Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 202
Na eddig tartott, hogy SB-contendernek tartottam a keretet. Amint korábban jeleztem, Heyward a legpótolhatatlanabb játékosunk (ilyen szempontból még BB-nél is fontosabb), nélküle a rush D nincs és nem lesz olyan szinten, amivel SB-t lehet nyerni. Ez ennyi volt.
A PO - az is csak mákkal - még összejöhet, de nagy PO-run nem lesz, ahhoz innentől csoda kéne.
Soldados
Néhány észrevétel, Soldi (amellett, hogy Heyward valóban az egyik legjobb védőnk, az SB-contenderség pedig megmarad, mint minden más franchise-nál is félidőben...):
1. A Dallas ellen 32 kísérletből egy alkalommal sikerült a futót feltartóztatnia. A PFF Weekly Worst Player kategória 10 játékosa közé került be ezzel a "teljesítménnyel."
2. A futás elleni védekezés NEM egy, hanem tizenegy játékos feladata a pályán lévők közül. Egy kecske nem csinál halat. 😊
3. Heyward vezeti a sack listánkat 3 zsákolással, ennyit a pass rushunkról. (Összességében 14 sackkel kullogunk tökutolsóként, de a dobott/lehalászott INT arányunk (4/8) még ennél is szörnyűbb.)
4. Futás ellen per pillanat a középmezőnyben van a D (15.), bezzeg "benyalt" összyardban 25., passzolt yardban 28.
5. Heyward kiesésével jóval inkább a DB lesz ergyább és nyaljuk majd a bigpléjeket befelé.
Amúgy meg, ha megrázza magát a sebzett vad, akkor simán behúzza a csoportot és még nem is kell megfeszülnie ebben a mutatványban... 😊 Ja és fájörTomlin!
AlterEgó
Fire tomlint kiveve, meg egy ket aprosagot teljesen egyetertek veiled. Heyward kiesese miatt sokkal tobbet fognak futni ellenunk. A futas azert lesz tobb, mert igy is amikor kellett az ellen tudott futni ellenunk, vagy ezzel elegendo 1st downt szerezni, vagy haladni 5, 8 yardot akar elsore is ami utan mar konnyebb dolguk volt. Es a statokat nem nezve, a futas fog jobban visszaesni, es ezutan persze, a passz is. Mert meg jobban kijon a gyenge sec gyengeje. Mert ahogy irtad is heywardnak volt par sackje. Sajnos csak par, de o a legjobb emberunk kb passz ellen a d ben. Es futas ellen is kulcs fontossagu. O es tuitt adjak sajnos a futas elleni vedekezesunk alapjat. Megha heyward futas ellen kevesbe eredmenyesnek tunik mint passz ellen. Szoval heyward szerintem pass ellen jobb inkabb es tuitt meg futas ellen. Igy ketten alkotnak elit d linet. Szoval ha heyward kiesik a futas elleni d is visszaesik. Lattuk ezt is mar amikor nem jatszott. Szoval nem tokeletes futas ellen, de jo es steelersnek kotelezo o.

Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
....
Soldados
Talán 2 éve írtam, hogy kéne egy rebuild, és főként (bár tudom, nem Steelers style, de) Tomlin egyszerűen nem való ide. Átvette a tutit, és egyszer kijött a lépés, de hozzáadott értéke a 2 SB-hoz elég gyér. Ahogy azóta is az - szerintem. A Steelersnek jóideje a gyenge pontja Tomlin.
Akkor lehurrogtál. Azóta kvázi semmi markáns eredmény.
Anélkül, hogy az összes érvet, érverendszert újra összeütköztetnénk, csak egy kérdés, elég egy sima "igen" vagy "nem": Nem kéne egy rebuild?
Sobri Jóska
De, de amig ilyen o van papiron, addig nem johetett tavalyi szamok utan. Addig amig tavaly tenyleg vertuk majdnem ketszer is a sb gyoztes broncost. Addig nem hiszem hogy elkezdesz epiteni. BB mar nem mai gyerek. Az o ban ev elejen is minden adott volt ahhoz hogy elit legyenek. De ezt a tokom bryant elbaszta.

Utana imadkoztunk hogy coates jo legyen, de a sok wr serulesek szetvertek az ot. hanyadik szamu wr ek jatszottak? Meg bell is jatszott wrt mert nem volt mas. Rohej. Szoval most, hogy a d vezere kiesett, hogy megtudtuk, hogy 30 pont nem eleg a gyozelemhez. Most lenne ideje hatradolni, es suck for luck ozni. De ez nem steelers mentalitas. Nem ezert fizetnek az emberek jegy arakat. Szoval itt nem hinnem hogy ez lesz.

Igy megint nem fogunk elokelo helyen huzni, ami megint azt jelenti hogy tobb kell majd nekunk mint draft Szoval talan iden lesz tobb penzunk ha jol tudom? Eddig nem volt extra csak egy, ket emberre. Szoval ahhoz hogy ujraepites legyen megint kellene nagy cap hely es 0 gyoztes meccs hogy talan a draftrol is hozzunk egy bb utani qbt vegre. Aki egyszer majd atveszi a stafeta botot. Ezt meg ugyebar nagyon nehez nem elso korben nem az elejen behuzni. Ami most meg meg orultseg lenne, mert a d a legnagyobb need. De kene vegre egy jo 2. szamu qb is. De ez ugyis fa rol jonne. Szoval nehez ez. Ezert nem megy konnyen ez senkinek sem.

De en is erre gondoltam, hogy jo lenne akkor most elkezdeni miutan kiesett heyward. Soldi te ezt is megjosoltad mar. Kb harom eve, hogy vissza fogunk esni es el kell dontenunk, hogy szinten tartunk, avagy nagy takaritas epitesbe kezdunk. De amig a mi csoportunkban elerheto a csoportgyozelem addig nem adjuk fel szerintem. Ha elment akkor sem hiszem hogy siman hagynak magunkat megverni, hogy akkor meg a tobbieket verjuk ki a po bol pl sajat csoportbol a cicakat.

Szoval most jon a gaz, bb legalabb jo meccsel tert vissza, de erre megint serules. Heyward nem lesz potolva, es a gyatra vedekezesunk meg gyatrabb lesz. Szoval ha az o nem ver agyon valakit, akkor a d sokaig lesz palyan futasok miatt. Ha meg nem akkor siman kapjak a pontokat. Ez van. Most jon a bryant idoszak. A Szivas.

Ps: Mar Korabban is irtam, h el vagyunk atkozva serules teren. Es most is igy van. Valaki ha lehet vegye Ezt le rolunk. Koszi. Valamint heyward ha aranyban tobbet van fent kevesebb pihenessel az aranyosan noveli a serules felmerules esetet. Faradtsag keves piheno meg extra terheles anyagelfaradashoz vezethet. Es vezetett.

több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
....
Soldados
Talán 2 éve írtam, hogy kéne egy rebuild, és főként (bár tudom, nem Steelers style, de) Tomlin egyszerűen nem való ide. Átvette a tutit, és egyszer kijött a lépés, de hozzáadott értéke a 2 SB-hoz elég gyér. Ahogy azóta is az - szerintem. A Steelersnek jóideje a gyenge pontja Tomlin.
Anélkül, hogy az összes érvet, érverendszert újra összeütköztetnénk, csak egy kérdés, elég egy sima "igen" vagy "nem": Nem kéne egy rebuild?
Sobri Jóska
Sobri, nem rebuild kell, hanem kirúgni Tomlint. Eddig Arians és LeBeau halt ki alóla, most ő következik, mert Vele többet döntőbe nem jutunk. Ez zicher. (Bocs, hogy belemakogtam)
több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Na eddig tartott, hogy SB-contendernek tartottam a keretet. Amint korábban jeleztem, Heyward a legpótolhatatlanabb játékosunk (ilyen szempontból még BB-nél is fontosabb), nélküle a rush D nincs és nem lesz olyan szinten, amivel SB-t lehet nyerni. Ez ennyi volt.
A PO - az is csak mákkal - még összejöhet, de nagy PO-run nem lesz, ahhoz innentől csoda kéne.
Soldados
Néhány észrevétel, Soldi (amellett, hogy Heyward valóban az egyik legjobb védőnk, az SB-contenderség pedig megmarad, mint minden más franchise-nál is félidőben...):
1. A Dallas ellen 32 kísérletből egy alkalommal sikerült a futót feltartóztatnia. A PFF Weekly Worst Player kategória 10 játékosa közé került be ezzel a "teljesítménnyel."
2. A futás elleni védekezés NEM egy, hanem tizenegy játékos feladata a pályán lévők közül. Egy kecske nem csinál halat. 😊
3. Heyward vezeti a sack listánkat 3 zsákolással, ennyit a pass rushunkról. (Összességében 14 sackkel kullogunk tökutolsóként, de a dobott/lehalászott INT arányunk (4/8) még ennél is szörnyűbb.)
4. Futás ellen per pillanat a középmezőnyben van a D (15.), bezzeg "benyalt" összyardban 25., passzolt yardban 28.
5. Heyward kiesésével jóval inkább a DB lesz ergyább és nyaljuk majd a bigpléjeket befelé.
Amúgy meg, ha megrázza magát a sebzett vad, akkor simán behúzza a csoportot és még nem is kell megfeszülnie ebben a mutatványban... 😊 Ja és fájörTomlin!

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 9 éve

A magam részéről nagyon köszönöm peterk és Black Adder kimerítő és tartalmas írását, mindkettővel nagyon egyetértek.
Soldados
heyward legyen a def big benje. de nem lattunk meg eleget abbol hogy mi van ha nem bb a qb? Szoval az hogy bb potolhato, heyward meg nem es o fontosabb szerintem nem igaz.

ha nincs bb nincs pont sem. a mi dnk meg mennyi pontot termelt? Szoval ha mar osszemered az osszemerhetetlent akkor is bb a csapat alpha es omegaja. Heyward jo, de amikor tuitt nem jatszott siman leduplaztak ot is. Szoval tuitt nelkul is kb az lenne mint most. Sima futasok. Csak heyward a d vezere, ezert es meg azert mert o az aki tud tobb pass rusht csinalni adom heyward vs tuitt csatat 25 % heywardnak. Barmelyikuk hianyzik vegunk volt eddig.

De big ben nelkul eselyunk sincs nem volt eleg neked meg az eddigiek ennek bizonyitasara? Amikor big ben szarul jatszott (serulesbol visszajove, meg tul korai fazisban mutet utan) heyward palyan volt megis kikaptunk.

Szoval bigben vs heyward 70% ben (o csinalja a pontot amivel nyerhetsz) heyward 30% befolyasolo. Es egy dlt hamarabb talalsz mint egy elit qbt. Szoval ertem en hogy d vezer, meg o az alapja a d.nek. De pont ez a baj. Mert nincs senki mas. De ez reszben igaz tuittra is. Ha nincsen palyan tuitt heyward is keves. Szoval ok ketten alap, hogy legyen d. Maradjunk ennyiben, meg hogy jobb, meg hogy vezer alkat. De tiutt nelkul is szetesnek, es erre is lathattal peldat amikor nem jatszott.

De ez a szomoru, hogy kb ket emberre epul a d. A ket dl re, es ha ok elfaradnak, akkor is vegunk. ha az egyik nem jatszik akkor is.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 434 — #NoStress
....
Soldados

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

A magam részéről nagyon köszönöm peterk és Black Adder kimerítő és tartalmas írását, mindkettővel nagyon egyetértek.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ha valaki vezet 6 vs 0 ra akkor utan a 6-7 utan 12-7 nel is jobb a 13 het mint nekimenni megint a 2 pontosnak. Es akkor ha az ellen csinal fgt. 13-10 ami jobb mint a 12-10 es egy fg vel vezet az ellen egy ponttal. Ez is lehet eleg a vegen a gyozelemhez as ellennek. Szoval az elso 2 pontos utan sem kellett szaladni az eredmeny utan. Hanem a harmadik sikertelen utan.ezert gaz. Mindegy.
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 250 — 毎日何かを学ぶ
Heyward Insta: I would like to thank everyone who has been in my corner this season. It pains me to say that I will not get to continue playing this season. My role will change as I can not play but it will not change the goals the team has set out. My support for this team will only grow and I look forward in watching this team grow and fight on. Hate being on the sideline but there is a greater plan taking place. My patience will be tested but I look forward to 2017. My hand will remain in the pile no matter what!
több mint 9 éve
Ne legyen igazam, de attól tartok, hogy Heywardot elvesztettük............
Klemó
Lassan csak megértjük miért is lenne jó 3 épkézláb DE...
Razi
Vagy miert lett volna Jo mcladon megtartasa is. Atlagos nt aki det is jatszhatna. Rotalva szuper. Persze penz Nagy ur. Most meg van a Nagy u"r.

több mint 9 éve
Tomlinbol indultam ki. Aki azt mondja tobbszor sikerul mint h nem. Ez 50 % nal tobbet jelent szamomra. Ezert irtam kb 60% ot. Tavaly sokkal tobb bejott a 2 pontosbol. De iden nem. Es ezert irtam h 4 bol 0 jott be. Szoval valthatott volna. Es ennyi wr serules utan, valamint gyenge o teljesitmeny utan, ami volt elozo meccsen bal ellen egyszeruen butasag VOLT egy jo csapat ellen eroltetni. Az elso utan Abba kellett volna hagyni. De 7 1 es csapat ellen meg el sem kezdeni 2 pontost.
gabistar
Az a probléma a kétpontosozással, hogy ha nem muszáj-matekból csinálod (hogy visszakerekíts 3 v 7 pontra az állást), hanem eleve így kezded el a játékot, akkor ha nem jön be az első, az vonzza magával azt, hogy folytatni kell. Az ellenfél általában 3 il. 7 pontonként szerzi a pontjait, ergó ha benne hagysz egy pontot valahol, akkor jó eséllyel bele fogsz futni szoros meccsnél az első mondatban írt "matekból muszáj" esetbe is.

A másik probléma, hogy a jó csapat és a rossz csapat között, százalékos eredményességben csak sok kísérlet után jön ki a különbség, mert 1 kísérlet az 1 kísérlet, a jobb offense-ek nem attól jobbak a rosszaknál, hogy mindent elsőre megoldanak, hanem attól, hogy 3 kísérletből tudnak haladni. Namost, meccsenként ha van átlag 3.5TD egy jobb offense esetén (számolok még hozzá 2FG-t is, hogy kijöjjön az elit kb. 30 pont), akkor 3.5 kísérlet elég kicsi szám. Egész idényre elosztva kijön persze mondjuk 50-55 kísérlet, ahol már egy jobb offense 50 helyett 60%-os sikeressége 5 plusz pontot hozhat. De hogy az az 5 plusz pont mikor és hol jön ki, azt nem lehet tudni. Sőt, ha valami valószínűbb, akkor az, hogy jobb védelmek, jobb csapatok esetén jön ki kevésbé - ergó ott fog inkább hiányozni, ha nem jön össze - és gyengébb csapatok ellen fog jobban összejönni .... ahol meg nem hiányzik az a plusz pont.

A konzervatív felfogás, vs bevállalósdi örök ellentéte ez is. A biztosabb, ha nem csinálod, de amit nem csinálsz, abból pluszt nem is nyerhetsz. Valahol mindig az arany középút a sikeres. Az edzőnek kell megéreznie a helyzet függvényében, hogy az adott szituációban érdemes-e rámenni, vagy sem. Amelyik ezt jól becsüli meg, az nyer vele, úgy, hogy máskor meg nem veszít vele. Aki egyáltalán nem kockáztat, az nem veszít miatta, de sosem fog nyerni sem így. Aki meg túl kockáztat, az összességében többet veszíthet, mint amit időnként nyer vele.
peterk2005
Igen ezert mondtam Dallas ellen tulkapas VOLT Mar as Elson is. Amikor tudod Jo csapat ellen jatszol. Es as elsonel a leglenyegesebb, h ha nem kockaztatsz nem eleg nekik 2 fg egyenliteni. Es ha 7 ponttal vezetsz elsokent akkor ok ax ellenfel is tulnyomoreszt 7 're mennek . Hogy tuti egyenlitsenek. A meccs vegen kenyszerbol mas teszta. Van 2 pont is safety. Szoval as is pont. Meg ha nem is surun. De ha meg sikerul a td utan a 2 pont. Az ellen is valszeg kettore megy. Szoval nem nagy huzas ez a ketto pontos. Inkabb tul eroltetes. Foleg ilyen def el amink van ne szorj el majdnem biztos pontot. Szerintem persze. De ebbe mar nemeloszor beleszaladtunk hogy majdnem kikaptunk miatta. Vagy rohanhattunk eredmeny utan.
több mint 9 éve
Heyward out for the season...
Razi
Than Steelers is out also. 😕
több mint 9 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 741
Heyward out for the season...
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 485 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tomlinbol indultam ki. Aki azt mondja tobbszor sikerul mint h nem. Ez 50 % nal tobbet jelent szamomra. Ezert irtam kb 60% ot. Tavaly sokkal tobb bejott a 2 pontosbol. De iden nem. Es ezert irtam h 4 bol 0 jott be. Szoval valthatott volna. Es ennyi wr serules utan, valamint gyenge o teljesitmeny utan, ami volt elozo meccsen bal ellen egyszeruen butasag VOLT egy jo csapat ellen eroltetni. Az elso utan Abba kellett volna hagyni. De 7 1 es csapat ellen meg el sem kezdeni 2 pontost.
gabistar
Az a probléma a kétpontosozással, hogy ha nem muszáj-matekból csinálod (hogy visszakerekíts 3 v 7 pontra az állást), hanem eleve így kezded el a játékot, akkor ha nem jön be az első, az vonzza magával azt, hogy folytatni kell. Az ellenfél általában 3 il. 7 pontonként szerzi a pontjait, ergó ha benne hagysz egy pontot valahol, akkor jó eséllyel bele fogsz futni szoros meccsnél az első mondatban írt "matekból muszáj" esetbe is.

A másik probléma, hogy a jó csapat és a rossz csapat között, százalékos eredményességben csak sok kísérlet után jön ki a különbség, mert 1 kísérlet az 1 kísérlet, a jobb offense-ek nem attól jobbak a rosszaknál, hogy mindent elsőre megoldanak, hanem attól, hogy 3 kísérletből tudnak haladni. Namost, meccsenként ha van átlag 3.5TD egy jobb offense esetén (számolok még hozzá 2FG-t is, hogy kijöjjön az elit kb. 30 pont), akkor 3.5 kísérlet elég kicsi szám. Egész idényre elosztva kijön persze mondjuk 50-55 kísérlet, ahol már egy jobb offense 50 helyett 60%-os sikeressége 5 plusz pontot hozhat. De hogy az az 5 plusz pont mikor és hol jön ki, azt nem lehet tudni. Sőt, ha valami valószínűbb, akkor az, hogy jobb védelmek, jobb csapatok esetén jön ki kevésbé - ergó ott fog inkább hiányozni, ha nem jön össze - és gyengébb csapatok ellen fog jobban összejönni .... ahol meg nem hiányzik az a plusz pont.

A konzervatív felfogás, vs bevállalósdi örök ellentéte ez is. A biztosabb, ha nem csinálod, de amit nem csinálsz, abból pluszt nem is nyerhetsz. Valahol mindig az arany középút a sikeres. Az edzőnek kell megéreznie a helyzet függvényében, hogy az adott szituációban érdemes-e rámenni, vagy sem. Amelyik ezt jól becsüli meg, az nyer vele, úgy, hogy máskor meg nem veszít vele. Aki egyáltalán nem kockáztat, az nem veszít miatta, de sosem fog nyerni sem így. Aki meg túl kockáztat, az összességében többet veszíthet, mint amit időnként nyer vele.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Fire Tomlin azért csak járja!
sutianap
lol, azert azzal is vigyaznek. Mint ahogy haleyvel is. De most megint belegorcsolt a 2 pontos fetishebe. lol. Nem kellene kirugni. De valaki mar ot es haleyt is helyre tehetne, amikor kibillenek a realitas talajarol. Mult heten haley, most tomlin. Bar mult heten sem haley droppolt, meg dobott benan. Es igy is tomlin fejet koveteltek. Na most lesz ra alap. De nem kene. Tul jo o ahhoz. De valaki a tulajdonos csaladbol raszolhatna, hogy mostmar azert ha 90% os esely az 1 pontra jo csapat ellen, ne erolkodj a 60 % os eselyuvel. Foleg hogy egy sem jott be ma. Es ha latod hogy nem jon be meccs kozben a 2 pontos, nem ego az 1 pont. Jobb mint a semmi. Szoval nem bun meccs kozben valtani. Inkabb ereny a hibadbol tanulni. Na ez ma neki sem ment.
gabistar
Ha igazak a számok, akkor 2 db extrapont kísérletből nincs meg a 2 pontod (90%) viszont 2 db 2 pontos kísérletből több mint 2 pontot szerzel. (60%)
Ha jól gondolom Soldi mikor pókerezik valami hasonlót nevezhet EV-nek. (Expected Value)
Ha 50% vagy annál több a 2 pontos kísérleteink megvalósulási aránya akkor hosszú távon az én matekom szerint helyes döntés élni vele, de gyanítom a 60%-od erősen túlzó volt, max 50%-t tudok elképzelni.
Persze a foci nem csak statisztika, 1000 és 1 dolog befolyásolja a döntést.
kittli

több mint 9 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 741
Klemó
Lassan csak megértjük miért is lenne jó 3 épkézláb DE...
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 356 — we almost always almost win
Mint más csapat szurkolója gondoltam hozzá szólok, hogy kit kerülnék el (mármint a Broncos kiket kerüljön el ha lehet) szívem szerint. | (Figyelmen kívül hagyva azt, hogy mekkora hagyománya van egy-egy párosításnak/összecsapásnak, ami előzetesen talán fontosabb nekem, mint az előzetes esélyek, legfeljebb utólag tartom hülyének magamat hogy örültem rekord kiterjesztő 9. Steelers-Broncosnak, vagy egy 4. Broncos-Browns konf döntőnek vagy egy reváns lehetőségnek a Ravens ellen 2012ért) Továbbá figyelmen kívül hagyva, hogy melyik csapat mennyire szimpatikus számora. Csak a kereteket nézem |

Nem érdekel ki milyen formában van MOST, mert - személyes vélemény - senki sincs olyan formában MOST, hogy az okozza a félelmet.
A Steelers viszont játszott már idén úgy, ami a Broncos idei legjobbjának is kihívás. A Ravenstől, Bengalstólés Brownstól ezt idén eddig még nem láttam. Ez nem jelenti azt, hogy nem tartogathatják a PO-ra a legjobbat, de az a "legjobb" nem rendelkezésre álló info, szóval marad a Vasas. Ha meg a Broncos játszik rosszul, akkor úgy is mindegy.

Ha a PO tapasztalatot nézem, ti annak is megfeleltek, ismerős pálya a ki-ki meccs mind a QB-nak, mind a HC-nak, de ebben a kategóriában Flacco se fosná magát bokán, hogy egyenes kiesés, és Harbaugh is készített már fel csapatot PO meccsre. Bengals már nehezebb kérdés, ők se újoncok, de amíg nincs meg az első győzelem, túlgörcsölhetnek meccset.

Meccset csak azért nem adnék le, hogy ne a Vasas jusson be, egyrészt minősíthetetlenül sportszerűtlen lenne, másrészt után extra ciki lenne kikapni a 6-10zel divet nyerő Brownstól.

Ez nem reprezentatív, csupán 1 ember véleménye Azon kívül szívet talán melenget, hogy ha egy csapatot más csapat szimpatizánsai is tisztelnek, vagy legalábbis tartanak tőle, de végeredményben az óriási közhely az igaz, 1 meccsen bármi megtörténhet és az ellenkezője is. Nem mindig a jobb fog nyerni, sőt még csak nem is mindig a jobban játszó. Hogy idén kinek fog kijönni a lépés, azt most nem lehet megmondani.

Ettől függetlenül 4-5-nél azt számolgatnám, hogy hogy lesz meg a PO, nem azt hogy ki mennyire nem akar majd ott velünk játszani.

Üdv:
B

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 800
Klemó
Hát ne is legyen. Lehet pár meccs pihenés elég lesz neki. Láttuk persze mire megyünk nélküle, de egy kis szerencsénk már nekünk is lehetne. Majd nemsokára Tomlin megmondja mennyit kell kihagynia...
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 717 — capitaine du château de Vienne 1487
Ha a Tomlin utáni időkre gondolok, egyszer szívesen megnézném, hogy Narduzzi mit tudna kezdeni a Steelers-el. Ez a Clemson elleni meccs igencsak emlékezetesre sikerült.
Klaci79
pedig ő D guru, ennek ellenére az offenz könyvét hoznám el

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 815
több mint 9 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 743 — Steelers fan
Szesze minden szavával egyetértek. Ami alatt azt írom, hogy mi vagyunk az a csapat, amelyikkel más nem akar játszani a PO-ban, arra gondolok, hogy ennek a csapatnak a legnagyobb a csúcspontja az AFC-ben a Patsen kívül. Tehát nem a jelenlegi teljesítményről beszélek, hanem arról, ami benne rejlik. A magam részéről inkább olyan csapattal találkoznék, amelynek vannak felső korlátai, mert az legjobb formájában is verhető, mint mondjuk a Pats-szel, amelyik ha jó formában van, az Isten se állítja meg. Na most nekünk szintén rettenetesen magasan van a csúcspont. Ezt láthattuk idén is a Skins és a Chiefs ellen, pedig azok sem szar csapatok. Tavalyról meg rengeteg példát lehetne hozni.Soldados
Az elméleti csúcspont semmit nem jelent, ha nem tudod kihozni. (Biztos, hogy mondta ezt már az asszony is 😀)

Az ember elméleti csúcspontoktól nem fél. A gyakorlati csúcspont az amitől igen. A tavalyi Steelerstől tartottam, mert amikor Big Ben egészséges volt, akkor jóval többször volt megállíthatatlan, mint nem. A mérleg is másodlagos, az a lényeg, hogy "hot streak"-ben van-e a csapat, vagy sem. Ha most kezdődne a playoff, akkor én sokkal jobban tartanék most a Patstől, a Raiderstől, és kb. ugyanannyira tartanék a Billstől, mint a Steelerstől. Az se zavar, hogy kilőttétek a Chiefs-t, mert 1-2 off-trend mérkőzése minden csapatnak van. A Pats-et két éve a 4. fordulóban agyonverte a Chiefs, de gyorsan kiderült, hogy nem az az igazi arcuk. Idén az eddigi teljesítményetek alapján a Chiefs meccsetek inkább tűnik kivételnek, mint igazi arcnak. Rakjatok össze 4-5 olyan meccset egymás után, és mindjárt mindenkinek tele lesz a gatyája tőletek.
peterk2005
De ki tudjuk hozni, idén is láttunk már rá példát. Ellenben a Ravens-nek még nem volt jó meccse. Szóval ha megkérdeznéd az ellen HC-kat, kétségem sincs, hogy melyik csapattal játszanának szívesebben. 😉
Soldados
Lényegtelen kivel játszanának, ha PO sem lesz.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 809 — Steelers fan
Fire Tomlin azért csak járja!
sutianap
lol, azert azzal is vigyaznek. Mint ahogy haleyvel is. De most megint belegorcsolt a 2 pontos fetishebe. lol. Nem kellene kirugni. De valaki mar ot es haleyt is helyre tehetne, amikor kibillenek a realitas talajarol. Mult heten haley, most tomlin. Bar mult heten sem haley droppolt, meg dobott benan. Es igy is tomlin fejet koveteltek. Na most lesz ra alap. De nem kene. Tul jo o ahhoz. De valaki a tulajdonos csaladbol raszolhatna, hogy mostmar azert ha 90% os esely az 1 pontra jo csapat ellen, ne erolkodj a 60 % os eselyuvel. Foleg hogy egy sem jott be ma. Es ha latod hogy nem jon be meccs kozben a 2 pontos, nem ego az 1 pont. Jobb mint a semmi. Szoval nem bun meccs kozben valtani. Inkabb ereny a hibadbol tanulni. Na ez ma neki sem ment.
gabistar
Ha igazak a számok, akkor 2 db extrapont kísérletből nincs meg a 2 pontod (90%) viszont 2 db 2 pontos kísérletből több mint 2 pontot szerzel. (60%)
Ha jól gondolom Soldi mikor pókerezik valami hasonlót nevezhet EV-nek. (Expected Value)
Ha 50% vagy annál több a 2 pontos kísérleteink megvalósulási aránya akkor hosszú távon az én matekom szerint helyes döntés élni vele, de gyanítom a 60%-od erősen túlzó volt, max 50%-t tudok elképzelni.
Persze a foci nem csak statisztika, 1000 és 1 dolog befolyásolja a döntést.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 800
Ha a Tomlin utáni időkre gondolok, egyszer szívesen megnézném, hogy Narduzzi mit tudna kezdeni a Steelers-el. Ez a Clemson elleni meccs igencsak emlékezetesre sikerült.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szesze minden szavával egyetértek. Ami alatt azt írom, hogy mi vagyunk az a csapat, amelyikkel más nem akar játszani a PO-ban, arra gondolok, hogy ennek a csapatnak a legnagyobb a csúcspontja az AFC-ben a Patsen kívül. Tehát nem a jelenlegi teljesítményről beszélek, hanem arról, ami benne rejlik. A magam részéről inkább olyan csapattal találkoznék, amelynek vannak felső korlátai, mert az legjobb formájában is verhető, mint mondjuk a Pats-szel, amelyik ha jó formában van, az Isten se állítja meg. Na most nekünk szintén rettenetesen magasan van a csúcspont. Ezt láthattuk idén is a Skins és a Chiefs ellen, pedig azok sem szar csapatok. Tavalyról meg rengeteg példát lehetne hozni.Soldados
Az elméleti csúcspont semmit nem jelent, ha nem tudod kihozni. (Biztos, hogy mondta ezt már az asszony is 😀)

Az ember elméleti csúcspontoktól nem fél. A gyakorlati csúcspont az amitől igen. A tavalyi Steelerstől tartottam, mert amikor Big Ben egészséges volt, akkor jóval többször volt megállíthatatlan, mint nem. A mérleg is másodlagos, az a lényeg, hogy "hot streak"-ben van-e a csapat, vagy sem. Ha most kezdődne a playoff, akkor én sokkal jobban tartanék most a Patstől, a Raiderstől, és kb. ugyanannyira tartanék a Billstől, mint a Steelerstől. Az se zavar, hogy kilőttétek a Chiefs-t, mert 1-2 off-trend mérkőzése minden csapatnak van. A Pats-et két éve a 4. fordulóban agyonverte a Chiefs, de gyorsan kiderült, hogy nem az az igazi arcuk. Idén az eddigi teljesítményetek alapján a Chiefs meccsetek inkább tűnik kivételnek, mint igazi arcnak. Rakjatok össze 4-5 olyan meccset egymás után, és mindjárt mindenkinek tele lesz a gatyája tőletek.
peterk2005
De ki tudjuk hozni, idén is láttunk már rá példát. Ellenben a Ravens-nek még nem volt jó meccse. Szóval ha megkérdeznéd az ellen HC-kat, kétségem sincs, hogy melyik csapattal játszanának szívesebben. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 485 — The only discipline that lasts, is self discipline

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)