NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Annyit még, hogy 2010-ben a rookie AB-nek volt a PO-ban egy "helmet catch" elkapása....hát most az első éves Bryantnak most van egy "hamy catch" elkapása.....nem akarok párhuzamot rakni, de az, ahogy a vizes labdát "kontrollálta" az nagyjátékosos volt....(persze hozzáteszem, hogy ha nem adják meg a TD-t, akkor bezony pirosra nem adják meg, de ez így volt szép)
több mint 8 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
nagyot csalodtam az amerikai foci szurkolokban. Amit cincinneti-ben csinaltak az guszustalan volt
 i0.wp.com/usatftw.files.wordpress.com/2016/01/ap_steelers_bengals_football_78750534.jpg?w=1000
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 422 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Folytatás? Őszintén szólva erre nem lehet mit írni. Nem tudjuk milyen állapotban lehet Ben jövő vasárnapra és abban sem vagyok biztos (sőt... mint a rongybábu úgy esett össze...), hogy AB kiheveri az agyrázkódását. Nélkülük pedig... Nélkülük pedig futunk Tüszivel és nyerünk. 😊 Nem tudom, mindegy is. Az egész idényben embertelenül nagyot küzdött ez a csapat, hogy most ott legyen, ahol van. Csakis büszkék lehetünk rá, akkor is, ha esetleg így megtépázva nagyon kikapnánk Denverben. Jövőre talán szerencsésebbek leszünk a sérülésekkel. De egy meccsen bármi lehet, ez jutalomjáték lesz, így kell felfogni.Soldados
Adom. Én már előtte is úgy álltam hozzá, hogy ha ezt a meccset behúzzuk, és öt év után végre nyerünk egy playoff-meccset, csoportrivális ellen, akkor onnantól jöhet bármi, ez egy sikeres szezon. Így meg aztán pláne, hogy elképzelhető, hogy az offense-ünk két legjobb és legfontosabb játékosa közel sem lesz száz százalékos állapotban. De ahogy mondod, innentől minden további siker már csak hab a tortán.

Úgy láttam Bryantről még nem esett szó, őt is érdemes kiemelni. Nyugodtan mondhatjuk, hogy Ben nyilvános kritikája után fel tudott nőni a feladathoz. Szerintem a TD-je is szabályos volt, először még dadogott nála a labda, de utána, amikor már a lábához szorította, volt egy pillanat, amikor mindkét lába lent volt, onnantól pedig már végig birtokolta.
vassadi
Boswellről se eset szó, szerintem ő nagyon jó volt!
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Hát felesleges itt elemezgetni, de annyi biztos...
- hogy Ádi jövő héten sem lesz velünk
- hogy Laci továbbnyomja a woodoot
- hogy nekünk "nem volt futónk" és a két "noname" simán lefutotta az első számúkat a túloldalon és találtunk DWill utánra is bezony futót/futókat
- hogy "never give up" (ezt a kabit felvett Dezsősöknek is.. 😊
- hogy Shazier megmutatta miért hoztuk őt első körben tavaly
- hogy Bryant felnőtt a feladathoz
- hogy TH megint megmutatta, hogy feleslegesen túlgondolja a playeket (igen, kapitális faszság volt LJ kapcsán az az agresszivitás)
- hogy Blake pickje után 1 másodperccel nekem is begrott, hogy lehet esőben pörgetek félmeztelenül...
- hogy tök mindegy mi lesz jövő héten, az nekünk már tényleg örömjáték és jövő héten sem lesz alvás
- hogy nem gondoltam volna mennyire fényesen bizonyítja Burfict azt amiről beszéltem itt (zseniális playek, dominancia, de aljasság)

Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 039 — !SuPeR6BoWL!
Vezéráldozatokkal járó W volt, de a sebzett vad a legveszélyésebb...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Mi volt ez a Joey Porter vs Bengals?
steelwolf
Feltűnt a huddle-ban. Az bünti lett volna, de felesleges ezzel foglalkozni, mert magayarázkodásnak tűnhet. Az viszont biztos, hogy a North pokol lesz, ha magához tér a Ravens, esetleg Clevelandben is elindul valami. Na jó, utóbbi vicc volt.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Folytatás? Őszintén szólva erre nem lehet mit írni. Nem tudjuk milyen állapotban lehet Ben jövő vasárnapra és abban sem vagyok biztos (sőt... mint a rongybábu úgy esett össze...), hogy AB kiheveri az agyrázkódását. Nélkülük pedig... Nélkülük pedig futunk Tüszivel és nyerünk. 😊 Nem tudom, mindegy is. Az egész idényben embertelenül nagyot küzdött ez a csapat, hogy most ott legyen, ahol van. Csakis büszkék lehetünk rá, akkor is, ha esetleg így megtépázva nagyon kikapnánk Denverben. Jövőre talán szerencsésebbek leszünk a sérülésekkel. De egy meccsen bármi lehet, ez jutalomjáték lesz, így kell felfogni.Soldados
Adom. Én már előtte is úgy álltam hozzá, hogy ha ezt a meccset behúzzuk, és öt év után végre nyerünk egy playoff-meccset, csoportrivális ellen, akkor onnantól jöhet bármi, ez egy sikeres szezon. Így meg aztán pláne, hogy elképzelhető, hogy az offense-ünk két legjobb és legfontosabb játékosa közel sem lesz száz százalékos állapotban. De ahogy mondod, innentől minden további siker már csak hab a tortán.

Úgy láttam Bryantről még nem esett szó, őt is érdemes kiemelni. Nyugodtan mondhatjuk, hogy Ben nyilvános kritikája után fel tudott nőni a feladathoz. Szerintem a TD-je is szabályos volt, először még dadogott nála a labda, de utána, amikor már a lábához szorította, volt egy pillanat, amikor mindkét lába lent volt, onnantól pedig már végig birtokolta.
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 422 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mi volt ez a Joey Porter vs Bengals?
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Ha az ember nem látja a meccset és csak a box score-t nézi, kb el se hiszi, hogy ez hogy lehetett ilyen szoros. 90 yarddal többet csináltunk és 2-vel több labdaszerzésünk volt. Ennek ellenére kb bemákoltuk a W-t a két jómadárnak köszönhetően. Hihetetlen... Agyon kellett volna nyerni a meccset az első három negyedben.
Soldados
Grat!
azért elég szépen bejött a tippem, hogy ha BB nem sérül le akkor ez egy teljesen lefutott meccs...
aztán kapott egy esélyt a Bengals, hát nem élt vele...ezzel a végjátékkal eléggé eldőlt hogy nem egy győztes franchise!
Denverben hasonló lehet a helyzet számotokra, bár azért a Broncos O, még az összefércelt Peytonnal is klasszissal jobb lesz mint ez a tegnapi fatökű Bengals...
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
A ma esti szurkoló csapat a Dezsőben

Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ez volt a 34. PO-győzelmünk, ezzel utolértük a Dallast az örökranglista élen.

BB és AB mellett Will Johnson (szalag) és Golden (váll) sérült még meg.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
TD öröm a Dezsőben  www.facebook.com/janos.katanics/videos/10201296408248583/?theater

Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Shazier amúgy mit játszott ezen a meccsen... 13 szerelés, 2 FF (abból az egyik a season saver) és 1 FR. Pfff. És amúgy Eiferten többször is kurva jól védekezett, pedig alapból eléggé missmatch.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Amúgy mekkora sztori lenne innen megnyerni az SB-t. Esküszöm küldenék Búrkiflinek egy gyűrűt azzal a szöveggel, hogy "nélküled nem jött volna össze". 😊

több mint 8 éve
Ha az ember nem látja a meccset és csak a box score-t nézi, kb el se hiszi, hogy ez hogy lehetett ilyen szoros. 90 yarddal többet csináltunk és 2-vel több labdaszerzésünk volt. Ennek ellenére kb bemákoltuk a W-t a két jómadárnak köszönhetően. Hihetetlen... Agyon kellett volna nyerni a meccset az első három negyedben.

több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Brutál meccs volt, nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen állapotban lesz majd Big Ben egy hét múlva, illetve, hogy Brown kiheveri-e az agyrázkódást.

Ezek szerint egyedül én nem láttam racionális döntésnek nekimenni a kétpontosnak, az extrával, két kétpontos kellett volna a Bengalsnak, én sztem egy ilyen meccsen be kellett volna húzni az egy pontot és bízni abban, hogy ha két TD-is csinál a Bengals, legalább az egyik kétpontost elbasszák.

Mondjuk amit Haley művelt a QB csere után, azért jobb helyen azonnal agyonlövik.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
A 2pontost értettem (ezt csináltuk egész évben), mert 17 pontos különbséget akartunk (2TD+1FG), és pont most nem jött be, és ki is derült, hogy azért ez elég fájdalmas tud lenni, mert nagyon hiányzott az az egy pont a végén...
Soldados
Nem hiányzott a kétpontos a végén, mert ha ott XP-t rúgunk, akkor a Bengals sem ment volna rá a kétpontosra és ugyanúgy 1 pont oda. Viszont nekünk volt értelme rámenni a 2 pontosra, mert ha sikerül, akkor 2 helyett 3 labdabirtoklás lett volna a különbség.
Shilkor
Csakhogy XP-vel 16 pontunk lett volna és a Bengalsnek így már az első TD-nél is kétpontosra kellett volna mennie.
Soldados
ezért mentünk a 2 pontosra, hogy meglegyen a 3 possession
Shilkor
Igen, írtam is, hogy értem miért csináltuk. Csak azt is leírtam, hogy azt is látni kell, hogy ennek vannak hátulütői.

Amúgy én is nekimentem volna az egész szezont ismerve, mert BB-vel asszem csak egyszer rontottuk el, meg akkor azért erősen úgy tűnt, hogy a Bengals 2 értelmes drive-ot sem tud vezetni, nemhogy 3-at.

több mint 8 éve
Egyszer megnéznék egy Steelers mecset ezzel a fallal Pouncey-val Wallace helyén és Bell-lel, de félek sose fog ez összejönni
Klaci79
Always next year. 😊

több mint 8 éve
no flacco Pittsburgh Steelers 317
A Deion Sanders is brain damaged lett az idő múlásával. Előadta, hogy b. szabályos volt, sőt védeni pròbàlta AB-t.
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Vazze, csak ülök a gép előtt, ásítozom, de érzem hogy sansz nincs aludni. .-)
Azért lassan megpróbálom.

több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A 2pontost értettem (ezt csináltuk egész évben), mert 17 pontos különbséget akartunk (2TD+1FG), és pont most nem jött be, és ki is derült, hogy azért ez elég fájdalmas tud lenni, mert nagyon hiányzott az az egy pont a végén...
Soldados
Nem hiányzott a kétpontos a végén, mert ha ott XP-t rúgunk, akkor a Bengals sem ment volna rá a kétpontosra és ugyanúgy 1 pont oda. Viszont nekünk volt értelme rámenni a 2 pontosra, mert ha sikerül, akkor 2 helyett 3 labdabirtoklás lett volna a különbség.
Shilkor
Csakhogy XP-vel 16 pontunk lett volna és a Bengalsnek így már az első TD-nél is kétpontosra kellett volna mennie.
Soldados
Shilkor
Ott én rögtön azt mondtam hogy 2 pontosra megyünk. Én is rámentem volna.

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Egyszer megnéznék egy Steelers mecset ezzel a fallal Pouncey-val Wallace helyén és Bell-lel, de félek sose fog ez összejönni
több mint 8 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Soldados
Shilkor
Soldados
több mint 8 éve
Bármennyire is haragazom most Haleyre, de jó ötlet egy végre ilyen jól összejött O-nál elküldeni az edzőjüket?
04crapkat
Elküldeni szerintem biztos nem fogjuk, de elvihetik HC-nek.
bcsarli
Kik keresnek még HC-t? Lehet írok nekik Haley-ről egy ajánlólevelet. 😊
Soldados
Mondjuk ez igaz .-) Akkor vigye el valaki OC-nek .-) Szerinted reális hogy elküldjük?
bcsarli
Sajnos nem.

több mint 8 éve
Bármennyire is haragazom most Haleyre, de jó ötlet egy végre ilyen jól összejött O-nál elküldeni az edzőjüket?
04crapkat
Elküldeni szerintem biztos nem fogjuk, de elvihetik HC-nek.
bcsarli
Kik keresnek még HC-t? Lehet írok nekik Haley-ről egy ajánlólevelet. 😊
Soldados
Mondjuk ez igaz .-) Akkor vigye el valaki OC-nek .-) Szerinted reális hogy elküldjük?