Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 8 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Seggem verném a földhöz örömömben, ha lenne egy olyan edzőnk mint Harbaugh. Harmadszor alázza idén Tomlint.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 908
Az elmult hetekben nagyon ment itt a szeker. Nalunk nagyon nem. Annyira underdogok voltunk h odaat mindenki elhitte. A po meglesz de akkor is a cicakn
ak szurkolok majd. Azert izgalmas volt a meccs. Gratu es sok sikert.
Collapo
Hát persze, ha mindez egy joeybosába is került, hessmadár!
sutianap
csak úgy ne járjon, mint klóni.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 666
Nem érdemeltük ezt a meccset meg. Akkor is azt mondtam volna, ha a végén behúzunk egy normális drive-ot. Egész meccsen edzőstül játékostul betli. Tudjuk, hogy bizonyosan nem lesz pontzuhatag, de nem FG-re megyünk a 20 yardon? Ez még akkor is butaság, ha bejön, ugyanis sokkal, de sokkal többet tudsz veszteni egy momentumát kereső ellenfél ellen.

Az O az idény leggyengébb meccsét játszotta Bennel az élen. Rossz döntések sora, lassúság, dekoncentráció rossz playcalling (tipikusan itt kellett volna a dink and dunk türelmesen is szépen..). Egyértelmű, hogy ha okokat keresünk, akkor azt itt kell keresni. Emeleltt viszont Én már unom hallgatni ezt a D ennyit tud dumát. Nem! Egy egy hete a Ravensszel készülő QB volt a másik oldalon, de egy azaz egy CB sacket sikerült rajta elhelyezni...szinte végig nyugalmasan tehette a dolgát...és ami a legfájóbb a kritikus negyedik negyedben úgy jöttek át rajtunk 3(!) playből, hogy az siralmas. Nem! Ez nem egy PO csapat D-je és ennél több kell, nézzük meg, hogy a PO csapatok milyen D statokat hoznak.

Viszont egyet még azért. Hagyjuk már ezt a Ravens C szöveget a D oldalon, ugyanis orbitális baromság...ha pedig mondjuk, akkor mondjuk azt, hogy Steelers B az O oldalon, hiszen ne feledjük itt is van 3 kulcs kieső és biza Wallace most is bizonyította, hogy nem több egy átlagos centernél és még a katonánk is gyakran akkor hozza a bakit, amikor nagyon nem kellene.

Azt is el kell ismerni, hogy Harbaugh most már sorozatban meccsel le bennünket. Zseniálisan összerakták mivel lehet bennünket megverni. Az O oldalon visszahúzódtak, az volt a mondás, hogy csak nagy játékot ne. Az O oldalon pedig ismert volt, hogy mennyire sebezhető a zónánk, hát szépen megcsinálták a játékokat, amit szépen ki is viteleztek. Mi meg szépen bele is röppentünk a csapdába...
több mint 8 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Az elmult hetekben nagyon ment itt a szeker. Nalunk nagyon nem. Annyira underdogok voltunk h odaat mindenki elhitte. A po meglesz de akkor is a cicakn
Collapo
sutianap
lehet hosszú távon jobban járunk így, ilyen védelemmel úgysem jutnánk túl messzire a PO-ban, Bosa meg király lesz 😛
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Collapo

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Tomlin record first 5 years: 55-25, 68.8% winning percentage
Tomlin record last 4 years: 36-27, 57.1% winning percentage

2007-2011 defense allowed 15.9 points per game
2012-2015 defense allowed 21.6 points per game

Amúgy idén ha nem szerzünk labdát 0-4 a mérlegünk....
Klaci79
Ez szerintem annyiban nem jó stat, hogy a D pont 2012-től kezdett átalakulni, illetve az addig domináns védelem sztárjai hanyatlani, az o meg nem volt azon aszinten, mint idén. Bár ezt elég fura leírni a mai meccs után.
Haggans
jó vagy nem jó, sajnos ezek tények...és ha figyelembe vesszük hány korai pick-et öltünk a védelembe, nem kellett volna ennyire látványosan hanyatlania a védelemnek

ami meg az offense-t illeti az elmúlt 11-ből 7 meccsen kikaptunk amikor olyan csapattal játszottunk akinek negatív a mérlege
Klaci79
Bizonyos szempontból igaz, mert vannak akik nem hozták azt amit vártunk, mint Jarvis kolléga ugye, de azt a szintet nagyon kevesen fogják elérni, mint amit steelcurtain 2.0 tudott.

" class="embed">
több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221

Klaci79
Ez szerintem annyiban nem jó stat, hogy a D pont 2012-től kezdett átalakulni, illetve az addig domináns védelem sztárjai hanyatlani, az o meg nem volt azon aszinten, mint idén. Bár ezt elég fura leírni a mai meccs után.
Haggans
jó vagy nem jó, sajnos ezek tények...és ha figyelembe vesszük hány korai pick-et öltünk a védelembe, nem kellett volna ennyire látványosan hanyatlania a védelemnek

ami meg az offense-t illeti az elmúlt 11-ből 7 meccsen kikaptunk amikor olyan csapattal játszottunk akinek negatív a mérlege
több mint 8 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

Klaci79

" class="embed">
több mint 8 éve
Szánalom az egész. Az O-nak üzenném, hogy nem egészen jó dolog csak a mezt kivinni a pályára, mert annak csúnya nagy mélytorok az eredménye. Hihetetlen, hogy így le bírtunk olvadni a múltheti comeback win után. Ben is elmehet a picsába, hogy gyakorlatilag végig csak brown felé dobál, aztán kb kétszer célbaveszi millert és lehetett is haladni. Siralomház, nagyon rég voltam ennyire mérges egy vereség után. A d ennyit tud to-k nélkül.

Remélem DeWill marad jövőre.

" class="embed">
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
No comment, hogy mindig elchokerkedjük szar csapatok ellen.
Tényleg bazdmeg csak legalább 70%-on álló csapatokkal kellene játszanunk, garantálom jobb mérlegünk lenne.
több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
R€málom.hazamehetünk ésmegbhtyúk minki k anyját

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
nem értem miért nem lehet engedni, hogy belőjük a field goalt az elején.
nem, mi hatalmas arroganciával nekimegyünk....nem is hiányzott a végén...ja de.
Tibi76
Utólag könnyű...elég hülyeség az első drive eseményeit a végére ráhúzni.
Én is neki mentem volna, a liga legjobb offense, szemben a Ravens defense-vel és 4&1. Ezt az agresszív játékot játsszuk idén, nem volt vele baj (más kérdés, hogy nem jött össze).

több mint 8 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
A jól megjósolt szokásos ostoba vereség (bár én a Browns-tól vártam).

Semmi köze a védelemnek ehhez.
Roethlisberger erőltette egész meccsen feleslegesen Brown-t ahelyett, hogy inkább az üres embert kereste volna.
Totál homály volt végig, és borzasztó is volt nézni egész meccsen a szenvedését. Nem értem miért csinál időnként ennyire szar meccset.
laby
Annyi szerepe mégis csak van, hogy nem sokat mutattak ma. A nagyobb baj, hogy az O, amiben sokkal nagyobb a lehetőség sem csinált semmit, sőt, két-majdnem három- labdát vesztett. Ha valamiképpen százalékban kellene megadnom, akkor az okok: 60% HC, 30% O, 9% D, 1% Ravens. Ha az O azt hozta volna, amit tud, akkor a D sokkal kevesebbet lett volna a pályán, ergo valószínű kevesebb pontot kapunk és mi meg termeljük.
fcancellara
A védelem ennyit tud, nem várhatunk tőle 2008-as teljesítményt. Ilyen a védelmünk, ez egy normál meccs volt tőlük.
Egyedül az offense okolható a vereségért. Állítólag a liga legjobb offense volt a pályán, a Ravens C csapata ellen.
laby
Én nem is vártam tőlük mást, csak reménykedtem a másban. Félre ne érts, én nem a D nyakába varrom, ahogy meg is próbáltam fogalmazni a számok nyelvén. De azért ma alig mutattak valamit. Összességében az egész szezonban nagyon jók voltak és Butler is fazont szabott neki, de ez ma egy D szempontból is katasztrofális meccs volt. Ceterum censeo ilyenkor az elvileg igaelit O-nak kellene kihúznia a D-t a szarból és tehermentesíteni, nem pedig fordítva.
több mint 8 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
nem értem miért nem lehet engedni, hogy belőjük a field goalt az elején.
nem, mi hatalmas arroganciával nekimegyünk....nem is hiányzott a végén...ja de.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
pont azert, mert rettenetesen ketarcuak vagyunk, barkitol es barmikor kikaphatunk...
szerintem meg izguljuk vegig a maradek ket meccset, mert biztos vagyok benne, hogy akarmennyire nem megy a holloknak, azert nekik jol esne, ha mi sem mennenk a rajatszasba.
xtaki
Továbbra is tartom, nem vagyunk kétarcúak. SB-contender csapatunk van, amely minimum 11-3-mal állna most Ben sérülése nélkül.
Soldados
ebben nem ertunk egyet. ha csak a legutobbi meccset nezzuk, akkor is latszik, hogy barmi es annak az ellenkezoje is kijohet a csovon...
xtaki
szoval akkor nem vagyunk ketarcuak...
hogyisvanezakkor?

BB meg legyen tokos es vallalja be, hogy ez rajta ment el leginkabb. A D nem jo, azon belul a sec siralmas, de tudjuk, ennyit vartunk toluk. Az elso felidoben 14-21 pontot hagytunk el, a masodikban is vegig megadtak nekunk az eselyt, mi meg, a rettenetes triumviratussal sem voltunk kepesek vegigmenni a palyan.
kurvamergesvagyok
xtaki
A szezon egyetlen meccse, ahol piszkosul rosszak voltunk. Talán még a KC ellen. Mi vagyunk az NFL Asenalja.
több mint 8 éve

Roethlisberger erőltette egész meccsen feleslegesen Brown-t ahelyett, hogy inkább az üres embert kereste volna.
Totál homály volt végig, és borzasztó is volt nézni egész meccsen a szenvedését. Nem értem miért csinál időnként ennyire szar meccset.
laby
Annyi szerepe mégis csak van, hogy nem sokat mutattak ma. A nagyobb baj, hogy az O, amiben sokkal nagyobb a lehetőség sem csinált semmit, sőt, két-majdnem három- labdát vesztett. Ha valamiképpen százalékban kellene megadnom, akkor az okok: 60% HC, 30% O, 9% D, 1% Ravens. Ha az O azt hozta volna, amit tud, akkor a D sokkal kevesebbet lett volna a pályán, ergo valószínű kevesebb pontot kapunk és mi meg termeljük.
fcancellara
A védelem ennyit tud, nem várhatunk tőle 2008-as teljesítményt. Ilyen a védelmünk, ez egy normál meccs volt tőlük.
Egyedül az offense okolható a vereségért. Állítólag a liga legjobb offense volt a pályán, a Ravens C csapata ellen.

több mint 8 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 441
pont azert, mert rettenetesen ketarcuak vagyunk, barkitol es barmikor kikaphatunk...
szerintem meg izguljuk vegig a maradek ket meccset, mert biztos vagyok benne, hogy akarmennyire nem megy a holloknak, azert nekik jol esne, ha mi sem mennenk a rajatszasba.
xtaki
Továbbra is tartom, nem vagyunk kétarcúak. SB-contender csapatunk van, amely minimum 11-3-mal állna most Ben sérülése nélkül.
Soldados
ebben nem ertunk egyet. ha csak a legutobbi meccset nezzuk, akkor is latszik, hogy barmi es annak az ellenkezoje is kijohet a csovon...
xtaki
szoval akkor nem vagyunk ketarcuak...
hogyisvanezakkor?

BB meg legyen tokos es vallalja be, hogy ez rajta ment el leginkabb. A D nem jo, azon belul a sec siralmas, de tudjuk, ennyit vartunk toluk. Az elso felidoben 14-21 pontot hagytunk el, a masodikban is vegig megadtak nekunk az eselyt, mi meg, a rettenetes triumviratussal sem voltunk kepesek vegigmenni a palyan.
kurvamergesvagyok
több mint 8 éve

laby
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Nem tűnt úgy, hogy lenne game plan erre a meccsre. Az elején még mondhatni volt valami, aztán semmin sem tudtunk változtatni a Ravens pontszerzéseket és előnyt követően. Mintha Tomlinék az öltözőből nézték volna a meccset. Nem hiszem el, hogy olyan nehéz felspannolni nem kezdő edzőként a játékosokat. Nem az első eset. Marad a Billsnek való szurkolás...A D egésze szezonban erőn felül tejesített, ma kellett volna tőlük valami nagy játék, de én az O-t okolnám elsősorban ezért a vereségért. Csúnya, hogy a tartalékos Ravens O ellen ennyit nyaltunk, de az még csúnyább, hogy az O-nk semmire nem volt képes ma (zászlókkal is mentettek meg minket) a hollók ellen. Közel akkora kudarc, mint tavaly a PO-ban. Szégyen. Óriási.

Szerkesztette: fcancellara
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Köszi a stábnak, majd jövőre. Faszooooommmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bcsarli
Megagopeccnek

Eztabalfaszhetet
sutianap
De kellett volna a Pecc. De sajnos az sem lett meg. Űberfasza .-(

több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Köszi a stábnak, majd jövőre. Faszooooommmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bcsarli
Megagopeccnek

Eztabalfaszhetet

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Szánalom.