Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
te jó ég...hatalmasat csalódtam az itteni cinci fanokkban...egyszerűen röhej amit odaát művelnek ezzel a hisztizéssel...
Klaci79
Laci én sem járok ide ugyebár trollkodni 😊
Szinte sejtettem, hogy lesz aki átjön és jól megmondja a frankót!
Vasárnap jobbak, szerencsésebbek / nem a mázlira hanem a sok sérültre gondoltam/ voltatok! Ezt nem kell túlragozni, nekünk ebben a meccsben ennyi volt benne, megérdemelten nyertetek!. Nem az volt a cél nálunk, hogy azt emeljük ki mennyire gáz volt a sok sportszerűtlen, hanem egy sérülés folytán említettük meg. Erre átjött a vasas szurker azt elkezd fikázni! Laci én abban csalódtam, hogy a normálisabb vasasos forumozó nem szól a parasztabbra..... Már bocs.... Van mindenhol ilyen is-olyan is.
Szerencsére Vasárnap nem volt a mecsnézés közben tömegbunyó 😊 Bár Soldit belefolytottam volna a Somlóiba... De olyan gyorsan evett, hogy mire körbeértem volna az asztalon már el is fogyott 😀

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
te jó ég...hatalmasat csalódtam az itteni cinci fanokkban...egyszerűen röhej amit odaát művelnek ezzel a hisztizéssel...
Klaci79
Már megszokhattad volna. Nálunk mindenki köcsög, Tomlin a falkavezér és a bírók mindig nekünk fújnak. 😊 Nincs új a nap alatt. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szerencsére nyert a Giants, így 2 hét múlva 19 órától játszunk a Ravens-szel.
Soldados
de jó, hogy feljövök a Steelers topikba miközben nézem az éjszakai meccset felvételről.... | és Te már beírtad a győztese | 😕
Klaci79
Sorry, én csak hasznos információt akartam közölni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Soldados
de jó, hogy feljövök a Steelers topikba miközben nézem az éjszakai meccset felvételről.... | és Te már beírtad a győztese | 😕
Klaci79
Tanulság: a meccset nézd, ne a topikot .-)

több mint 8 éve
Soldados
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
mindenkit frusztrálna a mindig jövőre helyzet...

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 269 — Steelers fan
Nézegetem a hozzászólásokat, linkeket, cicáéknál Gilbert, DeCastro, Mitchell, itt Pacman ill. az úri közönség verekszik...
Most komolyan elfelejtette mindenki, hogy Szentek csak Orleans-ban vannak és már az Ő szárnyuk is régen letört? 😊
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
A meccs alatt történt. A szurkolók, akik ott voltak, legalább annyira szimpatikusak mint Burfict 😕
 www.wtae.com/sports/raw-video-steelers-fan-ends-up-in-cuffs-after-incident-at-bengals-game/36960514?utm_source=Social&utm_medium=FBPAGE&utm_campaign=WTAE-TV+Pittsburgh
több mint 8 éve
Egyelőre nem tudni, hogy ki kezd a Broncosnál irányítóként. Állítólag szerdára kiderül.

több mint 8 éve
A Jetsnek a Dallas meccs mindegy. Ha mindenki nyer mindent, ők esnek ki, KC-PIT megy a PO-ba. Ha a Cowboys ellen buknak, akkor viszont egy vereséggel már övék a tiebreaker, mivel jobb az AFC belüli mérlegük. Szóval nekik a 2-1 és a 3-0 pont ugyanazt éri, feltéve, ha a Cowboys elleni meccs a zakó.
gabokocka
tökéletesen igaz...én azzal számolok, hogy a dallasi meccsen kívül még legalább egyet elbuknak....persze ettől függetlenűl nyerjük meg az összes meccset és legyünk 6. helyen...aztán jöhet az újabb Bengals buli....
Klaci79
Nehogy azt higgyétek, hogy nem padoztatni fogjuk Bradyt a jets ellen 😊.
vpi
Szerencsére nekünk mindegy, hogy ki mit csinál. Saját kezünkben a sorsunk, ha nyerjük a hátralévő 3 meccset, akkor bent vagyunk. 😊

több mint 8 éve
az mekkora, hogy Big Ben újoncként az első 15 meccsét megnyerte...a 2. a sorban Culpepper valami 8 meccsel...ezt nem fogják egyhamar megdönteni
több mint 8 éve
A Jetsnek a Dallas meccs mindegy. Ha mindenki nyer mindent, ők esnek ki, KC-PIT megy a PO-ba. Ha a Cowboys ellen buknak, akkor viszont egy vereséggel már övék a tiebreaker, mivel jobb az AFC belüli mérlegük. Szóval nekik a 2-1 és a 3-0 pont ugyanazt éri, feltéve, ha a Cowboys elleni meccs a zakó.
gabokocka
tökéletesen igaz...én azzal számolok, hogy a dallasi meccsen kívül még legalább egyet elbuknak....persze ettől függetlenűl nyerjük meg az összes meccset és legyünk 6. helyen...aztán jöhet az újabb Bengals buli....
Klaci79
vpi
nem rátok gondoltam, hanem a Bills-re 😛
több mint 8 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 945 — Patriot
gabokocka
Klaci79
több mint 8 éve
Két hét múlva SNF-et játszanánk a Ravens-szel. Számomra meglepő, de úgy tűnik, csak akkor módosítják az időpontot, ha a Giants ma legyőzi a Finst. Szóval hajrá Giants, franc akar megint éjszakázni, ráadásul egy jelen állás szerint elég simának ígérkező meccsért. Amennyiben nyer a Giants a 19 órás sávba kerül a meccsünk.

több mint 8 éve
gabokocka
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
a kiemeltek lehetnek kérdéses meccsek a 'papírforma' szerint :

Steelers: Denver (10-3), at Baltimore (4-9), at Cleveland (3-10)
Kansas City: at Baltimore (4-9), Cleveland (3-10), Oakland (6-7)
New York Jets: at Dallas (4-9), New England (11-2), at Buffalo (6-7)

remélem a jets beleszalad a pofonba kétszer és akkor akár nekünk még hibázni is lehet...
xtaki
szerintem a Jets számára a Dallas se lesz egyszerű a papírforma szerint..otthon a Dallas veszélyes lesz...
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487

remélem a jets beleszalad a pofonba kétszer és akkor akár nekünk még hibázni is lehet...
xtaki
de nekünk a SEEDFIVE kell, az jácc a Jax-el 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442

több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
ezt a meccset a teljesen tudatos játékkal nyertük meg...azzal, hogy Ben nem vállalta túl magát, azzal, hogy DeWill megint jól játszott és a másik közepes célpont Miller is
pont annyit csináltunk amennyi kellett és nem kell mindig 300 yardokat passzolgatni...
Klaci79
Bizony, tankönyvbe illő meccselés volt. Haley takaroggy!!! 😀

Tuitt meg egy balerina! Ilyen kecses, gyors törzshajlítást ritkán látni közel másfél mázsás faszitól.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Nekem az volt gaz ebben a meccsben, hogy a masodeves csere iranyito eleg jol tudott dobalni. A TD passznal konkretan nem lattam, hogy ki vedekezett, csak fogadtam magamban, hogy 41...es lass csodat, ki maradt le a passzrol? Es nehezen jutottunk az iranyito kozelebe, talan ez is oka annak, hogy sok hosszu passzt szivtunk be megint.
a lenyeg a lenyeg, hogy meg van a meccs. Meg a jovo heti lesz nagyon nehez. Onnantol mar elkezdhetunk szamolgatni.
xtaki
azért azt nem szabad elfelejteni, hogy a liga egyik legjobb támadófalával kerültünk szembe...ismert, hogy milyen problémák vannak OLB posztokon és ezek megoldása várat még magára, nyilván azt nem is várhattuk, hogy majd dominálni fogjuk ezt a párharcot és így is lett, alig tudtunk McCarron közelébe jutni...innentől kezdve a sec dolga is nehezebb volt, bár a TD-nél a két hatalmas hiba nehezen magyarázható
néhány alkalommal az előbb említettek miatt is valóban jól dobált AJ, de azért ez nem volt vészes...a futást nagyon jól fogtuk és úgy voltunk vele, ha passzokkal meg tudnak verni minket, hát tessék...az előny miatt sietniük is kellett és a mélységi passzok elég homályosak voltak
ezt a meccset a teljesen tudatos játékkal nyertük meg...azzal, hogy Ben nem vállalta túl magát, azzal, hogy DeWill megint jól játszott és a másik közepes célpont Miller is
pont annyit csináltunk amennyi kellett és nem kell mindig 300 yardokat passzolgatni...
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
gyökér

www.facebook.com/120Yard/posts/1035253916537991
több mint 8 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
Nekem az volt gaz ebben a meccsben, hogy a masodeves csere iranyito eleg jol tudott dobalni. A TD passznal konkretan nem lattam, hogy ki vedekezett, csak fogadtam magamban, hogy 41...es lass csodat, ki maradt le a passzrol? Es nehezen jutottunk az iranyito kozelebe, talan ez is oka annak, hogy sok hosszu passzt szivtunk be megint.
a lenyeg a lenyeg, hogy meg van a meccs. Meg a jovo heti lesz nagyon nehez. Onnantol mar elkezdhetunk szamolgatni.