Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 717 — capitaine du château de Vienne 1487
Fire Tomlin azért csak járja!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
https://static.www.nfl.com/image/private/f_auto/league/znzbzy92etugdbtf3m3g
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
o sem tul fenyes, ezert nem gondoltam korabban sem hogy sb contenderek vagyunk. Inkabb po contenderek. Aztan meg ki tudja, de mar lehet az is nehez lesz.

https://static.www.nfl.com/image/private/f_auto/league/znzbzy92etugdbtf3m3g
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
a d rol meg ne is szoljunk. Hiaba eron felul teljesitenek akkor is....

PS: Igy meg meg tisztabb a kep miutan rekerestem a statjainkra, hirtelen felindulasbol, az elozo posztom utan. Tudom nem szamitanak annyit, de azert mutatnak valamit. pl hogy kicsit tulertekeljuk oket. En sem gondoltam volna hogy ilyen gaz statjaink vannak. De tudtam hogy sok sebbol verzunk. Vegre van viszonyitasi alap.

Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
“It was totally shitty. We are quite terrible,” [James] Harrison said, according to Aditi Kinkhabwala of the NFL Network on Twitter.
No comment.
több mint 9 éve
Nagyon szép a "csillogó" támadó oldal a maga sztárjaival, viszont a védelem katasztrófa. Van kettő falember, kettő belső linebacker és ennyi semmi több. A többi játékosunk a védelemben átlag alatti képességekkel megáldott játékos. Hová jutottunk?
pfefe8
Az egész idényt nézve a védelem nyújt jobb teljesítményt. Nemcsak képességekhez mérten, hanem ligaszinten is. 12. engedett pontokban, az O 16 szerzettben az idény feléig. És ehhez hozzáteszem, hogy több és fontosabb sérülés sújtotta a D-t az idény során, mint az O-t.
Soldados
Aha, a védelem. Ahol a két kezdő safety kilenc meccs óta nem képes labdát szerezni (fumble, interception), momentumot csinálni. Vagy a legrosszabb időben jövő felesleges szabálytalanságok (Cockrell, Davis), vagy az első körös cb-n (Artie Burns) csinált két nagy játék két meccs alatt (Dez Bryant, Mike Wallace). Nincs nagy játék! Ez volt LeBeau papa jelszava. De van. Ami nincs az a DB. De majd Golson, ugye Soldi? 😊
AlterEgó
Soldinak igaza van meg nem is. Vedelem eron felul off eron alul teljesit altalaban.

De liga szinten ha jol hallottam azt mondtak 24. ek vagyunk, ami azert gyenge. Es cb kozul gay cocrell ok. Artie burns was burned jo sokszor. Meg kozel nem kesz, de hat elso koros ugyhogy eroltetni kell hogy beleszokjon, meg nincs jobb.

A masik cbnk ugya serult. A kozepso futas tdnel pont shaziert nyomtak foldre. Aki a jobbak koze tartozik, de sokszor latni, hogy amennyit nyerunk vele a futas ellen pl tackle for loss, azt elveszitjuk amikor siman elltoltjak, kizarjak. Ebben meg pont vince williams sokkal jobb. De hat saci meg tud wrt, te t legtobbszor fedezni.

Szoval en ugy erzem hianyzik az ero, vagy fal kozeprol. D line ban heyward, tuit sztar, a tobbiek jo munkasemberek. Meg is erezzuk most mennyit szamitott az elengedett steve mcladon. Mindegy mint irtam, a kozepso oldalso futasoknal ha atmennek a dl en akkor kb vegunk van. Hol van mar pola. Hol van ryan clark. Mitchell is elveszett az utobbi meccseken. Robert golden meg Strong S amikor ugy pattant le az rb rol a td nel mitchellel egyutt mintha megkertek volna oket. Na ezt alternek kell adnom. Nem erzem meg kezdo keretbe valonak sem robert et. Mitchellnek voltak jo meccsei, de most az elmult par meccsen mar mind a ketten elvesztek. Hiaba fogtuk vissza a bal futasat 50 yardra, amikor akarki majnem siman fut ellenunk amikor kell a meccsen.

Ertem ezalatt szimpla futas kozepre 5-8 yard. Aztan meg vedekezzuk ki. Ja nem ment. sem most sem korabban. Nem jo ez a sok passz elenni vedekezesu uj fellallasunk. Mert vagy megfogjuk oket, vagy sima hosszu futas. Ez gaz. Az adatok nem erdekelnek. De nem ez az elso futo aki kivegzett minket. Tul konnyen futnak 5 yardokat. Vagy tobbet. Heyward meg tuitt meg hiaba sztar, sacival, meg timmonsal egyutt,

mindig tuljarnak az eszunkon. miami, pats, philly, bal, most meg dal is. ha a futas meg lenne oldva. Tudom ez a legjobban futo csapatok egyike. De akkor is se futas ellen se passz ellen se sehol nem vagyunk stabilak. Vagy kiemelkedoek. Csak neha o oldalon. Ennyi. D hiaba erolkodik, szakad meg, ha elbasszuk felesleges 2 pontosokkal.

Nem lett volna ez ha nem eroltetjuk megint a feles ketto pontokat. Ideje lenne mar rajonni. Csomo wr unk serult. Nem 2015 van ahol bejott tobbszor mint nem. Iden nem, mai meccsen nem jott be. Meg is bosszulta magat.

Nevek helyesirasat most nem ellenorzom nezzetek el nekem. Szerintem az a gaz, hogy foloslegesen eroltettuk megint egy jobb csapat ellen a 2. pontos kiserletet. Aztan meg szaladtunk utana tovabb eroltetni.

Egyszer megprobalod ok. Kettoszor ok.. De ennyiszer orulet. Es ez megint nem haley. Mondtam en hogy ben nem volt ok mult heten. Ezt megerositettek az itteni riporterek is a meccs elott, meg a mai meccs. Ma volt meccsre kesz. Mult heten nem.

Mindegy gondoltam hogy kikapunk, nem meglepo. De hogy sajat magunk miatt az mar igen.
több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Nagyon szép a "csillogó" támadó oldal a maga sztárjaival, viszont a védelem katasztrófa. Van kettő falember, kettő belső linebacker és ennyi semmi több. A többi játékosunk a védelemben átlag alatti képességekkel megáldott játékos. Hová jutottunk?
pfefe8
Az egész idényt nézve a védelem nyújt jobb teljesítményt. Nemcsak képességekhez mérten, hanem ligaszinten is. 12. engedett pontokban, az O 16 szerzettben az idény feléig. És ehhez hozzáteszem, hogy több és fontosabb sérülés sújtotta a D-t az idény során, mint az O-t.
Soldados
Aha, a védelem. Ahol a két kezdő safety kilenc meccs óta nem képes labdát szerezni (fumble, interception), momentumot csinálni. Vagy a legrosszabb időben jövő felesleges szabálytalanságok (Cockrell, Davis), vagy az első körös cb-n (Artie Burns) csinált két nagy játék két meccs alatt (Dez Bryant, Mike Wallace). Nincs nagy játék! Ez volt LeBeau papa jelszava. De van. Ami nincs az a DB. De majd Golson, ugye Soldi? 😊
több mint 9 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 256
pfefe8
Az egész idényt nézve a védelem nyújt jobb teljesítményt. Nem képességekhez mérten, hanem ligaszinten. 12. engedett pontokban, az O 16 szerzettben az idény feléig. És ehhez hozzáteszem, hogy több és fontosabb sérülés sújtotta a D-t az idény során, mint az O-t.
Soldados
Aláírom, hogy a védelem idáig erőn felül teljesített. A kritikát azok felé fogalmazom meg akik egy ilyen védelmet hoztak össze az évek során.

Steelers fan
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
pfefe8

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Örülök, hogy kikaptunk. Ha ez nem ébreszti rá Tomlint, hogy hagyja abba a felesleges brahizást, a túl agresszív playhívást, mert ez NEM tökös, hanem faszság, akkor semmi. Igazándiból ennyit szeretnék mondani erről a meccsről.

Ha simán berugdossuk az XP-ket, akkor a DAL-nak TD kellett volna, ami teljesen más playhívást igényelt volna tőlük a hátralévő 40-50 mp-re és ennek megfelelően mi játszhattunk volna 2 mély safetyvel. (és akkor Elliott nem futhat olyan TD-t, mint a legvégén). Alapvetően a 85 yardos elkapott TD-t leszámítva kulturált léptéken tartottuk Elliottot, ami szép fegyvertény, amíg nem jött el a vége. Bár ez is érdekes, mert az utolsóelőtti TD-nél (2 perccel a vége előtt) én örültem, hogy "beengedtük" TD-re. A második meg már mindegy volt, megvolt a DAL-nak a FG-táv, így agresszív playcall volt, Elliottnak elég volt egy embert megvernie a TD-hez, azt az egyet (Saci) meg azért simán kivette előle az elit DAL OL. Ettől függetlenül nem akarom felmenteni a Def-et, mert a 35 kapott pont rengeteg, ennyit nem lehet. Persze az is tény, hogy elit Off volt az ellenfél és Tomlin szar helyzetbe hozta őket az ultraf.sz brahi döntéseivel.

Szóval ennyi a véleményem. Az első kétpontosra menésnél elvesztettük a meccset. Onnantól kb belekényszerítettük magunkat abba, hogy mindig rá kelljen menni és mindig el is basztuk.

Az egyetlen pozitívum, hogy végre megvolt az első szoros meccsünk. Novemberig kellett rá várni... El is vesztettük, a DAL (ebben is) harcedzettebb már. A CLE-t simán kéne hozni, de utána igenis szertnék szoros meccseket, mert ezeken múlik, hogy jó csapat vagy, vagy nem vagy jó csapat.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 256

Szerkesztette: pfefe8

Steelers fan
több mint 9 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
A fasz kétpontosokról ki dönt? Tomlin? Mert akkor húzzon a picsába.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 815
No big play....ez volt coach D jelmondata....no big play.....csak erről szólt ma a D.....tartjuk őket, tartjuk és rendre egy-egy nagy játék....Elliott háromszor vitte úgy be ma, hogy nem értek hozzá.....és az utolsó....30 másodperc alatt a money time-ban nem kapsz TD-t....egyszerűen nem kapsz.....már ha PO-ba akarsz kerülni. Kettő, azaz kettő alkalommal fogunk sisakrácsot az utolsó drive-ban úgy, hogy közben az egyik alkalommal a TE már a földön, a másik alkalommal pedig 3-an fogják.....az elsőt nem fújták be....erre jött a második....

Persze, lehet magyarázni, hogy Tomlin hogy lőtte lábon magát a kétpontosokkal, és igaz is, és igazából a második fájt nagyon, mert nyilván nem azt kellett ott még nézni, hogy akkor hogy áll a játék, amikor tiszta volt, hogy lesz még TD és lehet FG is, ami után rohadtul hiányzott az extra pont (már a másodiktól számolva).

Óriási meccs volt, nagy meccs volt és ha valami jó lehet ebben, akkor az az, hogy ebből lehet tanulni, mert eddig ilyet nem játszottunk.
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 451 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Fájó vereség, de ilyen játékkal nyerni kell a csoportott! Aztán majd meglátjuk mi lesz a Pats ellen idegenben!
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 800
Hol van az a csapat aki szarrá verte a KC-t? Jelzem mióta hazajöttem 4 meccs/4 vereség....
több mint 9 éve
A Penguinst is kitárgyaltuk mindig. 😊 Bármi, ami Pittsburgh és felvételről nézed, akkor ne gyere ide, vagy hagyj fel minden reménnyel. 😊

Amúgy bocs, a spoilerért! De legalább olyan meccs, aminek az eredményét tudva is érdemes megnézni.

több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 250 — 毎日何かを学ぶ
én követem a Pitt meccseit...és "ímádom" amikor hajnalban meló előtt feljövök ide a Steelers-ről olvasni, majd azt olvasom, hogy a Pitt nyer a Clemson ellen, amikor azt felvételről amúgy visszanézném...maradjunk már az eredeti témáknál a rossebbegyemeg 😊
Klaci79
Minek olvasgatsz 😛
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 800
én követem a Pitt meccseit...és "ímádom" amikor hajnalban meló előtt feljövök ide a Steelers-ről olvasni, majd azt olvasom, hogy a Pitt nyer a Clemson ellen, amikor azt felvételről amúgy visszanézném...maradjunk már az eredeti témáknál a rossebbegyemeg 😊
több mint 9 éve
Wheaton, DHB, DeWill és Dangerfield out. Pouncey, BB és Coates viszont teljes edzést tolt és még a sérültjelentésről is levették a nevüket.

A WR-kérdés most érdekes, mert csak négyen vannak rosteren: AB, Coates, Rogers, Hamilton és DeWill kiesése miatt Bellt se tudjuk sokszor betolni WR-nek. Kíváncsi vagyok lesz-e rostermozgás a meccs előtt (pl Green aktiválás).
Soldados
Mennyire jo coates ujja? Mert miota ugy tunt hogy megserult a td dropjanal en ugy ereztem o sem ok. Ha jol emlekszem viselt is kotest a ket ujja kozott nem? Csak mert azota sokkal tobbet droppolt es sokkal kevesebb elkapasa is volt. Ez feltunt masnak is, vagy csak en erzem igy hogy sokkal gyengebb lett?
gabistar
: Steelers WR Sammie Coates. All-Pro receiver Antonio Brown came out after the Baltimore game and said someone has to step up if he is double- and triple-covered as he was against the Ravens. Coates was targeted five times against the Ravens and did not have a catch. He dropped a pass in the end zone with four minutes remaining that would have brought the Steelers within seven points with three timeouts remaining. Against the Cowboys, the Steelers need Coates to be the player he was early in the season when he was catching more deep balls than anyone else in the NFL.

ugy latszik jol lattam coatest. Mas
Gaz, hogy M. Bryant, Wheaton, Coates, Dhb, A. Brown, Eli Rogers, hamilton nevekkel a csapatban nem taltunk senkit aki vegre jo 2. szamu celpont lenne. Persze most tudom hogy M. Bryant fuvezes miatt nem jatszhat, de vegre jo lett volna az a.b, wheaton, m bryant 3 as. Mindegy ev elejen eluszott. Mert hat kell a hulyesege. Nehogy megint dominalhassunk.

Aztan vegre megint osszealt a csapat a.b, wheaton, coates deep threat. Majd erre eloszor coates, majd wheaton serul le. Mindegy potoljuk dhb eli rogers, hamilton, ab vel mukodott is egy meccsig talan. Aztan dhb serul le. Kicsit sok kezd mar lenni ez az orokos serules. Tudom hogy van, de mindig ennyi ez mar gaz. tobb mint pech.

Aztan pouncey esik ki, elotte heyward, majd ben. es meg sokan masok. Nem tudom olyan mintha el lennenk atkozva. Egy valaki vegre visszajon coates a tobbi meg leserul. Tudom hogy benne van, de nekunk mindig nagyon odaut akarmilyen serules. Tudom barkit gyengit, de minket mindig ovon alul er az utes. lol. Persze lehet ez szubjektiv.
több mint 9 éve
 www.upi.com/Sports_News/2016/11/12/Dallas-Cowboys-vs-Pittsburgh-Steelers-prediction-preview-pick-to-win/4291478962087/
több mint 9 éve
Na a Pitypangerz kiverte az országos ZWEI Clemsont, lehet honnan meríteni...
sutianap
Már egy ideje nem követem olyan intenzitással az NCAA-t, mint korábban (többnyire off-seasonben nézegetek meccseket, játékosokat, összefoglalókat, hogy pótoljam az amifoci hiánya okozta űrt és készüljek a draftra), de ezúttal úgy döntöttem, mindkét kedvenc csapatomat (Penn State, PITT) meglesem és nem csalódtam. Előbbi esélyeshez méltóan nyert és nemhogy 2011 óta először rangsorolt, most már TOP10-ben van és talán-talán még a rájátszásra is odaérhet, bár ebben nem hiszek annyira. Aztán utóbbi az idény eddigi legnagyobb meglepetését okozva elsüllyesztette a veretlenül 2. helyen rangsorolt és mostanáig az egész NCAA leghosszabb hazai veretlenségével rendelkező Clemsont idegenben.

Qrva jó kis meccsek voltak, főleg a PITT. 😊

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 717 — capitaine du château de Vienne 1487
Na a Pitypangerz kiverte az országos ZWEI Clemsont, lehet honnan meríteni...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 775
Green aktiválva, L.J. Fort helyét foglalja el a rosteren.
több mint 9 éve
BB és Adrian Petersonnak ugyan olyan sérülése van/volt?
steelwolf
Ugyanaz a porc sérült, de nem ugyanolyan mértékben, AP-é súlyosabban.

több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 451 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
BB és Adrian Petersonnak ugyan olyan sérülése van/volt?
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 815
Nagyon vártam az idény előtt Green játékát. Nyilván limitált szerepet fog kapni, de az, hogy a pályán lehet biztos az ellenfél D-jét is meg kell ossza.....mentálisan nekünk is sokat kell jelenteni
több mint 9 éve
Wheaton, DHB, DeWill és Dangerfield out. Pouncey, BB és Coates viszont teljes edzést tolt és még a sérültjelentésről is levették a nevüket.

A WR-kérdés most érdekes, mert csak négyen vannak rosteren: AB, Coates, Rogers, Hamilton és DeWill kiesése miatt Bellt se tudjuk sokszor betolni WR-nek. Kíváncsi vagyok lesz-e rostermozgás a meccs előtt (pl Green aktiválás).
Soldados
Bejött. Greent aktiválni fogjuk.