NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
A 24-esre miért is dobták azt a zászlót végül is?
prérifarkas
Most írtam. Beszólt Brown-nak akit kísértek le. Látni ahogy visszanéz AB. Akkor rohan a bíró és nyúl a zászlóért
több mint 8 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 598
A 24-esre miért is dobták azt a zászlót végül is?

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 8 éve
Számomra ez a "mit keresett Porter a Hudle-ben" sem értelmezhető. Állt a játék sérülés miatt. Több edző és segítő is volt fent a pályán. A zászló pedig a Brown-nak való beszólásért járt. Nagyjából ugyanannyi Bengals edző volt fent a pályán mint Steelers edző.
több mint 8 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Hagyd gabo, vakoknak a színeket...
gabtsi
Te jössz ide osztani az észt most is. Gyűlölöd a Steelerst és állandóan hangot is adsz ennek, inkább dolgozd fel ezt az érzést magadban és boldogabb leszel. Adj egy puszit a nevemben az agyhalott börfliktnek és a kistársának amiért tönkretette a többi csapattársa szezonját.
pfefe8
Én is gyűlölöm, és akkor mi van?
[/quoteGratula😊.Amadeus91

Steelers fan
több mint 8 éve
savanyucukor Pittsburgh Steelers 19
De tényleg legalább a szabályokkal tisztában lennetek…
gabtsi
Sokszor megnéztem az említett jelenetet.nem tudom hányszor próbáltál szerelni amerikai fociban, de látszik h azért hajtja le a fejét(a védőre is sokkal veszélyesebb ha így ütközik), hogy ne a sisakot találja el.szerintem nem a "kivégzes" volt a célja csak igy sikerült nagyot akart ütni az biztos,nem vitatom
De ha dobtak volna sargat akkor sem szólhatnánk semmit ebben igazad van.szerintem engedd el a dolgot. Mert mindenki tudja miről beszélsz.béke
savanyucukor
Nem a helmet hit a kérdés, hanem az, hogy a sisak tetejével nem lehet ütni ÉS nem csa
Nem az a kérdés, hogy a crown of the helmet hit szabályos-e, hanem az, hogy az volt-e.
Klemó

Ez a lényeg es ezt képtelen megérteni a többség es evidens dolgon vitatkozik, amikor alapvető szabályokkal nincs tisztában.

Es sajnálom ha plafonon vagyok attól ha valaki képtelen elismerni nyilvánvaló tényt. Elnézést akinek nem inge.
gabtsi
Igen tudom h koronával tilos ütközni pont azért mert a saját nyakát is eltörheti meg a másik csontjait is. Ezert írtam h a zászló jöhetett volna.de én sok koronás ütést láttam már amit elengedtek. Főleg ha nem a sisakot találta el... de igazad van megertelek.nem volt jó szerelésKlemó
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Crown of the helmet hit tilos, ez mindenki másnál sima zászló…
gabtsi
Egy igazi idióta szabály. Merhohy ugye futóknál megvszabad. Képmutató. Ha az egyik az akkor a másik is. Értendő a futásravis meg Saci ütközésére. De maradjunk annyiban h egy szót nem szólhatnak a Bnál a bírókra.
kishaszi
Rohadtul nem hülye szabály, mert ha rosszul találja el, soha többet nem kel fel.
gabokocka
Idióta szabály, ha az egyik az, akkor a másik is. Képmutató.
Szövegértelmezés 1-es.Persze hogy nem kel fel, ezt mondjuk. H hülye a szabály mert nem vonatkozik mindenkire...
04crapkat
Nem ugyanaz, ezt nem értitek meg. Ez a védőre veszélyes, megbicsaklik a nyaka, eltörik oszt annyi neki. A futó más helyzetben van, amikor fut, nem vaktában repül bele az emberbe. Itt konkrétan Shazier sérülhetett volna meg, ha rosszul találja el Bernardot. Ezért nem lehet a sisak tetejével kontaktot kezdeményezni szereléskor.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Nem az a kérdés, hogy a crown of the helmet hit szabályos-e, hanem az, hogy az volt-e.
Klemó

Ez a lényeg es ezt képtelen megérteni a többség es evidens dolgon vitatkozik, amikor alapvető szabályokkal nincs tisztában.

Es sajnálom ha plafonon vagyok attól ha valaki képtelen elismerni nyilvánvaló tényt. Elnézést akinek nem inge.
gabtsi
De gabtsi!!! Most velünk vitatkozol?? Rajtunk múlt, hogy megadták vagy nem??? Semmit nem számított ez a játék, mert simán megnyeritek, ha nem adjátok vissza a labdát és szerintem csak ez számít. A kezetekben volt a győzelem, ráadásul 2&2 amikor jött fumbli....ezt ti basztátok el nem Shazier és teljesen felesleges a bírókkal foglalkozni akkor amikor 1:40-el a vége előtt a kezetekben a meccs!
Klaci79

Vitán felül áll, leírtam a meccs után, ez a mienk volt.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
gabtsi
Te jössz ide osztani az észt most is. Gyűlölöd a Steelerst és állandóan hangot is adsz ennek, inkább dolgozd fel ezt az érzést magadban és boldogabb leszel. Adj egy puszit a nevemben az agyhalott börfliktnek és a kistársának amiért tönkretette a többi csapattársa szezonját.
pfefe8
Amadeus91
de az szerencsére a kutyát nem érdekli, hogy kit gyűlölsz és kit nem 😛
több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
gabtsi
pfefe8

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Klemó

gabtsi
De gabtsi!!! Most velünk vitatkozol?? Rajtunk múlt, hogy megadták vagy nem??? Semmit nem számított ez a játék, mert simán megnyeritek, ha nem adjátok vissza a labdát és szerintem csak ez számít. A kezetekben volt a győzelem, ráadásul 2&2 amikor jött fumbli....ezt ti basztátok el nem Shazier és teljesen felesleges a bírókkal foglalkozni akkor amikor 1:40-el a vége előtt a kezetekben a meccs!
több mint 8 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Klemó

ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
gabtsi
Sokszor megnéztem az említett jelenetet.nem tudom hányszor próbáltál szerelni amerikai fociban, de látszik h azért hajtja le a fejét(a védőre is sokkal veszélyesebb ha így ütközik), hogy ne a sisakot találja el.szerintem nem a "kivégzes" volt a célja csak igy sikerült nagyot akart ütni az biztos,nem vitatom
De ha dobtak volna sargat akkor sem szólhatnánk semmit ebben igazad van.szerintem engedd el a dolgot. Mert mindenki tudja miről beszélsz.béke
savanyucukor
Nem a helmet hit a kérdés, hanem az, hogy a sisak tetejével nem lehet ütni ÉS nem csak a fejet, hanem semmit!
több mint 8 éve
valaki, aki nálam sokkal jobban ismeri az ilyen szabályokat (nem lényeges csak kíváncsi vagyok), Burfict az int után beszaladt az alagútba ünnepelni, ez nem szabálytalan? valami Miami egyetemi balhé miatt volt ügy egyszer ebből, vagy ez csak az NCAA-ben tilos? lehet persze rosszul emlékszem, csak mintha történt volna egyszer egy ilyen eset és azóta büntetnék
több mint 8 éve
érdekes nézni a statisztikákat: ha most Hill egy db 38 yardos futását kivesszük összesen 53 yardot hoztak a földön, de még azzal együtt is csak 91 yard. Nálunk összesen 167 yard volt, hozzáteszem szinte a semmiből, mert nem tudtuk, hogy a két újoncunk mit tud és remekül teljesítettek....
viszont két alkalommal is a 10 yardos vonalról kellett FG-t rúgni, mert a 3. kísérleteket egyszerűen pocsékul oldottuk meg...ebben hatalmasat kellene javulni
Klaci79
Egyetértek. Ez az amiért - most már - tőlem is kirugható Hailey. Rendre olyat hívunk egész idény folyamán, amely (i) vagy diszkomfortos a QB számára, vagy (ii) feleslegesen vállalunk többlet kockázatot. Más kérdés, hogy a QB-knak itt lenne szerepük, át kellene hívják a playeket a D felellása szerint, de ilyet soha nem láttam/látok.

Király a képed... 😊
több mint 8 éve
savanyucukor Pittsburgh Steelers 19
gabtsi
több mint 8 éve
érdekes nézni a statisztikákat: ha most Hill egy db 38 yardos futását kivesszük összesen 53 yardot hoztak a földön, de még azzal együtt is csak 91 yard. Nálunk összesen 167 yard volt, hozzáteszem szinte a semmiből, mert nem tudtuk, hogy a két újoncunk mit tud és remekül teljesítettek....
viszont két alkalommal is a 10 yardos vonalról kellett FG-t rúgni, mert a 3. kísérleteket egyszerűen pocsékul oldottuk meg...ebben hatalmasat kellene javulni
több mint 8 éve
Szerintem teljesen felesleges itt az indulatokat egymáson levezetni. Senki sem fog tudni meggyőzni senkit. Azt gondolom mindkét oldalon maradt bent zászló. Senki sem panaszkodhat jobban mint a másik. A tény a végjátékot fejben a Bengals nem bírta. Nagyon nemes ellenfél volt. A jövő évben találkozunk 2X minimum és akkor játszanak a srácok újra nagyon kemény meccset (szabályosan) egymással.
polamalu
Egyetértek. Mccarron bezony megcsinálta azt a drive-ot, ami alapján azt mondtam ott helyben, hogy megérdemlik...miatta sajnálom őket elsősorban, mindig szimpatikus, ha egy backup előlép.
több mint 8 éve
Szerintem teljesen felesleges itt az indulatokat egymáson levezetni. Senki sem fog tudni meggyőzni senkit. Azt gondolom mindkét oldalon maradt bent zászló. Senki sem panaszkodhat jobban mint a másik. A tény a végjátékot fejben a Bengals nem bírta. Nagyon nemes ellenfél volt. A jövő évben találkozunk 2X minimum és akkor játszanak a srácok újra nagyon kemény meccset (szabályosan) egymással.
polamalu
Mond annak aki ide jár most is osztani az ész. Tőlem most sem láttál se itt se a Bengals topikban vergődést, mert elég bajuk van így is és nem kell még rátenni egy lapáttal. Ő viszont folyamatosan osztja az ész, már nagyon unalmas.
pfefe8
Mindenkinek mondom 😉
több mint 8 éve
polamalu
Mond annak aki ide jár most is osztani az ész. Tőlem most sem láttál se itt se a Bengals topikban vergődést, mert elég bajuk van így is és nem kell még rátenni egy lapáttal. Ő viszont folyamatosan osztja az ész, már nagyon unalmas.

Steelers fan
több mint 8 éve
Ennyit azért viseljünk el, ha evidens szabályon vitatkozik itt bárki....pláne ha nyertünk....

Nem az a kérdés, hogy a crown of the helmet hit szabályos-e, hanem az, hogy az volt-e. Kétségtelen ott volt a sisak, de nem éreztem annak, de igaz kissé nagy volt az izgalom a Dezsőben. Visszanézem és jelentkezem.

(by the way, de javítson ki egy-egy okos, hogy a crown of the helmet hit James Harrison leterítések után vált tiltottá. Ő alkalmazta ezt előszeretettel, hozzátéve, hogy akkor még szabályosan)
több mint 8 éve
több mint 8 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 598
gabtsi
pfefe8
És a szurkolóikat se feledjük, akik szintén különböző módon dolgozzák fel, mert szinte megnyerték, szinte.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 8 éve
gabtsi

Steelers fan
több mint 8 éve
04crapkat Pittsburgh Steelers 39
Crown of the helmet hit tilos, ez mindenki másnál sima zászló…
gabtsi
Egy igazi idióta szabály. Merhohy ugye futóknál megvszabad. Képmutató. Ha az egyik az akkor a másik is. Értendő a futásravis meg Saci ütközésére. De maradjunk annyiban h egy szót nem szólhatnak a Bnál a bírókra.
kishaszi
Rohadtul nem hülye szabály, mert ha rosszul találja el, soha többet nem kel fel.
gabokocka
Idióta szabály, ha az egyik az, akkor a másik is. Képmutató.
Szövegértelmezés 1-es.Persze hogy nem kel fel, ezt mondjuk. H hülye a szabály mert nem vonatkozik mindenkire...

Szerkesztette: 04crapkat
több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 268 — Steelers fan
gabtsi
Megértem az elkeserésedet, de lassan ezek a szurkapiszkák a szánalmas kategóriához hajaznak...