NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
xtaki
3 441
Rohadt troll vagyok :felrohogtem a vegen 😊
www.facebook.com/sascha.knetsch/videos/986860548068003/?theater
Utáljon mindenki 😀
polamalu
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Elnézve ezeket az eseteket:www.youtube.com/watch?v=VKOrP_HcFx4
Munchak, Shazier stb-stb
LEhet, hogy rekord bevétele lesz az nfl-nek a befizetett büntetések után....
+ még ugye jár egy csekk James Harisonnak is, csak megszokásból
több mint 8 éve
Rohadt troll vagyok :www.facebook.com/sascha.knetsch/videos/986860548068003/?theater
Utáljon mindenki 😀
több mint 8 éve
xtaki
3 441
sokaig elneztem a sirast, de itt es most abba kene hagyni. lehet visszamenni sirni a bengals topikba, itt ilyenre szerintem nincs szukseg! AB lathatoan akkorat kapott, hogy rongybabakent hullott ossze.Komolyan?... de most komolyan...Az első jelentések szerint AB jól van és valószínűleg átmegy az ilyenkor szokásos protokollon. Nem tudom ezt mire alapozzák, de az jó hír, hogy jól volt már az öltözőben.Arra a Jászai Mari díjra amit átvett a meccs után😊
Soldados
gabtsi
Roth
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Egyébként két dologban is igaza van a Bengals fanoknak, amiket rosszul ítéltek meg a zebrák. Ez ugye az egyik: pbs.twimg.com/tweet_video/CYXtp2_WsAEdONQ.mp4
Ezt nem tartom mérkőzést befolyásoló hibának, hiszen tudjuk, hogy mi lett a következménye.
A másik viszont ami mindenképp befolyásolhatta az eredményt, bár Boswell nagyon biztos lábú idén a Jones szabálytalanság, mert ugye kérdés Porter mit keresett a pályán. Az ide vonatkozó szabály a köv.:
ARTICLE 2. TEAM ATTENDANTS MAY ENTER FIELD DURING TIMEOUT. Either or both team attendants and their helpers may enter the field to attend their team during a team timeout by either team. No other non-player may come on the field without the Referee's permission, unless he is an incoming substitute (5-2-2).
During any team timeout, all playing rules continue in force. Representatives of either team are prohibited from entering the field unless they are incoming substitutes, or team attendants or trainers entering to provide for the welfare of a player, and any game-type activities are prohibited on the Field of Play.
Itt viszont csak azt tudom mondani, azért mert valami szabálytalant látok, még nem kötelező így viselkedni, ergo lehet szólni simán a zebrának, hogy ez szabálytalan, ebben az esetben vagy 15 yard bünti vagy a hosszú FG jön.
Eze két hiba ellenére is, ahogy azt már megbeszéltük: egy megnyert meccset engedett át nekünk a Bengals. Innentől kezdve teljesen mindegy amúgy, hogy ki kapja a labdát nálunk.
több mint 8 éve
gabor25
5 144
Ameddig csak szeretnek😊 es nem tehetsz ellene semmit 😊www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25444505/report-vontaze-burfict-facing-suspension-for-hit-on-antonio-brown
gabtsi
Erdemes ezt vegighallgatni, vegignezni. Mert mindent elmondanak. Es elfogulatlanul.
Szerkesztette: gabor25
több mint 8 éve
Ez igaz h Tomlin Joey Porternek adta a game ballt?Én nem tudom kinek adta. De én Búrkiflinek adtam volna. 😊
Sokat elmond rola
gabtsi
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Ez igaz h Tomlin Joey Porternek adta a game ballt?Erről is a magyarországi Steelers drukkerek tehetnek. De ha akarod ebben is igazad van, mostantól kollektíve utáljuk Tomlint meg az egész edzői stábot. Így jó lesz?
Sokat elmond rola
gabtsi
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
én megértem őket...jó csapat a bengáli és ki tudja mikor lesznek ennyire szerencsések a csillagok...kurvára nem szerettem volna az ő lelkiállapotukban lefeküdni aludni reggel...gyakorlatilag kiénekeltük a sajtot a szájukból, most meg jön egy kurva kemény offseason...nekünk azt gondolom ez az év már mindenképpen sikeres...egy jó sec játékossal megerősödve és ha egészségesek tudunk maradni, akkor nagyon jó lehet a következő évünk is
úgyhogy nagyon szar érzés lehet most, én szívesen hallgatom a szívük fájdalmát...
több mint 8 éve
Ez ostobaság, minden érmenek két oldala van. Ott is lehet igazság. Az más kérdés, hogy mint a videó is mutatja és mondtam is, több zászló maradt benne mindkét oldalon. Én örülök, ha vitázhatok másokkal, vagy ha értelmes vitákat olvashatok. ÉRTELMES!
több mint 8 éve
Ameddig csak szeretnek😊 es nem tehetsz ellene semmit 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
A lelkibeteg bengáliak meddig járnak még ide picsogni??Némíthatod, most már én is megtettem, mert már unalmas...
no flacco
több mint 8 éve
no flacco
317
A lelkibeteg bengáliak meddig járnak még ide picsogni??
több mint 8 éve
Tovább borzolva a kedélyeket: vine.co/v/iMuO9BaxgQTköcsög sztílerszes Big Ben mért vállalt bele szegény búrkifli térdébe? meg is sérülhetett volna szegény lába 😕
polamalu
több mint 8 éve
Ez igaz h Tomlin Joey Porternek adta a game ballt?Sokat elmond rola
ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
Tovább borzolva a kedélyeket:
több mint 8 éve
Futóknál sem lehet - a tackle boxon kívül. A helmet hit kizárólag a tackle boxon belül van már csak megengedve. Ez évek óta így van.Crown of the helmet hit tilos, ez mindenki másnál sima zászló…Egy igazi idióta szabály. Merhohy ugye futóknál megvszabad. Képmutató. Ha az egyik az akkor a másik is. Értendő a futásravis meg Saci ütközésére. De maradjunk annyiban h egy szót nem szólhatnak a Bnál a bírókra.
gabtsi
kishaszi
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Jogos. TC-battle valószínű, hogy lesz, és abban meg pláne igazad van, hogy szusiért valóban lehet ellenértéket kapni.Ami eldőlt, hogy én az olcsó Boswell-lel mennék neki a kövi szezonnak, azaz Katinka nagy bánatára kivágnám Szusit.Szerintem minimum TC battle lesz ebből, kétlem, hogy előtte kivágnánk Suishamet, főleg, hogy ha minden igaz, csak június 1. utáni cuttal nyernénk jelentősebb helyet a sapka alatt (ennek még nem néztem utána). És ha arra kerül a sor, hogy Suishamnek mennie kell, abban az esetben is valószínűbbnek tartom, hogy el tudjuk tradelni, látva, hogy milyen a kicker helyzet ligaszerte, illetve tavaly egy Brad Wingért is sikerült ellenértéket szerezni. Az tény, hogy Boswell tűnik a favoritnak, miután jól játszott, valamint fiatalabb és olcsóbb is, mint Suisham.
Soldados
vassadi
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
én utánanéztem...már amennyire megbízható vagyok 😀Ami eldőlt, hogy én az olcsó Boswell-lel mennék neki a kövi szezonnak, azaz Katinka nagy bánatára kivágnám Szusit.Szerintem minimum TC battle lesz ebből, kétlem, hogy előtte kivágnánk Suishamet, főleg, hogy ha minden igaz, csak június 1. utáni cuttal nyernénk jelentősebb helyet a sapka alatt (ennek még nem néztem utána). És ha arra kerül a sor, hogy Suishamnek mennie kell, abban az esetben is valószínűbbnek tartom, hogy el tudjuk tradelni, látva, hogy milyen a kicker helyzet ligaszerte, illetve tavaly egy Brad Wingért is sikerült ellenértéket szerezni. Az tény, hogy Boswell tűnik a favoritnak, miután jól játszott, valamint fiatalabb és olcsóbb is, mint Suisham.
Soldados
vassadi
június 1 előtt 3,3 milla lenne a dead money utána csak 1,1
ha az overthecap.com/ számai megfelelőek
több mint 8 éve
Hogy végre megint címvédés legyen az NFL-ben? 😊Nem fogjuk meggyőzni egymást, ugorjunk. Egyébként a bírók önszorgalomból voltak hülyék. 😊ez komoly?pbs.twimg.com/tweet_video/CYXe45QWYAAZ4iQ.mp4Itt egyébként belerúgott/megtaposta az emberetek Burfictet, pont a bíró orra előtt.
ez egy 15 yardos büntetés volt ellenünk...😀
Klaci79
Volt egy DeCastro eset, amikor simán földhöz baszta Burfictet play után, arra meg nem ment.
munoz
én azt látom, hogy Burfict megpróbál Foster lábára taposni, aki elhúzza a lábát és azzal a lendülettel úgy teszi le a lábát, hogy ő lépjen Burfict lábára, de nem sikerül neki...ez már olyan szánalmas 15 yard, hogy kár is beszélni róla...persze ha mást látsz a videón, akkor én feladtam és elismerem, hogy megvettük a zebrákat...mind a zsebünkben voltak
Klaci79
Ha mindenképpen konteót akarok gyártani, akkor azt mondom, hogy Godell akart egy utolsó Brady-Manning meccset, és egy sérültekkel teli Steelers ellen könnyebben megy tovább a Denver 😊
munoz
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
ez még ha jól is hangzik, de nem hiszek az összeesküvés elméletekben 😀Nem fogjuk meggyőzni egymást, ugorjunk. Egyébként a bírók önszorgalomból voltak hülyék. 😊ez komoly?pbs.twimg.com/tweet_video/CYXe45QWYAAZ4iQ.mp4Itt egyébként belerúgott/megtaposta az emberetek Burfictet, pont a bíró orra előtt.
Klaci79
Volt egy DeCastro eset, amikor simán földhöz baszta Burfictet play után, arra meg nem ment.
munoz
én azt látom, hogy Burfict megpróbál Foster lábára taposni, aki elhúzza a lábát és azzal a lendülettel úgy teszi le a lábát, hogy ő lépjen Burfict lábára, de nem sikerül neki...ez már olyan szánalmas 15 yard, hogy kár is beszélni róla...persze ha mást látsz a videón, akkor én feladtam és elismerem, hogy megvettük a zebrákat...mind a zsebünkben voltak
Klaci79
Ha mindenképpen konteót akarok gyártani, akkor azt mondom, hogy Godell akart egy utolsó Brady-Manning meccset, és egy sérültekkel teli Steelers ellen könnyebben megy tovább a Denver 😊
munoz
amúgy a KC nem túl jó opció a Pets-nek az erős DL miatt...lehet szétverik majd Brady-t...nem tudom, hogy a KC-e a jobb opció vagy a Bengals lett volna Brady-nek, De az is tény, hogy pl Big Ben csak magának köszönheti a sérüklést és senki másnak...remélem persze, hogy a sebzett vad a legveszélyesebb
persze hivatalból a Denver úgyis nyerni fog 😀
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Ami eldőlt, hogy én az olcsó Boswell-lel mennék neki a kövi szezonnak, azaz Katinka nagy bánatára kivágnám Szusit.Szerintem minimum TC battle lesz ebből, kétlem, hogy előtte kivágnánk Suishamet, főleg, hogy ha minden igaz, csak június 1. utáni cuttal nyernénk jelentősebb helyet a sapka alatt (ennek még nem néztem utána). És ha arra kerül a sor, hogy Suishamnek mennie kell, abban az esetben is valószínűbbnek tartom, hogy el tudjuk tradelni, látva, hogy milyen a kicker helyzet ligaszerte, illetve tavaly egy Brad Wingért is sikerült ellenértéket szerezni. Az tény, hogy Boswell tűnik a favoritnak, miután jól játszott, valamint fiatalabb és olcsóbb is, mint Suisham.
Soldados
több mint 8 éve
Srácok, tényleg nem a topicnak látogatói vezették a meccset. Ha elismerjük hogy mindenben igazatok van akkor vége lehet?
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
több mint 8 éve
munoz
1 213
Nem fogjuk meggyőzni egymást, ugorjunk. Egyébként a bírók önszorgalomból voltak hülyék. 😊ez komoly?pbs.twimg.com/tweet_video/CYXe45QWYAAZ4iQ.mp4Itt egyébként belerúgott/megtaposta az emberetek Burfictet, pont a bíró orra előtt.
Klaci79
munoz
Klaci79