Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Szerintem Haley menni fog idén, így első blikkre Miami vagy Fili HC.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Big Ben szerdán betegség miatt nem edzett.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Grimes annó ugyanezt művelte nálunk. Minden meccsen kapartuk a falat, hogy mi a f*szt keres a pályán. Aztán egyszercsak all pro cb lett. Nem mondom, hogy itt is ez lesz, de hátha... 😊Mi annó Starks-szal és Gayjel jártunk így. Mondjuk egyik sem lett Pro Bowler, de egyszercsak egy korrekt vakoldali tackle és CB lett belőlük.
peach
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Grimes annó ugyanezt művelte nálunk. Minden meccsen kapartuk a falat, hogy mi a f*szt keres a pályán. Aztán egyszercsak all pro cb lett. Nem mondom, hogy itt is ez lesz, de hátha... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Blake hivatalosan is a legszarabb CB a ligában (már akinek ez eddig nem volt világos) 😀a borzaztó, hogy ezt ezen a fórumon mindenki tudja, csak valamiért a FO-ban nem tudják...ez legalább olyan szomorú, mint az hogy mennyire nem tud motivált lenni a csapat egy negatív szezont játszó csapat ellen
"No CB has allowed more rec yards than PIT's Antwon Blake (1,003)"
kicsi joe
több mint 8 éve
kicsi joe
109
Blake hivatalosan is a legszarabb CB a ligában (már akinek ez eddig nem volt világos) 😀"No CB has allowed more rec yards than PIT's Antwon Blake (1,003)"
több mint 8 éve
Mitchellt és Blake-t kell figyelni sérülés szempontjából a héten.
több mint 8 éve
Gizinéni
522
Hm, "átlagos, átlag alatti D", "ligaelit O", "elk.rt draft pickek", "Fire Tomlin!"Erre ugyanazt tudom válaszolni (vagyis idézni), amit az egész amerikai sajtó zeng:
THIS IS NOT YOUR FATHER'S STEELERS!
Aztán ezt lehet szeretni és lehet nem szeretni, mindenesetre a nosztalgiáról ötöljék fejetekbe a szakállas vicc.
Két 85 éves bácsika üldögél a padon, amikor az egyik megszólal: - Emlékszel, régen mennyit nosztalgiáztunk! 😊
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 8 éve
Ventrone-t (S) visszahoztuk PS-be.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Sajnálom, hogy ennyire közel a PO-hoz botlunk egy nagyot!.... Szerethető ez a csapat és valódi színfolt lehet/lehetett volna a P.O-ban... marketing szempontból is az egyik legkiemelkedőbb karakterrel bíró csapat. Van mire építeni, jövőre újra megpróbáljuk. Sajna nem hiszek a Jets botlásában....sajnos én se...igaz most a Steelers botlásában se hittem
BenEdict
valahogy az égiek most nem akarják ezt a PO-t, mert állítólag Isten Pats szurkoló...legalábbis a Family Guy-ban ezt már levezették
több mint 8 éve
BenEdict
16
Sajnálom, hogy ennyire közel a PO-hoz botlunk egy nagyot!.... Szerethető ez a csapat és valódi színfolt lehet/lehetett volna a P.O-ban... marketing szempontból is az egyik legkiemelkedőbb karakterrel bíró csapat. Van mire építeni, jövőre újra megpróbáljuk. Sajna nem hiszek a Jets botlásában....
több mint 8 éve
Nade először meg kell verni a Drugs-ot.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
A Denver hosszabbításban nyert a Cincy ellen, úgyhogy egy esélyünk maradt: a Jets-nek ki kell kapnia, hogy legyen esélyünk a PO-ra.ez várható volt...még az is meglepett, hogy hosszabbítás volt, igaz még nem láttam a meccset, majd most nézem vissza
Soldados
most a Bills-nek se adok sok esélyt...az elmúlt 5 meccsükből sorban 4-et a Bills nyert, ugyebár egyszer minden sorozat véget ér...adja Isten, hogy ne most
több mint 8 éve
A Denver hosszabbításban nyert a Cincy ellen, úgyhogy egy esélyünk maradt: a Jets-nek ki kell kapnia, hogy legyen esélyünk a PO-ra.
több mint 8 éve
Nixet IR-re tettük, helyére PS-ben felhoztuk Fortot (LB).Harrison tagadta, hogy valaha is szteroidot szedett volna, de nem fordul bírósághoz az ügyben.
több mint 8 éve
Óriási hiba volt nekimenni 4.re.. egy bármilyen másik meccsen simán belefér, sőt akár támogatható is ez az agresszivitás (bár nekem nem szimpatikus, de ez mellékes), főleg hogy ez az agresszió volt a koncepció eddig is. Viszont egy ilyen jelentőségű meccsen, a papíron sokkal gyengébb de mégis "ősi" rivális elleni idegenben ez egy akkora baklövés volt ami az egész meccsbe került. Egyszerűen pszihésen belehoztátok az ellenfelet a játékba, elhitték hogy van esélyük. Meggyőződésem ha ott FG van akkor simán nyertek. Szerintem ez az egész meccs pszichológiailag volt elbaszva, le volt becsülve a Ravens vagy legalább is nem volt kellően ráhangolva a csapat erre a meccsre és egy derbin ez nem szokott beleférni akármekkora is a különbség a két csapat közt. Megkerülhetetlen Tomlinék felelőssége ezen a meccsen, de ettől még ő maradt az egyik legjobb HC ebben a ligában, bár nem először fut bele hasonló hibába ami azért elgondolkodtató valahol.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
2016Hazai: Baltimore Ravens, Cincinnati Bengals, Cleveland Browns, New England Patriots, New York Jets, Dallas Cowboys, New York Giants, AFC West 2nd place team.
Vendég:
Baltimore Ravens, Cincinnati Bengals, Cleveland Browns, Buffalo Bills, Miami Dolphins, Philadelphia Eagles, Washington Redskins, AFC South 2nd place team.
több mint 8 éve
vassadi
15 617
ezen a meccsen, ahol lényegében szenvedett az offense, simán hozható lett volna a döntetlen ha az elején rúgunk egy FG-t...sajnos, ahogy idén már sok-sok alkalommal Haley vagy lehet Tomlin túlgondolta a meccset...mondjuk úgy, hogy az elmúlt hetek játéka után nem hitték volna, hogy függetlenül az első drive eredményétől, nincs benne a csapatban 20-25 pont amivel meccset lehet nyerni egy Mallet vezette offense ellenNem tudhatod, hogyan alakult volna a meccs, ha ott mezőnygólra megyünk, úgyhogy azért távolról sem annyira egyszerű a képlet, hogy ha ott FG-t rúgunk, akkor a vége döntetlen és hosszabbítás. De azzal egyetértek, hogy hiba volt nekimenni negyedikre, nem utólagos okoskodásból, hanem mert ahogy már itt is írta valaki, többet bukhattunk (és buktunk is) ezen, mint amennyit nyerhettünk volna. És ugyebár ez is edzői hiba, ráadásul a szezon során már nem először ütött vissza a meccs eleji szükségtelen agresszivitás / türelmetlenség, Tomlin mostanra tanulhatott volna a Pats és a Seahawks elleni meccsből.
sajnos el lett kefélve...egészen másképp alakulhatott volna, ha berúgjuk a fg-t vagy ha megadják Brown TD-jét, de ez egy ilyen nap voltKlaci79
még lehet javítani, de remélem nem az lesz mint pár éve a KC-SD meccsen az utolsó másodperces FG-lalKlaci79Én pont ilyen forgatókönyvre tippelek, azaz hogy mi megtesszük a tőlünk telhetőt a Browns ellen (még talán simán is nyerünk), a Bills viszont egy végletekig kiélezett meccsen kikap a Jetstől, a'la 2013.
több mint 8 éve
Nincs kaki szervezetileg. Amit látsz az annyi, hogy nem ültek a CB és az OLB-draftok. Ez a két poszt, ahogy már korábban írtam, a passz védekezés alapvetése. Ebben emiatt nagyon rosszak vagyunk. De ez nem azt mutatja, hogy szervezetileg szarok lennénk, vagy a draftjaink összessége szar lenne.Ez okés, de ha úgy működne a világ, ahogy Te idealizálod, akkor a Jags lenne az SB győztes a rengeteg top10-es drafttal és a bostoni alakulatnak már régen nem szabadna tündökölnie. No és mégse....mert hát ez bonyolultabb ennél, Én meg erre utaltam.De akkor mi a gond? Mert a Jax-nél tudjuk, hogy komoly problémák voltak a FO-ban! Nálunk egy tökéletesen felépített franchise-t látunk, amely ha rossz döntéseket is hoz, akkor is valamelyest magyarázhatóak utólag azok és igyekszik kijavítani. Valahol kaki van, ami már évek óta bűzlik!
Klemó
Szokol
több mint 8 éve
Ja igen, még egy gondolat (bocs, nem vagyok ma túl összeszedett!): tegnap írtam az eredménykövetőben, hogy még ha SB-t nyernénk is, akkor is ez a védelem méltatlan a Steelers hagyományaihoz. Értem én, hogy átalakult a liga a változó szabályoknak köszönhetően és valóban, erre jól reagált az egész szervezet. Persze hozzá kell tenni, hogy itt van nekünk BB, aki általában alkalmas egy vadnyugati pisztolypárbaj megnyerésére is, ha vannak fegyverei (és szerencsére vannak!). De amilyen mélyre engedték a védelmet, az a szememben megbocsáthatatlan! Azért néztem vissza a draftokat, mert azt hittem, hogy nem fordítottunk elég figyelmet rá, de ez sem igaz. Egyszerűen csak retek szarul választottunk az esetek többségében!Tavaly, tavalyelőtt mélyen volt. Idén nincs mélyen. Jelenleg már átlagosra feljött. Olyan szegmense van a játéknak, amiben szar (passz védekezés), de ezt tudja kompenzálni annyira, hogy jelenleg már átlagos összességében.
Szokol
több mint 8 éve
A tegnapi meccsről.Ahogy az előző hat hétben megmutattuk minden erényünk, most kijött minden hibánk.
Először a túlzott agresszivitással kezdem. Idén túl agresszívak vagyunk, ennek vannak előnyei, erről írtam korábban, hogy a játékosok szemében többek között ettől hiteles Tomlin és tűzben tartja őket, de néha a túlzott kockázatvállalás visszaüt. Ez történt most is. Papíron negyedik és 1-re neki lehet menni a liga legjobb O-jával. Csakhogy felesleges volt. 0-0-nál tedd fel a tuti 3 pontot és vezetsz. Ha 5 yardon belül vagyunk, akkor megértem az agresszív hívást, mert ha nem sikerül, akkor is beszorított helyzetből jön a Ravens, de 20 yardoson kevesebbet nyersz vele, mint amit bukhatsz. Ilyenkor a meccs elején tedd fel a pontokat és kész. Soha nem tudtunk felocsúdni később, mert a Ravens TD-t csinált válaszul, és innentől hátrányban voltunk, s mivel nem sikerült egyből egyenlíteni, ahogy telt múlt az idő, egyre nagyobb nyomás alatt voltunk és egyre jobban elbizonytalanodtunk és görcsössé váltunk és ez sosem változott meg a meccs folyamán, sőt, csak percről percre fokozódott a végéig. A Ravens meg közben egyre jobban belelkesedett és elhitték, hogy győzhetnek. Ők egy rivalry Game-re mentek ki, mi meg nem. Ez is edzői hiba, ami Tomlinnál nem először fordul elő. Visszatérve az FG-re, szóval akármilyen furán hangzik, pszichésen teljesen meccs lehetett volna attól a látszólag semmit sem jelentő 3 ponttól. Szóval ez hatalmas hiba volt Tomlintól a szememben.
Rossz game plan, rossz playcalling. Teljesen érthetetlen számomra, hogy egy ennyire gyenge sec ellen kimentünk rush heavy game plannel. Miért? Ha liga legjobb sec-ét szétdobáltuk előző héten, akkor ezt a gyenge Ravens sec-et miért nem teszteltük kicsit az elején? Egyszerűen nem találjuk az egyensúlyt a passz és a futás között. Vagy csak az egyiket csináljuk, vagy csak a másikat. Érthetetlen, hogy miért nem kombináljuk. Számomra szintén érthetetlen, hogy 3. és 15-re miért kell 40 yardos passzt behívni, aztán 4. és 15-re 30 yardos passzt. Persze drop volt, de ezek sokkal nehezebb elkapások, mint egy sima 15 yardos passz. Ez is a túlzott agresszió, túl nagyot akarunk ütni ahelyett, hogy ilyen kiélezett helyzetben a biztosra mennénk.
A TO-gyár D-k legnagyobb gondja, hogy minden meccsen nem lesz TO. Ezt láttuk most is. Ettől függetlenül nem volt ez annyira gáz. A Ravens topikban már leírtam, azért Trestman qrva jó game plant állított össze egy olyan QB-ra, aki tán két hete van náluk. Összességében kaptunk 20 pontot, ami azért nem a világ vége, ennél azért az O-nak többet kellett volna feltennie a Ravens ellen. Asszem ezzel én is válaszoltam, hogy sztem melyik egységé a nagyobb felelősség a vereségben.
BB ezen a meccsen szar volt. Ez az elsődleges oka a vereségnek. Ettől még a megítélése változatlan: elit QB, ahogy az Offense is. De hát ezért van az, hogy az elit D-ben jobban lehet bízni, mert egy elit O-ban. Bryant dropjai is kijöttek, csak most sokba kerültek. Összességében jelentsük ki, az eredmény ránk nézve volt hízelgő.
A szezonnak viszont nincs vége. Ahogy most megtapasztaltuk bármi megtörténhet és annak ellenkezője is. Vagy a Denvernek kell kétszer nyalnia, vagy a Jets-nek a Bills ellen. Meglátjuk. Erről a megérdemeljük vagy sem dologról pedig az a véleményem, hogy ha bejutunk, akkor megérdemeljük (hisz akkor a NYJ, vagy DEN egyike ugyanúgy elbalfaszkodta a kedvező helyzetét, mint most mi), ha nem, akkor nem. Ez a szememben ilyen egyszerű. Egy bajnokságban egyértelműek a szabályok, aki bejut az megérdemelte, mert ő felelt meg a bejutás kritériumainak a 16 meccs alapján. Tehát nem egy meccs alapján kell ítélkezni, hogy ha ezt elbuktuk, akkor nem érdemeljük meg.
Ettől a meccstől a csapatunk megítélése sem változott, valszeg senki nem akarna velünk játszani a PO-ban. Érzelmileg ez egy hullámvasutas szezon - legalábbis részemről. Nagy reményekkel indultam neki (AFC-döntőt vártam szezon előtt), majd BB 4 meccses kiesésekor temettem a szezont, nem gondoltam, hogy túlélhetjük, de túléltük, fokozódott az izgalom és végül saját kezünkbe vettük a sorsunkat, túl voltunk a nehezén, s erre bekövetkezett ez a katasztrófa meccs. S most a "papírforma szerint" kint rekedünk. De egyszer nekünk is lehet "szerencsénk". Az elmúlt két PO-mentes szezonban nem jött össze, amikor más eredmény is kellett volna, és volt, hogy nüanszon múlott, de egyszer be fog jönni. Ki tudja, lehet, éppen most. Mindenesetre szörnyű lenne ezt a PO-t a Steelers nélkül nézni, hogy legalább lássuk, ott mire vagyunk képesek, mivel már elhittük (legalábbis én mindenképpen), hogy ott leszünk. Nagyon rossz szájízzel nézném a PO-t nélkülünk, most komoly hiányérzetem lenne, ami például 2012-ben és 2013-ban nem volt nekem, hiába nem jutottunk be.
Ez a Tomlin fire, ez meg vicces. Tomlin jó edző, akinek ettől még persze vannak hibái. Ahogy együtt tudunk élni egyes egységek, játékosok hibáival, úgy ezzel is együtt kell tudni élni. De összességében jó edző.
Részemről ennyi.
több mint 8 éve
Klemó
5 664
Mindenáron rendszerhibát akarsz látni, de pont az O mutatja, hogy a rendszerben önmagában nincs hiba. Sajnos pont azon a két poszton folyik be a víz és egyszerre, és azért, mert itt a be nem váló draftokon kívül a saját döntéseink és/vagy a külső körülmények miatt egyébként is levékonyodtunk.Ez okés, de ha úgy működne a világ, ahogy Te idealizálod, akkor a Jags lenne az SB győztes a rengeteg top10-es drafttal és a bostoni alakulatnak már régen nem szabadna tündökölnie. No és mégse....mert hát ez bonyolultabb ennél, Én meg erre utaltam.De akkor mi a gond? Mert a Jax-nél tudjuk, hogy komoly problémák voltak a FO-ban! Nálunk egy tökéletesen felépített franchise-t látunk, amely ha rossz döntéseket is hoz, akkor is valamelyest magyarázhatóak utólag azok és igyekszik kijavítani. Valahol kaki van, ami már évek óta bűzlik!
Klemó
Szokol
Ez van most, de az NFL olyan, hogy ezt a problémát egyszerűen és gyorsan nem lehet orvosolni. Egy újabb D haevy draft fog jönni és várhatóan a szabad piacon is nézegetni fogunk. Garancia viszont semmire nem lehet/lesz.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
ezen a meccsen, ahol lényegében szenvedett az offense, simán hozható lett volna a döntetlen ha az elején rúgunk egy FG-t...sajnos, ahogy idén már sok-sok alkalommal Haley vagy lehet Tomlin túlgondolta a meccset...mondjuk úgy, hogy az elmúlt hetek játéka után nem hitték volna, hogy függetlenül az első drive eredményétől, nincs benne a csapatban 20-25 pont amivel meccset lehet nyerni egy Mallet vezette offense ellensajnos el lett kefélve...egészen másképp alakulhatott volna, ha berúgjuk a fg-t vagy ha megadják Brown TD-jét, de ez egy ilyen nap volt
ettől még ez a csapat nem rosszabb, mint bármelyik csapat jelenleg az AFC PO-ban, sajnos ilyen ez a játék, most nagyon jól megy a KC-nek és a Jets-nek is, nekünk meg volt egy szar meccsünk....még lehet javítani, de remélem nem az lesz mint pár éve a KC-SD meccsen az utolsó másodperces FG-lal
több mint 8 éve
Ez okés, de ha úgy működne a világ, ahogy Te idealizálod, akkor a Jags lenne az SB győztes a rengeteg top10-es drafttal és a bostoni alakulatnak már régen nem szabadna tündökölnie. No és mégse....mert hát ez bonyolultabb ennél, Én meg erre utaltam.De akkor mi a gond? Mert a Jax-nél tudjuk, hogy komoly problémák voltak a FO-ban! Nálunk egy tökéletesen felépített franchise-t látunk, amely ha rossz döntéseket is hoz, akkor is valamelyest magyarázhatóak utólag azok és igyekszik kijavítani. Valahol kaki van, ami már évek óta bűzlik!
Klemó
több mint 8 éve
kriSTEELan
307
Félreértettem... ; )Kicsit unatkoztam, megnéztem a Tomlin-draftokat. 2007 januárjában nevezték ki főedzőnek, azóta 9 draftunk volt. HATSZOR húztuk első körben a védelembe és csak háromszor támadósorba az első körben.Hol van a hat első körös tehetség? Ki azért a felelős, hogy egy átlagos védelmet sem tudunk összehozni hat első körös húzásból?Hol kritizáltam Tomlint? Az zavart meg, hogy a Tomlin-éra draftjait néztem? Vagy nem is értem!
Szokol
Annyit írtam, hogy igen is elvárásokat kellene támasztani a védelemmel szemben, nem elintézni annyival, hogy jajj szegények, ennyit tudnak!
Szokol