Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mitchell teljes edzést tolt. Will Allen és Spaeth veterán szabadnapot kapott.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Srácok valakinek nincs meg véletlenül a 2008-as idény minden Seelers meccse nagyon hálás lennék ha átmásolná nekem,akinek megvan szóljon és megbeszéljük a részleteket.
Daragó Sándor
Nekem a 3 PO-meccsünk van meg egészben.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 268 — Steelers fan
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek, meg egy kései ajándékot februárban. 😊
több mint 8 éve
Daragó Sándor 24
Srácok valakinek nincs meg véletlenül a 2008-as idény minden Seelers meccse nagyon hálás lennék ha átmásolná nekem,akinek megvan szóljon és megbeszéljük a részleteket.

Szerkesztette: Daragó Sándor
több mint 8 éve
az 5. helyhez a Raidersnek kellene nyernie a csoportrangadón...
Klaci79
Nem. A Bengals-nak kell nyernie a Broncos ellen és a KC-nek mindkét hátralévő meccsét nyernie kell. Így a KC viszi a Westet, a Broncost pedig verjük a tie-breakerben az egymás ellenivel.
Soldados
De abban az esetben is az jön ki, ha a Denver nyeri a meccset és az Oak elveri a KC-t...úgyhogy a két opció közül mindegy melyik jön be, mert mi 5. kiemeltek lennénk
Klaci79
Jogos. Az 5. hely ideális lenne számunkra. abban nem bízom, hogy a Bengals elbukja a Ravens-meccset, így pedig ez a legjobb, ami lehet. A South bajnoka papíron nem okozhat gondot.

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Klaci79
Nem. A Bengals-nak kell nyernie a Broncos ellen és a KC-nek mindkét hátralévő meccsét nyernie kell. Így a KC viszi a Westet, a Broncost pedig verjük a tie-breakerben az egymás ellenivel.
Soldados
De abban az esetben is az jön ki, ha a Denver nyeri a meccset és az Oak elveri a KC-t...úgyhogy a két opció közül mindegy melyik jön be, mert mi 5. kiemeltek lennénk
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
De szerintem csak simán tegyük a dolgunkat, nyerjünk mindkét meccsen, aztán a PO-ban aki jön jön. Üssük meg és majd Friscoban ráérünk vakarózni
több mint 8 éve

Szerkesztette: polamalu
több mint 8 éve
Klaci79

több mint 8 éve
több mint 8 éve
Én a 3. vagy 5. kiemelésnek örülnék igazán. Előbbire azért sok esélyt nem látok (nem tudom elképzelni, hogy a Bengals ne üsse meg a Ravens-t).

több mint 8 éve
Azért még van bőven lehetőség, az első és a negyedik kiemelést leszámítva bárhol végezhetünk.
Ha feltételezzük, hogy nyerünk a Ravens ellen:
ha nyer a Cinci mindenképpen 2. kiemelt lesz még akkor is, ha az utolsó fordulóban kikap;
ebben az esetben és ha hátralévő két meccsét megnyeri a Jets (NE, Bills), a KC (CLE, OAK) és a Steelers, akkor a Denver nem jut be, a Steelers pedig a HOU/IND csoportból játszik a győztessel (jelenleg a HOU az esélyesebb).
Ez marad a sorrend abban az esetben is, ha a Jets vagy a KC bukik egyet, csak akkor 3. kiemeltként a Denver kerül a PO-ba.
Gond csak akkor lehet ha veszítünk egy meccset, a Jets mindkét meccsét megnyeri, mert akkor hiába veszít esetleg a KC is egy meccset, a Denvernek mindkét meccsen ki kell kapnia. Ebben az esetben a 6. kiemelést kapnánk.
Vannak még egészen különleges lehetőségek, például még 2. kiemeltek is lehetnénk, ha a Cinci kétszer kikap és a Denver is veszít a SD ellen, valamint a KC is elveszíti egyik mérkőzését.
Jelen állás szerint a legvalószínűbb, hogy a KC és a JETS is megnyeri mindkét meccsét, ahogy a Steelers is. Valamint nyer a Cinci és a Pats is az utolsó meccsén. Így a döntés a jövő heti Denver-Cincinatti mérkőzésen lesz. Ha a Cinci nyer és a leírt állandókat vesszük Pats, Cinci, KC, HOU/IND, PIT, Jets a sorrend. Ha itt a Denver nyer, akkor Pats, Denver, Cinci, Hou/IND, KC, PIT a sorrend.
több mint 8 éve
A pontos beszéd még nem derült ki, félidei, de Joey "Pezzy" Porter tartotta azt már elmondták páran.
több mint 8 éve
Odaát sem túl rózsás a helyzet wr Marlon Brown (back), linebacker Albert McClellan (ankle), cornerback Jimmy Smith (thigh), and tackle Ricky Wagner (knee) mind kihagyták az edzést
több mint 8 éve
Egyedül Mitchell (váll) nem edzett szerdán sérülés miatt. Harrison és Gay szokásos veterán pihenőjét kapta meg.

több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
a videó minősége nem a legjobb, de ami benne van... 😀
 www.youtube.com/watch?v=oeBL_D9bbTE
több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Én nem fogok mellébeszélni. Halál simán kell vernünk ezt a Ravens-t. Ha divrivális, ha Ravens, ez nem ugyanaz a meccs, mint bármikor. A 3. negyed végére tök sima kell, hogy legyen.
Soldados
Sztem márcaddigra is. Kivégzés kéne legyen, bármennyire is tisztelem a Hollókat.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Természetesen AB lett a hét támadója az AFC-ben.
Soldados
Kubiak le is nyilatkozta, hogy nála AB lenne az MVP. 😊

több mint 8 éve
Természetesen AB lett a hét támadója az AFC-ben.

több mint 8 éve
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12376511_10153912346124905_6206840428097450700_n.jpg?oh=308fea794a9de9732485e10138e0ab15&oe=571870F3
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Sztem a Ravenstől egyáltalán nem kell félni! (Láttam Clausen Hail Maryét, vicces volt az endzoneig nem tudta eldobni!) A Browns az meg csak Browns!
több mint 8 éve
DeCastro top 3 a posztján,messze a legjobb játékosunk a falban,Mitchell és Gay max középszer.
Blitzburgh
Mindkettő bőven átlag feletti. 😉

több mint 8 éve
Nem teljesen mindegy? Úgyse lesz lehetőségük elmenni játszani...😀
több mint 8 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
DeCastro top 3 a posztján,messze a legjobb játékosunk a falban,Mitchell és Gay max középszer.
több mint 8 éve
3 Pro Bowlerünk van: Big Ben, AB, DeCastro.

Gilbertet és Heywardot sajnálom, hogy lemaradt megérdemelték volna. Mitchell és Gay esetében tudtam, hogy nem kerülnek be, nagyon mély a posztjukon a kiváló játékosok sora.

Szerkesztette: Soldados