Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
prérifarkas
598
Jah de majd elfelejtettem Jézuska meglepett 2 Steelers pólóval, az talán új lendületet ad mindenkinek 😊ebben az évben amikor nem láttam élőben a meccseket jól ment a csapatnak, itt a PO most mit tegyekTermészetesen ki kell hagynod! Mindent a csapatért .-)
Ki kellene hagynom ezután is? Normális?
prérifarkas
bcsarli
Szerintem ha felveszem meccsnézésre abból baj nem lehet.
Szerkesztette: prérifarkas
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 8 éve
Mindegy, csak Soldi ne hirdessen ki minket abszolút esélyesnek, akkor nyerhetünk .-)Pfff, nem tudom melyik lenne jó. Talán a Cinci?Sztem a delrol bejuto Texans log ki lefele kicsit AFCben, a Patset is beleertve jelenlegi formajaban, barki barkit megverhet.
bcsarli
ulpianus
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 8 éve
ebben az évben amikor nem láttam élőben a meccseket jól ment a csapatnak, itt a PO most mit tegyekTermészetesen ki kell hagynod! Mindent a csapatért .-)
Ki kellene hagynom ezután is? Normális?
prérifarkas
több mint 8 éve
savanyucukor
19
a sérültekről lehet tudni valamit?
több mint 8 éve
Köszi Laci, mostmá ne cserélj mennyünk ezzel
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Spy
2 337
ennyit megér...
több mint 8 éve
Pfff, nem tudom melyik lenne jó. Talán a Cinci?Sztem a delrol bejuto Texans log ki lefele kicsit AFCben, a Patset is beleertve jelenlegi formajaban, barki barkit megverhet.
bcsarli
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
prérifarkas
598
ebben az évben amikor nem láttam élőben a meccseket jól ment a csapatnak, itt a PO most mit tegyekKi kellene hagynom ezután is? Normális?
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 8 éve
Hát elég boldog vagyok 😀 A Billst most nagyon megszerettem 😊
több mint 8 éve
Pfff, nem tudom melyik lenne jó. Talán a Cinci?Kivel (Benglas/Broncos) és mikor játszunk?Ha Broncos nyer, akkor Bengals.
steelwolf
Ha a Chiefs nyer és a Broncos kikap, akkor Chiefs.
Ha mindketten kikapnak, akkor Broncos.
Shilkor
több mint 8 éve
Kivel (Benglas/Broncos) és mikor játszunk?Ha Broncos nyer, akkor Bengals.
steelwolf
Ha a Chiefs nyer és a Broncos kikap, akkor Chiefs.
Ha mindketten kikapnak, akkor Broncos.
több mint 8 éve
A Jets drukkereknek még szarabb lehet, mint nekünk a múlt héten. Átérzem a lelkiállapotukat, 1 hete átéltem.
több mint 8 éve
Örök hála a Buffalo-nak,de szerencsére a csapat is megdolgozott a PO-ért.Kivel játszuk a következő meccset aki tudja osszamár meg velem.
több mint 8 éve
Kivel (Benglas/Broncos) és mikor játszunk?Lehet az Chiefs is, a most kezdodo meccsektol fugg.
steelwolf
több mint 8 éve
Jöttök eggyel! Azért gratulálok a csapatnak is!Köszönjük a lehetőséget! Élni fogunk vele.
Buffalo Bill
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Kivel (Benglas/Broncos) és mikor játszunk?
több mint 8 éve
Ez kemeny alapszezon volt. De a lenyeg mindig a lenyeg, PO.
több mint 8 éve
Jöttök eggyel! Azért gratulálok a csapatnak is!
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Na srácok, összedobunk közösen egy Fitzpatrick szoborra? 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sok sikert Urak a PO-ban, múlt héten a Ravens elleni L után ti voltatok úgy h nem érdemlitek meg a PO-t, mai napon mi jártunk így.
több mint 8 éve
A héten az erő velünk van, és Rex Ryan brigádjával. (JEAH!!!)Habár végére sima győzelem volt, azért lehetett volna melegebb is a pite, hála BigBen csoda dobásainak. Átjárja a düh a játékát, és ez a sötét oldal kapuja. Nem lenne jó, ha pont a rájátszásra csábítaná el a sötét oldal ereje.
több mint 8 éve
Holnap remélem besegít SexyRexy, és meglesz nekünk a PO!
több mint 8 éve
Ramon Foster kapta a Chief-díjat, Dupree pedig a legjobb újoncnak járó Joe Greene-díjat.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Bryant betegség miatt questionable besorolást kapott, de pénteken teljes értékű edzésmunkát végzett. Az amúgy is inaktív Grant kivételével mindenki más probable.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Őszintén? Nem hiszem...elég komoly szerződéshosszabbítások előtt állunk és túl sok pénz nem marad a cap alatt hiába az emelések, de legalább szorult helyzetben nem leszünk talán.