Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
DHB állítólag befejezte az idényt, így Demarcus Ayers jön fel helyette a PS-ből. Csak DeWill jöjjön rendbe már!
több mint 9 éve
A PFF statisztikája szerint az egész liga legjobb RT-je Gilbert ha pass-blocking hatékonyságról van szó...97,5%-os...
több mint 9 éve
Deangelo, DHB és DeCastro nem edzett ma...utóbbi betegség miatt...mindenki más full edzést nyomott
több mint 9 éve
Hat erre csak fiatalon kepes az ember, nekunk nem volt "csapatunk" akkoriban, de minden meccsen szurkoltunk valakinek (a "nagynak" vagy a "kicsinek" a beallitottsagod szerint).Hat ez igaz, akkor 1998 ota nezem. Eleinte en sem ertettem a szabalyokat, hiaba volt egy ps1 foci jatek, annyit tudtam, hogy valamiert 4 tamadas utan a masik tamad. Lol. Aztan kimentem egy kozepiskolai friday night meccset nezni eloben, onnantol kezdve tudtam mi mit jelent. Azutan 2000 ben egy evig eloben tv, Utana itthonrol kovettem mivel hazakoltoztem. Akkor meg szinte senki sem tudta korulottem mi fan terem, vagy tudtak de ugy voltak mint en korabban hogy nem ertettek. Utana fertoztem meg baratokat vele. Stb. Aztan neztem barhonnan ahonnan csak lehetett. Ten yard T. , sport tv, amig ki nem koltoztem pitbe 2010 ig. Azota meg kicsit konnyebben siman tvrol dvr/vagy elo.Par evet most ugrottal, de latogatoban lenni viszont mindig jo. 😊hat en 1998 ban parat neztem tvben amikor latogatoban volam. Utana meg itthon sport egy vagy ten yard t. Kesobb elo tv kdka.Hat ram csak az oreg igaz, de valaszolok. Nyomon kovetni sehogy. Osztalytars Apja tengeresz volt es 2-3 videokazit hozott ( meg ruhakat). Az eredmenye furcsa lett, baseballoztunk az udvaron ( abban az idoben csak a foci volt, ugy neztek rank hogy vartak a vicc csattanojat ). Ma ha nem vagyok kepben valamivel utanajarsz 10 perc alatt, akkor a videorol a folyo meccs alatt kellett megerteni mi a picsaert fogja meg kezzel a "kirugast" mindezt ugy, hogy nem a oroszul volt a kozvetites ( bar rajtam az se segitett volna). Kepzelhetitek 5-6 oras vitak mig konszenzusra jutottunk, mi miert tortent, es egy masik meccsen egy 4 msp jatek alatt megdolt. 2 ev alatt a fociangolom jobb lett mint az x eve "tanult" oroszom. persze idovel jobb es jobb lett a helyzett, de az elejen ugy vartuk a kazikat mint gyerekek a Telapot. Amugy 1. baseball 2. hoki-kosar 3. foci volt a sorrend. bb tudtuk jatszani, hoki-kosar az ertheto volt alappol, de a foci egy ursport volt nekunk, en nem is haragudtam a Sport1-re, hogy mindig elmondtak az alapokat az uj embereknek.Akik ,öreg,' Steelers szurkolok azok régen hol nézték a meccseket, hol/hogy tudták nyomon követni a csapatot?Mi az öreg? 10 éve? 20 éve?
steelwolf
polamalu
Ui: Atlanta H volt az elso polom, de az se valasztottam, az jutott. De imadtam.
no
gabistar
no
A vicc az, hogy a noveremnekk 10 eves koraban volt egy steelerses meze (most 38 eves) amit kapott ajandekba, canadai rokonoktol. Szoval most amikor meglattam ezt a regi kepet, mondtam is neki ez durva, hogy nem is tudtunk rola de te hamarabb voltal steelers fan mint en. Mert az volt az egyik kedvenc felsoje. A legnagyobb vicc/veletlen meg az, hogy pont azt a mezt kapta, ahova vegul kikoltoztunk. Kiveve ot.
Es barmikor, amikor latogatoba jottem elaleltem, hogy van egy ado nfl network ami 24/7 ben nyomatja a hireket combinet, draftot, regi meccseket. Es minden nap nflt. Maga volt a menyorszag. Aztan mentem haza, ahol nem nagyon tudtam hozzajutni a megfelelo nfl adaghoz. 😀
gabistar
De ha ma egy Pakisztan-India crikett meccset kellene helyi dialektussal kozvetitve megertenem, ma lehet feladnam, pedig tized olyan bonyolultnak tunik ( meg persze tized olyan jonak)
több mint 9 éve
Egyik se. Az ifjú Soltész Rezsővel se Pali, se Jimmy nem vetexik. 😉Na most akkor ki is?Balázs Pali! 😀Zambo Jimmy? 😊Akik ,öreg,' Steelers szurkolok azok régen hol nézték a meccseket, hol/hogy tudták nyomon követni a csapatot?Screen sport a 80-as évek végén, 90-es évek elején.
steelwolf
De még nem Steelers, csak a játék. No meg néhány klasszis miatt.
Montana, Emmitt Smith...
Utána majd 10 évig szinte semmi, később a sport tv és akkor megragadott egy bondor hajú zseni játéka és már nem érdekeltek a sztár elkapók és irányítók hanem a kőkemény védelmek tetszettek meg.
Így maradt a Steelers.
Bár a kőkemény védelem már a múlté, de a csapat az maradt. 😊
kittli
no
zzz888
gabistar
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Na most akkor ki is?Balázs Pali! 😀Zambo Jimmy? 😊Akik ,öreg,' Steelers szurkolok azok régen hol nézték a meccseket, hol/hogy tudták nyomon követni a csapatot?Screen sport a 80-as évek végén, 90-es évek elején.
steelwolf
Montana, Emmitt Smith...
Utána majd 10 évig szinte semmi, később a sport tv és akkor megragadott egy bondor hajú zseni játéka és már nem érdekeltek a sztár elkapók és irányítók hanem a kőkemény védelmek tetszettek meg.
Így maradt a Steelers.
kittli
no
zzz888
több mint 9 éve
Hat ez igaz, akkor 1998 ota nezem. Eleinte en sem ertettem a szabalyokat, hiaba volt egy ps1 foci jatek, annyit tudtam, hogy valamiert 4 tamadas utan a masik tamad. Lol. Aztan kimentem egy kozepiskolai friday night meccset nezni eloben, onnantol kezdve tudtam mi mit jelent. Azutan 2000 ben egy evig eloben tv, Utana itthonrol kovettem mivel hazakoltoztem. Akkor meg szinte senki sem tudta korulottem mi fan terem, vagy tudtak de ugy voltak mint en korabban hogy nem ertettek. Utana fertoztem meg baratokat vele. Stb. Aztan neztem barhonnan ahonnan csak lehetett. Ten yard T. , sport tv, amig ki nem koltoztem pitbe 2010 ig. Azota meg kicsit konnyebben siman tvrol dvr/vagy elo.Par evet most ugrottal, de latogatoban lenni viszont mindig jo. 😊hat en 1998 ban parat neztem tvben amikor latogatoban volam. Utana meg itthon sport egy vagy ten yard t. Kesobb elo tv kdka.Hat ram csak az oreg igaz, de valaszolok. Nyomon kovetni sehogy. Osztalytars Apja tengeresz volt es 2-3 videokazit hozott ( meg ruhakat). Az eredmenye furcsa lett, baseballoztunk az udvaron ( abban az idoben csak a foci volt, ugy neztek rank hogy vartak a vicc csattanojat ). Ma ha nem vagyok kepben valamivel utanajarsz 10 perc alatt, akkor a videorol a folyo meccs alatt kellett megerteni mi a picsaert fogja meg kezzel a "kirugast" mindezt ugy, hogy nem a oroszul volt a kozvetites ( bar rajtam az se segitett volna). Kepzelhetitek 5-6 oras vitak mig konszenzusra jutottunk, mi miert tortent, es egy masik meccsen egy 4 msp jatek alatt megdolt. 2 ev alatt a fociangolom jobb lett mint az x eve "tanult" oroszom. persze idovel jobb es jobb lett a helyzett, de az elejen ugy vartuk a kazikat mint gyerekek a Telapot. Amugy 1. baseball 2. hoki-kosar 3. foci volt a sorrend. bb tudtuk jatszani, hoki-kosar az ertheto volt alappol, de a foci egy ursport volt nekunk, en nem is haragudtam a Sport1-re, hogy mindig elmondtak az alapokat az uj embereknek.Akik ,öreg,' Steelers szurkolok azok régen hol nézték a meccseket, hol/hogy tudták nyomon követni a csapatot?Mi az öreg? 10 éve? 20 éve?
steelwolf
polamalu
no
gabistar
no
A vicc az, hogy a noveremnekk 10 eves koraban volt egy steelerses meze (most 38 eves) amit kapott ajandekba, canadai rokonoktol. Szoval most amikor meglattam ezt a regi kepet, mondtam is neki ez durva, hogy nem is tudtunk rola de te hamarabb voltal steelers fan mint en. Mert az volt az egyik kedvenc felsoje. A legnagyobb vicc/veletlen meg az, hogy pont azt a mezt kapta, ahova vegul kikoltoztunk. Kiveve ot.
Es barmikor, amikor latogatoba jottem elaleltem, hogy van egy ado nfl network ami 24/7 ben nyomatja a hireket combinet, draftot, regi meccseket. Es minden nap nflt. Maga volt a menyorszag. Aztan mentem haza, ahol nem nagyon tudtam hozzajutni a megfelelo nfl adaghoz. 😀
Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
AB pihenőnapot kapott, rajta kívül DHB és DeWill nem edzett, mindenki más full edzést tolt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Balázs Pali! 😀Zambo Jimmy? 😊Akik ,öreg,' Steelers szurkolok azok régen hol nézték a meccseket, hol/hogy tudták nyomon követni a csapatot?Screen sport a 80-as évek végén, 90-es évek elején.
steelwolf
Montana, Emmitt Smith...
Így maradt a Steelers.
kittli
no
több mint 9 éve
Zambo Jimmy? 😊Akik ,öreg,' Steelers szurkolok azok régen hol nézték a meccseket, hol/hogy tudták nyomon követni a csapatot?Screen sport a 80-as évek végén, 90-es évek elején.
steelwolf
Montana, Emmitt Smith...
Így maradt a Steelers.
kittli
több mint 9 éve
Par evet most ugrottal, de latogatoban lenni viszont mindig jo. 😊hat en 1998 ban parat neztem tvben amikor latogatoban volam. Utana meg itthon sport egy vagy ten yard t. Kesobb elo tv kdka.Hat ram csak az oreg igaz, de valaszolok. Nyomon kovetni sehogy. Osztalytars Apja tengeresz volt es 2-3 videokazit hozott ( meg ruhakat). Az eredmenye furcsa lett, baseballoztunk az udvaron ( abban az idoben csak a foci volt, ugy neztek rank hogy vartak a vicc csattanojat ). Ma ha nem vagyok kepben valamivel utanajarsz 10 perc alatt, akkor a videorol a folyo meccs alatt kellett megerteni mi a picsaert fogja meg kezzel a "kirugast" mindezt ugy, hogy nem a oroszul volt a kozvetites ( bar rajtam az se segitett volna). Kepzelhetitek 5-6 oras vitak mig konszenzusra jutottunk, mi miert tortent, es egy masik meccsen egy 4 msp jatek alatt megdolt. 2 ev alatt a fociangolom jobb lett mint az x eve "tanult" oroszom. persze idovel jobb es jobb lett a helyzett, de az elejen ugy vartuk a kazikat mint gyerekek a Telapot. Amugy 1. baseball 2. hoki-kosar 3. foci volt a sorrend. bb tudtuk jatszani, hoki-kosar az ertheto volt alappol, de a foci egy ursport volt nekunk, en nem is haragudtam a Sport1-re, hogy mindig elmondtak az alapokat az uj embereknek.Akik ,öreg,' Steelers szurkolok azok régen hol nézték a meccseket, hol/hogy tudták nyomon követni a csapatot?Mi az öreg? 10 éve? 20 éve?
steelwolf
polamalu
no
gabistar
több mint 9 éve
Akik ,öreg,' Steelers szurkolok azok régen hol nézték a meccseket, hol/hogy tudták nyomon követni a csapatot?Screen sport a 80-as évek végén, 90-es évek elején.
steelwolf
Montana, Emmitt Smith...
Így maradt a Steelers.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
hat en 1998 ban parat neztem tvben amikor latogatoban volam. Utana meg itthon sport egy vagy ten yard t. Kesobb elo tv kdka.Hat ram csak az oreg igaz, de valaszolok. Nyomon kovetni sehogy. Osztalytars Apja tengeresz volt es 2-3 videokazit hozott ( meg ruhakat). Az eredmenye furcsa lett, baseballoztunk az udvaron ( abban az idoben csak a foci volt, ugy neztek rank hogy vartak a vicc csattanojat ). Ma ha nem vagyok kepben valamivel utanajarsz 10 perc alatt, akkor a videorol a folyo meccs alatt kellett megerteni mi a picsaert fogja meg kezzel a "kirugast" mindezt ugy, hogy nem a oroszul volt a kozvetites ( bar rajtam az se segitett volna). Kepzelhetitek 5-6 oras vitak mig konszenzusra jutottunk, mi miert tortent, es egy masik meccsen egy 4 msp jatek alatt megdolt. 2 ev alatt a fociangolom jobb lett mint az x eve "tanult" oroszom. persze idovel jobb es jobb lett a helyzett, de az elejen ugy vartuk a kazikat mint gyerekek a Telapot. Amugy 1. baseball 2. hoki-kosar 3. foci volt a sorrend. bb tudtuk jatszani, hoki-kosar az ertheto volt alappol, de a foci egy ursport volt nekunk, en nem is haragudtam a Sport1-re, hogy mindig elmondtak az alapokat az uj embereknek.Akik ,öreg,' Steelers szurkolok azok régen hol nézték a meccseket, hol/hogy tudták nyomon követni a csapatot?Mi az öreg? 10 éve? 20 éve?
steelwolf
polamalu
no
több mint 9 éve
ha minden igaz a Bengals elleni meccsünk mégse lesz főműsoridős...helyette majd a Giants-Lions lesz a SNF
több mint 9 éve
Nem Szandi azért ment el mer nem volt gubánk, olyan caphellbe voltunk a folyamatos hoszabbítgatások (átsruktúrálások - aztán természetszerű kibaszások) miatt, hogy előző évben ir ráverte Belicsek a tendert Szandira, hogy mégszarabbul jöjjünk ki a cap-ből. Egyértelmű volt, hogy sokkal keresettebb, mint amit mi ki tudunk ajánlani neki és még pörögtek a deadmánik Pola, Ward, Ike, WudliSzandi azért ment el, mert nálunk nemhogy másod-, de inkább 2.5-ik hegedűs lett volna, még wr2ként is nagyon limit lett volna BB-nek. Korábban meg ritka 3rd and long escape volt csak sokszor. Plusz tudta, hogy PM mellett nem wr1ként is záporoznak majd a zsugák felé, mert minden meccsen passzol 40-50-et. Ha megvédik, akkor még szabadon. Rögtön áradozott is róla, hogy PM mennyivel jobb vezér stb...Wheaton:Azt azert nem tudjuk miert ment el sanders. Azert lehet sejtett valamit, plusz manning mellett lehetett wr. Az meg azert jo. Itt meg mar csak masodhegedus lett volna ab mellett. Es nem hiszem hogy rosszul dontott. Bar en szerettem volna ha the young money crew marad.
“I want to stay here. That would be my first choice. Obviously, it’s business. We’ll see how it goes.”
Egy jó formában lévő Wheaton jól jönne a csapatban, de anno szemrebbenés nélkül elengedtük Sanders-t, pedig nem is kapott sokat aztán Denverben és hozzá lépest Wheaton azért keveset bizonyított.
Klaci79
gabistar
kishaszi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Hat ram csak az oreg igaz, de valaszolok. Nyomon kovetni sehogy. Osztalytars Apja tengeresz volt es 2-3 videokazit hozott ( meg ruhakat). Az eredmenye furcsa lett, baseballoztunk az udvaron ( abban az idoben csak a foci volt, ugy neztek rank hogy vartak a vicc csattanojat ). Ma ha nem vagyok kepben valamivel utanajarsz 10 perc alatt, akkor a videorol a folyo meccs alatt kellett megerteni mi a picsaert fogja meg kezzel a "kirugast" mindezt ugy, hogy nem a oroszul volt a kozvetites ( bar rajtam az se segitett volna). Kepzelhetitek 5-6 oras vitak mig konszenzusra jutottunk, mi miert tortent, es egy masik meccsen egy 4 msp jatek alatt megdolt. 2 ev alatt a fociangolom jobb lett mint az x eve "tanult" oroszom. persze idovel jobb es jobb lett a helyzett, de az elejen ugy vartuk a kazikat mint gyerekek a Telapot. Amugy 1. baseball 2. hoki-kosar 3. foci volt a sorrend. bb tudtuk jatszani, hoki-kosar az ertheto volt alappol, de a foci egy ursport volt nekunk, en nem is haragudtam a Sport1-re, hogy mindig elmondtak az alapokat az uj embereknek.Akik ,öreg,' Steelers szurkolok azok régen hol nézték a meccseket, hol/hogy tudták nyomon követni a csapatot?Mi az öreg? 10 éve? 20 éve?
steelwolf
polamalu
több mint 9 éve
Ehhez azért kellenek Ward kaliberű és stílusú emberek is, hogy Reedet ne is emlegessem. De egyetértek, hogy a liga miatt sem lehetséges nagyban.Ezt a cikket azt hiszem Peter osztotta meg a Baltimore topicba hátha itt is érdeklődtök az ilyenek iránt...Hines
malkav
We had some dogfights, though, right?
Ed
Oh, man … it was always a dogfight. That’s AFC North football. Old-school slugfests. The kind we grew up watching.
basszus mennyire hiányzik az a régi foci,mikor beleszerettem a játékba még teljesen más volt...ez a mostani papir liga a kanyarban sincs már sajnos...
thebeke
több mint 9 éve
Sokat gondolkodtam, hogy mi emelte ki ezt a rivalizálást, mondjuk a Pats-szel folytatotthoz képest. És azon túl, hogy csoportrivalizálás, azt hiszem nem az utálat, hanem pontosan a tisztelet. Ugyanis ahogy én láttam kívülről, a Pats-et se a Ravens, se a Steelers nem tudta annyira tisztelni, mint a csoportriválist. Amit nem is csodálok, én se tudom. 😊pontosan mivel annyira hasonlitottak es voltak a liga legjobbjai D# reszrol, kell-e nagyobb rivalis mint az ikertesod, akivel lepten nyomon lehet versengeni. A NE es a Colts csak ellenfelek voltak, persze annak nemesvadnak szamitottak. De a Bengals mas utat valasztott es ezert meg is "bunhodott" akkoriban.Soldados
Két franchise, egy divízió, azonos értékrend és csapatfelépítés. Ha ti értetek csúcsra, akkor valahol a mi futballfilozófiánk is győzött. 😊
malkav
több mint 9 éve
Ezt a cikket azt hiszem Peter osztotta meg a Baltimore topicba hátha itt is érdeklődtök az ilyenek iránt...Hines
malkav
We had some dogfights, though, right?
Ed
Oh, man … it was always a dogfight. That’s AFC North football. Old-school slugfests. The kind we grew up watching.
basszus mennyire hiányzik az a régi foci,mikor beleszerettem a játékba még teljesen más volt...ez a mostani papir liga a kanyarban sincs már sajnos...
több mint 9 éve
Szandi azért ment el, mert nálunk nemhogy másod-, de inkább 2.5-ik hegedűs lett volna, még wr2ként is nagyon limit lett volna BB-nek. Korábban meg ritka 3rd and long escape volt csak sokszor. Plusz tudta, hogy PM mellett nem wr1ként is záporoznak majd a zsugák felé, mert minden meccsen passzol 40-50-et. Ha megvédik, akkor még szabadon. Rögtön áradozott is róla, hogy PM mennyivel jobb vezér stb...Wheaton:Azt azert nem tudjuk miert ment el sanders. Azert lehet sejtett valamit, plusz manning mellett lehetett wr. Az meg azert jo. Itt meg mar csak masodhegedus lett volna ab mellett. Es nem hiszem hogy rosszul dontott. Bar en szerettem volna ha the young money crew marad.
“I want to stay here. That would be my first choice. Obviously, it’s business. We’ll see how it goes.”
Egy jó formában lévő Wheaton jól jönne a csapatban, de anno szemrebbenés nélkül elengedtük Sanders-t, pedig nem is kapott sokat aztán Denverben és hozzá lépest Wheaton azért keveset bizonyított.
Klaci79
gabistar
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Big Ben passzolt a legtöbbször mélyen ha 3&5 vagy kevesebb volt a fd-ig. Ezen mondjuk elég sokat szoktunk bosszankodni. 17 ilyen alkalom volt.Mennyi snapből? ... Nem jelentős.
Klaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
AhaAkik ,öreg,' Steelers szurkolok azok régen hol nézték a meccseket, hol/hogy tudták nyomon követni a csapatot?Mi az öreg? 10 éve? 20 éve?
steelwolf
polamalu
több mint 9 éve
Akik ,öreg,' Steelers szurkolok azok régen hol nézték a meccseket, hol/hogy tudták nyomon követni a csapatot?Mi az öreg? 10 éve? 20 éve?
steelwolf
több mint 9 éve
Akik ,öreg,' Steelers szurkolok azok régen hol nézték a meccseket, hol/hogy tudták nyomon követni a csapatot?