellett erőltetni a kezdő offenset. A 4. negyedbeli teljesítményt a cserék is tudták volna hozni, így meg teljesen értelmetlenül lesérült a kezdő irányítónk.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
BigBen nagyon aggaszt, úgy játszik mostanában, mint egy rookie. Nehezen tudom elképzelni, hogy képes 3 meccsen keresztül jól játszani. Márpedig a jelenlegi Steelers-ben nélküle nincs SB győzelem.
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
több mint 9 éve
Először is azzal kezdeném, hogy semmiféle negatív kihatása nem volt erre a meccsre a pihentetésnek. 😊 Ezt Tomlin nagyon szépen megoldotta, senkin nem látszott, hogy berozsdásodott volna.Sőt! Az Offense most azt nyújtotta, amit várnék tőle majdnem mindig (kivétel elit D-k ellen). Gyorsan felpakolta a pontokat, az erősségekre épített, Bellre, AB slant vagy screen játékára. Így néz ki egy elit Offense. Ezzel a gyors 2 TD-s vezetéssel pedig előidézte, hogy a D lubickolhasson a helyzetben és vadásszon a kiszolgáltatott helyzetbe kerülő ellenfél O-jának minden hibájára. Most volt végre az, hogy nem a D segítette ki, vagy indította be az O-t, hanem az O teremtett olyan helyzetet a D-nek, amiben utóbbi szárnyalhatott.
A Defense szintén megtette a magáét azzal, hogy a Fins futójátékát kinyírta. Ezzel a maga részéről meg is tette azt, ami a sikerhez kellett, de ugye a nagy előny azt eredményezte, hogy egydimenziósan többnyire passzolniuk kellett, ami mindig magában rejti a TO-veszélyt, jött is belőle három. Harrisonra viszont nincsenek szavaim, imádom a csávót. Remélem, marad még egy évet, kivéve ha esetleg a pódiumon szeretne visszavonulni, mert ha igen, akkor ettől az élménytől nem fosztanám meg. 😊 A Dupree hit pedig igenis szép volt, túl lett reagálva, ha valóban a fején ütötte volna meg, akkor Moore fel sem állt volna, nemhogy visszatérjen a meccsbe. Egy sima mezei hard hit volt.
Ben: én nem aggódom miatta. Amíg fontos volt, addig nagyon is éles volt, 11 jó passzal kezdett, a 12.-et pedig AB elkaphatta volna. A sérülése sem izgat látva a meccs utáni interjúját. Végig mosolygós és vidám volt. Teljesen egyértelmű, hogy szó sincs komoly dologról, inkább elővigyázatosság és óvatosság.
Bell franchise rekordot döntött a maga 167 yardjával, még Franco Harris tartotta a PO-csúcsot. Nem is rossz élete első PO-meccsén Belltől.
AB pedig - bármilyen hihetetlen is - első TD-jét szerezte PO-ban, de akkor rögtön két 50 yardosat. 😊 Tőle pedig asszem az ligarekord, hogy már az első negyedben +100 yardja volt. Szintén rekord, hogy egy negyed alatt az Offense +200 yardot tett meg. Meg asszem az is unikum, hogy +8 playből álló drive-nál úgy szerez TD-t a csapat, hogy csak futójátékot hívott. Ja és a 35. PO-diadallal ismét egyedüli éllovas a Steelers a Cowboys-t megelőzve.
Jövő héten Chiefs. Ahogy most sem számított, hogy mi volt az idény elején az alapszakaszban, úgy ott sem fog számítani. Új meccs. Nem véletlen zártak a 2. helyen. Ettől függetlenül nem gondolom, hogy esélytelenebbek lennénk. Ha sikerül fenntartani a motivációt és nem arcoskodunk a mostani szép diadal és a Chiefs regularos elverése okán, akkor szerintem meglesz. A csúcsformában lévő Steelers-t nem sok csapat tudja legyőzni.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ben bokasérülés. Úgy gondolja hogy játszani fog jövő héten.www.yahoo.com/sports/news/ben-roethlisberger-hurts-ankle-on-second-to-last-play-vows-to-play-vs-chiefs-222933108.html
több mint 9 éve
Hát igen, ne szépítsük: valóban nincs sok esélye a Texans-nak 😉Na, még egy győzelem kell, és jöhet hozzánk a Houston a főcsoport döntőre 😊Almodban!
bcsarli
ulpianus
több mint 9 éve
Na, még egy győzelem kell, és jöhet hozzánk a Houston a főcsoport döntőre 😊Almodban!
bcsarli

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Na, még egy győzelem kell, és jöhet hozzánk a Houston a főcsoport döntőre 😊
több mint 9 éve
Na, ez a meccs a két korai big play miatt pont nem olyan lett mint amire számítottam (de nem baj 😊)A D király volt, megvoltak a stopok is, a labdaszerzések is, hitek, sackek, minden. Igazi Steelers D-t láttunk, futást megfogtuk, QB-t terrorizáltuk, ahogy kell.
Az OL és Bell megint nagyon magas szinten tolta, AB döntően befolyásolta a meccs alakulását a 2 nagy játékkal, egyetlen ami aggaszt, hogy Ben nem lépett túl a decemberi formáján, bár az első Int nem egyértelműen az ő hibája volt, a második full homály passz volt. Idegenben sem gondolnám hogy jó egy 2TD/2Int 197y-os meccs, de otthon mindenképpen meglepő.
Meg vagyok győződve róla, hogy Bennel nincs minden rendben, kisebb sérülés vagy valami, amit nem hoznak nyilvánosságra.
több mint 9 éve
Gratulálok srácok! Kifejezetten erős PO csapatnak tűnik a Steelers. 😉 Ott lesztek az AFC döntőben. Aminek most annyira nem örülök. 😊
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
hát nekem mostanában mindenben durva nagy szerencsém van, minden jóba beletenyerelek, néha megérzem a dolgokat... 😀szerintem a lényeg az lesz, hogy az elején el kéne kicsit húzni, mondjuk 2 labdabirtoklásnyira valahogy, és akkor nem akarnak majd annyira futkározni...Tökéletesen így lett.
aki birtokolni fogja az órát, az ma nyerni fog szerintem
zzz888
bcsarli
több mint 9 éve
azert meleg lett volna a pite, ha a D nem allitja meg a felido utolso, meg az masodik felido elso drive-jat.Szerintem is a D hozta a nyugodt győzelemhez szükséges play-eket
Osszessegeben szep melo volt, csak BB homaly.
nem is dobaltattak vele hosszukat.
xtaki
több mint 9 éve
azert meleg lett volna a pite, ha a D nem allitja meg a felido utolso, meg az masodik felido elso drive-jat.Osszessegeben szep melo volt, csak BB homaly.
nem is dobaltattak vele hosszukat.
több mint 9 éve
szerintem a lényeg az lesz, hogy az elején el kéne kicsit húzni, mondjuk 2 labdabirtoklásnyira valahogy, és akkor nem akarnak majd annyira futkározni...Tökéletesen így lett.
aki birtokolni fogja az órát, az ma nyerni fog szerintem
zzz888
több mint 9 éve
Nem is kezdtem el pálinkázni. Whiskey-zek 😊ki kéri a lottószámokat? 😀addig a D 2 fg-n tartja őket 😀A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊Ne! Szeretem a drámát! Az erősíti igazán a csapatszellemet. 😉 Szóval elég a félidőben elkezdeni.
bcsarli
Soldados
zzz888
legalábbis a 2fg 😀 😀
zzz888
több mint 9 éve
ki kéri a lottószámokat? 😀addig a D 2 fg-n tartja őket 😀A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊Ne! Szeretem a drámát! Az erősíti igazán a csapatszellemet. 😉 Szóval elég a félidőben elkezdeni.
bcsarli
Soldados
zzz888
legalábbis a 2fg 😀 😀
több mint 9 éve
Off. Te se vagy finn. Ők annyira nem szeretik a drámát. On.A legutóbbi 3 meccsen hátrányba kerültünk, ezért el kellett kezdenem pálinkázni, hogy megforduljon. Mit gondoltok elkezdjem már most, hátha így végig vezetve nyerjük a meccset? 😊 Ha ezen múlik a SB végéig ki sem józanodok 😊Ne! Szeretem a drámát! Az erősíti igazán a csapatszellemet. 😉 Szóval elég a félidőben elkezdeni.
bcsarli
Soldados
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
szerintem a lényeg az lesz, hogy az elején el kéne kicsit húzni, mondjuk 2 labdabirtoklásnyira valahogy, és akkor nem akarnak majd annyira futkározni...aki birtokolni fogja az órát, az ma nyerni fog szerintem
több mint 9 éve
Itt egy ritka jó cikk Harrisonról:A májusban elhunyt apja két dolgot jósolt: bajnok lesz a Cavaliers (bejött) és a Steelers:
Harrison recounts one last story about his dad. He said his father predicted two things before he passed away in May: 1) The Cleveland Cavaliers would win an NBA title; and 2) the Steelers would win the Super Bowl. That's just more motivation for Harrison to hoist his third career Lombardi Trophy.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Benzines.Dízel?Megyek, megyek. 😉Hát ennyit erről... A kocsi nem indult, így itthon maradok. :/
Soldados
Soldados
bcsarli