Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Preseason -ből nem vonunk le mély következtetéseket ugye, mert itt elsősorban mindenki aki nem rosterspot ért harcol arra koncentrál, hogy ne sérüljön meg ami nekünk többé-kevéssé összejött. Remélem az elején tudjuk tartani magunkat aztán szépen lassan lesz Bell, Green, Bryant és PO ra meg mehet a henger😊
több mint 9 éve
Roethlisberger, Mettenberger, jön a trade Böringerért?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Mettenberger in da house😊 Ez nem tűnik rossz húzásnak.Én anno azt hittem hogy őt már a drafton behúzzuk. Most már tartsuk itt.
Razi
több mint 9 éve
hát pedig k. williams rb, most éppen nálunk van próbajátékon...és ugye itt a bátyuska is....van egy pici hátszele talánCsak szét van hízva, mint egy mangalica, ment s
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Első tipp ül (claim FA QB), második tipp ülni fog (claim FA CB) 😊Mettenberger in da house😊 Ez nem tűnik rossz húzásnak.Ez kibaszottjóhúzás, bergeristák föl!
Razi
sutianap
több mint 9 éve
Állítólag Gradkowskit IR-re tettük.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Mettenberger in da house😊 Ez nem tűnik rossz húzásnak.Ez kibaszottjóhúzás, bergeristák föl!
Razi

több mint 9 éve
Mettenberger in da house😊 Ez nem tűnik rossz húzásnak.
több mint 9 éve
Minő meglepetés: az NFL felmentette Harrisont és persze a két Packers LB-t is.Goodellt ismerve az ember azt hinné, hogy Harrisonnak ilyenkor már reflexből megy az eltiltás 😀
Soldados
A Cleveland szépen elintézi, hogy biztosan ne kelljen számolni velük ebben a szezonban sem. Nem mintha komoly tényezők lettek volna az AFC North-ban 😀Mondjuk úgy érthető, hogy egy Steelers fan vezeti őket 😛 Nekünk is el kéne küldeni a 110.000 részvényes egyikét, hogy vegye meg a Minnesotát 😀
polamalu
Szerkesztette: Kampman
több mint 9 éve
Minő meglepetés: az NFL felmentette Harrisont és persze a két Packers LB-t is.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
A Cleveland szépen elintézi, hogy biztosan ne kelljen számolni velük ebben a szezonban sem. Nem mintha komoly tényezők lettek volna az AFC North-ban 😀Azért ez döbbenet.....folyamatos rossz döntések sora.....azért ilyenkor ugrik be, hogy nem természetes, hogy egy franchise kis tulzással mindig az SB-ért van harcban...
polamalu
Közben pedig mi varázsoltunk tovább, csak Brownért volt minden....egy fizetési átstruktúrálást csináltunk 2016-ba 2017-ről azzal, hogy megígértük, hogy az idény végén hosszabbítunk. Ez a struki tehát a "nap végén" egy szimpla fizuemelés. Boldogság tehát AB-nél, várjuk az újabb all pro évet....
több mint 9 éve
A Cleveland szépen elintézi, hogy biztosan ne kelljen számolni velük ebben a szezonban sem. Nem mintha komoly tényezők lettek volna az AFC North-ban 😀
több mint 9 éve
A Rikárdót? Akkor inkább a a "No, Miss(i)t, most nem-nem, angol órára jöttem" 😊Nem, me Metyúzt imággya Tomlin, akkora blue collar, hogy nemsoká feleségülvesziRohaggyonmeg Zőccség, remélem húzunk föl TE-t, ez a szánalom meg takaroggyon.Minden San Diegói ekkora seggfej? Most lehet körbenézni, ki van szabadságon... Congrats to Colbert! Jut eszembe, hogy nekem is fáj a fejem, akkor ezért most kapok pénzt?
sutianap
Alter Egó
sutianap
több mint 9 éve
Nem, me Metyúzt imággya Tomlin, akkora blue collar, hogy nemsoká feleségülvesziRohaggyonmeg Zőccség, remélem húzunk föl TE-t, ez a szánalom meg takaroggyon.Minden San Diegói ekkora seggfej? Most lehet körbenézni, ki van szabadságon... Congrats to Colbert! Jut eszembe, hogy nekem is fáj a fejem, akkor ezért most kapok pénzt?
sutianap
Alter Egó

több mint 9 éve
Lehet h azért környékezték meg, mert ha Bell többet szív mint fut, akkor Game Over nála a Steelersnél, és akkor lenne egy fiatal nagyszerű futónk! De ez remélem Soha sem fog megtörténni!!RB Karlos Williams után érdeklődünkFeleslegesen
Klaci79
sutianap
több mint 9 éve
Rohaggyonmeg Zőccség, remélem húzunk föl TE-t, ez a szánalom meg takaroggyon.Minden San Diegói ekkora seggfej? Most lehet körbenézni, ki van szabadságon... Congrats to Colbert! Jut eszembe, hogy nekem is fáj a fejem, akkor ezért most kapok pénzt?
sutianap
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 9 éve
Rohaggyonmeg Zőccség, remélem húzunk föl TE-t, ez a szánalom meg takaroggyon.

több mint 9 éve
Steelers have released S Jacob Hagen, DT Devaunte Sigler and CB Kevin White. Green pedig PUP-on, legalább 6 meccs kimaradEd Bouchette @EdBouchette 21m21 minutes ago
As we mentioned before, Green a candidate for worst Steelers UFA signing ever, considering $ and wasted effort to replace Heath Miller
Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
A nyilatkozatokból az látszik, hogy Lewisnak adtunk egy hónapot....így tapasztalt embert nem várok, sokkal inkább rookie, vagy másod éves "kukázást" a végső cut-okból...Én se várok, viszont ez azt jelentené, hogy Burns jó. Ránkférne.
Klemó

több mint 9 éve
Vocal leader? én évekig asse tuttam, hogy tud beszélni...

több mint 9 éve
A nyilatkozatokból az látszik, hogy Lewisnak adtunk egy hónapot....így tapasztalt embert nem várok, sokkal inkább rookie, vagy másod éves "kukázást" a végső cut-okból...
több mint 9 éve
Ike valóban nem volt elit, de ennek egyetlen oka volt, hogy nem volt playmaker (kevés INT). Ellenben az egyik legjobb, legmegbízhatóbb cover corner volt a ligában. Lewis hosszabbítása - fiatal játékosról lévén szó - sokkal drágább lett volna, ellenben nem kaptunk volna cserébe jobb játékost. Az már csak plusz, hogy Ike vocal leader is volt az öltözőben. Szóval amikor dönteni kellett két CB között kérdés sem lehetett, kit választunk. Olcsóbb volt, jobb volt, és a csapat vezére volt. Az egyetlen dolog ami Lewis mellett szólt, a kora. Szóval nem Rooneyhoz fűződő viszonya miatt maradt Ike.
Szerkesztette: Soldados