Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Ez engem nem foglalkoztat. Az zavar, hogy több meccsen MVP formában játszik és mindenki odavan érte, aztán jön egy gyenge meccs és máris a pokolban. Szarul játszott ez tény, ettől még nyerhettünk volna, de sajnos az egész csapat koncentrációja a béka segge alatt volt.Az, hogy Brady kiégett vagy sem, sosem állt vitán felül.Tehetség alapján ligaelit a Steelers O.és az is, hogy TB kiöregedett és már vissza kellett volna vonulnia...ilyen számokat könnyű leírni bárkinek
Ha az O-k legjobb teljesítményeit hasonlítjuk össze, ligaelit a Steelers O.
De módfelett ritka, hogy a tehetség minden meccsen a legjobb teljesítményt tudja leadni.
Egy 10-100 teljesítmény között fluktuáló egység átlagosan gyengébb, mint egy 60-70 között. (Avg. 55 vs avg 65)
Ez a gond a Steelers O-val.
Meg az, hogy semmi garancia, hogy bármikor, bárki ellen tudja az A játékát hozni.
Nem tudja.
Így pedig elhamarkodott ligaelitnek nevezni.
Vagyis vannak olyan kritériumok melyek alapján lehet, csak eléggé önbecsapós, mert aki jogosan várja el a 100-as (vagy legalább a 90+ -os teljesítményt), az bizony kénytelen néha a 30- -al is szembesülni.
BB pedig nagy kedvencem, de módfelett "hangulatember".
És ebből kifolyólag sajnos nem megbízható.
BB konkrétan TOP3 QB jelenleg - méghozzá vitán felül.Így jelenleg nem top3 QB, ez a vita is eldőlt tegnap este.
Soldados
Sobri Jóska
Klaci79
Jól elvitázgattam rajta 5-6 évig. 😉
Szerinted BB top3 QB jelenleg? Vitán felül?
Sobri Jóska
Amúgy ha megnézem a jelenlegi irányítókat TB, CN, CP, RW vagy BB között nincs igazán szignifikáns különbség. Bárkire rá lehet vágni, hogy top3 és azt bőven lehet bizonyítani is. De ezzel a kérdéssel foglalkozzon az akinek fontos...
több mint 8 éve
simán, és a legjobb pure passer (hogy Newtonnak ne csak a karját vegyük figyelembe).Rendben, így gondolod. De mivel én ezt vitatom, és szerintem jelenleg Brady vagy Newton vagy Palmer simán jobb, ezért az az állítás már nem tartható, hogy vitán felül top3 QB.
az AFC-ben a közelében nincs senki Big Bennek, de az NFC-ben is csak jelenleg hasonló szinten teljesítők vannak, jobbak nem igen.
gabtsi
több mint 8 éve
simán, és a legjobb pure passer (hogy Newtonnak ne csak a karját vegyük figyelembe). az AFC-ben a közelében nincs senki Big Bennek, de az NFC-ben is csak jelenleg hasonló szinten teljesítők vannak, jobbak nem igen.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 8 éve
Az, hogy Brady kiégett vagy sem, sosem állt vitán felül.Tehetség alapján ligaelit a Steelers O.és az is, hogy TB kiöregedett és már vissza kellett volna vonulnia...ilyen számokat könnyű leírni bárkinek
De módfelett ritka, hogy a tehetség minden meccsen a legjobb teljesítményt tudja leadni.
Egy 10-100 teljesítmény között fluktuáló egység átlagosan gyengébb, mint egy 60-70 között. (Avg. 55 vs avg 65)
Meg az, hogy semmi garancia, hogy bármikor, bárki ellen tudja az A játékát hozni.
Nem tudja.
Vagyis vannak olyan kritériumok melyek alapján lehet, csak eléggé önbecsapós, mert aki jogosan várja el a 100-as (vagy legalább a 90+ -os teljesítményt), az bizony kénytelen néha a 30- -al is szembesülni.
BB konkrétan TOP3 QB jelenleg - méghozzá vitán felül.Így jelenleg nem top3 QB, ez a vita is eldőlt tegnap este.
Soldados
Sobri Jóska
Klaci79
Jól elvitázgattam rajta 5-6 évig. 😉
Szerinted BB top3 QB jelenleg? Vitán felül?
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Tehetség alapján ligaelit a Steelers O.és az is, hogy TB kiöregedett és már vissza kellett volna vonulnia...ilyen számokat könnyű leírni bárkinek
Nem tudja.
Soldados
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Tehetség alapján ligaelit a Steelers O.Ha az O-k legjobb teljesítményeit hasonlítjuk össze, ligaelit a Steelers O.
Nem tudja.
Soldados
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Egy - két betli meccs minden csapatban benne van, sajnos a miénk a legrosszabbkor jött. Sajnálom, mert megérdemelnénk a PO - ba jutást, rengeteg nehézséget sikerült legyőzni.ez a pecces rész finoman szólva is csacsiság, arról már nem is beszélve, hogy ez a jets nem is olyan rossz csapat....senkit nem lehet ezért hibáztatni, csak magunkat
Hangsúlyozom, csak magunknak köszönhetjük, de... Korábban többször írtak arról, hogy a PO - ban a New England biztos minket szeretne majd elkerülni. Kiegyenlítenek a Jets ellen, utána mi zakózunk (helyzetbe lehet hozni a zöldeket) a hosszabbításban pedig átadják a kezdést (ilyenről sem hallottam még) majd egy perc alatt benyelnek egy td - t. Ritka gusztustalan társaság, ha a korábbi húzásaikra is gondolok.
Az lenne a szép bosszú, ha 6. helyen valahogy csak bekúsznánk (bízok Rexben) és a Po -ban lealáznánk őket.
no flacco
több mint 8 éve
Egy - két betli meccs minden csapatban benne van, sajnos a miénk a legrosszabbkor jött. Sajnálom, mert megérdemelnénk a PO - ba jutást, rengeteg nehézséget sikerült legyőzni.Nyilván így terveztük, hogy az utolsó driveban majdnem kettetoretjuk Gronkot egy korhazpasszal,hogy egyenlíteni tudjunk,(mert az snassz, rendes jatekidoben kikapni)aztán egy laza mozdulattal átadjuk a rúgás jogát, hogy be tudjuk engedni őket TD-re. .. De előtte a 3.playben még "kitoretjuk" az egyszem LT-nk bokáját ,hogy könnyebb legyen a Jetsnek... OMG...
Hangsúlyozom, csak magunknak köszönhetjük, de... Korábban többször írtak arról, hogy a PO - ban a New England biztos minket szeretne majd elkerülni. Kiegyenlítenek a Jets ellen, utána mi zakózunk (helyzetbe lehet hozni a zöldeket) a hosszabbításban pedig átadják a kezdést (ilyenről sem hallottam még) majd egy perc alatt benyelnek egy td - t. Ritka gusztustalan társaság, ha a korábbi húzásaikra is gondolok.
Az lenne a szép bosszú, ha 6. helyen valahogy csak bekúsznánk (bízok Rexben) és a Po -ban lealáznánk őket.
no flacco
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
no flacco
317
Egy - két betli meccs minden csapatban benne van, sajnos a miénk a legrosszabbkor jött. Sajnálom, mert megérdemelnénk a PO - ba jutást, rengeteg nehézséget sikerült legyőzni.Hangsúlyozom, csak magunknak köszönhetjük, de... Korábban többször írtak arról, hogy a PO - ban a New England biztos minket szeretne majd elkerülni. Kiegyenlítenek a Jets ellen, utána mi zakózunk (helyzetbe lehet hozni a zöldeket) a hosszabbításban pedig átadják a kezdést (ilyenről sem hallottam még) majd egy perc alatt benyelnek egy td - t. Ritka gusztustalan társaság, ha a korábbi húzásaikra is gondolok.
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Szokás szerint jön a Tomlin takarodj. Érdemes megnézni azon csapatok statisztikáját ahol a 3. 4. irányító is a pályán kellett legyen nem egy meccset. Ez pedig edző kérdés is nagyrészt. Tomlin abban nagyon jó, hogy összekapja a gárdát akkor, ha sok a gond. Idén is megtette, túléltük, ott vagyunk a végén. Az pedig meglehetősen gonosz kijelentés, hogy Harbaugh lemeccselte volna a Vick-kel pályára kényszerülő Tomlint az első meccsen...(hozzáteszem, hogy a januári PO meccset is inkább az OC-nak adom a túloldalt és elegánsan túllépek egy Bell sérülés után féloldalas Steelers O-n....)Azt azért hozzáteszem, hogy éppúgy, ahogy a nagy meccsekre többnyire sikerül felpörgetnie a csapatot, úgy a papíron elvileg kötelező meccseken látványosan alulteljesítünk. Szerepelt már itt is a statisztika, az utóbbi 11 meccsünkből, amit negatív mérlegű csapat ellen játszottunk, hetet elveszítettünk. Nyilván árnyalja a képet pl. a Chiefs elleni vereség, akik akkor még negatív mérleggel álltak, mostanra viszont egy körrel a vége előtt garantált PO-résztvevők, illetve akkor Landry Jones irányított, de gondolom mindenki fel tudja idézni, hogy az előző szezonban hány ilyen meccset buktunk el. (Csak zárójelben jegyzem meg, akkor is volt a mostanihoz hasonlóan olyan, hogy nagy győzelmek után - tehát elvileg momentummal a hátunk mögött - sikerült kikapni egy lényegesen gyengébb ellenféltől, amikor a Colts és a Ravens bedarálása után botlottunk a kezdő irányítója nélkül játszó Jets ellen.) Vagy amikor végül nem is kaptunk ki, de bizonyára sokan emlékeznek, mennyire enerváltan jött ki a csapat például a Titans ellen. Ezekben vastagon benne van a coaching, azon belül is elsősorban a főedző felelőssége. Én sem a "Fire Tomlin!"-nal jövök, de mindamellett, hogy el kell ismerni az érdemeit abban, hogy Ben és a többiek hosszabb-rövidebb hiánya ellenére még mindig versenyben vagyunk a PO-ért, az is vitán felül áll szerintem, hogy a tegnapi vereség nem kis részben az ő felelőssége is. Nem azt mondom, hogy egyedül az övé, mert ez a meccs mindenekelőtt Ben pocsék játékán úszott el, de vastagon benne van Tomlin keze is.
Hoztunk egy idegenbeli Bengals és egy otthoni Broncos elleni meccset, az O pedig a három kulcssérülés ellen űberidényt hoz. Igen, elcsesztük ezt a meccset, és ez az edző lelkén (is) szárad, de hol vagyunk attól, hogy edzőkérdésről beszéljünk...Klemó
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Mindamellett egyébként, hogy tartom: miénk a liga egyik ha nem a legjobb offense-e, az is tény hogy ha mint csapat nézzük ez az offense is csak a középmezőnyhöz elég. Ismét bebizonyosodott, hogy mélyen átlag alatti edge rusherekkel ezt a játékot nem lehet magas szinten játszani. Ez talán a legfájóbb, még rosszabb mint a lyuk a fal közepén vagy hogy Gay (akivel nem vagyok elégedetlen) jelenleg a no1 CB. Az egyik meccsen ez a nagyobb probléma, a másikon meg az. Mert egyébként csak hozzáteszem, hogy a Ravens OL ligaelit, főleg a 23 elszenvedett sack-el. Úgyhogy nagy nyomást nem várhattunk (és nem is kaptunk)
Bár felesleges a védelmet elemezni, mert ha egy Seattle-Denver-Cinci trió ellen felteszel 30 pontot, akkor itt is kellett volna....
így meg marad a Hajrá Bills és a Rex az Isten 😀
több mint 8 éve
meme
2 102
Ó nem fáj ez nekem 😉 Úgy is a mink a legjobb védelem a ligában 😀 ezek alapján. Tényleg szeretnék egy visszavágót Po-ban.... ott eldőlne hogy ki /naná hogy mi/ 😉 a jobb csapat idén!ahhhh. Az nyilván relatív, hogy ki a legjobb, de laby mondanivalóján mit sem változtat az, hogy top3, vagy az, hogy a legjobb.....ezért gondoltam, hogy jelent valamit, hogy reagálsz.....Nem bölcsészkedni akartam.. Az egyik legjobb vagyis top azt aláirom, de hogy a legjobb azért az már meleg kissé! Az hogy a sajtó mit ir az meg 3 hetente változik. Éppen milyen meccset futnak. Érdekes mert mert a komplett edzői stábtól meg nem hallottam hogy ezt igy kijelentette volna....Legalább hülyeséget ne. Csak a konkrét NFL csapatostul, edzőstül, sajtóstul tartotta és tartja most is top O-nak és erről legfeljebb a bölcsészek nyitnak vitát...Ezt csak ti állítottátok... De amennyire örülök az L nek annyira sajnálom is... Jó lenne egy visszavágó a Po-ban.Hagyjuk már ezt a Ravens C szöveget a D oldalon, ugyanis orbitális baromság...ha pedig mondjuk, akkor mondjuk azt, hogy Steelers B az O oldalon, hiszen ne feledjük itt is van 3 kulcs kieső és biza Wallace most is bizonyította, hogy nem több egy átlagos centernél és még a katonánk is gyakran akkor hozza a bakit, amikor nagyon nem mondtam volna, ha a végén behúzunk egy normális drive-ot.Csak az a különbség, hogy mi a kiesőink ellenére voltunk/vagyunk állítólag a liga legjobb offense.
Klemó
laby
meme
Ahogy a Broncos D a 30+ pont mellett is a liga egyik legjobbja, addig a mostani Steelers O ezután a meccs után is az.
A Ravens D-ben van konkrétan minimum 3-4 olyan ember, aki nálunk simán kezdő (a komplett sec mellett ugye Dummervill, Mosley...), pedig nálunk NINCS sérülés. Ezért írtam azt, hogy ne nézzük már le a Ravens D-t.
Klemó
meme
Klemó
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Klemó
5 665
ahhhh. Az nyilván relatív, hogy ki a legjobb, de laby mondanivalóján mit sem változtat az, hogy top3, vagy az, hogy a legjobb.....ezért gondoltam, hogy jelent valamit, hogy reagálsz.....Nem bölcsészkedni akartam.. Az egyik legjobb vagyis top azt aláirom, de hogy a legjobb azért az már meleg kissé! Az hogy a sajtó mit ir az meg 3 hetente változik. Éppen milyen meccset futnak. Érdekes mert mert a komplett edzői stábtól meg nem hallottam hogy ezt igy kijelentette volna....Legalább hülyeséget ne. Csak a konkrét NFL csapatostul, edzőstül, sajtóstul tartotta és tartja most is top O-nak és erről legfeljebb a bölcsészek nyitnak vitát...Ezt csak ti állítottátok... De amennyire örülök az L nek annyira sajnálom is... Jó lenne egy visszavágó a Po-ban.Hagyjuk már ezt a Ravens C szöveget a D oldalon, ugyanis orbitális baromság...ha pedig mondjuk, akkor mondjuk azt, hogy Steelers B az O oldalon, hiszen ne feledjük itt is van 3 kulcs kieső és biza Wallace most is bizonyította, hogy nem több egy átlagos centernél és még a katonánk is gyakran akkor hozza a bakit, amikor nagyon nem mondtam volna, ha a végén behúzunk egy normális drive-ot.Csak az a különbség, hogy mi a kiesőink ellenére voltunk/vagyunk állítólag a liga legjobb offense.
Klemó
laby
meme
Ahogy a Broncos D a 30+ pont mellett is a liga egyik legjobbja, addig a mostani Steelers O ezután a meccs után is az.
A Ravens D-ben van konkrétan minimum 3-4 olyan ember, aki nálunk simán kezdő (a komplett sec mellett ugye Dummervill, Mosley...), pedig nálunk NINCS sérülés. Ezért írtam azt, hogy ne nézzük már le a Ravens D-t.
Klemó
meme
több mint 8 éve
meme
2 102
Nem bölcsészkedni akartam.. Az egyik legjobb vagyis top azt aláirom, de hogy a legjobb azért az már meleg kissé! Az hogy a sajtó mit ir az meg 3 hetente változik. Éppen milyen meccset futnak. Érdekes mert mert a komplett edzői stábtól meg nem hallottam hogy ezt igy kijelentette volna....Legalább hülyeséget ne. Csak a konkrét NFL csapatostul, edzőstül, sajtóstul tartotta és tartja most is top O-nak és erről legfeljebb a bölcsészek nyitnak vitát...Ezt csak ti állítottátok... De amennyire örülök az L nek annyira sajnálom is... Jó lenne egy visszavágó a Po-ban.Hagyjuk már ezt a Ravens C szöveget a D oldalon, ugyanis orbitális baromság...ha pedig mondjuk, akkor mondjuk azt, hogy Steelers B az O oldalon, hiszen ne feledjük itt is van 3 kulcs kieső és biza Wallace most is bizonyította, hogy nem több egy átlagos centernél és még a katonánk is gyakran akkor hozza a bakit, amikor nagyon nem mondtam volna, ha a végén behúzunk egy normális drive-ot.Csak az a különbség, hogy mi a kiesőink ellenére voltunk/vagyunk állítólag a liga legjobb offense.
Klemó
laby
meme
Klemó
több mint 8 éve
Klemó
5 665
Legalább hülyeséget ne. Csak a konkrét NFL csapatostul, edzőstül, sajtóstul tartotta és tartja most is top O-nak és erről legfeljebb a bölcsészek nyitnak vitát...Ezt csak ti állítottátok... De amennyire örülök az L nek annyira sajnálom is... Jó lenne egy visszavágó a Po-ban.Hagyjuk már ezt a Ravens C szöveget a D oldalon, ugyanis orbitális baromság...ha pedig mondjuk, akkor mondjuk azt, hogy Steelers B az O oldalon, hiszen ne feledjük itt is van 3 kulcs kieső és biza Wallace most is bizonyította, hogy nem több egy átlagos centernél és még a katonánk is gyakran akkor hozza a bakit, amikor nagyon nem mondtam volna, ha a végén behúzunk egy normális drive-ot.Csak az a különbség, hogy mi a kiesőink ellenére voltunk/vagyunk állítólag a liga legjobb offense.
Klemó
laby
meme
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Te nem szoktál olvasni amerikai szaksajtót? Ne szórakozzunk már gyerekek. Egész USA attól volt hangos, hogy mennyire jó a Steelers O. Most kikaptak és akkor mi van? 6 meccsen keresztül 30+ pont elit D-k ellen. Van egy mumusunk aki ellen sajnos nem megy. Betliztek! Ez is szép ebben a sportban, hogy a leggyengébb ellen is sajnos előfordul. Ettől még aki azt mondja nincs a Steelers O a legjobbak között az vagy nem ért hozzá vagy és itt inkább erről van szó: jó magyar szokás szerint kárörvendő.Ezt csak ti állítottátok... De amennyire örülök az L nek annyira sajnálom is... Jó lenne egy visszavágó a Po-ban.Hagyjuk már ezt a Ravens C szöveget a D oldalon, ugyanis orbitális baromság...ha pedig mondjuk, akkor mondjuk azt, hogy Steelers B az O oldalon, hiszen ne feledjük itt is van 3 kulcs kieső és biza Wallace most is bizonyította, hogy nem több egy átlagos centernél és még a katonánk is gyakran akkor hozza a bakit, amikor nagyon nem mondtam volna, ha a végén behúzunk egy normális drive-ot.Csak az a különbség, hogy mi a kiesőink ellenére voltunk/vagyunk állítólag a liga legjobb offense.
Klemó
laby
meme
több mint 8 éve
meme
2 102
Ezt csak ti állítottátok... De amennyire örülök az L nek annyira sajnálom is... Jó lenne egy visszavágó a Po-ban.Hagyjuk már ezt a Ravens C szöveget a D oldalon, ugyanis orbitális baromság...ha pedig mondjuk, akkor mondjuk azt, hogy Steelers B az O oldalon, hiszen ne feledjük itt is van 3 kulcs kieső és biza Wallace most is bizonyította, hogy nem több egy átlagos centernél és még a katonánk is gyakran akkor hozza a bakit, amikor nagyon nem mondtam volna, ha a végén behúzunk egy normális drive-ot.Csak az a különbség, hogy mi a kiesőink ellenére voltunk/vagyunk állítólag a liga legjobb offense.
Klemó
laby
több mint 8 éve
Majd mindenki elhitte itt soldinak, hogy a bab is hús. Sajna de való benne volt a levegőben ha betlizik az offense akkor jönni fog egy L. Márpedig nincs olyan top3 qb-s ligalegjobb elkapója egység a ligában akiknek ne szaladna be legalább egy ilyen meccs egy évben. Ez a lehető legrosszabbkor jött...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Hagyjuk már ezt a Ravens C szöveget a D oldalon, ugyanis orbitális baromság...ha pedig mondjuk, akkor mondjuk azt, hogy Steelers B az O oldalon, hiszen ne feledjük itt is van 3 kulcs kieső és biza Wallace most is bizonyította, hogy nem több egy átlagos centernél és még a katonánk is gyakran akkor hozza a bakit, amikor nagyon nem mondtam volna, ha a végén behúzunk egy normális drive-ot.Csak az a különbség, hogy mi a kiesőink ellenére voltunk/vagyunk állítólag a liga legjobb offense.
Klemó
több mint 8 éve
chvs
86
majd az SB-n legyen ekkora szád trollpapa😀A jól megjósolt szokásos ostoba vereség (bár én a Browns-tól vártam).Mert idén nem top3 QB. 😉
Semmi köze a védelemnek ehhez.
Roethlisberger erőltette egész meccsen feleslegesen Brown-t ahelyett, hogy inkább az üres embert kereste volna.
Totál homály volt végig, és borzasztó is volt nézni egész meccsen a szenvedését. Nem értem miért csinál időnként ennyire szar meccset.
laby
De majd Soldi barátom elmondja, hogy miért jobb idén, mint Brady, Newton vagy Palmer.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
A jól megjósolt szokásos ostoba vereség (bár én a Browns-tól vártam).Mert idén nem top3 QB. 😉
Semmi köze a védelemnek ehhez.
Roethlisberger erőltette egész meccsen feleslegesen Brown-t ahelyett, hogy inkább az üres embert kereste volna.
Totál homály volt végig, és borzasztó is volt nézni egész meccsen a szenvedését. Nem értem miért csinál időnként ennyire szar meccset.
laby
De majd Soldi barátom elmondja, hogy miért jobb idén, mint Brady, Newton vagy Palmer.
több mint 8 éve
Klemó
5 665
Szokás szerint jön a Tomlin takarodj. Érdemes megnézni azon csapatok statisztikáját ahol a 3. 4. irányító is a pályán kellett legyen nem egy meccset. Ez pedig edző kérdés is nagyrészt. Tomlin abban nagyon jó, hogy összekapja a gárdát akkor, ha sok a gond. Idén is megtette, túléltük, ott vagyunk a végén. Az pedig meglehetősen gonosz kijelentés, hogy Harbaugh lemeccselte volna a Vick-kel pályára kényszerülő Tomlint az első meccsen...(hozzáteszem, hogy a januári PO meccset is inkább az OC-nak adom a túloldalt és elegánsan túllépek egy Bell sérülés után féloldalas Steelers O-n....)Hoztunk egy idegenbeli Bengals és egy otthoni Broncos elleni meccset, az O pedig a három kulcssérülés ellen űberidényt hoz. Igen, elcsesztük ezt a meccset, és ez az edző lelkén (is) szárad, de hol vagyunk attól, hogy edzőkérdésről beszéljünk...
És Még egyszer az O és D felelősségről. Nem véletlen, hogy jó D nélkül nincs bajnokság. Borzalmasan nehéz azzal a teherrel az O-nak pályára mennie, hogy pontot KELL csinálnia, különben elmegy/elmennek a meccsek. Rombolni ugyanis még mindig könnyebb, mint építeni és ez még ebben az O orientált ligában is igaz. Ráadásul vegyük észre, hogy mindenki ránk készül, elemzi mit lehet/kell csinálni, mindenki bennünket akar megállítani. Nézzük végig a PO csapatok D statjait és eleve a D-ket. Ha pedig megnézem azt mondom, hogy TO képes D ide, úgy nem lehet ott lenni, hogy a DL-en kívül nincs átlagos teljesítményt nyújtó egységünk sem...
több mint 8 éve
Seggem verném a földhöz örömömben, ha lenne egy olyan edzőnk mint Harbaugh. Harmadszor alázza idén Tomlint.azért alázásnak egyiket se nevezném...főleg az előző meccset nem, ott leginkább scobee alázott minket...rendben van én értem a csalódottságot a Steelers szurkolóknál, na de nem túlzás ez egy kissé
Tibi76
szar egy ilyen vereség meg minden, na de idén megint az utolsó pillanatig harcban voltunk a PO-ért Tomlinnal, pedig 4 meccset ugye Vick-el meg Jones-al játszott a csapat, és ugye elég komoly sorsolásunk volt idén...
sajnos minden évben van ilyen "ravenses" meccsünk, ezért nem kell mindent kidobni, csak p.csánrúgni max valakit
Klaci79
Seggem verném a földhöz örömömben, ha lenne egy olyan edzőnk mint Harbaugh. Harmadszor alázza idén Tomlint.azért alázásnak egyiket se nevezném...főleg az előző meccset nem, ott leginkább scobee alázott minket...rendben van én értem a csalódottságot a Steelers szurkolóknál, na de nem túlzás ez egy kissé
Tibi76
szar egy ilyen vereség meg minden, na de idén megint az utolsó pillanatig harcban voltunk a PO-ért Tomlinnal, pedig 4 meccset ugye Vick-el meg Jones-al játszott a csapat, és ugye elég komoly sorsolásunk volt idén...
sajnos minden évben van ilyen "ravenses" meccsünk, ezért nem kell mindent kidobni, csak p.csánrúgni max valakit
Klaci79
Azt sem mondanám, hogy csak voltunk versenyben, mert szerintem jövő héten így nyerni fogunk és afelől sincs semmi kétségem, hogy a bills ezer fokon fog pörögni a jets ellen pláne úgy, hogyha nyernek elüthetik a jetset a po-tól. Ryant meg ismerjük...Seggem verném a földhöz örömömben, ha lenne egy olyan edzőnk mint Harbaugh. Harmadszor alázza idén Tomlint.azért alázásnak egyiket se nevezném...főleg az előző meccset nem, ott leginkább scobee alázott minket...rendben van én értem a csalódottságot a Steelers szurkolóknál, na de nem túlzás ez egy kissé
Tibi76
Klaci79
" class="embed">
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Tibi76
több mint 8 éve
Seggem verném a földhöz örömömben, ha lenne egy olyan edzőnk mint Harbaugh. Harmadszor alázza idén Tomlint.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."