Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Viharos szél (legalábbis az elsőben), hóesés és Te az O brillírozását és pontzuhatagod kérsz számon Soldi? Kérheted, de már unom és fáraszt az egyoldalú látásmód.Semmiféle pontzuhatagot nem vártam, mivel hetek óta totálisan szarul játszik az O-nk (kivéve DAL-meccs). De azt elvártam volna, hogy legalább megközelítőleg felrakjon annyi pontot, amennyit átlagosan kap a Browns - megközelítőleg sem sikerült. Vagy elvártam volna, hogy zárja le a meccset, amikor le lehet zárni. Ehelyett 3 and out és egyenlítési lehetőség a Browns-nak. Gyalázatos teljesítmény volt.
Semmi baj nem volt az O-val, annyit hoztak, amennyit kellett, se többet, se kevesebbet
Klemó
Az pedig qrva nagy baj, hogy az O balfaszsága miatt 5 perccel a vége előtt a CLE az egyenlítésért támadhatott. És ez nem a D hibája volt, mivel 9 ponton tartották az ellenfelet. Az O megint szabadnapot vett ki - még egy nagyon gyenge csapat ellen is.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
A kurva O csak 17 pontot csinált, de azért idióták, hogy 8 pontot csináltak a szünet előtt 3 helyett. Csináltak volna inkább hármat, én akkor lehetne szidni őket a 12 pontért, az mégis csak látványosabb.Semmi baj nem volt az O-val, annyit hoztak, amennyit kellett, se többet, se kevesebbet. A D lubickolt, mert élvezték, hogy végre egy náluk is gyengébb ellenféllel találkoztak Szomorú ilyennek látni a Brownst, a 0-16-os Detroit is bőven erősebb volt ennél a brigádnál. Szebb jövőt nekik!
Ami számomra a legaggasztóbb, az a kurva sok drop. Vagyis nem is feltétlenül dropok ezek, hanem a bravúrelkapások hiánya. Egyszerűen a TE-k, Rogers, Coats és Hamilton csak a kötelezőket hozza és nem tesznek hozzá extrát. Ebből nem tudom hogyan lehet szezon közben kilábalni.
Ami pedig szimplán nagyon nem tetszik, az Bell túlzott használata. Egy ilyen meccsen felesleges volt neki ekkora szerepet adni, aztán majd csodálkozunk, hogy megint lesérül majd a szezon második felében. Tönkre fogjuk vágni öt év alatt, ha így folytatjuk.
Összefoglalva: egy laza edzőmeccsen jött a kötelező különösebb erőlködés nélkül, sérültek nélkül. Ez így tökéletes volt!
több mint 9 éve
Viharos szél (legalábbis az elsőben), hóesés és Te az O brillírozását és pontzuhatagod kérsz számon Soldi? Kérheted, de már unom és fáraszt az egyoldalú látásmód.A D-ben benne van az engedett nagy play, így ha az O-d ott van 1 yardon és egy play-jel, hogy lerendezze a meccset, tudva még azt is, hogy Te kezded a másodikat, akkor nekem valid opció, hogy a hétpontosra mész. Én sem biztos ezt választom, de hogy erre ilyen flame-et nyomj, az meglep. A két penalty pedig tankönyvi volt, ahogy az utolsó negyed hosszú játékában is, csak az utóbbit nem fújták be....hozzáteszem, hogy Én sem értettem jó néhány hívást, de emellett megint nem láttam, hogy Brown és Bell mellé felzárkózna más....így azért nehéz....
De hagyjuk is, mert ez a meccs tényleg a jó öreg James-ről szólt. Csúcstartó lett, megérdemli, nagyon megérdemli.
több mint 9 éve
Újra a csoport élén vagyunk 5-5 mérleggel....vicces...nem hittem volna, hogy ebben a csoportban ezzel a mérleggel élen lehet lenni... 😊Nem vagytok az élen .... még nem ...
Klemó
több mint 9 éve
Napi LOL-statisztika:Amióta a Browns visszatért az NFL-be (1999), Ben Roethlisberger nyert legtöbbször (10) kezdő irányítóként Clevelandben - holtversenyben Derek Andersonnal.
Remélem, jövőre egyedüli csúcstartóvá válik. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ez egy gyalázatos meccs volt újra az Offense-től, Haleytől és Tomlintól.1. Tomlin: 6-0-nál a félidő vége előtt, annyira f.szság volt nekimenni negyedikre. FG és simán 2 drive van közte, ami már megnyugtató tekintve, hogy gyenge O van a túloldalon. Amúgy meg is köszönhetjük, hogy sikerült, mert a Hadenre bedobott DPI kész röhej volt... (Utána a kétpontos számomra most érhető volt, hogy 2 TD legyen közte) Szóval játsszuk azt az óvisat, amit a Pats szokott, amikor a csúnya liga megbünteti őket. Ez a dacból is megmutatom, hogy tényleg nem látom be mekkora f.szság volt múlt héten is túl agresszívnek lenni. Ennyire unszimpatikus (egyben ostoba) Steelers-t még nem láttam.
2. Haley: Gyalázatos playcall. Legjobb példa a 4. negyed végén az utolsó drive-unk hétpontos előnyben. Kellene 3-4 first down a végén egy FG-vel és vége a meccsnek. Erre 3 and out. De úgy, hogy 3. és 5-re hívunk egy deepet. Rohadjon meg Haley, de baszd meg, sima 1st down kell, hogy esélye se legyen a Browns-nak visszajönni és egyenlíteni. De nem, mi qrva tökösek vagyunk. Aha, persze. Nem sikerült és felkínáltuk az esélyt az egyenlítésre. Játékelméletből, játékfilozófiából, time managementből, matematikából és stratégiából kurva nagy egyes! Felháborító. Fire Haley! Minél előbb annál jobb.
3. Offense: 17, azaz tizenhét pontot sikerült felrakni a táblára. Az átlag 29,5, amit a Cleveland kap... Ez még a Defense által felrakott 7-tel sincs meg. Szégyen. Fire Haley! Minél előbb annál jobb.
Na de hagyjuk a szar dolgokat, mert történt valami olyan, aminek rendkívül örülök. James Harrison elérte, amit megérdemelt: All-Time Steelers sackleader! Fantasztikus játékos, csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Csak azt sajnálom, hogy a 3. gyűrű nem lesz meg, amiért valószínűleg valójában ráhúzta ezt a 3 évet nálunk. A csapat nyolc sackjétől viszont nem kell elájulni, a Browns OL egész évben olyan mint az ementáli sajt. Nem tudom, volt-e egyáltalán olyan meccsük, amelyiken egyetlen QB játszott végig. Persze az jó, hogy ezt az OL-t szétszedtük, de ez nem jelenti azt, hogy minden problémánk megszűnt.
Igazából idén egyik csapat sem érdemli meg a PO-t ebből a csoportból, de valamelyiknek be kell jutnia és ha már így van, akkor legyünk azok mi. A 10-6 sztem tuti elég ehhez, de talán a 9-7 is.
Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
Jobbkor nem is jöhetett volna ez a meccs. O szempontból voltak dolgok amik nem tetszettek, nem igazán értek bizonyos dolgokat a playhívásokban, ahogy mondjuk azt sem, hogy miért kell Bell-re ennyi játékot építeni. Élmény nézni őt, de nagyon kellene, hogy a többiek is kapjanak néha labdát. Persze ami működik azon ne változtass, így nagyobb játékokat nem is hívtunk talán ezen a meccsen, csak a jól felépített play-ek, meg a 3&out.A védelem jó volt. Azért 8 sack még a gyengécske Browns ellen se szokott menni senkinek. Sokkal változatosabbak voltak a defense hívások és ez kell is Heyward hiányában. Burns esetében megvan mire lehet építeni, de egyik-másik megmozdulását nem igazán értem. Amikor a TD-nél háttal akart szerelni...na az elég gáz. De nem tűnik elveszettnek a Burns-Davis újonc páros. Majd érdekes lesz, hogy Luck ellen mit tudunk. Ott már láthatjuk mire lehet elég ez a védelem.
De összességében szép volt. Sajnálom, hogy a teljesen felesleges Culáger ütés miatt Davis TD-jét elvették. Jól nézett volna ki két D# TD!
Jah és ha minden igaz, nincs újabb sérült! 😊
Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
Ez a 8 sack még akkor is tiszteletre méltó ha folyamatosan 5-6 ember ment a QB után. Különösen Timmons tetszett nagyon, ez Butler változtatása volt egyértelműen...szépen az OLB-k visszaléptek és ő ment rushra.....ez a bull rush végre olyan, amilyennek lennie kell....hozzá képest JJ tragédia volt megint.Újra a csoport élén vagyunk 5-5 mérleggel....vicces...nem hittem volna, hogy ebben a csoportban ezzel a mérleggel élen lehet lenni... 😊
több mint 9 éve
Istenem de rohadt jó volt ma a védelmet nézni. Régi szép idők idéződtek fel bennem 😊
több mint 9 éve
Kár, hogy nem nevezett be erre a meccsre a csapat, szerintem nekem is lett volna sack-kem. Külön tetszett, hogy Tomlin lesz*rta a múltkori kritikákat, és akkor is ráment az elején a TD-re is, és a 2 pontosra is, mert így jön ki a matek, ennyire egyszerű.
(Bár Soldi biztos mindjárt jön és megmagyarázza, hogy ez játékelméletileg mennyire nagy hiba volt.)
Annyit beszéltetek itt a régi nagy defense-ről, hogy összeszedték magukat (Browns ellen) a srácok.
Király volt hallani, és nézni az ütéseket, a negatív yardos futásokat, turnover, sack...stb. volt itt minden amit nem sűrűn látunk manapság. 😊
Milyen jó lenne minden héten a Browns-szal játszani... 😊
több mint 9 éve
Steelers Inactive Players: QB Zach Mettenberger, T Brian Mihalik, S Shamarko Thomas, WR Darrius Heyward-Bey, RB DeAngelo Williams, TE Xavier Grimble, S Jordan DangerfieldBrowns Inactive Players: QB Kevin Hogan, CB Tramon Williams, LB Corey Lemonier, OL Gabe Ikard, G Jonathan Cooper, WR Jordan Payton, QB Joe Callahan
Várható kezdősor:
Offense: B. Roethlisberger, L. Bell, A. Brown, E. Rogers, S. Coates, J. James, L. Green, A. Villanueva, R. Foster, M. Pouncey, D. DeCastro, M. Gilbert
Defense: R. Mathews, J. Hargrave, S. Tuitt, B. Dupree, R. Shazier, L. Timmons, J. Harrison, R. Cockrell, A. Burns, M. Mitchell, S. Davis
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 9 éve
Hála istennek ezek a meddő viták a steelers topicka mennek, nem a ravensbe.... Úrsiten ezt a trasht...Es a közös meccsnezesek alatt, amikor mar tuti az eredmény, felolvasásokat tartunk Soldi hozzászólásaiból! Mondjuk ha szív valamit az ember közben, egesz korrekt dolgok kijönnek belőle! 😊😉
malkav
több mint 9 éve
Hála istennek ezek a meddő viták a steelers topicka mennek, nem a ravensbe.... Úrsiten ezt a trasht...
több mint 9 éve
elnezest, mentem a sarokba 😊
több mint 9 éve
Wheaton bukta sajnálatos...így ugye egyből lehet pótolni no2-no3 WR-t, na nem mintha ez újdonság lenne az idényben. Rogers előreléphet (megérdemli) és Cobi Hamilton szerepe se kétséges idén. Remélem ő is tud élni a lehetőséggel, mint a WR-ink szoktak. Viszont nincs még helyettes DE poszton: Mathews és Walton maradt a két csere DE, RB poszton pedig nyilván megint kiteszünk majd valakit aki felesleges ha DeWill tud újra játszani.Markus Wheaton mostantól kvázi UFA, WR2 => Cobi Hamilton/Sammie Coates (jövőre => Martavis Bryant), slot receiver => Eli Rogers (DHB sérülése külön sztori, ő inkább spec teamer)
Klaci79
Cam Heyward out => Ricardo Mathews és Javon Hargrave rotációban, Daniel McCullers többet lesz NT-ben
DeAngelo Williams out => PS-ből Daryl Richardson, aztán ha rájönnek, hogy Fitzgerald Toussaint ergya akkor Karlos Williams is jöhet a PS-ből...
több mint 9 éve
Wheaton bukta sajnálatos...így ugye egyből lehet pótolni no2-no3 WR-t, na nem mintha ez újdonság lenne az idényben. Rogers előreléphet (megérdemli) és Cobi Hamilton szerepe se kétséges idén. Remélem ő is tud élni a lehetőséggel, mint a WR-ink szoktak. Viszont nincs még helyettes DE poszton: Mathews és Walton maradt a két csere DE, RB poszton pedig nyilván megint kiteszünk majd valakit aki felesleges ha DeWill tud újra játszani.
több mint 9 éve
Idén ez az első. 😊 Egész jó - a topik többi lakójára nézve. 😊offseason erzesem van ezt a sok parttalan vitat olvasva.😊 Ennyit már régen scrolloztam, de legalább az egerem működik! Nevezzük át a topicot: "Soldi vs. bárki"
ha estere kikapunk a barnaktol, akkor nagyon hosszu lesz a szeptemberig tarto idoszak! 😊
xtaki
AlterEgó

több mint 9 éve
offseason erzesem van ezt a sok parttalan vitat olvasva.😊 Ennyit már régen scrolloztam, de legalább az egerem működik! Nevezzük át a topicot: "Soldi vs. bárki"
ha estere kikapunk a barnaktol, akkor nagyon hosszu lesz a szeptemberig tarto idoszak! 😊
xtaki
több mint 9 éve
offseason erzesem van ezt a sok parttalan vitat olvasva.ha estere kikapunk a barnaktol, akkor nagyon hosszu lesz a szeptemberig tarto idoszak! 😊
több mint 9 éve
Hat sokkal nehezebb es en nem is fogom, a statisztikak alapbol eldontik ki jo, ki nem de arnyalni nem tud, bar szerinted nem is kell.Amit Te mondasz, az alapján semmit nem lehetne összehasonlítani. Ami nem így van. Egy egész idény statisztikái nagyon szépen leképezik a történteket. Ez tavaly is így volt (SEA vs DEN) és 2008-ban sem volt másként.Tudom, hogy egyik pitbull se fogja belátni, de hitvita ez nem más. Korszakos D mind az akkori Ravens és Steelers D is, felesleges azon a pár inchen vitatkozni.Tudjuk. 😊 Ertem en, hogy mit nem ert azon, hogy nem ertem: ott van feketen-feheren. En meg nem ertem, mit nem ert azon, hogy egy sokvaltozos egyenletben par dolog azonos attol meg nem lehet azonos feltetelekrol beszelni. 😊 Termeszetesen mindket D# bitang jo volt, "erzesre" is, iden statba jok vagyunk, de "erzesre" puding ( eddig, remeljuk csak jobb lesz).
Wheaton (is) IR-en, ami azt is jelenti minden bizonnyal hogy többet steelers mezben nem látjuk. Kár érte, sajnálom, hogy nem tudta megmutatni mire képes.
Klemó
Wheaton-on ne bankodj, majd huztok az 5.kor vegen egy jobbat. 😊
no
Soldados
Amit en elkezdtem az idei meccsunknel ( nem azert mert kedves, hanem mert kellokeppen szelsoseges) is csak a felszint kapargattam. Jatekrol jatekra vegigmenni, idojarast, ellenfelek motivacioja, kulcsjatekosok hianyzasa, adott hetek formaja alapjan osszehasonlitani, ezek jelentosege, meccsen belul a GT megtalalasa, utana mennyi pontot csinalnanak. Stb, stb. A "vita" csak innen indulhatna.
Persze jojjon akarki, mondja meg a legfontosabb statokat, sulyozza es utana kimutathato egy szammal.
Ideny vegen a futostatotokrol egy H elotti-utani es majd meglatjuk mit jelent nektek es mennyire lesz valoszeru
Szerkesztette: no
több mint 9 éve
Amit Te mondasz, az alapján semmit nem lehetne összehasonlítani. Ami nem így van. Egy egész idény statisztikái nagyon szépen leképezik a történteket. Ez tavaly is így volt (SEA vs DEN) és 2008-ban sem volt másként.Tudom, hogy egyik pitbull se fogja belátni, de hitvita ez nem más. Korszakos D mind az akkori Ravens és Steelers D is, felesleges azon a pár inchen vitatkozni.Tudjuk. 😊 Ertem en, hogy mit nem ert azon, hogy nem ertem: ott van feketen-feheren. En meg nem ertem, mit nem ert azon, hogy egy sokvaltozos egyenletben par dolog azonos attol meg nem lehet azonos feltetelekrol beszelni. 😊 Termeszetesen mindket D# bitang jo volt, "erzesre" is, iden statba jok vagyunk, de "erzesre" puding ( eddig, remeljuk csak jobb lesz).
Wheaton (is) IR-en, ami azt is jelenti minden bizonnyal hogy többet steelers mezben nem látjuk. Kár érte, sajnálom, hogy nem tudta megmutatni mire képes.
Klemó
no

több mint 9 éve
Tudom, hogy egyik pitbull se fogja belátni, de hitvita ez nem más. Korszakos D mind az akkori Ravens és Steelers D is, felesleges azon a pár inchen vitatkozni.Tudjuk. 😊 Ertem en, hogy mit nem ert azon, hogy nem ertem: ott van feketen-feheren. En meg nem ertem, mit nem ert azon, hogy egy sokvaltozos egyenletben par dolog azonos attol meg nem lehet azonos feltetelekrol beszelni. 😊 Termeszetesen mindket D# bitang jo volt, "erzesre" is, iden statba jok vagyunk, de "erzesre" puding ( eddig, remeljuk csak jobb lesz).
Klemó
több mint 9 éve
Tudom, hogy egyik pitbull se fogja belátni, de hitvita ez nem más. Korszakos D mind az akkori Ravens és Steelers D is, felesleges azon a pár inchen vitatkozni.Wheaton (is) IR-en, ami azt is jelenti minden bizonnyal hogy többet steelers mezben nem látjuk. Kár érte, sajnálom, hogy nem tudta megmutatni mire képes.
több mint 9 éve
hagyd daraboljalak szetSoldados
Egyszerűen nem értelek. Valóban elbeszélünk egymás mellett. Egy idény teljesítményét úgy vizsgálod, hogy az egész idény teljesítményét veszed. Ennyi. Nem úgy, hogy a nem kedves részeket kivágod. Azt mutatja meg, hogy oldottad meg a 16 feladatot. Megjegyzem, nem kötelező a garbage time-ban TD-t és yardokat engedni. És elmondom, hogy az olyan kimagasló statisztikákhoz, mint amit 2008-ban mutatott mindkét csapat, ott hiába volt garbage time, akkor sem tudott mit csinálni az ellenfél. Pontosabban elenyésző alkalommal.
Teljesen egyet ertunk
A Steelers-nek egy ilyen meccse volt 2008-ban, méghozzá az első fordulóban, amikor HOU ellen 35-3-ra vezetett a 4. negyed elején és a vége 38-17 lett. És?
semmi.
Egyszerűen nem ez a lényeg, egy idényt úgy értékelsz, hogy 16x60 percet veszel. Ennyire egyszerű ez. Nem vágsz ki belőle részeket, ugyanis más meccsünk is eldőlt korábban és akkor mégsem engedtünk még 1 TD-t sem az ellenfélnek. Ennyire egyszerű ez. Ha elég jó vagy, megállítod prevent D-vel is. Pontosan ezt tette 2008-ban a Steelers. Megállított mindenkit. Máskülönben nem is jöhettek volna ki ezek a számok. Szóval hagyjuk a garbage time-ot. Én is tudom hogy működik ilyenkor a def play call, de ha igazán jó a D, akkor megálljt parancsol, nem enged TD-t, nem ad esélyt, hogy utána esetleges onside kickkel mégis meccs legyen.
teljesen egyetertunk, a Ravens is kulonben a mi statunk sem jonne ki
Éppen ezért az idei példád sem állja meg a helyét, ugyanis a Ravens Def a végén nem dolgozott jól és ez nyomot hagyott az ellenünk lévő statisztikáján. Ha sikeres az onside kick, akkor nem is tarthatnád garbage time-nak ezt a szakaszt. 😉
Sajnos az teny hogy rosszul dolgoztunk, mert az akkori es a mostani csapat eg es fold preventiv def-ben (is), + ok (is) leszartak a statokat, gyozni kellett (attol fuggetlenul a vege nem volt a fogamra valo)
Szóval ez nem torzítás, hanem a valóság letükrözése, ez látszik a statisztikában is majd év végén. Az idény statisztikájának része az is, amikor garbage-ben kienged a csapat és az is, amikor 60 percen át nulláz. És ez így van rendjén.
Persze a statban igy van rendjen es a statban nyertetek az fekete-feher. De nem a valosag letukrozese, mert senki nem fullba nyomja. Folytatodhatott volna ugy is tovabb, de Pees nem olyan ( a fene vinne el, persze nem a stat miatt). En nem a nekem kedveset vettem ki, de peldanak jo volt a 2008-as pdef befejezte volna ugy es kb 10 y/g jelentett volna egy csunya kilenges az ev vegi osszesiteben (ami kb 3%). Ha tamadasban kozel azonos atlagotok koruli erteket hozzol, def fuggoen de megkozelitoen azonost es teszi mindenki ezt akkor kiderul te fasza vagy mert mindenkit az atlaga alatt tartottal. Persze 1-1 kilenges van mindenkinel a labda mindket oldalan. Csak 1 csapat sem igy nyomja, nem tudsz optimalis lenni ( itt en most az ellen Off-rol beszelek). Nezd meg mit vitatkoztok miert van hogy nem tudtok a kerethez melto jatekot produkalni, mennyi marad benne 10-20% , tobb? Valaki ellen kijon es elvered nagyon a def kepest, majd uazt a csapatot a rosszabbik napodon az atlagosodnal is rosszabbat produkalsz Jets-MD pelda, akar mit csinalnak csak a ti meccsetek 8.6 y/g kulonbseg egesz evre nezve, de lehet meg rosszabb lenne a szam ha forditva csodoltok be. Teszem azt mindenkepp hianyzik egy kulcsember nalatok, akkor nekunk AB a jobb hianyzo mert a futast jobban van eselyunk fogni, egy masik csapatnak Bell lenne jobb. A NE ellen nem mindegy Brady, a 2.vagy a 3. Qb ellen jatszik valaki, az ellenfelek def statjai kulonbozoek lesznek, foleg ha kb egyforma erosek. Nektek lehet majd egy H-al es nelkule futostatot csinalni, de a 16 meccs atlaga lesz a statban, a tietekben rendben is van ez, de a most kovetkezo ellenfelek masfelszer annyit tudnak majd futni "ugyanazon" csapat ellen. Remelhetoleg ezt nem a stat javitasara, hanem a win megszerzesere hasznaljak. Persze forditva is lehet, DW jobb volt mint Bell utana. Ezeket, hogy irod be a statba. A stat mindent elbir es kiegyenlitodik, de a sporik tevedesei is, de szeretned ha azonos sulyu hiba azonos szituban lehetoleg uazon a meccsen tortenjen, de ez is ritka.
Dallas elleni meccs facemask nem volt sulyos amit befujtak, de megadhato volt, de uazon driveban volt egy lecsavart feju Dallasi amit nem fujtak be, igy kiegyenlitodott? Vagy jart volna nekik meg 15 yard? Mindegy a Def ugyesen mentett 15 yardot a statban. 😊no