NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
1
1
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Ben sérülése:A lapocka nyúlványa (acromion) és a kulcscsont külső vége által alkotott feszes izület ficama. Ez a váll legmagasabb pontja.
Nagy erőbehatás kell az AC izület ficamához. Leggyakrabban vállra eséskor jön létre, ezért kontakt sportokban gyakori. Az erő hatására az izületet feszesen tartó szalagok egy része, vagy az összes elszakad. A kulcscsontot a rajta tapadó izmok felfelé, míg a lapockát lefelé húzzák.
Kezelés:
Az esetek nagy része (I, II, III?) kezelhető konzervatívan, azaz műtét nélkül. A kart kendővel felkötik, így az izület nem mozog, így a gyógyulás is gyorsabban végbemegy. 1-2 hét után mozgatható a kar. A betegek nagy részénél a teljes mozgásterjedelem visszatér még akkor is ha az izület ficama jól látható a bőrön keresztül.
Súlyosabb esetekben (Rockwood III? IV-V-VI) érdemes korai műtétet végezni, Sokféle műtét lehetséges, de mi a minimal invazív drót tűzést részesítjük előnyben.
Ez utóbbi esetet, tehát a súlyosabbat vessük is el...
több mint 8 éve
Nos nem értem meg 😀 eleg reg nem volt egy jo PO runban részem de ez itt off 😊. Sok sikert a továbbiakban.Igazad van...de gondolom megérted, egy ilyen év után (fájó sérülések, nehéz sorsolás) különösen örülünk, hogy sikerült az egyébként remek Bengals-t elverni és 5 év után újra nyerni a PO-ban...nyilván az ember pedig a saját játékosait szereti az ellenfelét meg tiszteli (már aki megérdemli persze)En nem állítottam hogy szándékosan lettek volna részre hajlóak. En kívül állókent ugy éreztem hogy több kétes ítéletet kapott meg a Steelers amit ti fekete-sárga szemüvegen keresztül nem biztos hogy igy láttok. Teszem hozza egy milliárd dolláros üzletben reg rossz hogy ez kerül szoba, meg egy olyan fogalom hogy "catch" meg mindig szubjektív.nyugodtan visszanézheted a hozzászólásaimat...elismertem, hogy Shazier és Jones esetben is lehetett volna simán másképp dönteni, nem szidtam a Bengals-t különösen a szurkolóit, akiknek abszolút semmi köze nem volt ahhoz, hogy dirty volt a meccs...én se ütöttem meg senkit...szerintem ide is oda is tévedtek és ahogy Soldi is leírta nem ezen múlt és ezt ők is tudják...En teljesen pártatlan vagyok veled ellenben nekem aztan holt mind1 volt ki nyer... Es köszöni szépen a lelki világom is. Nos mindössze korrektség lett volna de nyilvan nem része a pride and dignitynek....Bár nem gondolom, hogy lejtett volna a pálya, de változtatna bármit is az eredményen vagy a Bengals fanok lelki világán akár, vagy a Te lelki világodon, ha azt mondanám, hogy igen, a bírók nekünk vezették a meccset?Ez igy van, ez mar többször volt vita forrása. De azert illene azt is elismerni hogy tegnap eleg erősen nektek lejtett a pálya...Látom Te is csak írogatni jársz ide, olvasni nem.PErsze, a te meglátásod szerint csak akkor múlik a bírókon, ha a Steelers kikap 😊Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
Amúgy meg a Steelers sokat köszönhet a bíróknak, mert ha eltekintünk a TD-től, akkor is volt a h2h hit, aztán a végén a teljesen kamu flag Pacmanre. Szóval ha már valakinek nem volt hozzá arca, hogy akkor is fórumozzon, amikor kikap a csapat, csak most van benne annyi, hogy lehúzza őket, akkor talán ildomosabb lenne hallgatnia.
Ha van olyan meccs amikor azzal kellene foglalkozni, hogy mi a következő lépés a csapatnak, és nem a másik tábort és a másik csapatot szidalmazni, akkor ez az...
undisputedly
Klaci79
Inkább a csapatoddal kellene foglalkoznod, ahelyett, hogy kereszteshadjáratot folytatsz a kis barátaiddal itt a fórumon 😉
undisputedly
A bírók emberek és hibáznak, de nem rajtuk múlt a meccs, hanem azon, hogy Bengals elvesztette a labdát és a két jómadár nem bírt ki egy percet, hogy tűrtőztesse magát. És ez nem a bírók lelkén szárad.
Soldados
Teljesen értelmetlen erre itt bővebben válaszolnom,de ha gondolod privátban szívesen megvitatom 😊
undisputedly
Ugyanis szerintem soha nem a bírókon múlik a meccs. Akkor se ha kikapunk és akkor se ha nyerünk.
Soldados
Blevi
Klaci79
Blevi
Nem hiszem, hogy szándékosan ki akartak szúrni a Bengals-al és ezért adták meg Bryant TD-jét, szerintem simán megadható volt, de nem fogunk ebben sem egyetérteni...
jó szurkolást ma estére...
Klaci79
Blevi
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Igazad van...de gondolom megérted, egy ilyen év után (fájó sérülések, nehéz sorsolás) különösen örülünk, hogy sikerült az egyébként remek Bengals-t elverni és 5 év után újra nyerni a PO-ban...nyilván az ember pedig a saját játékosait szereti az ellenfelét meg tiszteli (már aki megérdemli persze)En nem állítottam hogy szándékosan lettek volna részre hajlóak. En kívül állókent ugy éreztem hogy több kétes ítéletet kapott meg a Steelers amit ti fekete-sárga szemüvegen keresztül nem biztos hogy igy láttok. Teszem hozza egy milliárd dolláros üzletben reg rossz hogy ez kerül szoba, meg egy olyan fogalom hogy "catch" meg mindig szubjektív.nyugodtan visszanézheted a hozzászólásaimat...elismertem, hogy Shazier és Jones esetben is lehetett volna simán másképp dönteni, nem szidtam a Bengals-t különösen a szurkolóit, akiknek abszolút semmi köze nem volt ahhoz, hogy dirty volt a meccs...én se ütöttem meg senkit...szerintem ide is oda is tévedtek és ahogy Soldi is leírta nem ezen múlt és ezt ők is tudják...En teljesen pártatlan vagyok veled ellenben nekem aztan holt mind1 volt ki nyer... Es köszöni szépen a lelki világom is. Nos mindössze korrektség lett volna de nyilvan nem része a pride and dignitynek....Bár nem gondolom, hogy lejtett volna a pálya, de változtatna bármit is az eredményen vagy a Bengals fanok lelki világán akár, vagy a Te lelki világodon, ha azt mondanám, hogy igen, a bírók nekünk vezették a meccset?Ez igy van, ez mar többször volt vita forrása. De azert illene azt is elismerni hogy tegnap eleg erősen nektek lejtett a pálya...Látom Te is csak írogatni jársz ide, olvasni nem.PErsze, a te meglátásod szerint csak akkor múlik a bírókon, ha a Steelers kikap 😊Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
Amúgy meg a Steelers sokat köszönhet a bíróknak, mert ha eltekintünk a TD-től, akkor is volt a h2h hit, aztán a végén a teljesen kamu flag Pacmanre. Szóval ha már valakinek nem volt hozzá arca, hogy akkor is fórumozzon, amikor kikap a csapat, csak most van benne annyi, hogy lehúzza őket, akkor talán ildomosabb lenne hallgatnia.
Ha van olyan meccs amikor azzal kellene foglalkozni, hogy mi a következő lépés a csapatnak, és nem a másik tábort és a másik csapatot szidalmazni, akkor ez az...
undisputedly
Klaci79
Inkább a csapatoddal kellene foglalkoznod, ahelyett, hogy kereszteshadjáratot folytatsz a kis barátaiddal itt a fórumon 😉
undisputedly
A bírók emberek és hibáznak, de nem rajtuk múlt a meccs, hanem azon, hogy Bengals elvesztette a labdát és a két jómadár nem bírt ki egy percet, hogy tűrtőztesse magát. És ez nem a bírók lelkén szárad.
Soldados
Teljesen értelmetlen erre itt bővebben válaszolnom,de ha gondolod privátban szívesen megvitatom 😊
undisputedly
Ugyanis szerintem soha nem a bírókon múlik a meccs. Akkor se ha kikapunk és akkor se ha nyerünk.
Soldados
Blevi
Klaci79
Blevi
Nem hiszem, hogy szándékosan ki akartak szúrni a Bengals-al és ezért adták meg Bryant TD-jét, szerintem simán megadható volt, de nem fogunk ebben sem egyetérteni...
Klaci79
Blevi
több mint 8 éve
Sajnos nem volt eddig időm fórumra jönni, de mindenképp szeretnék én is írni, mert imádtam az egész meccset, minden percét!Ez igazi AFC North mocskos, aljas, kemény, brusztolós, izgalmas meccs volt. Imádtam, minden fordulatával együtt. Néhol gusztustalan viselkedések voltak, de komolyan mondom még ez is tetszett, ez kell ahhoz hogy ekkora rivalizálások legyenek.
Rég élveztem ennyire egy meccset, mint ezt. Nem változtatott volna semmit, ha a Bengals nyer, ugyan ezt mondtam volna.
Shazier embertelen, ha mást nem csinál soha, ezért az egy meccsért örülök, hogy ledraftoltuk. Óriási játékokat mutatott be (de valóban pöcsfejség volt ünnepelni, miközben a pályán életéről nem tud szerencsétlen Bernard).
Roethlisberger drága unokám, olyan büszke vagyok a kis husi pofidra. 😊
Majdnem megkönnyeztem, amikor visszajött ilyen állapotban és dobálgatta a 4 yardos bombákat.
Óriási pillanatok voltak, és mennyi pluszt adott ez mindenkinek, áhh nagyon nagyon jó volt ez az egész.
Az viszont elszomorít, hogy az üzenetek visszaolvasásának a fele Gabtsi (és pajtásai) nevetséges viselkedése (pedig eddig kedveltem, mint fórumozót). Komolyan minek jöttök ide és leírni mindazt ami itt senkit sem érdekel?
Ott a saját topic, ha engem érdekel a véleményetek az utált Steelers-ről, akkor megnyitom a Bengals topic-ot és elolvasom.
Én még egyszer sem mentem át leírni, hogy pöcsfej bárki is a csapatotokban. Ennek két oka van, egyrészt Titeket ez nem érdekel, másrészt attól még nem fogsz a Steelers-nek szurkolni, mert én azt állítom hogy aljas egy játékosotok és a miénk nem.
Itt nem olyan nevetséges dolgokat szeretnék olvasni, hogy szerinted Burfict semmivel sem különb, mint Shazier, mert innentől nem lehet komolyan venni Téged.
Szóval nagyon örülök hogy szakadt az eső, és ilyen focit varázsoltak nekünk.
több mint 8 éve
xtaki
3 441
igen, az elso harom negyedben kellett volna plusz pontokat feltenniÉs a red-zone mutató se volt túl fényes tegnap 1/4. Hiába domináltunk le 3 negyedet, kevés pontot tettünk fel a táblára.bocs, nem tudok haromig szamolni.week 14 - Third Down Efficiency 8/14 - 57%ez nem sorozat, Trilógia!
Week 15 - Third Down Efficiency 9/17 - 52%
week 16 - Third Down Efficiency 2/8 - 25%
week 17 - Third Down Efficiency 2/8 - 25%
PO - Third Down Efficiency 2/13 - 15%
ez a sorozat egy csoppet zavar...
xtaki
sutianap
minden esetre azert kerestem ra erre a statra, mert valahogy zavart, hogy minden first down-ert extra mod kellett izgulni az utobbi hetekben.
xtaki
Roth
több mint 8 éve
Szerintem meg azert szorította a seggehez mert elvesztette a kontrollt. 😊 de en sem vettem volna el.Nem kötelező két kézzel fogni a labdát. A lényeg, hogy kontrollálja. És az megvolt - megintcsak szerintem.Szabály szerint elvehették volna Bryant TD-jet. Bar ez szerintem a szabály hibája inkább.A Shazier hit hibás volt. Arra kellett volna zászlót dobni. A többi nem - én szerintem. De ennek semmi jelentősége, mert a meccs - megintcsak szerintem - nem ezen múlt.Ez igy van, ez mar többször volt vita forrása. De azert illene azt is elismerni hogy tegnap eleg erősen nektek lejtett a pálya...Látom Te is csak írogatni jársz ide, olvasni nem.PErsze, a te meglátásod szerint csak akkor múlik a bírókon, ha a Steelers kikap 😊Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly
Soldados
undisputedly
Soldados
Blevi
Soldados
Blevi
A 2010-es div roundban AB-nek volt a meccsdöntő elkapása, amit a sisakjához szorítva tartott meg. Bryant ugyanezt csinálta, csak ő a seggéhez szorította a labdát, amely - az én meglátásom szerint - végig kontroll alatt volt, így pedig catch.
Soldados
több mint 8 éve
En nem állítottam hogy szándékosan lettek volna részre hajlóak. En kívül állókent ugy éreztem hogy több kétes ítéletet kapott meg a Steelers amit ti fekete-sárga szemüvegen keresztül nem biztos hogy igy láttok. Teszem hozza egy milliárd dolláros üzletben reg rossz hogy ez kerül szoba, meg egy olyan fogalom hogy "catch" meg mindig szubjektív.nyugodtan visszanézheted a hozzászólásaimat...elismertem, hogy Shazier és Jones esetben is lehetett volna simán másképp dönteni, nem szidtam a Bengals-t különösen a szurkolóit, akiknek abszolút semmi köze nem volt ahhoz, hogy dirty volt a meccs...én se ütöttem meg senkit...szerintem ide is oda is tévedtek és ahogy Soldi is leírta nem ezen múlt és ezt ők is tudják...En teljesen pártatlan vagyok veled ellenben nekem aztan holt mind1 volt ki nyer... Es köszöni szépen a lelki világom is. Nos mindössze korrektség lett volna de nyilvan nem része a pride and dignitynek....Bár nem gondolom, hogy lejtett volna a pálya, de változtatna bármit is az eredményen vagy a Bengals fanok lelki világán akár, vagy a Te lelki világodon, ha azt mondanám, hogy igen, a bírók nekünk vezették a meccset?Ez igy van, ez mar többször volt vita forrása. De azert illene azt is elismerni hogy tegnap eleg erősen nektek lejtett a pálya...Látom Te is csak írogatni jársz ide, olvasni nem.PErsze, a te meglátásod szerint csak akkor múlik a bírókon, ha a Steelers kikap 😊Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly
Soldados
undisputedly
Soldados
Blevi
Klaci79
Blevi
Klaci79
több mint 8 éve
Nem kötelező két kézzel fogni a labdát. A lényeg, hogy kontrollálja. És az megvolt - megintcsak szerintem.Szabály szerint elvehették volna Bryant TD-jet. Bar ez szerintem a szabály hibája inkább.A Shazier hit hibás volt. Arra kellett volna zászlót dobni. A többi nem - én szerintem. De ennek semmi jelentősége, mert a meccs - megintcsak szerintem - nem ezen múlt.Ez igy van, ez mar többször volt vita forrása. De azert illene azt is elismerni hogy tegnap eleg erősen nektek lejtett a pálya...Látom Te is csak írogatni jársz ide, olvasni nem.PErsze, a te meglátásod szerint csak akkor múlik a bírókon, ha a Steelers kikap 😊Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly
Soldados
undisputedly
Soldados
Blevi
Soldados
Blevi
A 2010-es div roundban AB-nek volt a meccsdöntő elkapása, amit a sisakjához szorítva tartott meg. Bryant ugyanezt csinálta, csak ő a seggéhez szorította a labdát, amely - az én meglátásom szerint - végig kontroll alatt volt, így pedig catch.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
nyugodtan visszanézheted a hozzászólásaimat...elismertem, hogy Shazier és Jones esetben is lehetett volna simán másképp dönteni, nem szidtam a Bengals-t különösen a szurkolóit, akiknek abszolút semmi köze nem volt ahhoz, hogy dirty volt a meccs...én se ütöttem meg senkit...szerintem ide is oda is tévedtek és ahogy Soldi is leírta nem ezen múlt és ezt ők is tudják...En teljesen pártatlan vagyok veled ellenben nekem aztan holt mind1 volt ki nyer... Es köszöni szépen a lelki világom is. Nos mindössze korrektség lett volna de nyilvan nem része a pride and dignitynek....Bár nem gondolom, hogy lejtett volna a pálya, de változtatna bármit is az eredményen vagy a Bengals fanok lelki világán akár, vagy a Te lelki világodon, ha azt mondanám, hogy igen, a bírók nekünk vezették a meccset?Ez igy van, ez mar többször volt vita forrása. De azert illene azt is elismerni hogy tegnap eleg erősen nektek lejtett a pálya...Látom Te is csak írogatni jársz ide, olvasni nem.PErsze, a te meglátásod szerint csak akkor múlik a bírókon, ha a Steelers kikap 😊Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly
Soldados
undisputedly
Soldados
Blevi
Klaci79
Blevi
több mint 8 éve
Szabály szerint elvehették volna Bryant TD-jet. Bar ez szerintem a szabály hibája inkább.A Shazier hit hibás volt. Arra kellett volna zászlót dobni. A többi nem - én szerintem. De ennek semmi jelentősége, mert a meccs - megintcsak szerintem - nem ezen múlt.Ez igy van, ez mar többször volt vita forrása. De azert illene azt is elismerni hogy tegnap eleg erősen nektek lejtett a pálya...Látom Te is csak írogatni jársz ide, olvasni nem.PErsze, a te meglátásod szerint csak akkor múlik a bírókon, ha a Steelers kikap 😊Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly
Soldados
undisputedly
Soldados
Blevi
Soldados
több mint 8 éve
En teljesen pártatlan vagyok veled ellenben nekem aztan holt mind1 volt ki nyer... Es köszöni szépen a lelki világom is. Nos mindössze korrektség lett volna de nyilvan nem része a pride and dignitynek....Bár nem gondolom, hogy lejtett volna a pálya, de változtatna bármit is az eredményen vagy a Bengals fanok lelki világán akár, vagy a Te lelki világodon, ha azt mondanám, hogy igen, a bírók nekünk vezették a meccset?Ez igy van, ez mar többször volt vita forrása. De azert illene azt is elismerni hogy tegnap eleg erősen nektek lejtett a pálya...Látom Te is csak írogatni jársz ide, olvasni nem.PErsze, a te meglátásod szerint csak akkor múlik a bírókon, ha a Steelers kikap 😊Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly
Soldados
undisputedly
Soldados
Blevi
Klaci79
több mint 8 éve
A Shazier hit hibás volt. Arra kellett volna zászlót dobni. A többi nem - én szerintem. De ennek semmi jelentősége, mert a meccs - megintcsak szerintem - nem ezen múlt.Ez igy van, ez mar többször volt vita forrása. De azert illene azt is elismerni hogy tegnap eleg erősen nektek lejtett a pálya...Látom Te is csak írogatni jársz ide, olvasni nem.PErsze, a te meglátásod szerint csak akkor múlik a bírókon, ha a Steelers kikap 😊Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly
Soldados
undisputedly
Soldados
Blevi
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Bár nem gondolom, hogy lejtett volna a pálya, de változtatna bármit is az eredményen vagy a Bengals fanok lelki világán akár, vagy a Te lelki világodon, ha azt mondanám, hogy igen, a bírók nekünk vezették a meccset?Ez igy van, ez mar többször volt vita forrása. De azert illene azt is elismerni hogy tegnap eleg erősen nektek lejtett a pálya...Látom Te is csak írogatni jársz ide, olvasni nem.PErsze, a te meglátásod szerint csak akkor múlik a bírókon, ha a Steelers kikap 😊Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly
Soldados
undisputedly
Soldados
Blevi
több mint 8 éve
twitter.com/AlbertBreer/status/686244875373801474
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Szerintem ide is és oda is tévedtek, nagyjából hasonló mennyiségű zászló maradt bent mindkét oldalon is. Én nem gondolom, hogy lejtett volna.Ez igy van, ez mar többször volt vita forrása. De azert illene azt is elismerni hogy tegnap eleg erősen nektek lejtett a pálya...Látom Te is csak írogatni jársz ide, olvasni nem.PErsze, a te meglátásod szerint csak akkor múlik a bírókon, ha a Steelers kikap 😊Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly
Soldados
undisputedly
Soldados
Blevi
több mint 8 éve
YOUR CYBORG HAS REBOOTEDLépjünk tovàbb, jön a Denver!Nincs semmi új hír és gondolom szerdáig, de legalább keddig nem is nagyon lesz...szakadás, törés nincs ez biztos
Bennel mi van?
steelwolf
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Ez igy van, ez mar többször volt vita forrása. De azert illene azt is elismerni hogy tegnap eleg erősen nektek lejtett a pálya...Látom Te is csak írogatni jársz ide, olvasni nem.PErsze, a te meglátásod szerint csak akkor múlik a bírókon, ha a Steelers kikap 😊Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly
Soldados
undisputedly
Soldados
több mint 8 éve
Látom Te is csak írogatni jársz ide, olvasni nem.PErsze, a te meglátásod szerint csak akkor múlik a bírókon, ha a Steelers kikap 😊Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly
Soldados
undisputedly
több mint 8 éve
Egy orklandi Troll .-)Vannak barátai?Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly
Amadeus91
Te nagyon gyengén tolod haver.
több mint 8 éve
Én nem emlékszem, hogy Joci a bírókra fogta volna. Ugyanezt mondja mindig. Ha elég jó vagy elbírod a tévedéseket is. A SEA ellen nem voltunk elég jók. Nem a bírók a hibásak a csapatnak kell elég jónak lenni.PErsze, a te meglátásod szerint csak akkor múlik a bírókon, ha a Steelers kikap 😊Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly
Soldados
undisputedly
több mint 8 éve
PErsze, a te meglátásod szerint csak akkor múlik a bírókon, ha a Steelers kikap 😊Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly
Soldados
több mint 8 éve
Mondjuk eleg vicces hogy Burfikt a köcsög (es az is), Saci meg a népmesei hős, közben meg ünnepel a padnal miközben az általa leborfiktelt Bernardot meg ugy kaparják össze a pályáról.#kettősmérce#
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
na te is csak kereszteshadjáratot folytatsz...Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly
Soldados
több mint 8 éve
A kedves szurkolókról akik palackokkal dobálták a Steelers játékosait még szó sem igen esett. Rohadt szemét Steelers, miért nem ugrottak el, különben is mocskos brigád.
több mint 8 éve
Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly