NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Shazier pl mitől különb mint Burfict szerintetek?
gabtsi
szerintem ebben az esetben annyival, hogy Shazier nem akart sérülés okozni...szabálytalan volt a koronával, nagyot is akart ütni, de Burfictnél látom azt, hogy egyértelműen Brown fejét nézte hogy üthetné meg és még a mozdulata is változik, hogy jobb szögben kapja el
+ Burfict ugye végig az összes balhénál ott volt, ugyanez fordított esetben a Steelers D-nél nem igaz Shazier-re
több mint 8 éve
 pbs.twimg.com/tweet_video/CYXe45QWYAAZ4iQ.mp4
ez egy 15 yardos büntetés volt ellenünk...😀
Klaci79
Itt egyébként belerúgott/megtaposta az emberetek Burfictet, pont a bíró orra előtt.
Volt egy DeCastro eset, amikor simán földhöz baszta Burfictet play után, arra meg nem ment.
munoz
ez komoly?
én azt látom, hogy Burfict megpróbál Foster lábára taposni, aki elhúzza a lábát és azzal a lendülettel úgy teszi le a lábát, hogy ő lépjen Burfict lábára, de nem sikerül neki...ez már olyan szánalmas 15 yard, hogy kár is beszélni róla...persze ha mást látsz a videón, akkor én feladtam és elismerem, hogy megvettük a zebrákat...mind a zsebünkben voltak
több mint 8 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Shazier pl mitől különb mint Burfict szerintetek?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Klaci79
Itt egyébként belerúgott/megtaposta az emberetek Burfictet, pont a bíró orra előtt.
Volt egy DeCastro eset, amikor simán földhöz baszta Burfictet play után, arra meg nem ment.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
1. gabtsi: Porter pozíciós edző, konkrétan OLB-coach - az eset megítélésén mondjuk nem sokat változtat.

2. Shazier helmet hitje szabálytalan volt. És? Múlt rajta bármi is? Csináltunk belőle pontokat? Nem, sőt Ben sérült meg a labdaszerzés utáni drive-ból.

Ahogy máskor is szoktam mondani, a bírók hibáznak, de nem rajtuk múlt ez a meccs sem.
Soldados
Es Antonio brown olb????

Turnover helyett red zone first down valóban nem nagy különbség egy 2pontos meccsen.

Ha nem jön porter nincs Pacman flag es rekord közeli FG lett volna a sima helyett. Azert nem arról beszélünk h porter mekkora fasz volt (mint Pacman) mert ra elfelejtettek zászlót dobni.

Magunkat vertük meg ez tény de aki szerint ebben nem voltak benne a bírok az nem mond igazat.
gabtsi
Mint írtam, nem sokat változtat a megítélésen, hogy milyen edző. Mondjuk nem tudom, van-e olyan szabály, hogy WR-hez, csak WR-coach, OC vagy HC mehet be... Meglepne. De lehet, tévedek. Ennek ellenére nem sok keresnivalója volt a pályán, de Pacman volt hülye, hogy nekiment. A többiek nem tették, mert volt eszük. Erről nem a bírók tehetnek.

Ahogy arról sem, hogy Hill nem tartotta meg a labdát, amikor más dolga nem lett volna. Pont ez példázza a legjobban, hogy mennyire nem hiszek abban, hogy a bírókon múlna egy meccs. Ha elég jó lett volna a Bengals, megnyeri a meccset, de nem volt elég jó, mert Hill ilyen helyzetben az egyetlen dolgot tette, amit nem lehet: elejtette a labdát. Arról sem a bírók tehetnek, hogy óvodásgyerek karerősségével a Steelers elment a félpályáig. És arról sem ők tehetnek, hogy a végén a két hülye nem tudott uralkodni magán.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Shazier helmet hitjével az volt a nagy baj, hogy a bírók az addig a tévedések ellenére kéz az addig nagyjából kézben tartott meccs felett elvesztették a kontrollt. A játékosok is hülyébbek lettek, és őket is megzavarta a dolog. Lehet, hogy effektív a meccs végeredménye nem változott volna, hanem az, hogy közvetve emiatt sérült meg BB és AB is. (Meg persze Bernard, de számotokra az irreleváns.)
munoz
Van benne igazság. Én még hozzátenném, hogy Burfict irtózatosan túlpörgött, az ő szerepe is igen nagy abban, hogy ilyet lett a meccs. Legkésőbb a szünetben rendbe kellett volna rakni, mert kódolva volt benne a hülyeség, ami be is jött!
több mint 8 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Az első jelentések szerint AB jól van és valószínűleg átmegy az ilyenkor szokásos protokollon. Nem tudom ezt mire alapozzák, de az jó hír, hogy jól volt már az öltözőben.
Soldados
Arra a Jászai Mari díjra amit átvett a meccs után😊
gabtsi
Komolyan?... de most komolyan...

több mint 8 éve
Mire gondolsz ahol esetleg a javunkra tévedtek?

A TDt nem hoztam fel mert valóban véleményes volt. De ezek full egyértelmű esetek.
gabtsi
Mondjuk az alább linkelt 15 yardos büntire és a Jones (?) ellen elkövetett edzőterrorra az oldalvonalon kívül szintén 15 yardért még az első félidőben, lófasz volt mindkettő.
több mint 8 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Shazier helmet hitjével az volt a nagy baj, hogy a bírók az addig a tévedések ellenére kéz az addig nagyjából kézben tartott meccs felett elvesztették a kontrollt. A játékosok is hülyébbek lettek, és őket is megzavarta a dolog. Lehet, hogy effektív a meccs végeredménye nem változott volna, hanem az, hogy közvetve emiatt sérült meg BB és AB is. (Meg persze Bernard, de számotokra az irreleváns.)
több mint 8 éve
Mire gondolsz ahol esetleg a javunkra tévedtek?

A TDt nem hoztam fel mert valóban véleményes volt. De ezek full egyértelmű esetek.

több mint 8 éve
több mint 8 éve
gabtsi: kiemelsz két bírói tévedést, ami a Cicák ellen szólt, de a többiről hallgatsz. Ez nem a te szinted! Fújj egy nagyot, rendelj egy Shazier mezt és jövő héten szurkolj a Vasasnak a Denver ellen! 😊
több mint 8 éve
Az első jelentések szerint AB jól van és valószínűleg átmegy az ilyenkor szokásos protokollon. Nem tudom ezt mire alapozzák, de az jó hír, hogy jól volt már az öltözőben.
Soldados
Arra a Jászai Mari díjra amit átvett a meccs után😊

több mint 8 éve
1. gabtsi: Porter pozíciós edző, konkrétan OLB-coach - az eset megítélésén mondjuk nem sokat változtat.

2. Shazier helmet hitje szabálytalan volt. És? Múlt rajta bármi is? Csináltunk belőle pontokat? Nem, sőt Ben sérült meg a labdaszerzés utáni drive-ból.

Ahogy máskor is szoktam mondani, a bírók hibáznak, de nem rajtuk múlt ez a meccs sem.
Soldados
Es Antonio brown olb????

Turnover helyett red zone first down valóban nem nagy különbség egy 2pontos meccsen.

Ha nem jön porter nincs Pacman flag es rekord közeli FG lett volna a sima helyett. Azert nem arról beszélünk h porter mekkora fasz volt (mint Pacman) mert ra elfelejtettek zászlót dobni.

Magunkat vertük meg ez tény de aki szerint ebben nem voltak benne a bírok az nem mond igazat.

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Az első jelentések szerint AB jól van és valószínűleg átmegy az ilyenkor szokásos protokollon. Nem tudom ezt mire alapozzák, de az jó hír, hogy jól volt már az öltözőben. De AB akkor érhet sokat Denverben, ha BB is rendben lesz. Mondjuk ő meg acélember. 😊 Áááá, ezt a meccset még most sem hiszem el. 😊

Ami eldőlt, hogy én az olcsó Boswell-lel mennék neki a kövi szezonnak, azaz Katinka nagy bánatára kivágnám Szusit.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve

Szerkesztette: Soldados

több mint 8 éve
savanyucukor Pittsburgh Steelers 19
Azért eléggé egy elcseszett meccs volt ez minden szempontból...
marescha
Pontosan, minden steelers meccset láttam idén, de ez nem tetszett attól függetlenül, hogy nyert a csapat, túl sok volt már a gőz az agyakban a második meccsen is, itt meg pláne, a keménység egy dolog, de ez már bőven túlment azon, mind a a két csapat részéről.
több mint 8 éve
04crapkat Pittsburgh Steelers 39
Ezen a sisak dolgon is nagy butaság vitatkozni. Ha pick6 van belőle, vagy 10 yardról jövünk utána, azt mondom, pont múlik rajta. De itt volt fél pálya a D-nek, hogy megállítsa. Szarnak szar, zaszlógyanús, de pont nem múlhatott rajta. Ez a meccs szerintem azon ment el, hogy az elején nem tudott csinálni semmit a Bengals. Ha tartja magát az elején, akkor nem 15 pontot kell behozni esőben. Másrészt, szerintem a Bengalsnek ez a hit volt a végső pofon, innentől találtak magukra. Ha ez nincs, akkor nincs is comeback. Persze ez csak vélemény....
több mint 8 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Joey Porter prémium minőségű tűzkő volt világ életében, továbbá csillagos ötös thrash talker. Volt keresnivalója a játéktéren? Persze, hogy nem. Lejátszódhatott a fejében a gondolat,hogy: "na most megyek, jól felcseszem valamelyik bengálit, hátha lesz valami...". Simán. Porter provokálhatott? Költői kérdés ez valójában.

Azért eléggé egy elcseszett meccs volt ez minden szempontból...
több mint 8 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 598
A 24-esre miért is dobták azt a zászlót végül is?
prérifarkas
Most írtam. Beszólt Brown-nak akit kísértek le. Látni ahogy visszanéz AB. Akkor rohan a bíró és nyúl a zászlóért
polamalu
nem azért kapta, hanem amikor Porter-re akart rámászni, beállt közéjük a bíró...és ott vagy azért mert hátulról végül a bíróra ment rá, vagy ott szólt be valami olyat, amin nem engedett el a zebra
Klaci79
Köszönöm! Pont ezért írtam mert nem volt nekem egyértelmű. Meg talán másnak sem.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
prérifarkas
Most írtam. Beszólt Brown-nak akit kísértek le. Látni ahogy visszanéz AB. Akkor rohan a bíró és nyúl a zászlóért
polamalu
nem azért kapta, hanem amikor Porter-re akart rámászni, beállt közéjük a bíró...és ott vagy azért mert hátulról végül a bíróra ment rá, vagy ott szólt be valami olyat, amin nem engedett el a zebra
Klaci79
Szerintem meg Brown-nak szólt valamit
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Csak orvos es esetleg a hc lehet a pályán, porter meg csak nem is pozicios edzője es a bengals játékosokhoz ment nem a sérülthoz.

De mar írta Schefter h meg fogjak büntetni, persze csak utólag.
gabtsi
Na ezt nem tudtam. Akkor valóban szabálytalan. Azért is írtam, hogy maradt bent zászló itt is ott is. Nemes ellenfél volt a Bengals. Ha ti nyertek sem lehet egy szavunk sem.
több mint 8 éve
prérifarkas
polamalu
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
prérifarkas
polamalu
Nem akkor jött a zászló mikor Porterrel összeakaszkodott?
több mint 8 éve
Csak orvos es esetleg a hc lehet a pályán, porter meg csak nem is pozicios edzője es a bengals játékosokhoz ment nem a sérülthoz.

De mar írta Schefter h meg fogjak büntetni, persze csak utólag.