Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Antonio Brown. Number #84. He is unstoppable. Maybe not the Most Valuable Player, but simply the Best and Most Dominant Player in the National Football League. #missingringwww.nfl.com/videos/pittsburgh-steelers/0ap3000000607371/Antonio-Brown-Top-10-Plays-of-2015
Chris Harris nyilatkozata Brownról, miután 2 éven át egyetlen TD-t sem engedett, majd Brown ellen 2-t is: It was the best versus the best, and he won.
Chris Harris Jr. can shut down most wide receivers. Antonio Brown is NOT most wide receivers. 😊
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Én nem fogok mellébeszélni. Halál simán kell vernünk ezt a Ravens-t. Ha divrivális, ha Ravens, ez nem ugyanaz a meccs, mint bármikor. A 3. negyed végére tök sima kell, hogy legyen.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
Fel vagyunk húzva mint az órarugógerincű felpattanó, s Hollójia meccs lesz, ez bebaszhat úgy hogy végig bunyó a meccs s retek mennyiségű buntiyardot szedünk össze, úgyhogy csak szépen, egy Deangyéló-Múz párosban a városban nyócperces driveokkal lenne szép, csa sömmi cicónálam van a slukker
sutianap
Szerkesztette: fcancellara
több mint 8 éve
Fel vagyunk húzva mint az órarugógerincű felpattanó, s Hollójia meccs lesz, ez bebaszhat úgy hogy végig bunyó a meccs s retek mennyiségű buntiyardot szedünk össze, úgyhogy csak szépen, egy Deangyéló-Múz párosban a városban nyócperces driveokkal lenne szép, csa sömmi cicó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
pont azert, mert rettenetesen ketarcuak vagyunk, barkitol es barmikor kikaphatunk...Kétarcúság azért túlzás. Bárkitől? Szerintem a mostani forma alapján nem. Bármikor? Szintén nem hinném. Eddig volt egy Pats elleni vereség, ahol még kb Tomlinék is keresték önmagukat és a helyes/célravezető sec ill. teljes D sémákat. Pats a mostani állapotához képest sokkal erősebb volt, első meccs a szezonban..etc Illetve tőlük ki lehet kapni. (azért volt két kihagyott FG, nem garbage time-ban)
szerintem meg izguljuk vegig a maradek ket meccset, mert biztos vagyok benne, hogy akarmennyire nem megy a holloknak, azert nekik jol esne, ha mi sem mennenk a rajatszasba.
xtaki
Aztán jött a Ravens elleni, BB és Bryant nélkül és még így is nyerhettünk volna egy Boswellel.
Kansas ellen szintén nem volt BB, de nem vitatom, hogy messze azon a meccsen mutattuk a legkevesebbet. (Amúgy érdekes, hogy a Chiefsnek és a Seahawksnak is mekkora lökést adott az ellenünk elért W)
Cicáknál volt egy épp visszatérő Ben, nagyon rosszul dobált és ellenük is ki lehet kapni. Mellesleg végig meccsben voltunk.
Seahawks ellen jött a következő. Ellenük is ki lehet kapni, végig meccsben voltunk és nagyon nagy pechünk volt.
Ergo minden vereségünknél meccsben voltunk+sérültek, akik meghatározták a csapat és így az ellenfél játékát is.
Szerkesztette: fcancellara
több mint 8 éve
Az hogy egy meccsen belül van ingadozás, az normális, mind a 32 csapat elmondhatja magáról, ugyanis 60 percig a legritkább esetben lehet dominálni, mivel képtelenség az elejétől a végéig maximumon tartani a koncentrációt. Viszont tendencia nincs nálunk. (A Broncosnál van, sorozatban 3 meccse nem szereznek pontot a 2. félidőben, ez már tendencia és fix problémára utal)ebben nem ertunk egyet. ha csak a legutobbi meccset nezzuk, akkor is latszik, hogy barmi es annak az ellenkezoje is kijohet a csovon...pont azert, mert rettenetesen ketarcuak vagyunk, barkitol es barmikor kikaphatunk...Továbbra is tartom, nem vagyunk kétarcúak. SB-contender csapatunk van, amely minimum 11-3-mal állna most Ben sérülése nélkül.
szerintem meg izguljuk vegig a maradek ket meccset, mert biztos vagyok benne, hogy akarmennyire nem megy a holloknak, azert nekik jol esne, ha mi sem mennenk a rajatszasba.
xtaki
Soldados
xtaki
Mi minden meccsen azt hoztuk, amit tudunk. Egyedül a Pats elleni nyitómeccsen a Def teljesítménye üt el a többitől. (Még a Def Broncos elleni első félidejét hoznám ide, de az egész meccset nézve már azt sem) Teljesen kiszámíthatóak vagyunk mind az O-t, mind a D-t tekintve - minden meccsen mindkét egység ugyanazt hozza.
több mint 8 éve
xtaki
3 441
ebben nem ertunk egyet. ha csak a legutobbi meccset nezzuk, akkor is latszik, hogy barmi es annak az ellenkezoje is kijohet a csovon...pont azert, mert rettenetesen ketarcuak vagyunk, barkitol es barmikor kikaphatunk...Továbbra is tartom, nem vagyunk kétarcúak. SB-contender csapatunk van, amely minimum 11-3-mal állna most Ben sérülése nélkül.
xtaki
Soldados
több mint 8 éve
AB-hez még egy adalék: az NFL történetében ő érte el 2. leggyorsabban az 500 elkapást (84 meccs). A rekord Boldiné 80 meccsel.És ha már rekordok: sorozatban 21 negyedben szereztünk pontot, ami franchise csúcs.
Szerkesztette: Soldados
több mint 8 éve
pont azert, mert rettenetesen ketarcuak vagyunk, barkitol es barmikor kikaphatunk...Továbbra is tartom, nem vagyunk kétarcúak. SB-contender csapatunk van, amely minimum 11-3-mal állna most Ben sérülése nélkül.
xtaki
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
szerencsére persze Tomlinék se a SB-vel foglalkozik:"As we push forward, we look toward this week's challenge. And that is in Baltimore."
és kicsit se becsüli le az ellenfelet, hiszen jól tudjuk mire képesek:
"People changed, not so much schematics since last met. QB the big one. Very capable to run, as did in Heinz Field."
a sérülésekkel szerencsére jól állunk, csak Mitchell vállát kell figyelemmel követni
A sec-ben továbbra sem lesz változás, marad a rotáció...(ez nem tudom mennyire jó hír):
Wil continue with the rotation they've used in the secondary
több mint 8 éve
a holloknak, azert nekik jol esne, ha mi sem mennenk a rajatszasba.Az lehet, de mit tudnak tenni?
xtaki
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
xtaki
3 441
pont azert, mert rettenetesen ketarcuak vagyunk, barkitol es barmikor kikaphatunk...szerintem meg izguljuk vegig a maradek ket meccset, mert biztos vagyok benne, hogy akarmennyire nem megy a holloknak, azert nekik jol esne, ha mi sem mennenk a rajatszasba.
több mint 8 éve
Én a 2008-assal voltam így. Nem hiszem, hogy nekem valaha annál gyönyörűségesebb menetelést lehet okozni. Minden pillanatát élveztem. Az a védelem... Tömör gyönyör volt. 😊én is úgy gondolom, hogy csak lépésről lépésre...főleg mert ennek a Steelersnek most ki akarom élvezni minden játékpercétmeg kellene nyerni először a Ravens elleni meccset...Azt gondolom, most sem a Ravens, sem a Browns nem okozhat gondot. Még akkor sem, ha ezek a csoportrangadók mindig mások.
Tibi76
polamalu
Klaci79
Persze, mint írtam ez is gyűrűt érdemelne a szememben, de egy Offense-parádé nekem sose tudja azt az élvezetet okozni, vagy felülmúlni annak a Defense-nek a teljesítményét.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
én is úgy gondolom, hogy csak lépésről lépésre...főleg mert ennek a Steelersnek most ki akarom élvezni minden játékpercétmeg kellene nyerni először a Ravens elleni meccset...Azt gondolom, most sem a Ravens, sem a Browns nem okozhat gondot. Még akkor sem, ha ezek a csoportrangadók mindig mások.
Tibi76
polamalu
több mint 8 éve
meg kellene nyerni először a Ravens elleni meccset...Azt gondolom, most sem a Ravens, sem a Browns nem okozhat gondot. Még akkor sem, ha ezek a csoportrangadók mindig mások.
Tibi76
több mint 8 éve
meg kellene nyerni először a Ravens elleni meccset...
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
"Pittsburgh will go to the Super Bowl and they will win the Super Bowl" - Terry Bradshaw
több mint 8 éve
xtaki
3 441
nem azért mondom, de a második félidőben 4 vagy 5 játékot volt pályán Blake...vajon mikor lesz ez nulla...
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
nem azért mondom, de a második félidőben 4 vagy 5 játékot volt pályán Blake...
több mint 8 éve
Red Star
206
Védelmünk az első félidőben a preszezont idézte. A másodikban meg playoff formát hoztak. Ez a csapat épp azért lehet mindenre képes, mert megvan benne a korrekcióra való képesség. Támadó oldalon szembetűnő a hihetetlen magabiztosság. A liga legjobb passz elleni védelmét senki próbálja passzjátékkal megverni. Csak mi. Mint ahogyan a Seahawks ellen sem hisznek a passzjáték sikerében. Csak mi. Ott akkor a győzelem ugyan nem jött össze, de annak oka nem a passzjáték volt. Fantasztikus meccsen ezúttal a győzelem is megvolt. Két gyengébb ellenfél következik. Alapszakasz elején, közepén hajlamosak vagyunk ilyen meccseket elszórakozni. Ezúttal ezt kizártnak tartom.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 8 éve
AB-re viszont nincsenek szavaim. Tuti MVP lett volna 2000 yarddal és 150 elkapással, ha Ben nem hagy ki 4 meccset. Nálam így is ő az MVP, bár valszeg egy szavazatot sem fog kapni Cam Newton (aki szintén megérdemli idei teljesítményével) és TB mögött. Talán Offensive Player of the Year lehet AB.Jött is a cikk a potenciális teljesítményéről az ESPN-en, ha Ben végig egészséges lett volna:
Soldados
Brown's projected stats in a 16-game season with a healthy Ben Roethlisberger at quarterback: 158 catches, 2,160 yards.
That would shatter NFL records by 15 catches (eclipsing Marvin Harrison's 143 in 2002) and 196 yards (eclipsing Calvin Johnson's 1,964 in 2015).
"Antonio Brown doesn't need to respond to anything," Tomlin said. "He walks into stadiums and he's Antonio Brown and he made Antonio Brown plays."
Brown's 355 catches in three seasons is the largest total in any three-year stretch in NFL history.
Deion Sanders szavait pedig korábban már linkelte más. 😊
Egyszerűen nagyon szeretném, hogy a BB-AB kapcsolat gyűrű(k)ben is manifesztálódjon, iszonyatosan megérdemelnék, nincs náluk job kombó jelenleg. Pályájuk csúcsán vannak és megállíthatatlanok együtt. Remélem, a többiek (főleg a védelem) hozzá tudják tenni a magukét, hogy ez megvalósuljon.
több mint 8 éve
“I told Kevin Colbert, ‘I’ve got to stop trying to make plays,’ ” Roethlisberger said. “He said, ‘No, you don’t. We’ll always live with you and die with you.’ It makes you feel good.”“I’m always going to beat myself up. But no one else did. I came off the field and [cornerback] Will Gay said, ‘We’ll get you the ball back.’ And they did …"
Mitchell is ezt mondta. Rengetegszer csinálja meg Ben a playt, és nekik kutya kötelességük kihúzni őt a szarból, amikor egyszer-egyszer hibázik. Akkor nekik kell megvédeni őt azzal, hogy visszaadják neki a labdát.
Nézzük a másik oldalt:
“He’s the key. You put another quarterback in there and they are not the same.” – Broncos cornerback Aqib Talib on Big Ben.
“Ben Roethlisberger is THE best quarterback in the NFL right now….he went through that Denver defense like it was swiss cheese!!”. – Mike Greenberg, Mike & Mike this morning.
több mint 8 éve
Nekem ez a meccs inkább volt negatív, mint pozitív, függetlenül attól, hogy egy nagy fordítást láthattunk. Olyan alapvető gondolatok jutottak eszembe az első félidőben, mint pl: futni akkor is kell, ha nem tudsz. Vagy például manapság mennyire fontos a TE-játék, erre mi Millert alig használtuk. Vagy például hol voltak a 20-30 yardos játékok, hogy kicsit megnyújtsuk a pályát? Az elit O tudott csinálni egy rövid pályás td-t és két field goalt.A Defense ergya volt az első félidőben, de az O nem. Minden szempontból a legjobb D ellen játszottak (legjobb scoring D és mi az átlaguk 80 százalékát felraktuk már az első félidőben is). Sokkal inkább az volt döbbenetes, amit a 2. félidőben láttunk.
És hogy miért az O-t szidom? Mert a D szóra sem érdemes. A Manning-pótlék gyakorlatilag semmi különöset nem csinált, könnyebbnél-könnyebb labdákat kellett szórnia sorban. Első körös NT-t kérek idén karácsonyra a Jézuskától. De akkora legyen, hogy a sisak csak zsírral csússzon rá a fejére.
De hogy ne legyek annyira negatív: Bryant engem ma győzött meg! Sose voltam odáig a tipikus speedster elkapókért és eddig azt hittem, hogy Ő is az. Tegnap viszont bátran bezavartuk a pálya közepére is és nagyon szép dolgokat csinált. Le a kalappal előtte!
Szokol
több mint 8 éve
Nekem ez a meccs inkább volt negatív, mint pozitív, függetlenül attól, hogy egy nagy fordítást láthattunk. Olyan alapvető gondolatok jutottak eszembe az első félidőben, mint pl: futni akkor is kell, ha nem tudsz. Vagy például manapság mennyire fontos a TE-játék, erre mi Millert alig használtuk. Vagy például hol voltak a 20-30 yardos játékok, hogy kicsit megnyújtsuk a pályát? Az elit O tudott csinálni egy rövid pályás td-t és két field goalt. És hogy miért az O-t szidom? Mert a D szóra sem érdemes. A Manning-pótlék gyakorlatilag semmi különöset nem csinált, könnyebbnél-könnyebb labdákat kellett szórnia sorban. Első körös NT-t kérek idén karácsonyra a Jézuskától. De akkora legyen, hogy a sisak csak zsírral csússzon rá a fejére.
De hogy ne legyek annyira negatív: Bryant engem ma győzött meg! Sose voltam odáig a tipikus speedster elkapókért és eddig azt hittem, hogy Ő is az. Tegnap viszont bátran bezavartuk a pálya közepére is és nagyon szép dolgokat csinált. Le a kalappal előtte!
több mint 8 éve
fcancellara
1 559
majd tizenöt év múlva😊www.steelers.com/videos/videos/Around_the_Locker_Room_vs_Broncos/52a1a3ed-a662-4b53-a9d3-bd21a6724907Kilós aranylánc, meg vagy 15 gyűrű hiányzik. De lehet hogy ott van csak nem látszik .-)
azt a leborult! 😀
Béla stricikabátja 😀
zzz888
bcsarli