Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Big B
62
Azért ha már kötözködni akarok, akkor a kétszeres fumble után visszahordott TD-nk csoportos ünneplésére megkaptuk a büntit, pedig a második fumble-t és a TD-t visszafújták.Ugyanakkor Burfict IC-jénél hárman berohannak az öltözőig és nem ment rá se csoportos ünneplés, se delay of game...
Szóval nem volt top-on a bírói stáb, de szerintem oda-vissza kiegyenlítik egymást most a bírói ítéletek főleg egy ilyen felpaprikázott hangulatú meccsen.
Első három negyedben nem sokat mutatott a fényes Bengals csapat sem, és az eső miatt nálunk se volt annyi passz, de Denverben lehet nem fog esni az eső...
több mint 8 éve
Én csak remélem, hogy a Cincy edzői stáb ugyanígy a bírókat szidja, meg Portert, meg egyenlőséget tesz Shazier és Burfict közé és simán felmenti azt a két barmot és meglapogatja a buksijukat. Mert ha így van, akkor elárulom, hogy az a PO győzelem nélküli időszak még jó hosszú lesz.Szerintem igenis lesz következménye, de erről mi még nem tudunk. Ahogy Lewist ismerem, nem fog szó nélkül elmenni mellette. Sőt bízom benne, ne csak hátlapogatás meg összekacsintás legyen, mint amit Tomlin adott Porternek meg Muncsáknak.
Nem, így nem lehet elveszteni egy ilyen hősiesen visszahozott és megnyert meccset. Nincs az a ok, amivel ez magyarázható. Porter ott a pályán (ne tévedjünk, holt idő volt, nem az volt a gond, hogy a pályán volt, hanem az, hogy a huddle-ban)....nini, hát akkor árulkodom a bírónak, hogy no itt ez a csávó mit keres......vagy csak egyszerűen ordítok mint a sakál, jelezve, hogy belém kötött.....és máris 15 yard vissza, a Burfict bünti már el is tűnt.....no ehelyett.....puff egy ütés....egy akkor már rég nem dumáló, csak mosolygó edzőnek.....lúzerség nem tudok mást mondani...és ennél már csak az a furább, hogy nem láttam olyan kameraképet, hogy egy edző is leszedi a körméről a két jómadarat.....
Annyiben rossz hasonlat a Pepe-Burfict, hogy Burfict ha nem csinálna baromságokat a liga (egyik) legjobb belső LB-je lenne...de egyébként igen, ül....de ezt azért már a draft óta tudjuk, ott volt a red flag, csak pár csapat nem foglalkozik vele mondjuk ki....
Klemó
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
meme
2 102
Én csak remélem, hogy a Cincy edzői stáb ugyanígy a bírókat szidja, meg Portert, meg egyenlőséget tesz Shazier és Burfict közé és simán felmenti azt a két barmot és meglapogatja a buksijukat. Mert ha így van, akkor elárulom, hogy az a PO győzelem nélküli időszak még jó hosszú lesz.nem tudod felmenteni a bírókat ezt elqurták nagyon, egy szarabb de nagyobb franciset továbbnyomtak és ezt csak egyes vasas fanok nem látják így. Ha nem lehet a pályán valaki akkor 15 yard és kész . Szerintem ez volt az utolsó meccsetek a PO-ban. Denverben ezeket nem adják meg nektek, és ezzel a 4 negyedes szarral amit mutattatok máshol nem mennétek tovább. Nem akartam sportszerütlen lenni, de görénység azt megmagyarázni , ami egyértelmű. Én itt off, mielőtt mégjobban elszáll az agyam. További sok sikert.
Nem, így nem lehet elveszteni egy ilyen hősiesen visszahozott és megnyert meccset. Nincs az a ok, amivel ez magyarázható. Porter ott a pályán (ne tévedjünk, holt idő volt, nem az volt a gond, hogy a pályán volt, hanem az, hogy a huddle-ban)....nini, hát akkor árulkodom a bírónak, hogy no itt ez a csávó mit keres......vagy csak egyszerűen ordítok mint a sakál, jelezve, hogy belém kötött.....és máris 15 yard vissza, a Burfict bünti már el is tűnt.....no ehelyett.....puff egy ütés....egy akkor már rég nem dumáló, csak mosolygó edzőnek.....lúzerség nem tudok mást mondani...és ennél már csak az a furább, hogy nem láttam olyan kameraképet, hogy egy edző is leszedi a körméről a két jómadarat.....
Annyiben rossz hasonlat a Pepe-Burfict, hogy Burfict ha nem csinálna baromságokat a liga (egyik) legjobb belső LB-je lenne...de egyébként igen, ül....de ezt azért már a draft óta tudjuk, ott volt a red flag, csak pár csapat nem foglalkozik vele mondjuk ki....
Klemó
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Klemó válaszolt helyettem.Azért soldi elmondanád mit keresett Joey Porter a pályán? Biztos valami trükkös play volt.... Vagy WR-nek lett nevezve? Kövezz meg de nem értem. Az külön vicc, hogy minket büntettek meg érte.Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
Amúgy meg a Steelers sokat köszönhet a bíróknak, mert ha eltekintünk a TD-től, akkor is volt a h2h hit, aztán a végén a teljesen kamu flag Pacmanre. Szóval ha már valakinek nem volt hozzá arca, hogy akkor is fórumozzon, amikor kikap a csapat, csak most van benne annyi, hogy lehúzza őket, akkor talán ildomosabb lenne hallgatnia.
Ha van olyan meccs amikor azzal kellene foglalkozni, hogy mi a következő lépés a csapatnak, és nem a másik tábort és a másik csapatot szidalmazni, akkor ez az...
undisputedly
Klaci79
Inkább a csapatoddal kellene foglalkoznod, ahelyett, hogy kereszteshadjáratot folytatsz a kis barátaiddal itt a fórumon 😉
undisputedly
A bírók emberek és hibáznak, de nem rajtuk múlt a meccs, hanem azon, hogy Bengals elvesztette a labdát és a két jómadár nem bírt ki egy percet, hogy tűrtőztesse magát. És ez nem a bírók lelkén szárad.
Soldados
meme
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Klemó
5 664
Én csak remélem, hogy a Cincy edzői stáb ugyanígy a bírókat szidja, meg Portert, meg egyenlőséget tesz Shazier és Burfict közé és simán felmenti azt a két barmot és meglapogatja a buksijukat. Mert ha így van, akkor elárulom, hogy az a PO győzelem nélküli időszak még jó hosszú lesz. Nem, így nem lehet elveszteni egy ilyen hősiesen visszahozott és megnyert meccset. Nincs az a ok, amivel ez magyarázható. Porter ott a pályán (ne tévedjünk, holt idő volt, nem az volt a gond, hogy a pályán volt, hanem az, hogy a huddle-ban)....nini, hát akkor árulkodom a bírónak, hogy no itt ez a csávó mit keres......vagy csak egyszerűen ordítok mint a sakál, jelezve, hogy belém kötött.....és máris 15 yard vissza, a Burfict bünti már el is tűnt.....no ehelyett.....puff egy ütés....egy akkor már rég nem dumáló, csak mosolygó edzőnek.....lúzerség nem tudok mást mondani...és ennél már csak az a furább, hogy nem láttam olyan kameraképet, hogy egy edző is leszedi a körméről a két jómadarat.....
Szerkesztette: Klemó
több mint 8 éve
meme
2 102
De azzal ugye tisztában vagy hogy alap 15 yard mérlegelés nélkül? és nem +-ban ugyebár......Cél?: Titeket idegesítsen.Azért soldi elmondanád mit keresett Joey Porter a pályán? Biztos valami trükkös play volt.... Vagy WR-nek lett nevezve? Kövezz meg de nem értem. Az külön vicc, hogy minket büntettek meg érte.Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
Amúgy meg a Steelers sokat köszönhet a bíróknak, mert ha eltekintünk a TD-től, akkor is volt a h2h hit, aztán a végén a teljesen kamu flag Pacmanre. Szóval ha már valakinek nem volt hozzá arca, hogy akkor is fórumozzon, amikor kikap a csapat, csak most van benne annyi, hogy lehúzza őket, akkor talán ildomosabb lenne hallgatnia.
Ha van olyan meccs amikor azzal kellene foglalkozni, hogy mi a következő lépés a csapatnak, és nem a másik tábort és a másik csapatot szidalmazni, akkor ez az...
undisputedly
Klaci79
Inkább a csapatoddal kellene foglalkoznod, ahelyett, hogy kereszteshadjáratot folytatsz a kis barátaiddal itt a fórumon 😉
undisputedly
A bírók emberek és hibáznak, de nem rajtuk múlt a meccs, hanem azon, hogy Bengals elvesztette a labdát és a két jómadár nem bírt ki egy percet, hogy tűrtőztesse magát. És ez nem a bírók lelkén szárad.
Soldados
meme
Sikeres?: Még mindig teszi.
Pacmannek nem volt kötelező meglökdösnie és szájalni vele.
Roth
Mindegy nem célom, hogy felmentsem a csapatom, mert faxok voltak, csak alapból keserű a pirula, ha ilyen hátszéllel megy tovább az ellen. De továbbra is sok sikert kívánok nektek.
több mint 8 éve
Most olvasgattam el a hozzászólásokat. Ment itt a hiszti rendesen. A Bengalst, mint csapatot sajnálom, (főleg AJ "akár első körös is lehettem volna" McCarron miatt, akit én csíptem a Bamaban anno) pedig a szívem AFC oldalában a Steelers van, de Burfict egy igazi tetves féreg akárki akármit mond. És ezt nem erre az egy meccsre alapozom, hanem a konkrét eddigi tevékenységére. Ő az NFL Pepe-je. Pedig rühellem a focit.
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 8 éve
Cél?: Titeket idegesítsen.Azért soldi elmondanád mit keresett Joey Porter a pályán? Biztos valami trükkös play volt.... Vagy WR-nek lett nevezve? Kövezz meg de nem értem. Az külön vicc, hogy minket büntettek meg érte.Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly
Soldados
meme
Sikeres?: Még mindig teszi.
Pacmannek nem volt kötelező meglökdösnie és szájalni vele.
több mint 8 éve
meme
2 102
Azért soldi elmondanád mit keresett Joey Porter a pályán? Biztos valami trükkös play volt.... Vagy WR-nek lett nevezve? Kövezz meg de nem értem. Az külön vicc, hogy minket büntettek meg érte.Neked meg nem kell hülyeségeket beszélni. Nem a bírók verték ki a megnyert meccsen Hill kezéből a labdát, nem a bírók engedték félpályáig a Steelers-t a nulla karerővel rendelkező BB-vel és nem a bírók nem bírtak az idegeikkel, hanem Burfict és Pacman.Látom a 659 hozzászólás az elmúlt 12 órában amivel keményen elküldtél mindenkit aki szimpátiát fejezett ki a Bengalsszal szemben, nem volt elég 😊Amúgy érdekes, hogy ilyenkor minden inaktív felhasználó 50 karrier hozzászólással előjön, hogy ekézze a Bengalst. KÍváncsi lettem volna, hogy ha kiesik a Steelers, akkor meddig kell várni a következő hozzászólásukig, gyanítom nagyon sokáig.Így van...akkor köszönjük a bíróknak és legfőképpen neked aki elmondod, hogy ki mit szólhat hozzá a fórumon....köszi bírók! köszi undisputedly!
undisputedly
Klaci79
undisputedly
Soldados
több mint 8 éve
meme
2 102
Sajnos nem volt eddig időm fórumra jönni, de mindenképp szeretnék én is írni, mert imádtam az egész meccset, minden percét!Ha ez megnyugtat, vica-verza így műkszik..... Tőletek is átjönnek elmondani a véleményt. Nincs ezzel semmi baj, ezért hívják fórumnak! A leírtakhoz annyit fűznék hozzá, hogy eltekintve minden körülménytől, szerintem az elmult évek Top 3-as csatája volt.
Ez igazi AFC North mocskos, aljas, kemény, brusztolós, izgalmas meccs volt. Imádtam, minden fordulatával együtt. Néhol gusztustalan viselkedések voltak, de komolyan mondom még ez is tetszett, ez kell ahhoz hogy ekkora rivalizálások legyenek.
Rég élveztem ennyire egy meccset, mint ezt. Nem változtatott volna semmit, ha a Bengals nyer, ugyan ezt mondtam volna.
Shazier embertelen, ha mást nem csinál soha, ezért az egy meccsért örülök, hogy ledraftoltuk. Óriási játékokat mutatott be (de valóban pöcsfejség volt ünnepelni, miközben a pályán életéről nem tud szerencsétlen Bernard).
Roethlisberger drága unokám, olyan büszke vagyok a kis husi pofidra. 😊
Majdnem megkönnyeztem, amikor visszajött ilyen állapotban és dobálgatta a 4 yardos bombákat.
Óriási pillanatok voltak, és mennyi pluszt adott ez mindenkinek, áhh nagyon nagyon jó volt ez az egész.
Az viszont elszomorít, hogy az üzenetek visszaolvasásának a fele Gabtsi (és pajtásai) nevetséges viselkedése (pedig eddig kedveltem, mint fórumozót). Komolyan minek jöttök ide és leírni mindazt ami itt senkit sem érdekel?
Ott a saját topic, ha engem érdekel a véleményetek az utált Steelers-ről, akkor megnyitom a Bengals topic-ot és elolvasom.
Én még egyszer sem mentem át leírni, hogy pöcsfej bárki is a csapatotokban. Ennek két oka van, egyrészt Titeket ez nem érdekel, másrészt attól még nem fogsz a Steelers-nek szurkolni, mert én azt állítom hogy aljas egy játékosotok és a miénk nem.
Itt nem olyan nevetséges dolgokat szeretnék olvasni, hogy szerinted Burfict semmivel sem különb, mint Shazier, mert innentől nem lehet komolyan venni Téged.
Szóval nagyon örülök hogy szakadt az eső, és ilyen focit varázsoltak nekünk.
laby
több mint 8 éve
Az Mitchellé volt, Gay átadta neki, amikor Green mélyre ment.Tegnap éjjel változott a secondary rotáció:Cserébe a Gajmicsell duónak majdem sikerült elbaszni a meccset, ugyi a greenTDnél
Gay 97%, Boykin 84%, Blake 84%, Cockrell 14%
most ezúttal nem is emlékszem olyan nagy Blake hibára
Klaci79
sutianap
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Tegnap éjjel változott a secondary rotáció:Cserébe a Gajmicsell duónak majdem sikerült elbaszni a meccset, ugyi a greenTDnél
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Saturday’s Pittsburgh-Cincinnati game was the most-watched AFC Wild Card game on any network in four years
több mint 8 éve
A Steelers-Benglas vége majdnem annyira drámai volt mint a Leftovers fináléja!
több mint 8 éve
Gorcsev
500
Sztem nagy baj nincs, nekem anno volt ilyen sérülésem. hetekig mozgatni sem tudtam a karom. Igaz orvos nem látta, nem tudom elszakadt-e (évekkel később nézték UH-n ott fogták a fejüket, hogy hogy nézek ki ) Ez egy nagyon enyhe eset lehet, ha így visza bírt jönni dobni. Jó lesz az vasárnapra. Csodabogyókkal, gumibogyó szörppelMeg persze a tej.
polamalu
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 8 éve
Tegnap éjjel változott a secondary rotáció:Teljesen vallalhato volt a tegnapi produkcioja(vegre!), de azert a zuhogo eso kedvezett a passz vedekezesnek.
Klaci79
több mint 8 éve
Tegnap éjjel változott a secondary rotáció:Sőt kifejezetten jól játszott.
Klaci79
Nem semmi meccs volt egyébként, grat a győzelemhez, de azért érthető a Bengalsosok frusztráltsága is, nem könnyű egy ilyen vereséget feldolgozni senkinek 😊
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Tegnap éjjel változott a secondary rotáció:Gay 97%, Boykin 84%, Blake 84%, Cockrell 14%
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
nem tudok szakadásról..a pontos diagnózis:Ben sérülése:Ha szakadas is van akkor nem hiszem h vasarnap rendesen tud majd dobni. 😕 mikor varhato pontos diagnozis?
A lapocka nyúlványa (acromion) és a kulcscsont külső vége által alkotott feszes izület ficama. Ez a váll legmagasabb pontja.
Nagy erőbehatás kell az AC izület ficamához. Leggyakrabban vállra eséskor jön létre, ezért kontakt sportokban gyakori. Az erő hatására az izületet feszesen tartó szalagok egy része, vagy az összes elszakad. A kulcscsontot a rajta tapadó izmok felfelé, míg a lapockát lefelé húzzák.
Kezelés:
Az esetek nagy része (I, II, III?) kezelhető konzervatívan, azaz műtét nélkül. A kart kendővel felkötik, így az izület nem mozog, így a gyógyulás is gyorsabban végbemegy. 1-2 hét után mozgatható a kar. A betegek nagy részénél a teljes mozgásterjedelem visszatér még akkor is ha az izület ficama jól látható a bőrön keresztül.
Súlyosabb esetekben (Rockwood III? IV-V-VI) érdemes korai műtétet végezni, Sokféle műtét lehetséges, de mi a minimal invazív drót tűzést részesítjük előnyben.
Ez utóbbi esetet, tehát a súlyosabbat vessük is el...
Klaci79
savanyucukor
sprained AC joint
több mint 8 éve
Sztem nagy baj nincs, nekem anno volt ilyen sérülésem. hetekig mozgatni sem tudtam a karom. Igaz orvos nem látta, nem tudom elszakadt-e (évekkel később nézték UH-n ott fogták a fejüket, hogy hogy nézek ki ) Ez egy nagyon enyhe eset lehet, ha így visza bírt jönni dobni. Jó lesz az vasárnapra. Csodabogyókkal, gumibogyó szörppel
több mint 8 éve
nyugi, addigra megtanul ballal dobni 😀Ben sérülése:Ha szakadas is van akkor nem hiszem h vasarnap rendesen tud majd dobni. 😕 mikor varhato pontos diagnozis?
A lapocka nyúlványa (acromion) és a kulcscsont külső vége által alkotott feszes izület ficama. Ez a váll legmagasabb pontja.
Nagy erőbehatás kell az AC izület ficamához. Leggyakrabban vállra eséskor jön létre, ezért kontakt sportokban gyakori. Az erő hatására az izületet feszesen tartó szalagok egy része, vagy az összes elszakad. A kulcscsontot a rajta tapadó izmok felfelé, míg a lapockát lefelé húzzák.
Kezelés:
Az esetek nagy része (I, II, III?) kezelhető konzervatívan, azaz műtét nélkül. A kart kendővel felkötik, így az izület nem mozog, így a gyógyulás is gyorsabban végbemegy. 1-2 hét után mozgatható a kar. A betegek nagy részénél a teljes mozgásterjedelem visszatér még akkor is ha az izület ficama jól látható a bőrön keresztül.
Súlyosabb esetekben (Rockwood III? IV-V-VI) érdemes korai műtétet végezni, Sokféle műtét lehetséges, de mi a minimal invazív drót tűzést részesítjük előnyben.
Klaci79
savanyucukor
több mint 8 éve
Nem kell aggódni, Tüszi szétfutja a Denvert! 😊
több mint 8 éve
savanyucukor
19
Ben sérülése:Ha szakadas is van akkor nem hiszem h vasarnap rendesen tud majd dobni. 😕 mikor varhato pontos diagnozis?
Kezelés:
Klaci79
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 902
huhh mi van itt...valamit nagyon jól csinálhat a Steelers, hogy ennyien utálják, és mi fanok is, ha minket is ennyien gyűlölnek😊kiváltképp ti csináltok valamit jól 😀😀😀DDD nagyon jó! 😃
Spy
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Spy
2 337
huhh mi van itt...valamit nagyon jól csinálhat a Steelers, hogy ennyien utálják, és mi fanok is, ha minket is ennyien gyűlölnek😊