NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
hátha bejön vezze...
több mint 8 éve
Elvileg szabályos volt a Saci TDMVP
The new name
WizardOfBoz szükeszakálldartanyan
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
prérifarkas
598
sokan mondták mert fejben dől elÉs akkor szezon elején még rúgó sem volt
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 8 éve
Gratula!!! 😉 Nagy tartás van a csapatban még mindig!!! BigBen pedig Vasember...Kívanom,hogy nyerjetek jövő héten is!! 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 8 éve
Ezzel a meccsel a Denver nyert a legtöbbet.
több mint 8 éve
Spy
2 337
nagy meccs volt, sok kérdőjellel, de....köszönjük Cincy
több mint 8 éve
meme
2 102
Ígértem ha nyertek átjövök azzal, hogy jelenleg ti vagytok a jobb csapat.... Sajnos nyertetek, de nem voltatok jobbak, sőt..... Mi vesztettük el. Ennek ellenére sok sikert kívánok a PO-ban.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Hátha eltakarodnak végre...
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
nem is érdekel igazán, ha csak reggel óta izgulsz 😀most hogy olvasom milyen optimisták a Steelers szurkolók egy része én azt mondom simán nyer a Bengals, le se kell játszani...akkor én meg tök fölöslegesen izgulok már reggel óta?
Klaci79
Mikey
több mint 8 éve
Mikey
18 752
most hogy olvasom milyen optimisták a Steelers szurkolók egy része én azt mondom simán nyer a Bengals, le se kell játszani...akkor én meg tök fölöslegesen izgulok már reggel óta?
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
most hogy olvasom milyen optimisták a Steelers szurkolók egy része én azt mondom simán nyer a Bengals, le se kell játszani...
több mint 8 éve
Erősebbnek gondolom a Bengals-t, mert ameddig ők több lábon állnak, nálunk azon múlik hogy BigBen mit csinál. Ha nem hoz kiemelkedőt (ami elvárható tőle, és az őt segítő brigádtól).Oké Cincinátusban nem Dalton játszik (szerintem McCarron is fossá dob minket), de van egy ígéretes tehetségük QB poszton, jó futók, jó védelem. Addig nekünk van egy pass heavy offense, ami egy rosszul ébredő Roethlisbergerrel lehúzható a retyón, és nincs jó futónk (ma), nincs jó védelmünk.
Egy meccsen ugye bármi lehet, úgyhogy kb 50-50 a dolog, de hosszútávon még is hamarabb tennék a Bengals-ra, mint magunkra.
több mint 8 éve
Én kívülállóként úgy látom, hogy a Bengals alapvetően jobb erőkből álló csapat a jelen sérültségi szinten, de náluk pont az irányító hiányzik, ami azért erősen skillposzt.Viszont a PO az már nem a képességekről, a talentről szól, hanem a koncentrációról, a motivációról, az akarásról.
Ebben meg a Steelers jó szokott lenni, de semmi garancia nincs, hogy most is jó lesz.
Szerintem a győzelem nem BB-n vagy AB-n vagy AJ-n fog múlni, hanem azon az attitűdön, hogy ki van fejben jobban ott, ki tudja az akaratát jobban a másikra eröltetni. Ebben is a Steelers szokott jobb lenni. Nekem ez az elemzésem, 55-45 favoritnak érzem a Steelerst, rájuk fogadnék.
több mint 8 éve
Sztem csere QB-val mindenkivel szemben underdogok voltunk, így én nem éreztem váratlannak a Chiefs elleni buktát. Nekem csak a 2. Ravens meccs lóg ki a sorból, de ez 16 meccsből egy. Ilyen mindenkinek van/volt.Én ezt a kétarcúságot továbbra sem értem. Volt egy, azaz egy kiemelkedően rossz meccsünk, amely nem illik a sorba. Ilyen minden csapatnak van. A Panthers kikapott a Falconstól, a Pats az Eaglestől, a Bengals a Texanstól, a Cards egy csere QB-s Steelerstől.Kilengés alatt azt értem, hogy megverjük az NFC egyik top csapatát, aztán elmegyünk a gyalázatos formában levő (akkor kb1-5-el álló) Chiefshez, és kilátástalan játékkal kikapunk. Aztán később megverjük sorban a Colts, Bengals, Broncos triót, méghozzá viszonylag simán, aztán megint teljes homály a 4-9 v 4-10-el (?) álló Ravens ellen. Itt elég nyilvánvalóan nem azért kaptunk ki, mert egy jobb csapat, erősebb kerettel, tehetségesebb játékosokkal állt ki, és nem tudtuk tartani a szintjüket, hanem (szerintem) mentális felkészítésbeli problémák vannak/voltak nálunk. Ez meg azt eredményezi, hogy hiába ismerjük az ellenfél és a saját csapatunk keretét, játékerejét, stb... ettől még nem tudjuk belőni, hogy mire számítsunk (mármint én, szurkoló) mert fogalmam sincs hogy a csapatom aznap melyik formáját fogja mutatni.
A teljesítmény sosem lehet konstans, más ellenfél, más matchupok, de nagy kilengés ez az egy volt. Különben "határértéken belüli" eltérések voltak, de alapvetően mindkét egységünk azt mutatta, ami tőle várható.
Soldados
(Szándékozom majd erről kicsit részletesebben írni, de karácsony óta nincs gépem, a feleségemén meg nem akarok ilyen hosszabb dologba belekezdeni...)
Jan
De várom a hosszabb írást, úgy azért nyilván jobban árnyalni tudod a képet.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klemó
5 664
Szétverni könnyebb, mint építeni. Én azt gondolom, hogy ez az alapelv az, amiért killing D nélkül nem fogsz tudni SB-t nyerni. Talán a XLIV volt az egyetlen ahol a két O orientált csapat meccselt, ahol összejött, hogy az O zsenialitása bevitte a döntőkbe a csapatokat. (biztosan lehet mondani még kivételeket persze) Egyébként nem véletlen a dogma, borzasztóan nehéz egy elit O-nak is, főleg egy PO-ban masírozni, tökéletes precíz passzokat, playeket nyomni, ellenben nem kell elit D ahhoz, csak egy jó nap, hogy akár leradírozz egy elit O-t is a pályáról. Elég csak a Denverre gondolni 2 éve és most. 2 éve mit ért, hogy az O parádézott. Mindenki azt mondta SB győzelem jön....no és jött a LOB és kinyírták őket. Idén Manning sehol nincs, Oz-zal megy az O...de a D karcol...és így is megvan a home field advantage. Manningtől nem is kell elit teljesítmény, csak egy solid kevés hibás ahhoz, hogy az SB fő esélyesei legyenek....nekem...
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Azért ezekre a vereségekre vannak jó indokaink...egyrészt én eleve sikerként éltem meg, hogy csere QB-val 2 meccset tudunk nyerni. Ott inkább a Cards meccset tartottam kisiklásnak, persze pozitív előjellel. A KC meg jött a most vagy soha mentalitással és azért Jones-al ez messze nem ugyanaz a csapat, mint Bennel.Én ezt a kétarcúságot továbbra sem értem. Volt egy, azaz egy kiemelkedően rossz meccsünk, amely nem illik a sorba. Ilyen minden csapatnak van. A Panthers kikapott a Falconstól, a Pats az Eaglestől, a Bengals a Texanstól, a Cards egy csere QB-s Steelerstől.Kilengés alatt azt értem, hogy megverjük az NFC egyik top csapatát, aztán elmegyünk a gyalázatos formában levő (akkor kb1-5-el álló) Chiefshez, és kilátástalan játékkal kikapunk. Aztán később megverjük sorban a Colts, Bengals, Broncos triót, méghozzá viszonylag simán, aztán megint teljes homály a 4-9 v 4-10-el (?) álló Ravens ellen. Itt elég nyilvánvalóan nem azért kaptunk ki, mert egy jobb csapat, erősebb kerettel, tehetségesebb játékosokkal állt ki, és nem tudtuk tartani a szintjüket, hanem (szerintem) mentális felkészítésbeli problémák vannak/voltak nálunk. Ez meg azt eredményezi, hogy hiába ismerjük az ellenfél és a saját csapatunk keretét, játékerejét, stb... ettől még nem tudjuk belőni, hogy mire számítsunk (mármint én, szurkoló) mert fogalmam sincs hogy a csapatom aznap melyik formáját fogja mutatni.
A teljesítmény sosem lehet konstans, más ellenfél, más matchupok, de nagy kilengés ez az egy volt. Különben "határértéken belüli" eltérések voltak, de alapvetően mindkét egységünk azt mutatta, ami tőle várható.
Soldados
(Szándékozom majd erről kicsit részletesebben írni, de karácsony óta nincs gépem, a feleségemén meg nem akarok ilyen hosszabb dologba belekezdeni...)
Jan
A másik tényleg nehezebben magyarázható Ravens meccs. Igen, sajnos hajlamosabbak vagyunk gyengébb csapatok ellen leereszteni, viszont ez a Bengals nem egy gyenge csapat, tehát ettől nem félek most. Viszont pár éve amikor a nagyon jó Ravens ellen Charlie apóval nyertünk meccset, na ott meg ők foghatták a fejüket, hogy lehet ez...ilyen a Steelers-Ravens...de ettől függetlenül idén azért messze nem voltak azok a siklások, mint mondjuk a tavalyi évben, ahol tudtuk, hogy ha negatív az ellenfél mérlege, akkor úgyis kikapunk
több mint 8 éve
Én ezt a kétarcúságot továbbra sem értem. Volt egy, azaz egy kiemelkedően rossz meccsünk, amely nem illik a sorba. Ilyen minden csapatnak van. A Panthers kikapott a Falconstól, a Pats az Eaglestől, a Bengals a Texanstól, a Cards egy csere QB-s Steelerstől.Kilengés alatt azt értem, hogy megverjük az NFC egyik top csapatát, aztán elmegyünk a gyalázatos formában levő (akkor kb1-5-el álló) Chiefshez, és kilátástalan játékkal kikapunk. Aztán később megverjük sorban a Colts, Bengals, Broncos triót, méghozzá viszonylag simán, aztán megint teljes homály a 4-9 v 4-10-el (?) álló Ravens ellen. Itt elég nyilvánvalóan nem azért kaptunk ki, mert egy jobb csapat, erősebb kerettel, tehetségesebb játékosokkal állt ki, és nem tudtuk tartani a szintjüket, hanem (szerintem) mentális felkészítésbeli problémák vannak/voltak nálunk. Ez meg azt eredményezi, hogy hiába ismerjük az ellenfél és a saját csapatunk keretét, játékerejét, stb... ettől még nem tudjuk belőni, hogy mire számítsunk (mármint én, szurkoló) mert fogalmam sincs hogy a csapatom aznap melyik formáját fogja mutatni.
Soldados
több mint 8 éve
kicsi joe
109
Igen, köszönöm a korrigálást! 😊 Belekeveredtem a sok Will-be... 😀 Na de a legfontosabb Will: We WILL win this game!Az még hagyján, hogy DeWill kiesett, de ami még szomorúbb a futójátékunk kapcsán az Nix elvesztése. Bitang jól blokkolt a srác és a special team munkája is ott volt a szeren. Mondjuk Ventrone visszatérése miatt talán nem lesz érezhető a special team-beli hiánya, de FB poszton Will Allen-nek igencsak fel kéne pörögnie, hogy ne kelljen minden playben beküldeni Spaeth-et pluszban.szerintem will johnson -ra gondoltál Fb poszton nem a széftire
Elkapó kérdésben pedik a jó öreg Ike-kal értek egyet: Wheaton. Brown-t egyértelmű hogy sosem fogják szem elől téveszteni, Bryant fel lett piszkálva (ügyes marketinggel a média közvetítésével) így erre a Bengirls is készül, és így válhat sötét lóvá Wheaton. 😊
kicsi joe
de amúgy egyetértek Nix hiányozni fog
zzz888
több mint 8 éve
xtaki
3 441
Én ezt a kétarcúságot továbbra sem értem. Volt egy, azaz egy kiemelkedően rossz meccsünk, amely nem illik a sorba. Ilyen minden csapatnak van. A Panthers kikapott a Falconstól, a Pats az Eaglestől, a Bengals a Texanstól, a Cards egy csere QB-s Steelerstől.nem ertek egyet veled ebben.
Soldados
A D folyamatosan jobban teljesitett, mint elvarhato lett volna, egy ket kilengestol eltekintve.
A O viszont a legjobb O szintet kellett volna hozza folyamatosan. De a szezon alatt tobbszor is a D-nek kellett megmenteni a meccset, mert az O keptelen volt pontot szerezni...sot, olykor meg haladni is alig tudott.
Ez utobbi az, ami nagyon zavar. Az O-nak kellene folyamatosan jol teljesiteni!
több mint 8 éve
Én ezt a kétarcúságot továbbra sem értem. Volt egy, azaz egy kiemelkedően rossz meccsünk, amely nem illik a sorba. Ilyen minden csapatnak van. A Panthers kikapott a Falconstól, a Pats az Eaglestől, a Bengals a Texanstól, a Cards egy csere QB-s Steelerstől.A teljesítmény sosem lehet konstans, más ellenfél, más matchupok, de nagy kilengés ez az egy volt. Különben "határértéken belüli" eltérések voltak, de alapvetően mindkét egységünk azt mutatta, ami tőle várható.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
xtaki
3 441
igen, ez a totalis ketarcusag. nem tudunk biztosat mondani a teljesitmenyunkrol.pont ugyanolyan rossz erzeseim vannak, mint a ravens meccs elott voltak ...Az a baj, hogy meg is tudunk verni akárkit, és ki is tudunk kapni szinte bárkitől, függetlenül az adott ellenfél valós erejétől, pillanatnyi formájától meg bármitől. Az sem túl jó előjel, hogy a legutóbbi SB-óta kétszer jutottunk PO-ba, és mindkétszer rögtön kizúgtunk - nem épp verhetetlen csapatok ellen.
delutan raalszom, hatha jobb lesz 😊
xtaki
A mai pont egy olyan meccs lesz, aminek a végeredményén nem fogok meglepődni, bármi lesz is. Szvsz teljesen esetlegesen fog alakulni, benne van egy nagyarányú ide-oda, de egy nagyon szoros ide-oda is. Én amúgy a Bengalst esélyesebbnek érzem, összeszedettebb csapat mint mi, kisebb kilengésekkel, de ki a fene tudja előre, hogy ma melyik arcunkat mutatjuk?
Jan
Remelem BB szanaszet fogja dobalni a passzokat es mar nem megy Brown alapszakasz rekordjara.
több mint 8 éve
pont ugyanolyan rossz erzeseim vannak, mint a ravens meccs elott voltak ...Az a baj, hogy meg is tudunk verni akárkit, és ki is tudunk kapni szinte bárkitől, függetlenül az adott ellenfél valós erejétől, pillanatnyi formájától meg bármitől. Az sem túl jó előjel, hogy a legutóbbi SB-óta kétszer jutottunk PO-ba, és mindkétszer rögtön kizúgtunk - nem épp verhetetlen csapatok ellen.
delutan raalszom, hatha jobb lesz 😊
xtaki
A mai pont egy olyan meccs lesz, aminek a végeredményén nem fogok meglepődni, bármi lesz is. Szvsz teljesen esetlegesen fog alakulni, benne van egy nagyarányú ide-oda, de egy nagyon szoros ide-oda is. Én amúgy a Bengalst esélyesebbnek érzem, összeszedettebb csapat mint mi, kisebb kilengésekkel, de ki a fene tudja előre, hogy ma melyik arcunkat mutatjuk?