Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Ezekből a statokból a leglényegesebbek hiányoznak. Például kik ellen érték el, mennyit kellett meccsenként ezért a pályán tölteniük, és hasonlók. A strength of schedule sem sokat mond, a Denver tavaly #1 seed és bajnok lett, de az offense-ük ellen nem volt olyan nagy kunszt jól védekezni (statokban sem), mint például a playoffba sem jutó Chargers / Bucs / Saints (idény elején Atlanta) támadósorai ellen.Mivel egy csoportban vannak azért elég sok az átfedés a sorsolásban.
Emiatt még egy Steelers-Ravens egymás elleni meccsen sem feltétlenül az a defense teljesít jobban, amelyik a kevesebb pontot, yardot, stb. kapja. Nagyon nem mindegy, hogy milyenek a két oldalon az offense-ek.
Tudom, kicsit olyan ez, mint a ki volt minden idők legjobb QB-ja vita, szubjektív. De ha már vita, és statisztikák, akkor úgy lenne élvezetes, ha nem az nfl.com 5-6 kommersz statja alapján hasonlítanátok össze a két defense-t, mert az csak az igazság fele. Ha van annyi egyáltalán. Ráadásul ezeket úgyis mindenki tudja. 😉
peterk2005
több mint 9 éve
Ezekből a statokból a leglényegesebbek hiányoznak. Például kik ellen érték el, mennyit kellett meccsenként ezért a pályán tölteniük, és hasonlók. A strength of schedule sem sokat mond, a Denver tavaly #1 seed és bajnok lett, de az offense-ük ellen nem volt olyan nagy kunszt jól védekezni (statokban sem), mint például a playoffba sem jutó Chargers / Bucs / Saints (idény elején Atlanta) támadósorai ellen.Emiatt még egy Steelers-Ravens egymás elleni meccsen sem feltétlenül az a defense teljesít jobban, amelyik a kevesebb pontot, yardot, stb. kapja. Nagyon nem mindegy, hogy milyenek a két oldalon az offense-ek.
Tudom, kicsit olyan ez, mint a ki volt minden idők legjobb QB-ja vita, szubjektív. De ha már vita, és statisztikák, akkor úgy lenne élvezetes, ha nem az nfl.com 5-6 kommersz statja alapján hasonlítanátok össze a két defense-t, mert az csak az igazság fele. Ha van annyi egyáltalán. Ráadásul ezeket úgyis mindenki tudja. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Na kezdjük akkor a "könnyebbel" (zárójelben a ligahelyezés):Steelers Defense 2008: Ravens Defense 2008:
MECCS
pont/meccs 13,9 (1.) ---------------------- 15,2 (3.) - 10% dif
yd/meccs 237,2 (1.) -------------------- 261,1 (2.) - 10% dif
yd/play 3,9 (1.) ------------------------- 4,5 (3.) - több mint 10% dif
3rd down 31% (1.) ---------------------- 34% (3.) - 10% dif
RZ 39,58% (3.) ------------------ 34,78 (1.) - több mint 10% dif
turnover 29 (8.) ------------------------ 34 (1.) - több mint 10% dif
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PASSZ
passz yd/meccs 156,9 (1.) --------------------- 179,7 (2.) - több mint 10% dif
yd/attempt 5,4 (1.) ------------------------ 5,9 (2.) - 10% dif
sack 51 (2.) ------------------------ 34 (11.) - 30% dif
QB-rating 63,4 (2.) --------------------- 60,3 (1.) - elenyésző különbség
passing big play (20, 40) 23 (1.) 2 (1.) ---------------- 41 (15.) 6 (9.) - hagyjuk is, brutális különbség
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FUTÁS
rush yd/meccs 80,2 (2.) ----------------------- 81,4 (3.) - elenyésző különbség
yd/carry 3,3 (1.) ------------------------- 3,6 (3.) - 10% dif
rushing big play (20, 40) 4 (1.), 1 (4.) ------------------- 9 (9.), 1 (4.)
A 2008-as Steelers Defense minden tekintetben (passz, futás) jobb volt a Ravens kiadásánál, utóbbi egyedül a turnoverekben volt jobb, igaz abban jelentősen, de a meccsstatisztikái így is markánsan elmaradtak a Steelersétől. Azt pedig mellékvágányon jegyzem meg, hogy az alapszakaszban a Steelersé volt a legbrutálisabb schedule az egész ligában (nyilván statisztikailag az olyan pofozógépeké, mint a Browns), a PO-ban pedig 8 turnovert (köztük 2 picksix) hozott 3 meccsen a Steelers (egyiket épp a Ravens elleni konfdöntőn, egyet az SB-n). A Steelers az alapszakaszban mindkétszer legyőzte a Ravens-t (a Ravens D az elsőn hosszabbításban benyalt big playre egy Mewelde Moore screen passzt győztes FG-hez, a második FG-háborún pedig félperccel a vége előtt engedett egy összesen 3 perces, 92 yardos TD-drive-ot, a meccs egyetlen TD-jét), a PO-beli Def-háborút is egyértelműen és markánsan nyerte meg minden tekintetben a Steelers D legyen szó passzról, futásról, turnoverről.
Ez nem pici különbség, hanem nagy. A 2008-as Ravens védelem így is a "great" kategóriába esik nálam, de az annál markánsan és egyértelműen jobb Steelersé pedig a történelmi jelentőségűbe. Soha nem volt olyan védelem, amely - a turnovereket leszámítva (igaz, abban is TOP10) - minden főbb statisztikai mutatóban TOP3, de túlnyomó részt első. Van olyan mutató, amely történelmileg kiemelkedő (pl a yd/play).
Holnap áttérünk a 2006-os Ravens D-vel való összehasonlításra. 😊
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Off:A hétvégi meccsen biztosan nem lesz ott: Cameron Heyward (pectoral), Darrius Heyward-Bey (foot), Shamarko Thomas (groin), Markus Wheaton (shoulder), DeAngelo Williams (knee).
Állítólag szombaton Heyward IR-re kerül és követheti Wheaton is.
Dangerfield és Grimble játéka kérdéses
Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
Na, erre a defense vitára kíváncsi leszek, főleg statok alapján. 😊 Tavaly a Seattle defense nyerte a fontosabb statok többségében a versenyt. Kíváncsi vagyok, ki tenné őket a Denver defense elé tavaly. 😊A seattle-iek 😊
peterk2005
több mint 9 éve
Na, erre a defense vitára kíváncsi leszek, főleg statok alapján. 😊 Tavaly a Seattle defense nyerte a fontosabb statok többségében a versenyt. Kíváncsi vagyok, ki tenné őket a Denver defense elé tavaly. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
hat igen nyugaton van masik iranyu csekk is. az johet nekem , a fizetendot testveriesen eloszthatjatok 😊Anyam ez mar kedves temam, a konnycsatornaim megindultak csak az emlitesuktol ezen Defenseknek. Remelem kikeresi a szamokat Soldados, meg mindenki felhoz egy peldat valamelyik meccsrol amit sohajtozva fogok olvasni (rejtjelesen kell irni mert meg ezert is csekk fog jarni Goodelltol). Amugy nem is erdekelnek a szamok, mind brutal jo volt, kemenyek, dominansak.Vicc: Ha paycheck et kapsz az Jo. Es csak bevaltanod kell es te kapsz penzt godelltol. Szoval en ennek a csekknek orulnek. Ha a masikat kapnam fizetesi felszolitast annak Mar nem annyira. Lol.
Persze azert mindenki elfogult es azt fogjuk bizonygatni a mienk jobb volt. Es hogy ki ne maradjak belole a Ravens jobb volt, eskuszom, ebbol nem engedhetek. Meg 1996 elott is. 😊
no
gabistar
több mint 9 éve
Anyam ez mar kedves temam, a konnycsatornaim megindultak csak az emlitesuktol ezen Defenseknek. Remelem kikeresi a szamokat Soldados, meg mindenki felhoz egy peldat valamelyik meccsrol amit sohajtozva fogok olvasni (rejtjelesen kell irni mert meg ezert is csekk fog jarni Goodelltol). Amugy nem is erdekelnek a szamok, mind brutal jo volt, kemenyek, dominansak.Vicc: Ha paycheck et kapsz az Jo. Es csak bevaltanod kell es te kapsz penzt godelltol. Szoval en ennek a csekknek orulnek. Ha a masikat kapnam fizetesi felszolitast annak Mar nem annyira. Lol.
Persze azert mindenki elfogult es azt fogjuk bizonygatni a mienk jobb volt. Es hogy ki ne maradjak belole a Ravens jobb volt, eskuszom, ebbol nem engedhetek. Meg 1996 elott is. 😊
no
több mint 9 éve
Golden helyén Sean Davis kezd. Egyrészt teljesen érthető, Golden nem kezdő szint. Másrészt a múltkori vereségben igencsak komoly szerepet játszott, de mégis nagyon elégedettek a fejlődésével, ami a jövőre nézve mindenképpen pozitív. Szép szerelései voltak a Cowboys ellen (nem a sisakrácsosra gondolok)
több mint 9 éve
Igor vs. Soldados csatawww.fireflydaily.com/wp-content/uploads/2015/07/nostalgic.gif

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
James Harrison added 101 tackles, 7 forced fumbles, and an interception to earn Defensive Player of the Year honors. James Farrior racked up 133 tackles himself, good enough for sixth-most in the NFL that year. And Troy Polamalu’s seven interceptions were second in the league.Three of the Steelers’ four losses came against teams who won at least 12 games during the regular season, including the Colts led by NFL MVP Peyton Manning. The other loss came against the fifth best defense on this list -- the Philadelphia Eagles -- in a game that saw the Steelers’ offense put up only six points. All four teams to defeat Pittsburgh had offenses ranked in the top half of the league in Adjusted NEP.
The Steelers’ dominance continued through the postseason, as they forced 8 turnovers in three playoff games en route to a Super Bowl victory.
Tegye fel a kezet akinek hianyzik ez a def? Meg ha nem is lenne meg a sb akkor is 2. helyen ss pola az intek teren, 8 turnover 3 meccsen sb elott. 51 sack.
Forma 1 es kerdessel, csak ezt tudom kerdezni:
www.youtube.com/watch?v=GpEYdb2ZNbA
vagy ha elemezni akarjuk akkor damon hill a versenyben hatralevo 1.5 korehez hasonlit a steelers d je. Megpedig az "aranykorszak" idoszaka ota bekovetkezo valtozasok menetet roviden illusztralva:
videa.hu/videok/sport/palik-hova-tunt-damon-hill-eddie-f1-ferrari-EA4jffJqvyyWpFyV
ps: hova tunt damon hill?
Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
Anyam ez mar kedves temam, a konnycsatornaim megindultak csak az emlitesuktol ezen Defenseknek. Remelem kikeresi a szamokat Soldados, meg mindenki felhoz egy peldat valamelyik meccsrol amit sohajtozva fogok olvasni (rejtjelesen kell irni mert meg ezert is csekk fog jarni Goodelltol). Amugy nem is erdekelnek a szamok, mind brutal jo volt, kemenyek, dominansak. Persze azert mindenki elfogult es azt fogjuk bizonygatni a mienk jobb volt. Es hogy ki ne maradjak belole a Ravens jobb volt, eskuszom, ebbol nem engedhetek. Meg 1996 elott is. 😊
több mint 9 éve
Oke, hajra. 😊Na ez a lista kb ott hitelét vesztette, amikor a 08-as Ravens D előrébb lett sorolva, miközben kb minden mutatóban a Steelers D a jobb 2008-ban. Ezen konkrétan felröhögtem.Szerintem elnezted az evet. A 2006-es D nagyon kozel volt a 2000-es Ravens D-hez.. es szinte minden mutatoban (yardokat kiveve) jobb mint a 2008-as Steelers D.Ertem hogy oregszel, Alzheimer, meg demencia, meg minden... de '00 Ravens, come on man.A 2004 és 2011 közötti időszak vitathatatlan. A 06-os Ravens-nek köze sem volt a 08-as Steelers-höz. Nagyon szívesen összehasonlítom neked a két D számait. Nem egy szint. A 08-as a legnagyobbak közé tartozik, minden mutatóban TOP3 és a legtöbben első. Ilyet konkrétan senki nem csinált. A játék minden elemében kimagasló volt.
Es dontsd el hogy a 2000-es evekrol beszelsz (ami egyertelmuen a Ravense), vagy 2004-2011 kozotti idoszakrol (ami vitathato)
Mert pl. a '06 Ravens minimum egy szinten van a '08 Steelers-szel, de eleg sokan vannak akik magasabban rangsoroljak.. (es a '08 Ravens D is ugyanaz a kaliber), szoval a 2004-2011 kozotti resz is vitathato (amugy klasszikus cherry picking az evekkel 😛)
Es most akkor a tobbi nudli csapatot, akik persze nem Ravens/Steelers szinvonal, figyelembe se vettem, mert egy-egy kiszaladt evuk neha nekik is volt 😊
Igor
A 00-es évek talán vitatható az eleje miatt. De 04-től a Steelers dominált.
Soldados
Szoval hasonlitsd nyugodtan.. de elore szolok, ne gyere a yardokkal. Vagy felolem johetsz, de legalabb ne csak a yardokkal gyere, irj mast is.. mert a Y/G az egyik legrosszabb merce, ami a gyozelmi mutatoval korrelal.
www.numberfire.com/nfl/lists/9412/the-10-best-nfl-defenses-over-the-last-decade/3-2008-pittsburgh-steelers-8
Igor
A többit majd otthonról szombaton. 😉
Soldados
Gondoltam provokallak picit 😊 sok sikert a megfelelo adatok kiturkalasahoz, ami nem lesz konnyu... amugy ha megnyugtat, en is ugy rangsorolnam oket, hogy '06 Ravens, '08 Steelers, '08 Ravens - de a kulonbseg a ket '08-as D kozott eleg pici, es joval kisebb, mint a '06 Ravens es '08 Steelers kozotti. 😉
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Na ez a lista kb ott hitelét vesztette, amikor a 08-as Ravens D előrébb lett sorolva, miközben kb minden mutatóban a Steelers D a jobb 2008-ban. Ezen konkrétan felröhögtem.Szerintem elnezted az evet. A 2006-es D nagyon kozel volt a 2000-es Ravens D-hez.. es szinte minden mutatoban (yardokat kiveve) jobb mint a 2008-as Steelers D.Ertem hogy oregszel, Alzheimer, meg demencia, meg minden... de '00 Ravens, come on man.A 2004 és 2011 közötti időszak vitathatatlan. A 06-os Ravens-nek köze sem volt a 08-as Steelers-höz. Nagyon szívesen összehasonlítom neked a két D számait. Nem egy szint. A 08-as a legnagyobbak közé tartozik, minden mutatóban TOP3 és a legtöbben első. Ilyet konkrétan senki nem csinált. A játék minden elemében kimagasló volt.
Es dontsd el hogy a 2000-es evekrol beszelsz (ami egyertelmuen a Ravense), vagy 2004-2011 kozotti idoszakrol (ami vitathato)
Mert pl. a '06 Ravens minimum egy szinten van a '08 Steelers-szel, de eleg sokan vannak akik magasabban rangsoroljak.. (es a '08 Ravens D is ugyanaz a kaliber), szoval a 2004-2011 kozotti resz is vitathato (amugy klasszikus cherry picking az evekkel 😛)
Es most akkor a tobbi nudli csapatot, akik persze nem Ravens/Steelers szinvonal, figyelembe se vettem, mert egy-egy kiszaladt evuk neha nekik is volt 😊
Igor
Soldados
Szoval hasonlitsd nyugodtan.. de elore szolok, ne gyere a yardokkal. Vagy felolem johetsz, de legalabb ne csak a yardokkal gyere, irj mast is.. mert a Y/G az egyik legrosszabb merce, ami a gyozelmi mutatoval korrelal.
www.numberfire.com/nfl/lists/9412/the-10-best-nfl-defenses-over-the-last-decade/3-2008-pittsburgh-steelers-8
Igor
A többit majd otthonról szombaton. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Szerintem elnezted az evet. A 2006-es D nagyon kozel volt a 2000-es Ravens D-hez.. es szinte minden mutatoban (yardokat kiveve) jobb mint a 2008-as Steelers D.Ertem hogy oregszel, Alzheimer, meg demencia, meg minden... de '00 Ravens, come on man.A 2004 és 2011 közötti időszak vitathatatlan. A 06-os Ravens-nek köze sem volt a 08-as Steelers-höz. Nagyon szívesen összehasonlítom neked a két D számait. Nem egy szint. A 08-as a legnagyobbak közé tartozik, minden mutatóban TOP3 és a legtöbben első. Ilyet konkrétan senki nem csinált. A játék minden elemében kimagasló volt.
Igor
Soldados
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Ertem hogy oregszel, Alzheimer, meg demencia, meg minden... de '00 Ravens, come on man.A 2004 és 2011 közötti időszak vitathatatlan. A 06-os Ravens-nek köze sem volt a 08-as Steelers-höz. Nagyon szívesen összehasonlítom neked a két D számait. Nem egy szint. A 08-as a legnagyobbak közé tartozik, minden mutatóban TOP3 és a legtöbben első. Ilyet konkrétan senki nem csinált. A játék minden elemében kimagasló volt.
Igor

több mint 9 éve
Ertem hogy oregszel, Alzheimer, meg demencia, meg minden... de '00 Ravens, come on man.Nem, ezt arra értem, hogy a 00-es évek legnagyobb D-je a Steelersé volt. 😉 A Ravens jó rivális volt ebben, de 2004 és 2011 között a Steelers D volt a legjobb és a legnagyobb csúcspont is az övék a 2008-as esztendővel. 😊2012 és 2013 - egy átalakuló csapat, mindkétszer 8-8 - ezekben az években nem is volt több, kihalt a korszak legnagyszerűbb D-je, ezt sehol nem élik túl komoly visszaesés nélkülElgondolkodtam, hogy mit is csinált ez a csapat az utóbbi 5-6 évben, az utolsó 2010-es SB óta?2011 - egy fantasztikus csapat utolsó éve - méltatlan búcsúval (Tebow meccs - Ike Taylor egész évben 16 meccs alatt 450 yardot engedett, ezen az egy meccsen több mint 200-at).
peterk2005
2012 és 2013 - egy átalakuló csapat, mindkétszer 8-8 - ezekben az években nem is volt több, kihalt a korszak legnagyszerűbb D-je, ezt sehol nem élik túl komoly visszaesés nélkül
2014 - az új csapat első villanása, de komoly gyomrossal a PO-ban (Ravens-zakó)
2015 - tavaly megnyertük a Bengals elleni derbit ezer sebből vérezve is. A vége crazy volt, de 60 perc alapján megérdemeltük. A Denver meccs fantasztikus volt, hogy Bell, AB, DeWill nélkül és sérült BB-vel mit játszottunk. Arra visszagondolva csakis büszkeséget érzek. A későbbi bajnok majdnem kiesett a legjobbjait nélkülöző Steelers-től.
Tomlin levezényelt egy rebuildet két év alatt. Azóta most nem teljesítünk először megfelelően.
Soldados
Ezt a kihalt a korszak legnagyszerűbb D-je gondolom arra erted hogy 2012 SB utan visszavonult Lewis es nyugdijas jatekra valtott Reed : D
malkav
Soldados
Szerkesztette: Igor
több mint 9 éve
Nem, ezt arra értem, hogy a 00-es évek legnagyobb D-je a Steelersé volt. 😉 A Ravens jó rivális volt ebben, de 2004 és 2011 között a Steelers D volt a legjobb és a legnagyobb csúcspont is az övék a 2008-as esztendővel. 😊2012 és 2013 - egy átalakuló csapat, mindkétszer 8-8 - ezekben az években nem is volt több, kihalt a korszak legnagyszerűbb D-je, ezt sehol nem élik túl komoly visszaesés nélkülElgondolkodtam, hogy mit is csinált ez a csapat az utóbbi 5-6 évben, az utolsó 2010-es SB óta?2011 - egy fantasztikus csapat utolsó éve - méltatlan búcsúval (Tebow meccs - Ike Taylor egész évben 16 meccs alatt 450 yardot engedett, ezen az egy meccsen több mint 200-at).
peterk2005
2012 és 2013 - egy átalakuló csapat, mindkétszer 8-8 - ezekben az években nem is volt több, kihalt a korszak legnagyszerűbb D-je, ezt sehol nem élik túl komoly visszaesés nélkül
2015 - tavaly megnyertük a Bengals elleni derbit ezer sebből vérezve is. A vége crazy volt, de 60 perc alapján megérdemeltük. A Denver meccs fantasztikus volt, hogy Bell, AB, DeWill nélkül és sérült BB-vel mit játszottunk. Arra visszagondolva csakis büszkeséget érzek. A későbbi bajnok majdnem kiesett a legjobbjait nélkülöző Steelers-től.
Tomlin levezényelt egy rebuildet két év alatt. Azóta most nem teljesítünk először megfelelően.
Soldados
Ezt a kihalt a korszak legnagyszerűbb D-je gondolom arra erted hogy 2012 SB utan visszavonult Lewis es nyugdijas jatekra valtott Reed : D
malkav

több mint 9 éve
Pract Rept: DWilliams, Heyward-Bey, Shamarko, Wheaton don't practice; Dangerfield limited; Coates, Ladarius, Grimble, Pouncey practicedSzerencsére Green és Coates is full edzést nyomott, a többiek már-már a szokásosak
több mint 9 éve
2012 és 2013 - egy átalakuló csapat, mindkétszer 8-8 - ezekben az években nem is volt több, kihalt a korszak legnagyszerűbb D-je, ezt sehol nem élik túl komoly visszaesés nélkülElgondolkodtam, hogy mit is csinált ez a csapat az utóbbi 5-6 évben, az utolsó 2010-es SB óta?2011 - egy fantasztikus csapat utolsó éve - méltatlan búcsúval (Tebow meccs - Ike Taylor egész évben 16 meccs alatt 450 yardot engedett, ezen az egy meccsen több mint 200-at).
peterk2005
Soldados
több mint 9 éve
Őt már néztem...de rookie évében még nem lesz kezdő...bár szükség törvényt bont, és jövőre elég soványnak néz ki a poszt, hacsak Feeney nem robban be +20font súllyal, aminek kicsi az esélyeJah és a 38 éves Harrison kezd (lévén Bud LOLB várhatóan a hátralévő 7 meccsen) és ennek minden percét élvezni fogom -valószínűleg idén utoljáraMondjuk ő:
Kíváncsi leszek, ki kezd jövőre ROLB-ben Harrison és Jones híján
Spy
www.youtube.com/watch?v=6zybapWALio
Klaci79
több mint 9 éve
Jah és a 38 éves Harrison kezd (lévén Bud LOLB várhatóan a hátralévő 7 meccsen) és ennek minden percét élvezni fogom -valószínűleg idén utoljáraMondjuk ő:
Kíváncsi leszek, ki kezd jövőre ROLB-ben Harrison és Jones híján
Spy
www.youtube.com/watch?v=6zybapWALio
több mint 9 éve
Éljen az optimista Steelers szurkoló 😉Örüljünk, hogy biztosan van még 7 meccs és nem kell temetni a csapatot, mintha Browns szurkolók lennénk.Browns elleni vereség után éri temetni?
Klaci79
laby
több mint 9 éve
Örüljünk, hogy biztosan van még 7 meccs és nem kell temetni a csapatot, mintha Browns szurkolók lennénk.Browns elleni vereség után éri temetni?
Klaci79
több mint 9 éve
Jah és a 38 éves Harrison kezd (lévén Bud LOLB várhatóan a hátralévő 7 meccsen) és ennek minden percét élvezni fogom -valószínűleg idén utoljáraKíváncsi leszek, ki kezd jövőre ROLB-ben Harrison és Jones híján