Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
malkav
2 468
grat a győzelemhez, bár az első félidőben azt hittem a mi védelmünket kértétek kölcsön...
több mint 8 éve
Ami a védelmet illeti, nehéz belőni, hogy valójában hol tartanak. Heyward és Tuitt elképesztő évet hoznak, rajtuk kívül még Timmons az aki kiemelkedő és kész. A többiekben nincs hibátlan meccs. Természetesen van több jó teljesítmény is, Shazier Gay, Mitchell akár, de ők is rendre komoly hibákat mutatnak be. Aztán jön valami a félidőben és itt nem csak arra gondolok, hogy passrush lesz utána, de élmény volt nézni, hogy például Cockrell milyen emberfogást mutatott be a második félidőben. Mert a 2. félidőben pont ezt láttam, működött a zóna is és az emberfogás is, közben meg az első félidőben semmi...Érdemes lenne Blake helyett Doran Grantet kipróbálni, mert szörnyen gyenge a srác, kíváncsi lennék az újoncra...Heyward és Tuitt mellett Gay és Mitchell is kiemelkedő szezont tol. Amennyit ők hibáznak (alig), az belefér ezeken a posztokon, egyszerűen elkerülhetetlen. Ők négyen viszik hátukon a D-t.
Na de kit érdekel persze ha nyerünk!
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
www.steelers.com/videos/videos/Around_the_Locker_Room_vs_Broncos/52a1a3ed-a662-4b53-a9d3-bd21a6724907Kilós aranylánc, meg vagy 15 gyűrű hiányzik. De lehet hogy ott van csak nem látszik .-)
azt a leborult! 😀
Béla stricikabátja 😀
zzz888
több mint 8 éve
www.steelers.com/videos/videos/Around_the_Locker_Room_vs_Broncos/52a1a3ed-a662-4b53-a9d3-bd21a6724907azt a leborult! 😀
Béla stricikabátja 😀
több mint 8 éve
Ok, így már világos.nem egészen...neutral zone infraction volt a denvertől, erre beindult valamelyik OL emberünk, ezzel meg kellett volna állítani az egészet...az övék a szabálytalanság, de nem lehet engedni a játékot...vagyis 5 yard előre, de ismét 3. kísérletDe akkor 3. és 12 jött volna. Ha 3.és 2 akkor a D-nél volt a bünti, amit törölni kellett volna, mert megvolt a 1st.Amúgy az nem volt ordas nagy bírói hiba, hogy egy zászló után 3.-és 7-nél megdobtuk a 1st-öt, de a bírók 3. és 2-őt ítéltek?valamelyik OL játékos bemozdult...asszem Wallace vagy DeCastro...így visszafújták
bcsarli
Klaci79
bcsarli
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
nem egészen...neutral zone infraction volt a denvertől, erre beindult valamelyik OL emberünk, ezzel meg kellett volna állítani az egészet...az övék a szabálytalanság, de nem lehet engedni a játékot...vagyis 5 yard előre, de ismét 3. kísérletDe akkor 3. és 12 jött volna. Ha 3.és 2 akkor a D-nél volt a bünti, amit törölni kellett volna, mert megvolt a 1st.Amúgy az nem volt ordas nagy bírói hiba, hogy egy zászló után 3.-és 7-nél megdobtuk a 1st-öt, de a bírók 3. és 2-őt ítéltek?valamelyik OL játékos bemozdult...asszem Wallace vagy DeCastro...így visszafújták
bcsarli
Klaci79
bcsarli
több mint 8 éve
De akkor 3. és 12 jött volna. Ha 3.és 2 akkor a D-nél volt a bünti, amit törölni kellett volna, mert megvolt a 1st.Amúgy az nem volt ordas nagy bírói hiba, hogy egy zászló után 3.-és 7-nél megdobtuk a 1st-öt, de a bírók 3. és 2-őt ítéltek?valamelyik OL játékos bemozdult...asszem Wallace vagy DeCastro...így visszafújták
bcsarli
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Amúgy az nem volt ordas nagy bírói hiba, hogy egy zászló után 3.-és 7-nél megdobtuk a 1st-öt, de a bírók 3. és 2-őt ítéltek?valamelyik OL játékos bemozdult...asszem Wallace vagy DeCastro...így visszafújták
bcsarli
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Hú ez mekkora meccs volt. Nem is nagyon emlékszem olyanra, hogy Soldi ennyire mellélőtt volna_DMost nézem újra az egészet, mert ezt sokszor látni kell. Az a fajta meccs, amire évek múltán is emlékezni fogunk.
Nagyon reméltem, hogy sikerül nyerni, mert akkor éreztem volna igazán, hogy PO csapat vagyunk. A hátralévő két meccsen olyan szintű balf@szkodásra van szükség hogy ne legyünk ott, hogy el sem tudom képzelni.
Ezt a meccset órákig lehetne elemezni és szerencsére a szakértők már a lényeget elmondták a meccsről.
Ádi is írta Ben hatalmas hibáját a végén. Szerintem nem csak a védelemnek jött jól az önbizalom miatt, hanem Bennek is. Nagyon komoly kép volt, ahogy ette magát az oldalvonalnál, az nagyon emberi pillanat volt. És ettől függetlenül természetesen gondolkodás nélkül adott tökéletes labdát Brown-nak...és ennek kapcsán meg merem kockáztatni, hogy ha végig egészséges lett volna Ben, akkor az ő neve is szóba jöhetne, mint MVP. Hihetetlen amit művel, folyamatosan 300 yard felett jár. Persze most akár CN, akár TB kapja majd, jó helyre kerül.
Igaz az OL is remekül dolgozik előtte. Mondjuk ez a meccs nem teljesen róluk szólt, na de Miller és Ware szintű játékos egyszerre ritkán van a pályán.
Ha már OL...korábban azt írtam, hogy C Wallace egészen jól pótolja Pouncey-t. Éjjel megértettem, hogy miért akarjuk mindenképpen Pouncey-val befejezni az idényt. Nem csak az a baj, hogy egy minőségi DL időnként hülyét csinál belőle, de még néha olyan buta is, mint a föld.
Viszont azt is szeretném megjegyezni, hogy Wheaton fejlődésével nagyon elégedett vagyok. Nemrég beszéltünk róla, hogy nem úgy teljesít, ahogyan várták egyesek, de ismét bizonyította, hogy hasznos tagja egy elit offense-nek.
Ami a védelmet illeti, nehéz belőni, hogy valójában hol tartanak. Heyward és Tuitt elképesztő évet hoznak, rajtuk kívül még Timmons az aki kiemelkedő és kész. A többiekben nincs hibátlan meccs. Természetesen van több jó teljesítmény is, Shazier Gay, Mitchell akár, de ők is rendre komoly hibákat mutatnak be. Aztán jön valami a félidőben és itt nem csak arra gondolok, hogy passrush lesz utána, de élmény volt nézni, hogy például Cockrell milyen emberfogást mutatott be a második félidőben. Mert a 2. félidőben pont ezt láttam, működött a zóna is és az emberfogás is, közben meg az első félidőben semmi...Érdemes lenne Blake helyett Doran Grantet kipróbálni, mert szörnyen gyenge a srác, kíváncsi lennék az újoncra...
Na de kit érdekel persze ha nyerünk!
több mint 8 éve
Amúgy az nem volt ordas nagy bírói hiba, hogy egy zászló után 3.-és 7-nél megdobtuk a 1st-öt, de a bírók 3. és 2-őt ítéltek?
több mint 8 éve
Arról még nem volt szó h Boswell mennyire jó! Higgadt és pontos minden körülmények között!
több mint 8 éve
az nem lehet, hogy jövőre Tóni kapja, mert jövőre csengettyű lesz az MVP, talán 2 év múlva 😀
több mint 8 éve
Értem amit mondasz, és szoros lett volna, de sztem, ha mindkét rekordot megdönti AB, akkor megadták volna neki.Cam irányító. Brown elkapó. Hasonlítsd össze, milyen offense van a két játékos körül. Cam jó eséllyel hibátlan alapszakasz-mérleghez segíti a csapatát (de még ha 15-1 vagy 14-2, az se von le sokat az érdemeiből).Watt azért védő (én persze ettől függetlenül neki adtam volna). AB viszont skill poszton támadó és idén jó eséllyel megdöntötte volna az elkapások és a yardok szezonális rekordját is. Nem hiszem, hogy ilyen történelmi szezon után ne kapta volna meg.Tuti MVP lett volna 2000 yarddal és 150 elkapással, ha Ben nem hagy ki 4 meccset.SoldadosTavaly Watt nem kapta meg Rodgers-szel szemben, már csak ebből kiindulva is biztosra veszem, hogy Brown sem előzné Newtont még ilyen számokkal sem. Az OPoY tuti lenne, de ha az utolsó két meccsen korrekt számokat hoz, akkor azt így is illene neki ítélni.
vassadi
Soldados
Te sem gondolhatod komolyan, hogy Brownnak adnák a díjat.
vassadi
De ez lényegtelen, mert nem lesz meg egyik rekord sem. Talán jövőre. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Cam irányító. Brown elkapó. Hasonlítsd össze, milyen offense van a két játékos körül. Cam jó eséllyel hibátlan alapszakasz-mérleghez segíti a csapatát (de még ha 15-1 vagy 14-2, az se von le sokat az érdemeiből).Watt azért védő (én persze ettől függetlenül neki adtam volna). AB viszont skill poszton támadó és idén jó eséllyel megdöntötte volna az elkapások és a yardok szezonális rekordját is. Nem hiszem, hogy ilyen történelmi szezon után ne kapta volna meg.Tuti MVP lett volna 2000 yarddal és 150 elkapással, ha Ben nem hagy ki 4 meccset.SoldadosTavaly Watt nem kapta meg Rodgers-szel szemben, már csak ebből kiindulva is biztosra veszem, hogy Brown sem előzné Newtont még ilyen számokkal sem. Az OPoY tuti lenne, de ha az utolsó két meccsen korrekt számokat hoz, akkor azt így is illene neki ítélni.
vassadi
Soldados
Te sem gondolhatod komolyan, hogy Brownnak adnák a díjat.
több mint 8 éve
Watt azért védő (én persze ettől függetlenül neki adtam volna). AB viszont skill poszton támadó és idén jó eséllyel megdöntötte volna az elkapások és a yardok szezonális rekordját is. Nem hiszem, hogy ilyen történelmi szezon után ne kapta volna meg.Tuti MVP lett volna 2000 yarddal és 150 elkapással, ha Ben nem hagy ki 4 meccset.SoldadosTavaly Watt nem kapta meg Rodgers-szel szemben, már csak ebből kiindulva is biztosra veszem, hogy Brown sem előzné Newtont még ilyen számokkal sem. Az OPoY tuti lenne, de ha az utolsó két meccsen korrekt számokat hoz, akkor azt így is illene neki ítélni.
vassadi
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Tuti MVP lett volna 2000 yarddal és 150 elkapással, ha Ben nem hagy ki 4 meccset.SoldadosTavaly Watt nem kapta meg Rodgers-szel szemben, már csak ebből kiindulva is biztosra veszem, hogy Brown sem előzné Newtont még ilyen számokkal sem. Az OPoY tuti lenne, de ha az utolsó két meccsen korrekt számokat hoz, akkor azt így is illene neki ítélni.
több mint 8 éve
Hát semmi nem jött be - szerencsére - az előérzetemből. Se low scoring game, se vereség. 😊Így utólag ez egy igazi karakterteszt volt és átmentünk rajta. Egy 10-3-as csapat ellen, amely a liga legjobb védelmével rendelkezik, visszajönni -17-ről és nyerni, az férfimunka. Az első félidő katasztrófa volt a D szempontjából, de így kell felállni a padlóról és teljesen új szellemben visszajönni a félidőről, ez nagyon megsüvegelendő. Az Offense az első félidőben azt hozta, amit vártam, egy félidő alatt 13 pont bőven átlag feletti a Broncos D ellen, de amit a másodikban csináltunk, az emberfeletti. Két meccsel ezelőtt azt írtam, hogy nem hivatalosan mienk a legjobb Offense, amire majd most térjünk vissza: hivatalosan is mienk a legjobb Offense. 😊 Ennek a Denvernek idén senki nem tett fel se 30 pontot, se 300 passzolt yardot. Mi megcsináltuk. Ez a meccs azt bizonyította be, hogy jelenleg nincs olyan Defense, amely ellen ez a Steelers O ne tudna 30 pontot felrakni. Persze egy-egy alkalommal összejöhet az ellenfélnek, de alapvetően képesek vagyunk erre bárki ellen.
Egy dolog jutott még eszembe a meccs kapcsán, amiről nem esett szó. Nagyon beleégett a fejembe, amikor az idény elején Tomlin úgy nyilatkozott Shamarkóról, hogy fej felett kellene okosabban játszania, s akkor láthat majd pályát a védelemben. Ez most is kiderült a punt return TD-nél. Szörnyű, hogy fizikálisan minden adottsága megvan ahhoz, hogy egy igazi büntető safety legyen, de segghülye, s így soha nem lesz kezdő. Abszolút Anthony Smith jut róla eszembe, ha egyesek még emlékeznek rá. Amúgy a punt ret TD-t a szabálytalanság nélkül is visszafújták volna a visszanézést követően, mert Shamarko kilépett, de ez nem változtat azon a tényen, hogy buta, mint a föld és ilyen amatőr hibát nem lehet elkövetni.
AB-re viszont nincsenek szavaim. Tuti MVP lett volna 2000 yarddal és 150 elkapással, ha Ben nem hagy ki 4 meccset. Nálam így is ő az MVP, bár valszeg egy szavazatot sem fog kapni Cam Newton (aki szintén megérdemli idei teljesítményével) és TB mögött. Talán Offensive Player of the Year lehet AB.
A hátralévő 2 meccs elvileg sima. Nem szabad belehibázni, nem is igen tartok tőle, mert nem szimplán gyengék az ellenfelek, hanem a sok sérülés miatt teljesen széthullottak. Számomra inkább a Browns tűnik esetleges trap game-nek. Amúgy jövő héten én a cicáknak drukkolok a Denver ellen, mert ebben az esetben a KC 2 - valószínűsíthető - sikerrel elviszi a Westet, azaz a Denver lesz WC-s és jobb egymás ellenivel előzzük őket, azaz 5. kiemeltként jutnánk a PO-ba, azaz a South bajnokával kezdenénk, ami azért könnyebbnek ígérkezik, mint egy esetleges kirándulás Cincybe vagy Denverbe.
több mint 8 éve
vassadi
15 617
A meccs előtt sem igazán értettem, miért várnak egyesek kevés pontot és szenvedő Broncos offense-t, elég nyilvánvaló volt, hogy Mack öt sackes mutatványa és a futójáték csődje után azért a denveri edzői stábnak is feltűnik, hogy valami nincs rendjén, és lépni fognak. Ennek megfelelően a sok futás és play-action helyett jöttek a gyors passzok, ami igencsak adta magát, ha megnézzük a secondary-nk minőségét és azt, hogy két top 10 WR játszik náluk. Hozzátéve, hogy a tight endek elleni védekezésünk idén nem túl acélos, a Kubiak-féle pass offense-nek pedig integráns részét képezik a TE-k, de ebből mégsem sikerült igazán profitálniuk az egész meccsen (számomra meglepő módon nem is erőltették különösebben). A gyors passzokkal pedig máris kompenzálni lehetett a pass protection gyengeségeit, ami az egyéni matchupokon túl Butler blitzei miatt is nagyon kellett a patchwork támadófaluknak, illetve nálunk eleve a belső nyomás az, amitől inkább tartani kell, ezért sem engedhették meg maguknak, hogy Osweiler sokáig tartsa a labdát. Butlernek erre nem is volt válasza az első félidőben, a játékosok pedig mégúgy sem voltak a helyzet magaslatán.Azt kár lenne tagadni, hogy a defense második félidei feltámadásáért jár a pacsi a Broncos edzői stábjának is, valamint számos mentális hiba is segített minket, lásd kulcsszituációkban elejtett labdák vagy a TD-t érvénytelenítő pályára lépésük. De az is kétségtelen, hogy önerőből is sokat tett a defense azért, hogy a nagyszünet után nullázza a denveri támadósort, stratégiailag és fejben is óriásit javult az egység a második félidőre, le a kalappal előttük. Így utólag Ben ordas hibája a meccs végén még jól is jött, önbizalom-növelőnek nyilván nem volt rossz, hogy másodszor is le tudták parancsolni a pályáról a Broncos támadóit, amikor az előny megtartása és a meccs lezárása volt a tét. Ha ez – és úgy kompletten a második félidei produkciójuk – nem ad nekik lökést a továbbiakra, akkor semmi.
Az offense-nek pedig az, hogy a liga legjobb védelme ellen sikerült ilyen teljesítményt nyújtania, ráadásul úgy, hogy a futójátékunkat teljesen kikapcsolták. Persze lehet, hogy valamelyest máshogy nézett volna ki a dolog, ha a Broncos támadói bármiféle támogatást tudnak nyújtani a második félidőben a védőknek, de az első két negyedben éppúgy a mi offense-ünk volt teljesen „magára hagyatva” a defense első drive-beli labdaszerzése után. Lényeg a lényeg, finoman fogalmazva is megsüvegelendő, amit az O megint letett az asztalra, én már kifogytam a szuperlatívuszokból velük kapcsolatban.
Mondhatni egy fél PO-győzelmünk már van, innentől pedig egyenes út kell, hogy vezessen a rájátszásba; ha ezek után egy Ravens vagy egy Browns kaliberű csapat ellen el tudjuk bukni a playoff-szereplést, akkor nem is érdemeljük meg, hogy ott legyünk. Nyilván motiváltak lesznek azáltal, hogy egy győzelemmel el is üthetnek bennünket a PO-tól, de akárhogy is, ezt a két meccset már be kell húzni.
több mint 8 éve
Rivers apót nem szerettem soha, de nagy sportember...és megmutatta, hogy a profi sport sem csak a pénzről szól.....érdemes megnézni a nyilatkozatát....Mit nyilatkozott?
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Rivers apót nem szerettem soha, de nagy sportember...és megmutatta, hogy a profi sport sem csak a pénzről szól.....érdemes megnézni a nyilatkozatát....
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Butlert oktatták az elsőben, a másodikban pedig ő az ellenfelet. Hozzáteszem gyorsan, hogy cserben hagyta majdnem mindenki az elsőben, a másodikban meg mindenki igyekezett MVP lenni. Persze evidens döntés volt végre Antwon 5 méter Blake kitétele, de vegyük észre, hogy az interior pass rush zéró volt az elsőben, és ez volt kulcs, mivel azt megszoktuk, hogy az OLB-k nem nyernek meccset, de azt nem bírtuk el, hogy belül nincs nyomás. A másodikban azt gondolom ez volt a kulcs, már OZ érezte az első perctől kezdve, hogy omlani fog a zseb és innentől lehetett kombinálni, lehetett blitzelni, storm blitzeket húzni, sok idő ugyanis nem állt rendelkezésre, hogy beleálljon. No és ebben több TO lehetőség volt, mint amennyit kihúztunk belőle, csak Golden és Allen kezében ott volt egy-egy.Az O kapcsán. Azon túl, hogy a Ben-Brown duó a liga legjobbja lett és ezt ráadásul konzisztensen mutatják, talán az első olyan alkalom volt, hogy SZÜKSÉG VOLT a talented trióra. A Denver D megölte a futásunkat és lehetett látni, hogy azzal a szándékoltan konzervatívabb playbookkal nem fogunk 14 pontról visszajönni. Nagyon, de nagyon tetszett Bryant és Wheaton, ahogy harcoltak minden egyes labdáért, inchért. Az előbbi pedig egy kutyaütő Talibbal kellett megvívjon és biza onnantól, hogy Ben oda merte (oda kellett mernie) dobni centire a CB keze mellé a lasztit és mind a kettő WR-ünk vért izzadva kapkodta le a labdákat éreztem, hogy rendben leszünk, vagyis rendben lehetünk.
Óriási meccs volt, óriási come back, még ha a denveri O két egymást követő meccsen történő betlije a második félidőben náluk komoly gondot/gondokat mutat.
több mint 8 éve
az O-tól ezt lehetett várni(reménykedni), de amit a D csinált a második félidőben az rendkívüli, még ha nem is elit ellenféllel szemben
több mint 8 éve
AB ma megint nagyot hasított!- MVP!! Blake 2 TD-s szitut foghatót volna meg!- Nem értem mi wtf keres a kezdőbe (rosteren?) Butler nagyon rendbe szedte a #Dt!
több mint 8 éve
Igazából egy Jimmy Clausen, Johnny Manziel duó oda rakhatja magát, nem csokizom tele a gatyeszt, de valahogy még is ezeket szoktuk elcseszni.Jézusom, hát most én sem fogok aludni egy pár órát még... 😀Jah, a barnák és a hollók csakazértis odateszik magukat, hogy ne jussunk be. De meg kell csinálni!
Annyira fel vagyok dobva, magasról teszek rá, hogy ki milyen pocsék volt az első félidőben, egyszerűen nem érdekel. Félidőbe volt egy agymosás, és mindenki oda rakta amit kell, és behúztuk a sok hiba ellenére is.
Két sima győzelem az elvárás, és tuti rájátszás, de ismerjük a csapatot, évek óta ezek a legnehezebb meccsek. Szóval piszkosul szenvedős lesz szerintem a két csoport meccs közül legalább az egyik, de nem lehet ezt elcseszni, nem lehet! 😀
laby
bcsarli