Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Wheaton, DHB, DeWill és Dangerfield out. Pouncey, BB és Coates viszont teljes edzést tolt és még a sérültjelentésről is levették a nevüket.Mennyire jo coates ujja? Mert miota ugy tunt hogy megserult a td dropjanal en ugy ereztem o sem ok. Ha jol emlekszem viselt is kotest a ket ujja kozott nem? Csak mert azota sokkal tobbet droppolt es sokkal kevesebb elkapasa is volt. Ez feltunt masnak is, vagy csak en erzem igy hogy sokkal gyengebb lett?
A WR-kérdés most érdekes, mert csak négyen vannak rosteren: AB, Coates, Rogers, Hamilton és DeWill kiesése miatt Bellt se tudjuk sokszor betolni WR-nek. Kíváncsi vagyok lesz-e rostermozgás a meccs előtt (pl Green aktiválás).
Soldados
Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
Wheaton, DHB, DeWill és Dangerfield out. Pouncey, BB és Coates viszont teljes edzést tolt és még a sérültjelentésről is levették a nevüket.A WR-kérdés most érdekes, mert csak négyen vannak rosteren: AB, Coates, Rogers, Hamilton és DeWill kiesése miatt Bellt se tudjuk sokszor betolni WR-nek. Kíváncsi vagyok lesz-e rostermozgás a meccs előtt (pl Green aktiválás).
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Coaches view néhány offensive play-ünkről vasárnapról:www.youtube.com/watch?v=jBokYxuV-d4
több mint 9 éve
Harapunk mi mindig, csak sokszor fogatlanul. 😊Ha már lúd 😛Nem elég megverni, még meg is akarja erőszakolni? 😊remélem Elliott ezzel foglalkozik a mai meccsen és nem a focival 😀Majd kér tanácsot Ben-től. 😊
USA Today reports the league is investigating an alleged Ezekiel Elliott domestic violence incident from February.
Klaci79
Blevi
Soldados
Jo es sérülés mentes meccset srácok. Meglepne ha a múlt het után nem harapnátok 😉
Blevi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ha már lúd 😛Nem elég megverni, még meg is akarja erőszakolni? 😊remélem Elliott ezzel foglalkozik a mai meccsen és nem a focival 😀Majd kér tanácsot Ben-től. 😊
USA Today reports the league is investigating an alleged Ezekiel Elliott domestic violence incident from February.
Klaci79
Blevi
Soldados
Jo es sérülés mentes meccset srácok. Meglepne ha a múlt het után nem harapnátok 😉
több mint 9 éve
Nem elég megverni, még meg is akarja erőszakolni? 😊remélem Elliott ezzel foglalkozik a mai meccsen és nem a focival 😀Majd kér tanácsot Ben-től. 😊
Klaci79
Blevi

több mint 9 éve
remélem Elliott ezzel foglalkozik a mai meccsen és nem a focival 😀Majd kér tanácsot Ben-től. 😊
Klaci79
több mint 9 éve
Dangerfield, Heyward-Bey, Pouncey, DWilliams nem edzettekWheaton limitált Ben, Coates teljes edzést nyomott
több mint 9 éve
remélem Elliott ezzel foglalkozik a mai meccsen és nem a focival 😀Ma jatszanak?
Klaci79
több mint 9 éve
Csak nehogy legyen egy extra raadas. 3+1 buko L game.Az igazi futball decemberben kezdődik, akkor kell összeállni.Ezt még sosem hallottam. Ja, nem!!! Közhely, egyben közröhej! 😊 De három a magyar igazság (ezt most találtam ki!), úgyhogy a hétvégi 'Boyz | bukó | (jinx!) után egy héttel közelebb leszünk decemberhez. 😊
Soldados
AlterEgó
Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
remélem Elliott ezzel foglalkozik a mai meccsen és nem a focival 😀USA Today reports the league is investigating an alleged Ezekiel Elliott domestic violence incident from February.
több mint 9 éve
műtétje ellenére Pouncey ott lesz a kezdőben a Dallas ellen-nyilatkozta ma
több mint 9 éve
Az igazi futball decemberben kezdődik, akkor kell összeállni.Ezt még sosem hallottam. Ja, nem!!! Közhely, egyben közröhej! 😊 De három a magyar igazság (ezt most találtam ki!), úgyhogy a hétvégi 'Boyz | bukó | (jinx!) után egy héttel közelebb leszünk decemberhez. 😊
Soldados
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 9 éve
Tomlin 9 évéből 6-szor 6-2-vel hoztuk a második 8 mérkőzést. Az elmúlt 3 évben mindig sikerült ez.Többek között ezért tartom jó edzőnek. Az igazi futball decemberben kezdődik, akkor kell összeállni.
Klaci79
Vannak hibái (elsősorban meccsmenedzselési, de ezt sokat taglaltuk), viszont 9 év alatt egyszer sem esett szét a csapat a keze alatt és egyszer sem zártunk negatív mérleggel. Ezek pedig komoly csapatmenedzselési erények.

több mint 9 éve
Tomlin 9 évéből 6-szor 6-2-vel hoztuk a második 8 mérkőzést. Az elmúlt 3 évben mindig sikerült ez.
több mint 9 éve
Edes-savanyu gumicukor 😊Én Ed Reeddel voltam hasonlóan, bár nem utáltam soha. Az utálat nem a legjobb szó a Ravensre, de valahogy nem tudom úgy kezelni, mint a többi 30 csapatot. A tisztelet ott van bennem, mert azért valamit csak elértek, de azért mégsem tudom szívből. Szóval érted biztos.en meg orulok is neki 😊Nekünk egy kicsit tetszik azért 😀 😉😀Ezt a kepet en nem ertem...
polamalu
malkav
polamalu
En H Wardot utaltam ( + irigykedtem ra), a tobbi Wr-re nem is emlekszem mar 😊
no
polamalu
Erre akartam utalni vele, az ellenfellel szemben lehetsz kozonyos, ritka esetben szeretheted (pff) vagy "utalhatod". En orulok ennek a tiszteleten alapulo "utalatnak", mert ez egy fantasztikus rivalizalasbol fakad, amit kierdemelt mindket csapat.
Remelem negyes fogat lesz belole.
több mint 9 éve
Én Ed Reeddel voltam hasonlóan, bár nem utáltam soha. Az utálat nem a legjobb szó a Ravensre, de valahogy nem tudom úgy kezelni, mint a többi 30 csapatot. A tisztelet ott van bennem, mert azért valamit csak elértek, de azért mégsem tudom szívből. Szóval érted biztos.en meg orulok is neki 😊Nekünk egy kicsit tetszik azért 😀 😉😀Ezt a kepet en nem ertem...
polamalu
malkav
polamalu
no
több mint 9 éve
en meg orulok is neki 😊Nekünk egy kicsit tetszik azért 😀 😉😀Ezt a kepet en nem ertem...
polamalu
malkav
polamalu
több mint 9 éve
Nekünk egy kicsit tetszik azért 😀 😉😀Ezt a kepet en nem ertem...
polamalu
malkav
több mint 9 éve
Lost in the trenches. A pro OL-unkat szétverték. Ez a baj. A playmakereinket levették a pályáról ez is baj, a többiek képtelenek voltak előrelépni (igen Ben is) ez A baj. Rajzolhatsz bármit, ha elveszítjük a párharcokat. BAL fizikalitását pedig -legyünk őszinték- nem tudjuk match-elni évek óta, ők mindig SB-t játszanak ellenünk, mi meg "SB contender"-ként kocogunk ki a pályára, fizikalitásban nem áll össze a csapat, amikor kellene, nagyobb a füstje mint a lángja. Ezeken a meccseken a játékosok testbeszéde PITT vs. Opp mindent elárul.| amúgy is elkezdtem csípni a figurát a Ballers 2. évada óta 😀 |
Suggs-t pedig nem kedvelem, de nagy respekt neki, mert a meccs elején visszaküldhette volna BigBen-t az öltözőbe de nem tette. Én ott azt gondoltam, vége BB meccsének.
Spy
több mint 9 éve
Lost in the trenches. A pro OL-unkat szétverték. Ez a baj. A playmakereinket levették a pályáról ez is baj, a többiek képtelenek voltak előrelépni (igen Ben is) ez A baj. Rajzolhatsz bármit, ha elveszítjük a párharcokat. BAL fizikalitását pedig -legyünk őszinték- nem tudjuk match-elni évek óta, ők mindig SB-t játszanak ellenünk, mi meg "SB contender"-ként kocogunk ki a pályára, fizikalitásban nem áll össze a csapat, amikor kellene, nagyobb a füstje mint a lángja. Ezeken a meccseken a játékosok testbeszéde PITT vs. Opp mindent elárul.Suggs-t pedig nem kedvelem, de nagy respekt neki, mert a meccs elején visszaküldhette volna BigBen-t az öltözőbe de nem tette. Én ott azt gondoltam, vége BB meccsének.