Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem is érdemeltünk győzelmet ilyen lélektelen játékkal.Nem értem mi ez a hozzáálás tudják,hogy kell a két győzelem erre simán kikapnak egy gyenge ravens-től.
több mint 8 éve
Köszi a stábnak, majd jövőre. Faszooooommmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 8 éve
Gyerekek én imádom a steelers de ha nem tudnak megverni egy olyan ravenst, amelyiknek a fele ir-en van és a 564698. qbval állnak fel, akkor nem valók rájátszásba.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 8 éve
ezt pofáztam, hogy előbb meg kellene nyerni a ravens elleni meccset.két vereség tőlük, nem is érdemel playoffot az ilyen csapat.
Tomlinnal újabb fontos meccset veszít a csapat....de ezt már megszokhattuk.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
Klemó
5 666
Nem törént semmi, csak amit ugye tudunk....az első félidőben olyan a D, mint egy joghurt.....egy pár napja a csapatával edző QB-val.....dehát inkább az elején mint a végén....
több mint 8 éve
chvs
86
ha jól tudom itt sokkal lazább határértékek és tesztek vannak mint az Olimpiákon(nem mintha ott nem doppingolnának...). Páran lefutnák Boltot, 60m-en tuti. Itt szinte megengedett a dopping, és ez az nfl jól felfogott érdeke, ilyen szinten nem lehet ezt csinálni cucc nélkül, szóval szerintem vagy teljesen eltusolják, vagy lesz pár szerencsétlen Amstrong akit meg lehet faszán hurcolni és annyi
Szerkesztette: chvs
több mint 8 éve
Az NFL ki fogja vizsgálni a doppingügyet minden említett játékos, így Harrison esetében is. Ez azért jó ideig el fog tartani, szóval a mostani idényt szinte biztosan nem érinti. Harrison amúgy épp egy hete nyilatkozta le, hogy soha nem használt szteroidot.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
QB Mike VickT Byron Stingily
DE L.T. Walton
RB Jordan Todman
WR Sammie Coates
LB Anthony Chickillo
WR Jacoby Jones
QB Clausen
WR Brown
RB Magee
CB Rolle
CB Whitehead
LB McClellan
DE Lewis-Moore
több mint 8 éve
Nem vagyunk naivak. A Matyó-Kusing párost pölö az első tréningkemptől el lehetett vón tiltani, elég ránézni a usc-s képeikre.Hát, ha összevetem mondjuk a 8 évvel ezelőtti LB sor pusztítását a jelenlegivel, akkor asszem idén JH csak valami gyenge cuccot tudott szerezni. 😀
Na nézzük, lehet én vagyok a hülye, de a nyári LB tábort mintha Denverbe tartotta volna Deboo. Namost, ha a Guyer Inst. Feladási listája egyezik térben és időben. Aszongya JH edzői kontroll nélkül beütötte a csapat egy részét. Baszki mehetünk címerezni sárbogárdra, mer legalább tíz emberünk el lesz tiltva. Nomármost a Roo nem most jött le a falvédőről, s nyilván való mely irányból jön a lövés, valamerről wadáéktól. De ezt benn is le kell játszani a Kraft-Mara univerzumban Godwellel. Szóva fasza, hogy első körben megnevezett emberünk van, retekjó felkészítő nyáritáborostul. Capishi?
sutianap
(azt meg már nyáron is megjegyeztem, hogy ha valaki sz@rul olvassa a játékot, azon nem sokat segít ha felpakol 5 kiló izmot... JH sem azért lett DPoY, mert akkora háta volt mint egy IFA plató, hanem mert úgy játszott ahogy )
több mint 8 éve
Mennyi is az Arizona-Montana távolság, ja. Kábé Manningné esete a névreszóló HCGHval.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Igen, sajna nyilvánvaló. Medicin labdás röpimeccs, ugyi.arizonában tartotta szerintem a tábortTutira Arizonában volt. Egyébként a fiatal LB-el együtt. Emlékeztek a videókra?
Klaci79
polamalu
több mint 8 éve
arizonában tartotta szerintem a tábortTutira Arizonában volt. Egyébként a fiatal LB-el együtt. Emlékeztek a videókra?
Klaci79
több mint 8 éve
Nem vagyok én naiv. Sőt pontosan tudom hogy mi folyik az élsportban. Mindenhol. Lásd most az oroszokat mennyire rájuk jár. Csak mint érdekességet említettem.
több mint 8 éve
arizonában tartotta szerintem a tábortÍgy van.
Klaci79
A konkrét történet - konkrét személyekre bontva - nem tudom, igaz-e, de hogy közel mindenki doppingol, abban szinte biztos vagyok. Ha eszkalálódik az ügy, akkor nagyon sokan fognak szívni, szóval nem aggódom. A sztoriban a GB érintett csapat szinten, ott a doki szerint 20-25-en kapták a cuccokat. Tőlünk csak JH van megemlítve, ha ez nem bővül, semmi gondunk, hisz mégiscsak 37 éves játékosról beszélünk, akinek ugyan még 1 évre van szerződése és jó lenne, ha arra még tudna maradni, de azért nem a jövőnket vesztenénk el.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
arizonában tartotta szerintem a tábort
több mint 8 éve
Nem vagyunk naivak. A Matyó-Kusing párost pölö az első tréningkemptől el lehetett vón tiltani, elég ránézni a usc-s képeikre.Na nézzük, lehet én vagyok a hülye, de a nyári LB tábort mintha Denverbe tartotta volna Deboo. Namost, ha a Guyer Inst. Feladási listája egyezik térben és időben. Aszongya JH edzői kontroll nélkül beütötte a csapat egy részét. Baszki mehetünk címerezni sárbogárdra, mer legalább tíz emberünk el lesz tiltva. Nomármost a Roo nem most jött le a falvédőről, s nyilván való mely irányból jön a lövés, valamerről wadáéktól. De ezt benn is le kell játszani a Kraft-Mara univerzumban Godwellel. Szóva fasza, hogy első körben megnevezett emberünk van, retekjó felkészítő nyáritáborostul. Capishi?
több mint 8 éve
Minden olyan sportban, amelyben erő vagy/és állóképesség kell, doppingolnak. Ne legyünk naivak. 😉
több mint 8 éve
- Ja, múltkor rendeltem két kiló heroint!- kihozta a posta?
- nyilván, tértvevénnyel, portósan. Engem nem basznak át az fix!
több mint 8 éve
Hát babàk, ha valami van a guyer inst. Gyógyszerésze kezében, akkor az a rendelési és címlista. Az kábé olyan, minta a Kaszinóban a futár, aki lekönyvelte a fekete pénzeket. Vazze ijen hkegyébként nem is olyan ritka az eltiltás dopping miatt...elképzelhetőnek tartom, hogy többen használnak, mint ami kiderül (sőt biztos), de szerintem ilyenkor szezon alatt azért odafigyelnek és inkább márciustól nyomják augusztusig...ilyenkor meg jöhet a fájdalomcsillapítówww.youtube.com/watch?v=wJRPxmTuxoI&sns=emUgye a legnagyobb hal P. Manning. Hát érdekes lesz az biztos. Nyilván senki nem hiszi, hogy senki soha nem doppingolt az NFL-ben.
Állítólag az Al Jazeera dokumentumfilmjében több NFL sportoló köztük JH is meg van említve. Valami nagy doppingolási botrány van készülőben.
polamalu
vontod
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
egyébként nem is olyan ritka az eltiltás dopping miatt...elképzelhetőnek tartom, hogy többen használnak, mint ami kiderül (sőt biztos), de szerintem ilyenkor szezon alatt azért odafigyelnek és inkább márciustól nyomják augusztusig...ilyenkor meg jöhet a fájdalomcsillapítówww.youtube.com/watch?v=wJRPxmTuxoI&sns=emUgye a legnagyobb hal P. Manning. Hát érdekes lesz az biztos. Nyilván senki nem hiszi, hogy senki soha nem doppingolt az NFL-ben.
Állítólag az Al Jazeera dokumentumfilmjében több NFL sportoló köztük JH is meg van említve. Valami nagy doppingolási botrány van készülőben.
polamalu
vontod
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=wJRPxmTuxoI&sns=emállítólag! a Sly gyerek azóta már elmondta, hogy kamu az egész...
polamalu
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=wJRPxmTuxoI&sns=emUgye a legnagyobb hal P. Manning. Hát érdekes lesz az biztos. Nyilván senki nem hiszi, hogy senki soha nem doppingolt az NFL-ben.
polamalu
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
még Jacoby Jones mez is van, kizárólag haladóknak 😀A legsz3bb az lenne ha lenne Scoobe mez.
matttula
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=wJRPxmTuxoI&sns=emÁllítólag az Al Jazeera dokumentumfilmjében több NFL sportoló köztük JH is meg van említve. Valami nagy doppingolási botrány van készülőben.