Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
még Jacoby Jones mez is van, kizárólag haladóknak 😀
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Srácok!!!
Rátaláltam erre az oldalra most:
 www.footballsteelersprostore.com/
elég jó árban vannak jelenleg a cuccok...bár inkább csak mezben van komoly választék, de nekem úgy tűnik nagyon megéri most....
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Pörszi
Bissz
Seli
Akegyetlen:

O.Z.

Egy messzi vándor jött, ki ős romok

Felől regélt: A pusztán szörnyü két

Nagy csonka láb áll. Arrább lágy homok

Lep egy kőarcot. Homloka setét.

A vont ajk vén parancsszóktól konok,

S vad szenvedélye még kivésve ég

A hűs kövön, bár, mely véste, a kéz,

S a szív, hol dúlt e dölyf, temetve rég.

A talpkövön kevély igék sora:

"Király légy bár, jöjj és reszketve nézz:

Nevem Oz(ymandiás) 😉 urak ura."

Más semmi jel. A roppant rom körül

Határtalan szélesre s hosszura

A holt homoksík némán szétterül.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Juhász Gyula

A démonhoz

Alszol, de élsz! Tudom, tudom jól.
Te szálltál ki a mámoromból
Egy szürke szerda hajnalán,
Te gyújtogattál bús agyamban,
Míg néztelek dermedt riadtan
S jajgatva hívtam az anyám!

Alszol, de élsz! Te vársz a borban,
Ha majd tiportan lenn a porban
Üvöltöm: minden elveszett!
Te vársz sötéten és ragyogva
És elborult nagy homlokomra
Vöröslőn írod föl neved!

Alszol, de élsz! Az éji csendben
Fölébredsz és megállsz felettem,
Szívemre szorítod kezed.
Rád ismerek, mester, követlek
S a csöndes és bús őrületnek
Pallóján indulok veled!

Alszol, de élsz! Most néha ébredsz
És versek lázas üteméhez
Vered a taktust, csendesen,
De egyszer, egyszer, szörnyű, tompa
Taglóval sujtasz homlokomra
S kioltod tündöklő szemem..

Csokkolom!!! 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
bold: AB megdönti megatron 2012-es rekordját yardok számában+ elkapások számában
ehhez az kell, hogy átlagosan 189 yardot hozzon a két hátralévő meccsen, pont annyit mint a vadpacik ellen hozott, ami ugye nem is lehetetlen ...
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mekkora szar màr h ebben a menetelésben, Bell nem rud részt venni!
steelwolf
Én ezt inkább úgy fogom fel, hogy a csapatunk erejét mutatja. 😊 Persze Bellt sajnálom, neki tuti qrva szar lehet oldalról nézni. Ahogy amúgy Pouncey-nak is.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nincs ilyenh gópec bár szódi mútkor má elpötyíntette ezt... Aszondon töröljük magunkat foglalkozzunk csak azzal, hogy csak a mi kezünkbe került a staféta és be is kocogtunk vele a célegyenesbe a hajtűkanyarról. Már csak a két enyhe bal három kell
kishaszi
Akkor még nem voltunk túl a két meleg meccsen. Most már leszarom mit csinál a Pats, csak mi húzzuk be a 2 kötelezőt, aztán meglátjuk az milyen kiemelésre elég. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Odaát: WR Marlon Brown(back) és a linebacker Albert McClellan (ankle) nem edzett. Brown out McClellan doubtful.
Linebacker Daryl Smith (not injury related) probable probable a cornerback Jimmy Smith(thigh) és a tackle Ricky Wagner(knee) Ők teljes edzésmunkát végeztek

Nálunk:
Harrison, Spaeth, Allen, Gay és Mitchell van Probable státuszon, de mindenki teljes edzést nyomott
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mekkora szar màr h ebben a menetelésben, Bell nem rud részt venni!
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ezen a héten komoly D-guru vendéget hívott a szakmai stáb: Monte Kiffin. Tomlinnal dolgozott együtt még Tampában.
Soldados
Biztos azért hívta, hogy nosztalgiázzanak egyet azokról az időkről, amikor a Tampa 2 még működött...
több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Nincs ilyenh gópec bár szódi mútkor má elpötyíntette ezt... Aszondon töröljük magunkat foglalkozzunk csak azzal, hogy csak a mi kezünkbe került a staféta és be is kocogtunk vele a célegyenesbe a hajtűkanyarról. Már csak a két enyhe bal három kell

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Ezen a héten komoly D-guru vendéget hívott a szakmai stáb: Monte Kiffin. Tomlinnal dolgozott együtt még Tampában.

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Ha mi nyerünk, és kikap a Jets akkor már megvan a PO, vagy még nem tuti?
bcsarli
Ha nyerünk és a Jets kikap, akkor a PO már tuti.
Soldados
Akkor most az egyszer: hajrá Pats! (később majd lehet törölni ezt a hsz-t? .-)
bcsarli
Nemlehet, ijen mértékű fegyelmezetlenség azonnali megvonással jár, hogy mit és mikor vonunk meg majd azonnali statáriális sáriabíróság elhatározza, ha akarja. Addigis retek és fóka.
sutianap
Majdnem tudtam követni, de a sáriabíróságnál lebénultam. Lehet hogy túl sokat ittam?
bcsarli
Ne tetézd!

több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
bcsarli
Soldados
bcsarli
Nemlehet, ijen mértékű fegyelmezetlenség azonnali megvonással jár, hogy mit és mikor vonunk meg majd azonnali statáriális sáriabíróság elhatározza, ha akarja. Addigis retek és fóka.
sutianap
Majdnem tudtam követni, de a sáriabíróságnál lebénultam. Lehet hogy túl sokat ittam?

több mint 8 éve
bcsarli
Soldados
bcsarli

több mint 8 éve
Daragó Sándor 24
Előre is örök hálám Soldados,végre újra élhetem azokat a fantasztikus meccseket. 😊
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
bcsarli
Soldados

több mint 8 éve
bcsarli

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Srácok valakinek nincs meg véletlenül a 2008-as idény minden Seelers meccse nagyon hálás lennék ha átmásolná nekem,akinek megvan szóljon és megbeszéljük a részleteket.
Daragó Sándor
Nekem a 3 PO-meccsünk van meg egészben.
Soldados
A super bowl-al együtt magyarul vágás nélkül az jöhetne az összes.Ha magyarul van át is írhatod megdumáljuk hol vehetem át és,hogy mivel tartozom.☺
Daragó Sándor
A Div Round (Chargers ellen) és az AFC-döntő (Ravens) csak magyarul van meg reklámostul. A Super Bowl (Cards) viszont megvan magyarul és angolul is teljes egészében. Néhány DVD-be pedig nem rokkanok bele, szóval nem tartozol semmivel. 😉

Majd jelzem, ha lemásoltam őket, s akkor megdumáljuk, hogyan juttassam el hozzád.

több mint 8 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ

Kellemes Karácsonyt
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
több mint 8 éve
Daragó Sándor 24
Srácok valakinek nincs meg véletlenül a 2008-as idény minden Seelers meccse nagyon hálás lennék ha átmásolná nekem,akinek megvan szóljon és megbeszéljük a részleteket.
Daragó Sándor
Soldados
A super bowl-al együtt magyarul vágás nélkül az jöhetne az összes.Ha magyarul van át is írhatod megdumáljuk hol vehetem át és,hogy mivel tartozom.☺
több mint 8 éve
Mitchell teljes edzést tolt. Will Allen és Spaeth veterán szabadnapot kapott.

több mint 8 éve
Daragó Sándor