Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Én is erre gyanakodtam először, de belekeveredett a 3:0-ás Dolphins meccs, az meg alapszakasz meccs volt emlékeim szerint. Csak tisztázódik valahogy.Szerintem ez PO-stat lehetÉs Playoff meccsen történt valaha ilyen TD nélküli győzelem?Egyrészt igy igaz: 3-145 a mérleg. A másikban is igazad van. Nekünk mar volt ilyen győzelmünk, igy nem a 3. csapat vagyunk.2000 óta azon csapatok mérlege akik nem tudnak offense TD-t szerezni 2-145.Segíts én matematikus vagyok, de ezt nem értem:
A Steelers a 3. csapat aki így nyert mérkőzést
Klaci79
Mit értek félre? (semmi rosszindulat, csak nem értem)
2 győzelem - 145 vereség
A Steelers a 3. csapat. akkor ez most 3 -145, nem?
Másik, nem volt nektek egy Miami elleni meccsetek zuhogó esőben, ami 3-0 lett nektek, valamikor 2007-08 táján?
Lehet rosszul emlékszem, és elnézést,de tényleg nem értem.
TGA
Ott rontottam el, hogy az első részt angolból fordítottam a második részt magamtól tettem hozza, nem elég körültekintően. Elnézést 🙏
Klaci79
bcsarli
Mert a szezonban a Rams kétszer nyert TD nélkül, és ez csak a 2016-os idény
Wyatt
több mint 9 éve
Szerintem ez PO-stat lehetÉs Playoff meccsen történt valaha ilyen TD nélküli győzelem?Egyrészt igy igaz: 3-145 a mérleg. A másikban is igazad van. Nekünk mar volt ilyen győzelmünk, igy nem a 3. csapat vagyunk.2000 óta azon csapatok mérlege akik nem tudnak offense TD-t szerezni 2-145.Segíts én matematikus vagyok, de ezt nem értem:
Klaci79
2 győzelem - 145 vereség
Másik, nem volt nektek egy Miami elleni meccsetek zuhogó esőben, ami 3-0 lett nektek, valamikor 2007-08 táján?
TGA
Ott rontottam el, hogy az első részt angolból fordítottam a második részt magamtól tettem hozza, nem elég körültekintően. Elnézést 🙏
Klaci79
bcsarli
Mert a szezonban a Rams kétszer nyert TD nélkül, és ez csak a 2016-os idény

több mint 9 éve
Ez All Time kedvenc meccselőzetes videóm. 😊Most már 4 csoda "B"-tek van.youtu.be/3B6ynC34QxA
De egy "B" mind felett... 😛
boston.sportsthenandnow.com/wp/wp-content/uploads/2015/08/061415rings005.jpg
Sobri Jóska
vontod

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Persze. A Colts pl 2006-ban így verte a Ravens-t. A Colts utána bajnok lett.És Playoff meccsen történt valaha ilyen TD nélküli győzelem?Egyrészt igy igaz: 3-145 a mérleg. A másikban is igazad van. Nekünk mar volt ilyen győzelmünk, igy nem a 3. csapat vagyunk.2000 óta azon csapatok mérlege akik nem tudnak offense TD-t szerezni 2-145.Segíts én matematikus vagyok, de ezt nem értem:
Klaci79
2 győzelem - 145 vereség
TGA
Klaci79
bcsarli
Ami egyedülálló, hogy a Steelers az első csapat, amely úgy nyert a rájátszásban, hogy legalább 2 TD-vel kevesebbet csinált, mint ellenfele. Eddig 0-245 a mérleg ha jól emlékszem. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Colts - Ravens 15-6 a 2006-os szezon PO-ban.És Playoff meccsen történt valaha ilyen TD nélküli győzelem?Egyrészt igy igaz: 3-145 a mérleg. A másikban is igazad van. Nekünk mar volt ilyen győzelmünk, igy nem a 3. csapat vagyunk.2000 óta azon csapatok mérlege akik nem tudnak offense TD-t szerezni 2-145.Segíts én matematikus vagyok, de ezt nem értem:
Klaci79
2 győzelem - 145 vereség
TGA
Klaci79
bcsarli
több mint 9 éve
jajj, dehogy is, csak nem állt össze..Egyrészt igy igaz: 3-145 a mérleg. A másikban is igazad van. Nekünk mar volt ilyen győzelmünk, igy nem a 3. csapat vagyunk.2000 óta azon csapatok mérlege akik nem tudnak offense TD-t szerezni 2-145.Segíts én matematikus vagyok, de ezt nem értem:
Klaci79
2 győzelem - 145 vereség
TGA
Klaci79
Az a Phins elleni meccs azért maradt csak meg, mert a legizgalmasabb rész az volt, hogy porter hogyan hecceli a Steelers falat meg BigBent 😊
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Most már 4 csoda "B"-tek van.youtu.be/3B6ynC34QxA
Sobri Jóska
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
És Playoff meccsen történt valaha ilyen TD nélküli győzelem?Egyrészt igy igaz: 3-145 a mérleg. A másikban is igazad van. Nekünk mar volt ilyen győzelmünk, igy nem a 3. csapat vagyunk.2000 óta azon csapatok mérlege akik nem tudnak offense TD-t szerezni 2-145.Segíts én matematikus vagyok, de ezt nem értem:
Klaci79
2 győzelem - 145 vereség
TGA
Klaci79
több mint 9 éve
Egyrészt igy igaz: 3-145 a mérleg. A másikban is igazad van. Nekünk mar volt ilyen győzelmünk, igy nem a 3. csapat vagyunk.2000 óta azon csapatok mérlege akik nem tudnak offense TD-t szerezni 2-145.Segíts én matematikus vagyok, de ezt nem értem:
Klaci79
2 győzelem - 145 vereség
TGA
több mint 9 éve
Most már 4 csoda "B"-tek van.Várjunk csak, hadd gondolkozzam; irányító, 12-es, 4 gyűrű, és "B".... meg is van:
Sobri Jóska
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Most már 4 csoda "B"-tek van.De egy "B" mind felett... 😛
több mint 9 éve
2000 óta azon csapatok mérlege akik nem tudnak offense TD-t szerezni 2-145.Segíts én matematikus vagyok, de ezt nem értem:
Klaci79
2 győzelem - 145 vereség
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
2000 óta azon csapatok mérlege akik nem tudnak offense TD-t szerezni 2-145.ezt kar volt elolvasnom 😕
Klaci79
több mint 9 éve
2000 óta azon csapatok mérlege akik nem tudnak offense TD-t szerezni 2-145.A Steelers a 3. csapat aki így nyert mérkőzést
több mint 9 éve
NBC’s @Steelers-@Chiefs is Most-Watched, Highest-Rated Primetime Playoff Ever in NFL Divisional & Wild Card Rounds
több mint 9 éve
Emberek, valahol meg lehet nézni a meccset? Mert ez az átok sporttv a Dallas-GB-t ismétli kétszer(!), ami amúgyis normál időben volt. A miénket ami hajnalban volt, az berakták ma délre, amikor nyilván mindenki dolgozik, és többet nem adják le, hogy szarna sünt mindenki aki ezt kitalálta! 😕720 pier. Ru
Jan
Meccs után kb fél órával fent van eléggé jó minőségben.

több mint 9 éve
| www.youtube.com/watch?v=Jf4AOwjYpic |Köszi, közben sikerült intézni, holnapra megkapom. Hu b+, bepánikoltam egy pillanatra hogy nem tudom megnézni, muszáj is innom egy sört a nagy ijedtségre.Emberek, valahol meg lehet nézni a meccset? Mert ez az átok sporttv a Dallas-GB-t ismétli kétszer(!), ami amúgyis normál időben volt. A miénket ami hajnalban volt, az berakták ma délre, amikor nyilván mindenki dolgozik, és többet nem adják le, hogy szarna sünt mindenki aki ezt kitalálta! 😕Ncore?tenyardtorrent?
Jan
xtaki
Jan
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
Köszi, közben sikerült intézni, holnapra megkapom. Hu b+, bepánikoltam egy pillanatra hogy nem tudom megnézni, muszáj is innom egy sört a nagy ijedtségre.Emberek, valahol meg lehet nézni a meccset? Mert ez az átok sporttv a Dallas-GB-t ismétli kétszer(!), ami amúgyis normál időben volt. A miénket ami hajnalban volt, az berakták ma délre, amikor nyilván mindenki dolgozik, és többet nem adják le, hogy szarna sünt mindenki aki ezt kitalálta! 😕Ncore?tenyardtorrent?
Jan
xtaki
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Kelce kiakadt a bírókra...Szanalmas, annyira nyilvanvalo volt, hogy annal nemigen lehet 'jobb' holding videot mutatni
www.msn.com/en-us/sports/nfl/chiefs-te-rips-into-ref-with-profane-remark/ar-AAlTWTf?li=BBnbfcL
BenEdict
több mint 9 éve
Emberek, valahol meg lehet nézni a meccset? Mert ez az átok sporttv a Dallas-GB-t ismétli kétszer(!), ami amúgyis normál időben volt. A miénket ami hajnalban volt, az berakták ma délre, amikor nyilván mindenki dolgozik, és többet nem adják le, hogy szarna sünt mindenki aki ezt kitalálta! 😕Ncore?tenyardtorrent?
Jan
több mint 9 éve
Emberek, valahol meg lehet nézni a meccset? Mert ez az átok sporttv a Dallas-GB-t ismétli kétszer(!), ami amúgyis normál időben volt. A miénket ami hajnalban volt, az berakták ma délre, amikor nyilván mindenki dolgozik, és többet nem adják le, hogy szarna sünt mindenki aki ezt kitalálta! 😕
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Kelce kiakadt a bírókra... www.msn.com/en-us/sports/nfl/chiefs-te-rips-into-ref-with-profane-remark/ar-AAlTWTf?li=BBnbfcL
több mint 9 éve
Ahogy akarod ,kérésed parancs.Gratula,most már kapjátok el a peccet.Ezt még írd be egy pár topikba pls...
Mondjuk TD-t nem artana szerezni.
Janek
gordon
több mint 9 éve
Gratula,most már kapjátok el a peccet.Ezt még írd be egy pár topikba pls...
Mondjuk TD-t nem artana szerezni.
Janek
több mint 9 éve
Gratula,most már kapjátok el a peccet.Mondjuk TD-t nem artana szerezni.