Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
tavaly faszak voltunk a preseasonben, nem kell ezt tulgondolni. legyen 6-4 az elso tiz meccs
több mint 1 éve
Láttam bíztató jeleket. Nem aggódodm egyenlőre. Sztema következő meccs jobb lesz...
több mint 1 éve
Sok dologban nem lettünk okosabbak, de abban mindenképp, hogy akit punt returnernek szántunk már tét nélkül is hibázott egy hatalmasat. És Fautanunak rengeteg idő kell még mire ebbe beleszokik. Lehet persze ez a posztváltás nem sokat segít ebben.Tegyük gyorsan hozzá, hogy a futástámogatás kapcsán nagyon mokány volt. Azt sejtettem, hogy az NFL az oldalváltással együtt kihívás lesz és nem tudjuk, hogy az a térdbibi amit a meccs után megtudtunk már ott volt, vagy a meccs soán jelentkezett. Egy nagyon okos játékos, aki, ha igazak a mondások play-by-play tanult a campben is.
Klaci79
több mint 1 éve
Sok dologban nem lettünk okosabbak, de abban mindenképp, hogy akit punt returnernek szántunk már tét nélkül is hibázott egy hatalmasat. És Fautanunak rengeteg idő kell még mire ebbe beleszokik. Lehet persze ez a posztváltás nem sokat segít ebben.A srác sztem egy életre megtanulta, az elsőn vagyok kb túl. Voltak szép játékok felrajzolva. Nyilván a teljesen üresen álló játékosnak az endzone-ban oda kell tudni dobni. Az pl egy nagyon jó kis play volt. A kivitelezés szar...
Klaci79
több mint 1 éve
Sok dologban nem lettünk okosabbak, de abban mindenképp, hogy akit punt returnernek szántunk már tét nélkül is hibázott egy hatalmasat. És Fautanunak rengeteg idő kell még mire ebbe beleszokik. Lehet persze ez a posztváltás nem sokat segít ebben.
több mint 1 éve
Patriots releasing WR JuJu Smith-Schuster. (via Ian Rapoport)... azért csak rápróbálnék...Nekünk X type WR-re lenne szükségünk elsősorban, de most, hogy Roman Wilson sérült, így ha nincs piaca visszahoznám, mert illene is ebbe a rendszerbe.
kriSTEELan
több mint 1 éve
Most, hogy Golden végül minden bizonnyal a visszavonulást választotta (felteszem nem bírta a teste már), így nekünk is kell a mélység.Pass rusher serult odaat, felek herbig lesz a player a cserenel.Szerintem Herbig nem való abba a rendszerbe, nálunk is inkább opciós OLB , abban viszont nagyon jó
xtaki
astroid
több mint 1 éve
Patriots releasing WR JuJu Smith-Schuster. (via Ian Rapoport)... azért csak rápróbálnék...
több mint 1 éve
Pass rusher serult odaat, felek herbig lesz a player a cserenel.Szerintem Herbig nem való abba a rendszerbe, nálunk is inkább opciós OLB , abban viszont nagyon jó
xtaki
több mint 1 éve
lagyek elvileg.Pass rusher serult odaat, felek herbig lesz a player a cserenel.Csak közben nálunk is olvastam valami sérülést Highsmith-nél…
xtaki
Klaci79
több mint 1 éve
Pass rusher serult odaat, felek herbig lesz a player a cserenel.Csak közben nálunk is olvastam valami sérülést Highsmith-nél…
xtaki
több mint 1 éve
Pass rusher serult odaat, felek herbig lesz a player a cserenel.
több mint 1 éve
Mivel alacsony jelenleg a Steelers ajánlata én biztosan felhívnám az összes WR needes csapatot, aki CAP hellyel is rendelkezik, de azokat biztosan, ahova Aiyuk el tudná képzelni magát. Persze, ha neki Tomlin kell nincs mese....😅
több mint 1 éve
Igen, ha Holecomb ott edzene a campben, akkor azt is mondanám reális egy LB érték a tradeben, de jelenleg közel sincs hozzá, és nélküle vagyunk meg pont LB poszton.LB mint hiány poszt náluk hamarabb szóba jöhet sztem.Én azokra a hírekre reagáltam, hogy a Frisco nem vagylagosan kért.Nálunk nagyon is elférne és még második kört is adnék bőven játékos mellett. A frisco kontra kérése ha igaz nyilván vicc Pickensszel, Muuthtal és még pick....Pickens vagy Freiermuth vagy első kör, nem mind egyszerre 😊
Klemó
törölt kristof
Első kör mint írtam a mai helyzetben nem reális (nekünk legalábbis) és nyilván az sem hogy premier skill playert adunk. (Merthát azért tradelünk, mert van egy lyuk a skill poszton)
Klemó
polamalu
Mondjuk mekkora poén, hogy az a csaoat adna LBt, aki az elmúlt 5 évben ilyen playákat keresett....😆
több mint 1 éve
Szerintem Aiyuk sem annyira romboló, mint Antonio Brown volt, szóval nálam nem kérdés, hogy mit kellene tenni, ha valóban ez a SF kérése. Pat meg szimpatikus, aranyos gyerek, képes is jó játékra, de egyrészt nem game changer, másrészt nem illik RW stílusához.Nem hülye, Pat egy kiváló TE Smith játékában benne van a komoly TE játék. Nem mellesleg egy csapatban a karakter is fontos. Pat sokkal csapat kompatibiulisebb....Hát akkor jó nagy hülye, ha a TE-det választja a klasszis WR helyett.Postás Pat NEM csere alap. Khan megmondta. Sem Gyuri fiú.Szóval lényegében választanunk kell Freiermuth és Aiyuk között?Nálunk nagyon is elférne és még második kört is adnék bőven játékos mellett. A frisco kontra kérése ha igaz nyilván vicc Pickensszel, Muuthtal és még pick....Pickens vagy Freiermuth vagy első kör, nem mind egyszerre 😊
Klemó
törölt kristof
Willie Parker
polamalu
De inkább csak az lehet, hogy a bedobott pletyka is csak pletyka
Willie Parker
polamalu
több mint 1 éve
LB mint hiány poszt náluk hamarabb szóba jöhet sztem.Én azokra a hírekre reagáltam, hogy a Frisco nem vagylagosan kért.Nálunk nagyon is elférne és még második kört is adnék bőven játékos mellett. A frisco kontra kérése ha igaz nyilván vicc Pickensszel, Muuthtal és még pick....Pickens vagy Freiermuth vagy első kör, nem mind egyszerre 😊
Klemó
törölt kristof
Első kör mint írtam a mai helyzetben nem reális (nekünk legalábbis) és nyilván az sem hogy premier skill playert adunk. (Merthát azért tradelünk, mert van egy lyuk a skill poszton)
Klemó
több mint 1 éve
Én azokra a hírekre reagáltam, hogy a Frisco nem vagylagosan kért.Nálunk nagyon is elférne és még második kört is adnék bőven játékos mellett. A frisco kontra kérése ha igaz nyilván vicc Pickensszel, Muuthtal és még pick....Pickens vagy Freiermuth vagy első kör, nem mind egyszerre 😊
Klemó
törölt kristof
több mint 1 éve
Nem hülye, Pat egy kiváló TE Smith játékában benne van a komoly TE játék. Nem mellesleg egy csapatban a karakter is fontos. Pat sokkal csapat kompatibiulisebb....Hát akkor jó nagy hülye, ha a TE-det választja a klasszis WR helyett.Postás Pat NEM csere alap. Khan megmondta. Sem Gyuri fiú.Szóval lényegében választanunk kell Freiermuth és Aiyuk között?Nálunk nagyon is elférne és még második kört is adnék bőven játékos mellett. A frisco kontra kérése ha igaz nyilván vicc Pickensszel, Muuthtal és még pick....Pickens vagy Freiermuth vagy első kör, nem mind egyszerre 😊
Klemó
törölt kristof
Willie Parker
polamalu
Willie Parker
több mint 1 éve
Hát akkor jó nagy hülye, ha a TE-det választja a klasszis WR helyett.Postás Pat NEM csere alap. Khan megmondta. Sem Gyuri fiú.Szóval lényegében választanunk kell Freiermuth és Aiyuk között?Nálunk nagyon is elférne és még második kört is adnék bőven játékos mellett. A frisco kontra kérése ha igaz nyilván vicc Pickensszel, Muuthtal és még pick....Pickens vagy Freiermuth vagy első kör, nem mind egyszerre 😊
Klemó
törölt kristof
Willie Parker
polamalu
több mint 1 éve
Postás Pat NEM csere alap. Khan megmondta. Sem Gyuri fiú.Szóval lényegében választanunk kell Freiermuth és Aiyuk között?Nálunk nagyon is elférne és még második kört is adnék bőven játékos mellett. A frisco kontra kérése ha igaz nyilván vicc Pickensszel, Muuthtal és még pick....Pickens vagy Freiermuth vagy első kör, nem mind egyszerre 😊
Klemó
törölt kristof
Willie Parker
több mint 1 éve
Szóval lényegében választanunk kell Freiermuth és Aiyuk között?Nálunk nagyon is elférne és még második kört is adnék bőven játékos mellett. A frisco kontra kérése ha igaz nyilván vicc Pickensszel, Muuthtal és még pick....Pickens vagy Freiermuth vagy első kör, nem mind egyszerre 😊
Klemó
törölt kristof
több mint 1 éve
Ájtísvicc.....😅😅😅Játékost fogunk adni érte sztem nem picket.Kenny már nem is a csapat tagja.
Razi
alatriste
több mint 1 éve
Nálunk nagyon is elférne és még második kört is adnék bőven játékos mellett. A frisco kontra kérése ha igaz nyilván vicc Pickensszel, Muuthtal és még pick....Pickens vagy Freiermuth vagy első kör, nem mind egyszerre 😊
Klemó
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
kérdés mi a jobb, egy esetleges sb run (egy év használat) + 3 körös komp pick, vagy egy második most2. kör lesz legjobb esetben 😀. Aiyuk nem írt volna alá a Pats-cel.Játékost fogunk adni érte sztem nem picket.Kit? Szerintem két első alatt nem ússza meg senki, ezért lépett ki a Pats.
Razi
KeyG
labo7
több mint 1 éve
😀 Ez jó volt, köszi 😀Játékost fogunk adni érte sztem nem picket.Kenny már nem is a csapat tagja.
Razi
alatriste