Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ahogy Soldi mondja, Allennek kellene kezdenie elvileg Gay mellett és Golson a 2. körben tökéletes lehetett volna, hiszen nála is megvolt minden (a magasságát kivéve). De az élet nagy rendező, ahogy a korábbi draftoknál is rendre mellényúltunk a CB-ket illetően vagy a szerződéshosszabbításokat nézve, ez most is megtörtént.
Nyilván egyébként érdekes lesz hogy kire dobálnak majd folyamatosan ha Gay-Cockrell-Boykin-Mitchell-Allen lesz majd a pályán, mert amikor így álltunk fel nem lehetett látni, hogy valaki lefelé kilógna a sorból. Vagyis Gay mellett is legalább annyi elkapást csinálnak, mint mondjuk Cockrell mellett.
Egyébként csak hozzáteszem Boykin játékával azonnal felhívta magára a figyelmet, így nem véletlen, hogy mindössze 1-2 meccs után is azonnal jönnek a találgatások, hogy valójában csak altatott Tomlin és Boykinnal jövőre is számol új szerződéssel. Nos ezt nem tudom, de a teljesítménye jelenleg fényévekkel van Blake előtt, pedig ha jól tudom Boykin is inkább nickelcorner, mint vonal melletti klasszikus.
Persze nálunk mindig felmerül, hogy lehetnek neked a legjobb CB-id a ligában, de mit ér a front7?!
Ha minden igaz, anélkül hogy eredményt tippelnék, de igazán itt lehet érdekes a meccs. Tudjuk, hogy mindkét oldalon nagyon jó védelmet kap a QB és nagyon erős a front 7 is. Épp a pillanatnyi állapot tudja majd eldönteni, hogy kinek mennyire sikerül siettetni az irányítót, viszont itt annyi előnyünk azért lehet, hogy Big Ben rutinja sokat érhet, tudjuk nyomás alatt mennyire szeret játszani. Viszont McCarron jobban megijedhet, azért mégiscsak élete meccse lehet, még akkor is, ha nemzeti bajnok a Bamával 😀
Nem szabad elfelejteni, hogy mennyire fontos lesz a labdára vigyázni. Egy Nelson int úgyis lesz, reméljük olyan helyen, mint utolsó meccsünkön és nem fogunk short fieldeket adni nekik, mert ők ki fogják használni. Az is biztos, hogy Green 100 yard felett lesz, de többet nem szabad engedni, a többi elkapónak annyira nem szokott ellenünk menni, mint neki.

Szóval nagyon kemény meccs lesz, ahol remélem nem kapunk annyi hülye zászlót...
de jut eszembe a Bengals valahogy megnyeri ezt a meccset...
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Olvastam egy ilyen korai mock-ot az első 3 körünkre
Eli Apple-CB
Adolphus Washington-DL
Miles Killebrew-SS
posztra perfetto, nekem spec névre is
Spy
Valóban, egy bitang SS-t is elfogadnék, de az nem jellemző, hogy az első 3 kört ugyanarra az egységre áldozzuk. Legkésőbb a 3. kör az O-ra fog menni sztem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 337
Olvastam egy ilyen korai mock-ot az első 3 körünkre
Eli Apple-CB
Adolphus Washington-DL
Miles Killebrew-SS
posztra perfetto, nekem spec névre is
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Én úgy láttam, hogy a hétvégén már Boykin kezdett. Hozzáteszem rögtön, hogy a mostani meccsen még egész elfogadható volt, persze ha 4. CB-ként kellene értékelni... 😊

Egészen biztos vagyok benne, hogy Boykin csípi Tomlin szemét. Ha nem így lenne, már régen nem az lenne a kérdés, hogy Boykin nagyobb snap számot kap, hanem az, hogy Blake egyáltalán 10-nél kisebb, vagy nagyobbat kap-e, ugyanis mind a coverage, mind a tackling teljesítmény botrányos szinten van..A next man up elve itt látványosan sérül és nekem ez a gondom. Nem is kell más posztot említeni...ennél a teljesítménynél C. Allen botladozása picsafüst volt, mégis úgy szorult lejjebb és lejjebb, ahogy kell....
Klemó
Azért a CB-poszt érdekes helyzetben van nálunk: Gay, Boykin, Cockrell, Blake.

Nem akármilyen névsor. Van egy jó CB-nk, és ezzel be is fejeztük a sort. Tomlin mindig szerette a tapasztaltabb, a rendszert jobban ismerő játékosokat (lásd Will Allen példája), márpedig Cockrell és Boykin is máshonnan jött és mindketten a TC után lettek kukázva vagy trédelve.

Én amúgy jelen pillanatban 1. körben CB-t szeretnék, esetleg NT-t.
Soldados
Cockrell mondjuk nekem kifejezetten tetszik, főleg amit várhattunk tőle mielőtt ide jött.
Ha lenne értelmes pass rush, teljesen tökéletes lenne a Gay-Cockrell duó.

Ahogy tavaly is, én idén is CB-nek örülnék. Azóta is fejemet verem a falba, hogy Peters nem csúszott le hozzánk, szerintem Ő jött volna Dupree helyett (bár az OLB erősítés is elvárt volt).

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én úgy láttam, hogy a hétvégén már Boykin kezdett. Hozzáteszem rögtön, hogy a mostani meccsen még egész elfogadható volt, persze ha 4. CB-ként kellene értékelni... 😊

Egészen biztos vagyok benne, hogy Boykin csípi Tomlin szemét. Ha nem így lenne, már régen nem az lenne a kérdés, hogy Boykin nagyobb snap számot kap, hanem az, hogy Blake egyáltalán 10-nél kisebb, vagy nagyobbat kap-e, ugyanis mind a coverage, mind a tackling teljesítmény botrányos szinten van..A next man up elve itt látványosan sérül és nekem ez a gondom. Nem is kell más posztot említeni...ennél a teljesítménynél C. Allen botladozása picsafüst volt, mégis úgy szorult lejjebb és lejjebb, ahogy kell....
Klemó
Azért a CB-poszt érdekes helyzetben van nálunk: Gay, Boykin, Cockrell, Blake.

Nem akármilyen névsor. Van egy jó CB-nk, és ezzel be is fejeztük a sort. Tomlin mindig szerette a tapasztaltabb, a rendszert jobban ismerő játékosokat (lásd Will Allen példája), márpedig Cockrell és Boykin is máshonnan jött és mindketten a TC után lettek kukázva vagy trédelve. Nekem ez az egyetlen racionálisnak tűnő magyarázatom, hogy lassú a folyamat. De én annak örülök, hogy Boykin már Blake előtt van.

Amúgy pechünk van CB-kel, mint amúgy évek óta. Allen és Golson IR-en, a 2 ember egyetlen meccset játszott. Nyilván nem így tervezte a stáb. Sokkal inkább úgy, hogy a szezon mostani részére a Gay, Allen, Golson hármasnak kellett volna előtérben lennie, nempedig kukázott játékosoknak és Blake-nek.

Én amúgy jelen pillanatban 1. körben CB-t szeretnék, esetleg NT-t.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 664

több mint 8 éve
Blake kapcsán annyit azért mondanék, hogy bár hivatalosan ő a kezdő, de az utolsó pár hétben Boykin már beelőzte snapszámokban.

Értem én, a folyamat lassú, szeretnénk már legfeljebb 4. CB-ként látni, de azért van előrelépés a mi vágyaink felé, s ennek örüljünk. 😊

több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Ez csak egy fricska, hogy nekünk ekkora hendikeppel is sikerült.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
a nyerő taktika az lenne, ha a mi hiperszuperantwonblékünket egyfolytában blitz-re küldenénk, és akkor nem lenne mellette elkapás 😀 mert sajna játszani fog, mert tomlin bele van szerelmesedve...
zzz888
Szerintem Tomlin meleg és Blake elégíti ki!
több mint 8 éve
Kedves barátunk, Antwon Blake (akinek már rég járna egy kép a nevem mellet) két rekordot is megdöntött...1074 yard elkapás volt mellette és 28 szerelést is elrontott. Mindkettő a legtöbb a maga nemében a PFF szerint. A 32,3-as értéke is természetesen a legrosszabb a ligában...mondjuk ennek ellenére is bejutottunk a rájátszásba, úgyhogy lehet ez csak valami kabala Tomlinnak vagy Butlernek, mondjuk tudnék nekik jobb kabalát is ajánlani, de amíg nyerünk és ott vagyunk addig nehéz bármit is mondani erre a döntésre
több mint 8 éve
ami elvileg különösen jó a sorsolásban, hogy minden meccsünk keleti-parti idő szerint játsszuk, nem kell nagyokat utazni...a maximum az egy 3 órás repülőút Miamiba
az ellenfelek erőssége elég kellemes: a Bills, Jets, Dolphins hármasból is legalább kettő, de akár az NFC East-ből is legalább kettő csapat fog szerintem pozitív mérleggel állni, akárcsak a KC és az IND
és ugye minél kevesebb negatív mérlegű csapat van... 😀
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
a nyerő taktika az lenne, ha a mi hiperszuperantwonblékünket egyfolytában blitz-re küldenénk, és akkor nem lenne mellette elkapás 😀 mert sajna játszani fog, mert tomlin bele van szerelmesedve...
több mint 8 éve
Ahogy az várható volt, nincs törés vagy szakadás DeWill bokájában, így "day to day", hogy mikor térhet vissza. Talán holnap okosabbak leszünk Tomlin sajtótájékoztatója után, bár kétlem, hogy ennél konkrétabbat mondana, minthogy nap mint nap meglátják tud-e edzeni.

több mint 8 éve
Hajrá a PO-ban, innentől veletek vagyok, aztán remélhetőleg jövőre már a Ravens is bele fog tudni szólni a dolgokba 😊
Flacco5
Ez valami furcsa AFC North-fétis lehet. 😊 A Steels topikban sokan voltunk mi is így az elmúlt években, ha már mi nem lehetünk ott, akkor inkább ti, a nagy rivális legyen ott, mint más. 😊

Jövőre pedig visszatértek (remélem) és megint régi fényében tündökölhet majd ez a rivalizálás. Merthogy a Ravens a főrivális nekünk, nem a Bengals. Ez csak egy ideiglenes állapot erre az évre.

több mint 8 éve
Így első ránézésre nem tűnik durvának a sorsolás:
 www.steelers.com/news/article-1/2016-opponents-are-determined/93d887e4-eab1-4b7a-bb4d-657611d24c32
vontod
Nekem az tetszik benne, hogy a jobbakkal (Pats, Jets, Giants, Cowboys, Chiefs) játszunk otthon és a gyengébbekkel (Bills, Fins, Skins, Eagles, Colts) idegenben.

több mint 8 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Hajrá a PO-ban, innentől veletek vagyok, aztán remélhetőleg jövőre már a Ravens is bele fog tudni szólni a dolgokba 😊
több mint 8 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Így első ránézésre nem tűnik durvának a sorsolás:
 www.steelers.com/news/article-1/2016-opponents-are-determined/93d887e4-eab1-4b7a-bb4d-657611d24c32

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 8 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
 www.facebook.com/events/735716249906814/
több mint 8 éve
Urak és talán hölgyek. A Neked Csak Dezső ha összejövünk elegen szombat este nyitva tart a mi meccsünkre. A Face oldalon kitettem egy kérdést. Akinek van regisztrációja oda az ott jelezzen. Fontos, hogy lássuk valóban meg tudjuk-e tölteni a helyet. Természetesen minden csapat szurkolóját várjuk!
polamalu
face-n nem tudok írni, mert dolgozom...akárcsak 5 nap múlva...úgyhogy megint nem tudok menni
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Urak és talán hölgyek. A Neked Csak Dezső ha összejövünk elegen szombat este nyitva tart a mi meccsünkre. A Face oldalon kitettem egy kérdést. Akinek van regisztrációja oda az ott jelezzen. Fontos, hogy lássuk valóban meg tudjuk-e tölteni a helyet. Természetesen minden csapat szurkolóját várjuk!
több mint 8 éve
chvs 86
 cdn.streamable.com/video/mp4/isxg.mp4
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Úgyhogy én azt hiszem itt az a csapat fog továbbjutni, aki szombat este többet tesz a győzelemért és ilyen nincs, hogy jobb vagy rosszabb csapat, mert itt már csak kurva jó csapat van.
Klaci79
Azért hónapokig lehetett olvasgatni (és én örömmel olvasgattam is), hogy milyen ismérvek alapján és miért jobb a Steelers/Bengals.
És most bizony egy éles PO meccsen ki fog derülni, hogy melyik a jobb csapat.
Nem globálisan évtizedekre lebontva, se nem az egész idényre vonatkoztatva, hanem jelenidőben, most.
És én elfogadom Soldi első jócsapat posztulátumát, mely kimondja, hogy egy jó csapat felülkerekedik a nehézségein és a végén győzni fog, sújtsák sérülések, téves bírói ítéletek, bármi.
Így egyértelműen ki fog derülni hétvégén, hogy melyik csapat jócsapat, és logikusan az lesz a jobb csapat is egyben.
Go Steelers! 😉

több mint 8 éve
2006 január 8-án a Paul Brown Stadionban, miután a Steelers a 6. helyen bekerült a rájátszásba:
Pittsburgh at Cincinatti 31-17
Klaci79
2015.11.01 Heinz Field
Bengals - Steelers 16-10
Most jön a döntő 😊
Úgyis ment a szájkaraté melyik a jobb csapat 😊
Most eldőlhet... Jobb lett volna egy körrel később, de ezt dobta a gép, így jöhet a nagy ütközet.
Ha ti nyertek akkor jövök és megkövetem magam, hogy igen, idén ti vagytok a jobbak / pedig szerintem neeeeem 😉 /. Sajnos az előjelek nem túl jók számunkra ugyebár.....
Évek, évtizedek óta nem nyertünk PO meccset, + Dalton sem valószínű hogy játszik, de szerintem szoros lesz.
meme
Nyilván a Bengals fog nyerni 😛, de ha nem így lesz se az dől el melyik a jobb. Ez szerintem eleve egy nehéz kérdés. Soldihoz hasonlóan magam is azt mondom: a Steelersnek jobb az offense-e. Állományban mindenképp. Ugyanakkor viszont ki tudja mi jön ki egy ilyen szituban, amikor fontos posztokon vannak olyan sérültjeink, akik a liga legtöbb vagy éppen összes csapatába beférnének. Pouncey, Beachum vagy éppen Bell nagyon fognak hiányozni. Persze a PO-ra már minden csapatban van egy rakás kezdő aki nem tud játszani.
Viszont a Bengals védelme hasonlóan jobb a miénknél. Kevés olyan játékosunk van, aki beférne egy közös válogatottba 😀
Igaz McCarronnal a center alatt ez nyilván baromi nehéz lesz a Bengalsnak, na de ez továbbra is egy csoportrangadó lesz, ahol Mallettel verte a Steelers-t a Ravens. Úgyhogy nehéz jósolni és abszolút 50-50%-nak érzem az esélyeket.
Mondjuk nem mondom a denveri meccs után én is azt hittem a bab is hús, de a Ravens és a Browns elleni játékunk visszarángatott a földre...
Úgyhogy én azt hiszem itt az a csapat fog továbbjutni, aki szombat este többet tesz a győzelemért és ilyen nincs, hogy jobb vagy rosszabb csapat, mert itt már csak kurva jó csapat van.
több mint 8 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
2006 január 8-án a Paul Brown Stadionban, miután a Steelers a 6. helyen bekerült a rájátszásba:
Pittsburgh at Cincinatti 31-17
Klaci79
2015.11.01 Heinz Field
Bengals - Steelers 16-10
Most jön a döntő 😊
Úgyis ment a szájkaraté melyik a jobb csapat 😊
Most eldőlhet... Jobb lett volna egy körrel később, de ezt dobta a gép, így jöhet a nagy ütközet.
Ha ti nyertek akkor jövök és megkövetem magam, hogy igen, idén ti vagytok a jobbak / pedig szerintem neeeeem 😉 /. Sajnos az előjelek nem túl jók számunkra ugyebár.....
Évek, évtizedek óta nem nyertünk PO meccset, + Dalton sem valószínű hogy játszik, de szerintem szoros lesz.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Daltonnak jobban örültem volna...AJ néha kifejezetten tetszetős dolgokat mutat (na nem mintha Dalton ne mutatott volna ilyet idén, hiszen szerintem nagyon jó éve volt), ráadásul bár nincs rutinja ott van a meglepetés ereje.
Remélem kicsit visszavesznek a srácok és több focit láthatunk, kevesebb verekedéssel.
Klaci79
esélytelen..... itt minden vérre fog menni! Félek is attól hogy sok lesz a sérülés.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...