Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Saját mémgyártâs fojik, nemiskő Pikitre köpködniAzért Trubit nem múlja alul senki....jó, ha van beépített ember a másik oldalon... 😀 😀
sutianap
több mint 1 éve
Saját mémgyártâs fojik, nemiskő Pikitre köpködni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Jó kezdés 🤦
több mint 1 éve
Herbig sérülése komolyabb sajnos, úgyhogy Frazier time...bár nem ment rosszul Nate Herbignek, de igazából Frazier hosszú időre meghatározó centerünk lehet, ma kapunk belőle egy kis ízelítőt Ross-al.
több mint 1 éve
Mondjuk ez hárompontos... 😀 😀Pickett játéka tegnap nem kevés mémet generált.....nem, nem a jó játéka ihlette, aki esetleg nem tudná...😅Ne irígykedj, lesz saját mémetek! 😊
Klemó
ulpianus
több mint 1 éve
Pickett játéka tegnap nem kevés mémet generált.....nem, nem a jó játéka ihlette, aki esetleg nem tudná...😅Ne irígykedj, lesz saját mémetek! 😊
Klemó

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Pickett játéka tegnap nem kevés mémet generált.....nem, nem a jó játéka ihlette, aki esetleg nem tudná...😅
több mint 1 éve
Quarterback Russell Wilson will make his Steelers preseason debut against the Bills on Saturday night.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
RítörnofdaGyugyu

több mint 1 éve
Most van MR T sajtótájékoztató és a legfontosabb, hog RW játszik a Bills ellen.
több mint 1 éve
No. Most meg az a hír, hogy a 49esek nincsenek messze a hosszabbítástól....vicces lesz ez a saga....mondjuk ránézve a CAP helyzetre és főleg a 2025-ösre (minuszban vannak) és hozzáteszek egy QB szerződést, akkor nagyon nem jön ki a matek, de a 2024-es év szemszögéből nyilván Aiyuk kulcs lehet és az utolsó olcsó QB-s időben ezt lehet megbecsülik, majd 2025-től meg "meglátjuk"..
Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
Állítólag nagyon közel vagyunk. 4 millával kevesebbet ajánlottunk neki mint a Pats, de 2-vel többet mint a 49ers.Ha létrejön az egyeszség.Ez igy nem.mond semmit, csak ugye a reszletek, vagyis a garantalr tartalom meg a azerzodes eloszlas.
polamalu
Ha hinni lehet a hireknek ez most mar eldolni latszik.
több mint 1 éve
Nekem a bukás, ami hatalmas nem a langyos közeli. Inkább a 3-4 győzelem. Vagy ez lesz vagy csoportgyőztesként megyünk be és ott 1-2 meccset is akár...
több mint 1 éve
Az elmúlt majd' 20 évben (amit láttam) a bukás a langyos döntetlen közeli volt.Erre a szezonra nagyon kiváncsi leszek. Nagyon felemásnak érzem a csapatot.Vagy nagyot megyünk, vagy hatalmas bukás lesz. Most nem érzem a langyos döntetlen közelit
Razi
polamalu
Szerintem most menjünk nagyot.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Erre a szezonra nagyon kiváncsi leszek. Nagyon felemásnak érzem a csapatot.Vagy nagyot megyünk, vagy hatalmas bukás lesz. Most nem érzem a langyos döntetlen közelit
Razi
több mint 1 éve
Erre a szezonra nagyon kiváncsi leszek. Nagyon felemásnak érzem a csapatot.
több mint 1 éve
Állítólag nagyon közel vagyunk. 4 millával kevesebbet ajánlottunk neki mint a Pats, de 2-vel többet mint a 49ers.Ha létrejön az egyeszség.
több mint 1 éve
According to Ian Rapoport of NFL Media, the 49ers and Steelers have a deal for a potential Aiyuk trade in place. The Steelers also are “in a good place” with Aiyuk on a new contract. If the 49ers give their final sign-off, the deal will be done.
több mint 1 éve
Vicces, persze tudom ez csak eloszezon és ezért nem számít, csak mondjuk fun fact-nek, hogy pontosan annyi play actionből induló 20+yardos sikeres passz volt, mint tavaly az összes Canada meccsen (3).Csak felületesen tudtam megnézni a meccset, de amúgy Frazier és Anderson tetszett nagyon, illetve Darnell Washington a támadó és Herbig, Trice és Payton Wilson a védelemben. Mondjuk utóbbinak volt 1-2 gyenge snapje, de 44-et volt pályán, inkább a gyengébb személyzettel és nagyon tetszett a lelkesedése a játékoknál. Néha még picit ezt át kell gondolni. Trice esetében volt egy gyönyörű szerelése, nagyon örülnék ha a srác végre egyenesbe jönne a sérülésekkel, nagy érték lehetne.Engem kirázott néha a hideg, mert folyamatosan Shazier jutott eszembe, ahogy Wilson mindenhol ott volt, száguldott balra jobbra ÉS ugyanazokat a hibákat is csinálta, mint a fiatal Shazier, vagyis túlfut sokszor a playen, elvéti a szerelést. Kiváncsian várom a folytatást.
Klaci79
Nekem még Watts tetszett a meccs végén. Itt ugye az a lényeg, hogy kitűnsz-e a tarcsi közül és egyértelműen igen volt a válasz. Safety poziban számolunk vele és úgy tűnt, hogy ez a poszt neki ideális(abb).
Egyébként végre láttam play actiont, végre láttam keresztező útvonalakat. Középen keresztbe futó WR-eket. Az első negyed végén egy 4-1-re egy gyönyörű playt rajzoltunk fel. Mokányul nézett ki a futásblokkolásunk. De mindenesetre a következő meccsen okosabbak leszünk, amikor már többet játszanak a kezdők. (bár fene tudja, hogy melyik csapat hogy fogja fel ezt, nem volt egyértelmű a 3-as preseason-ben)
Klemó
több mint 1 éve
Csak felületesen tudtam megnézni a meccset, de amúgy Frazier és Anderson tetszett nagyon, illetve Darnell Washington a támadó és Herbig, Trice és Payton Wilson a védelemben. Mondjuk utóbbinak volt 1-2 gyenge snapje, de 44-et volt pályán, inkább a gyengébb személyzettel és nagyon tetszett a lelkesedése a játékoknál. Néha még picit ezt át kell gondolni. Trice esetében volt egy gyönyörű szerelése, nagyon örülnék ha a srác végre egyenesbe jönne a sérülésekkel, nagy érték lehetne.Engem kirázott néha a hideg, mert folyamatosan Shazier jutott eszembe, ahogy Wilson mindenhol ott volt, száguldott balra jobbra ÉS ugyanazokat a hibákat is csinálta, mint a fiatal Shazier, vagyis túlfut sokszor a playen, elvéti a szerelést. Kiváncsian várom a folytatást.
Klaci79
Nekem még Watts tetszett a meccs végén. Itt ugye az a lényeg, hogy kitűnsz-e a tarcsi közül és egyértelműen igen volt a válasz. Safety poziban számolunk vele és úgy tűnt, hogy ez a poszt neki ideális(abb).
Egyébként végre láttam play actiont, végre láttam keresztező útvonalakat. Középen keresztbe futó WR-eket. Az első negyed végén egy 4-1-re egy gyönyörű playt rajzoltunk fel. Mokányul nézett ki a futásblokkolásunk. De mindenesetre a következő meccsen okosabbak leszünk, amikor már többet játszanak a kezdők. (bár fene tudja, hogy melyik csapat hogy fogja fel ezt, nem volt egyértelmű a 3-as preseason-ben)
több mint 1 éve
Csak felületesen tudtam megnézni a meccset, de amúgy Frazier és Anderson tetszett nagyon, illetve Darnell Washington a támadó és Herbig, Trice és Payton Wilson a védelemben. Mondjuk utóbbinak volt 1-2 gyenge snapje, de 44-et volt pályán, inkább a gyengébb személyzettel és nagyon tetszett a lelkesedése a játékoknál. Néha még picit ezt át kell gondolni. Trice esetében volt egy gyönyörű szerelése, nagyon örülnék ha a srác végre egyenesbe jönne a sérülésekkel, nagy érték lehetne.
több mint 1 éve
Fautanunak a térdszalag húzódása nem súlyos. Ettől még buztosnak tűnik, hogy kihagy egy pár edzést a jövő heti meccset is.
több mint 1 éve
Ne a pre-ben hasítsunk, inkábba rendes szakaszban nyomassuk jólMinden ijen kicsordulasodé eltározok egy söröt, neked, - bár lehet közbe megiszom...
polamalu

több mint 1 éve
Ne a pre-ben hasítsunk, inkábba rendes szakaszban nyomassuk jól