Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 1 éve
Akkor most folytassuk a múlt heti témát: elég jó-e Wilson, hogy hosszabbítsunk vele? 😀mult heten sem ez volt a kerdes.
Jan
több mint 1 éve
Gondolom meg is köszöni Pickensnek. 😀ez volt a pályafutása második legjobb meccse...legutóbb amúgy még 2019-ben volt 400+-os meccse, akkor 406 a Saints ellenUtoljara 3+ eve dobott Steelers QB egy meccsen 400+ yardot.es wilson mikor dobott utoljara 400+ yardot?
Azt megelozoen pedig 6 eve. (Mindketto Ben volt)
undisputedly
xtaki
452 volt a rekordja 2017-ben a Texans ellen
Klaci79
Kétszer is megnyújtotta 15 y-al a támadást. Nálam ez a fajta örömködés simán belefér, de ha ez a szabály akkor verje már bele valaki abba a csökött agyába, hogy ez a szabály.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Igen. Osszesen ez volt karrierje 3. 400+ meccse. (3/194, karrierre vetitve)ez volt a pályafutása második legjobb meccse...legutóbb amúgy még 2019-ben volt 400+-os meccse, akkor 406 a Saints ellenUtoljara 3+ eve dobott Steelers QB egy meccsen 400+ yardot.es wilson mikor dobott utoljara 400+ yardot?
undisputedly
xtaki
Klaci79
több mint 1 éve
Akkor most folytassuk a múlt heti témát: elég jó-e Wilson, hogy hosszabbítsunk vele? 😀
több mint 1 éve
Én a Browns mellett furamód a KFC ellen vagyok leginkább reménykedő. Én most azt mondom, hogy 3-2-vel hozzuk le a végét és éppen egy winnel előzzük a Ravenst.Nem viccnek szántam: A Kutyuskák ellen mi vagyunk az esélyesek, de aztán megyünk Philybe és a Varnyakhoz , otthon pedig Mahómst és Börót fogadjuk. Nem gondolom, hogy az utóbbi négy meccs bármelyikén hatalmas meglepetés lenne, ha az ellenfél győzne.Csak poenkodnak, nem kishitu a tarsasag csak igy szeretik.Én még most sem tudom hova tenni ezt a tegnapi meccset. Keresem a jeleket korábbról, de azon túl, hogy a Cicákok védelme bűn szar, nem találok semmit. Hogy ezt honnan vettük elő?Pedig szokj hozzá a gondolathoz, hogy Pittsburghben lesz legalább 1 Playoff meccs.
Nézve a hátralévő sorsolást, nem látok esélyt a csoportgyőzelemre, igazából egy 1-4-es zárás se lepne meg. Az viszont biztos, hogy amilyen érdektelennek tűnt a szezon a rajt előtt, most annyira izgatottan várom a folytatást a Kutyuskák ellen.
Szokol
KeyG
no
Szokol
több mint 1 éve
ez volt a pályafutása második legjobb meccse...legutóbb amúgy még 2019-ben volt 400+-os meccse, akkor 406 a Saints ellenUtoljara 3+ eve dobott Steelers QB egy meccsen 400+ yardot.es wilson mikor dobott utoljara 400+ yardot?
undisputedly
xtaki
Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
Utoljara 3+ eve dobott Steelers QB egy meccsen 400+ yardot.es wilson mikor dobott utoljara 400+ yardot?
undisputedly
több mint 1 éve
Utoljara 3+ eve dobott Steelers QB egy meccsen 400+ yardot.Azt megelozoen pedig 6 eve. (Mindketto Ben volt)
több mint 1 éve
Kívánom, hogy februárban jöjjön olyan poszt, hogy "Basszus ezt soha nem fogjuk tudni megismételni aaaaaaa a következő SB-t elvesztjük".... 😀 😀Rajtam nem fog múlni 😊Kívánom, hogy ezeket a mondatokat még cifrázva februárig halljam... 😀 😀 D Mondjuk sikerült felcseszned vele egy-két Bengals szurkeszt. Itt jöhet! 😀De mi csoportutolsók vagyunk, csak durván túlteljesítünk. Sajnos ez nem tarthat örökké...De az se ha Ti. Mind a 4 csapatot lehet fogni az erős Steelers DL-al.Nem viccnek szántam: A Kutyuskák ellen mi vagyunk az esélyesek, de aztán megyünk Philybe és a Varnyakhoz , otthon pedig Mahómst és Börót fogadjuk. Nem gondolom, hogy az utóbbi négy meccs bármelyikén hatalmas meglepetés lenne, ha az ellenfél győzne.Csak poenkodnak, nem kishitu a tarsasag csak igy szeretik.Én még most sem tudom hova tenni ezt a tegnapi meccset. Keresem a jeleket korábbról, de azon túl, hogy a Cicákok védelme bűn szar, nem találok semmit. Hogy ezt honnan vettük elő?Pedig szokj hozzá a gondolathoz, hogy Pittsburghben lesz legalább 1 Playoff meccs.
Nézve a hátralévő sorsolást, nem látok esélyt a csoportgyőzelemre, igazából egy 1-4-es zárás se lepne meg. Az viszont biztos, hogy amilyen érdektelennek tűnt a szezon a rajt előtt, most annyira izgatottan várom a folytatást a Kutyuskák ellen.
Szokol
KeyG
no
Szokol
Onnan meg nektek áll a zászló.
KeyG
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Klemó
A meccs elején tényleg úgy gondoltam hogy nem fogjuk tudni tartani a lépést, aztán mivel működött a "sírás" nem mertem abbahagyni. Elnézést kérek tőlük, de folytatni fogom 😊
több mint 1 éve
Rajtam nem fog múlni 😊Kívánom, hogy ezeket a mondatokat még cifrázva februárig halljam... 😀 😀 D Mondjuk sikerült felcseszned vele egy-két Bengals szurkeszt. Itt jöhet! 😀De mi csoportutolsók vagyunk, csak durván túlteljesítünk. Sajnos ez nem tarthat örökké...De az se ha Ti. Mind a 4 csapatot lehet fogni az erős Steelers DL-al.Nem viccnek szántam: A Kutyuskák ellen mi vagyunk az esélyesek, de aztán megyünk Philybe és a Varnyakhoz , otthon pedig Mahómst és Börót fogadjuk. Nem gondolom, hogy az utóbbi négy meccs bármelyikén hatalmas meglepetés lenne, ha az ellenfél győzne.Csak poenkodnak, nem kishitu a tarsasag csak igy szeretik.Én még most sem tudom hova tenni ezt a tegnapi meccset. Keresem a jeleket korábbról, de azon túl, hogy a Cicákok védelme bűn szar, nem találok semmit. Hogy ezt honnan vettük elő?Pedig szokj hozzá a gondolathoz, hogy Pittsburghben lesz legalább 1 Playoff meccs.
Szokol
KeyG
no
Szokol
KeyG
Klemó
A meccs elején tényleg úgy gondoltam hogy nem fogjuk tudni tartani a lépést, aztán mivel működött a "sírás" nem mertem abbahagyni. Elnézést kérek tőlük, de folytatni fogom 😊
több mint 1 éve
Van aki ezt kitalálja nekünk 😀Kívánom, hogy ezeket a mondatokat még cifrázva februárig halljam... 😀 😀 D Mondjuk sikerült felcseszned vele egy-két Bengals szurkeszt. Itt jöhet! 😀De mi csoportutolsók vagyunk, csak durván túlteljesítünk. Sajnos ez nem tarthat örökké...De az se ha Ti. Mind a 4 csapatot lehet fogni az erős Steelers DL-al.Nem viccnek szántam: A Kutyuskák ellen mi vagyunk az esélyesek, de aztán megyünk Philybe és a Varnyakhoz , otthon pedig Mahómst és Börót fogadjuk. Nem gondolom, hogy az utóbbi négy meccs bármelyikén hatalmas meglepetés lenne, ha az ellenfél győzne.Csak poenkodnak, nem kishitu a tarsasag csak igy szeretik.Én még most sem tudom hova tenni ezt a tegnapi meccset. Keresem a jeleket korábbról, de azon túl, hogy a Cicákok védelme bűn szar, nem találok semmit. Hogy ezt honnan vettük elő?Pedig szokj hozzá a gondolathoz, hogy Pittsburghben lesz legalább 1 Playoff meccs.
Szokol
KeyG
no
Szokol
KeyG
Klemó
több mint 1 éve
Kívánom, hogy ezeket a mondatokat még cifrázva februárig halljam... 😀 😀 D Mondjuk sikerült felcseszned vele egy-két Bengals szurkeszt. Itt jöhet! 😀De mi csoportutolsók vagyunk, csak durván túlteljesítünk. Sajnos ez nem tarthat örökké...De az se ha Ti. Mind a 4 csapatot lehet fogni az erős Steelers DL-al.Nem viccnek szántam: A Kutyuskák ellen mi vagyunk az esélyesek, de aztán megyünk Philybe és a Varnyakhoz , otthon pedig Mahómst és Börót fogadjuk. Nem gondolom, hogy az utóbbi négy meccs bármelyikén hatalmas meglepetés lenne, ha az ellenfél győzne.Csak poenkodnak, nem kishitu a tarsasag csak igy szeretik.Én még most sem tudom hova tenni ezt a tegnapi meccset. Keresem a jeleket korábbról, de azon túl, hogy a Cicákok védelme bűn szar, nem találok semmit. Hogy ezt honnan vettük elő?Pedig szokj hozzá a gondolathoz, hogy Pittsburghben lesz legalább 1 Playoff meccs.
Szokol
KeyG
no
Szokol
KeyG
több mint 1 éve
kiveve hogy nem igaz. Iden a PO-ert oktober elejen kb vege lett.De az se ha Ti. Mind a 4 csapatot lehet fogni az erős Steelers DL-al.Meglátjuk.. Mint tudjuk, a foci decemberben kezdődik.
KeyG
Szokol
KC-Bills megkuzd az elso helyert es mindenki mas talal valami mikrocelt a PO-ig. Peldaul a csoportgyozelem, bar nem hiszem hogy CV-be irhato szemelyeken kivul ez erdekelne barkit is. A PO-ban kezdodhet a tanc ami szinten ketlepcsos lesz.
Amugy az egesz ideny ilyen, borzaszto erdektelen, majd minden meccs oktobertol a mindegy mi lesz az eredmeny. Persze legalabb a jobbik csoportba tartozunk de ettol az nfl ergya iden. Az uj elem talan a nem gyozni akaro csapatok nem is akarnak kikapni sem. Gondolom nincs ALuck prospect.
több mint 1 éve
Visszanéztem a meccset, most magyarul...hát vannak vegyes érzéseim. Természetesen elsősorban az öröm, meg másodsorban is...de azért ez a rengeteg pont, amit kaptunk. Hozzá kell tennem ez egy brutálisan jó offense és nem véletlen, hogy sok tekintetben az élen állnak, nekünk meg nem éppen a sec az erősségünk. Na de az, hogy Fitz-el mi a tosz van egész évben, sőt két éve lényegében. A korábbi labdamágnjs éne sehol, sőt a labda közelében nincs. Rajta kívül egy nagy hiányzó van ebben a védelemben, az pedig a slot CB.Queen szerencsére korábbi önmagához képest mindenképp komoly hozzáadott értéket ad, Heyward szenzációs, hát most egy Ogunjobit meg nyilván nem lehet egy Tuitthoz hasonlítani, de megteszi a magáét.
Highsmith ha visszajön és sikerül egészségesnek maradni, ez egy iszonyat jó rotáció lesz OLB-ben, kell is a hátralévő meccsekre.
A barnák ellen leginkább az lepne meg, ha Pickens végig a pályán maradna...úgy rühellik egymást a clevelandi védőkkel, mintha ez valami nagy párharc lenne. Jól fel tudják hozni a hülye Georgia-it 😀
több mint 1 éve
De az se ha Ti. Mind a 4 csapatot lehet fogni az erős Steelers DL-al.Meglátjuk.. Mint tudjuk, a foci decemberben kezdődik.
KeyG
több mint 1 éve
Es pontosan egyik sem szamit. A cicak ellen gyozott az iden sokkal jobb csapat, egy dolog szolt melletuk ami viszont pont a legkisebb faktor a vasas ellen hogy nekik ez jobban kellett es a PO vagy sem kerdes elso allomasa volt. Nagyon csunyan elbuktak minden fronton amellett hogy a vasas gyozott is. De ez volt a realitas. A PO nem valtozott es megvan, a csoprtgyozelem a varosnak +30% ( tippelek ) nagyobb penz es jobb elmenyt jelent, de a SB eleresehez szinte zerot jelent. A LA-Denver-Miami-Colts-Texans-Vasas-Ravens egymas kozt a PO-ban nyerni is tud barmelyik barkinek az otthonaban, utana meg idegenbe kell menni ugyis.Nem viccnek szántam: A Kutyuskák ellen mi vagyunk az esélyesek, de aztán megyünk Philybe és a Varnyakhoz , otthon pedig Mahómst és Börót fogadjuk. Nem gondolom, hogy az utóbbi négy meccs bármelyikén hatalmas meglepetés lenne, ha az ellenfél győzne.Csak poenkodnak, nem kishitu a tarsasag csak igy szeretik.Én még most sem tudom hova tenni ezt a tegnapi meccset. Keresem a jeleket korábbról, de azon túl, hogy a Cicákok védelme bűn szar, nem találok semmit. Hogy ezt honnan vettük elő?Pedig szokj hozzá a gondolathoz, hogy Pittsburghben lesz legalább 1 Playoff meccs.
Szokol
KeyG
no
Szokol
több mint 1 éve
Viccet félretéve, szerintem mindenki tisztában van vele, hogy a támadópotenciál az a Ravensnél és a Bengalsnál több mint a Steelersnél, de egyik csapat D-je se tud minden meccset labdákat szerezni és tényező lenni, ez itt megvan. A DL meg fogja tudni dominálni, mind a Varnyakat, Sasokat és a Chiefst is.De mi csoportutolsók vagyunk, csak durván túlteljesítünk. Sajnos ez nem tarthat örökké...De az se ha Ti. Mind a 4 csapatot lehet fogni az erős Steelers DL-al.Nem viccnek szántam: A Kutyuskák ellen mi vagyunk az esélyesek, de aztán megyünk Philybe és a Varnyakhoz , otthon pedig Mahómst és Börót fogadjuk. Nem gondolom, hogy az utóbbi négy meccs bármelyikén hatalmas meglepetés lenne, ha az ellenfél győzne.Csak poenkodnak, nem kishitu a tarsasag csak igy szeretik.Én még most sem tudom hova tenni ezt a tegnapi meccset. Keresem a jeleket korábbról, de azon túl, hogy a Cicákok védelme bűn szar, nem találok semmit. Hogy ezt honnan vettük elő?Pedig szokj hozzá a gondolathoz, hogy Pittsburghben lesz legalább 1 Playoff meccs.
Szokol
KeyG
no
Szokol
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Mindig csak az adott évre tartson ki és akkor megvagyunk. 😊De mi csoportutolsók vagyunk, csak durván túlteljesítünk. Sajnos ez nem tarthat örökké...De az se ha Ti. Mind a 4 csapatot lehet fogni az erős Steelers DL-al.Nem viccnek szántam: A Kutyuskák ellen mi vagyunk az esélyesek, de aztán megyünk Philybe és a Varnyakhoz , otthon pedig Mahómst és Börót fogadjuk. Nem gondolom, hogy az utóbbi négy meccs bármelyikén hatalmas meglepetés lenne, ha az ellenfél győzne.Csak poenkodnak, nem kishitu a tarsasag csak igy szeretik.Én még most sem tudom hova tenni ezt a tegnapi meccset. Keresem a jeleket korábbról, de azon túl, hogy a Cicákok védelme bűn szar, nem találok semmit. Hogy ezt honnan vettük elő?Pedig szokj hozzá a gondolathoz, hogy Pittsburghben lesz legalább 1 Playoff meccs.
Szokol
KeyG
no
Szokol
KeyG
több mint 1 éve
De mi csoportutolsók vagyunk, csak durván túlteljesítünk. Sajnos ez nem tarthat örökké...De az se ha Ti. Mind a 4 csapatot lehet fogni az erős Steelers DL-al.Nem viccnek szántam: A Kutyuskák ellen mi vagyunk az esélyesek, de aztán megyünk Philybe és a Varnyakhoz , otthon pedig Mahómst és Börót fogadjuk. Nem gondolom, hogy az utóbbi négy meccs bármelyikén hatalmas meglepetés lenne, ha az ellenfél győzne.Csak poenkodnak, nem kishitu a tarsasag csak igy szeretik.Én még most sem tudom hova tenni ezt a tegnapi meccset. Keresem a jeleket korábbról, de azon túl, hogy a Cicákok védelme bűn szar, nem találok semmit. Hogy ezt honnan vettük elő?Pedig szokj hozzá a gondolathoz, hogy Pittsburghben lesz legalább 1 Playoff meccs.
Szokol
KeyG
no
Szokol
KeyG
több mint 1 éve
De az se ha Ti. Mind a 4 csapatot lehet fogni az erős Steelers DL-al.Nem viccnek szántam: A Kutyuskák ellen mi vagyunk az esélyesek, de aztán megyünk Philybe és a Varnyakhoz , otthon pedig Mahómst és Börót fogadjuk. Nem gondolom, hogy az utóbbi négy meccs bármelyikén hatalmas meglepetés lenne, ha az ellenfél győzne.Csak poenkodnak, nem kishitu a tarsasag csak igy szeretik.Én még most sem tudom hova tenni ezt a tegnapi meccset. Keresem a jeleket korábbról, de azon túl, hogy a Cicákok védelme bűn szar, nem találok semmit. Hogy ezt honnan vettük elő?Pedig szokj hozzá a gondolathoz, hogy Pittsburghben lesz legalább 1 Playoff meccs.
Szokol
KeyG
no
Szokol
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Nem viccnek szántam: A Kutyuskák ellen mi vagyunk az esélyesek, de aztán megyünk Philybe és a Varnyakhoz , otthon pedig Mahómst és Börót fogadjuk. Nem gondolom, hogy az utóbbi négy meccs bármelyikén hatalmas meglepetés lenne, ha az ellenfél győzne.Csak poenkodnak, nem kishitu a tarsasag csak igy szeretik.Én még most sem tudom hova tenni ezt a tegnapi meccset. Keresem a jeleket korábbról, de azon túl, hogy a Cicákok védelme bűn szar, nem találok semmit. Hogy ezt honnan vettük elő?Pedig szokj hozzá a gondolathoz, hogy Pittsburghben lesz legalább 1 Playoff meccs.
Szokol
KeyG
no
több mint 1 éve
Csak poenkodnak, nem kishitu a tarsasag csak igy szeretik.Én még most sem tudom hova tenni ezt a tegnapi meccset. Keresem a jeleket korábbról, de azon túl, hogy a Cicákok védelme bűn szar, nem találok semmit. Hogy ezt honnan vettük elő?Pedig szokj hozzá a gondolathoz, hogy Pittsburghben lesz legalább 1 Playoff meccs.
Szokol
KeyG
több mint 1 éve
Én még most sem tudom hova tenni ezt a tegnapi meccset. Keresem a jeleket korábbról, de azon túl, hogy a Cicákok védelme bűn szar, nem találok semmit. Hogy ezt honnan vettük elő?Pedig szokj hozzá a gondolathoz, hogy Pittsburghben lesz legalább 1 Playoff meccs.
Szokol
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Én még most sem tudom hova tenni ezt a tegnapi meccset. Keresem a jeleket korábbról, de azon túl, hogy a Cicákok védelme bűn szar, nem találok semmit. Hogy ezt honnan vettük elő?Azt gondolom kellően paprikásak leszünk a barnák ellen, és az önbizalommal sem lesz gond. Azt a meccset hazai pályán behúzzuk. Nem rövid hét. Van idő pihenni, töltődni. Látjuk van értelme okosan, de nyitni azt a könyvet. Az azután következők meg lutrik ugyan, de 1-2 győzelem ott is lehet, Sztem a 12 W sem elérhetetlen. A Ravenshez 2 meccs előnyben vagyunk....
Szokol
több mint 1 éve
Én még most sem tudom hova tenni ezt a tegnapi meccset. Keresem a jeleket korábbról, de azon túl, hogy a Cicákok védelme bűn szar, nem találok semmit. Hogy ezt honnan vettük elő?Nézve a hátralévő sorsolást, nem látok esélyt a csoportgyőzelemre, igazából egy 1-4-es zárás se lepne meg. Az viszont biztos, hogy amilyen érdektelennek tűnt a szezon a rajt előtt, most annyira izgatottan várom a folytatást a Kutyuskák ellen.