Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Jézusom, hát most én sem fogok aludni egy pár órát még... 😀
Annyira fel vagyok dobva, magasról teszek rá, hogy ki milyen pocsék volt az első félidőben, egyszerűen nem érdekel. Félidőbe volt egy agymosás, és mindenki oda rakta amit kell, és behúztuk a sok hiba ellenére is.

Két sima győzelem az elvárás, és tuti rájátszás, de ismerjük a csapatot, évek óta ezek a legnehezebb meccsek. Szóval piszkosul szenvedős lesz szerintem a két csoport meccs közül legalább az egyik, de nem lehet ezt elcseszni, nem lehet! 😀
laby
Jah, a barnák és a hollók csakazértis odateszik magukat, hogy ne jussunk be. De meg kell csinálni!
bcsarli
Igazából egy Jimmy Clausen, Johnny Manziel duó oda rakhatja magát, nem csokizom tele a gatyeszt, de valahogy még is ezeket szoktuk elcseszni.

több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Annyira fel vagyok dobva, magasról teszek rá, hogy ki milyen pocsék volt az első félidőben, egyszerűen nem érdekel. Félidőbe volt egy agymosás, és mindenki oda rakta amit kell, és behúztuk a sok hiba ellenére is.

Két sima győzelem az elvárás, és tuti rájátszás, de ismerjük a csapatot, évek óta ezek a legnehezebb meccsek. Szóval piszkosul szenvedős lesz szerintem a két csoport meccs közül legalább az egyik, de nem lehet ezt elcseszni, nem lehet! 😀
laby
Jah, a barnák és a hollók csakazértis odateszik magukat, hogy ne jussunk be. De meg kell csinálni!

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Úúúristen! Ez egészen hihetetlen. Felköltöttem a szomszédot is! 😊 Rohanjunk most már be a poba.

" class="embed">
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Én a szünetben lefeküdtem ágyból nézni a meccset, de most én sem fogok reggelig elaludni az tuti .-)

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Azt hiszem Blake-re gondolsz. Meg kellene próbálni helyette Grant-et. Nem lehet szarabb. A többit meg alvás után
több mint 8 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
Most 1-2 orat nem alszom...kicsit felporogtem
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Hát akkor a bizonyíték megvan, elképesztő volt.......mennyire két arca van ennek a Dnek hihetetlen.....

Nem akarom kihegyezni de a második félidőben egy embert nem láttam a pályán......

Most már ezt be kell húzni, robogjunk be a PO-ba go steelers!!!
több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Na, ez férfimunka volt.

Szerk.: Légyszi ezt ne küldjétek el az indexnek.

Szerkesztette: tenorx
több mint 8 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Baromi kevés a futás.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 8 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Hé, a Giants -28-ról egyenlített az undefeated Panthers ellen... szóval semmi se lehetetlen...😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Sajnos ma nem csak a cbk es koztuk Blake hanem az egesz D katasztrofa teljesitmenyt nyujt. Az hogy 8bol 8 legyen a harmadik down mutato es ebbol majd mind a 8 konnyeden, az megengedhetetlen egy poba vagyo csapattol. Sajnos Butlert ma verik es bizony az hogy Blake meg ebben a csapatban kezdo lehet edzoi felelosseg...

Az O ugy szenved ahogy vartuk es sajnos az hogy 14 pontot ledolgozzunk lehetetlen kuldetes. Node itt vagyunk, bizonyitsuk be hogy poba valok vagyunk, csjnaljuk meg.
több mint 8 éve
Hol van az a szoros, kevés pontos vereség?! Ez a Blake gyerek egy nagy talány. Nem emlékszem rá hogy valaha láttam ilyen rossz cb-t az egész ligában.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Ahogy elnézem az eredményeket (Jets, KC) nem hibázhatunk. Az ellenfelek már lehet, hogy nem fognak.
polamalu
Ahogy elnézem az eredményeket (Jets, KC) nem hibázhatunk. Az ellenfelek már lehet, hogy nem fognak.
polamalu
Azért a Jetsnek jövő héten Pats, ott messze nem ők az esélyesek (bár lehet BB-ék úgy gondolják, hogy jobb minket elütni a PO-tól, mint a csoportriválist), főleg látva a ma hajnali játékukat a Cowboys ellen. Utolsó héten meg Bills, az sem egy sétagalopp, persze jobb lenne behúzni nekünk mind3 meccsünket és akkor nem kell számogatni.
Shilkor
A Pecc ezer sebből vérzik, kiváló ellenfél a Jets számára, főleg hogy inkább velük találkoznának PO-ban, ráadásul még hazai pályán is lesznek, márpedig idegenben nem annyira veszélyes a Pats. A Bills-nek már teljesen mindegy...nem hiszem hogy arra kellene számítani.
Meg kell nyerni ezt a meccset és kész....
több mint 8 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
polamalu
polamalu
Azért a Jetsnek jövő héten Pats, ott messze nem ők az esélyesek (bár lehet BB-ék úgy gondolják, hogy jobb minket elütni a PO-tól, mint a csoportriválist), főleg látva a ma hajnali játékukat a Cowboys ellen. Utolsó héten meg Bills, az sem egy sétagalopp, persze jobb lenne behúzni nekünk mind3 meccsünket és akkor nem kell számogatni.
több mint 8 éve
Steelers Inactives
#2 - QB Mike Vick
#13 - WR Jacoby Jones
#14 - WR Sammie Coates
#30 - RB Jordan Todman
#56 - LB Anthony Chickillo
#79 - OT Byron Stingily
#96 - DE L.T. Walton

Broncos Inactives
#31 - S Omar Bolden
#18 - QB Peyton Manning
#55 - LB Lerentee McCray
#43 - S T.J. Ward
#67 - C Sam Brenner
#26 - DB Darian Stewart
#98 - DL Darius Kilgo
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
több mint 8 éve
Nekem sincsenek jó előérzeteim, de én inkább BigBen eladott labdáitól tartok.
Ha turnoverekkel nem verjük meg magunkat, akkor szerintem behúzzuk a meccset.

több mint 8 éve
Ez a denveri védelem valóban szenzációs. Gyakorlatilag mindenben a legjobb. Ugyanakkor tudjuk, hogy a játékhívás, így az előny a támadók oldalán van. Itt pedig kezdem tényleg elhinni, hogy a legkomplexebb, legjobb offense a miénk. És eddig meg tudtuk mutatni, hogy több módon is meccset tudunk nyerni. Ha kell mélységi passzokkal, ha kell futójátékkal vagy 10 yardos passzokkal. Nagyon kellene ez a meccs! Nagyon akarom hogy nyerjünk, hogy végre ne más ka párja ki a gesztenyét nekünk. Nagyon komoly volt múlt héten az első félidőben a denveri védelem, ugyanakkor jobb csapatunk van, mint a Oak, úgyhogy nem is szabad a vereségre gondolni. Bár az idegesítő hogy 1,35-öt fizet a Steelers győzelem, mert ezek az 1,3 körüli odszok sokszor buknak. De még gyakrabban persze bejönnek. És épp ezért mondják a szakértők a Steelers győzelmét hiszen az esélyesebb csapatra egyszerűbb fogadni.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Eddig Soldi megérzései bejöttek, úgyhogy egyrészt már mehetünk is a Ravens meccsre másrészt minek akarnánk PO-ba jutni, ha épp a legjobb csapatok ellen nem tudunk győzni...egyébként könnyen elképzelhető, hogy ez a Jets már nem fog bukni meccset. Éljen a realizmus...
Klaci79
1. legyőztük már a Bengals-t és a Cardsot, mint jó csapat.
2. a Jets könnyen bukhat még az uccsó 2 körben a Pats és a Bills ellen.

+1. Remélem, ezúttal csalnak a megérzéseim. 😉

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Eddig Soldi megérzései bejöttek, úgyhogy egyrészt már mehetünk is a Ravens meccsre másrészt minek akarnánk PO-ba jutni, ha épp a legjobb csapatok ellen nem tudunk győzni...egyébként könnyen elképzelhető, hogy ez a Jets már nem fog bukni meccset. Éljen a realizmus...
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez az igazi teszt! Ha van Defense, amely megfoghatja az Offense-ünket az a Denveré. Nekik mindenük megvan, hogy lelassítsák az O-t. A liga legjobb védelme a liga legjobb O-ja ellen. Van 3 jó cornerük és qrva jó passrush-sal rendelkeznek. Ha ezt is abszolváljuk, ha ezt a védelmet is szét tudjuk szedni, akkor viszont tényleg bármi elérhető idén. Nem várok 30 pontot, sőt 300 passzolt yardot sem (a Denver ellen idén senkinek sem sikerült). Nagyon okos és türelmes game plan kell. Haley most megint bizonyíthat, hogy jó OC, mert ez tényleg nagy kihívás lesz.Soldados
Az a probléma, hogy a teljes safety kezdősor éppen sérült. Márpedig a vertikális játék és a TE-k ellen kellenének. A futás megállítása talán megy nélkülük is, de onnan is nagyon hiányzik azért Ward...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Egy jól működő rövid passzos játékkal bárkit szét lehet szedni ala pats. Mondjuk elég magabiztosak denverben az olyan kijelentéssel pl h csak azé tűnik jónak a pit o mer nem látta még a bronkó dít.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sajnos rossz előérzetem van. Most úgy érzem, hogy szoros, low scoring meccsen vereség lesz és marad a reménykedés, hogy a Jets is bukik még egyet. Ha bejutunk, talán még jól is jönne ez a zakó, hogy földön maradjanak a játékosaink, hogy nem megállíthatatlanok, s felpiszkált büszkeségükből motivációt meríthetnek a PO-ra.

Számomra rettenetesen furcsa, hogy sokan nem adják meg a kellő tiszteletet a Denvernek (nem mi, mert az összes játékosunk a legnagyobb tisztelettel beszélt a denveri védelemről). Legtöbben a mi O-nkat ajnározzák, van olyan oldal, amelyen 11 szakértőből 11 a mi győzelmünket mondta... Bár nem ismeretlen számunkra ez a hozzáállás a 2000-es évek végéről, a mai NFL-ben a legjobb O-t dicsőítik, pedig mint tudjuk, a bajnokságot többségében jelenleg is a védelem nyeri, abból a legjobb pedig Denverben van. Földön és levegőben is szinte átjátszhatatlanok, nagyon nagy extra kell, hogy valahogy felülkerekedjünk ezen az egységen.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
eddig $138,906 büntetést osztott ki az nfl a bengals elleni meccsünkön...bravó...
Klaci79
Mondjuk ez sztem durva meccs volt. Mindkét csapat elég szemét módon játszott.