NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Klemó
5 664
Annyit még, hogy 2010-ben a rookie AB-nek volt a PO-ban egy "helmet catch" elkapása....hát most az első éves Bryantnak most van egy "hamy catch" elkapása.....nem akarok párhuzamot rakni, de az, ahogy a vizes labdát "kontrollálta" az nagyjátékosos volt....(persze hozzáteszem, hogy ha nem adják meg a TD-t, akkor bezony pirosra nem adják meg, de ez így volt szép)
több mint 8 éve
xtaki
3 441
nagyot csalodtam az amerikai foci szurkolokban. Amit cincinneti-ben csinaltak az guszustalan volti0.wp.com/usatftw.files.wordpress.com/2016/01/ap_steelers_bengals_football_78750534.jpg?w=1000
több mint 8 éve
Boswellről se eset szó, szerintem ő nagyon jó volt!Folytatás? Őszintén szólva erre nem lehet mit írni. Nem tudjuk milyen állapotban lehet Ben jövő vasárnapra és abban sem vagyok biztos (sőt... mint a rongybábu úgy esett össze...), hogy AB kiheveri az agyrázkódását. Nélkülük pedig... Nélkülük pedig futunk Tüszivel és nyerünk. 😊 Nem tudom, mindegy is. Az egész idényben embertelenül nagyot küzdött ez a csapat, hogy most ott legyen, ahol van. Csakis büszkék lehetünk rá, akkor is, ha esetleg így megtépázva nagyon kikapnánk Denverben. Jövőre talán szerencsésebbek leszünk a sérülésekkel. De egy meccsen bármi lehet, ez jutalomjáték lesz, így kell felfogni.SoldadosAdom. Én már előtte is úgy álltam hozzá, hogy ha ezt a meccset behúzzuk, és öt év után végre nyerünk egy playoff-meccset, csoportrivális ellen, akkor onnantól jöhet bármi, ez egy sikeres szezon. Így meg aztán pláne, hogy elképzelhető, hogy az offense-ünk két legjobb és legfontosabb játékosa közel sem lesz száz százalékos állapotban. De ahogy mondod, innentől minden további siker már csak hab a tortán.
Úgy láttam Bryantről még nem esett szó, őt is érdemes kiemelni. Nyugodtan mondhatjuk, hogy Ben nyilvános kritikája után fel tudott nőni a feladathoz. Szerintem a TD-je is szabályos volt, először még dadogott nála a labda, de utána, amikor már a lábához szorította, volt egy pillanat, amikor mindkét lába lent volt, onnantól pedig már végig birtokolta.
vassadi
több mint 8 éve
Klemó
5 664
Hát felesleges itt elemezgetni, de annyi biztos...- hogy Ádi jövő héten sem lesz velünk
- hogy Laci továbbnyomja a woodoot
- hogy nekünk "nem volt futónk" és a két "noname" simán lefutotta az első számúkat a túloldalon és találtunk DWill utánra is bezony futót/futókat
- hogy "never give up" (ezt a kabit felvett Dezsősöknek is.. 😊
- hogy Shazier megmutatta miért hoztuk őt első körben tavaly
- hogy Bryant felnőtt a feladathoz
- hogy TH megint megmutatta, hogy feleslegesen túlgondolja a playeket (igen, kapitális faszság volt LJ kapcsán az az agresszivitás)
- hogy Blake pickje után 1 másodperccel nekem is begrott, hogy lehet esőben pörgetek félmeztelenül...
- hogy tök mindegy mi lesz jövő héten, az nekünk már tényleg örömjáték és jövő héten sem lesz alvás
- hogy nem gondoltam volna mennyire fényesen bizonyítja Burfict azt amiről beszéltem itt (zseniális playek, dominancia, de aljasság)
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
Vezéráldozatokkal járó W volt, de a sebzett vad a legveszélyésebb...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Mi volt ez a Joey Porter vs Bengals?Feltűnt a huddle-ban. Az bünti lett volna, de felesleges ezzel foglalkozni, mert magayarázkodásnak tűnhet. Az viszont biztos, hogy a North pokol lesz, ha magához tér a Ravens, esetleg Clevelandben is elindul valami. Na jó, utóbbi vicc volt.
steelwolf
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Folytatás? Őszintén szólva erre nem lehet mit írni. Nem tudjuk milyen állapotban lehet Ben jövő vasárnapra és abban sem vagyok biztos (sőt... mint a rongybábu úgy esett össze...), hogy AB kiheveri az agyrázkódását. Nélkülük pedig... Nélkülük pedig futunk Tüszivel és nyerünk. 😊 Nem tudom, mindegy is. Az egész idényben embertelenül nagyot küzdött ez a csapat, hogy most ott legyen, ahol van. Csakis büszkék lehetünk rá, akkor is, ha esetleg így megtépázva nagyon kikapnánk Denverben. Jövőre talán szerencsésebbek leszünk a sérülésekkel. De egy meccsen bármi lehet, ez jutalomjáték lesz, így kell felfogni.SoldadosAdom. Én már előtte is úgy álltam hozzá, hogy ha ezt a meccset behúzzuk, és öt év után végre nyerünk egy playoff-meccset, csoportrivális ellen, akkor onnantól jöhet bármi, ez egy sikeres szezon. Így meg aztán pláne, hogy elképzelhető, hogy az offense-ünk két legjobb és legfontosabb játékosa közel sem lesz száz százalékos állapotban. De ahogy mondod, innentől minden további siker már csak hab a tortán.
Úgy láttam Bryantről még nem esett szó, őt is érdemes kiemelni. Nyugodtan mondhatjuk, hogy Ben nyilvános kritikája után fel tudott nőni a feladathoz. Szerintem a TD-je is szabályos volt, először még dadogott nála a labda, de utána, amikor már a lábához szorította, volt egy pillanat, amikor mindkét lába lent volt, onnantól pedig már végig birtokolta.
több mint 8 éve
Mi volt ez a Joey Porter vs Bengals?
több mint 8 éve
Ha az ember nem látja a meccset és csak a box score-t nézi, kb el se hiszi, hogy ez hogy lehetett ilyen szoros. 90 yarddal többet csináltunk és 2-vel több labdaszerzésünk volt. Ennek ellenére kb bemákoltuk a W-t a két jómadárnak köszönhetően. Hihetetlen... Agyon kellett volna nyerni a meccset az első három negyedben.Grat!
Soldados
azért elég szépen bejött a tippem, hogy ha BB nem sérül le akkor ez egy teljesen lefutott meccs...
aztán kapott egy esélyt a Bengals, hát nem élt vele...ezzel a végjátékkal eléggé eldőlt hogy nem egy győztes franchise!
Denverben hasonló lehet a helyzet számotokra, bár azért a Broncos O, még az összefércelt Peytonnal is klasszissal jobb lesz mint ez a tegnapi fatökű Bengals...
több mint 8 éve
Ez volt a 34. PO-győzelmünk, ezzel utolértük a Dallast az örökranglista élen.BB és AB mellett Will Johnson (szalag) és Golden (váll) sérült még meg.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
TD öröm a Dezsőben www.facebook.com/janos.katanics/videos/10201296408248583/?theater
Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
Shazier amúgy mit játszott ezen a meccsen... 13 szerelés, 2 FF (abból az egyik a season saver) és 1 FR. Pfff. És amúgy Eiferten többször is kurva jól védekezett, pedig alapból eléggé missmatch.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Amúgy mekkora sztori lenne innen megnyerni az SB-t. Esküszöm küldenék Búrkiflinek egy gyűrűt azzal a szöveggel, hogy "nélküled nem jött volna össze". 😊
több mint 8 éve
Ha az ember nem látja a meccset és csak a box score-t nézi, kb el se hiszi, hogy ez hogy lehetett ilyen szoros. 90 yarddal többet csináltunk és 2-vel több labdaszerzésünk volt. Ennek ellenére kb bemákoltuk a W-t a két jómadárnak köszönhetően. Hihetetlen... Agyon kellett volna nyerni a meccset az első három negyedben.
több mint 8 éve
Brutál meccs volt, nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen állapotban lesz majd Big Ben egy hét múlva, illetve, hogy Brown kiheveri-e az agyrázkódást.Ezek szerint egyedül én nem láttam racionális döntésnek nekimenni a kétpontosnak, az extrával, két kétpontos kellett volna a Bengalsnak, én sztem egy ilyen meccsen be kellett volna húzni az egy pontot és bízni abban, hogy ha két TD-is csinál a Bengals, legalább az egyik kétpontost elbasszák.
Mondjuk amit Haley művelt a QB csere után, azért jobb helyen azonnal agyonlövik.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Igen, írtam is, hogy értem miért csináltuk. Csak azt is leírtam, hogy azt is látni kell, hogy ennek vannak hátulütői.ezért mentünk a 2 pontosra, hogy meglegyen a 3 possessionCsakhogy XP-vel 16 pontunk lett volna és a Bengalsnek így már az első TD-nél is kétpontosra kellett volna mennie.A 2pontost értettem (ezt csináltuk egész évben), mert 17 pontos különbséget akartunk (2TD+1FG), és pont most nem jött be, és ki is derült, hogy azért ez elég fájdalmas tud lenni, mert nagyon hiányzott az az egy pont a végén...Nem hiányzott a kétpontos a végén, mert ha ott XP-t rúgunk, akkor a Bengals sem ment volna rá a kétpontosra és ugyanúgy 1 pont oda. Viszont nekünk volt értelme rámenni a 2 pontosra, mert ha sikerül, akkor 2 helyett 3 labdabirtoklás lett volna a különbség.
Soldados
Shilkor
Soldados
Shilkor
Amúgy én is nekimentem volna az egész szezont ismerve, mert BB-vel asszem csak egyszer rontottuk el, meg akkor azért erősen úgy tűnt, hogy a Bengals 2 értelmes drive-ot sem tud vezetni, nemhogy 3-at.
több mint 8 éve
Egyszer megnéznék egy Steelers mecset ezzel a fallal Pouncey-val Wallace helyén és Bell-lel, de félek sose fog ez összejönniAlways next year. 😊
Klaci79
több mint 8 éve
no flacco
317
A Deion Sanders is brain damaged lett az idő múlásával. Előadta, hogy b. szabályos volt, sőt védeni pròbàlta AB-t.
több mint 8 éve
Vazze, csak ülök a gép előtt, ásítozom, de érzem hogy sansz nincs aludni. .-)Azért lassan megpróbálom.
több mint 8 éve
Ott én rögtön azt mondtam hogy 2 pontosra megyünk. Én is rámentem volna.ezért mentünk a 2 pontosra, hogy meglegyen a 3 possessionCsakhogy XP-vel 16 pontunk lett volna és a Bengalsnek így már az első TD-nél is kétpontosra kellett volna mennie.A 2pontost értettem (ezt csináltuk egész évben), mert 17 pontos különbséget akartunk (2TD+1FG), és pont most nem jött be, és ki is derült, hogy azért ez elég fájdalmas tud lenni, mert nagyon hiányzott az az egy pont a végén...Nem hiányzott a kétpontos a végén, mert ha ott XP-t rúgunk, akkor a Bengals sem ment volna rá a kétpontosra és ugyanúgy 1 pont oda. Viszont nekünk volt értelme rámenni a 2 pontosra, mert ha sikerül, akkor 2 helyett 3 labdabirtoklás lett volna a különbség.
Soldados
Shilkor
Soldados
Shilkor
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Egyszer megnéznék egy Steelers mecset ezzel a fallal Pouncey-val Wallace helyén és Bell-lel, de félek sose fog ez összejönni
több mint 8 éve
ezért mentünk a 2 pontosra, hogy meglegyen a 3 possessionCsakhogy XP-vel 16 pontunk lett volna és a Bengalsnek így már az első TD-nél is kétpontosra kellett volna mennie.A 2pontost értettem (ezt csináltuk egész évben), mert 17 pontos különbséget akartunk (2TD+1FG), és pont most nem jött be, és ki is derült, hogy azért ez elég fájdalmas tud lenni, mert nagyon hiányzott az az egy pont a végén...Nem hiányzott a kétpontos a végén, mert ha ott XP-t rúgunk, akkor a Bengals sem ment volna rá a kétpontosra és ugyanúgy 1 pont oda. Viszont nekünk volt értelme rámenni a 2 pontosra, mert ha sikerül, akkor 2 helyett 3 labdabirtoklás lett volna a különbség.
Soldados
Shilkor
Soldados
több mint 8 éve
Sajnos nem.Mondjuk ez igaz .-) Akkor vigye el valaki OC-nek .-) Szerinted reális hogy elküldjük?Kik keresnek még HC-t? Lehet írok nekik Haley-ről egy ajánlólevelet. 😊Bármennyire is haragazom most Haleyre, de jó ötlet egy végre ilyen jól összejött O-nál elküldeni az edzőjüket?Elküldeni szerintem biztos nem fogjuk, de elvihetik HC-nek.
04crapkat
bcsarli
Soldados
bcsarli
több mint 8 éve
Mondjuk ez igaz .-) Akkor vigye el valaki OC-nek .-) Szerinted reális hogy elküldjük?Kik keresnek még HC-t? Lehet írok nekik Haley-ről egy ajánlólevelet. 😊Bármennyire is haragazom most Haleyre, de jó ötlet egy végre ilyen jól összejött O-nál elküldeni az edzőjüket?Elküldeni szerintem biztos nem fogjuk, de elvihetik HC-nek.
04crapkat
bcsarli
Soldados