NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
14
4
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Kik keresnek még HC-t? Lehet írok nekik Haley-ről egy ajánlólevelet. 😊Bármennyire is haragazom most Haleyre, de jó ötlet egy végre ilyen jól összejött O-nál elküldeni az edzőjüket?Elküldeni szerintem biztos nem fogjuk, de elvihetik HC-nek.
04crapkat
bcsarli
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Bármennyire is haragazom most Haleyre, de jó ötlet egy végre ilyen jól összejött O-nál elküldeni az edzőjüket?Elküldeni szerintem biztos nem fogjuk, de elvihetik HC-nek.
04crapkat
több mint 8 éve
Bármennyire is haragazom most Haleyre, de jó ötlet egy végre ilyen jól összejött O-nál elküldeni az edzőjüket?Végre Te is itt vagy. 😊
04crapkat
Sztem ezzel az állománnyal kb bárki jó lenne.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Csakhogy XP-vel 16 pontunk lett volna és a Bengalsnek így már az első TD-nél is kétpontosra kellett volna mennie.A 2pontost értettem (ezt csináltuk egész évben), mert 17 pontos különbséget akartunk (2TD+1FG), és pont most nem jött be, és ki is derült, hogy azért ez elég fájdalmas tud lenni, mert nagyon hiányzott az az egy pont a végén...Nem hiányzott a kétpontos a végén, mert ha ott XP-t rúgunk, akkor a Bengals sem ment volna rá a kétpontosra és ugyanúgy 1 pont oda. Viszont nekünk volt értelme rámenni a 2 pontosra, mert ha sikerül, akkor 2 helyett 3 labdabirtoklás lett volna a különbség.
Soldados
Shilkor
több mint 8 éve
04crapkat
39
Bármennyire is haragazom most Haleyre, de jó ötlet egy végre ilyen jól összejött O-nál elküldeni az edzőjüket?
több mint 8 éve
2 perccel a vége előtt az int-nél kikapcsoltam a TV-t és leültem dolgozni...de közben mondom leírom neked Soldi, hogy milyen ironikus, hogy a két valóban messze legjobb secondary emberünk között szopjuk be a bukást jelentő TD-tÁáááá, én még órákig nem fogok tudni aludni... Egekben van az adrenalin-szintem. 😊
erre olvasom, hogy fumbli és rohantam vissza...nehéz erről a meccsről 4 kávé és 6 dl bomba után alvás nélkül mit mondani, de amit írtál az nagyjából tökéletesen megfelel
Klaci79
több mint 8 éve
A 2pontost értettem (ezt csináltuk egész évben), mert 17 pontos különbséget akartunk (2TD+1FG), és pont most nem jött be, és ki is derült, hogy azért ez elég fájdalmas tud lenni, mert nagyon hiányzott az az egy pont a végén...Nem hiányzott a kétpontos a végén, mert ha ott XP-t rúgunk, akkor a Bengals sem ment volna rá a kétpontosra és ugyanúgy 1 pont oda. Viszont nekünk volt értelme rámenni a 2 pontosra, mert ha sikerül, akkor 2 helyett 3 labdabirtoklás lett volna a különbség.
Soldados
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
2 perccel a vége előtt az int-nél kikapcsoltam a TV-t és leültem dolgozni...de közben mondom leírom neked Soldi, hogy milyen ironikus, hogy a két valóban messze legjobb secondary emberünk között szopjuk be a bukást jelentő TD-terre olvasom, hogy fumbli és rohantam vissza...nehéz erről a meccsről 4 kávé és 6 dl bomba után alvás nélkül mit mondani, de amit írtál az nagyjából tökéletesen megfelel
több mint 8 éve
no flacco
317
Vérszomjassá!!!
több mint 8 éve
xtaki
3 441
Azért volt némi pikantériája, hogy az első két labdaszerzésünk a két legrosszabb védőnkhöz (Blake, Cam Thomas) fűződik. Eszembe is jutott Klemó felelőtlen kijelentése. 😊es a semmirekello JJ utotte ki a kezebol. a harom leggazabb vedo hozta ossze.
Soldados
több mint 8 éve
Egyetértek. Sérülést soha senkinek. Legalábbis részemről.Külön öröm, hogy az aljas féreg burflict hozta mekünk a meccset. Remélem làtom még törött làbbalilyet meg egy budosbunkoferegnek se kivanj
no flacco
xtaki
több mint 8 éve
Nyertünk és más nem számít. A végén visszaütött a Bengals 2 hülyéje, így hősökből bohócok lettek. Hülyék voltak, ezt érdemelték.Az egész meccset nézve amúgy megérdemeltük, mert a Bengals-nak 2 drive-ja volt összesen az egész meccsen. Agyondomináltuk a LoS-et a labda mindkét oldalán, s ekkor el is kellett volna dönteni a meccset, de nem írtunk annyi pontot a táblára, amennyivel jobbak voltunk. Ez meg nekünk ütött vissza. Tüszi nagyon tetszett, nem is kérdéses a jövője a csapatnál, egyáltalán nem számítottam ilyen jó játékra tőle, de Todman is kiváló volt.
Coaching: már megint a túlzott agresszió lett majdnem a vesztünk. A 2pontost értettem (ezt csináltuk egész évben), mert 17 pontos különbséget akartunk (2TD+1FG), és pont most nem jött be, és ki is derült, hogy azért ez elég fájdalmas tud lenni, mert nagyon hiányzott az az egy pont a végén... Amit pedig Haley művelt Landry Jones-szal, arra nincsenek szavak. Ilyen szakadó esőben - nagyon helyesen - egész meccsen nem hívtunk hosszú passzt, erre a csere QB-val dobáltatjuk a 20 yardos zsugákat, mintha hátrányban lennénk, pedig csak az órát kellett volna ölni az amúgy működő futójátékkal. Embertelen ostobaság volt. Ezek után leszarom, hogy zárul a szezon, nagyon remélem, hogy Haley eltakarodik a pics.ba.
A Defense-t pedig a mostani meccs után akkor sem fogom bántani, ha Denverben 80 pontot kap. Embertelen nagyot játszottak, az utolsó utáni pillanatig küzdöttek és amikor már (szinte) nem volt remény, akkor Shazier visszaadta, amit már elveszve hittünk. Az hogy BB visszajött, konkrétan egy óvodás karerősségével, az is példaértékű. És haladtunk vele. Persze a két félőrült kellett ahhoz, hogy megcsináljuk a lehetetlen comebacket, de BB is kellett, mert azért vhogy a félpályáig is el kellett keveredni a 15-ösről. Azért volt némi pikantériája, hogy az első két labdaszerzésünk a két legrosszabb védőnkhöz (Blake, Cam Thomas) fűződik. Eszembe is jutott Klemó felelőtlen kijelentése. 😊
Respect a csapatnak, ez férfimunka volt, főleg mert az utolsó utáni pillanatig hittek benne és küzdöttek érte.
Én a bírókkal most sem vagyok hajlandó foglalkozni, nem azon múlt. Nem volt kötelező fasznak lenni egy megnyert meccsen. Ha másért nem, akkor ezért megérdemeltük, mert ha csak egy fokkal is, de jobban ott voltunk fejben.
Folytatás? Őszintén szólva erre nem lehet mit írni. Nem tudjuk milyen állapotban lehet Ben jövő vasárnapra és abban sem vagyok biztos (sőt... mint a rongybábu úgy esett össze...), hogy AB kiheveri az agyrázkódását. Nélkülük pedig... Nélkülük pedig futunk Tüszivel és nyerünk. 😊 Nem tudom, mindegy is. Az egész idényben embertelenül nagyot küzdött ez a csapat, hogy most ott legyen, ahol van. Csakis büszkék lehetünk rá, akkor is, ha esetleg így megtépázva nagyon kikapnánk Denverben. Jövőre talán szerencsésebbek leszünk a sérülésekkel. De egy meccsen bármi lehet, ez jutalomjáték lesz, így kell felfogni.
Ez a W azt is jelenti, hogy a 72-es első PO-győzelmünk óta sosincs olyan, hogy 5 éven át ne legyen győzelmünk a PO-ban. Négy éven át tartó sorozatunk háromszor (85-88, 90-93, 11-14) is volt. Ezzel szemben a Bengals 25 éve nem nyert a PO-ban, ez volt sorozatban a 8. kudarcuk, amivel utolérték a Detroitot és a fóbiától éppen az előttünk lévő meccsen megszabadult Chiefset.
A lényeg, hogy erre a meccsre szerintem örökre emlékezni fogunk. 😊 Go Steelers!
több mint 8 éve
Külön öröm, hogy az aljas féreg burflict hozta mekünk a meccset. Remélem làtom még törött làbbalHa aljas féreg, mert sérülést akart okozni, az mivé tesz téged, aki törött làbbal akarod látni?
no flacco
Szerkesztette: megyerikrisz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Rohadt nehézzé tettük magunknak ezt a meccset. Egy szavunk sem lehetett volna ha kikapunk mert az első félidőben teljesen fogalmatlan volt a Bengals, ott kellett volna lezárni a mérkőzést.
több mint 8 éve
Ő az egyetlen kivétel , aki folyamatosan és szándékosan igyekszik sérülést okozni1 sérülést okozott, az meg teljesen szabályos szerelés volt, azt BB baszta el. Utólag hálásak lehetünk hogy játszott .-)
no flacco
több mint 8 éve
Külön öröm, hogy az aljas féreg burflict hozta mekünk a meccset. Remélem làtom még törött làbbalSérülést nem kivanok neki, de fejben valami nagyon nincs rendben azzal az emberrel. Eltiltas mar raferne hatha az segitene neki, de ketlem.
no flacco
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Szimpatikus hozzáállás, köszönjük a Bengals szurkolóknak....ez baromi nagy AFC North meccs volt, egy nagy Pürrhoszi győzelem...ugyanakkor a Cinci is simán megérdemelte volna...nagyon túltolják a csapatok ezt a dolgot, olyan sok bennük a feszültség, hogy egyszerűen nem is értem
több mint 8 éve
Gratulálok, mi semmit nem érdemlünk ilyen végjáték után! Denverben sem lesz egyszerű, de ha sikerül megvédeni Bent, akkor 50-50.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
no flacco
317
Ő az egyetlen kivétel , aki folyamatosan és szándékosan igyekszik sérülést okozni
több mint 8 éve
hátha bejön vezze...Ááááá, a Denver már tuti elver minket .-)
Klaci79
több mint 8 éve
xtaki
3 441
Külön öröm, hogy az aljas féreg burflict hozta mekünk a meccset. Remélem làtom még törött làbbalilyet meg egy budosbunkoferegnek se kivanj
no flacco
több mint 8 éve
Ezt nehéz lehet feldolgozni Cincy drukkerként, megérdemelték volna. Direkt nem írom be a topicjukba, nehogy lesajnálásnak nézzék. Inkább itt gratulálok nekik a tartásukhoz 15:0 után. Tényleg nagyon fájdalmas lehet.
több mint 8 éve
munoz
1 213
Jó meccs volt, kár a sérülésekért. Jövőre oda-vissza ütünk titeket, nehogy a PO-ba jussatok 😊
több mint 8 éve
xtaki
3 441
jo volt a gameplan. egeszen BB seruleseig tartottuk is magunkat hozza.A D felulmulta magat, alig engedett futast, az idojaras meg kedvezett nekunk.
Futottunk, rovidet, kozephosszut passzoltunk.
Aztan jott LJ es nem folytattuk, hanem nekialltunk hosszukat passzolni.
Egy bemelegitetlen, 3-4 oraja ucsorgo csere QB-val.
Ha nincs az a ket barom a bengalsban, akkor nagy valoszinuseggel csak kerdeses FG tavolsagra jutunk.
Mazli volt.
Ellenben BBes AB nelkul a csaptnak sok eselye nem lesz. BB-t osszefoltoztak most.
Remelem nem derul ki, hogy egyre fajdalmasabb lesz es nem jatszhat.
Ellenben AB szinte biztosan akkorat kapott, hogy abbol agyrazkodas lett.
több mint 8 éve
no flacco
317
Külön öröm, hogy az aljas féreg burflict hozta mekünk a meccset. Remélem làtom még törött làbbal