Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Laci nem babonás, de a vudu babát most már nem teszi el. 😊
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
2006 január 8-án a Paul Brown Stadionban, miután a Steelers a 6. helyen bekerült a rájátszásba:Pittsburgh at Cincinatti 31-17
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Hát de most nem? Elképesztő, hogy a Denver ilyen teljesítménnyel legyen első kiemelt, a védelmük előtt le a kalappal, de az offense néha érdekes dolgokat művel. A Pats-nél már azt se tudom, hogy van e WR a pályán, de Brady se nagyon kapott még ennyi ütést. A Bengals-nál sérült Dalton, de legalább még így is van irányítójuk a Texanshoz képest, akik szinte csoda amit művelnek. A KC-t most nem említem, mert jó lenne megnézni, hogy egy pozitív mérlegű csapat ellen mit csinálnak (egy ilyenre emlékszem a Denver ellen, de ott Manning ki tudja mit csinált) és ott vagyunk mi, aki nem csak meccsenként de egy meccsen belül is akkorát hullámzik, hogy két egymást követő játékban nem ismerek a csapatra.Az utóbbi 2 meccs alapján viszont nem gondolnám, hogy az AFC-ben mi lennénk az a csapat akivel senki nem akar játszani. Valamit nagyon ki kell találni a stábnak.Olvasva az örök optimista szurkolókat, nincs PO-ra érdemes csapat az AFC-ben. 😊
bcsarli
vpi
Szóval ilyen kicsi különbség az AFC 6 csapata között szerintem még nem is volt.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Daltonnak jobban örültem volna...AJ néha kifejezetten tetszetős dolgokat mutat (na nem mintha Dalton ne mutatott volna ilyet idén, hiszen szerintem nagyon jó éve volt), ráadásul bár nincs rutinja ott van a meglepetés ereje.Remélem kicsit visszavesznek a srácok és több focit láthatunk, kevesebb verekedéssel.
több mint 8 éve
Mikey
18 752
szombatsaját bevallása szerint minimális az esély. McCarron fog kezdeni, ezt biztosra vehetitek.
8:15 p.m. ET - Pittsburgh at Cincinnati (CBS)
hal istennek nem kell hetfon kokadt fejjel menni melozni.
Dalton felepulhet addig? Ugy volna szep, ha mindket csapat 'teljes' diszben menne...
xtaki
több mint 8 éve
szombatMa megy dokihoz, de Rapoport szerint hetekre van a visszatéréstől. De ha vissza is tér, kérdéses a formája. McCarron lesz ebből, akárki meglássa.
8:15 p.m. ET - Pittsburgh at Cincinnati (CBS)
Dalton felepulhet addig? Ugy volna szep, ha mindket csapat 'teljes' diszben menne...
xtaki
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
xtaki
3 441
szombat8:15 p.m. ET - Pittsburgh at Cincinnati (CBS)
több mint 8 éve
Nekünk nagyon bejött az elmúlt héten, és főleg tegnap az eredménykövetőben a sírás .-)Az utóbbi 2 meccs alapján viszont nem gondolnám, hogy az AFC-ben mi lennénk az a csapat akivel senki nem akar játszani. Valamit nagyon ki kell találni a stábnak.Olvasva az örök optimista szurkolókat, nincs PO-ra érdemes csapat az AFC-ben. 😊
bcsarli
vpi
Kötelezővé kellene tenni D D D
több mint 8 éve
Az utóbbi 2 meccs alapján viszont nem gondolnám, hogy az AFC-ben mi lennénk az a csapat akivel senki nem akar játszani. Valamit nagyon ki kell találni a stábnak.Olvasva az örök optimista szurkolókat, nincs PO-ra érdemes csapat az AFC-ben. 😊
bcsarli
több mint 8 éve
Az utóbbi 2 meccs alapján viszont nem gondolnám, hogy az AFC-ben mi lennénk az a csapat akivel senki nem akar játszani. Valamit nagyon ki kell találni a stábnak.
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
Grat! Rengeteg véleményt olvastam, kevesen mondták, hogy a Steelers jut be a PO-ba. A múltheti teljesítmény után nem csoda. Viszont a küzdeni akarás példaértékű sztem (Roethlisberger kiválásakor sem lett tele a gatya)!
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Egyúttal az is biztossá vált, hogy ha továbbjutunk, akkor a következő körben Denverbe utazunk.
több mint 8 éve
malkav
2 468
Grat a PO-hoz!Most már tessék sokáig eljutni, hogy majd mondhassuk januárban a többieknek, hogy attól a szar Steelerstől kaptatok ki akiket oda-visszavertünk?! 5-11-es mérleggel!! DE GÁZOK VAGYTOK ! 😀
több mint 8 éve
DeAngelo Williams tweetje: See you next week Steler Nation!!Remélem, ez azt jelenti, hogy nem komoly a baj.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
vassadi
15 617
A Brown témához még annyit, hogy nyilván az OPoY miatt is ment ez az egész. No brainer szerintem, hogy neki kell kapnia a díjat.Most úgy tűnik a kezdő futóinkon átok ül. Még nincs pontos hír, de tavaly ugye Bell-t vesztettük el az utolsó alapszakasz meccsen.Klaci79Akárcsak az azt megelőző PO-meccsünk előtt Mendenhallt.
Blake-kel kapcsolatban már nem lehet hova fokozni a negatív jelzőket. Viszont az egy dolog, hogy a liga legrosszabb cornere, de hogy még most is hétről hétre képesek őt odaállítani kezdőként... No comment.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Hát nehéz mit mondani....most azt gondolom, hogy Soldival értek egyet ebben a Brown ügyben. Sokadik alkalom, amikor látványosan rámegyünk erre a rekordra. Teljesen mindegy, hogy ez egy csomag része e és Ben dönt róla. Ilyenkor a Sea meccs jut eszembe, ahol hamar kiderült, hogy Sherman mellett nem kap levegőt Brown és remekül váltottunk mindent Wheaton-ra. A Ravens ellen volt egy játék a végén, ott is csak Brownt nézte Ben Miller helyett.Amúgy elhiszem ha azt mondják nem a rekord miatt van ez, de Bennek Brown nagyon kényelmes megoldásnak tűnik, Ő pedig szereti a kényelmet.
A másik pedig ezek a hosszú játékok folyamatosan rövid szituációkban. Nagyon túltoljuk ezt, nyilván persze Bell-lel más játék lenne, mert van már akkora játékos, hogy ne lehessen kihagyni, viszont DeWill-t sokszor kihagyjuk és mennek a bombák...
Most úgy tűnik a kezdő futóinkon átok ül. Még nincs pontos hír, de tavaly ugye Bell-t vesztettük el az utolsó alapszakasz meccsen. Márpedig DeWill és ugye Bell hiányában nagyon egysíkú játékot várhatunk az offense-től és bár nyertünk ugyan 50+-os passzkísérlettel meccset, de nem ez az általános.
És akkor a védelem...alapvetően elégedett vagyok a védelemmel. Mondjuk Shazier-től én egy kicsit többet várnék, illetve persze az OLB-ktől mindenképpen több kell. Persze ez nem idén fog megtörténni.
Nagyon meg kell dicsérni Tuitt-Heyward-ot...elképesztő a két srác...
Viszont nem tudom ezzel a Blake gyerekkel mit lehetne csinálni. Egyszerűen nem fér bele az a rengeteg yard amit kapunk róla.
Na jó most ennyi...aztán megint eltűnök egy kicsit...ez most bejött 😀
több mint 8 éve
Soldi, a szezon kétharmadát kihagyó franchise LT-t kifelejtetted.Jogos, Beachum kimaradt. 😊
A rekordos dologgal egyetértek. Nyilván Ben dönt, hogy kinek passzol, de minden playben van egy first read, az pedig az esetek többségében Brown volt. Ez pedig egyértelműen az edzői része a dolognak. És ez már nem az első ilyen eset, amikor az 5 elkapás / 50 yardos sorozatát kellett életben tartani, akkor is hívtak rá egy passzt valamelyik tavalyi meccs végén, amikor már amúgy csak az órát kellett lepörgetni. Arra még azt mondom, oké, de ez a mai nekem se tetszett.
vassadi
Tavaly a JAX ellen volt ez az AB-eset. Amúgy pont ezért írtam, hogy ha nem sérti a csapat érdekeit. 😊 Erre egy tipikusan jó példa volt, hívtak rá egyszerű screent, hogy folytatódjon a sorozat, kb nulla INT-veszéllyel, az belefért. A mai nagyon gáz volt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Arians alatt nem ilyen ostoba two minute drilleket láttam, szóval jó eséllyel Haley filozófiája köszön vissza. Az is lehet, hogy Ben hívja, főleg ugye no huddle-ben, de gondolom Haley-vel azért megbeszélik, hogy milyen szituációkban, milyen playek legyenek, már csak azért is így gondolom, mert rendszeresen ugyanazt látjuk. Ha nem tetszene Haley-nek nyilván változtatásokat kérne.Nagyon haragszom Tomlinra, Haley-re, sztem igazi faszkalap módon rámentünk arra, hogy AB legyen a catch és recieving yard leader a szezon végén... És ezt szánalmasnak tartom, hogy rekordokra mentünk rá a csapat érdek helyett. Lehet rekordozni, de csak ha az nem érinti hátrányosan a csapatot, de most érzésem szerint hátrányosan érintette.SoldadosSzerintem nagyon messze vagyunk attól, hogy ezt biztosan az edzők nyakába varrjuk. BigBen dönti el, hogy kinek dob, nem az edzők. Kevés olyan play van ami külön játékosra van ráhívva.
Hasonló témában vitatkoztunk már régen, amikor az órával futunk versenyt, és középre short yardos játékokat játszunk. Te rendre a play-t fikázod, én rendre úgy látom, hogy BigBen dönt rosszul, és azt dobja akit belül rövid yardon üresen hagynak (hisz ez jó a védelemnek).
Nyilván nem neked kell magyarázni, hogy egy play milyen bonyolultan van megálmodva, és épp ezért innen a messziségből inkább BigBen nyakába varrom Brown rekordra menést is, és a rohanás no huddle szitukban rendre a rossz döntéseket.
laby
A deep hívásoknál pedig BB nem is néz mást, azaz jó eséllyel a deep route az elsőszámú opció, BB csak megereszti a bombát, szóval valszeg az a hívás és ő bele is áll, bevállalja. Én szeretem a vertikális játékot, Arians-nál is szerettem, de most túlzásba esünk és stratégiailag is rosszkor jönnek. Lehet néha harmadik és rövidre ilyen "váratlan" húzással jönni, de folyamatosan ez nagy butaság, mert ma egy gyengébb védelem ellen is emiatt akadt meg rendre a támadásunk, miközben tudjuk, hisz láttuk ezerszer, hogy nagyon jól működő rövidpasszos játékunk is van. Így többre mennénk, ha ilyenkor egy "biztos playt" vennénk elő és picit ritkábban erőltetnénk harmadik kísérletekre a mély passzokat.
Ma pedig sztem az egész game plan arra volt kihegyezve, hogy csakis AB-nek dobálunk és ez edzői felelősség.
Szerkesztette: Soldados
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Soldi, a szezon kétharmadát kihagyó franchise LT-t kifelejtetted.A rekordos dologgal egyetértek. Nyilván Ben dönt, hogy kinek passzol, de minden playben van egy first read, az pedig az esetek többségében Brown volt. Ez pedig egyértelműen az edzői része a dolognak. És ez már nem az első ilyen eset, amikor az 5 elkapás / 50 yardos sorozatát kellett életben tartani, akkor is hívtak rá egy passzt valamelyik tavalyi meccs végén, amikor már amúgy csak az órát kellett lepörgetni. Arra még azt mondom, oké, de ez a mai nekem se tetszett.
Szerkesztette: vassadi
több mint 8 éve
Nagyon haragszom Tomlinra, Haley-re, sztem igazi faszkalap módon rámentünk arra, hogy AB legyen a catch és recieving yard leader a szezon végén... És ezt szánalmasnak tartom, hogy rekordokra mentünk rá a csapat érdek helyett. Lehet rekordozni, de csak ha az nem érinti hátrányosan a csapatot, de most érzésem szerint hátrányosan érintette.SoldadosSzerintem nagyon messze vagyunk attól, hogy ezt biztosan az edzők nyakába varrjuk. BigBen dönti el, hogy kinek dob, nem az edzők. Kevés olyan play van ami külön játékosra van ráhívva.
Hasonló témában vitatkoztunk már régen, amikor az órával futunk versenyt, és középre short yardos játékokat játszunk. Te rendre a play-t fikázod, én rendre úgy látom, hogy BigBen dönt rosszul, és azt dobja akit belül rövid yardon üresen hagynak (hisz ez jó a védelemnek).
Nyilván nem neked kell magyarázni, hogy egy play milyen bonyolultan van megálmodva, és épp ezért innen a messziségből inkább BigBen nyakába varrom Brown rekordra menést is, és a rohanás no huddle szitukban rendre a rossz döntéseket.
több mint 8 éve
Playoffs Baby, Playoffs! 😊De az Offense hatalmas csalódás volt az utolsó 2 meccsen. BB megint vakon volt, rettenetes INT, kihagyott TD... A playcalling botrányos, 3. és kevésre, közepesre, mindegy mire, de hívjuk a mély passzt. Minek? Egyszer-egyszer persze lehet, de folyton folyvást, egész egyszerűen nem fér bele. Amíg nem jöttek a D-től a turnoverek, addig ez szoros volt, mert az O nem tudott meglépni a fenti két ok miatt. A short fieldeket már sikerült kihasználni, így végül sima lett. Nagyon haragszom Tomlinra, Haley-re, sztem igazi faszkalap módon rámentünk arra, hogy AB legyen a catch és recieving yard leader a szezon végén... És ezt szánalmasnak tartom, hogy rekordokra mentünk rá a csapat érdek helyett. Lehet rekordozni, de csak ha az nem érinti hátrányosan a csapatot, de most érzésem szerint hátrányosan érintette. Qrvára remélem, ha már bejutottunk, összekapja magát az edzői stáb, mind BB, mert mi akkor tudunk csak menetelni, ha azt az O-t látjuk majd, amelyiket a 9-14. meccsek között láttunk.
A Defense ezúttal jó volt, a short fieldeknél is FG-n tudta tartani a riválist, majd a 2. félidőben már jöttek a TO-k is.
A lényeg, hogy megvan a PO és szerintem meg is érdemeltük. Kibírtuk, hogy All-Pro center nélkül játszottuk végig az idényt, kibírtuk, hogy csak a szezon egyharmadában volt az All-Pro futónk és kibírtuk, hogy 4 meccsre elveszítsük a franchise QB-t. Mindezt az egyik legerősebb schedule mellett. Szóval megérdemeltük. Kellett hozzá némi segítség, de ez nem számít. A 10-6 reálisnak tűnt az idény előtt, BB kiesését beszámítva pedig szinte túlteljesítés. Csak a Ravens-meccs okozta seb miatt érezhetjük csalódásnak - persze joggal. De ez már történelem, tényleg csak az számít, hogy megvan a PO.
Szerkesztette: Soldados
több mint 8 éve
BigBenen sok fog múlni.Nem csinálhat ilyeneket mint az elmúlt két meccsen.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
Remélem BB formája visszatér a PO-ra, 2 hete még jól játszott. Illetve a Gameplan-t kell átgondolni.