Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Az öreg Karizom szeretne még jövőre is játszani. Ha ilyen formában teszi, felőlem 😀Legyen meg neki a rekord. Megérdemli.
polamalu
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Nálunk nem edzett Miller (borda), Coates (betegség), Gay (agyrázkódás) és Spaeth (térd). Viszont Gay átment az agyrázkódásos teszteken, szóval várhatóan holnap edzésbe áll. Spence (szalag) limitált volt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
És közben a mi védelmünk erőssége, hogy hosszú drive-okat vezessenek ellenünk, amiben benne van a hiba lehetősége minél több alkalommal....érdekes meccs lesz ez...Konkrétan a Cincy egyetlen esélye Geno Atkins és vmi egészen brutális passrush. (Ez TO-kat is eredményezhet) És még pluszban meg kell oldaniuk, hogy sokat legyen fenn a pályán az Offense-ük. (A legjobb védelem a Steelers O ellen, ha lent tartják a padon) És ennek egyszerre meg kell valósulnia, ha nyerni akarnak.Pacman Jones nem lesz bevethető ellenünk a Bengalsnál. Két hete Dennardot IR-re tették, múlt héten Leon Hall nem tudta vállalni a játékot, egyelőre nem tudni, hogy ellenünk bevethető lesz-e. Szóval jelen állás szerint elég vékonyak CB-poszton.Ha ez így lesz, akkor remélem Ben szőnyegbombázást tart a hétvégén 😊
Soldados
Haggans
Soldados
több mint 8 éve
Konkrétan a Cincy egyetlen esélye Geno Atkins és vmi egészen brutális passrush. (Ez TO-kat is eredményezhet) És még pluszban meg kell oldaniuk, hogy sokat legyen fenn a pályán az Offense-ük. (A legjobb védelem a Steelers O ellen, ha lent tartják a padon) És ennek egyszerre meg kell valósulnia, ha nyerni akarnak.Pacman Jones nem lesz bevethető ellenünk a Bengalsnál. Két hete Dennardot IR-re tették, múlt héten Leon Hall nem tudta vállalni a játékot, egyelőre nem tudni, hogy ellenünk bevethető lesz-e. Szóval jelen állás szerint elég vékonyak CB-poszton.Ha ez így lesz, akkor remélem Ben szőnyegbombázást tart a hétvégén 😊
Soldados
Haggans
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Pacman Jones nem lesz bevethető ellenünk a Bengalsnál. Két hete Dennardot IR-re tették, múlt héten Leon Hall nem tudta vállalni a játékot, egyelőre nem tudni, hogy ellenünk bevethető lesz-e. Szóval jelen állás szerint elég vékonyak CB-poszton.Ha ez így lesz, akkor remélem Ben szőnyegbombázást tart a hétvégén 😊
Soldados
" class="embed">
több mint 8 éve
Pacman Jones nem lesz bevethető ellenünk a Bengalsnál. Két hete Dennardot IR-re tették, múlt héten Leon Hall nem tudta vállalni a játékot, egyelőre nem tudni, hogy ellenünk bevethető lesz-e. Szóval jelen állás szerint elég vékonyak CB-poszton.
több mint 8 éve
Az öreg Karizom szeretne még jövőre is játszani. Ha ilyen formában teszi, felőlem 😀Ámen 😊
polamalu
" class="embed">
több mint 8 éve
Az öreg Karizom szeretne még jövőre is játszani. Ha ilyen formában teszi, felőlem 😀
több mint 8 éve
AB lett a hét special team játékosa az AFC-ben.
több mint 8 éve
chvs
86
Na, srácok nem kell tévedésbe esni. Én elismerem Bent, csak jelzem hogy idén is nyerhető meccsek mentek el a teljesítményén, aminek lehet nem örülni, de attól még tény. Konkrétan a legutóbbi 456y 1TD / 2 INT - közben játszott ezen a meccsen egy másik QB is, 345y 5TD / O INT számokkal. Namost én nagyon örültem volna ha Ben hozza ezt a teljesítményt, Wilson meg az ő számait, mert akkor elég simán nyertünk volna.tudom már régi, de folyamatosan tolod a baromságaidat, kicsit már fárasztó
Így marad az elégtétel hogy igen, szétpasszoltuk a legion of boomot. Igaz hogy kikaptunk, de szétpasszoltuk őket, jók vagyunk. De gondolom legbelül mindenki tisztában van vele, hogy ez mellébeszélés. Vesztettünk.
Aki úgy érzi hogy jobb 456 passzolt yarddal kikapni, mint 345 y-al nyerni, annak ezúton is gratulálok. Hasonlóképpen azoknak, akik azt gondolják hogy az 1TD/2INT az jobb QB teljesítmény mint az 5TD/0INT.
Futással nincs különösebb bajom, leszámítva hogy legutóbbi meccsen 29 y-ot hozott a futónk. (azaz huszonkilencet) Mellette még Ben és Bryant is futott, hárman ősszesen 58y-ot. Biztos van aki szerint ez fasza, szerintem gáz.
Egyébként valóban nem értek a játékhoz, de mentségemre szól, hogy soha nem is állítottam ilyet. 😊
Jan
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Egy "érdekes" statisztikát találtam arról, hogy merre futunk legeredményesebben idén.Ebből az derül ki, hogy 5,87 yardos átlaggal futunk a LT mögött. Ebben a harmadik legjobb a csapat a ligában. 5,08 yard a LG és az LT között, ezzel a második a csapat. a G és a C között "csak" 3,88 és a 15. (na innen hiányzik Pouncey) a RG és a RT között 4,77 és a 2. legjobb a ligában. Ha azonban jobbra futunk csak 1,41 az átlag és 31.-ek vagyunk csak! Viszont az összes futás 3%-a megy csak jobbra és 7%-a balra. 67%-ban a guardok és a center között futunk és 15%-ban a LT/LG között.
Run blockingben a 4. legjobbak vagyunk, pass protectionban a 16.-ok. Igaz ez utóbbi főképp a sack-ről szóló statisztika
több mint 8 éve
Dehogy mondtad meg előre. Ez csak a mániád, hogy Te mindent előre megmondasz. Ahogy az esetek nagy részében most sem előre mondtad meg, hanem az első meccs után, amikor mindenki látta azt amit Te is.Én akkor is mondtam, hogy faszság, nem utólag okoskodom. 😉 JJ-t láttam a Chargers-nél, tudod mennyi volt ott a punt ret átlaga? Negatív tartományban volt... Ilyen embert leigazolni, csak mert egykor jó volt, nagy faszság és felesleges (kockázat). Ezzel szemben Archer nem volt nagy ász, de javulgatott és amúgy sok segítséget nem kapott blokkok terén, plusz ugye legalább nem vesztette el a lasztit.Ez butaság volt, legalábbis aki látta idén JJ-t, annak az volt. Próbált nagyot húzni a stáb, de ez csúnyán besült, felesleges move volt felesleges kockázattal, mert bár nem voltunk jók kickoffban, de annyira gáz sem volt, hogy ilyen lépésre szánjuk el magunkat.Egyáltalán nem éreztem akkor rossz döntésnek, főleg nem felesleges kockázatnak.
Soldados
Utólag persze mindenki okos, mert láthatjuk hogy Jacoby rettenetesen rosszul játszott több meccsen is, de volt egy Archer-ünk aki nem lát a pályán, és az egy returnernél nem túl pozitív dolog (tudom, Ő legalább nem veszítette el a labdát bla-bla-bla, ettől még nem lesz jó egy returner).
Jacoby kiváló returner volt korábban, és abszolút jogosnak tartottam, hogy kipróbáljuk hátha beindul valami.
Szar volt, nem jött be, ki lett rúgva, ennyi.
Archer kirúgása meg más kérdés, hogy mennyi esélyt kapott, nem korai-e a kirúgása?!
Inkább azt rúgnám seggbe aki azt mondta, hogy ledraftoljuk.
laby
Soldados
Az hogy Archer legalább nem veszítette el a labdát, az csak jelen esetben érv mellette, amúgy ez egy teljesen elvárt dolog egy átlagos returnertől is. Szóval én teljesen jogosnak tartottam, hogy új ember után néztünk, és Ők Jones-ban láttak lehetőséget ami SD-ben nem jött ki, de itt akár ki is jöhet, más kérdés hogy rosszul sült el a dolog.
több mint 8 éve
Én akkor is mondtam, hogy faszság, nem utólag okoskodom. 😉 JJ-t láttam a Chargers-nél, tudod mennyi volt ott a punt ret átlaga? Negatív tartományban volt... Ilyen embert leigazolni, csak mert egykor jó volt, nagy faszság és felesleges (kockázat). Ezzel szemben Archer nem volt nagy ász, de javulgatott és amúgy sok segítséget nem kapott blokkok terén, plusz ugye legalább nem vesztette el a lasztit.Ez butaság volt, legalábbis aki látta idén JJ-t, annak az volt. Próbált nagyot húzni a stáb, de ez csúnyán besült, felesleges move volt felesleges kockázattal, mert bár nem voltunk jók kickoffban, de annyira gáz sem volt, hogy ilyen lépésre szánjuk el magunkat.Egyáltalán nem éreztem akkor rossz döntésnek, főleg nem felesleges kockázatnak.
Soldados
Utólag persze mindenki okos, mert láthatjuk hogy Jacoby rettenetesen rosszul játszott több meccsen is, de volt egy Archer-ünk aki nem lát a pályán, és az egy returnernél nem túl pozitív dolog (tudom, Ő legalább nem veszítette el a labdát bla-bla-bla, ettől még nem lesz jó egy returner).
Jacoby kiváló returner volt korábban, és abszolút jogosnak tartottam, hogy kipróbáljuk hátha beindul valami.
Archer kirúgása meg más kérdés, hogy mennyi esélyt kapott, nem korai-e a kirúgása?!
laby
több mint 8 éve
tessön egy kis ofenz stat - ha nagyon jól akartok lakniwww.footballoutsiders.com/stats/drivestatsoff
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Soldi gondolatömlengéséhez egy gondolat csak. Egy O nekem akkor félelmetes, ha a RZ statisztika (is) nagy hatékonyságot mutat. Ebben jelenleg nem vagyunk ott az élen. Ha ebben előre tudunk/tudnánk lépni, akkor lennénk igazán félelmetesek. Enélkül ez csak egy nagy fegyver nagy szórással, ami persze veszélyes, de pont a szórás miatt nem félelmetes.ezt én azért kiegészíteném egy újabb gondolattal...
Azt a Bengals is tudja, hogy a hétvégén ki tudnak ütni bennünket a wild card race-ből. (most azt mondom, hogy a 10-6-tal nem megyünk a PO-ba, vagy csak szerencsével) Tipikus 4pontos meccs lesz lélektani szempontból...
Klemó
év elején úgy 4.-5. meccs tájékán kitettek egy statisztikát a RZ hatékonyságról, amit simán vezetett a Steelers...csak utána jött néhány Big Ben nélküli meccs és ez hatalmasat romlott...visszatérése óta ez egyébként ismét javul, de a Vick-Jones időszak örökségét ilyen szempontból visszük magunkkal a statisztikákban...
nem mondom, hogy ne lehetne jobb lásd a Sea meccs, de a statok egy kissé csalnak emiatt
Bocsánat, de például én nem csak utólag okoskodtam (nem mintha ez számítana). Első pillanattól kezdve nem tetszett. Az rendben van, hogy próbálunk valamit ami több mint a semmi, amit Árcsival tudtunk, de idehozni egy Jacoby Jones-t a Ravenses múltjával és a 0 teljesítményével a SD-nél, na ez hatalmas baromság volt. Archert is sajnáltam, mert abban igazad van, hogy ha nem tudjuk kihasználni a képességeit, akkor minek draftoljuk, de nála még legalább valamit láttam tavaly a Ravens elleni PO meccsen. Jacoby azonban hatalmas baromság volt Tomlinék részéről, nem is értettem, hogy képzelték ezt.Ez butaság volt, legalábbis aki látta idén JJ-t, annak az volt. Próbált nagyot húzni a stáb, de ez csúnyán besült, felesleges move volt felesleges kockázattal, mert bár nem voltunk jók kickoffban, de annyira gáz sem volt, hogy ilyen lépésre szánjuk el magunkat.Egyáltalán nem éreztem akkor rossz döntésnek, főleg nem felesleges kockázatnak.
Soldados
laby
több mint 8 éve
Klemó
5 667
Soldi gondolatömlengéséhez egy gondolat csak. Egy O nekem akkor félelmetes, ha a RZ statisztika (is) nagy hatékonyságot mutat. Ebben jelenleg nem vagyunk ott az élen. Ha ebben előre tudunk/tudnánk lépni, akkor lennénk igazán félelmetesek. Enélkül ez csak egy nagy fegyver nagy szórással, ami persze veszélyes, de pont a szórás miatt nem félelmetes.Azt a Bengals is tudja, hogy a hétvégén ki tudnak ütni bennünket a wild card race-ből. (most azt mondom, hogy a 10-6-tal nem megyünk a PO-ba, vagy csak szerencsével) Tipikus 4pontos meccs lesz lélektani szempontból...
több mint 8 éve
Ez butaság volt, legalábbis aki látta idén JJ-t, annak az volt. Próbált nagyot húzni a stáb, de ez csúnyán besült, felesleges move volt felesleges kockázattal, mert bár nem voltunk jók kickoffban, de annyira gáz sem volt, hogy ilyen lépésre szánjuk el magunkat.Egyáltalán nem éreztem akkor rossz döntésnek, főleg nem felesleges kockázatnak.
Soldados
több mint 8 éve
Rettenetesen kellene Ilonka, nélküle nagyon nehéz lesz.Én is. De szerintem mindannyian. 😊 Alig bírok magammal, csak a meccs jár a fejemben. Ha ellenetek is megcsináljuk a 450 yardot, a 30 pontot és a W-t, akkor fogom végleg elhinni, hogy lehetséges. 😉2008-as runban viszont konkrétan biztos voltam. Aki régi motoros a fórumon, az emlékezhet rá, hogy milyen magas lovon ültem. 😊Az nem jó jel, mert most is... :-P
Soldados
Csak vicc volt, de kezdem egyre jobban várni a hétvégét.
Jól mondta DeCastro: We don’t like them, they don’t like us.
megyerikrisz
Soldados
Elég riasztóak ezek a számok innen nézve. Még az a szerencse, hogy azért van mibe kapaszkodnunk. Nelson vezeti a ligát INT-ekben, az elmúlt 4 meccsén szedett le. Dalton 107,4-es ratinggel vezeti a ligát, Geno bombaformában játszik, Dunlap 4. sackekben, a D 16.3 pontot enged meccsenként, ami több mint egy egésszel jobb a második helyezett értékénél. Hatalmas meccsnek ígérkezik, kicsit már áll. 😀
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Én is. De szerintem mindannyian. 😊 Alig bírok magammal, csak a meccs jár a fejemben. Ha ellenetek is megcsináljuk a 450 yardot, a 30 pontot és a W-t, akkor fogom végleg elhinni, hogy lehetséges. 😉2008-as runban viszont konkrétan biztos voltam. Aki régi motoros a fórumon, az emlékezhet rá, hogy milyen magas lovon ültem. 😊Az nem jó jel, mert most is... :-P
Soldados
megyerikrisz
több mint 8 éve
2008-as runban viszont konkrétan biztos voltam. Aki régi motoros a fórumon, az emlékezhet rá, hogy milyen magas lovon ültem. 😊Az nem jó jel, mert most is... :-P
Soldados
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Ezt írtam is, hogy én továbbra is jobban bízom egy elit D-ben, mint egy elit O-ban.Viszont akkor ligaelit védelmetek volt, és defense wins championship. Jó a ligaelit offense is, de azok jóval ritkábban nyernek, mint az elit védelmek.Volt rá példa: Steelers 2005. 😊Ami gáz lehet, hogy játszanotok kell a Superbowlért 5 olyan meccset (ebből négyet idegenben), ami közel 50-50, és ha egynél többet buktok, akkor annyi a szezonnak. Mert sztem is felveszitek a harcot bárki ellen jó eséllyel, de hogy egy ilyen sorozatot egy csapat le tudjon hozni 4-1-gyel, az nagyon nehéz.Azért vannak csapatok, amelyektől ki lehet kapni, ilyen a Bengals, Broncos és a Pats is, szóval lehet ez hosszú és rövid menetelés is, de hogy egyiktől sincs félnivalónk, az biztos, bárkit le tudunk győzni.hosszu PO lesz ez...ha bejon. Ha viszont bejon, akkor nem latom, hogy mi tudna megallitaniSaját kezünkben a sorsunk, úgyhogy nincs mire fogni semmit. 😉LaDainian Tomlinson szerint a Steelers a legjobb csapat az AFC-ben, de talán a ligában is. A kiváló játékos jelenleg szakértőként dolgozik. Lehet Ő ért a focihoz 😀nagy kar, hogy elszurtunk annyi meccset a szezonban, hogy kb most mar minden meccsunket meg kell nyerni. Tehat a liga legjobb O-ja majd nem mutathatja meg a rajatszasban. De azert meg remenykedem...
polamalu
xtaki
Soldados
xtaki
Soldados
gabokocka
7-5 után nem hibázhattunk többet. Fogadtuk a 8-as győzelmi szériában lévő Bearst, majd mentünk a 6-os győzelmi szériában lévő Vikes-hoz. A 2 zárómeccs akkor is könnyű volt (Browns, Lions). A PO-ban vertük a 3. helyen kiemelt csoportriválist (Bengals), majd ütöttük a ligaelső Coltsot, végül elintéztük az AFC-2. Broncost. Mindet idegenben. 😊 Plusz ugye végül a pontokban best Offense Seahawksot. (Ez pont ugyanaz a felállás, mint akkor: 5 kemény meccs, 4 idegenben)
Én hiszem, hogy ennek a csapatnak ez nem lehetetlen. Persze nem könnyű és nem sokan fogadnának erre a szkenárióra, de megcsinálható.
Soldados
gabokocka
Elit D esetén kurva magabiztos lennék, így azért mindig hozzáteszem, hogy azért ki lehet kapni egy Bengals, Pats, Broncos triótól is. A 2008-as runban viszont konkrétan biztos voltam. Aki régi motoros a fórumon, az emlékezhet rá, hogy milyen magas lovon ültem. 😊
több mint 8 éve
Viszont akkor ligaelit védelmetek volt, és defense wins championship. Jó a ligaelit offense is, de azok jóval ritkábban nyernek, mint az elit védelmek.Volt rá példa: Steelers 2005. 😊Ami gáz lehet, hogy játszanotok kell a Superbowlért 5 olyan meccset (ebből négyet idegenben), ami közel 50-50, és ha egynél többet buktok, akkor annyi a szezonnak. Mert sztem is felveszitek a harcot bárki ellen jó eséllyel, de hogy egy ilyen sorozatot egy csapat le tudjon hozni 4-1-gyel, az nagyon nehéz.Azért vannak csapatok, amelyektől ki lehet kapni, ilyen a Bengals, Broncos és a Pats is, szóval lehet ez hosszú és rövid menetelés is, de hogy egyiktől sincs félnivalónk, az biztos, bárkit le tudunk győzni.hosszu PO lesz ez...ha bejon. Ha viszont bejon, akkor nem latom, hogy mi tudna megallitaniSaját kezünkben a sorsunk, úgyhogy nincs mire fogni semmit. 😉LaDainian Tomlinson szerint a Steelers a legjobb csapat az AFC-ben, de talán a ligában is. A kiváló játékos jelenleg szakértőként dolgozik. Lehet Ő ért a focihoz 😀nagy kar, hogy elszurtunk annyi meccset a szezonban, hogy kb most mar minden meccsunket meg kell nyerni. Tehat a liga legjobb O-ja majd nem mutathatja meg a rajatszasban. De azert meg remenykedem...
polamalu
xtaki
Soldados
xtaki
Soldados
gabokocka
7-5 után nem hibázhattunk többet. Fogadtuk a 8-as győzelmi szériában lévő Bearst, majd mentünk a 6-os győzelmi szériában lévő Vikes-hoz. A 2 zárómeccs akkor is könnyű volt (Browns, Lions). A PO-ban vertük a 3. helyen kiemelt csoportriválist (Bengals), majd ütöttük a ligaelső Coltsot, végül elintéztük az AFC-2. Broncost. Mindet idegenben. 😊 Plusz ugye végül a pontokban best Offense Seahawksot. (Ez pont ugyanaz a felállás, mint akkor: 5 kemény meccs, 4 idegenben)
Én hiszem, hogy ennek a csapatnak ez nem lehetetlen. Persze nem könnyű és nem sokan fogadnának erre a szkenárióra, de megcsinálható.
Soldados
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Most bújom a statokat (van miért 😊 ), és konkrétan néhol nem hiszek a szememnek: legutóbbi 4 meccsen 2116 yard. Konkrétan 35 pont és 500 yard felett átlagolunk. És nem volt rosszabb 30 pontnál és 450 yardnál. Erre még az általam minden idők legjobb O-jának tartott 2007-es Pats sem volt képes. 😉
Szerkesztette: Soldados
több mint 8 éve
Volt rá példa: Steelers 2005. 😊Ami gáz lehet, hogy játszanotok kell a Superbowlért 5 olyan meccset (ebből négyet idegenben), ami közel 50-50, és ha egynél többet buktok, akkor annyi a szezonnak. Mert sztem is felveszitek a harcot bárki ellen jó eséllyel, de hogy egy ilyen sorozatot egy csapat le tudjon hozni 4-1-gyel, az nagyon nehéz.Azért vannak csapatok, amelyektől ki lehet kapni, ilyen a Bengals, Broncos és a Pats is, szóval lehet ez hosszú és rövid menetelés is, de hogy egyiktől sincs félnivalónk, az biztos, bárkit le tudunk győzni.hosszu PO lesz ez...ha bejon. Ha viszont bejon, akkor nem latom, hogy mi tudna megallitaniSaját kezünkben a sorsunk, úgyhogy nincs mire fogni semmit. 😉LaDainian Tomlinson szerint a Steelers a legjobb csapat az AFC-ben, de talán a ligában is. A kiváló játékos jelenleg szakértőként dolgozik. Lehet Ő ért a focihoz 😀nagy kar, hogy elszurtunk annyi meccset a szezonban, hogy kb most mar minden meccsunket meg kell nyerni. Tehat a liga legjobb O-ja majd nem mutathatja meg a rajatszasban. De azert meg remenykedem...
polamalu
xtaki
Soldados
xtaki
Soldados
gabokocka
több mint 8 éve
Amúgy két időszakban a liga legjobb Defense-vel és playmaker Offense-szel nyertünk 6 SB-t és buktunk 1-et (95-ös buktát nem sorolnám ide), most megpróbáljuk a fordított receptet: liga legjobb Offense-e és hozzá egy playmaker Defense. Nagyon kíváncsi vagyok. (azért én továbbra is jobban bízom egy elit D-ben, mint egy elit O-ban)Előbbinél alapvetően az a kulcs, hogy az elit O-kat is 20 ponton kell tartani, a mostani felállásban pedig az a kulcs, hogy az O-nak bárki ellen legalább 25 pontot kell tennie a táblára. És ez igaz a soron következő két meccsre is. Ha 25 pont meglesz, akkor azzal nyerni kell, ha ezzel sem sikerül, akkor a D (vagy spec team) baszta el.