NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Nem vazze, nem, hasonlóan keményt, aki kettétöri Millert, vagy ippeg Bent, olyat igen, hogyne szeretettel, de pont azt magyarázom, hogy aljast nem....persze legalábbis Én nem.....
Klemó
Harrison pár évvel ezelőtt nagyon hasonló volt, minden tackle-be beletette magát iszonyatosan, nem egyszer sérülést okozva. Akkor ő volt a ligában az aljas hitternek elkönyvelve, most Burfict. Tény, hogy a Burfict időnként az öltözőben felejti az agyát, de idén nagyjából a Ben elleni low hit volt, ami tényleg gáz volt, ennél vannak a ligában sokkal aljasabb játékosok is. Más kérdés, hogy a média szeret címkéket aggatni emberekre, és annak megfelelően kezelni, de ez nem feltétlen fedi azt amilyen valójában.
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Bryant-ről egy nem túl hízelgő érdekességet olvastam. 11 dropja volt, ami a 4. legtöbb a ligában. Mindez pedig 53 passzból.
Klaci79
2014 draft prospect ismertető, vassadi írta Bryantről:

"...Nagy játékokra specializálódott, képes széthúzni a pályát. Jól gyorsul, hamar eléri végsebességét. Magasságához képest elég veszélyes a labdával és olyan irányváltásokra is képes, amikre ekkora elkapók ritkán. Hatékony vörös zónás célpont, a válla mögé érkező labdákat jó érzékkel húzza be.

Nem egy biztoskezű játékos, sokat dadog a labda nála és egyszerű passzokat is elejt...Kockázatos prospect, hiszen jelentős fejlődési lehetőséget kínál,...olyan méretbeli és gyorsaságbeli kombinációt tud felmutatni, ami ritkának mondható, de a WR coach-nak lesz vele munkája bőven."

Kb ezt is kapjuk tőle: nagy játékok, RZ célpont, drop. Ha a fizikai adottságai mellé még biztoskezű és precíz routokat futó WR is lett volna, akkor első körös pick, és nem nálunk játszana.
Jan
Ezt biztos én írtam? Nem rémlik, és megnéztem a gépemen az akkori prospect ismertetőimet, azok között sincs Bryant.
vassadi
A "2014-es prospect ismertetők" c topikban minden WR ismertető a te neved alatt jelent meg.
Jan
Egy adott poszt játékosai kerültek egy hozzászólásba, a WR-ekét én nyitottam meg, utána pedig mindenki oda szerkesztette be a sajátjait, ezért van minden WR az én nevem alatt. Rejtély megoldva. 😊 Nem lényeg, csak a "széthúzni a pályát" vagy a "vörös zónás célpont" kifejezésekről nem ismertem magamra, ezek szerint helyesen. 😊 De egyébként az tény, hogy eléggé betalált ez a scouting report, bárki is írta.
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
 cover32.com/wp-content/uploads/2014/08/ring.jpg
😀
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664
Nem vazze, nem, hasonlóan keményt, aki kettétöri Millert, vagy ippeg Bent, olyat igen, hogyne szeretettel, de pont azt magyarázom, hogy aljast nem....persze legalábbis Én nem.....
több mint 8 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Picsába az objektivitással most Soldi.....legalább ezen a héten ne......Burfict egy fasz, ez vitán felül áll... 😊))))))))))
Klemó
És hogy örülnél ha ez a fasz a te csapatodban állna fel 😀
meme
Szerintem az már egy teljesen más kérdés...mondjuk az "I hate Steelers" után szerintem már egyrészt nem fog, másrészt nem is örülne neki senki. Mint pl ez a f@sz Jacoby Jones...sosem tudtam szeretni. Mondjuk lehet ez változott volna ha néhány értelmes megmozdulása is van, de eleve nagy hendikeppel indult
Klaci79
Persze nem is így gondoltam, de szeretnél egy hasonlóan "aljas" és "gyenge" Lb-t. a csapatodban....

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Picsába az objektivitással most Soldi.....legalább ezen a héten ne......Burfict egy fasz, ez vitán felül áll... 😊))))))))))
Klemó
meme
Szerintem az már egy teljesen más kérdés...mondjuk az "I hate Steelers" után szerintem már egyrészt nem fog, másrészt nem is örülne neki senki. Mint pl ez a f@sz Jacoby Jones...sosem tudtam szeretni. Mondjuk lehet ez változott volna ha néhány értelmes megmozdulása is van, de eleve nagy hendikeppel indult

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Klemó

több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
Bryant-ről egy nem túl hízelgő érdekességet olvastam. 11 dropja volt, ami a 4. legtöbb a ligában. Mindez pedig 53 passzból.
Klaci79
2014 draft prospect ismertető, vassadi írta Bryantről:

"...Nagy játékokra specializálódott, képes széthúzni a pályát. Jól gyorsul, hamar eléri végsebességét. Magasságához képest elég veszélyes a labdával és olyan irányváltásokra is képes, amikre ekkora elkapók ritkán. Hatékony vörös zónás célpont, a válla mögé érkező labdákat jó érzékkel húzza be.

Nem egy biztoskezű játékos, sokat dadog a labda nála és egyszerű passzokat is elejt...Kockázatos prospect, hiszen jelentős fejlődési lehetőséget kínál,...olyan méretbeli és gyorsaságbeli kombinációt tud felmutatni, ami ritkának mondható, de a WR coach-nak lesz vele munkája bőven."

Kb ezt is kapjuk tőle: nagy játékok, RZ célpont, drop. Ha a fizikai adottságai mellé még biztoskezű és precíz routokat futó WR is lett volna, akkor első körös pick, és nem nálunk játszana.
Jan
Ezt biztos én írtam? Nem rémlik, és megnéztem a gépemen az akkori prospect ismertetőimet, azok között sincs Bryant.
vassadi
A "2014-es prospect ismertetők" c topikban minden WR ismertető a te neved alatt jelent meg.
több mint 8 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Keménységgel nincs probléma. Viszont Burfict a keménység mellett alattomos, direkt sérülést okozni akaró bináris agyú péniszsapka.

több mint 8 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
szombaton meglátjuk, múlt héten hatalmas játékot hozott, és abszte kiemelkedő LB sztem.

egyébként a Denver ellen (nem tudom láttátok-e) a hosszabbításban dobtak rá egy mega BS zászlót UR miatt. 15 yard, tiszta reputációs zászló volt, és nagyon látszott rajta már a Ravens ellen, hogy más attitűddel ment ki, tiszta fejjel játszott, nem volt semmi fölösleges lépés. a szezon legjobb meccsét hozta. kíváncsi vagyok kitart-e.

de érdekes amúgy, hogy ahány Steeler van itt, annyiféleképpen látjátok a saját embereiteket. és ne feledjük, hogy Harrison is mentorálta egy évet Tez-t.

Szerkesztette: gabtsi

ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
én csak azt tudom mondani amit a múltkor is: Ha nálatok játszana ő lenne az egyetlen igazhitű Steeler akinek a vére is arany-fekete és megtestesíti amiről a klub története szól. így, hogy nálunk játszik, csak csicska lehet.
gabtsi
Nem csicska, csak egy wannabe James Harrison.
Nem kell szépíteni a dolgot, JH is egy igazi genya volt, csak mellette játékban ligaelit szintet hozott a posztján, ezért is lett DPoY. Burfict is egy igazi genya, csak játékban nem éri el azt a szintet hogy a liga legjobb LB-ként emlegessék.

Ward is az volt. De mellette 1000 elkapás, 10000+ yard, stb... szóval az a különbség hogy JH és Ward egy extra teljesítmény mellett voltak taplók, és nem taplósággal akarták pótolni a hiányzó teljesítményt.

Azt viszont adom, hogy ha lenne 1-2 ilyen Burfict -agyú OLB-nk, előrébb lennénk mint a J.Jones félékkel.
több mint 8 éve
nincs ezzel baj, csak álszentek ne legyünk, azt nagyon nem bírom, ez az egyenes beszéd 😊

több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
Klemó
Amúgy az, de haragudni nem tudok rá! 😊

Ward meg amúgy egy hatalmas király volt, nekem az is tetszett, amikor elintézte a Cicák safety-jét vak oldalról. De persze én is fasz vagyok, ez nyílt titok! 😊
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 000 — Steelers fan
én nem védem, elmondtam már azt is, hogy nekem se tetszik sok minden, nem kell 5-7 yardos tackle-t meg dropot ünnepelni, se neki se a CB-knek. de azt látni kell, hogy egy olyan emóciót hoz a pályára, amiből a többiek is építkeznek. és ennek bizony vannak hátrányai is. Harrison, Ward vagy Joey Porter semmivel nem volt különb, mégis a legnagyobb kedvencek itt, jó Porter talán nem, mert elment. szóval kicsit hipokritának érzem, szálka-gerenda esete.
gabtsi
Ez a kulcs! Hadd mondja, hadd üzengessen. Én is sok embert utálok, csak nekem nincs lehetőségem jól orrba baszni őket következmény nélkül. Szerintem más is így van ezzel. Frusztrált a fiú, hadd adja ki magából, hátha kevesebb marad a pályára! 😊
több mint 8 éve
én csak azt tudom mondani amit a múltkor is: Ha nálatok játszana ő lenne az egyetlen igazhitű Steeler akinek a vére is arany-fekete és megtestesíti amiről a klub története szól. így, hogy nálunk játszik, csak csicska lehet.
gabtsi
Ray Lewis, Terrel Suggs, Dummervill, Ed Reed, Ngata.....és még sorolhatnám azokat akik tipikusan itt is ikonok lettek volna....to play tough but respectfull...nekem ez a mondás testesíti meg az izzig vérig black and gold játékot.....ezért írtam Wardot nálunk is kivételnek.

De igen, persze egyetértettem vele, hogy védenénk mi is ha nálunk játszana, és kedvelnénk is a fejét, de itt nem lehetne ikon, ahhoz itt több kell....de elfogadom, hogy nálatok nem.... 😊
Klemó
Júj ez a magas ló picit mókás, max a végén bemegy Tomlin és megcsinálja a tacklet 😊
Playoff, rangadó, felfkozott várakozás, nyilván mindenki mond ilyenkor sokmindent, de sztem nem lesz nagy hirig, ha csak nem dől el hamar a meccs, mert akkor a vesztes elveszíheti a fejét.
gabokocka
Dehogy magas ló ez, félreértés. Egy játékosról beszélünk. A többi meg gabtsinak szól persze, meg trash... 😊 De hogy legyen a cicáktól is példa. Egy Maualuga nekem sokkal inkább "testvér", mint Burfict.

Hja és igen, Tomlin beugrik majd...de csit....ez titok... 😊
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sztem se Joey, se Harrison nem volt dirty. Ward az volt. Én ettől függetlenül utóbbit is imádtam. Igazi ritkaság számba ment, hogy olyan primadonna poszton, mint az elkapó, a piszkos munkát is elvégezte. És amit gabtsi is írt, olyan attitűdöt vitt a pályára, amiből az egész csapat profitált. És ez tényleg az az eset, hogy ha nálad játszik imádod, mert mögé sorakoznak fel a többiek, de ha ellened játszik, akkor utálod.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
én nem védem, elmondtam már azt is, hogy nekem se tetszik sok minden, nem kell 5-7 yardos tackle-t meg dropot ünnepelni, se neki se a CB-knek. de azt látni kell, hogy egy olyan emóciót hoz a pályára, amiből a többiek is építkeznek. és ennek bizony vannak hátrányai is. Harrison, Ward vagy Joey Porter semmivel nem volt különb, mégis a legnagyobb kedvencek itt, jó Porter talán nem, mert elment. szóval kicsit hipokritának érzem, szálka-gerenda esete.

több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
gabtsi
Ray Lewis, Terrel Suggs, Dummervill, Ed Reed, Ngata.....és még sorolhatnám azokat akik tipikusan itt is ikonok lettek volna....to play tough but respectfull...nekem ez a mondás testesíti meg az izzig vérig black and gold játékot.....ezért írtam Wardot nálunk is kivételnek.

De igen, persze egyetértettem vele, hogy védenénk mi is ha nálunk játszana, és kedvelnénk is a fejét, de itt nem lehetne ikon, ahhoz itt több kell....de elfogadom, hogy nálatok nem.... 😊
Klemó
Júj ez a magas ló picit mókás, max a végén bemegy Tomlin és megcsinálja a tacklet 😊
Playoff, rangadó, felfkozott várakozás, nyilván mindenki mond ilyenkor sokmindent, de sztem nem lesz nagy hirig, ha csak nem dől el hamar a meccs, mert akkor a vesztes elveszíheti a fejét.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
gabtsi

Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve

több mint 8 éve
A szépreményű és nagyon okos Burfict nyilatkozata:
 triblive.com/sports/steelers/9745618-85/burfict-bengals-steelers#axzz3wWvMwbY5
Nem lennék meglepve, ha ismét lenne egy-két kulcssérültünk a meccs után, persze "véletlenül"
polamalu
Remélem lesz időtök kipihenni. Messze van még augusztus 😉
Komolyra fordítva az senkinek nem jó hogy aki továbbjut az foghíjas....

több mint 8 éve
Tudod gabtsi Én meg azt gondolom, hogy Burfict és mondjuk Suggs között az a hasonló, hogy ugyanúgy megcsinálná a tackle-t Bell-en, de az a különbség, hogy ő nem azt éli megy győzelemként, hogy nem kell fel az ellenfél, hanem azt, hogy felkel és újra le tudja ütni. Keménység és respect, ez a rivalry kulcsa és jogos amit Lewis mond, ez nem rivalry...nem az....a keménységgel soha nem volt gond itt, és nem is lesz az. talán erre utalt Zoli, amikor olyan cikket olvas, ahol - ha nem is Burfict - arról beszél, hogy bármit meg fognak tenni ami a győzelemhez kell....

De hogy értsd egy saját példán. Én Wardot pl. pont azért nem szerettem, mert dirty játékos volt...benne mindig benne volt egy-egy low hit, vagy egy blind side tackle...

(őt kellett is volna a cikknek hozni példán És nem Harrisont, de láthatóan nem érthető ott a Burfict probléma)
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
birom mikor a Steelersnél picsognak h túl kemény az ellenfél 😊 vicces.
gabtsi
magam se értem, Zoli miért félti a srácokat a sérüléstől...legutóbb is bejött a Steelersnek ez az üzengetés, meg a keménykedés....most sem kell más, csak oda kell b@szni párat Eifert-nek meg Green-nek az elején, mint ahogy Big Ben vagy Bryant is megkapja majd a magáét....az összes WC meccs közül ez az összecsapás ami kiemelkedik és amitől a legtöbbet várják...cirkusz kell a népnek
több mint 8 éve
birom mikor a Steelersnél picsognak h túl kemény az ellenfél 😊 vicces.