NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
jó, hát legendagyártásban sose volt nagyobb senki Soldinál 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
jelenleg toronymagasan kiemelkedik, még Julio mellől is.Azért tőled kicsit nagyobb objektivitást várnék, ez a kijelentés sima homerség. Persze nincs is ezzel baj, csak nem igaz 😉
Soldados
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Klemó
5 664
Idén azért optimistább a stáb, mert mind a két ember a csapattal van már régebb óta. (mondjuk Tüsszentő nem annyira, de az ő munkamoráljáról ódákat zengenek, nem csoda, hogy beelőzte Todmant a rosteren rögtön) Ismerik a rendszert, a nyelvet, ami a pass protection alapja (is). Azokat a 2-4 yardokat kell megfussák alapvetően, amelyek a pasz játékot segítik majd, de elsődleges feladatuk azt gondolom az lesz miként tudják segíteni a passz játékot. Tavaly lényegében ezért buktunk, Archer súlytalan volt, Tate pedig nem ismerte a rendszert és így óriási nyomás volt Benen.Én most azért vagyok optimista, mert pont az ettől való félelem miatt visszajöhet a dink and dunk...ami ideális taktika pont a Cicák ellen.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Nem is fogjuk, tegnap ismét feltűnt rajta a csizma. Úgyhogy DeWill játékára (szerintem) semmi esély. Tüsszentő-től nem tudom mit várhatunk. Tavaly Tate-nek volt egy-két jó megmozdulása az elején, na de Bell-hez képest nyilván nagy volt a szakadék. Másrészt meg a hülyére verték a falunkat. Ha idén a fal tud tartani, akkor csak passzjátékkal is nyerhet a Steelers.a mai edzést csak DeWill hagyta kiMivel a mai napunk az utazásé, így nem lesz több edzés. Ez és Hailey nyilatkozata is azt vetíti előre, hogy holnap DWill nélkül megyünk Tüsszentővel (ahogy a Dezsőben egyszerűsítettük ezt már) és Todmannel.
Klaci79
Persze ez a PO, de edzés nélkül nem nagyon szoktunk játékost pályára engedni.
Klemó
De ugye a Bengals fog nyerni úgyis 😀
több mint 8 éve
Klemó
5 664
a mai edzést csak DeWill hagyta kiMivel a mai napunk az utazásé, így nem lesz több edzés. Ez és Hailey nyilatkozata is azt vetíti előre, hogy holnap DWill nélkül megyünk Tüsszentővel (ahogy a Dezsőben egyszerűsítettük ezt már) és Todmannel.
Klaci79
Persze ez a PO, de edzés nélkül nem nagyon szoktunk játékost pályára engedni.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Faneca rögtön az első évében finalista a HOF választáson. Mondjuk elég komoly a névsor akik a tagságért "versengenek" . Elég csak Favre, Owens vagy Warner nevét említeni
több mint 8 éve
Sherman megfogta, de mondjuk párszor szabálytalanul'! Meg azon a meccsen Wheatonra volt írva a playbook!Én ezt el is fogadom, meg persze nagy kár, hogy Big Ben ennyi időre kiesett, de amikor meg volt, akkor azért jóval jobb opció, mint Ryan, szal amennyit bukott nélküle, annyit nyert vele. Meg valahogy úgy érzem, a társai is jobbak. Itt Bell-lel/DeWill-lel, a villám WR-ekkel (kb legjobb WR-egység a ligában), ezzel az OL-lel és Big Bennel. Persze felesleges duplázni, ha meg megteszik, akkor a többiek élnek meg. Ott viszont kb egyedül Julióra kell figyelni, és még sincs rá esély, hogy megállítsák. Persze, azért könnyebben ugorja agyon a CB-ket is 😊Inkább Wheaton és Bryant profitál sokat AB-ből, de nem is ez a lényeg. Így is mindig double coverage-t kap, de hiába. Ez az ember mindig üres, ha nem, akkor meg vmi bűvészmutatvánnyal, akrobatikus mozdulattal húzza le a labdát. Juliót már láttam megfogni, AB-t - kis túlzással persze, de - nem, csak picit limitálva. Chris Harrisből olyan hülyét csinált, mint 2 éve senki.
Mondjuk én bármelyiket elfogadnám, de nekünk elég Julian is 😊
Wyatt
De mindegy, meggyőzni nem akarok senkit, ez szubjektív. De maximálisan Sanders-szel és Billickkel értek egyet, jelenleg toronymagasan kiemelkedik, még Julio mellől is.
Soldados
több mint 8 éve
Én ezt el is fogadom, meg persze nagy kár, hogy Big Ben ennyi időre kiesett, de amikor meg volt, akkor azért jóval jobb opció, mint Ryan, szal amennyit bukott nélküle, annyit nyert vele. Meg valahogy úgy érzem, a társai is jobbak. Itt Bell-lel/DeWill-lel, a villám WR-ekkel (kb legjobb WR-egység a ligában), ezzel az OL-lel és Big Bennel. Persze felesleges duplázni, ha meg megteszik, akkor a többiek élnek meg. Ott viszont kb egyedül Julióra kell figyelni, és még sincs rá esély, hogy megállítsák. Persze, azért könnyebben ugorja agyon a CB-ket is 😊Inkább Wheaton és Bryant profitál sokat AB-ből, de nem is ez a lényeg. Így is mindig double coverage-t kap, de hiába. Ez az ember mindig üres, ha nem, akkor meg vmi bűvészmutatvánnyal, akrobatikus mozdulattal húzza le a labdát. Juliót már láttam megfogni, AB-t - kis túlzással persze, de - nem, csak picit limitálva. Chris Harrisből olyan hülyét csinált, mint 2 éve senki.
Mondjuk én bármelyiket elfogadnám, de nekünk elég Julian is 😊
Wyatt
De mindegy, meggyőzni nem akarok senkit, ez szubjektív. De maximálisan Sanders-szel és Billickkel értek egyet, jelenleg toronymagasan kiemelkedik, még Julio mellől is.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Én ezt el is fogadom, meg persze nagy kár, hogy Big Ben ennyi időre kiesett, de amikor meg volt, akkor azért jóval jobb opció, mint Ryan, szal amennyit bukott nélküle, annyit nyert vele. Meg valahogy úgy érzem, a társai is jobbak. Itt Bell-lel/DeWill-lel, a villám WR-ekkel (kb legjobb WR-egység a ligában), ezzel az OL-lel és Big Bennel. Persze felesleges duplázni, ha meg megteszik, akkor a többiek élnek meg. Ott viszont kb egyedül Julióra kell figyelni, és még sincs rá esély, hogy megállítsák. Persze, azért könnyebben ugorja agyon a CB-ket is 😊Mondjuk én bármelyiket elfogadnám, de nekünk elég Julian is 😊
több mint 8 éve
Nálam no brainer. És sztem az 50 szavazónál is az lesz. Viszonylag sima szavazásra számítok ez ügyben. (Ahogy Newton esetében is)Zseniális ez a csóka, nem is sajnálnám tőle, de én szerintem még mindig inkább Juliónak adnám. (Jó, most nyilván Bradynek kellene kapnia, mint ahogy nyilván Cam kapja meg ezt is, de ezek más témák 😀)Gondolkoztam átnézek a cicafórumba, de ezek után nem...lépjünk!AB pedig november után decemberben is a hónap támadója lett az AFC-ben. 😊 Szépen előrevetíti az év támadója díjat. 😊
Az milyen már, hogy Boswell AFC special player of the month.... 😊 Azért, ha azt mondja valaki a baltimúr elleni hazai után, hogy a következő rugónk díjat nyer......hát körberöhögöm.... 😊
Klemó
Soldados
Wyatt
Deion Sanders: Antonio Brown is a man amongst boys.
Billick: Antonio Brown is the Steph Curry of the NFL.
Ezek elég komoly szavak, komoly szakemberektől. És ezek még szolidak, Billick szinte egy egész cikkben méltatta, a legjobban az tetszett tőle, amikor azt írta, hogy minden csapattól double coverage-t kap, hogy távol tartsák tőle a labdát, de ez minden esetben emberpazarlásnak tűnik. De még jó sok embert lehetne idecitálni. Julio Jones, aki kétségtelenül fantasztikus végül több yardot hozott, de elég egyöntetűnek tűnik a jelenlegi vélemény, hogy AB-nél nincs jobb WR jelenleg és a jelenlegi idényben. MVP-kaliber is lehetett volna, ha Ben végigjátssza a szezont, konkrétan agyonverte volna Rice catch és Megatron recieving yard rekordját is. Nem kicsit, nagyon. 😊
Persze lehet másnak más a véleménye, de az általános most ez a szakemberek körében. Nagyon meglepne, ha szoros lenne a végeredmény.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Zseniális ez a csóka, nem is sajnálnám tőle, de én szerintem még mindig inkább Juliónak adnám. (Jó, most nyilván Bradynek kellene kapnia, mint ahogy nyilván Cam kapja meg ezt is, de ezek más témák 😀)Gondolkoztam átnézek a cicafórumba, de ezek után nem...lépjünk!AB pedig november után decemberben is a hónap támadója lett az AFC-ben. 😊 Szépen előrevetíti az év támadója díjat. 😊
Az milyen már, hogy Boswell AFC special player of the month.... 😊 Azért, ha azt mondja valaki a baltimúr elleni hazai után, hogy a következő rugónk díjat nyer......hát körberöhögöm.... 😊
Klemó
Soldados
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
a mai edzést csak DeWill hagyta ki
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Gondolkoztam átnézek a cicafórumba, de ezek után nem...lépjünk!Sokkal több megértést várnék a Bengals fanokkal szemben!!! Nekik általában csak egy hetük van a PO-ból, így a trash talk-nak is egy hét marad....
Klemó
több mint 8 éve
birom mikor a Steelersnél picsognak h túl kemény az ellenfél 😊 vicces.
gabtsi
birom mikor a Steelersnél picsognak h túl kemény az ellenfél 😊 vicces.Nem a túlzott keménység a baj. Az benne van. Az alantas azt nem szeretem. Ütközze le KO-ra egy az egyben azt aki jobban bírja feláll. Azt viszont nem csípem amikor a sérülés okozásának szándékával olyan módon csinál tackle-t, hogy az mindenképpen rongáljon. Ezt egyik oldalon sem szeretem.
gabtsi
több mint 8 éve
Gondolkoztam átnézek a cicafórumba, de ezek után nem...lépjünk!AB pedig november után decemberben is a hónap támadója lett az AFC-ben. 😊 Szépen előrevetíti az év támadója díjat. 😊
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 664
Gondolkoztam átnézek a cicafórumba, de ezek után nem...lépjünk!Az milyen már, hogy Boswell AFC special player of the month.... 😊 Azért, ha azt mondja valaki a baltimúr elleni hazai után, hogy a következő rugónk díjat nyer......hát körberöhögöm.... 😊
több mint 8 éve
Taps.
több mint 8 éve
Ez igaz, csak pl az életveszélyes fenyegetés tény, alátámasztja a net, meg lehet nézni. A Bell sérülésénél történt Burfict szerelés pedig elég sok itteni ember szerint is szabályos volt. Csak amikor jönnek felétek a jogos kritikák, akkor ki kell találni valamit kontraként, innen jönnek az "előre megfontolt szándékkal kitörte a térdét" meg a hasonló bullshitek, amivel saját magát égeti le az ember.Helyes, ezért kár is volt átjönni. 😉Persze, értem én. csak úgy tűnik, hogy mivel tartalmilag nem tud újat mondani, ezért a szidás formáján nyelvészkedik csak. Na de hadd csinálja, ez az ő helyük, megyek vissza a saját topikunkba.inkább a moderálás elkerülése itt a cél... amúgy a hülye fa-szkalapra gondolt 😀Keménységgel nincs probléma. Viszont Burfict a keménység mellett alattomos, direkt sérülést okozni akaró bináris agyú péniszsapka.Ezt jól megmondtad. Mi a bináris agyú péniszsapka? Van egyáltalán agya egy sapkának? És ha van, milyen az a bináris agy? Vagy csak nem tudtál elég nagyot mondani?
kriSTEELan
megyerikrisz
Collapo
megyerikrisz
Amúgy meg ez semmi más csak nevetséges szócsata.
Pár hete a Cica topik volt tele az életveszélyes fenyegetéssel, meg a Steelers játékosok alattomos, sérülésre hajazó játékával, most meg itt, hogy Burfict ilyen pöcs, meg olyan szemét...
Minden szurkoló értelemszerűen a saját csapatát és saját játékosát védi, egymással szemben egyezség, igazunk úgysem lesz sosem ebben a témában.
kittli
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Helyes, ezért kár is volt átjönni. 😉Persze, értem én. csak úgy tűnik, hogy mivel tartalmilag nem tud újat mondani, ezért a szidás formáján nyelvészkedik csak. Na de hadd csinálja, ez az ő helyük, megyek vissza a saját topikunkba.inkább a moderálás elkerülése itt a cél... amúgy a hülye fa-szkalapra gondolt 😀Keménységgel nincs probléma. Viszont Burfict a keménység mellett alattomos, direkt sérülést okozni akaró bináris agyú péniszsapka.Ezt jól megmondtad. Mi a bináris agyú péniszsapka? Van egyáltalán agya egy sapkának? És ha van, milyen az a bináris agy? Vagy csak nem tudtál elég nagyot mondani?
kriSTEELan
megyerikrisz
Collapo
megyerikrisz
Amúgy meg ez semmi más csak nevetséges szócsata.
Pár hete a Cica topik volt tele az életveszélyes fenyegetéssel, meg a Steelers játékosok alattomos, sérülésre hajazó játékával, most meg itt, hogy Burfict ilyen pöcs, meg olyan szemét...
Minden szurkoló értelemszerűen a saját csapatát és saját játékosát védi, egymással szemben egyezség, igazunk úgysem lesz sosem ebben a témában.
több mint 8 éve
Klemó
5 664
Értem én mit szeretnél mondani, de sokkal inkább a liga által volt ennek elkönyvelve és nem, vagy kevésbé a játékosok által.Nem vazze, nem, hasonlóan keményt, aki kettétöri Millert, vagy ippeg Bent, olyat igen, hogyne szeretettel, de pont azt magyarázom, hogy aljast nem....persze legalábbis Én nem.....Harrison pár évvel ezelőtt nagyon hasonló volt, minden tackle-be beletette magát iszonyatosan, nem egyszer sérülést okozva. Akkor ő volt a ligában az aljas hitternek elkönyvelve, most Burfict. Tény, hogy a Burfict időnként az öltözőben felejti az agyát, de idén nagyjából a Ben elleni low hit volt, ami tényleg gáz volt, ennél vannak a ligában sokkal aljasabb játékosok is. Más kérdés, hogy a média szeret címkéket aggatni emberekre, és annak megfelelően kezelni, de ez nem feltétlen fedi azt amilyen valójában.
Klemó
munoz
De Hozzáteszem rögtön, nekem semmi bajom egy-egy kemény ütésekkel még akkor is, ha ezek sérüléseket okoznak...pl. a tavalyi Bell sérülés, vagy akár a mostani tackle....ez az NFL, ami megmaradt mindenkiben és amiért balhé volt és van, az a tackle utáni örömködés. És igen biztos vagyok benne, hogy ezt már megbánta, de az is álszent, aki azt mondja nekem, hogy first and tennél egy 7 yardos gainnél nem ennek örült a pára.......200-on a pulzus vér az agyban......best opponent player is down.....nálunk Mitchelnél is kinézem ezt, de nem is várnám, hogy szeressétek.... 😊
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
Persze, értem én. csak úgy tűnik, hogy mivel tartalmilag nem tud újat mondani, ezért a szidás formáján nyelvészkedik csak. Na de hadd csinálja, ez az ő helyük, megyek vissza a saját topikunkba.inkább a moderálás elkerülése itt a cél... amúgy a hülye fa-szkalapra gondolt 😀Keménységgel nincs probléma. Viszont Burfict a keménység mellett alattomos, direkt sérülést okozni akaró bináris agyú péniszsapka.Ezt jól megmondtad. Mi a bináris agyú péniszsapka? Van egyáltalán agya egy sapkának? És ha van, milyen az a bináris agy? Vagy csak nem tudtál elég nagyot mondani?
kriSTEELan
megyerikrisz
Collapo
több mint 8 éve
inkább a moderálás elkerülése itt a cél... amúgy a hülye fa-szkalapra gondolt 😀Keménységgel nincs probléma. Viszont Burfict a keménység mellett alattomos, direkt sérülést okozni akaró bináris agyú péniszsapka.Ezt jól megmondtad. Mi a bináris agyú péniszsapka? Van egyáltalán agya egy sapkának? És ha van, milyen az a bináris agy? Vagy csak nem tudtál elég nagyot mondani?
kriSTEELan
megyerikrisz
Szerkesztette: Collapo
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Keménységgel nincs probléma. Viszont Burfict a keménység mellett alattomos, direkt sérülést okozni akaró bináris agyú péniszsapka.Ezt jól megmondtad. Mi a bináris agyú péniszsapka? Van egyáltalán agya egy sapkának? És ha van, milyen az a bináris agy? Vagy csak nem tudtál elég nagyot mondani?
kriSTEELan
több mint 8 éve
De hogy értsd egy saját példán. Én Wardot pl. pont azért nem szerettem, mert dirty játékos volt...benne mindig benne volt egy-egy low hit, vagy egy blind side tackle...Én bírtam a csete-patéit Reed-del... volt benne spiritusz... végül pedig JJ - nem az itteni - ütötte le a záró ... pontot 😊
Klemó
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
munoz
1 213
Nem vazze, nem, hasonlóan keményt, aki kettétöri Millert, vagy ippeg Bent, olyat igen, hogyne szeretettel, de pont azt magyarázom, hogy aljast nem....persze legalábbis Én nem.....Harrison pár évvel ezelőtt nagyon hasonló volt, minden tackle-be beletette magát iszonyatosan, nem egyszer sérülést okozva. Akkor ő volt a ligában az aljas hitternek elkönyvelve, most Burfict. Tény, hogy a Burfict időnként az öltözőben felejti az agyát, de idén nagyjából a Ben elleni low hit volt, ami tényleg gáz volt, ennél vannak a ligában sokkal aljasabb játékosok is. Más kérdés, hogy a média szeret címkéket aggatni emberekre, és annak megfelelően kezelni, de ez nem feltétlen fedi azt amilyen valójában.
Klemó