Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Dodó
253
Kicsit a jövőre gondolva: Eric Weddle free agent lesz. Vajon beszállunk érte a harcba?
több mint 8 éve
Ahh minden világos. De azért az a kép Fitz kapcsán kétesélyes...ugye tavaly Hailey idén JJ.....előbbi bejött, utóbbi nem.... 😊Próbálkozik, minden VuDu tudását beveti. Azt hiszem csak támogathatjuk ebben, is 😀
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 664
Ahh minden világos. De azért az a kép Fitz kapcsán kétesélyes...ugye tavaly Hailey idén JJ.....előbbi bejött, utóbbi nem.... 😊
több mint 8 éve
Szerintem csak babona. Mikor megvette végre élete első mezét, vagyis a Jézuska meghozta. Állta a szavát. Nem tudom ki emlékezik még, Heyward draftolásakor megígérte, hogy ha jó játékos lesz (márpedig pro) akkor vesz egy Heyward mezt. Sosem volt semmilyen meze, bizonyos megfontolásból.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
kivágtuk Jacoby Jonest és Ventore került az aktív rosterre,közben pedig úgy néz ki az utolsó (alapszakasz) meccsen Boykin kezd Blake helyett
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Laci ,az a Jets címer az neked komoly, vagy meghackeltek?Én javasoltam neki, miután nem sokkal Ben múlt heti "parádéja" előtt rendelt Roethlisberger mezt, a college playoffra pedig Michigan State logót állított be.
Klemó
Bár lehet a profilképet is cserélni kellene...
több mint 8 éve
Laci ,az a Jets címer az neked komoly, vagy meghackeltek?Biztos rájuk akarja tenni a rontást .-)
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 664
Laci ,az a Jets címer az neked komoly, vagy meghackeltek?
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Boldog Új Évet és őt:Nekem tetszik...ott lesz a Senior Bowl-on ugyebár, ahol minden NFL csapat megfigyelője is. Úgyhogy most majd könnyedén bekerülhet a füzetekbe, hogy aztán már ne 5. körösnek sorolják a "szakemberek"
www.hudl.com/athlete/1326761/miles-killebrew
A neve mint egy söré, de üt mint a pálinka
Egy nagyobb fajta Clark
The scoop: "He's a better football player than Shaq Thompson and Deone Bucannon were when they came out." -- Area scout on Southern Utah safety Miles Killebrew
The skinny: That is high praise -- Thompson and Bucannon both were first-round picks. However, we're not surprised to hear such talk about Killebrew, who has accepted an invitation to the Reese's Senior Bowl. He jumps off the tape and has a chance to be a name you'll hear a lot leading up to the draft. Killebrew has good size at a little under 6-2 and 230 pounds. He's been clocked at 4.45 in the 40. Everything we hear is that his character is impeccable.
Spy
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Spy
2 337
Boldog Új Évet és őt:www.hudl.com/athlete/1326761/miles-killebrew
A neve mint egy söré, de üt mint a pálinka
Egy nagyobb fajta Clark
The scoop: "He's a better football player than Shaq Thompson and Deone Bucannon were when they came out." -- Area scout on Southern Utah safety Miles Killebrew
The skinny: That is high praise -- Thompson and Bucannon both were first-round picks. However, we're not surprised to hear such talk about Killebrew, who has accepted an invitation to the Reese's Senior Bowl. He jumps off the tape and has a chance to be a name you'll hear a lot leading up to the draft. Killebrew has good size at a little under 6-2 and 230 pounds. He's been clocked at 4.45 in the 40. Everything we hear is that his character is impeccable.
több mint 8 éve
Boldog Új Évet Kívánok. Let's Go Steelers
több mint 8 éve
PFF has the CB's rated overall.... 0-59 replaceable, 60-69 backup, 70-84 starter, 85-89 pro bowler, 90-100 eliteTeljes rangsort belinkelnéd? Blake borzasztó!
Blake - 31.7 Ranked 118
Cockrell 79,1 ezzel a 30.
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
PFF has the CB's rated overall.... 0-59 replaceable, 60-69 backup, 70-84 starter, 85-89 pro bowler, 90-100 eliteBlake - 31.7 Ranked 118
Cockrell 79,1 ezzel a 30.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
biztos, hogy nem Manziel lesz a QB vasárnap...közben a Jets-nél nagyon készül Fitzpatrick, aki elsőként érkezett az edzésre...nem csodálom, első PO szereplése lenne,,,
több mint 8 éve
Kicsit OFF:Késő a lebaxás ha egy sima meccset nem tudunk lehozni és lebecsüljük a mindenkori Ravenst.
Olvasta valaki Meskó Zoli könyvét? Volt már róla szó itt a topikban?
Ugye lehúzott 3 évet Ne-nél, és egy felet nálunk. így nem is szól sok dolog a Steelers-ről a könyvben, ami van az meg felemás (persze főleg punter és spec egység szempontból tudhatta ezt írni):
- Nagyon emberi és laza a közeg, mind öltöző, mind edző viszonylatban.
- és talán éppen ezért sokszor következetlen a számonkérés, és teljesítmény. Ha minden jól megy, akkor szeretünk, ha nem sikerül valami, akkor jönnek a rossz szavak.
- Előre ígérgetés, hurrá-optimizmus, de hogy hogyan lesz megcsinálva arról pontosan nincs szó.
Míg NE a lelketlen terrorgépezet, addig Steelers a jóságos gimis időszakokat idézte Meskónak, és valahogy én is ezt érzem már évek óta.
Ha a húzó neveinknek jól megy, akkor hajlamosak elszállni egy kicsit, míg bele nem szaladnak egy nagyobb pofonba, akkor jön a lebaszás, és megint összekapják magukat.
Big B
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Hát srácok, itt az idő!Boldog Új Évet Kívánok mindannyiunknak. Ugye az igazi az lenne, ha erre a boldogságra nem is kellene olyan sokat várni 😀
De egyébként a sporttól függetlenül is!!
több mint 8 éve
Big B
62
Kicsit OFF:Olvasta valaki Meskó Zoli könyvét? Volt már róla szó itt a topikban?
Ugye lehúzott 3 évet Ne-nél, és egy felet nálunk. így nem is szól sok dolog a Steelers-ről a könyvben, ami van az meg felemás (persze főleg punter és spec egység szempontból tudhatta ezt írni):
- Nagyon emberi és laza a közeg, mind öltöző, mind edző viszonylatban.
- és talán éppen ezért sokszor következetlen a számonkérés, és teljesítmény. Ha minden jól megy, akkor szeretünk, ha nem sikerül valami, akkor jönnek a rossz szavak.
- Előre ígérgetés, hurrá-optimizmus, de hogy hogyan lesz megcsinálva arról pontosan nincs szó.
Míg NE a lelketlen terrorgépezet, addig Steelers a jóságos gimis időszakokat idézte Meskónak, és valahogy én is ezt érzem már évek óta.
Ha a húzó neveinknek jól megy, akkor hajlamosak elszállni egy kicsit, míg bele nem szaladnak egy nagyobb pofonba, akkor jön a lebaszás, és megint összekapják magukat.
több mint 8 éve
nem Manzi lesz a kezdő QB,Ez így/agy értelmezhetetlen, fogalmazd újra! 😉ígyrázkódással küzdSoldados
| a Manziel és az agy nem szerepelhet logikai kapcsolatban! |
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Mitchell (váll) és Blake (hát) mellett betegség miatt nem edzett Harrison, Bryant és Big Ben. Miller és Gay pedig veterán pihenőt kapott. Grant limitált volt.A Brownsnál állítólag nem Manzi lesz a kezdő QB, ígyrázkódással küzd. Ha ez így lesz, akkor Austin Davis lehet a kezdő.
AB 3. MVP címe pedig rekordbeállítás. Korábban Woodson, Bettis és Ward nyert háromszor.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
nem túl nagy meglepetésre AB lett a csapatnál a 2015-ös MVP
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Szerintem Haley menni fog idén, így első blikkre Miami vagy Fili HC.Ez azért lássuk be, hogy erősen bold prediction 😊
sutianap
Van azért még rajta kívül HC szék esélyes ölég: Chip Kelly, Chuck Pagano (máshol), Hue Jackson, Mike Shula, Adam Gase, satöbbi...
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Érdekes lenne...Haley tényleg elit offense-t épített, azonban a megbecsülése mégsem volt teljes, amit kicsit se csodálokÚj OC-vel nem tudom mi lenne jövőre, de tényleg Munchak munkája az amit fontosabbnak tartok.
Nem tudom minek örülnék inkább, egy konzervatívabb felfogású edzőnek vagy maradjon ez az agresszívabb felfogás, de a lényeg az lenne, hogy egy-egy meccsen lássak mindkettőből és ne induljunk el teljesen egy irányba egyszer, aztán meg a ló másik oldala azonnal.
több mint 8 éve
Na annak sem örülnék... Maradjon csak OL-coach, ahhoz ért.Gondolom ő lépne előreSzerintem Haley menni fog idén, így első blikkre Miami vagy Fili HC.Felőlem mehet. 😊 Csak Munchak maradjon.
sutianap
Soldados
sutianap
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Gondolom ő lépne előreSzerintem Haley menni fog idén, így első blikkre Miami vagy Fili HC.Felőlem mehet. 😊 Csak Munchak maradjon.
sutianap
Soldados
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Szerintem Haley menni fog idén, így első blikkre Miami vagy Fili HC.Felőlem mehet. 😊 Csak Munchak maradjon.
sutianap