NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Spy
2 337
Kezdő RB 20 cipelésből átlagol 2,5-t. Slash back egy playen elszabadul, 96yd TD. Futás átlag a meccsen 6,95. Sikeres a futójáték?vagy:
Goal line back 3 first down-t fut 1-2-2 yardért, 1TD-t 3yd-ról 8yd total, 2-es átlag sikeres futó volt aznap?
yard gained/yard to go % jobban mutatja a szituációt, eredményességet cizellálva down#-l
Hogy hány adatot használ az elemzésben, különbözteti meg az edzőt a szurkolótól és az újágírótól😊
több mint 8 éve
Ja, és gratula a playoffhoz!Én persze denveri szemüvegen keresztül nem tudom örüljek vagy sem. 😊 Veletek vagyok úgy, hogy ez a csapat bármire képes, ugyanakkor meg ... három egymás utáni idegenbeli diadalt az idei csapatból nem nézek ki. Túl inkonzisztens a teljesítmény - Ben visszatérése óta is. Ha továbbjuttok a Bengals ellen, akkor remélem 2 meccsen is inkonzisztens lesz már 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Miért kúrnának rá? 😊Önmagában mindegyik stat csak stat, ha nem teszel hozzá olyan információkat, hogy pl. mennyi a 1st down ypc, mennyit a 3rd down conversion rate, mennyi a goal line stand, stb. A ligában a 3.7-es átlag jónak számít. Ha viszont folyton megfutják ezt a 3.7-et, akkor 3 kísérletből megvan a 10 yard 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
És ezek szerint rá is kúrnak. 😉Tudom, ezt a vitán felül áll mondást már ismerem! De ezek szerint a Tampa futás elleni védelme lényegesen jobb, mint a Panthers-é, mert igaz, hogy utóbbi ellen csak 88 yardot futnak, míg a Tampa ellen 100 fölött, de a Car 3,9 y/c a TB meg csak 3,4. De még a Jax-é is jobb, mert náluk is csak 3,7. Ez nekem eléggé sántít, de készséggel elhiszem, ha vitán felül áll még akkor is, ha nekem furcsa, hogy a Seatlle-i védelem ellen is 3,6-ot átlagolnak. Meg az is érdekes, hogy bár mint látszik a Tampa futás elleni védelme a 2. legjobb a ligában, mégis a 4. legtöbb kísérlet van ellenük, így valakik nem nézik ezeket a statisztikákat és mégis megpróbálnak futni ellenük.Egy újabb parttalan vita. Pl ha egy csapat hátrányban van, akkor többet fognak futni ellene, mert az öli az órát, azaz a meccseken sok yd-ot termelnek ellene a földön.Így van, aki sokat van hátrányban, az ellen sokat futnak általában, ezért sok yardot tesznek meg ellene földön, ezért nem ad reális képet.
De legyen meg az akaratod. A 6. hely is egészen jó, szerintem se kell korai NT ha marad McLendon.
Klaci79
Ez nem parttalan vita, mert ez vitán felül áll. (Ezt tényleg hidd el nekem, nem rosszból írom. 😉 ) A yd/match nem fontos mutató, a yd/carry viszont az egyik legfőbb mutató, ha futást vizsgáljuk, akár védekező, akár támadó oldalról.
Soldados
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Tudom, ezt a vitán felül áll mondást már ismerem! De ezek szerint a Tampa futás elleni védelme lényegesen jobb, mint a Panthers-é, mert igaz, hogy utóbbi ellen csak 88 yardot futnak, míg a Tampa ellen 100 fölött, de a Car 3,9 y/c a TB meg csak 3,4. De még a Jax-é is jobb, mert náluk is csak 3,7. Ez nekem eléggé sántít, de készséggel elhiszem, ha vitán felül áll még akkor is, ha nekem furcsa, hogy a Seatlle-i védelem ellen is 3,6-ot átlagolnak. Meg az is érdekes, hogy bár mint látszik a Tampa futás elleni védelme a 2. legjobb a ligában, mégis a 4. legtöbb kísérlet van ellenük, így valakik nem nézik ezeket a statisztikákat és mégis megpróbálnak futni ellenük.Egy újabb parttalan vita. Pl ha egy csapat hátrányban van, akkor többet fognak futni ellene, mert az öli az órát, azaz a meccseken sok yd-ot termelnek ellene a földön.Így van, aki sokat van hátrányban, az ellen sokat futnak általában, ezért sok yardot tesznek meg ellene földön, ezért nem ad reális képet.
De legyen meg az akaratod. A 6. hely is egészen jó, szerintem se kell korai NT ha marad McLendon.
Klaci79
Ez nem parttalan vita, mert ez vitán felül áll. (Ezt tényleg hidd el nekem, nem rosszból írom. 😉 ) A yd/match nem fontos mutató, a yd/carry viszont az egyik legfőbb mutató, ha futást vizsgáljuk, akár védekező, akár támadó oldalról.
Soldados
több mint 8 éve
Egy újabb parttalan vita. Pl ha egy csapat hátrányban van, akkor többet fognak futni ellene, mert az öli az órát, azaz a meccseken sok yd-ot termelnek ellene a földön.Így van, aki sokat van hátrányban, az ellen sokat futnak általában, ezért sok yardot tesznek meg ellene földön, ezért nem ad reális képet.
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
pfefe8
1 203
Én biztos agyvérzést kapok ha az első körben NT húzunk. Mclendonnal(ha marad) és culágerral megvagyunk középen. Luxus lenne oda húzni az elején, amikor a secondary minden posztján(kivétel a FS) ordító hiányosságaink vannak. Ez a poszt amúgy is leértékelődött ebben a mai passzolós NFL-ben. Én egy SS-nek örülnék legjobban, aki a futás és a passz ellen is jól használható.
Steelers fan
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Mondjuk a 4,46-os 40 yardját nyilván nem kell figyelembe venni. De komolyan mondom, nézz meg róla néhány videót mielőtt lemondasz róla.Golsont meglátjuk jövőre. Gay 5'10 magas, Golson 5'8, a súlyuk ugyanakkora. Előbbi megállja a helyét szélen is. Nem biztos, hogy Golson is, de erre majd jövőre fény derül.Ha már statisztika:
A lényeg, hogy CB és valszeg SS mindenképpen kell a draftról.
Soldados
S. Golson 175 cm / 93 kg, W. Gay 178/87, A. Blake 175/90, C. Allen 185/89, R. Cockrell 183/86 (elit CB-k: D. Revis 180/90, R. Sherman 191/88)
Ergo: MINDENKINÉL ALACSONYABB ÉS MINDENKINÉL "HÁJASABB" 😊
A "magassága" lenullázza pl AJ Green (193/94) vagy D. Thomas (191/104) ellen, a súlya pedig lelassítja pl. A. Brown (178/82) vagy TY Hilton (175/81) ellen. 😊
Alter Egó
Egy újabb parttalan vita. Pl ha egy csapat hátrányban van, akkor többet fognak futni ellene, mert az öli az órát, azaz a meccseken sok yd-ot termelnek ellene a földön.Yard / game-ben meg ezzel a 91,2-vel az 5.-ek...most van értelme boncolgatni melyiket használjuk???Ha akarod kifejtem, de a yd/match nem érdemleges stat, a yd/carry viszont a legfontosabb. Utóbbi mutatja meg, hogy milyen hatékony a futás elleni védekezésed. (De fordítva is, hogy mennyire hatékony a futójátékod)
Klaci79
Nálunk ez most épp közel áll egymáshoz, de relevánsnak csakis utóbbit nevezném.
Pl ha egy csapat sokat előnyben van, akkor nem fognak ellene futni, mert az öli az órát, azaz a meccseken kevés yd-ot termelnek ellene a földön. Ettől viszont még nem lesz jó a futásvédelme. A yd/carry pont ezért jó. 😉
Soldados
több mint 8 éve
A súlya alakítható. 😊 A magasság a kérdés. De ha Gay 178-cal megállja a helyét, akkor nem hiszem, hogy a 3 centi miatt ő már ne állhatná meg.Golsont meglátjuk jövőre. Gay 5'10 magas, Golson 5'8, a súlyuk ugyanakkora. Előbbi megállja a helyét szélen is. Nem biztos, hogy Golson is, de erre majd jövőre fény derül.Ha már statisztika:
Soldados
S. Golson 175 cm / 93 kg, W. Gay 178/87, A. Blake 175/90, C. Allen 185/89, R. Cockrell 183/86 (elit CB-k: D. Revis 180/90, R. Sherman 191/88)
A "magassága" lenullázza pl AJ Green (193/94) vagy D. Thomas (191/104) ellen, a súlya pedig lelassítja pl. A. Brown (178/82) vagy TY Hilton (175/81) ellen. 😊
Alter Egó
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Golsont meglátjuk jövőre. Gay 5'10 magas, Golson 5'8, a súlyuk ugyanakkora. Előbbi megállja a helyét szélen is. Nem biztos, hogy Golson is, de erre majd jövőre fény derül.Ha már statisztika:
Soldados
több mint 8 éve
Yard / game-ben meg ezzel a 91,2-vel az 5.-ek...most van értelme boncolgatni melyiket használjuk???Ha akarod kifejtem, de a yd/match nem érdemleges stat, a yd/carry viszont a legfontosabb. Utóbbi mutatja meg, hogy milyen hatékony a futás elleni védekezésed. (De fordítva is, hogy mennyire hatékony a futójátékod)
Klaci79
Nálunk ez most épp közel áll egymáshoz, de relevánsnak csakis utóbbit nevezném.
Pl ha egy csapat sokat előnyben van, akkor nem fognak ellene futni, mert az öli az órát, azaz a meccseken kevés yd-ot termelnek ellene a földön. Ettől viszont még nem lesz jó a futásvédelme. A yd/carry pont ezért jó. 😉
Szerkesztette: Soldados
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Részemről befejezem, mert a PO most az érdekes és nem a draft. Viszont ha visszanézem az elmúlt évek statisztikáit, pont az a 10 yard (90 vs 80) különbözteti meg az elit védelmet a jótól. CB-t húztunk tavaly kettőt, nézzük meg mit tudnak ők.A safety-ben megegyezhetünk 😀
Valamint agymenésem, hogy az elit cornert is a rendszer teszi elitté a mai játékban, nem maga a képesség. Változtassunk a sémán, nézzük meg mit lehet így kezdeni ezekkel a játékosokkal. Annyi engedményt teszek, hogy egy korszakos safety-vel is kiegyezek, de ez az utolsó ajánlatom! 😊
Szokol
De szerintem igazságtalan vagy. Mondjuk persze ha egy ilyen O mellé 80 yardos védelem kerülne, akkor semmi bajunk nem lehetne, de a kettő egyszerre azért elég nagy szerencse kérdése. Amikor megvolt a jó védelem elkezdtük húzni a korai O embereket. DeCastro, Bell, Wheaton, Gilbert, Adams, Archer ugye. Szóval elmentünk ebbe az irányba és most éppen ez az egység ami jobb. Meg ugye az az egy-két nagyon elrontott pick a védelembe se tett jót ennek az egységnek. Szóval ez a 90yard/meccs nem is olyan rossz most a passzjátékhoz képest.
Yard / game-ben meg ezzel a 91,2-vel az 5.-ek...most van értelme boncolgatni melyiket használjuk???Részemről befejezem, mert a PO most az érdekes és nem a draft. Viszont ha visszanézem az elmúlt évek statisztikáit, pont az a 10 yard (90 vs 80) különbözteti meg az elit védelmet a jótól. CB-t húztunk tavaly kettőt, nézzük meg mit tudnak ők.A SS még reális opció 1. körre. Ott ugye a 30 pluszos Will Allen jelenleg a kezdő. Shamarko pedig buta, mint a tök. Goldent meg kéne tartani, de kérdés, benne látja-e a kezdő szintet a stáb.
Valamint agymenésem, hogy az elit cornert is a rendszer teszi elitté a mai játékban, nem maga a képesség. Változtassunk a sémán, nézzük meg mit lehet így kezdeni ezekkel a játékosokkal. Annyi engedményt teszek, hogy egy korszakos safety-vel is kiegyezek, de ez az utolsó ajánlatom! 😊
Szokol
ui.: felejtsük már el a yd/match statisztikát. Nem annyira mérvadó. A fontos a yd/carry. abban 6.
Soldados
több mint 8 éve
Golsont meglátjuk jövőre. Gay 5'10 magas, Golson 5'8, a súlyuk ugyanakkora. Előbbi megállja a helyét szélen is. Nem biztos, hogy Golson is, de erre majd jövőre fény derül.Golson bőven jó lehet. Pont olyan magas, mint Blake, aki végignyomta az évet, csak éppen sokkal tehetségesebb. Ha egy tehetségtelen Blake kezdő nálunk majdnem egy egész éven keresztül, akkor egy jó Golson-t örömmel látok.JJ is tehetség, aztán mégsem bizonyította. Golsont kezdőként nem szívesen látnám, akkor inkább Boykin. Golson tipikus nickelback/dimeback. Vagy fogalmazzunk úgy, hogy nem egy shutdown CB... 😊
Klaci79
Alter Egó
több mint 8 éve
Részemről befejezem, mert a PO most az érdekes és nem a draft. Viszont ha visszanézem az elmúlt évek statisztikáit, pont az a 10 yard (90 vs 80) különbözteti meg az elit védelmet a jótól. CB-t húztunk tavaly kettőt, nézzük meg mit tudnak ők.A SS még reális opció 1. körre. Ott ugye a 30 pluszos Will Allen jelenleg a kezdő. Shamarko pedig buta, mint a tök. Goldent meg kéne tartani, de kérdés, benne látja-e a kezdő szintet a stáb.
Szokol
ui.: felejtsük már el a yd/match statisztikát. Nem annyira mérvadó. A fontos a yd/carry. abban 6.
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Golson bőven jó lehet. Pont olyan magas, mint Blake, aki végignyomta az évet, csak éppen sokkal tehetségesebb. Ha egy tehetségtelen Blake kezdő nálunk majdnem egy egész éven keresztül, akkor egy jó Golson-t örömmel látok.JJ is tehetség, aztán mégsem bizonyította. Golsont kezdőként nem szívesen látnám, akkor inkább Boykin. Golson tipikus nickelback/dimeback. Vagy fogalmazzunk úgy, hogy nem egy shutdown CB... 😊
Klaci79
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Részemről befejezem, mert a PO most az érdekes és nem a draft. Viszont ha visszanézem az elmúlt évek statisztikáit, pont az a 10 yard (90 vs 80) különbözteti meg az elit védelmet a jótól. CB-t húztunk tavaly kettőt, nézzük meg mit tudnak ők. Valamint agymenésem, hogy az elit cornert is a rendszer teszi elitté a mai játékban, nem maga a képesség. Változtassunk a sémán, nézzük meg mit lehet így kezdeni ezekkel a játékosokkal. Annyi engedményt teszek, hogy egy korszakos safety-vel is kiegyezek, de ez az utolsó ajánlatom! 😊
több mint 8 éve
Annyiból nincs igazatok, hogy a futás elleni védelmünk nem jó, maximum átlagos. Még ebben a passz orientált világban is véleményem szerint az alap az, hogy a futást tudjuk tartósan 50-60 yardon tartani. Ha ez megvan, megvan a meccs, mert az órát is mi tudjuk kontrollálni. A CB-blitzek ülnek, ha rendszeresen harmadik és hosszúra tudjuk kényszeríteni az ellenfelet, akkor jöhet az agresszív védelmi hívás és az OLB valamint DB-állományunk is értelmesebbnek fog tűnni.McLendont felejtsd el. Ha van McLendon, mert hosszabbítunk vele, akkor kezdő pénzért kezdő lesz, ergó marad NT.
Pazarlásnak pedig nem neveznék egy olyan első körös játékost, aki már az első évében is legrosszabb esetben mérsékelni tudja Tuitt és Heyward embertelen snap-számait (azáltal, hogy Mclendon vissza tud menni eredeti DE posztjára).
Szokol
A futásvédelmünk 6. helyen van a ligában 3,8 yd/carryvel. Ez nagyon jó. Lehet nem elit, de nagyon jó. A passzvédekezésünk viszont a béka segge alatt van, értelmes, bizonyított cornerünk egy sincs szerződés alatt 2016-ra. Szóval az elsőkörös NT nem válasz semmilyen problémára.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
81,5 yardot átlagol a ligaelső Sea!! Mi meg 91,2-t. Én ezt a bőven elfogadható kategóriának tartom. Mindezt úgy, hogy JJ pl a futások ellen is elég hasztalan, tehát OLB még segíthet ezt lefaragni, akárcsak egy jó SS. Golson bőven jó lehet. Pont olyan magas, mint Blake, aki végignyomta az évet, csak éppen sokkal tehetségesebb. Ha egy tehetségtelen Blake kezdő nálunk majdnem egy egész éven keresztül, akkor egy jó Golson-t örömmel látok.Tomlin már elejtette egy nyilatkozatában, hogy OLB-re fáj a foga első körben. (Ez mellesleg JJ = "bust" véglegesítésének felel meg, egyben Deebo visszavonulását vetíti előre.)SzokolSoldados
Más. CB fronton Cortez Allentől megválunk sztem, aki csak azért nem olyan rossz, mint Blake, mert nem játszik (Hála Istennek!) Golsont még lehet, hogy nem láttuk, de én annak örülnék, ha nem is látnánk. (Tavaly, amikor kihúztuk, megígértem, hogy veszek mezt, ha játszani fog, de inkább a Hupikék Törpikékben tudnám elképzelni!) Boykint fel kell húzni kezdőbe és egy CB/S variánssal próbálkozni a drafton.
Három kört pedig úgysem pazarlunk az elején D#-re.
Alter Egó
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Tomlin már elejtette egy nyilatkozatában, hogy OLB-re fáj a foga első körben. (Ez mellesleg JJ = "bust" véglegesítésének felel meg, egyben Deebo visszavonulását vetíti előre.)Draft: nem kell több CB és nem kell - egyelőre - több OLB. Basszuk már rendbe végre a D-falat, húzzunk be egy baszott nagy NT-t, három éve ezt mantrázom.Soldados
Magam azt írtam, hogy CB-t húznék az 1. körben, ESETLEG NT-t. Kifejtem mi az esetleg. Ha a lejáró szerződésű McLendont nem tartjuk meg. De amúgy még ebben szcenárióban is jobban tetszene egy 1. körös CB, és csak 2.-ban egy NT, ugyanis Gay és Boykin szerződése is lejár, Allen akkora kérdőjel, mint a ház, Golsont még nem is látuk, a többit pedig hagyjuk is.
Szokol
Más. CB fronton Cortez Allentől megválunk sztem, aki csak azért nem olyan rossz, mint Blake, mert nem játszik (Hála Istennek!) Golsont még lehet, hogy nem láttuk, de én annak örülnék, ha nem is látnánk. (Tavaly, amikor kihúztuk, megígértem, hogy veszek mezt, ha játszani fog, de inkább a Hupikék Törpikékben tudnám elképzelni!) Boykint fel kell húzni kezdőbe és egy CB/S variánssal próbálkozni a drafton.
Három kört pedig úgysem pazarlunk az elején D#-re.
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Annyiból nincs igazatok, hogy a futás elleni védelmünk nem jó, maximum átlagos. Még ebben a passz orientált világban is véleményem szerint az alap az, hogy a futást tudjuk tartósan 50-60 yardon tartani. Ha ez megvan, megvan a meccs, mert az órát is mi tudjuk kontrollálni. A CB-blitzek ülnek, ha rendszeresen harmadik és hosszúra tudjuk kényszeríteni az ellenfelet, akkor jöhet az agresszív védelmi hívás és az OLB valamint DB-állományunk is értelmesebbnek fog tűnni.Pazarlásnak pedig nem neveznék egy olyan első körös játékost, aki már az első évében is legrosszabb esetben mérsékelni tudja Tuitt és Heyward embertelen snap-számait (azáltal, hogy Mclendon vissza tud menni eredeti DE posztjára).
több mint 8 éve
Draft: nem kell több CB és nem kell - egyelőre - több OLB. Basszuk már rendbe végre a D-falat, húzzunk be egy baszott nagy NT-t, három éve ezt mantrázom. Ezzel lenne három kezdőnk és Culával valamint Mclenonnal meglenne a mélység is. Az első hármas a Steelers védelem alapja, középről fokozni tudnánk a nyomást. Minden más csak ezek után jön. Egy olyan NT, akit folyamatosan kettőzni kell lenne a legnagyobb fejlődés a védelmünknek.Egy NT alapvetően nem oldaná meg a prolémáinkat. A futás elleni védelmünk jó, McLendon kezdő szintű játékos, van nála jobb, de ő nem backup-szint. A mai fociban ráadásul alig van base defense, szóval talán ha a snapek egyharmadában van pályán egy klasszikus NT. egy NT egyszerűen semmire nem adna választ a mai Steelers problémáira. Tényleg semmire.
Szokol
Magam azt írtam, hogy CB-t húznék az 1. körben, ESETLEG NT-t. Kifejtem mi az esetleg. Ha a lejáró szerződésű McLendont nem tartjuk meg. De amúgy még ebben szcenárióban is jobban tetszene egy 1. körös CB, és csak 2.-ban egy NT, ugyanis Gay és Boykin szerződése is lejár, Allen akkora kérdőjel, mint a ház, Golsont még nem is látuk, a többit pedig hagyjuk is.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
The #Steelers have signed rookie RB Abou Toure to their practice squad.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
A Cicák elleni meccsről: ha egy csapatnak, a kezdő irányítója hiányzik, akkor azt a csapatot meg kell verni! Még akkor is, ha az a kezdő irányító Dalton. Erős a Cicák kerete, jól és viszonylag kiegyensúlyozottan játszottak az egész szezonban, de az irányító poszt annyira fontos lett a mai amerikai fociban, hogy egyszerűen be kell őket szépen lassan darálni. Körülbelül olyan meccset és különbséget várok, mint a visszavágón. Ha nem így lesz, akkor az számomra csalódás lesz.Ez igaz, viszont továbbra se hiszem, hogy ez lenne a magoldás. A sec-be nem húztunk már időtlen idők óta első körben és ez látszik is. OLB-t én se húznék, mert jelenleg van 4 a rosteren, ebből Dupree-ből még lehet valami és a másik 3-nak is szerződése van, de ot van még csikló is esetleg. De a fal közepét erősíteni első körben, vagyis a 3. kísérleteknél lemondani az első körös játékosról szerintem nagy butaság lenne. Futás ellen egész évben nem teljesített rosszul a csapat és középről bőven érkezett nyomás is az irányító felé a DE-ktől. Kívülről viszont nincs nyomás. Jelenleg pedig csak C Allen, Golson és D Grant rendelkezik szerződéssel 2016-ra. Safety-knél meg csak Mitchellnek és Shamarkonak. Úgyhogy a sec most sokkal fontosabb lenne, még ha tudunk is hosszabbítani egy-kt emberrel, legfőképpen ugye Gay-jel. De ugye a másik kezdő W Allen is 34 lesz jövőre. Szerintem nagyon nincs itt az ideje az első körös NT-nek, pláne hogy még culágerből is lehet valami, pedig egyébként egy Hampton utódot, mondjuk Poe teljesítménnyel szívesen megnéznék középen!
Draft: nem kell több CB és nem kell - egyelőre - több OLB. Basszuk már rendbe végre a D-falat, húzzunk be egy baszott nagy NT-t, három éve ezt mantrázom. Ezzel lenne három kezdőnk és Culával valamint Mclenonnal meglenne a mélység is. Az első hármas a Steelers védelem alapja, középről fokozni tudnánk a nyomást. Minden más csak ezek után jön. Egy olyan NT, akit folyamatosan kettőzni kell lenne a legnagyobb fejlődés a védelmünknek.
Szokol
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Bengals coach Marvis Lewis on matchup with Steelers: "Baltimore is their rival. We’re nobody’s rival. We just go play."
több mint 8 éve
Tomlin:Még ha aktív is lesz Williams, kíváncsi vagyok azzal a bokával mennyire lehet majd megcsinálni egy hirtelen irányváltást. Szarrá narkózva meg majd jön a fumble. Ezen a meccsen Tüszőre kell majd támaszkodni, ami elsőre nem tűnik a legjobb opciónak...
"Toussaint is very, very capable. His play on Sunday is evident of that."
Klaci79