Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 365 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Next rookie on the spotlight: Ayers WR a rosteren, Bullock elküldve. Utóbbinak köszönjük Boswell tökéletes pótlását arra az egy meccsre.
Soldados
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud a srác. Egy 6. körös WR egyszer már nagyon bejött, nem ártana ha most egy 7. körössel is így járnánk 😊
Bullock-nak szerintem nagyon jól jött ez a szereplés...könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy ha bárhol sérülés formahanyatlás lesz, akkor ő a következő kicker. Jó formában sikerült elkapni és tényleg nagyon kellett ez akkor.
Klaci79
Laci, mindenesetre a felkészülés jegyében gyorsan egy Daltonos avatart 😊
bcsarli
Nem merek! Ami most van az eddig csak nyertes meccsen volt kint. Tudom semmi nem tart örökké 😊
Ennek most az lesz a vége, hogy a Bengals laposra ver minket...
Klaci79
Akkor maradjon!

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 800
Azért kicsit nyugodtabb vagyok, hogy a Pats megverte a Ravens-t. Ráadásul azt is megmutatta, hogy igenis meg lehet szivatni azt a védelmet: 30 pont, közel 500 yard.

A lényeg, hogy vezetjük a csoportot, és van egy kis előnyünk, még ha lihegnek is a nyakunkon. És ki tudja, hátha a Philly meglep minket egy kis előharácsonyi ajándékkal. 😊
Soldados
Jaj má előjött a majré majd a einzfiledn kiderül ki megy a PO-ba. Jelezném JS és Powers is lesérült szóval két kezdőcorner nélkül mindig nyeljük a yardokat.
malkav
Azért ha reálisan nézzük a dolgokat, ez az aggódás jogos a részünkről. A Ravens játéka baromira nem fekszik nekünk. Ráadásul tavaly úgy szoptunk oda-vissza, hogy a fél csapat sérült volt. Úgyhogy engem ez a két sérülés kicsit se vigasztal, ettől még nagyon jól tud játszani az a defense. O oldalon persze vannak problémák bőven, de azért a szerencsével nem álltok hadilábon. Két perc alatt így szerezni 14 pontot azért nem mindennapi.
Tény, hogy ha Big Ben jól játszik, akkor simán miénk lehet a meccs, de erre nagyon nincs garancia.
Ráadásul addig még jön ugye a Bengals nekünk, aminek a végére lehet néhányan kórházba kerülnek, úgyhogy továbbra sem tudok túlzottan optimista lenni, de azért tényleg furcsa, hogy most ennyire nem ment a Ravens-nek. Pár hete beszéltük itt, hogy a Ravens nem kétarcú csapat...hát most úgy tűnik mégis, bár a Miami hulla gyenge volt a múlt héten.
több mint 9 éve
Next rookie on the spotlight: Ayers WR a rosteren, Bullock elküldve. Utóbbinak köszönjük Boswell tökéletes pótlását arra az egy meccsre.
Soldados
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud a srác. Egy 6. körös WR egyszer már nagyon bejött, nem ártana ha most egy 7. körössel is így járnánk 😊
Bullock-nak szerintem nagyon jól jött ez a szereplés...könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy ha bárhol sérülés formahanyatlás lesz, akkor ő a következő kicker. Jó formában sikerült elkapni és tényleg nagyon kellett ez akkor.
Klaci79
bcsarli
Nem merek! Ami most van az eddig csak nyertes meccsen volt kint. Tudom semmi nem tart örökké 😊
Ennek most az lesz a vége, hogy a Bengals laposra ver minket...
több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ben azóta valóban kevesebb ütést kap, de ugyanúgy megsérül kb minden szezonban. Tehát a kért eredményt elérte Haley, de a célt nem.
Én ezért nem szeretem az ilyen felfogást. A kevesebb ütés nem jelent kevesebb sérülést.

Persze tudom én, a kockázatot lehet csökkenteni, de éppen Ben példája mutatja, hogy ez egy téves eszme. Soldados
Most ugye csak viccelsz?
Azért mert BB lesérült minden szezonban, ez azt bizonyítja, hogyha kevesebb ütést kapsz pont akkor is ugyan annyiszor sérülsz? 😀

több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 365 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Soldados
Klaci79

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Azért kicsit nyugodtabb vagyok, hogy a Pats megverte a Ravens-t. Ráadásul azt is megmutatta, hogy igenis meg lehet szivatni azt a védelmet: 30 pont, közel 500 yard.

A lényeg, hogy vezetjük a csoportot, és van egy kis előnyünk, még ha lihegnek is a nyakunkon. És ki tudja, hátha a Philly meglep minket egy kis előharácsonyi ajándékkal. 😊
Soldados
Jaj má előjött a majré majd a einzfiledn kiderül ki megy a PO-ba. Jelezném JS és Powers is lesérült szóval két kezdőcorner nélkül mindig nyeljük a yardokat.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
Brutális adat a snap countban:

James Harrison az ÖSSZES snapben fent volt és Duprre is csak egyetlen snapre pihent. azt az egyetlen snapet pedig Chickillo kapta. Azaz Jarvis Jones és Moats egyetlen snapet sem volt pályán a védelemben.
Soldados
Soldi, JJ hogy-hogy ezen a szinten ragadt meg?
Amadeus91
Erre legfeljebb az edzők tudhatják a választ, hogy JJ miért nem fejlődött. Amúgy nem teljesen elvesztett ember, "csak" passrushban gyenge szerintem, márpedig ugye OLB-ként ez lenne talán a legfontosabb feladata. A személyes vélemény, hogy nem pici vagy gyenge, hanem egyszerűen technikailag nem tudja megverni az embereit és a motorja se kiemelkedő.

Mindenesetre az üzenet egyértelmű, év végén mehet a szabadügynökpiacra - Wheatonnal együtt.
Soldados
Hat ez eleg fura es jo es kar is egyszerre. A futas ellen jh meg ugy alapbol is jobb mint jj. En gondolkoztam is hogy lattam e jj t vagy moatsot vagy chickillot a palyan a def ben. Az viszont feltunt hogy igy nagyon egyben volt az lb sor. Dupree lett a hianyzo lancszem a pass rush teren. JJ meg atlagos, nem is ertem miert.

Jo kis elso koros valasztas. Mindenki megvaltokent varta. Es meg most is varjuk ezt jj tol. Mert csak atlagos volt. Meg jo hogy jh visszajott pitbe. Moats is jo kiegeszito ember. Igy van ez kb jj vel is. Depth egy 38 eves lb mogott. Kicsit szegyen neki es hatalmas teljesitmeny jh tol hogy vegig birta a meccset. Most ereztem azt, hogy vegre a d a regi sema szerint jatszik. Orommel, kedvvel es mindent beleadva csinalta mindenki a neki kiosztott szerepet.

Saci szinte polamalu szinten szarnyalt. Dupree egy esest kovetoen is felpattanva szerelte 4. kent az ellen qbjat. Szoval ez a run d a regi tipusu steelers d re emlekeztetett. Vegre lehet ez megadja nekik is a lokest, hogy ilyen szinten tudjanak maradni. De most minden a futas megfogasara ment. Davis is hatalmasatt jatszott, jol blitzelt es olvasta a playeket stb. csak ugy mint nix mind special teamben, mind blokkok teren. Meg a beugro ol g is. Vegre megint jo volt oket nezni.
több mint 9 éve
Soldados
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 927 — Steelers fan
 twitter.com/NFL/status/808318010863718400?s=09

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve

James Harrison az ÖSSZES snapben fent volt és Duprre is csak egyetlen snapre pihent. azt az egyetlen snapet pedig Chickillo kapta. Azaz Jarvis Jones és Moats egyetlen snapet sem volt pályán a védelemben.
Soldados
Amadeus91
Erre legfeljebb az edzők tudhatják a választ, hogy JJ miért nem fejlődött. Amúgy nem teljesen elvesztett ember, "csak" passrushban gyenge szerintem, márpedig ugye OLB-ként ez lenne talán a legfontosabb feladata. A személyes vélemény, hogy nem pici vagy gyenge, hanem egyszerűen technikailag nem tudja megverni az embereit és a motorja se kiemelkedő.

Mindenesetre az üzenet egyértelmű, év végén mehet a szabadügynökpiacra - Wheatonnal együtt.

Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem bírtad ki? Mocsok! 😀
Klaci79
Arról volt szó, hogy szépen.. 😊
kittli
Persze. Nekem 19.meccsen véget érő győzelmi szériát kell feldolgoznom. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 312

Soldados
több mint 9 éve

Soldados
És a Chickillo-s snapben szereztek TD-t...arra emlékszem...majdnem levitte Taylort, de utolsó pillanatban eldobta és Davis-ék benézték azt a szerelést
Klaci79
Ettől függetlenül Chickillo legalább hasznosan töltötte az egyetlen snapet, hiszen nyomást generált.

több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 808 — Steelers fan
Na....tegnap éjjel a Giants elkapta a tehenészeket. Ezzel ugyebár továbbra is Big Ben az egyetlen aki újonc évében 15 meccset nyert sorozatban.
Klaci79
13-at mondtak a közvetítés alatt.
bcsarli
Az igazság valahol félúton lehet 😀
Big Ben a 2. meccsen állt be Maddox sérülése után a Ravens ellen és ott kikaptunk. Utána viszont 14 meccset nyert. És a 15. győzelem a JEts ellen a PO-ban volt.
Klaci79
Tessék csak szépen befejezni a tündérmesét! 😊
tomi-tomi
Befejeztem 😀
Klaci79
Akkor én!
S boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Illetve. Végül BigBen hazai pályán vereséget szenvedett a konferenciadöntőben a Pats-től. 😛
tomi-tomi
Arról volt szó, hogy szépen.. 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Na....tegnap éjjel a Giants elkapta a tehenészeket. Ezzel ugyebár továbbra is Big Ben az egyetlen aki újonc évében 15 meccset nyert sorozatban.
Klaci79
bcsarli
Big Ben a 2. meccsen állt be Maddox sérülése után a Ravens ellen és ott kikaptunk. Utána viszont 14 meccset nyert. És a 15. győzelem a JEts ellen a PO-ban volt.
Klaci79
tomi-tomi
Befejeztem 😀
Klaci79
Akkor én!
S boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Illetve. Végül BigBen hazai pályán vereséget szenvedett a konferenciadöntőben a Pats-től. 😛
tomi-tomi
Nem bírtad ki? Mocsok! 😀
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Klaci79
bcsarli
Klaci79
tomi-tomi
Befejeztem 😀
Klaci79
Akkor én!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve

Soldados
És a Chickillo-s snapben szereztek TD-t...arra emlékszem...majdnem levitte Taylort, de utolsó pillanatban eldobta és Davis-ék benézték azt a szerelést
több mint 9 éve
Akármilyen is most a Bengals, biztos hogy vissza akarnak vágni a tavalyi meccsért, úgyhogy nagyon észnél kell lenni. Klaci79
Egyetértek. ez a Bengals-meccs a trap game. Jobbak vagyunk, de a Bengals nem fogja olcsón adni magát, és akkor finom voltam. Nagyon észnél kell lenni, hogy érvényesítsük a papírformát.

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Na....tegnap éjjel a Giants elkapta a tehenészeket. Ezzel ugyebár továbbra is Big Ben az egyetlen aki újonc évében 15 meccset nyert sorozatban. Jól tudom Soldi?!
Klaci79
Nem. Ben 13 meccset nyert rookie-ként. Első meccsen (W) nem játszott, másodikon (L) csereként lépett pályára Maddox megsérülése után, az utolsón (W) pedig pihentették.
Soldados
Ahha, na ezt nem tudtam...köszi
Klaci79
A Jets elleni PO-siker a 14. volt.

több mint 9 éve
Na....tegnap éjjel a Giants elkapta a tehenészeket. Ezzel ugyebár továbbra is Big Ben az egyetlen aki újonc évében 15 meccset nyert sorozatban. Jól tudom Soldi?!
Klaci79
Nem. Ben 13 meccset nyert rookie-ként. Első meccsen (W) nem játszott, másodikon (L) csereként lépett pályára Maddox megsérülése után, az utolsón (W) pedig pihentették.
Soldados
Ahha, na ezt nem tudtam...köszi
több mint 9 éve
Klaci79
bcsarli
Klaci79
tomi-tomi
Befejeztem 😀
több mint 9 éve
Klaci79