NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
A szépreményű és nagyon okos Burfict nyilatkozata:triblive.com/sports/steelers/9745618-85/burfict-bengals-steelers#axzz3wWvMwbY5
Nem lennék meglepve, ha ismét lenne egy-két kulcssérültünk a meccs után, persze "véletlenül"
több mint 8 éve
Ezt Laci írta róla:steelers.hu/a-villamleptu-colos-martavis-bryant/
Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Ezt biztos én írtam? Nem rémlik, és megnéztem a gépemen az akkori prospect ismertetőimet, azok között sincs Bryant.Bryant-ről egy nem túl hízelgő érdekességet olvastam. 11 dropja volt, ami a 4. legtöbb a ligában. Mindez pedig 53 passzból.2014 draft prospect ismertető, vassadi írta Bryantről:
Klaci79
"...Nagy játékokra specializálódott, képes széthúzni a pályát. Jól gyorsul, hamar eléri végsebességét. Magasságához képest elég veszélyes a labdával és olyan irányváltásokra is képes, amikre ekkora elkapók ritkán. Hatékony vörös zónás célpont, a válla mögé érkező labdákat jó érzékkel húzza be.
Nem egy biztoskezű játékos, sokat dadog a labda nála és egyszerű passzokat is elejt...Kockázatos prospect, hiszen jelentős fejlődési lehetőséget kínál,...olyan méretbeli és gyorsaságbeli kombinációt tud felmutatni, ami ritkának mondható, de a WR coach-nak lesz vele munkája bőven."
Kb ezt is kapjuk tőle: nagy játékok, RZ célpont, drop. Ha a fizikai adottságai mellé még biztoskezű és precíz routokat futó WR is lett volna, akkor első körös pick, és nem nálunk játszana.
Jan
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
azt írják a kintiek, hogy DeWill már a csizma nélkül van és nem sántikál...
több mint 8 éve
közben azt is megtudtuk, hogy Cody Wallace a legtöbb büntetést összeszedő C a ligábanValamikor a szezon közepén elengedtem ezeket, és csak büszkeséget éreztem, ahogy ez a leharcolt csapat küzdött az életben maradásért, s ha végül nem is közmegelégedést szolgáló módon érte el, de életben maradt. De ilyen "kiváló" statokat látva, azért csak eszébe jut az embernek, hogy milyen lenne Pounceyval, Bell-lel, Beachummal, vagy éppen annó Ben sérülése nélkül... És tényleg nem arról van szó, hogy kidőlt 3 kezdő, hanem 2 All-Pro meg a vakoldali tackle és a szezon negyedében a future HoF QB.
Klaci79
Mindegy. A lényeg, hogy most nyerjünk négy meccset sorozatban, aztán akkor jövőre még jobbak leszünk velük kiegészülve! 😊
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Csak D Williams és V Williams nem edzettek ma. közben azt is megtudtuk, hogy Cody Wallace a legtöbb büntetést összeszedő C a ligában
több mint 8 éve
Bryant-ről egy nem túl hízelgő érdekességet olvastam. 11 dropja volt, ami a 4. legtöbb a ligában. Mindez pedig 53 passzból.2014 draft prospect ismertető, vassadi írta Bryantről:
Klaci79
"...Nagy játékokra specializálódott, képes széthúzni a pályát. Jól gyorsul, hamar eléri végsebességét. Magasságához képest elég veszélyes a labdával és olyan irányváltásokra is képes, amikre ekkora elkapók ritkán. Hatékony vörös zónás célpont, a válla mögé érkező labdákat jó érzékkel húzza be.
Nem egy biztoskezű játékos, sokat dadog a labda nála és egyszerű passzokat is elejt...Kockázatos prospect, hiszen jelentős fejlődési lehetőséget kínál,...olyan méretbeli és gyorsaságbeli kombinációt tud felmutatni, ami ritkának mondható, de a WR coach-nak lesz vele munkája bőven."
Kb ezt is kapjuk tőle: nagy játékok, RZ célpont, drop. Ha a fizikai adottságai mellé még biztoskezű és precíz routokat futó WR is lett volna, akkor első körös pick, és nem nálunk játszana.
több mint 8 éve
Bryant-ről egy nem túl hízelgő érdekességet olvastam. 11 dropja volt, ami a 4. legtöbb a ligában. Mindez pedig 53 passzból.Nem meglepő, majd' minden meccsére jutott belőle. Itt is többször megemlítettük, hogy sok dropja van. Nagyon nagy tehetség és félelmetes atléta minden corner számára, de a kezén és a route-okon még finomítani kell.
Klaci79
Itt nem került szóba, de Ben üzenet is neki tegnap. Amolyan Curtain callt intézett felé, hogy feltüzelje. Ami jogos is, mert komoly menetelésre csakis egy big playeket bemutató, TD-machine Bryanttel van esélyünk. Az kell tőle, amit Holmes csinált 2008-ban. Tudtuk róla is, hogy elképesztően jó, de ezt be kellett bizonyítania. Holmes akkor a PO minden meccsén zseniálisat játszott (Chargers punt ret TD, több mint félpályás TD a Ravens ellen, a SB-n bemutatott game winning TD-t pedig alighanem mindenki ezerszer látta 😊 )
Szóval kell a csúcsformát mutató Bryant. Lehet dropja (Holmes-nak is volt, épp a SB-n a TD-t megelőző playben), de hozza a big time TD-ket, akkor nincs gond. Az viszont amit az utolsó 2 meccsen mutatott, na az kurva kevés.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Bryant-ről egy nem túl hízelgő érdekességet olvastam. 11 dropja volt, ami a 4. legtöbb a ligában. Mindez pedig 53 passzból.
több mint 8 éve
Szerintem fordítottan arányos az idézés száma és a mondat születéséről (mikor, miért, kinek mondta a vén alkoholista) pontos tudású idézők/kedvelők száma között. (Pont nem a statisztikát fikázta.)A statisztika olyan, mint a női bikini. Látni engedi azt, amit egyébként is látunk és elfedi azt, amit látni szeretnénk. Bocsi 😀"csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam"
matttula
W. Churchill?
😀
zzz888
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Klaci felőlem használd a yd/match-et. 😊SoldadosSzerintem meg a yards/game az igazi valamit mondó stat, a többi humbug. Még, ha látszatra matching is.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Remélem a SB-ban Haley behívja a kissrác játékát és a végén elmondja, majd, hogy az volt a nyerő húzás 😀 Aranyos egyébként.
több mint 8 éve
Klemó
5 664
ez a gyerek haláli 😀Ez kéééssssz....új lesz a playbook nyerünk...már biztos... 😊
www.steelers.com/videos/videos/Steelers-Jr-Reporter-Xiahs-Playbook/e7dff2a2-c73b-4f92-9a5e-640995aafe07
zzz888
több mint 8 éve
ez a gyerek haláli 😀www.steelers.com/videos/videos/Steelers-Jr-Reporter-Xiahs-Playbook/e7dff2a2-c73b-4f92-9a5e-640995aafe07
több mint 8 éve
A statisztika olyan, mint a női bikini. Látni engedi azt, amit egyébként is látunk és elfedi azt, amit látni szeretnénk. Bocsi 😀"csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam"
matttula
W. Churchill?
😀
több mint 8 éve
astroid
571
A statisztika olyan, mint a női bikini. Látni engedi azt, amit egyébként is látunk és elfedi azt, amit látni szeretnénk. Bocsi 😀
több mint 8 éve
Klaci felőlem használd a yd/match-et. 😊 De az attól függ nagyban, hogy hány kísérlet van. Ha csak futnál, nyilván elég magas szám jönne ki, még akkor is ha csak 3-as átlaggal teszed. Tehát a hatékonyságról nem sokat tudunk meg. Ezért jobb a yd/carry. De részemről is befejeztem.De a passzjátékról sem, vagy az elleni védekezésről sem a yd/match alapján tudod meg a hatékonyságát (pedig az nfl.com elsődlegesen ez alapján rangsorol mindenben), azaz hogy mennyire jó. Ott a QB-rating mérvadó számomra elsődlegesen, mert abban benne van a TD/INT-ratio, a yd/play és a attempt-catch is.
több mint 8 éve
Hát a védelmi statok is pont ugyanúy képződnek, mint a támadók, csak a másik oldalát nézed 😊Nekünk pl rengeteg olyan meccsünk volt (legalább 4-5), ahol a garbage time-ben duplázódott meg az ellenfél futott yardjainak a száma, mivel felállasz nickelben, hogy nagy passzjátékot ne szopj be, majd futnak 10-15 yardosakat. Illetve ha szopón vagy, feljavíthatod a statodat azzal, ha hogy az ellenfél nulla yardos futásokkal pörgeti az órát, majd puntol.
Nyilván egyik stat sem ad pontos képet, ezeket összegezve lehet a legjobb képet kapni, de a legjobb, ha a meccsek megnézése alapján ítél az ember.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Soldi! Komolyan látsz abban logikát amit mondasz?Látod, pont ez a lényeg. A Car ellen azért futottak kevesebb yardot, mert sokszor előnyben voltak, ezért hanyagolták a futást ellenük, hiába működött egész elfogadhatóan. A TB ellen azért futottak sokat, hiába volt ellenük kevésbé sikeres, mert sokat volt hátrányban, s az ellenfél ölni akarta az órát. Pont ezért nem ér semmit a yd/match.Klaci79Klaci79Soldados
A yd/carry az elsődleges mutató a futójátékra és ezt kiegészítik az egyéb statisztikák, mint a TD-k, 1st downok és még lehetne sorolni.
Soldados
Denver Broncos 3,3y/c 408 Att 83,6y/g
Tampa Bay Buccaneers 3,4 466 100,4
New York Jets 3,6 373 83,4
Carolina Panthers 3,9y/c 364 Att 88,4y/g
Tennessee Titans 3,9 423 112,3
Baltimore Ravens 4,0 418 103,8
Buffalo Bills 4,4 359 108,1
Ez 7 csapat statisztikája, szerinted a legfontosabb szerint sorrendbe téve.
Követve a logikádat, a Tampa futás elleni védekezése erős ugyan, de mivel sok kísérlet volt ellenük, ezért sok a yardmennyiség. Ez igaz a Jets-re, akinek ugyan nincs annyira erős futás elleni védelme, de nem is futottak ellenük sok yardot meccsenkét. Tovább követve ezt a sort, a Panthers ellen jó átlaggal lehet futni, de ők mindig nyernek, ezért inkább passzolnak ellenük, ergo kevés a futott yard. A Titans ellen ismét lehet futni, de érdekes módon náluk lényegesen kevesebb a kísérlet, akárcsak a Ravensnél, pedig egyik csapat se vezetett sokat. A Bills futás elleni védekezése pedig nagyon gyenge, mindezek ellenére elég kevés kísérlet volt ellenük...
Száz szónak is ugyebár egy a vége: az nfl.com alapból futott yardok alapján listázza a csapatokat.
1 Seattle Seahawks
2 New York Jets
3 Denver Broncos
4 Carolina Panthers
5 Pittsburgh Steelers
6 Arizona Cardinals
7 Cincinnati Bengals
8 Kansas City Chiefs
Szerinted pedig:
1 Denver Broncos
2 Tampa Bay Buccaneers
3 New York Jets
3 Seattle Seahawks
5 Jacksonville Jaguars
6 Pittsburgh Steelers
7 Arizona Cardinals
7 Carolina Panthers
7 Tennessee Titans
Ha most kötni akarom az ebet, akkor azt mondom: szerintem az nfl.com listája jobban visszaadja az (általam megfelelőnek tartott) erősorrendet a ligában. Nyilván elég komoly átfedések vannak a helyezések tekintetében, mégis én azt gondolom sokkal reálisabb mondjuk a Cinci helyezését a liga 7. mint a 21. helyére tenni, mert a 4,3-al csak ott lennének.
A lényeg, hogy továbbra is parttalan vitának tartom ezt. Amit Te írsz, az egy nagyon fontos mutató, ami alapján meg az nfl.com éppen megadja, hogy kié a legjobb futás elleni védelem, az szintén.
Úgyhogy ezzel köszönöm, be is fejeztem ezt a témát!
több mint 8 éve
Ezek a védelmi statok voltak, amiket Laci írt.Mondjuk ez így nem feltétlenül fedi a valóságot, csak a legutóbbi meccset figyelembevéve nálunk pl sokszor amiatt romlott le a futásonkénti átlag, mert a meccs végén már csak futottunk, hogy öljük az órát, amit nyilván az ellenfél is tudott, és emiatt teli box ellen mentek a nulla, vagy minusz yardos futások. Emiatt a meccs végére az jött ki, hogy mindkét csapat ugyanolyan átlaggal futott, miközben nekünk egész meccsen volt futójáték, míg a Tampa egy a garbage time-ban elért 30 yardos futáson kívül semmit nem tudott felmutatni. A végére 3.5 lett mindkét átlag. Szóval önmagában mindegyik statisztika lehet becsapós.Látod, pont ez a lényeg. A Car ellen azért futottak kevesebb yardot, mert sokszor előnyben voltak, ezért hanyagolták a futást ellenük, hiába működött egész elfogadhatóan. A TB ellen azért futottak sokat, hiába volt ellenük kevésbé sikeres, mert sokat volt hátrányban, s az ellenfél ölni akarta az órát. Pont ezért nem ér semmit a yd/match.Tudom, ezt a vitán felül áll mondást már ismerem! De ezek szerint a Tampa futás elleni védelme lényegesen jobb, mint a Panthers-é, mert igaz, hogy utóbbi ellen csak 88 yardot futnak, míg a Tampa ellen 100 fölött, de a Car 3,9 y/c a TB meg csak 3,4. De még a Jax-é is jobb, mert náluk is csak 3,7. Ez nekem eléggé sántít, de készséggel elhiszem, ha vitán felül áll még akkor is, ha nekem furcsa, hogy a Seatlle-i védelem ellen is 3,6-ot átlagolnak. Meg az is érdekes, hogy bár mint látszik a Tampa futás elleni védelme a 2. legjobb a ligában, mégis a 4. legtöbb kísérlet van ellenük, így valakik nem nézik ezeket a statisztikákat és mégis megpróbálnak futni ellenük.Egy újabb parttalan vita. Pl ha egy csapat hátrányban van, akkor többet fognak futni ellene, mert az öli az órát, azaz a meccseken sok yd-ot termelnek ellene a földön.Így van, aki sokat van hátrányban, az ellen sokat futnak általában, ezért sok yardot tesznek meg ellene földön, ezért nem ad reális képet.
De legyen meg az akaratod. A 6. hely is egészen jó, szerintem se kell korai NT ha marad McLendon.
Klaci79
Ez nem parttalan vita, mert ez vitán felül áll. (Ezt tényleg hidd el nekem, nem rosszból írom. 😉 ) A yd/match nem fontos mutató, a yd/carry viszont az egyik legfőbb mutató, ha futást vizsgáljuk, akár védekező, akár támadó oldalról.
Soldados
Klaci79
A yd/carry az elsődleges mutató a futójátékra és ezt kiegészítik az egyéb statisztikák, mint a TD-k, 1st downok és még lehetne sorolni.
Soldados
gabokocka
De amúgy egy meccsen lehet csalóka ez a stat is (pl garbage time miatt, amit írtál is), 16 során viszont elég konkrét képet ad a yd/carry. Persze a yd/carry-t is érdemes kiegészíteni egyéb statokkal, mint TD, 1st down, stb. A lényeg, hogy a yd/carry sokkal többet elárul a futáshatékonyságról, mint a yd/match. Meglepne, ha ebben vita lenne közöttünk. 😊
több mint 8 éve
Mondjuk ez így nem feltétlenül fedi a valóságot, csak a legutóbbi meccset figyelembevéve nálunk pl sokszor amiatt romlott le a futásonkénti átlag, mert a meccs végén már csak futottunk, hogy öljük az órát, amit nyilván az ellenfél is tudott, és emiatt teli box ellen mentek a nulla, vagy minusz yardos futások. Emiatt a meccs végére az jött ki, hogy mindkét csapat ugyanolyan átlaggal futott, miközben nekünk egész meccsen volt futójáték, míg a Tampa egy a garbage time-ban elért 30 yardos futáson kívül semmit nem tudott felmutatni. A végére 3.5 lett mindkét átlag. Szóval önmagában mindegyik statisztika lehet becsapós.Látod, pont ez a lényeg. A Car ellen azért futottak kevesebb yardot, mert sokszor előnyben voltak, ezért hanyagolták a futást ellenük, hiába működött egész elfogadhatóan. A TB ellen azért futottak sokat, hiába volt ellenük kevésbé sikeres, mert sokat volt hátrányban, s az ellenfél ölni akarta az órát. Pont ezért nem ér semmit a yd/match.Tudom, ezt a vitán felül áll mondást már ismerem! De ezek szerint a Tampa futás elleni védelme lényegesen jobb, mint a Panthers-é, mert igaz, hogy utóbbi ellen csak 88 yardot futnak, míg a Tampa ellen 100 fölött, de a Car 3,9 y/c a TB meg csak 3,4. De még a Jax-é is jobb, mert náluk is csak 3,7. Ez nekem eléggé sántít, de készséggel elhiszem, ha vitán felül áll még akkor is, ha nekem furcsa, hogy a Seatlle-i védelem ellen is 3,6-ot átlagolnak. Meg az is érdekes, hogy bár mint látszik a Tampa futás elleni védelme a 2. legjobb a ligában, mégis a 4. legtöbb kísérlet van ellenük, így valakik nem nézik ezeket a statisztikákat és mégis megpróbálnak futni ellenük.Egy újabb parttalan vita. Pl ha egy csapat hátrányban van, akkor többet fognak futni ellene, mert az öli az órát, azaz a meccseken sok yd-ot termelnek ellene a földön.Így van, aki sokat van hátrányban, az ellen sokat futnak általában, ezért sok yardot tesznek meg ellene földön, ezért nem ad reális képet.
De legyen meg az akaratod. A 6. hely is egészen jó, szerintem se kell korai NT ha marad McLendon.
Klaci79
Ez nem parttalan vita, mert ez vitán felül áll. (Ezt tényleg hidd el nekem, nem rosszból írom. 😉 ) A yd/match nem fontos mutató, a yd/carry viszont az egyik legfőbb mutató, ha futást vizsgáljuk, akár védekező, akár támadó oldalról.
Soldados
Klaci79
Soldados
több mint 8 éve
Látod, pont ez a lényeg. A Car ellen azért futottak kevesebb yardot, mert sokszor előnyben voltak, ezért hanyagolták a futást ellenük, hiába működött egész elfogadhatóan. A TB ellen azért futottak sokat, hiába volt ellenük kevésbé sikeres, mert sokat volt hátrányban, s az ellenfél ölni akarta az órát. Pont ezért nem ér semmit a yd/match.Tudom, ezt a vitán felül áll mondást már ismerem! De ezek szerint a Tampa futás elleni védelme lényegesen jobb, mint a Panthers-é, mert igaz, hogy utóbbi ellen csak 88 yardot futnak, míg a Tampa ellen 100 fölött, de a Car 3,9 y/c a TB meg csak 3,4. De még a Jax-é is jobb, mert náluk is csak 3,7. Ez nekem eléggé sántít, de készséggel elhiszem, ha vitán felül áll még akkor is, ha nekem furcsa, hogy a Seatlle-i védelem ellen is 3,6-ot átlagolnak. Meg az is érdekes, hogy bár mint látszik a Tampa futás elleni védelme a 2. legjobb a ligában, mégis a 4. legtöbb kísérlet van ellenük, így valakik nem nézik ezeket a statisztikákat és mégis megpróbálnak futni ellenük.Egy újabb parttalan vita. Pl ha egy csapat hátrányban van, akkor többet fognak futni ellene, mert az öli az órát, azaz a meccseken sok yd-ot termelnek ellene a földön.Így van, aki sokat van hátrányban, az ellen sokat futnak általában, ezért sok yardot tesznek meg ellene földön, ezért nem ad reális képet.
Klaci79
Soldados
Klaci79
több mint 8 éve
Meg az is érdekes, hogy bár mint látszik a Tampa futás elleni védelme a 2. legjobb a ligában, mégis a 4. legtöbb kísérlet van ellenük, így valakik nem nézik ezeket a statisztikákat és mégis megpróbálnak futni ellenük.Rettenetesen sok statot tud kitenni Lovie Smith az asztalra de mégis csak 6 győzelmet tud felmutatni, és nekem ne mondja senki, hogy jó a tampa védelme. Igaz más csapatrész, de érdemes megnézni, hogy egy Alterraun Verner, aki korábban a liga egyik legjobb cb-je volt mennyire szenved tampában egy dilettáns edző rögeszmés hülyeségei miatt. Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy persze jók a statok, de csak számít, hogy nyersz-e vagy sem. És a kettő sokszor nincs összhangban egymással.
Klaci79
Szerkesztette: TheBerzerker
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 8 éve
Szerintem meg érdemesebb számok helyett meccseket nézni és az alapján ítélni.Örök igazság, de minek is, amikor a PFF megmondja a tutit 😊
vassadi
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Szerintem meg érdemesebb számok helyett meccseket nézni és az alapján ítélni.