Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 170
Kicsit optimistább nézőpontban megvilágítva a dolgokat, én a tegnapi győzelem után nagyon elégedett vagyok a csapattal. Kellett hozzá szerencse is persze, de azért az nonszensz, hogy néhány helyen mást nem is látnak bele ebbe a győzelembe. Droppoltak a Baltimore elkapók, akkor mi vagyunk szerencsések, vagy az agyon hypolt ravens recieverek a gyengék? Tudtommal még az elkapas is a játék része.

Az meg hogy relatíve gyenge játékkal is pozitív a mérlegünk, szerintem nem azt vetíti előre, hogy na akkor most jön a visszaesés. Mert itt a winning mentality nagyon erős. Ez sanszos hogy megmarad. A játékunk pedig ettől jobb kell, hogy legyen, és jobb is lesz. Csak kell némi változtatás a kezdőben, mint hogy játsszon többet Warren (Najee helyett), B. Jones (Moore helyett), és Porter (PP helyett). Mert csak jobbak lehetnek, mint akik eddig helyettük játszottak.

Canadara nem térnék ki, mert szerintem nincs realitása, hogy szezon közben kivágjuk.

Látva a menetrendet ezt a 3-2-t a bye weekig, azt hiszem aláírtuk volna szezon elején. Most jön négy nyerhetőbb de könnyűnek sem nevezhető meccs (2-2-t tippelek), ebből 3 középcsapat ellen, és egy jags elleni, akik szintén szeretik tökön lőni magukat. Utána két nehéz csoportrangado (1-1), majd három könnyűnek tűnő meccs (3-0). Azt gondolom, ebből a 9-ből legalább 5-öt nyerünk, de a 6 win is teljesen reális. És úgy jó pozícióból tudnánk nekivágni az utolsó három piszok nehéz meccsnek.

Szerkesztette: Seda26
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Azon gondolkodtam amúgy, hogy ezt a Canada-féle rendszert melyik irányító tudná működtetni? Talán egy csúcson lévő Brett Favre-féle gunsliger?

Egy Manning, Brady féle precíz gép ebbe belehülyülne szerintem!
több mint 1 éve
Merlin85 Houston Texans 1 407
Ha lehetne videót használni aláírásban ez lenne az 😀

több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Joey Portert beválogatták a PFF heti csapatába elsősorban coverage értéke miatt: 91,4, Sullivan meg majdnem a tökutolsó, Wallace és PP sem maradt le tőle nagyon
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Broderick Jones 74,8-as PFF értékelés...minimum óriási upgrade Moore-hoz képest.
Ez is kellett nagyon.
Cole-t még lehet cserélni kellene, akár a visszatérő Daniels-re.
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Jajjmár, Leftyt hagyjuk. Arians nélkül az ember nem tudott egy normális O-t összerakni, úgy, hogy Tom Brady volt az irányítója. Akkor majd Pickettel biztos menne neki,
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
#Steelers Insider @MarkKaboly says he's heard that Byron Leftwich has reached out to the Steelers about being an offensive consultant but that the Steelers are more or less "ignoring him."

Lófasz lesz itt, nem változás.
tenorx
pedig igazan jo lenne raprobalni a kabatot, Tomlin csak nyerne vele, mert a jelen helyzet raeg.
több mint 1 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
#Steelers Insider @MarkKaboly says he's heard that Byron Leftwich has reached out to the Steelers about being an offensive consultant but that the Steelers are more or less "ignoring him."

Lófasz lesz itt, nem változás.
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Lassan jöhetne a hír, hogy kirúgtuk Canadát és cutoltuk Olszewskit...
Szokol
Na az a hír nagyon lassan fog érkezni... 😊
Reggio1914
Szerintem hsveddig nem, akkor mar csak szezon vegen.
xtaki
Ezer százalék, hogy nem lesz váltás. Bármennyire is ég a ház, egész szezonban ez a hígfos lesz, fel lehet rá készülni. A győzelmek meg kb. addig jönnek, amíg Watt bírja. Ennyi, el kell fogadni, ha be is esünk a PO-ba, ott már csak jó QB-k jönnek majd szembe, nem Watsonok, meg Garoppolók, akik képesek saját csapatukat megverni (meg nem is a Ravens WR sora, akik szintén), szóval teljesen felesleges itt bármire számítani. Majd talán márciusban lesz váltás, de én már erre sem mernék sokkal fogadni...

Byron Leftwich has reached out to the Steelers about the offensive coaching job, but the Steelers are not listening at this time according to Mark Kaboly on 93.7 The Fan.
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 271 — Steelers fan

Na igen, mintha Big Ben lőlapját látnám...valóban ez lehet a Canada módszer. És már én is azt hittem, hogy itt az öreg már a fék a csapatnál.
Nem is tudom mire lehetne képes ez a védelem, ha szépen kipihenhetnék magukat legalább minden negyedben 1-1 drive során. Vagy ha lehetne azt sejteni, hogy biztosan passzjáték jön...bár néha azt bizony így is csúnyán benézzük.
Klaci79
Azert ne feledjuk h a D wrosen nyeli a futast, es itt a hollok kezei kozul 3 TD elkapas csuszott ki, ami nem rajtunk mulott.
xtaki
Mondhatni kiénekeltük a sajtot a csőrükből.
több mint 1 éve

Na igen, mintha Big Ben lőlapját látnám...valóban ez lehet a Canada módszer. És már én is azt hittem, hogy itt az öreg már a fék a csapatnál.
Nem is tudom mire lehetne képes ez a védelem, ha szépen kipihenhetnék magukat legalább minden negyedben 1-1 drive során. Vagy ha lehetne azt sejteni, hogy biztosan passzjáték jön...bár néha azt bizony így is csúnyán benézzük.
Klaci79
Azert ne feledjuk h a D wrosen nyeli a futast, es itt a hollok kezei kozul 3 TD elkapas csuszott ki, ami nem rajtunk mulott.
több mint 1 éve
Szokol
Reggio1914
Szerintem hsveddig nem, akkor mar csak szezon vegen.
több mint 1 éve

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Szokol
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Ez az ember teljesen kész van, ez a legjobb bizonyíték rá. Látszik rajta, hogy képtelen elviselni (az elsősorban saját alkalmatlansága miatt jogosan) rázúduló utálatot és terhet. Nem igaz, hogy nem látják, hogy ez így nem mehet tovább. Azt sem tudja, hol van baszki...

twitter.com/Blitz_Burgh/status/1711114631752651109

Persze az is lehet, hogy ő középrefutást hívott be és azon volt kiborulva, hogy Pickett ellentmondott... 😀
badsco
Ezt pont én is néztem a közvetítésben.😃 Pont az járt a fejemben, hogy arra gondolt Canada ," hogy ezt meg honnan szedték, nincs is ilyen a playbookban".😃
Gergőke
Nekem van egy olyan gyanúm, hogy azt beszélték meg Pickensszel a drive előtt/alatt, hogy ha lesz olyan felállás, ahol nincs safety, akkor kérdés nélkül megy a go route és uccu neki.
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Ez az ember teljesen kész van, ez a legjobb bizonyíték rá. Látszik rajta, hogy képtelen elviselni (az elsősorban saját alkalmatlansága miatt jogosan) rázúduló utálatot és terhet. Nem igaz, hogy nem látják, hogy ez így nem mehet tovább. Azt sem tudja, hol van baszki...

Persze az is lehet, hogy ő középrefutást hívott be és azon volt kiborulva, hogy Pickett ellentmondott... 😀
badsco
Ezt pont én is néztem a közvetítésben.😃 Pont az járt a fejemben, hogy arra gondolt Canada ," hogy ezt meg honnan szedték, nincs is ilyen a playbookban".😃
Gergőke
Azt sem tudja mi van a playbookban, csak az első 1-2 oldalt ismeri....
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 825 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

badsco

" class="embed">
több mint 1 éve

Szerkesztette: badsco
több mint 1 éve
Csak a W miatt nem írok semmit inkább a meccsről, max kérdezek. Najee ennyi volt akkor? A második félidőben szinte pályán sem volt, Warrennel nem csak jobban működött a futás, de Pickettel is láthatóan sokkal jobb volt a kémia...
badsco
Nem gondolom. A Texans ellen Harris volt az egyetlen értelmes játékosunk O-ban, most Watrennek jobban ment. Warren semmiképp nem 3 down-os játékos.
Biztos vagyok benne, hogy továbbra is Harris kezd, persze ezt a kiszámíthatóságot jó lenne levetkőzni. Mindig tudjuk, hogy elsőre vagy másodikra Harris meg fogja kapni a labdát, aztán csak nézünk hogy persze ott az ILb szerelni. Warren más típus, jól kiegészítik egymást, csak működnie kellene a passzjátéknak is, 8-15 yardos távolságokba. Harris erősségeire pont nem tudunk építeni Canada playbookjával. Pedig egyébként Harris kiváló játékos. Csak nagyon kiszámíthatóak vagyunk, amikor pályán van. Warren nehezebben megfogható.
Klaci79
Harris
2021 17 meccs 74 rec 467y
2022 17 41 229
2023 5 5 37
Ebben az ütemben lesz 17 elkapása 120 yardért.
kittli
Fasznak passzolnál neki, mikor szűk 8 yardos átlaggal egy azonnali FD-t se tud összehozni... 😉
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 271 — Steelers fan
Csak a W miatt nem írok semmit inkább a meccsről, max kérdezek. Najee ennyi volt akkor? A második félidőben szinte pályán sem volt, Warrennel nem csak jobban működött a futás, de Pickettel is láthatóan sokkal jobb volt a kémia...
badsco
Nem gondolom. A Texans ellen Harris volt az egyetlen értelmes játékosunk O-ban, most Watrennek jobban ment. Warren semmiképp nem 3 down-os játékos.
Biztos vagyok benne, hogy továbbra is Harris kezd, persze ezt a kiszámíthatóságot jó lenne levetkőzni. Mindig tudjuk, hogy elsőre vagy másodikra Harris meg fogja kapni a labdát, aztán csak nézünk hogy persze ott az ILb szerelni. Warren más típus, jól kiegészítik egymást, csak működnie kellene a passzjátéknak is, 8-15 yardos távolságokba. Harris erősségeire pont nem tudunk építeni Canada playbookjával. Pedig egyébként Harris kiváló játékos. Csak nagyon kiszámíthatóak vagyunk, amikor pályán van. Warren nehezebben megfogható.
Klaci79
Harris
2021 17 meccs 74 rec 467y
2022 17 41 229
2023 5 5 37
Ebben az ütemben lesz 17 elkapása 120 yardért.
több mint 1 éve
badsco
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Azért bevallom ma jobb kedvvel ébredtem így, hogy sikerült nyerni na. Meg persze, hogy Kesztyűs is bebaszta! 😊

Hogy még jobb kedvem legyen, bemásolná nekem valaki a Láma statjait összesítve az eddigi meccseiről ellenünk? Kíváncsi vagyok mi ér meg 260 milla dodót. Jár már vajon 20 vesztett labdánál? 😊
Szokol
Már beírtam tegnap, tesó. Olvass vissza. 😊

A frissítés annyi, hogy adjál hozzá nulla TD-t, 1 INT-et, meg 4 sacket, és meg is vagy, naprakészen.

Szerkesztette: Jan
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 561 — kheanton@gmail.com
Ezek a Jet sweep játékok valóban Canada védjegyei. Nagyjából 0-10% eséllyel dolgozik belőle a csapat, de csináljuk bőszen. További védjegyek a motion-ök. Direkt néztem, hogy a védelem nem, hogy nem zavarodik össze, de abból tudja, hogy mi jön. Ezt is csináljuk ugyanúgy már 3. éve. Védjegy továbbá power run balra, jobbra, középre másodikra. Félelmetes volt tegnap is, hogy miként csináltunk ebből nagy eséllyel 0-1 yardot és így miként lett 3 és hosszú, ahol általában az elkapók 10+ yardon. Amit az útvonalakból ismerünk, az a go, vagy a stop route. A mai NFL-ben a TE-k is sokszor kreatív útvonalakat futnak, nem hogy a WR-ek.
Klemó
De amúgy azt csak halkan jegyzem meg, hogy ezek a Power runok Warrennel, akinek értelmezhető gyorsulása van működnek néha. Harrissel meg kb. 0 százalékban. De azért jár a faszkorbács, hogy ezt 3 év alatt nem sikerült megfejteni, hogy kivel mi működik. Nekem ami feltűnt, hogy Holcomb kb az egész pályát bejátszotta igaz nem mindig eredményesen de mindenhol ott volt/odaért. Merész állítás: ezt a meccset a LB sornak köszönhetjük kb. + JP Jr.
több mint 1 éve